🌷[سؤال از امام خمینی]:
شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما *اقتصاد جدید* و حقوق روابط بینالمللی را مطالعه نکردهاید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادن یک زندگی اجتماعی درگیر نبودهاید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
🍃جوابِ امام:
ما معادلۀ جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسیای که تا به حال به واسطۀ آن تمام مسائل جهان سنجیده میشده است را شکستهایم. ما خود چارچوب جدیدی ساختهایم که در آن #عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم. از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم، حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایۀ نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند. *آری با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر است که ندانم*
صحیفه امام؛ ج ۱۱، ص ۱۶۰
🔺 *محکومیت آمریکا به پرداخت غرامت در دادگاه تهران*
🔹در چارچوب اقدام متقابل حقوقی علیه دولت آمریکا، دادگاه حقوقی تهران، آمریکا را به پرداخت غرامت به خانوادههای حوادث تروریستی در مجلس و مرقد امام (ره)، محکوم کرد.
🔹بر اساس رأی دادگاه، ۹ میلیون و ۹۵۰ هزار دلار به دلیل خسارتهای مادی و ۱۰۴ میلیون دلار بابت خسارتهای معنوی وارد شده به خواهانها در نظر گرفته شده و معادل ۱۹۹ میلیون دلار نیز به عنوان خسارت تنبیهی، مورد حکم دادگاه قرار گرفته است.
🔹خواهانهای این پرونده، خانوادههای ۳ شهید از شهدای عملیات تروریستی داعش و ۶ نفر از جانبازان این عملیات تروریستی، هستند.
🔴اعترافات قاتل آیتالله سلیمانی
🔸نگهبان بانک در تحقیقات توضیح داده است: من مقتول را نمیشناختم. اما قبلا شنیده بودم که معاون بانک برادری روحانی دارد. برای همین وقتی با معاون بانک درگیر شده بودم و مقتول وارد بانک شد، تصور کردم که وی همان برادر روحانی معاون بانک است. از طرفی آنقدر عصبانی بودم که کنترلم را از دست دادم و به تصور خودم تصمیم گرفتم با قتل برادر معاون بانک از او انتقام بگیرم.
--------------
اشتباه در هویت... مورد عینی برای حقوق جزای اختصاصی، جرایم علیه اشخاص...
حجاب اجباری است یا الزامی؟🤔
از منظر واژگان حقوقی، آنچه قانون حکم می کند، الزامی است، نه اجباری.
آیا حکم به پرداخت نفقه، الزامی است یا اجباری؟ مگر 'نفقه اجباری' متصور است؟! 'مهریه اجباری' چطور؟!
اساسا جبر، رافع مسئولیت حقوقی است.
لذا تعبیر 'حجاب اجباری' ، یک تعبیر کاملا نادرست و تعبیر 'حجاب الزامی' تعبیر صحیح است.
@drtaherhabibzadeh
من که باشم بر آن خاطر عاطر گذرم...
دانشجویان عزیزم، امروز به مناسبت تقدیر از مقام استاد (نه این حقیر) با قطعه سنگی از حرم مطهر مولای متقیان، امیرالمؤمنین علی علیه السلام، بنده نوازی کردند. و چه نیکوست این هدیه گران سنگ و چه خوش توفیق بودند که چنین تحفه ای فوق ارزش را در اختیار داشتند و چه وسیع القلب بودند که از آن گذشتند و به این حقیر هدیه فرمودند.
ممنون شان هستم. خداوند بر توفیقات شان بیافزاید هر روز و هر شب، بلکه هر لحظه و هر دم.
@drtaherhabibzadeh
🌸 #روز_معلم؛
📜 مادامی که از ظاهر استادت علم فرا میگیری پس او پدر توست.
اما هنگامی که روح تو متحقق به نور او شد و علم او تجلی کرد در تو به صورت معلومات بدیهیه؛ پس او سید توست.
پس در این هنگام پروردگار تو وحی میکند به قلب تو در حجاب قلب استادت. فَاعرَف تَغنَم.
رساله ادب مرید مع الشیخه
☘🌸☘🌸☘🌸☘
هدایت شده از بنیادین زبان انگلیسی 🌱 دکتر طاهر حبیب زاده
چاپ سوم از جلد اول مجموعه بنيادين با تجدیدنظر عرضه شد:
لینک سفارش آنلاین: 👇
https://b2n.ir/a53768
وقتی گفته می شود فلانی یک NFT خریده است، در واقع یک اثر دیجیتالی را که در فضای بلاک چین رمزنگاری شده، خریده است. بلی، مالک دارایی می توانست اثر دیجیتالی خود را بدون رمزنگاری عرضه کند. اما برای جلوگیری از نقض حقوق مالکیت فکری آن، ترجیح داده است اثر را رمزنگاری کند تا از دسترس سایرین در امان بماند و در قالب NFT بفروشد. توکن غیرقابل معاوضه (NFT) سند مالکیت دیجیتالی منحصربفرد برای یک نوع دارایی دیجیتالی مشخص است. در انگلستان به موجب پرونده Osbourne v. Persons Unknown [2022] EWHC 1021 (Comm) مقرر شد که NFT ها یک مال قانونی محسوب می شوند و قابل داد و ستد و مالک آنها برخوردار از حمایت قانون می باشند.
هدف از توسعه NFT ها قابل توجه است. به عنوان مثال عینی، وقتی شخصی یک اثر هنری دیجیتالی از هر نوع (صوت، موسیقی، فیلم و تصویر)، و یا هر محتوی دیجیتالی دیگر مانند صوت یک کتاب یا مقاله علمی را خلق می کند، اثر را به صورت رمزنگاری شده در فضای بلاک چین ذخیره می کند، تا از مزایای فضای بلاک چین بهره ببرد و اثر از هرگونه تغییر، جعل، هک و دسترسی غیرمجاز در امان بماند (از اهداف اصلی خلق پدیده ای به نام NFT نیز همین است: حفاظت از اثر و داده ها).
متن کامل در باب NFT ها و چالش های حقوقی آن 👇
https://b2n.ir/k32818
آمار طلاق درکشورهای مختلف جهان
ایران با 14 درصد، در رتبه 4، کم طلاق ها.
البته آمار بسیار بالایی برای ایران محسوب می شود.
💥هر چقدر مرزهای شریعت از سوی جامعه بیشتر رد شود، این آمار بیشتر خواهد شد.
@zabanbonyadin
📢اطلاعیه:
به زودی طی ساعات آینده ثبت نام در کارگاه علمی به عنوان زیر شروع می شود:
✍عنوان: تاملی در مالکیت آثار ناشی از هوش مصنوعی: با مطالعه موردی ChatGPT
✅ با ارائه: دکتر طاهر حبیب زاده، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام - دکتری حقوق فناوری از انگلستان
👈نشست علمی - ثبت نام شروع شد:
✍عنوان: تاملی در مالکیت آثار ناشی از هوش مصنوعی: با مطالعه موردی ChatGPT
📢با ارائه: دکتر طاهر حبیب زاد، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام - دکتری حقوق فناوری از انگلستان
نظر به اهمیت روزافزون هوش مصنوعی در دنیای ارتباطات و اخیرا در فضای تولید محتوی، این سوال پیش می آید که مالکیت آثار تولید شده توسط هوش مصنوعی متعلق به کدام شخص و یا اشخاص می باشد؟ سیر بحث از این سوال کلیدی شروع می شود که آیا با موجودی فعلی حقوق، هوش مصنوعی دارای شخصیت حقوقی است؟ آیا عنوان «پدیدآورنده» را می توان به هوش مصنوعی اطلاق کرد؟ نقش سازنده، مالک، و کاربر در این میان چیست و از منظر حقوقی دارای چه حقوق و تکالیفی می توانند باشند؟ برای اینکه این نشست علمی، به صورت کاربردی جریان یابد، بستر ChatGPT به صورت موردی مورد مطالعه قرار خواهد گرفت. این نشست تلفیقی از مباحث حقوق سنتی، حقوق فناوری و حقوق مالکیت فکری است.
✅زمان: روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
✅ساعت: ۲۰ الی ۲۲ شب به صورت مجازی (ثبت نام کنندگان لینک حضور در جلسه مجازی را دریافت خواهند کرد)
✅ثبت نام کنندگان با ارائه یادداشت بردای ۸۰۰ کلمه ای از جلسه، گواهی حضور در نشست را از معاونت پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق علیه السلام دریافت خواهند کرد.
✅لینک ثبت نام در ایوند - ظرفیت ثبت نام محدود است:👇
https://evnd.co/PHEue
💥هزینه ثبت نام در پایین ترین حد ممکن مقرر شده است.💥
👈 عزیزان توجه فرمایند:
مسائل حقوق فناوری بر موجودی حقوق سنتی استوار است.
در این نشست علمی در کنار پرداختن به این موضوع به عنوان یک راهبرد کلی در همه مسائل مشابه، به این مطلب می پردازیم که خروج از حقوق سنتی چقدر دشوار و گاهی پرزحمت و شاید در عمل و اجرا، قریب به محال باشد.
لذا پرداختن به مباحث روش شناسی نیز بخشی از رسالت این نشست علمی است. دیکر اینکه مباحث زیادی در زمان امروز مطرح است که دست کم میان گرایشی است، اگر میان رشته ای نباشد. این مساله یکی از آنهاست.
👝 این نشست به صورت مجازی اختصاصی برگزار می شود (فقط با حضور ثبت نام کنندگان)، تا عزیزان از سراسر کشور امکان حضور داشته باشند.
✅لینک ثبت نام در ایوند - ظرفیت ثبت نام محدود است:👇
https://evnd.co/PHEue