تصمیمات بورسی دولت، پیشبینی پذیر خواهد شد.
دکتر طغیانی: باید بازار سرمایه با وضعیت شفاف و پیش بینی پذیری مواجه باشد. در دنیا کشورها به سرمایه گذاران تعهد ۱۰ ساله میدهند. اما ما با گذشت ۴ ماه از سال تازه قیمتها را ابلاغ میکنیم!
برخی مداخلات دولت امکان پیشبینی را به سهامداران و سرمایهگذاران نمیدهد. هیچ قدرت پیش بینی پذیری برای سرمایه گذار قائل نیستیم که این به اعتماد سرمایه گذاران و سهامداران ضربه میزند.
شفافیت و پیشبینیپذیر کردن تصمیمات دولت که بر بازار سرمایه اثرگذار است در لایحه برنامه هفتم توسعه تدبیر خواهد شد و مجلس این موضوع را با جدیت پیگیری میکند.
برای مثال نمیتوان گفت که خودرو در بورس کالا عرضه شود، اما روز بعد شورای رقابت بیان کند که این موضوع اجرایی نیست. چنین تصمیماتی موجب اختلال در بازارهای مختلف میشود.
.
@drtoghyani
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت سخنان دکتر طغیانی در خصوص طرحهای جدید مسکونی در اصفهان، با حضور دکتر بذرپاش وزیر راه و شهرسازی
.
نماینده مردم اصفهان: تا زمانی که وضعیت آب شرب مشخص نشده، لطفا مسکن جدید نسازید!
.
@drtoghyani
با رویا پردازی، مشکلات حل نمیشود!
سخنگوی کمیسیون اقتصادی در نطق سالیانه: مسئله محوری و تمرکز بر چالشهای آینده کشور یکی از مزیتهای برنامه هفتم توسعه است.
پرداختن به حوزههای انرژی، آب، محیط زیست، امنیت غذایی و صندوقهای بازنشستگی قبل از تبدیل شدن به بحران، ماموریت و اولویت مجلس در تصویب برنامه هفتم است.
اصلاحات ساختاری در موضوعات بانکی، مالیاتی و بودجهریزی یکی دیگر از اولویتهای برنامه خواهد بود که باید به شکل جدی حمایت و تکمیل شود.
نباید در تصویب برنامه هفتم رویا پردازی کنیم. توجه به واقعیتهای اقتصادی و اجتماعی و تمرکز بر روی موضوعات کلیدی، برای حل مشکلات کشور موثرتر است.
.
متن کامل:
http://drtoghyani.ir/?p=3379
.
@drtoghyani
بازدید دکتر طغیانی از مراحل گزینش و فرایند جذب معلم آموزش و پرورش اصفهان
.
@drtoghyani
توانمندسازی بخش خصوصی از وظایف دولت است.
دکتر طغیانی در همایش حکمرانی مردمی: برخی این پرسش برایشان ایجاد شده است که «چرا خصوصیسازی وضع ما را بهتر نکرد؟»
پاسخ این است که اگر دولت مسئولیت خودش را بهدرستی انجام ندهد، از انحصار دولت به انحصار منفعتطلبی شخصی میافتیم. یعنی اقتصاد از چالهای در میآید و به چاهی میافتد.
در آن شرایط منفعتطلب تنها مقصر ماجرا نیست، بلکه کنار کشیدن دولت از سیاستگذاری هم مقصر است.
رهبر انقلاب بارها تاکید کردند که دولت باید بخش خصوصی را توانمند کند تا بتواند زیر بار برخی از سرمایهگذاریهای بزرگ برود
.
📱 تلگرام | اینستاگرام | ایتا
جلسه گفتگو و بررسی طرحهای عمرانی شهرستانهای زیار، اژیه و جرقویه در دیدار دکتر طغیانی با شهرداران و اعضای شورای شهر
.
ایتا | تلگرام | اینستاگرام
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای دکتر طغیانی در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی
نماینده مردم اصفهان: توسعه شهرکهای صنعتی یعنی مهاجرت، یعنی افزایش آلودگی، یعنی نیاز شرب و با چنین تصمیماتی وضعیت آب و فرونشست بحرانیتر خواهد شد.
.
@drtoghyani
جلسه هماندیشی و بررسی مسائل صنفهای مختلف در مورد اصلاح قانون اصناف و بازدید از مجموعه اتاق اصناف اصفهان
.
@drtoghyani
🔹 لزوم حمایت از ورزشهای غیر فوتبالی
جلسه دکتر طغیانی با مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان پیرامون ورزش استان
نماینده مردم اصفهان: وضعیت مجموعه ورزشی دهکده المپیک هنوز بلاتکلیف است. استخر و پیست موتورسواری نیمه کاره رها شده است. اگرچه با حضور نگهبان از سرقت اموال جلوگیری شده اما هنوز مالکیت و تکمیل این مجموعهها مشخص نیست و در چنین وضعیتی اموال بیت المال فرسوده و غیرقابل استفاده میشود.
مسئله بعدی حذف برخی رشتههای غیرفوتبالی توسط برخی باشگاههای استان است. هزینههای ورزشی صنایع اصفهان نباید تنها برای فوتبال هزینه شود. بلکه باید تناسبی در پرداختها و ورزشهای فعال در اصفهان باشد.
بسیاری از رشتههای ورزشی با مبالغ بسیار کم مثل 5 یا 10 میلیارد میتوانند برای این استان و حتی کشور افتخارآفرینی کنند. تقاضای بنده این است که چنین موضوعاتی به شکل جدی پیگیری شود.
.
@drtoghyani
جلسه دکتر طغیانی با اعضای انجمن شرکتهای دانشبنیان و مدیریت شهرک علمی و تحقیقاتی پیرامون پیشنهادات اصلاح برنامه هفتم توسعه و طرحهای اجرایی برای بهبود گردش مالی برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان
.
@drtoghyani
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای دکتر طغیانی در همایش میراث پدری، احیای بافت تاریخی اصفهان
نماینده مردم اصفهان: اگر از مزیت نسبی اصفهان استفاده نکنیم، دیگران با خلق مزیت و ایجاد مزیتهای رقابتی بازار گردشگری را به سمت خود جذب میکنند.
.
@drtoghyani
ریسباف؛ موزه مدرن شبانه روزی:
دکتر طغیانی در جلسه هماندیشی تبدیل #ریسباف به موزه:
لزوماً نمیخواهیم ریسباف تبدیل به فضایی شود که مردم بلیت بخرند و وارد ارگ بزرگ ریسباف بشوند و چند شیء تاریخی را مشاهده کنند.
مهمترین آسیبی که ممکن است در آینده متوجه موزه ریسباف شود، این است که سازمانی شود و رفت و آمد در آن اداری شود. یعنی فعالیت آن بستگی به حضور کارمند و در ساعت مشخصی باشد!
برای پیشگیری از سازمانی شدن، باید چرخه اتفاقات شبانهروزی در این مکان تعریف شود و نگاه پویا و چند بعدی به این عرصه شکل بگیرد. ممکن است تصور ما از موزه، که منطبق با سبک سنتی موزهداری باشد و یا ایده پردازیهای جدید به نحوی اتفاق بیفتد که هم مجموعه موزه ایجاد شود و هم فضای شهری مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
مطالبه مردم این است که باید اثر ماندگاری برای اصفهان ایجاد شود که ظرفیت جذب گردشگر داشته و با گردش یک ساعته، جاذبههای دیدنی آن تمام نشود.
.
@drtoghyani