هدایت شده از علمی،فرهنگی پرورشی دبیرستان شهید دکتر شهریاری قم
✴️✴️✴️✴️✴️✴️
🏆🏆🏆
👈 #ثبت نام دومین #جشنواره علمی – پژوهشی
✅به گزارش روابط عمومی پژوهش سرا ؛ ثبت نام بزرگترین مارتون علمی کشور به نام جشنواره علمی پژوهشی و دستاوردهای دانش آموزی #تمدید شد .
این جشنواره فرصتی است مغتنم برای شکوفایی خلاقیت ، ارتقاء مهارت های تحقیق و پژوهش و توانمندی حل مسئله می باشد.
🔴دانش آموزان تا ۲۹ اسفندماه فرصت ثبت نام دارند و در مدت ۴۰ روز آینده می توانند آثار خود را در قالب مقاله علمی پژوهشی ، مقاله علمی ترویجی ، کتابچه مصور ، نقاشی ، عکاسی ، دست ورزی ، فیلم کوتاه ، انیمیشن و …. آماده و تا ۱۰ ام فروردین از طریق همگام بارگذاری و ارسال نمایند.
🔴شرکت در این جشنواره برای همه دانش آموزان رایگان و به صورت مجازی برگزار می شود.
🔴جشنواره در رشته های ۱۰ گانه ۱- ادبیات و علوم انسانی ۲- کدنویسی ۳- نانوفناوری ۴- زیست فناوری ۵- سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ۶- انرژی های نوین ۷- فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته ۸- نجوم ۹- گیاهان دارویی و طب ایرانی ۱۰- آزمایشگاه علوم تجربی برگزار می شود.
🔴دانش آموزان ابتدایی دوره دوم ، متوسطه اول ، متوسطه دوم نظری ، فنی و حرفه ای و کاردانش می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.
🔵برای ثبت نام در این جشنواره گام های زیر را انجام می دهید.
1️⃣مراجعه به پرتال همگام وزارت آموزش و پرورش به نشانی👇👇👇
http://hamgam.medu.ir/portal/home.php?r=login
2️⃣وارد کردن نام کاربری ( کد ملی ) رمز ورود ( از مدرسه دریافت می کنید)
3️⃣مراجعه به جشنواره ها و مسابقات انتخاب دومین جشنواره علمی پژوهشی و دست آوردهای دانش آموزی انتخاب رشته و گرایش های خودتان
✅نکته : هر دانش آموز می تواند در تمامی ۶۰ گرایش جشنواره که مایل باشد ثبت نام و شرکت نماید.
✅نکته: پژوهش سراهای دانش آموزی از ثبت نام شدگان جهت تکمیل مراحل تحقیق و پژوهش و یا تهیه آثار همکاری و کمک خواهند نمود. لذا پس از ثبت نام گروه های تخصصی ویژه هر گرایش تشکیل و اساتید راهنما به صورت مجازی دانش آموزان را هدایت می نمایند.
📆تاریخ های مهم جشنواره:
✳️مهلت ثبت نام در جشنواره تا ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۹
مهلت ارسال آثار تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
⚠️توضیحات تکمیلی در 👇👇👇
https://eitaa.com/drshahriyari/2448
@drshahriyari
📌فوری⚠️⚠️⚠️⚠️
دفترچه سؤالات المپیادهای علمی مرحله اول و کلیداولیه آن در لینک زیر قابل مشاهده است:
https://web.shad.ir/#c=c0CcRp037c99559c00d4f476f1858219
لازم به ذکر است که مهلت اعتراض به کلید اولیه محدود است. اساتید و دانش آموزان گرانقدر در صورت وجود اشکال در سؤالات یا کلید اولیه، لازم است با ذکر دلایل کامل و جامع، آن را در اسرع وقت به اطلاع کمیته المپیاد مربوطه برسانند.
اهمیت تست های آموزشی
🔸در دروس تخصصی بعد از هر تایم مطالعه، حتما تست آموزشی بزنید.
به این صورت که زمان رو در نظر نگیرید.
صرفا اینکه نکات درسنامه و راه و روش حل مسئله رو ارزیابی کنید و آماده باشید برای تست های زماندار.
🔹بعد از حل تست بلافاصله جواب هارو بررسی کنید تا اگر تست رو غلط حل کردید اشکال رو بیابید و تست رو تحلیل کنید.
🔸گاهی اوقات اشتباهات به دلیل خطای محاسباتیه که توصیه میشه ذهنتون رو برای جمع و تفریق و ضرب آماده کنید.
🔹اگر نکته ای داخل تست بود و شما در درسنامه یا متن کتاب بهش برخورد نکرده بودید، حتما داخل دفترچه ی خلاصه نویسیتون وارد کنید. مهدوی مشاور دبیرستان
۹ راهکار بی نظیر برای از بین بردن استرس
1️⃣ تنفس عمیق:
نخستین تکنیکی که هنگام رویارویی با استرس میتوانید انجام دهید، تنفس عمیق است. در واقع تنفس عمیق شکمییک تکنیک قدرتمند و واقعا موثر در کاهش استرس است چرا که واکنشهای مثبت بدن را فعال میکند و واکنشهای عصبی ناشی از نگرانیهای مختلف را متوقف میسازد.
2️⃣ پذیرفتن نگرانی:
به خاطر داشته باشید که استرس تنها یک حس و پاسخ احساسی بدن است و شما باید آن را بپذیرید چرا که نپذیرفتن آن اغلب شرایط را حادتر میکند. پذیرفتن نگرانی به هیچ عنوان به معنای دوست داشتن این احساس منفی نیست بلکه با پذیرش واقعیت به بهتر شدن شرایط کمک میکنید و در واقع انگیزه شما برای بهبود حالتان و استفاده از تکنیکهای درمانی بیشتر و واقعی تر میشود.
3️⃣ کنترل ذهن:
تعدادی از حملات قلبی به دنبال ترسها و رویدادهای استرسزا رخ میدهند. پس اجازه ندهید ذهنتان کنترل بدن شما را به عهده بگیرد بلکه شما با کنترل ذهن میتوانید سلامت بدن خود را مدیریت کنید.
4️⃣ زیر سوال بردن تفکرات منفی:
زمانی که افراد دچار استرس میشوند با تفکرات عجیبی روبهرو میشوند که این تفکرات، استرس را تشدید میکنند. پس به خاطر داشته باشید که این حالت یک وضعیت فاجعهبار نیست و از خودتان سوالات زیر را بپرسید: آیا این نگرانیها منطقی است؟ چقدر احتمال دارد این نگرانیها در واقعیت اتفاق بیفتند؟ اگر اتفاق بدی هم رخ دهد تا چه حد ارزش نگران شدن دارد؟ آیا این اتفاق واقعا منفی است یا فقط تصور من اینگونه است؟
5️⃣ کمک گرفتن از تصاویر ذهنی آرامشبخش: مدیتیشن یا مراقبه با تصاویر ذهنی آرامش بخش، شما را سریعتر به آرامش میرساند. خود را در کنار دریا و فضاهایی که دوست دارید و آرامش بخش هستند، تصور کنید تا شدت این استرسها را کاهش دهید.
6️⃣ مشاهده به جای قضاوت :
هرچه را تصور میکنید، میبینید و حس میکنید، بدون هیچ گونه قضاوتی، فقط مشاهده کنید! این تمرین ذهن شما را آرام میکند.
7️⃣ گفتوگوی مثبت درونی:
استرس موجب تفکرات و در نتیجه گفتگوی درونی منفی میشود. پس به خودتان جملات مثبت القا کنید؛ جملاتی که به مدیریت این نگرانی کمک کند.
8️⃣ متمرکز بودن بر لحظه حال:
زمانی که افراد دچار استرس میشوند معمولا در حال فکر به آینده هستند. به جای این تفکرات واهی، نفس عمیقی بکشید و به حال حاضر فکر کنید. حتی اگر رویدادهای جدی در حال رخ دادن باشد، فکر کردن به حال حاضر توانایی شما در مدیریت کردن شرایط بهبود میبخشد.
9️⃣ ادامه فعالیتهای عادی به جای فکر کردن:
در مواقع نگرانی، کارهایی را انجام دهید که در مواقع عادی انجام میدهید چرا که نشستن و فکر کردن به نگرانی، آن را تشدید میکند مهدوی مشاوردبیرستان
#افتخار_دیگر برای دانش آموزان دبیرستان شهید شهریاری قم
🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈
کسب مدال #نقره مسابقه رویداد خانه تا کارخانه
توسط دانش آموزان عزیز امیرارسلان عسگری و محمد حسن لطیفی را به این تلاشگران فرهیخته، خانواده های محترمشان و همکاران گرانقدر تبریک می گوییم.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹