هدایت شده از اندیشکده قصد
مردم شریف استان قم
سلام علیکم
نخبگان ، اندیشمندان و دانش پژوهان هر جامعهای وظیفه دارند تا مسائل و مشکلات جامعه را مرتباً مورد پایش و ارزیابی قرار دهند و راهکارها و پیشنهاداتی را متناسب با ظرفیتهای موجود برای حل مسائل ارائه کنند.
یکی از عرصههایی که اهمیت ورود نخبگان در آن بسیار مهم و حیاتی است، عرصه انتخابات است. در موضوع انتخابات دو تکلیف بر گردن جریانات اندیشهای میباشد. اول تلاش جهت افزایش مشارکت و دوم تلاش جهت معرفی افراد صالح متناسب با شاخصهای اعلامی امامین انقلاب.
در همین راستا اندیشکده قصد که بیش از یک دهه از فعالیت آن در حوزه تبیین، ترویج و پژوهش در حوزه تمدنی با محوریت اقتصاد مقاومتی میگذرد، وظیفه خود میداند با توجه به تجربه چندین ساله خود، جنگ اقتصادی در جریان و اولویت قرار داشتن مسائل اقتصادی برای حاکمیت و مردم و همچنین نظرسنجی انجام شده از بین جامعه کوچکی از همشهریان عزیز، اقدام به معرفی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش رو، با رویکرد گفتمان تمدن اسلامی بکند.
امید است جریانات سیاسی قم فارغ از هر نوع سیاسیکاری، رویکرد تخصص محوری و حرکت در مسیر اصول گفتمان تمدن اسلامی را سرلوحه خود قرار بدهند.
به همین منظور گزینههای پیشنهادی این مجموعه که ماحصل بررسی چندین ماهه بسیاری از اساتید و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی میباشد، به شرح زیر به حضورتان معرفی میگردد:
حجتالاسلام رضی
دکتر منان رئیسی
دکتر محمد شربتی
امید است بتوانیم زمینه لازم جهت حضور حداکثری و انتخاب شایستگان را با کمک امت حزبالله محقق سازیم.
اندیشکده قصد
@qasdna_ir
هدایت شده از بیداری ملت
38.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید یاسر جبرائیلی: در انتخابات پیش رو فرصت برای یک تحول گفتمانی فراهم است /لیست نخواهیم داد
⏪مردم ما به بلوغ سیاسی برای تشخیص رسیدهاند
صاحبان گفتمانهای علوم انسانی اسلامی، الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت، سبک زندگی ایرانی-اسلامی، طب اسلامی، عدالتخواهی، اقتصاد مقاومتی ،معماری ایرانی اسلامی و... شاخصهای روشن بدهند و مردم را برای رای دادن به معتقدان به گفتمانهای برخاسته از انقلاب اسلامی دعوت کنند.
صاحبان گفتمانها منتظر رحم اجاره ای احزاب برای به نتیجه رساندن اهداف خود نباشند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
سلام
🇮🇷دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی باد.
نتایج مرحله دوم نظرسنجی به نظر مردم امروز پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۲۲.۲۰ جهت حضور در نظرسنجی روی لینک زیر کلیک کرده و ۳ کاندید مدنظر خود از حوزه انتخابیه استان قم را انتخاب نموده سپس این پیام را برای سایرین ارسال نمایید .👇
https://survey.porsline.ir/s/3qQ8d8Cv
هدایت شده از اندیشکده قصد
دیگر زمان آن گذشته که دعوای انقلابی و غیرانقلابی را در انتخابات مطرح کنیم و از ترس غیرانقلابی ها به مشاهیر و صاحبان مکنت و حزب و گروه که طبعا به خاطر تبدیل شدن به گونه ای از سلبریتی مقداری رای را به خود جذب می کنند پناه بریم.
امروز ایران در انتخاب میان دو عبا و دو چادر قرار گرفته است.
عبایی که زیر آن قلبی برای لیبرالیسم و دانش استعمار می تپد و عبایی که زیر آن قلبی برای استقلال و دانش انقلابی می تپد.
چادری که زیر آن قلبی برای تجمل می تپد و چادری که زیر آن قلبی برای پابرهنگان می تپد.
امروز باید اندیشه را انتخاب کرد.
پیچیدگی ماجرای انقلاب بسیار زیاد شده و مرزها بسیار مبهم تر از آن است که فقط این جمله که "من انقلابی ام"، شاخص دقیقی برای شناخت باشد.
امروز به انسان هایی نیاز داریم که از اعماق وجود تفاوت های ساختاری تفکر انقلابی و تفکر سکولار را بشناسند.
امروز نیازمند عالمان نظریه ساز و البته شبکه ساز هستیم.
پس باید مراقب باشیم که تساهل نکنیم.
از این روست که به عنوان یک مجموعه اندیشگاهی که سالهاست بر حوزه های علوم اجتماعی و به ویژه اقتصاد متمرکز هستیم و جریان های مختلف را خوب استشمام کرده ایم به این نتیجه رسیده ایم که باید در شناخت کاندیداهای دارای اصالت اندیشه و عمل وارد شویم. از اینجاست که ابتدا برای قم و در صورت تکمیل و تدقیق اطلاعات، حتی الامکان برای سایر مناطق، افرادی را معرفی و پیشنهاد خواهیم کرد.
اندیشکده قصد نه یک حزب و نه یک گروه سیاسی است. این اندیشکده متشکل از جوانانی متخصص در حوزه های علوم اجتماعی است که سالهاست برای ارتقای انقلاب اسلامی می کوشد و با جریان های غیر انقلابی مبارزه می کند.
پیشنهاد ما برای شهر مقدس قم:
۱- حجت الاسلام سید محمدرضا رضی
۲- دکتر سید منان رئیسی
۳- دکتر محمد شربتی
امیدواریم مردم و جریان های سیاسی هم از این رویکرد استقبال کنند.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
مجلس آینده مجلس گفتمانی خواهد بود به حول قوه الهی
#انتخابات
#مجلس_گفتمانی
https://eitaa.com/drmsharbati
ایران اسلامی مدت هاست که به توان آباد کردن رسیده است . این یعنی سخت افزار لازم برای پیشرفت وجود دارد . عدم بهبود شرایط اقتصادی ناشی از عدم توان برای تحول نیست بلکه به علت نرم افزارهای واراداتی غربی (بخوانید سیاست ها و دستور العمل ها) است .
#انتخابات
#مجلس_گفتمانی
https://eitaa.com/drmsharbati
مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی ، اگر خواهان اصلاح وضع اقتصاد شان هستند ، مکتب فکری اقتصادی نامزدها را بررسی کنند و به عنوان معیاری مهم در انتخابشان قرار دهند .
چه بسیار افراد به ظاهر حزب اللهی و انقلابی که مسیر اقتصاد نئولیبرال را دنبال میکنند و نتیجه اش وضع موجود است
#انتخابات
#مجلس_گفتمانی
https://eitaa.com/drmsharbati
اگر رأی دادن بی فایده بود؛
اینقدر رأی ندادن رو تبلیغ نمیکردن...
#انتخابات_مجلس
#به_کوری_چشم_دشمن_میآییم
#۱۱اسفند
https://eitaa.com/drmsharbati
هدایت شده از بیداری ملت
اختصاصی قمیها
توصیه به عضویت برای آنها که به دنبال احیای تمدناسلامی، معماریاسلامی و... با محوریت قم هستند👇
✅ بَلَدامین رسانه اخبار تمدنی 👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031
هدایت شده از حسین زمانی میقان
اصل 43 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
برای تامین استقلال اقتصادی جامعه و ریشهکن کردن فقر و محرومیت و برآوردن نیازهای انسان در جریان رشد، با حفظ آزادی او، اقتصاد جمهوری اسلامی ایران بر اساس ضوابط زیر استوار میشود:
1- تامین نیازهای اساسی: مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده برای همه.
2- تامین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و قرار دادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، در شکل تعاونی، از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر که نه به تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروههای خاص منتهی شود و نه دولت را به صورت یک کارفرمای بزرگ مطلق درآورد. این اقدام باید با رعایت ضرورتهای حاکم بر برنامهریزی عمومی اقتصاد کشور در هر یک از مراحل رشد صورت گیرد.
3- تنظیم برنامه اقتصادی کشور به صورتی که شکل و محتوا و ساعت کار چنان باشد که هر فرد علاوه بر تلاش شغلی، فرصت و توان کافی برای خودسازی معنوی، سیاسی و اجتماعی و شرکت فعال در رهبری کشور و افزایش مهارت و ابتکار داشته باشد.
4- رعایت آزادی انتخاب شغل، و عدم اجبار افراد به کاری معین و جلوگیری از بهرهکشی از کار دیگری.
5- منع اضرار به غیر و انحصار و احتکار و ربا و دیگر معاملات باطل و حرام.
6- منع اسراف و تبذیر در همه شئون مربوط به اقتصاد، اعم از مصرف، سرمایهگذاری، تولید، توزیع و خدمات.
7- استفاده از علوم و فنون و تربیت افراد ماهر به نسبت احتیاج برای توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور.
8- جلوگیری از سلطه اقتصادی بیگانه بر اقتصاد کشور.
9- تاکید بر افزایش تولیدات کشاورزی، دامی و صنعتی که نیازهای عمومی را تامین کند و کشور را به مرحله خودکفایی برساند و از وابستگی برهاند.
#مهم
@hzamanim
تقلیل آرمان واقع بینانه به آرمان واقع گرایانه یکی از آسیب های جدی تشکل های سیاسی در ایام انتخابات ها میباشد . واقعگرایی پذيرش و سازش با واقعيتهاست، تسليم شرايط و وضعيت موجود شدن است ، اما در واقعبينی، شاهد نوع خاصی از حكمت هستيم. لحاظ كردن شرايط موقعيتی در تصميمگيریها در عين التزام به اصول اساسی و بنيادين .
#انتخابات_مجلس
#مجلس_گفتمانی
https://eitaa.com/drmsharbati