هدایت شده از مهدی طغیانی
📣بازخورد یکی از اساتید دانشگاه اصفهان به پست قبل:
♦️در مرحله راه اندازی یک صنعت ارزیابی هایی صورت میگیرد با نام ارزیابی اثرات زیست محیطی. دو پارامتر مهم این ارزیابی ها حساسیت اثر و اهمیت اثر هستند. مورد اول یعنی آن اقلیم کشش ورود مقادیر جدید آلاینده را دارد؟ مثلا ورود میزان مشخصی آلاینده به هوای اصفهان که از آلودگی اشباع است با ورود همان میزان آلاینده به هوای پاک شهری دیگر بسیار متفاوت خواهد بود.
مورد دیگر حساسیت اثر است، بدین معنا که آن اقلیم چقدر بلحاظ فرهنگی، توریستی و... ارزشمند است. بارش باران اسیدی در شهری عادی فقط آلودگی آب و خاک را بدنبال دارد و برای اصفهان علاوه بر آنها نابودی کاشیکاری ها و کلیه آثار تاریخی...
مسلما هنگام تصویب طرحهای توسعه پالایشگاه به این موارد توجهی نشده و نادیده گرفته شده است
جالب اینجاست که طرح کاهش گوگرد دیزل به نام طرح زیست محیطی به اصفهان غالب میشود و در مواردی سوختی که به ماشین آلات سنگین اصفهان اختصاص می یابد مخلوط شده با دیزل پرگوگرد است!
موارد دیگر هم که طرح هایی ملی در راستای تکمیل زنجیره ارزش محصولات پالایشگاهی هستند، به کام پالایشگاه و سهامدارانش و بلای جان مردمان اصفهان است.
تنها مزیت این سنخ طرح ها اشتغال زایی میتواند باشد که آنهم معلوم نیست چقدرشان اصفهانی و اهل منطقه باشند؟!
@mahdi_toghyani
#گزارش_تصویری | 📸🔻دیدار مجمع نمایندگان استان اصفهان با رئیس جمهور
🔸در این دیدار ۲۰ نفر از اعضای مجمع نمایندگان استان اصفهان به بیان مهمترین مسائل و دغدغههای حوزههای انتخابیه خود از جمله مسئله تامین آب شرب استان، رفع معضل بیکاری، تکمیل طرحهای احداث مسکن یا واگذاری زمین، ساماندهی اتباع خارجی، توجه به مسائل مربوط به حوزه زنان، لزوم محرومیتزدایی از شهرستانهای کمبرخوردار اصفهان، اهتمام نسبت به اجرای قانون جوانی جمعیت و ضرورت توجه به پیشگیری از مهاجرت نخبگان پرداختند.
📣 کانال رسمی اطلاع رسانی دکتر مهدی طغیانی
🆔 @drtoghyani
#مناسبات | ✨خبرنگاران عزیز افکارتان متعالی، قلمتان مانا و جسم و روانتان سلامت
✨روز خبرنگار بر فعالان عرصه اطلاعرسانی و خبرنگاران مبارک باد
📣 کانال رسمی اطلاع رسانی دکتر مهدی طغیانی
🆔 @drtoghyani
هدایت شده از مهدی طغیانی
شاخص بدبختی یا فلاکت چیست؟ و چرا در اصفهان بالاست؟ آیا این شاخص به تنهایی میتواند روایتگر بدبختی مردم در یک منطقه باشد؟
این شاخص توسط اقتصاددان آمریکایی آرتور اکان در اواسط قرن بیستم معرفی شد تا در مورد هزینههای اقتصادی و اجتماعی تورم و بیکاری در یک کشور علامت دهی کند و اجمالا نشان دهد که مردم در آن منطقه تحت چه فشارهایی هستند.
برای محاسبه شاخص بدبختی روشهای مختلفی وجود دارد اما رایجترین روش محاسبه این شاخص جمع دو نرخ تورم و بیکاری است. اینکه آیا میشود این دو شاخص را جمع زد یا نه همچنان بحث برانگیز است اما هنوز از این شاخص استفاده میشود. بدلیل مشکلات متعدد تئوریک این شاخص خیلی قابل استناد نیست اما هشدار دهنده خوبی است!
بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار در تیرماه ۱۴۰۳ نرخ تورم سالانه استان اصفهان ۴۰.۲ درصد و نرخ بیکاری استان در بهار ۱۴۰۳ نیز ۸.۳ درصد اعلام شده است. با توجه به اینکه نرخ تورم استان اصفهان معمولا بیشتر از سایر استانهاست و با اینکه نرخ بیکاری اصفهان آنچنان بالا نیست اما شاخص تجمیعی تورم و بیکاری عدد بالایی نشان میدهد.
اینکه چرا در چند دوره پیاپی تورم در اصفهان بالاست بزودی خواهم نوشت اما از این شاخص اصلا نباید فلاکت بار بودن زندگی در اصفهان را برداشت کرد.
توجه کنید که بر اساس این شخص نارسا اصفهان و کرمانشاه بدلیل تورم و بیکاری بالا رکورد دارند اما سیستان و بلوچستان علیرغم محرومیتهای بسیار، کمترین نرخ را دارد!
@mahdi_toghyani
هدایت شده از مهدی طغیانی
دیروز بعد از ظهر جلسه مجمع نمایندگان و رئیس جمهور جدید به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه برگزار شد. ابتدا هر کدام از نمایندگان ۲ تا ۳ دقیقه در موضوعات مختلف صحبت کردند و در نهایت دکتر پزشکیان جمعبندی کرد.
از آب و هوا و بیکاری و محرومیت شهرستانها تا اتباع و وام ازدواج و فرزندآوری و عملکرد بانکها و البته دیدگاه هایی در مورد اعضای کابینه!
در تمام جلسه ناخودآگاه خودم را جای ایشان میگذاشتم و اینکه روزانه با این حجم از ورودی اطلاعات و تراکم درخواستها و تقاضاهایی که مطرح میشود چه وضعی دارد!
توصیه اولم به ایشان اولویت بندی مسایل در حوزه های مختلف و مناطق مختلف بود(همان اصل ۲۰/۸۰ معروف) و اینکه منابع موجود اجازه نمیدهد به همه مطالبات پاسخ مثبت گفت ولی میشود در عین اولویتبندی در اقدامات، برای افزایش منابع و ظرفیتها بسترسازی کرد
توصیه دوم در مورد اولویتهای اصفهان بود. آب و هوا!
اینکه احساس مردم اصفهان به زاینده رود مانند دریاچه ارومیه برای مردم آذربایجان است و خشکی اش به همان میزان بلکه بیشتر برای منطقه زیانبار!
و برای بازگشت اعتماد و احیای سرمایه اجتماعی باید برای احیای زاینده رود عزم جدی به خرج داد.
به ایشان یادآوری کردم که مدتی کتاب چرا ملتها شکست میخورند را در صحن میخواند و اینکه برای موفقیت باید کیفیت حکمرانی را بهبود بخشید و احیای زاینده رود هم فقط با انجام چند پروژه محقق نمیشود بلکه باید کیفیت حکمرانی آب بهبود پیدا کند و البته پروژه های موجود با جدیت دنبال شود.
نمیدانم چقدر مباحث منتقل شد اما معتقدم ایشان راهی سخت در پیش دارد امیدوارم فرصت پیش آمده را از دست ندهد!
@mahdi_toghyani
#جلسات | 🔻پیگیری رفع نقاط و محورهای حادثهخیز اصفهان
این جلسه با حضور دکتر مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مدیرکل راهداری استان و جمعی دیگر از مسئولان در حال برگزاری است.
📣 کانال رسمی اطلاع رسانی دکتر مهدی طغیانی
🆔 @drtoghyani
#جلسات | 📸🔻مشکلات اتحادیه تعاونی روستایی شهرستان اصفهان بررسی شد
🔸در جلسه دکتر مهدی طغیانی با اعضای اتحادیه تعاونی روستایی شهرستان اصفهان، مسائل و مشکلات این مجموعه مورد بررسی قرار گرفت که برخی از این مشکلات به شرح زیر است:
1️⃣سخت شدن مدیریت و هماهنگی خرید، نگهداری، بارگیری، حمل و نقل گندم به مراکز اعلامی غله
2️⃣تقسیم شدن کارمزد خرید گندم میان واسطههایی که با خرید متمرکز به وجود آمدهاند و کم شدن سهم کارمزد مراکز خرید که عملا جوابگوی هزینههای آنها هم نیست
3️⃣به موقع انجام نشدن کارها به عنوان مثال تاکنون قرارداد خرید تضمینی به مراکز خرید ارائه نشده است و این مسئله میتواند خطرات فراوانی به همراه داشته باشد
4️⃣انعقاد قرارداد متمرکز و به تبع آن ارائه دیرهنگام قرارداد (پس از خرید) موجب میگردد مراکز خرید گندم نتوانند تکالیف قانونی خود را به موقع انجام دهند و از این قوانین حمایتی استفاده نمایند و این موضوع موجب تحمیل هزینههای مضاعف به ایشان شده است
📣 کانال رسمی اطلاع رسانی دکتر مهدی طغیانی
🆔 @drtoghyani
دکتر مهدی طغیانی
📌 در کارگروه بررسی اصلاح قانون نظام صنفی عنوان شد: ✅ باید اصناف از یک پشتوانه قوی حمایتی و علمی برخ
🔻طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور تایید شد
🔸سخنگوی شورای نگهبان از تایید "طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور" توسط این شورا خبر داد.
🔸وی در این رابطه اظهار کرد: "طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور" در مراحل قبل با ایرادات و ابهاماتی مواجه شده بود اما پس از انجام اصلاحات از سوی مجلس شورای اسلامی و بررسی مجدد در شورای نگهبان، خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
🔺 گفتنی است دکتر مهدی طغیانی در جریان تدوین این قانون در کارگروه بررسی اصلاح قانون نظام صنفی طی چند ماه و با برگزاری جلسات متعدد و بیش از ۱۱۰ نفرساعت با حضور کارشناسان برگزیده از حوزه اصناف، صمت ، تعزیرات و دانشگاه به اصلاح لایحه قانون اصناف با رویکرد تقویت جایگاه اصناف و نقش فعالتر آن در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی، تقویت جایگاه اصناف از لحاظ اختیارات مدیریتی و حرکت اصناف به سمت تکنولوژیهای نوین پرداخت.
📣 کانال رسمی اطلاع رسانی دکتر مهدی طغیانی
🆔 @drtoghyani