☀️ سلام - بنده میخواهم در مورد حقوق فناوری اطلاعات بیشتر بدانم. ممنونم می شوم در این خصوص توضیحات لازم را بفرمایید.
☘سلام علیکم
در ایران فعلا مقطع دکتری رشته حقوق فناوری اطلاعات راه اندازی نشده است و علاقمندان بایست به خارج از کشور بروند که هزینه های بسیار بالایی دارد (طی ماه آینده نشست حضوری خواهیم داشت در خصوص ادامه تحصیل در خارج از کشور، که به جزییات این موضوع خواهیم پرداخت. جزییات نشست اطلاع رسانی خواهد شد). در مقطع کارشناسی ارشد نیز برخی نهادهای آموزشی بخشی از این رشته را تحت عنوان حقوق تجارت الکترونیکی راه اندازی کرده اند و در دانشگاه امام صادق علیه السلام نیز به احتمال زیاد از بهمن ماه ۱۴۰۱ گرایش ارشد همین رشته آغاز می شود که البته فقط مختص دانشجویان همین دانشگاه است.
حقوق فناوری اطلاعات مسائل حقوقی مربوط به جریان «داده» را مورد بررسی قرار می دهد که امروزه این جریان عمدتا از طریق اینترنت صورت می گیرد، اما محدود بدان نیست. فی المثل، پیامکی که ارسال می کنید، نوعی انتقال داده از یک سیستم به سیستم دیگر است و در حقوق فناوری اطلاعات بحث می شود گرچه نیازی به اتصال به شبکه جهانی اینترنت نیست. لکن وقتی از طریق پیام رسان ها گفتگو (چت نوشتاری، صوتی یا تصویری) انجام می دهید، نوعی انتقال و جریان داده است، اما از طریق اتصال به شبکه جهانی اینترنت است. نظر به اینکه حجم عمده جریان اطلاعات از طریق اتصال به شبکه جهانی اینترنت صورت می گیرد، بسیاری از پژوهشگران مسائل حقوقی همین عنوان را تحت عناوینی چون حقوق اینترنت، حقوق فضای مجازی، حقوق سایبر و حقوق رایانه معرفی می کنند؛ گرچه عناوین تفاوت هایی باهم دارند اما اشتراکات قابل توجهی نیز دارند. لازم است توجه شود که «برای» انتقال داده و نیز «در اثر» انتقال داده یک سری مسائل مرتبط با دیگر حوزه های حقوق مطرح می شود. به عنوان مثال، خرید تجهیزات رایانه ای و قرارداد آنها «برای» انتقال داده لازم است و در اثر انتقال داده مباحثی مانند نقض حقوق مالکیت فکری دیگران، نقض حریم خصوصی آنها، افشای داده های محرمانه، و محتوی مجرمانه مطرح می شود. لذا در یک نگاه وسیع تر و دقیق تر، تقریبا می توان گفت که نسخه الکترونیکی همه مباحث حقوقی در گرایش های مختلف (حقوق قراردادها، حقوق مسئولیت مدنی، حقوق ادله اثبات، حقوق تجارت، حقوق جزا، حقوق مالکیت فکری و…) ذیل عنوان فناوری اطلاعات بحث می شود. به عنوان مثال، زمانی فقط حمله نظامی فیزیکی نامشروع و شرایط آن در حقوق بین الملل بحث می شد، اما امروزه حملات سایبری، حملات از طریق رسانه های اینترنتی و مجازی یا ماهواره ای از طرف یک دولت علیه دولت دیگر صورت می گیرد. آیا این اقدام نقض حقوق بین الملل محسوب می گردد؟
در پایان هنوز فقر ادبیات حقوقی قوی در این حوزه در کشور کاملا مشهود است. همچنین افراد حقا متخصص و پژوهشگر جدی حقوقی در این زمینه ها در کشور به تعداد انگشتان یک دست نیز نیست.
لازم است علاقمندان با انگیزه و صاحب خلاقیت و صبر و مسلط به ابزارهای پژوهشی و مهارت های لازم به این حوزه از حقوق بپردازند و صرفا نگاه کاربردی در بازار حقوقی نداشته باشند.
موفق باشید.
توجه مهم:
برخی عزیزان ارتباط می گیرند و عنوان پایان نامه یا رساله یا مقاله و … درخواست می کنند. ضمن اینکه این تقاضا حرفه ای به نظر نمی رسد، لازم است این عزیزان توجه ویژه داشته باشند که عنوان پژوهشی باید با کوشش و از جوشش خود فرد حاصل شده باشد و برای این منظور باید مدتی مطالعه منظم و هدفمند داشته باشند و عجله نکنند، تا بلکه وقتی به عنوان پژوهشی می رسند شناخت خوبی از زوایای آن در ذهن داشته باشند تا کار پژوهش و نگارش هم ساده تر باشد. شما تا به حال چه اندازه مطالعه جدی برای استخراج عنوان پژوهشی داشته اید؟ اگر کسی، عنوان پژوهشی به شما بدهد، چند کلمه بیشتر کمک نشده اید، و نمی دانید ابعاد مختلف آن موضوع چیست و شناخت ابعاد مختلف، تلاش مفصلی می طلبد، تازه معلوم نیست که به آن عنوان علاقمند باشید یا نه. با این حال، در راستای سرنخ دادن به پژوهشگران، تعدادی عنوان در ادامه می آید که ممکن است کمک کننده باشد. عناوینی که در ادامه مشاهده می فرمایید در طی مطالعاتی شخصی (دکتر طاهر حبیب زاده) با آنها برخورد شده یا در ذهن آمده است. پژوهشگر می تواند حسب علاقه از میان آنها عناوینی را انتخاب نمود و یا با ترکیب چند عنوان یا پرورش و بازنویسی عناوین به موضوعات جدید و مدنظر (صرفا داخلی یا با مطالعه تطبیقی یا موردی) برسد – لطفا در مطالعه عناوین دقت و حوصله و اندکی تامل عمیق به خرج دهید. 👇👇👇
https://b2n.ir/g73853
🔴 لزوم انحلال شبکه نمایش خانگی براساس اصل 44 قانون اساسی❓
🔰 نظریه تفسیری شورای نگهبان (که چند سال قبل بیان شده است) در خصوص اصل چهل و چهارم قانون اساسی:
" مطابق نصّ صریح اصل چهل و چهارم قانون اساسی در نظام جمهوری اسلامی ایران رادیو و تلویزیون دولتی است و تأسیس و راه اندازی شبکههای خصوصی رادیوئی و تلویزیونی به هر نحو، مغایر این اصل میباشد.
بدین جهت انتشار و پخش برنامههای صوتی و تصویری از طریق سیستمهای فنی قابل انتشار فراگیر (همانند ماهواره، فرستنده، فیبرنوری و غیره) برای مردم در قالب امواج رادیوئی و کابلی غیر از سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خلاف اصل مذکور است "👇👇👇
https://www.shora-gc.ir/0000TT
👈 با این تفسیر شورای نگهبان از اصل چهل و چهارم قانون اساسی، مباحثی نظیر واگذار کردن سیاستگذاری، نظارت و تنظمیگری شبکه نمایش خانگی به صدا و سیما، از اساس باطل است.
در حقیقت، به غیر از خود سازمان صدا و سیما، به هیچ عنوان بخش خصوصی حق ندارد اقدامات موازی با صدا و سیما انجام دهد و انتشار فراگیر صوت و تصویر باید فقط حاکمیتی و دولتی باشد.
⏪چه ضربه هایی که در این چند سال از شبکه نمایش خانگی بر پیکر جامعه وارد نشد.
💥چگونه وقتی شورای نگهبان، چند سال قبل، چنین نظری داده است،با این وجود، شبکه نمایش خانگی این همه مدت در حال فعالیت بوده است؟
@drtaherhabibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رسیدگی به شکایت ۵ جانباز شیمیایی کشورمان در دادگاه لاهه
رسیدگی به شکایت پنج نفر از مصدومان حملات شیمیایی، علیه شرکتهای هلندی فروشنده تسلیحات شیمیایی به رژیم بعث عراق در شهر لاهه هلند برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به شهر لاهه، در جلسه دادگاه پنجشنبه، چهار نفر از جانبازان (و یک نفر به صورت مجازی) و وکیل مدافع آنها و همچنین نماینده یکی از دو شرکت هلندی فروشنده مواد شیمیایی به رژیم صدام حضور داشتند.
این جانبازان شیمیایی ساکن شهرهای مختلف ایران هستند و با کمک یک وکیل هلندی و استاد حقوق بین الملل علیه دو شرکت مل شیمی و کی بی اس هلند اقامه دعوا کرده اند.
این جانبازان در دادگاه لاهه به تشریح دردها و رنجهای ناشی از بیماریهای مزمن خود بر اثر استنشاق گاز خردل در طول بیش از سی سال پرداختند.
وکیل قربانیان شیمیایی هم به بیان نقش شرکتهای هلندی در فروش مواد شیمیایی با کاربرد دوگانه به رژیم صدام و کاربرد این مواد در ساخت سلاحهای شیمیایی استفاده شده در جنگ علیه ایران پرداخت.
انتظار میرود دادگاه شهر لاهه پس از رسیدگی به این پرونده در خصوص مسئولیت این شرکتها در وارد آمدن خسارات جبران ناپذیر جسمی و روحی به این مصدومان شیمیایی رای خود را صادر کند./ خبرگزاری صدا و سیما
ماده ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری آمده است که اگر نسبت به نتایج یک داوطلب شبههای وجود دارد، باید برای رفع این شبهه آزمون مجددی برگزار شود؛ در این ماده واژه «داوطلب» کاملا مشخص است و به فردی میگویند که وقتی برای شرکت در آزمون ثبت نام میکند، شماره داوطلبی دریافت کرده و از آن روز تا پیش از ثبتنام در دانشگاه و دریافت شماره دانشجویی همچنان داوطلب محسوب میشود؛ اما اگر تخلف کنکوری همین فرد در زمانی که وی به دوره دانشجویی رسیده است ثابت شود دیگر ماده ۱۱ شامل حال او نمی شود چون وی دیگر داوطلب نیست.
پس با فردی که با تخلف در کنکور وارد دانشگاه شده است چطور برخورد میشود؟ سازمان سنجش آموزش کشور براساس ماده ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم آزمونهای سراسری به این صورت عمل میکند که برای داوطلبی که رتبه وی دارای شک و شبهه باشد، آزمون مجددی برگزار میکند، سال گذشته نیز همین اتفاق رخ داد و اتفاقا بسیاری از افراد متخلف در آزمون مجدد هم نمره قابل قبول را کسب نکردند، هرچند این مسأله تا زمانی قابل اجراست که فرد سمت داوطلب را داشته باشد اما اگر تخلف وی پس از دانشجو شدن آن فرد محرز شود دیگر نام وی داوطلب نیست بلکه دانشجو است و در صورت برگزاری آزمون مجدد برای چنین فردی وی از ادامه تحصیلش محروم میشود که این مسأله بار روانی برای آن فرد و خانوادهاش دارد!!!
💥فرد با تقلب وارد دانشگاه شده، و حال برخورد نشود که برای متقلب بار روانی دارد؟؟؟!!!
👇👇👇
سونامی دکتر و مهندسهای قاتل به دلیل وجود یک استفساریه اشتباه در حوزه آموزش عالی | خبرگزاری فارس https://www.farsnews.ir/news/14020331000232/%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87
دکتر طاهر حبیب زاده 🌱 پژوهشگر حقوق
🔴 لزوم انحلال شبکه نمایش خانگی براساس اصل 44 قانون اساسی❓ 🔰 نظریه تفسیری شورای نگهبان (که چند سال ق
سیام خردادماه خبری در پایگاه اطلاعرسانی دولت منتشر شد که مورد توجه اهالی رسانه قرار گرفت، شورایعالی انقلاب فرهنگی جلسهای بهریاست سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان تشکیل داد؛ در این جلسه به سیاستها و ضوابط حوزه صوت و تصویر فراگیر (ساترا) پرداخته شد. براساس مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی، وظیفه نظارت در حوزه سکوهای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی طبق قانون اساسی و قوانین موضوعه، بهعهده سازمان صداوسیماست.
🔹 خیلی قدرت روحی بالا می خواهد که انسان فقط در حد حق توقف کند.
وکالت نوعی قضاوت است چرا که ابتدا باید حق را تشخیص بدهید با جوانب آن، تا بتوانید از آن دفاع کنید. این امر فوق العاده سخت است و گاهی غیرممکن است. حتما باید با عصای فوق احتیاط راه رفت و البته که ممکن است کار را بر وکیل سخت کند و حتی در مواردی غیرممکن.
👈 اگر نمی توانید طوری کار کنید که دین تان را با اطمینان حفظ کنید، کار نکنید ولو اینکه گرسنه بمانید.
لذا نه قضاوت و نه وکالت، هیچ کدام ابتدائا توصیه نمی شود. البته می توان با قدرت عقل و چاشنی برخی ضرورت ها، توجیهاتی آورد! اما بعد گذر زمان نه چندان طولانی، فرد متوجه می شود می توانست کار احسن دیگری انجام دهد و راه را ای بسا اشتباه رفته است.
خدمت یک عارف مسلم بودم، سوال کردند: کار حقوقی هم انجام می دهید؟ عرض کردم: خیر؛ فرمودند: کار خوبی می کنید.
❌ موارد استتٍنا همیشه هست اما بسیار معدود و در شرایط خاص و به احتمال بسیار زیاد شامل حال شما خواننده این سطور نمی شود.
@drtaherhabibzadeh
🔹 وَلَا تَأْكُلُوا أَمْوَالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْبَاطِلِ وَتُدْلُوا بِهَا إِلَى الْحُكَّامِ لِتَأْكُلُوا فَرِيقًا مِنْ أَمْوَالِ النَّاسِ بِالْإِثْمِ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ🔹
آیه ۱۸۸ سوره مبارکه بقره
🚩و اموال یکدیگر را به باطل (و ناحق) در میان خود نخورید! و برای خوردن بخشی از اموال مردم به گناه، (قسمتی از) آن را (به عنوان رشوه) به قضات ندهید، در حالی که میدانید (این کار، گناه است)!🚩
یکی از وکلای با دقت و با احتیاط، احتیاط از نظر شرعی، می گفت:🔹
اول - پرونده ای که حق موکل ام در آن یقینی است، بر عهده می گیرم و دوم - به موکل ام همان ابتدا می گویم: هر زمان ببینم ناحق بودید، از سمت خود استعفا خواهم داد.
برخی از وکلا گزیده ولی پیگیر کار می کنند:
🔹پرونده های معدودی می گیرند - گلچین کار می کنند
🔹 پرونده هایی که می دانند جایی برای دفاع از حق است و به همین اندازه ورود می کنند
🔹همان پرونده ها را با دقت و با حوصله پیگیری می کنند و همیشه جواب گوی موکلانشان هستند.
اینگونه آرامش خاطر و آرامش وجدان مطلوبی را تجربه می کنند، گرچه شاید ثروتمند نشوند ولی نیک می دانند که اساسا وکالت برای ثروتمند شدن طراحی نشده است، بلکه برای دفاع از حق طراحی شده است ولو لازم باشد از خود نیز هزینه کنند.
اشتباه نکنیم.
نکته در داوری:💥
🔹قانون داوری انگلستان - English Arbitration Act 1996 - مسئولیت داور را در موارد محدودی پذیرفته است از جمله اینکه داور زمانی مسئولیت مدنی دارد که سونیت وی احراز شده باشد. در ماده ۲۹ قانون داوری فوق ذیل عنوان مصونیت داور می خوانیم:
🚩29 Immunity of arbitrator
(1) An arbitrator is not liable for anything done or omitted in the discharge or purported discharge of his functions as arbitrator unless the act or omission is shown to have been in bad faith.
علاقمندان به داوری می توانند قانون فوق را مطالعه کنند.
@drtaherhabibzadeh
🍃
پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن اَرادَ عِلمَ الاَوَّلینَ وَالآخَرینَ، فَلیُثَوِّرِ القُرآنَ»
هرکه علم اولین و آخرین را میخواهد، باید آن را در قرآن بجوید.
(کنزل العمال ج۱ ص۵۴۸)
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت حضرت امام محمدباقر علیه السلام، باقرالعلوم (شکافنده علم) تسلیت باد.
یک حمد و سه سوره هدیه روح مطهر آن امام همام 🖤🖤🖤
✅ نکته ای در اجرای قانون:
🔹در فعالیت های اجرایی حقوق، یک راه این است که، به عنوان یک سیاست کلی، سعی کنیم از مسیر قانون به چیزی دست یابیم که شرع حکم می کند؛ و ای بسا در موارد قابل توجهی انطباق مطلوبی بین قانون و شرع (به نظر فرد مجری یا مرجع تقلید او یا امام جامعه)، باشد. نه قانون را کنار نهیم و نه در باطن به شرع بی اعتنا باشیم. سعی کنیم ظاهر و باطن را جمع کنیم. و این مستلزم فهم بالا از قانون و روح حاکم بر آن و نیز برخورداری از شم علمی و باطنی از شرع انور است و به سادگی به دست نمی آید.
🌼🌼🌼🌼🌼
@zabanbonyadin
@drtaherhabibzadeh
سلام و احترام استاد بزرگوارم
وقت بخیر
استاد بنده کارآموز وکالت هستم و نکاتی که جنابعالی در رابطه با وکالت می فرمائید تذکری بسیار اساسی و حیاتی برای ما کارآموزان است که قرار است عدالت را اجرا نماییم.
استاد عزیز بنده برای قبولی زحمت طاقت فرسایی را ( با توجه به شرایطم )متحمل شده ام و در بدو ورود به عرصه کارآموزی هستم. با اینکه کار در این حیطه برای من جذاب است ولی هرگز و هرگز و هرگز نمیخواهم شغل بنده خشم خداوند را ( پناه بر خدا) در پی داشته باشد.
لذا از شما تقاضا دارم کمی مشروح تر و مفصل تر و جامع تر در رابطه با امر وکالت قلم فرسایی بفرمائید.
سپاسگزارم
👇👇👇
با سلام - مسیر انتخاب شده هم خطیر است و هم خطرناک. و دقت ها باید کرد. سعی می شود هر از چند گاهی مطالبی ولو مختصر در این رابطه نوشته شود. گرچه غالب عزیزان به اصل مطلب آگاهند، فقط باید بیشتر دقت کنند و بسیار بسیار اهل احتیاط باشند. بالاخره دنیا می گذرد و کارنامه افراد مختلفی از اهل احتیاط و غیرآن پیش روی همگان باز است. می توان عبرت ها گرفت و از ضررها جلوگیری کرد.
🔹 آیا مهاجرت تصمیم درستی است؟
به نظر اینجانب (و با احترام به نظرات دیگر)، مهاجرت دایمی یکی از اشتباه ترین تصمیماتی است که یک فرد می تواند بگیرد، تقریبا به هر دلیلی که باشد. ولکن مهاجرت موقت برای اهداف ارزشمند مانند کسب علم و دانش و تجربه قابل استفاده در سطح بالا، می تواند موجه و مفید برای خود فرد و جامعه اش باشد.
🚩 چرا مهاجرت دایمی اکیدا توصیه نمی شود؟
غربت قابل توجه و مستمر- دشواری در تربیت صحیح فردی و خانواده- تفاوت دین - تفاوت فرهنگ - تفاوت نژاد - تفاوت زبان (البته بخشی از آن بعد سال ها حل می شود)، نگاه پایین دستی به شما و اگر شغل رده بالایی نداشته باشید ناترازی دخل و خرج و ... این را کسی می تواند بفهمد و بگوید که: ۱. چندین سال در خارج زندگی کرده باشد و ۲. صادق باشد در انتقال تجربه و فقط به برخی از جنبه های مثبت توجه ندهد.
💥💥💥💥 هیچ گاه و هیچ گاه، گول موسسات و افرادی که با آب و تاب شما را به مهاجرت تشویق می کنند نخورید. تقرییا همه آنها به دنبال کسب و کار و بیزنس و پول سازی خودشان هستند نه اینکه صلاح شما را بخواهند.
#مهاجرت
#تحصیل
🌼🌼🌼🌼🌼
@zabanbonyadin
@drtaherhabibzadeh
🔹
هر کشوری آزمون وکالت خود را دارد. اگر شما در کشور خودتان که به زبان آن تسلط دارید و حقوق کشورتان را می دانید و منابع و دوره های آمادگی مشخص است، نتوانید در آزمون وکالت موفق شوید، در کشور خارجی که نه به زبان آن اشراف لازم را دارید و نه به حقوق آن کشور، قطعا نمی توانید از پس آزمون وکالت آن برآیید و به مراتب سخت تر از داخل است.
🤲به محض اذان:
دست از کار بکشیم فوری و آنی...
نماز را حفظ کنیم تا نماز ما را حفظ کند...
فرازی از بیانات حضرت سید الشهدا علیه السلام در مکه مکرمه، وقتی در چنین روزی آهنگ رفتن به سوی عراق کردند:
🚩 مَنْ کانَ باذِلاً فِینا مُهْجَتَهُ وَمُوَطِّناً عَلی لِقاءِ اللهِ نَفْسَهُ فَلْیَرْحَلْ مَعَنا
هر کس از شما که حاضر است در راه ما از خون خویش بگذرد و جانش را در راه لقای پروردگار نثار کند، پس با ما حرکت کند
🔹 الان هم در هر لحظه این ندا هست و این ندای حسینی همه ما را فرا می خواند...🔹
رزقنالله و ایاکم...
🌼🌼🌼🌼🌼
@zabanbonyadin
@drtaherhabibzadeh
بسمه تعالی
☀️✅☀️ نحوه دسترسی به فیلم ها و صوت ها در مدرسه حقوق - علاوه بر مجموعه زبان انگلیسی بنیادین
1⃣«حقوق استارتاپ ها: محورهای کلیدی ناظر بر مفهوم شناسی، شکل گیری، دستاوردسازی، تجاری سازی»👇
https://schooloflaw.ir/?p=24351
2⃣«محورهای کلیدی قراردادهای انتقال فناوری (Technology Transfer Contracts): به انضمام تجارب و ظرایف حقوقی»👇
https://schooloflaw.ir/?p=24346
3⃣«قراردادهای هوشمند (Smart Contracts): از تحلیل چیستی و چگونگی تا محدودیت ها با گریز به اینترنت اشیا (IoT)»👇
https://schooloflaw.ir/?p=24337
4⃣مالکیت آثار ناشی از هوش مصنوعی با مطالعه موردی ChatGPT – آمیزه های از حقوق فناوری و مالکیت فکری 👇
https://b2n.ir/y50657
5⃣ بایسته های حقوق فناوری اطلاعات با تکیه بر محورهای حقوق تجارت الکترونیکی👇
https://schooloflaw.ir/?p=7553
6⃣بایسته های حقوق مالکیت های فکری👇
https://schooloflaw.ir/?p=7551
✅ لطفا ابتدا یک اکانت در سایت مدرسه حقوق افتتاح کنید - فیلترشکن خاموش باشد👇
https://schooloflaw.ir/my-account/?login=true&back=home&page=1
آرزوی توفیقات الهی
🌾🌾🌾🌾🌾
@drtaherhabibzadeh
@zabanbonyadin
*معاملات غیررسمی از منشاءهای بزرگ فساد است*
🔹رهبر انقلاب در دیدار با کارکنان قوه قضائیه: باید از اینگونه معاملات سلباعتبار شود و اگر هم از دیدگاه شوراینگهبان به مصوبه مجلس ایرادی هست، مصلحت قطعی کشور و نظام، تصویبنهایی این قانون است.
🌾رویکرد بسیار حیاتی...
امید است بساط معاملات اموال غیرمنقول با اسناد عادی بر چیده شود.
@drtaherhabibzadeh