📌نیاز به قانون گذاری در حوزه اتباع
شرایط کنونی حاکم در حوزه اتباع و مهاجران خارجی گویای آن است که شرایط اداری کنونی پاسخگوی وضعیت پیش آمده در حوزه اتباع نیست؛ اکنون سازمان های متعددی - حدود ۲۱ نهاد - در حوزه اتباع تصمیم گیر هستند که اقدامات جزیرهای آنان بیش از آنکه کمک کند تا حضور اتباع در ایران به یک فرصت برای کشور تبدیل شود، هزینه این حضور را افزایش داده است.
🖌 ادامه دارد .....
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
واقعیت این است که یکی از مشکلات موجود در حوزه اتباع، تعدد مراجع تصمیم گیری در این حوزه است که سبب ایجاد ناهماهنگیها در حوزه اجرا میشود؛ اگرچه اکنون سازمان ملی مهاجرت در بدنه وزارت کشور تشکیل شده و کارهای ابتدایی شناسایی و ساماندهی اتباع را انجام دادهاست اما انتظار میرود با تصویب اساسنامه آن و تشکیل یک نهاد متولی، موازی کاری و تداخلکاری در این عرصه به حداقل ممکن برسد.
یکی از نقاط قوت تشکیل سازمان ملی مهاجرت، تجمیع اطلاعات اتباع و صدور مجوزهای قانونی برای آنان است؛ در شرایط کنونی بیش از ۱۰ مرجع از جمله وزارت کار، فراجا و وزارت کشور برای مهاجران کد و شناسه صادر میکنند که انتظار می رود همه این اطلاعات در یک سامانه گردآوری و با صدور کارت هویتی، خدمات ارایه شده به این قشر در زمینه بهداشت، آموزش و دیگر خدمات دریافتی نیز ضابطه مند شود.
تصویب لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت یکی از خواسته های بحق مردم در زمینه ساماندهی مهاجران و اتباع خارجی است و در چنین شرایطی که حضور اتباع خارجی در ایران که مورد توجه و حساسیت رسانهها و افکار عمومی قرار گرفتهاست، تشکیل این سازمان با بهرهگیری قوانین و سیاستهای مدون میتواند این ساماندهی را در بستر قانونی ایجاد کند و از بروز یک چالش اجتماعی جلوگیری کند.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
♦️جوانِ افغان در مترویِ تهران با تیشرتِ رهبرانِ طالبان!
حضورِ نوجوانان و جوانانِ افغانِ باورمند به گرایشهایِ طالبانی چه پیامدی دارد؟ آنها سربازانِ یک تفکرِ متحجر و قاعدتا ضدِ ایرانی هستند که فعلا در حالِ تکثیرند تا در موقعِ مناسب، دست به کار شوند.
جمعیت یکی از مولفههایِ قدرت است.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
📌معمای امنیت
✍هنگامی که صحبت از امنیت به میان میآید، بلافاصله این پرسش به ذهن خطور میکند که اصولا چه هنگام و تحت چه شرایطی ناامنی به وجود میآید؟
«کنت والتز» از صاحبنظران مشهور روابط بینالملل بر این اعتقاد است که منابع ناامنی در سه سطح قابل طبقهبندی است:
1)برخی فلاسفه، منبع اصلی ناامنی را در طبع بشر جستجو میکنند و معتقدند که با رشد آموزشی، اخلاقی، مذهبی و فلسفی، بشر میتواند در صلح و آرامش زندگی کند.
2) گروهی دیگر معتقدند که اتخاذ روشهای نادرست توسط جوامع، سیستمهای اقتصادی و ملتها میتواند عامل ناامنی باشد و بر این اساس اصلاح این ساختارها را عامل برطرفکننده جنگ درگیری میدانند.
3) سومین گروه مهمترین منبع ناامنی را در آنارشی حاکم بر روابط میان دولتها در سطح جهانی میدانند.
💥در مطالعات معاصر روابط بینالملل، از این مسئله به عنوان «معمای امنیت» نام برده میشود. درون هر سیستم فاقد مرجع فائقه مرکزی، هر واحد از سوی واحد دیگر- حتی به صورت بالقوه- احساس خطر میکند و برای دفع تهدید امنیتی، اقداماتی را انجام میدهد، نظیر این تصور در واحدهای دیگر، نسبت به خود این واحد وجود دارد.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
📌 فایل پاورپوینت بی نظیر؛
جنگ شناختی
✔️اولین فایل جامع در کل کشور
📚فایل حاوی؛
۱.علوم شناختی
۲.ابعاد و عرصه های جنگ شناختی
۳.جایگاه علوم شناختی در جنگ شناختی
۴.جنبه های کمتر شناخته شده جنگ شناختی
۵.ارتباط جنگ شناختی با سایر جنگ ها
👌 ۹۵ اسلاید آموزشی
💳هزینه ارسال فایل برای اعضای محترم کانال با تخفیف ویژه مبلغ ۱۲۰/۰۰۰ تومان
شماره کارت:
۵۰۴۱۷۲۱۰۴۱۱۸۳۵۳۵روی شماره کارت کلیک تا کپی شود؛ پس از واریز وجه تصویر را ارسال تا خدمتتان ارائه شود. 💥بسیار بسیار عالی این فایل برای هر سخنران، استاد دانشگاه ، دانشجو ، پژوهشگر و ... لازم و واجب است (نتیجه ۶ ماه کار پژوهشی) ✔️توصیه ویژه؛ تا کنون فایل جامع و کامل با این فاکتورها و حساسیت در این حوزه نداشتیم.... © دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇 💯📮 @drshiroody 💯📮 @drshiroody 💯📮 @drshiroody
دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌 فایل پاورپوینت بی نظیر؛ جنگ شناختی ✔️اولین فایل جامع در کل کش
📌پیشنهاد ویژه
✍دوستان پژوهشگر حوزه جنگ شناختی نیز منت سر بنده گذاشتند و با تهیه این فایل اعلام داشتند بسیار جامع و کامل با تمام ابعاد می باشد.
✔️قطعا تهیه این مجموعه باعث درک بهتر از وضعیت امروز دنیا و نهایتا نگاه روشن نسبت به تحلیل درست توسط عزیزان می باشد.
💥اساتید، دانشجویان،تحلیلگران و صاحبان سخن؛
از این فایل بی نظیر غافل نشوید..
66.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آیا ما با مطالبهگری مون، داریم جلوتر از رهبری حرکت میکنیم؟🤔
استاد تقوی پاسخ میدهد‼️
#مقام_معظم_رهبری
#وعده_صادق۳
#مهمونشرحداکثری
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب حسین دارابی ، پیشنهاد مناظره رو که نپذیرفتی ، یادته چطور مطالبه گران عفاف و حجاب رو مورد خطاب قرار میدادی؟
سعیدیسم : یادته چطور مطالبات مردم انقلابی و دغدغه مند رو به حاشیه بردی ؟
فکر نکن فراموش میکنیم.
الان چی شد؟ حرف کی ثابت شد؟ میگفتی مسئولین فرهنگی برنامه دارن برای حجاب! برنامشون کو ؟
گذشت زمان خیلی چیزها رو ثابت کرد 😊
ما مطالبه اجرای «قانون» رو داشتیم و افراطی خطاب شدیم! الان از وضعیت جامعه راضی هستی؟
نه کار فرهنگی کردین نه کار سرهنگی!
امیدوارم اون دنیا بتونی در دادگاه عدل الهی پاسخگو باشی، امیدوارم ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇
@khabardar_ir
⚡️آینده نگاری حضور جهادگرایان در افغانستان
💠 افغانستان در ۳۰ سال گذشته به دو دلیل محلی امن برای حضور افراطیون بوده است.
1⃣ نخست، افغانستان پس از کودتای کمونیستی ۱۳۵۷ فاقد یک دولت ملی و مقتدر بود و کشورهای دارای دولت ورشکسته همواره پناهگاه امنی برای گروههای پیکارجو، اسلامگرا محسوب میشوند. واقعیتهای تجربه شده افغانستان نیز این فرضیهها را تأیید میکند.
2⃣ دوم، طالبان در طول بیست سال حضور نظامی آمریکا در افغانستان با گروههای اسلامگرای منطقه مخصوصا با تحریک طالبان پاکستان با هدف مبارزه با آمریکا و تشکیل یک حکومت اسلامی تعامل استراتژیک داشتهاند.
مسلمنا
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
با این وجود، به رغم ادعاها و فرضیات محتمل در خصوص حضور گروههای اسلامگرای منطقه در افغانستان تحت حاکمیت طالبان، سه سناریو قابل طرح است.
۱. سناریوی غیر امنیتیسازی افغانستان توسط طالبان:
تجربیات تاریخی نشان داده است که بیطرفی نسبی همیشه باعث پایداری نظام سیاسی و دولت مرکزی در افغانستان شده است. برعکس هر زمانی که دولتی در افغانستان به نحوی باعث تهدید یک کشور همسایه شده است، سرانجام آن دولت با فروپاشی روبرو شده است. وضعیت دوره حاکیت داوودخان و سرانجام فروپاشی حکومت دکتر نجیبالله در افغانستان، یک الگوی بسیار واضح ولی دردناک برای تاریخ افغانستان است. همچنین زمانی که افغانستان به عنوان محل حضور نیروهای بیگانه باعث امنیتیسازی شرایط برای کشورهای منطقه شده است، نظام حاکم افغانستان به دلیل میزبانی از این نیروی نظامی بیگانه، مورد عدم حمایت کشورهای منطقه قرار گرفته و سرانجام به سرنوشت دردناک دچار شده است. دولت جمهوری پیشین افغانستان نمونه ملموسی از این واقعیت است. احتمالا به دلیل همین درسهای آموزنده ولی دردناک است که حکومت طالبان راهبرد غیر امنیتیسازی خاک افغانستان را بر هر راهبرد ممکن دیگر ارجحیت داده است. رفتارشناسی طالبان در دو سال اخیر نیز مؤید این فرضیه است. طالبان در دو سال اخیر رفتاری از خود نشان داده است که دلالت بر عدم تجهیز و تقویت گروههای اسلامگرای منطقه در خاک افغانستان دارد
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
۲. سناریوی استفاده ابزاری طالبان از جهادیون:
برعکس سناریوی اول، فرضیه دیگر این است که حکومت طالبان حتیالامکان تلاش خواهد کرد تا با تقویت و میزبانی از برخی گروههای اسلامگرا مانند تحریک طالبان پاکستان و یا القاعده، در میز چانهزنی با پاکستان و آمریکا دست بالا را داشته باشد. این فرضیه به عنوان یک فرضیه رقیب از آنجا فربه میشود که دولت پاکستان و آمریکا نیز با همکاری یکدیگر از گروه طالبان به عنوان یک ابزار فشار علیه دولت جمهوری افغانستان استفاده کردند. ممکن است که حکومت طالبان همین الگوی تجربه شده را در راهبرد سیاست خارجی خود دنبال کند. همین احتمال، اکنون دولت پاکستان و آمریکا را به عنوان دو متحد دیرینه واداشته که صحنه را به نفع خود، علیه حکومت طالبان مهندسی کنند. با همین نگاه، احتمال بسیار قوی میرود که در چگونگی رویکرد و جهتگیری گزارش جدید شورای امنیت سازمان ملل در خصوص حضور نیروهای اسلامگرای القاعده و طالبان پاکستان، لابیهای پاکستان و آمریکا نقش داشتهاند.
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
۳. سناریوی میزبانی کنترل شده از گروههای اسلامگرا:
به رغم این که رهبران طالبان در حکمرانی و سیاست خارجی خود ناگزیرند برخی شاخصهای سیاسی را مورد نظر قرار دهند، با این وجود سربازان عادی و قشر میانه طالبان همچنان باورهای عقیدتی و جهادی را به عنوان ملاک اصلی برای رفتارهای خود در نظر دارند. با این نگاه، آنان میزبانی از گروههای اسلامگرا در افغانستان از جمله اعضای تحریک طالبان پاکستان را به عنوان همرزمان سابق خود یک اصل دینی میدانند. با این نگاه، سناریوی محتمل در این نوشته این است که حکومت طالبان احتمالا از برخی از رهبران و یا اعضای گروههای اسلامگرا مانند اعضای تحریک طالبان پاکستان در خاک افغانستان میزبانی کنند ولی این میزبانی به طور کنترل شده و بدون اجازه فعالیت سیاسی و نظامی به آنها انجام میشود.
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody