📌 سالگرد درگذشت جلال آلاحمد
مطالب زیر از ایشان منتشر می شود
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙روایت یک دیدار جالب:
جلال آلاحمد در دیدار با امام به کتابی که پیش ایشان بود اشاره کرده و گفته:
شما هم این خزعبلات را میخوانید؟!
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تحجر و غرب زدگی سکه دو رو
✍جلال آل احمد مسئله غربزدگی را در دوران پهلوی مطرح کرد
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
📌 #کتاب_رایگان
📚 کتاب غرب زدگی
📚غرب زدگی آفتی است که از غرب میآید و کشورهای جهان سومی و از پیشرفت وامانده را مانند طاعون گرفتار و بیمار میکند. آدم غرب زده ریشه و بنیادی ندارد، هرهری مآب و سرتاپا از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند.
🎙جلال در این باره میگوید: «غرب زدگی میگویم همچون وبازدگی. و اگر به مذاق خوشایند نیست، بگوییم همچون سرمازدگی یا گرمازدگی. اما نه، دست کم چیزی است در حدود سن زدگی».
🎙و در جای دیگر: «آدم غرب زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بیاعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علیالسویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است.»
نگاه جلال به مقوله ی غربزدگی نگاهی آسیبشناسانه است. غرب و شرق برای او در قدم اول نه سیاسی است و نه فلسفی و نه حتی جغرافیایی، بلکه بیشتر مفهوم اقتصادی و اجتماعی دارد.
📜دریافت فایل کتاب از کانال زیر 👇
✔️کتاب های مفید برای اهالی سیاست
🇮🇷 کانال بازار سیاسی ...👇👇👇
💯📮@bazarsiasy
📌 #کتاب_صوتی از رنجی که میبریم
جلال آل احمد نویسنده سرشناس ایرانی، در کتاب صوتی از رنجی که میبریم، اوضاع سیاسی و اجتماعی زمان خود را به تصویر میکشد.
در این مجموعه داستان، رویکرد جلال آل احمد بیشتر سیاسی است و منتقدان این کتاب را سیاسیترین کتاب آل احمد میدانند.
سعی دارد وضعیت زندانیان سیاسی رژیم پهلوی را به تصویر بکشد؛ زندانیانی که زیر شکنجه هستند و در شرایط نابسامانی به سر میبرند.
جلال ، نویسنده و مترجمی بود که در خانوادهای مذهبی متولد شد، پدرش روحانی بود و تلاش بسیاری کرد تا جلال را جانشین خود کند ولی موفق به این کار نشد. بعد به حزب توده پیوست و چند سال بعد از حزب کنارهگیری کرد. در دورهی مصدق به جبههی ملی پیوست و پیش از کودتای 1332 از این جبهه هم جدا شد. پس از کودتا، دچار افسردگی شد و مدتی سکوت کرد و به سفرهای مختلف رفت. در سال 1348 فوت کرد. بعضی میگویند مرگش مشکوک بوده است. او همسر سیمین دانشور (رماننویس مشهور ایرانی) بود.
✔️برای دریافت فایل های صوتی وارد کانال زیر شوید....
🇮🇷کانال بازار سیاسی ...👇👇👇
💯📮https://eitaa.com/bazarsiasy
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 نماد روشنفکر واقعی در ایران
🔹 نویسنده نامدار معاصر جلال آل احمد
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
🎙 شهید آوینی
«روشنفکران این مرز و بوم، اگر صداقت داشته باشند و شجاعتی که با آن به غرب و شرق و عُجب و کبر ملازم با روشنفکری پشت کنند، آنگاه همچون مرحوم جلال آل احمد و شهید دکتر شریعتی و بسیاری از اقرانشان که هنوز در قید حیات هستند، خواهند توانست هویت تاریخی خویش را بازیابند و از عهده انجام وظیفه ای که درخور آنهاست برآیند.»
🔸منبع: کتاب «حلزونهای خانه به دوش»
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
📌 فایل کتاب (لاتین)؛
نفوذ سایبری و تهدیدهای شناختی
✔️ کاربردی و کمیاب
✍ تأثیر سایبری و تهدیدهای شناختی موضوعات مختلفی از جمله سیستم های اطلاعاتی، روانشناسی، جامعه شناسی، منابع انسانی، رهبری، استراتژی، نوآوری، قانون، امور مالی و موارد دیگر را پوشش می دهد.
💥بسیار بسیار عالی
این فایل ها برای هر سخنران، استاد دانشگاه ، دانشجو ، پژوهشگر و ... لازم و واجب است(نتیجه ۶ ماه کار پژوهشی)
✅برای دوستان شرکت کننده در دوره جنگ شناختی بصورت رایگان ارسال گردید....
🎙دوره جنگ شناختی
📚برای دوره جنگ شناختی از منابع جدید استفاده نموده ایم و این متفاوت از دیگر دورههای مشابه است....
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه در قسمت ششم خواهید دید:
پاسخ به این سوال پر تکرار:
چرا نقدها رو مستقیم به خود آقای رائفی پور نمیگویید؟!
ایشان برای همین نقدها میخواست از ما شکایت کند!!
نسخه کامل این قسمت را سه شنبه 20 شهریور_ساعت 22 از کانال ایتایی:
🆔https://eitaa.com/roshana_media
دریافت کنید.
#تیزر_معرفی
#روشنا
🚩روشنا؛ بررسی تخصصی جریانهای انحرافی:
🆔https://eitaa.com/roshana_media
☑️۱۹شهریور سالروز وفات عالم و روحانی مبارز حضرت آیت الله طالقانی
🔻امام خمینی (ره):
او برای اسلام به منزله حضرت ابوذر بود؛ زبان گویای او چون شمشیر مالک اشتر بود؛ بُرنده بود و کوبنده.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
⚡️آیت الله طالقانی؛
سلسله جنبان اسلام سیاسی در ایران معاصر
🔹هر چند مشهور جریان شناسان نخستین جرقه اسلام سیاسی در ایران را حوادث پانزده خرداد ۱۳۴۲ می دانند؛ ولی نباید فراموش کرد که نخستین زندانی سیاسی در ایران در دهه بیست آیت الله طالقانی است و نقش ایشان در شکل گیری اسلام سیاسی در ایران معاصر مورد بی مهری قاطبه جریان شناسان قرار گرفته است. به همین مناسبت در یادداشت پیش رو به نکاتی در مورد نقش این بنیان گذار اسلام سیاسی در ایران اسلامی معاصر خواهیم پرداخت.
🔸یکم. او نخستین زندانی سیاسی در بین روحانیت بود و از سال ۱۳۱۸ تا ۱۳۵۷ بارها زندانی، تبعید شد و به تعبیر خودش « زندان، خانه دومش بود و همیشه یک دست رختخواب آماده برای زندان در گوشه خانه اش داشت.» مهمترین علت زندانی شدن او مبارزه با «بی حجابی اجباری» در دوران رضاخان بود. ماموران حکومت اجازه نمی دادند بانوان با حجاب به کوچه و خیابان بیایند. طالقانی محله قنات آباد تهران را مرکزی امن برای تردد زنان کرده بود و مأموران بخاطر همینه او جرئت زورگویی و تجاوز به بانوان عفیف را در این محله نداشتند. رژیم این امر را دهن کجی تفسیر و برای نخستین بار طالقانی در دوم بهمن ۱۳۱۸ دستگیر و روانه زندان شد.
🔹دوم: طالقانی منتقد جدی اسلام سنتی محافظه کار بود و به عبارتی طالقانی پیش قراول نضج اسلام سیاسی در ایران معاصر است. تا پیش از او، طی چند سده، «اسلام کلامی» و «اسلام فلسفی» و «اسلام عرفانی» و «اسلام فقهی فردی» رواج داشت ولی اسلام سیاسی غالبا غایب بود و غیبتش نیز احساس نمیشد. او با کلید واژه «حرکت» به وزیدن نسیم اسلام سیاسی در حوزه های سنتی کمک کرد. همه افراد یک کلید شخصیت دارند و با آن کلید، گنجینه شخصیتشان کشف می شود. کلید شخصیت طالقانی «حرکت» بود. دین برای سید محمود طالقانی بیش از آنکه چشمه معرفت باشد، سرچشمه حرکت بود. او غایت دین را تغییر می دانست نه تفسیر. وی دین را دایره المعارفی پر از مدخل های الفبایی نمی دانست و اسلام را موتور حرکت جامعه تعریف می کرد. از نظر وی، پیامبران چون فلاسفه و عالمان دانشگاهی نیستند، بلکه آنان مصلح جوامع و محرک توده ها هستند. پیامبران نیامدند بر دانسته های بشر بیافزایند و آنها آمده اند تا مسیر تاریخ و سرنوشت جوامع را اصلاح کنند.
🔸سوم: طالقانی ویژگی های متضاد را با یکدیگر جمع کرده بود. دینداری و روشنفکری، تدین و تسامح، مبارزه و مدارا و دینداری و علم گرایی در نهاد او گره خورده بود. طالقانی از نظر جریان شناسی در زمره روشنفکران دینی و از منتقدان اسلام سنتی بود. او دقیقا در مسیر پدر روشنفکری جهان اسلام سید جمال حرکت می کرد. گزافه نیست اگر وی را نسخه دوم سید جمال در دوران معاصر بدانیم. اساسا دغدغه اصلی طالقانی بسان سنتی ها اختلاف شیعه و سنی نبود؛ نزاع اصلی دنیای وی تقابل دین و بی دینی بود. وی آفت بزرگتر در جهان اسلام را نه در خرافات شیعه و نه در انحرافات اهل سنت، بلکه در الحاد و استبداد می دانست. از این رو سردمدار مخالفت با وی، نزدیکان شیخ محمود حلبی بودند و او را یک وهابی تمام عیار می خواندند.
🔹چهارم:
طالقانی نخستین مبلغ اسلام سیاسی و سرسلسله جنبش اسلام الحرکی در ایران است. وی در همه عرصه های مبارزه حضور و نخستین زندانی سیاسی روحانی بود. او تنها روحانی بود که با همه احزاب و مبارزین ارتباط و مخاطب خود را جوانان و روشنفکران قرار داده بود. طالقانی همچنین پایه گذار نهضت بازگشت به قرآن بود.
💠 النهایه:
مهمترین سرمشقی که می توان از وی برای طرفداران اسلام سیاسی معاصر الگو گرفت این است که می توان نهایت دافعه را در برابر دشمنان مردم داشت و نهایت جاذبه را در برابر دگراندیشان را با هم آمیخت و ضمن بیشترین مبارزه، بیشتر از دیگران تسامح ورزید.
بطحائی
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody