هدایت شده از حمزه خانعلی
سلام اقای دکتر
من ۳-۴ سال هست با گروه شما اشنا شدم
یاد گرفتم که ابستن سنگین زمان مهمی هست برای وزن تولد . یاد گرفتم که پروار بره از زمان ابستن سنگین شروع میشه با وزن تولد بالا با جیره کریپ فیدینگ چه اون موقع که سویا ارزون بود چه حالا که چیزهای دیگه جایگزین کردم با توجه به جیره های شما خدا رو شکر بحث کتوز نداشتم تو ۲قلو و چندتا ۳ قل
امسال نسبت به دوره قبل خدا رو شکر با توجه به مواردی که یاد گرفته بودم تلفات بره های شیری خیلی کمتر شد
خدا رو شکر جیره های شما رو دادم و واقعا راصی بودم
انشالله خدا شما رو نگهداره
در ضمن عیر از خود شما بزرگواران دیگه مثل اقای صفربیگی و اقای تاران هم خیلی کمک میکنن به اعصای گروه و از جمله خود من
هدایت شده از احمد
مثلا استفاده از پمپ کلستین دست ساز تلفات شیر زدگی بزغاله های تازه متولد شده را نزدیک به صفر رسانده است.
هدایت شده از عبدالناصر کمی
سلام به دکتر بزرگوار و گذاشتن علم بیمنتش دکتر جان عزیز من از این کانال وگروه دنیایی علم و تجربه یاد گرفتم از جیره عالی و ارزان قیمت و همزمان سازی و جلو گیری از مرگ میر بره که امسال به صفر رسیده که دو سال پیش 35بره تلفات دادم و آخر که ژندار کردن گله که دست گل تو میبوسم خدا خیر این دنیا آخرت بده
هدایت شده از لا؏ـشقاِلاّحسین (مجتبی ملیح)
سلام خدمت دکترنوریان عزیز وسایر عزیزان هم عیدتان مبارک هم حلول ماه قران
اولا عذر تقصیر که هنگام بحث حضور نداشتم تا از عملکرد جناب عالی مثل سایر دوستان دفاع کنم
البته جنابتان نیاز به دفاع ندارید
این عزیز که هم که تشریف اورده بودن از پیام ها مشهود بوده که هدفشون چی بوده و ازکجا داشتن میسوختن
در مورد اموزش های شما عزیز دل بگم که
اموزش شما چنان روی عملکرد دامداری ما تاثیر داشته که قابل بیان نیست
هرچی بگیم باز ازقلم میفته
نمونه اش
۱با استفاده از پمپ دست ساز شما اسهال مرگ میر بره به صفر رسیده
۲ از وزن گیری ۱۵۰ تا فوقش ۱۸۰ رسیدیم به ۳۶۰
۳زمان شیری و پرواربندی بره های ما از ۹ ماه به ۶ ماه رسیده
قصد داریم به امید خدا با اموزش های شما بریم بسمت ژندارکردن گله
در اخر هم از بابت موضوع و بحث امروز ناراحت و دلگیر نشید
به قول استادی قراره تو این راه
تو راه جهادی و اهل بیت فحش بخوریم مثل امیر المومنین
هدایت شده از احمد جلالوندی
سلام ضمن تشکر و قدردانی از اموزش های خوب دکتر نوریان عزیز
من جیره 70به 30 و75به 25 استفاده کردم اصلا انباشتگی نداشتم و تا 430 گرم هم اضافه وزن داشتم
هدایت شده از 😎jalal😎
سلام دکتر فرق بین اوره کشاورزی با اوره آهسته رهش چیه
هدایت شده از ر.م
سلام بربهار .سلام برنوروز .سلام بر پرهیزگاری ...
وسلام بر همه عزیزان حاضر در گروه و کانال ...
گزارش مزرعه مرشدی
وقتی ساختمان دامپروری مزرعه ما به ۷۵ درصد رشد فیزیکی رسید ...پسرم با ۲۱ سال سن و خواندن ده ها کتاب در موضوع پرورش گاو و گوساله و گوسفند و بز به من اعلام کرد که در اوایل اسفند کلاس دوروزه ای هست با دکتر نوریان .
در آن موقع حدود ۵۵ سال سن داشتم .ده سال بود که بازنشسته شده بودم واز گوسفند و بز هیچ نمی دانستم در عمرم حتی یک گوسفند نگهداری نکرده بودم .
کلاس آقای دکتر نوریان شروع شد و ما وارد کلاس شدیم ...
در آنجا مسیر زندگی ما عوض شد .ایتا را همانجا در کلاس با راهنمایی مهندس برنجی نصب کردیم و وارد گروه شدیم .کتاب های دکتر را چندبار خواندیم و فایلهای صوتی ایشان را بارها گوش دادیم .
چون همه چیز را ازاول برمبنای علم شروع کردیم .جزو موفق ترینها هستیم .
اکنون به فضل الهی برای اولین مجموعه در استان اصفهان توانسته ایم حلقه های تولید شیر .فراوری و فروش را تکمیل کنیم .
ما امروز الگویی معتبر و نمونه ای مفید برای آموزش گله های کوچک گوسفندهای داشتی هستیم .ما یک الگوی موفق برای ایجاد اشتغالهای جدید و موفق و پایدار وکسبهای حلال هستیم .
مجموعه لاکن ژن مرشدی در مزرعه ای به وسعت ۶ هزار متر مربع در قطب دامپروری شهرستان فریدن و فریدونشهر و با فروشگاه عرضه فراورده های لبنی گوسفندی در شهر اصفهان زمینه ایجاد اشتغال جوانان تحصیل کرده را در زمینه های دامپروری .لبنیات و بازرگانی و مدیریت فروش ایجاد نموده و به سرعت درحال توسعه است .
در شرایط سخت کرونا و سالهای گذشته که صنعت دامپروری با مشکلات متعدد روبرو بود ما با استفاده از دانش و مشاوره و تخصص و نیت پاک و غیرت و همت و وطن دوستی و دیانت دکتر نوریان نه تنها ضرر نکردیم پیشرفت هم داشتیم .و اکنون ریشه ها و شاخ وبرگ نهال نوپای این مجموعه به سرعت در حال توسعه و رشد است .
امروز دکتر نوریان نه تنها استاد ومشاور ما که برادر و هم وطن و باعث دلگرمی ماست .
اینجانب با ۵۵ سال سن با افتخار دانشجوی ایشان شدم و فقط با گذشت سه سال با عمل به توصیه ها و دانش ایشان موفق شدم شیوه جدیدی از دامپروری را عرضه نمایم .علاوه بر دانش و مشاوره دکتر نوریان ما از ایشان صبر .تقوی .ایران دوستی .اتحاد . ایمان .تقوی و شیوه های کمک های بدون منت به هم نوعان خودرا آموختیم .
آقای دکتر نوریان عزیز .برادر گرامی و گرانقدر ، شما خشت اول دامپروری مارا درست نهادید .
تغذیه و پرورش صحیح . جیره های رایگان . عملکرد صحیح در زایش ها .پیشگیری از تلفات . وزنگیری صحیح . جیره خزشی .همزمانسازی .شیردوشی صحیح .باکسهای زایش . شناخت بیماریهای دام و روشهای درمان .واکسیناسیون و....را از شما آموختیم .
آقای دکتر نوریان گروه شما یک دانشکده فنی و حرفه ای به وسعت ایران است .
استفاده صحیح از امکان دنیای مجازی با تکیه برتوان داخلی و ایتا را از شما آموختیم .
جمع آوری کمک برای ایتام و خانواده های نیاز مند را ازشما آموختیم .
در پایان سال ۱۴۰۱ از زحمات شما و ادمینهای محترم تشکر می کنیم .
گروه اقتصادی شما بستر خوبی است برای خرید و فروش سالم دام سبک در کشور .
پیشنهادات :
پیشنهاد می کنم در گروه اقتصادی با انتخاب یک معاونت اقتصادی به گروه اعتبار و بهره وری و کاربرد بیشتری بدهید .
این گروه باید در زمینه خرید و فروش دام با مدیریت و نظارت شما و معاونت اقتصادی گروه (و با توجه به اینکه شما نظر به سایر مسئولیتها در دانشگاه و مشاوره مزارع فرصت کافی برای توسعه گروه اقتصادی ندارید ) به یک موتور بسیار قوی و یک برنامه مدرن و منظم مجهز گردد تا تاثیر بسیار کارآمدتری در اقتصاد دام کشور داشته باشد ..ما می توانیم و لازم است گروه اقتصادی را به بزرگترین و قابل اطمینان ترین گروه خرید و فروش دام سبک و خوراک و سایر ملزومات مرتبط با صنعت دام سبک در ایران و خاور میانه تبدیل نمائیم و این هدفی بزرگ و عملی و خدمتی به شکوفایی اقتصادی کشور است .این گروه نیاز به تغییر حال به احسن حال دارد . و این شیوه فعلی نیاز به بهسازی و رفع نقاط ضعف دارد .اینجانب نه تنها پیشنهاد می دهم در صورت لزوم آماده همکاری داوطلبانه نیز در نیل به این خدمت مهم به اقتصاد کشورم هستم
پیشنهاد دوم اگرچه شما از دانش کافی در زمینه بیماریها ی دام مطلع هستید و کمک می کنید .لازم است گروه علمی نیز در سال جدید با ابداعات و شیوه های جدید به بزرگترین و بهترین کلینیک و اورژانس مجازی دام سبک کشور تبدیل شود .
ما می توانیم و به دست می آوریم چون می خواهیم
ارادتمند تمام همکاران محترم .رضا مرشدی کار آفرین .استان زیبای اصفهان.بهار ۱۴۰۲ .
تغذیه و پرورش دام
سلام بربهار .سلام برنوروز .سلام بر پرهیزگاری ... وسلام بر همه عزیزان حاضر در گروه و کانال ... گزارش
⏪گزارش دامدار محترم اصفهانی
مالک گله لاکن خالص : رضا مرشدی
+989922008297
🌿سپاسگزارم برادر محترم
هدایت شده از جمیل علی اصغر حسینی
با سلام خدمت شما دکتر نوریان عزیز با تبریک سال نو خدمت شما وارزوی سلامتی برای تمام اعضای گروه...ما از روزی که به توصیه های شما عمل کردیم به سود خوبی رسیدم خصوصاً تو بحث تلفات مون خیلی کم شده
هدایت شده از محمدرضا بزی
متاسفانه درمنطقه سیستان درصد مرگ ومیر بره وبزغاله نوزاد چند برابر متوسط کشوری می باشد بنده همیشه آرزوی کاهش تلفات را به زیر سه درصد داشتم که خداروشکر امسال محقق شد
هدایت شده از محمدرضا بزی
سلام آقای دکتر با تبریک سال نو همچنین ماه مبارک رمضان میخواستم از شما تشکر کنم بابت راهنمای خوب و گرانبها یتان من با یاری خداوند و با استفاده از پمپ کلسیتین و شربت مکمل بافری در
صد تلفات بره
و بزغاله ها را به ۱
در
ص
د رساندم خدا خیرتان دهد
هدایت شده از محمدرضا بزی
انشاالله که به حق و آبروی این لحظات بهترین ها را درزندگی تان لمس کنید 😊
تغذیه و پرورش دام
انشاالله که به حق و آبروی این لحظات بهترین ها را درزندگی تان لمس کنید 😊
💢گزارش آقای محمد رضا بزی از استان سیستان و بلوچستان
👆👆👆👆👆
⏪ اوره در تغذیه گوسفند و بز
🌿دستگاه گوارش دام نشخوارکنند و سیستم متابولیکی آنها به دلیل خاص اناتومیکی و فیزیولوژیکی و هم چنین سازوکار هضم آلوآنزیمی مبتنی به جمعیت میکروارگانیسمی قادر به سازگاری با طبف گسترده ای اس مواد خوراکی است . برای تامین نیتروژن مورد نیاز میکروارگانیسم های شکمبه ، باید بخشی از منبع نیتروژن جیره به صورت قابل تجزیه در شکمبه باشد تا فرایند تخمیر مواد مغذی و رشد میکروبی به طور مطلوبی صورت بگیرد (NRC 2007) . از آنجایی که اصلی ترین منبع تامین پروتئین جیره بره های پرواری کنجاله دانه های روغنی مانندکنجاله سویاست و این منبع در کشور ما ایران وارداتی است ، لذا تامین این منبع هزینه های زیادی را نیاز دارد و چون قیمت اوره آهسته رهش بسیار کمتر از کنجاله سویاست و هر 1 کیلوگرم آن معادل 5 کیلوگرم کنجاله سویاست ، اوره آهسته رهش جایگزین مناسبی برای بخشی از پروتئین جیره بره های پرواری است (Ribeirao و همکاران 2011).
🌿نیتروژن غیر پروتئنین موجود در خوراک دام مانند اوره به سرعت در شکمبه دام تجزیه میشود و به امونیاک تبدیل می گردد و در صورتی که تولید آمونیاک در شکمبه بیش از توان مصرف میکروارگانیسم های شکمبه برای تبدیل به پروتئین میکروبی باشد ، آمونیاک از دیواره دستگاه گوارش جذب و و ارد جریان خون می شود (Golombeski و همکاران 2006) . مقدار اوره ای که در جیره نشخوارکنندگان می توان استفاده کرد به دلیل سرعت تجزیه بالای آن در شکمبه ؛ مقدار مصرف آن توسط میکروارگانیسم های شکمبه و احتمال بروز مسمومیت آمونیاکی محدود می باشد(Golombeski و همکاران 2006). .به طور کلی میکروبهای شکمبه نشخوارکنندگان از سه منبع نیتروژن آمونیاکی ، نیتروژن اسید آمینه ای و نیتروژن پپتیدی نیاز خود به نیتروژن را تامین می کنند (NRC 2007) .
🌿اوره معمولی به دلیل سرعت تجزیه بالا نهایت یک درصد و اوره آهسته رهش تا 3 درصد امکان استفاده در جیره گوسفندان را دارد. اوره جز منابع ازته غیر پروتئینی (NPN) است و پروتئین تلقی نمی گردد ولی در فرایند هضم و تخمیر شکمبه سرانجام به پروتئین تبدیل می گردد. اوره خالص دارای 466 گرم نیتروژن در هر کیلوگرم بوده و معادل 2913 گرم پروتئین برای هر کیلوگرم می باشد (Sewel 2007). استفاده از اوره در جیره غذایی نشخوارکنندگان به معنی مصرف پروتئین قابل تجزیه است ( نیکخواه و امانلو 1381 ). مصرف اوره دارای محدودیت هایی نیز می باشد از جمله آن که فاقد مواد معدنی مورد نیاز دام است ،بر خلاف پروتئین مصرفی قابل تجزیه فاقد بنیان های کربنی منشعب برای سنتز اسیدهای آمینه میکروبی ضروری است، فاقد ارزش انرژی زایی برای میکروب ها و دام است، حلالیت اوره معمولی در اب بسیار زیاد است و سریعاً در شکمبه به آمونیاک تبدیل می شود و اگر بیش از حد مورد نیاز مصرف شود ، سبب مسمومیت و نهایتا مرگ حیوان می شود (Reinhardt و همکاران 2006).
🌿وجود اوره در جیره نشخوارکنندگان ضروری نیست اما به عنوان جایگزین بخشی از پروتئین جیره استفاده می¬شود، به ویژه در زمانی که مکمل¬های پروتئنین مثل کنجاله سویا هزینه بالای داشته باشند (Stanton و Whiter 2007). ولی مهترین مشکل کاربرد اوره در جیره نشخوارکنندگان مسمومیت آمونیاکی است . زمانی که اوره در شکمبه به امونیاک هیدرولیز می شود و در صورت بالا بودن غلظت آن از دیواره شکمبه جذب جریان خون می گردد و چون جذب آمونیاک بیشتز از ظرفیت کبد برای تبدیل به اوره است ، آمونیاک در خون تجمع یافته و سبب بروز مسمومیت آمونیاکی می شود. با کُند شدن روند آزاد سازی نیتروژن اوره از طریق پوشش دار نمودن یا بااستفاد از باند نمودن گروه کربونیل آن با مواد شیمیایی ، می توان از محتوای نیتروژنی آن حداکثر استفاده را جهت سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه برد و ضمن کنترل مسمومیت احتمالی درصد بیشتری در جیره استفاده و مقدار بیشتری از مصرف سویا کاسته شود.
‼️ کپی و پیست کردن مطالب ممنوع است ..... شما خودتان باید زحمت تولید محتوی را بکشید
منظورم چند مدیر گروه یا کانال است که دنبال اغفال مردم هستند والا انشتار مطالب با هدف آگاهی بخشی به دامداران عین ثواب است