eitaa logo
دکتر مهدی طغیانی
88 دنبال‌کننده
24 عکس
16 ویدیو
1 فایل
صفحه رسمی دکتر مهدی طغیانی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان نماینده مردم شریف اصفهان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی drtoghyani.ir ارتباط با ادمین: @DrToghyani_Admin آدرس گروه: https://t.me/drtoghyani1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه اعضای انجمن فیلم سازان اصفهان با نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی . دکتر طغیانی در این جلسه با تاکید بر مسئله اقتصاد فرهنگ گفتم: باید روی مزیت نسبی اصفهان کار کنیم تا اصفهان در یک حوزه از تولیدات رسانه‌ای (مثلاً انیمیشن یا مستند نگاری) تبدیل به قطب کشوری شود. . عضو کمیسیون جهش تولید همچنین به مسئله محتوا تولیدات رسانه‌ای اشاره کرده و گفت: اصفهان در زمینه تکنیک و ابزار تولید در جایگاه مناسبی است اما باید محتوایی تولید شود که هم جذاب باشد و هم درآمدزا. @drtoghyani_ir
جلسه دکتر طغیانی با آقای احمدی، فرماندار شهرستان اصفهان پیرامون مسائل شهری. . دکتر طغیانی در این جلسه گفت: در حوزه‌های مختلف (آب، محیط زیست، میراث فرهنگی و...) هر زمان که نقشه راه و فهرست اقدامات کارشناسی شده مکتوب و آماده شد، بنده وزیر یا معاون وزیر مربوطه را به اصفهان می‌آورم. . عضو کمیسیون اقتصادی در این جلسه با اشاره به سفر آقای ضرغامی به اصفهان گفت: حضور رئیس جمهور یا وزیر در استان زمانی موثر و مفید است که مسائل شهری از پیش احصا شده و فهرست اقدامات مشخص باشد تا در حضور رئیس‌جمهور یا وزیر ارائه شود و دستورات لازم از سوی ایشان مکتوب شود. . دکتر طغیانی در پایان جلسه به این مسئله اشاره کرد که برای مردم شهر اصفهان خروجی و نتیجه عینی جلسات مسئولان اهمیت دارد و تا زمانی که تغییر ملموسی در مسائل مختلف شهر مشاهده نشود، فعالیت مدیران اجرایی بی‌حاصل خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات دکتر طغیانی پیرامون اجرای طرح آبرسانی بن-بروجن و برداشت آب از حوزه بیمار زاینده‌رود. . آب شرب حق مردم چهارمهال و بختیاری است اما باید از حوزه‌های آبی دیگر برداشت کنند و زاینده رود دیگر توان برداشت ندارد. . اجرای چنین طرح‌های باعث نابودی زاینده رود می‌شود و باید منتظر فرونشست های هولناک در اصفهان باشیم.
جلسه دکتر طغیانی با مدیر کل جدید اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی آقای مداحی درباره مسائل و مشکلات اداره کار اصفهان. . نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به کارگروه محرومیت زدایی گفت: یکی از مواردی که از قبل پیگیر بودیم مسئله اشتغال و مدل محرومیت زدایی شهری است. اداره کار باید مدلی آماده کند که جایگاه هر یک از ارگانهای ذی‌ربط را مشخص کند و این مدل مبنا و نقشه راه ما برای محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال خرد و خانگی باشد. . دکتر طغیانی ادامه داد: یکی از الزامات این طرح، ایجاد تعاونی‌های تخصصی برای پشتیبانی، بازاریابی و فروش محصولات تولید شده توسط کسب و کارهای خانگی است که در نهایت سودآوری آن نصیب خود خانواده‌ها می‌شود.
دکتر مهدی طغیانی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی درخصوص عملکرد دستگاه های اجرایی در زمینه صدور مجوزهای کسب و کار گفت: بهبود فضای کسب و کار موضوع مورد ‌تاکید نمایندگان مجلس است که در این دولت هم مورد توجه قرار گرفته است و این تلاش‌ها می‌تواند با قانون بهبود صدور مجوزهای کسب و کار به نتیجه برسد. . وی ادامه داد: مقام معظم رهبری قانون صدور مجوزهای کسب و کار را یکی از قوانین خوب مجلس دانستند، منتها هنوز این قانون در رفت و برگشت بوده و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ نشده است. . طغیانی در پایان بیان کرد: ما در آخرین رتبه‌بندی های صدور مجوزهای کسب و کار در دنیا قرار داریم به طوری که رتبه ایران در بین ۱۹۰ کشور ، ۱۲۷ است. باید تلاش شود این جایگاه بهبود یابد که نتیجه آن افزایش سرمایه‌گذاری در کشور است. بسیاری از دستگاه‌ها مانند نیروی انتظامی، پالایشگاه‌ها و وزارت نفت هنوز به درگاه نپیوسته‌ که باید به زودی این اتفاق رخ دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌هایی هستند که نه آلودگی ایجاد می‌کنند و نه فاضلاب صنعتی دارند. . صحبت‌های دکتر طغیانی و مهندس نجات‌بخشی درخصوص ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و مزیت نسبی آنها در کشور
جلسه اعضای اتحادیه گز اصفهان با دکتر طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس. . دکتر طغیانی با اشاره به اهمیت گز اصفهان بعنوان هویت گردشگری غذایی این شهر گفت: گز اصفهان یکی از صنایع غذایی هویت بخش این شهر است که اگر آن را حفظ نکنیم، آیندگان ما را ملامت خواهند کرد. . عضو کمیسیون اقتصادی در این جلسه عنوان کرد: برندهای مختلف گز اصفهان، باید تولیدات رسانه‌ای مطلوبی درمورد تاریخچه و ویژگی‌های برند خود تهیه کند و به اطلاع عموم مردم برسانند.
جلسه و گفتگو دکتر طغیانی با مدیران مرکز نوآوری‌های خلاق شهرداری اصفهان. . نماینده مردم اصفهان در این جلسه با اشاره به لزوم هدف‌گذاری برای چشم‌انداز اصفهان گفت: ما در اصفهان مسئله‌ای به نام رویای شیرین اصفهان نداریم. فرزندان‌مان باید آینده روشنی از این شهر(در موضوعات مختلف علمی، هنری و...) داشته باشند. آنچه اکنون از آینده اصفهان تصویر می‌شود، باعث امیدواری نسل‌های آینده نیست. . دکتر طغیانی با اشاره به وجود دویست رشته هنری در شهر اصفهان گفت: این صنعت هنری عظیم، باید برای شهر ثروت آفرین باشد تا استاد کاران از شهر مهاجرت نکنند. . ایشان به عضویت اصفهان در شهر خلاق یونسکو اشاره کرده و گفت: دنیای امروز، دنیای یادگیری است. ببینید شهرهای دیگری که عضو شهر خلاق یونسکو هستند چگونه از این ظرفیت استفاده می‌کنند.باید تلاش کنیم این عضویت برای ما آورده و عایدی داشته باشد. باید تاریخ و ظرفیت هزارساله اصفهان را به دنیا معرفی کنیم. . عضو کمیسیون اقتصادی در این جلسه عنوان کرد: متاسفانه در چند دهه اخیر مهاجرت از اصفهان به اسم شکل بوده است که نخبگان علمی و هنری از شهر رفته و به‌جای آن برای صنایع فولاد و ذوب آهن، کارگر به اصفهان مهاجرت کرده است. باید تلاش کنیم این مهاجرت معکوس شود.
جلسه بررسی وضعیت واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی سجزی. . در این جلسه دکتر طغیانی از کنسرسیوم آلودگی هوا دانشگاه اصفهان خواست ظرف دو هفته طرح‌نامه‌ای درباره تعیین تکلیف واحد‌های آلاینده این شهرک ارائه کنند تا مشخص شود هر واحد برای کاهش آلایندگی باید چه اقداماتی انجام دهد. . دکتر طغیانی به نرخ پایین جریمه‌های ناشی از آلودگی اشاره کرد و گفت: متاسفانه نرخ کنونی بازدارنده نیست و به همین خاطر واحد‌های آلاینده صنایع خود را نوسازی و به‌روز نمی‌کنند. . نماینده مردم اصفهان با اشاره به جریمه هفت میلیونی ذوب آهن گفت: با این مبالغ تغییری در وضعیت آلودگی هوا اصفهان ایجاد نمی‌شود.
ششمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی با حضور دکتر طغیانی، فرماندار اصفهان و مدیران مربوطه از میراث و شهرداری و سایر ارگان‌های ذی‌ربط در فرمانداری اصفهان برگزار شد. . در این جلسه دکتر طغیانی با ارائه دسته بندی از وضعیت آثار تاریخی و گردشگری اصفهان، فهرست اقدامات لازم برای احیاء، حفظ و نگهداری این ابنیه تاریخی را برای فرماندار اصفهان تشریح کرد: الف) برخی از بناهای تاریخی در حال تخریب کامل است که باید از مالک یا سرمایه‌گذار بخواهیم عین آن را بازسازی کند. مثل کاروانسرای نخجوانی‌ها و مقصودبیگ. ب) بناهای متروکه و نیمه ویران که اگر سریعا به آنها رسیدگی نشود، بزودی تخریب و ویران می‌شود، مثل عصارخانه دردشتی ج) بناهای نیازمند مرمت و احیاء که باید قسمت‌های ترک خورده یا تخریب شده، مرمت شود، مثل امامزاده درب امام یا امامزاده اسماعیل. د) حفظ محورهای گردشگری با برنامه‌ریزی و رزرو قبلی که منجر به آسیب بناهای تاریخی نشود، مثل محور گردشگری دردشت که برخی بناهای آن هنوز تخریب نشده است. . نماینده مردم اصفهان با اشاره به مناره‌های دوره سلجوقی گفت: برخی از این مناره‌ها در دنیا بی‌نظیر است. اما اگر به آنها رسیدگی نشود با یک باران شدید یا تکانش زمین، این مناره‌ها از بین می‌رود. باید برای هرکدام از این مناره‌ها فضاسازی شود تا هم گردشگر جذب شود و هم کسی به این مناره‌ها آسیب وارد نکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگو دکتر طغیانی با صنف کشاورزان اصفهان پیرامون وضعیت آب و نگرانی آنها بابت برداشت غیرقانونی طرح بن-بروجن از زاینده‌رود . دکتر طغیانی: به شخصه افتتاح بن-بروجن و برداشت از زاینده‌رود خط قرمزم هست. متاسفانه برخی فکر میکنن تجمع مردم و اعتراض نمایندگان اصفهان، مسئله هدایت شده است درحالیکه ما حق قانونی خود را می‌خواهیم.
کارخانه ریسباف یکی از گزینه‌های مهم و بزرگ برای ایجاد موزه در اصفهان است، چون این کارخانه تنها بازمانده کارخانجات نسل کارخانه نساجی اصفهان است. . سالن‌های این کارخانه شاید با چند ماه مرمت به نتیجه برسد، اما انبار‌ها وفضا‌های اطراف کارخانه باید به طور کامل تقویت و مرمت شود. . تبدیل کارخانه ریسباف به موزه اصفهان در مراحل نقل و انتقال از بانک به راه و شهرسازی است و اگر واقعا مجموعه سرمایه گذار به ویژه شهرداری کار را فاز به فاز شروع کنند خیلی سریع می‌تواند وارد مدار شود. . هنوز طراحی محتوایی این موزه انجام نشده و نمی‌توان گفت که دقیقا قرار است چه چیز‌هایی در این موزه به نمایش در بیایند.
جلسه بررسی پروژه رصدخانه شهری . دکتر طغیانی با تاکید بر اهمیت داده‌پژوهشی برای سیاستگذاری گفت: تصمیم‌گیری درخصوص مسائل شهری، نیازمند داده‌کاوی‌های مرتبط هست تا سیاستگذاری مبتنی بر واقعیات جامعه باشد. . نماینده مردم اصفهان با اشاره به بی‌اثر بودن قیمت‌گذاری براساس قیمت تولیدکننده گفت: مشکل تصمیم‌گیری برخی نهادها این است که مبتنی بر یک عقبه فکری و بر اساس جمع‌آوری داده و تحلیل آنها، تصمیم‌گیری نمی‌شود. به همین خاطر مجبور هستیم در تصمیمات تجدیدنظر کنیم. . ایشان با اشاره به لزوم اندیشکده‌های سیاستگذاری گفت: دانشگاه‌ها باید نیاز علمی و فکری دولت‌ها را تامین کنند و راه آن ایجاد اندیشکده‌هایی است که براساس واقعیت موجود کشور پژوهش و تحقیق کنند. . در ابتدای جلسه دکتر نباتی نژاد با اشاره به ایجاد رصدخانه شهری گفت: برای تاسیس این مجموعه، ما دو هدف داشتیم: ایجاد شهر سنجش‌پذیر و مدیریت مبتنی بر داده. تلاش ما این است که تصمیم‌گیری‌های شهری مبتنی بر داده‌پژوهی باشد.
جلسه گفتگو و بازدید دکتر طغیانی از مجموعه خانه نوآوری اصفهان . دکتر طغیانی در این جلسه با اشاره به ضعف زیست‌بوم فناوری در اصفهان گفت: یکی از دلایل این مسئله، این است که به لحاظ فرهنگی نتوانستیم کارآفرینی و ایجاد شرکت‌های خلاق را نسبت به کارمندی برای جوانان در اولویت قرار دهیم. در حوزه سیاست‌گذاری، تلاش بنده این بوده که قانون‌گذاری و ارزش‌گذاری ما باعث ترغیب جوانان به کارآفرینی باشد تا کارمندی. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از تصدی‌گری دولت در تمام امور کشور گفت: سیاست‌گذاری در بیشتر کشورهای دنیا به این صورت بوده که دستمزد کارمند در بخش دولتی کمتر از بخش خصوصی است و همین امر باعث ترغیب مردم و جوانان به سمت بخش خصوصی و استارتاپ‌های علمی-فناوری شده است. در واقع با ایجاد تسهیلگری و جذابیت در بخش خصوصی، هم ریسک سرمایه‌گذاری را کاهش دادند و هم باعث افزایش سودآوری و به تبع آن افزایش دستمزد نیروی انسانی شده است. حمایت واقعی و اثرگذار از این است که با تنظیم‌گری و ارائه تسهیلات، جذابیت کارآفرینی را افزایش داده تا مردم خودشان به سمت کسب‌وکار شخصی حرکت کنند. . در ابتدای جلسه مهندس مجیری، مدیر خانه نوآوری اصفهان با ارائه گزارشی از شرکت‌های حاضر در این مرکز گفت: خانه نوآوری تنها شتاب‌دهنده‌ای در استان است که مجموعه دانش‌بنیان هم هست. خدماتی که ما در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهیم تقریبا رایگان است و برای این امر نیازمند تامین سرمایه هستیم تا بتوانیم شرکت‌های بیشتری را جذب کرده و عملا اشتغال آفرینی کنیم.
اجرای هر سیاستی توسط دولت نیازمند پیوست رسانه‌ای است که پیش از اقدام عملی با اطلاع رسانی و اقناع افکار عمومی مردم دچار شوک اقتصادی نشوند. . اگرچه حذف ارز ترجیحی یک ضرورت اقتصادی در دوره کنونی بود اما دولت می‌توانست از طریق گفتگو با مردم و بیان وضعیت کنونی و ایجاد اطمینان خاطر از تمهیدات جبرانی توسط دولت، افکار عمومی را آماده پذیرش این سیاست کند. . لازم به ذکر است حذف ارز ترجیحی گندم از طریق اعطای یارانه نان به هر خانوار جبران می‌شود
دکتر طغیانی با اشاره به سفر احتمالی رئیس‌جمهور در آخر اردیبهشت به اصفهان گفت: اصلی‌ترین موضوع و مهمترین اولویت استان باید مسئله زاینده‌رود باشد. . نماینده مردم اصفهان در مجلس تصریح کرد: لازم است در خصوص مصوبات سفر رئیس‌جمهور از پراکنده کاری پرهیز شود و مهمترین اولویت استان یعنی زاینده‌رود بصورت جدی دنبال شود؛ زیرا در غیر اینصورت به هیچ نتیجه نخواهیم رسید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهره‌برداری از قطار سریع‌السیر کلید توسعه گردشگری در جنوب کشور است. . دکتر طغیانی: راه‌اندازی مسیر تهران-قم-اصفهان و توسعه آن به سمت شیراز و بندرعباس می‌تواند این محور را تبدیل به یک مسیر استراتژیک شمال تا جنوب کشور کند. . بهره‌برداری از این طرح هم باعث ورود تکنولوژی قطار سریع‌السیر به کشور شده و هم موجب افزایش حمل و نقل ریلی در کشور می‌شود.
دانشگاه هنر نیازمند استقلال در یک مکان آموزشی واحد است و ساختمان های تاریخی که اکنون از آن کاربری آموزشی می شود می تواند به موزه ها و گالری های تخصصی تبدیل شود. دانشگاه هنر و وظیفه دارد برای احیای هنرهای اصیل اصفهان برنامه ریزی و نقش آفرینی کند احیای هنر اصفهان یک ضرورت و ماموریت برای این دانشگاه است تا مرجعیت خود را در حوزه هنر نشان دهد و مغز منفصل هنر اصفهان باشد. دانشگاه باید برنامه برای رشد و گسترش هنر و صنایع دستی اصفهان با نگاهی جهانی داشته باشد و میراث هنری نصف جهان را به جهانیان شناسانده و ارزش آفرینی کند. مسئله مهم دیگری که دانشگاه هنر باید وظیفه خود بداند برگزاری کرسی های نظریه پردازی در مورد ورود دستگاه یا ماشین آلات برای تولید صنایع دستی است که آیا این اتفاق خوبی است یا خیر؟ در واقع دانشگاه باید در مورد اقتصاد هنر، بازار هنر و مدیریت مجموعه های هنری ناظر به ۲۰ یا ۵۰ سال آینده گفتگو و مطالعه و پژوهش انجام دهد. در سال اقتصاد دانش بنیان، هنر و صنایع دستی می‌تواند بیش از گذشته ارزش آفرینی و ثروت آفرینی کند و راهکارهای آن باید در دانشگاه هنر بصورت جدی مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد. . @drtoghyani_ir
مهدی طغیانی نماینده: بخشی از هویت فرهنگی اصفهان، اماکن و ابنیه تاریخی است که نشان دهنده اوج روح هنر و خلاقیت در این سرزمین است. صیانت از این ابنیه تاریخی یکی از مهمترین اقدامات برای حفظ هویت تمدنی اصفهان است که شهرداری وظیفه دارد در این زمینه بصورت جدی ورود کند. برای نگهداری از این اماکن تاریخی، ظرفیت‌های خوبی در قوانین پیش بینی شده است. مانند ایجاد هیئت امنا برای اماکن ثبت شده میراثی یا تشکیل انجمن میراث فرهنگی به ریاست استاندار که موضوعات میراثی استان در آن شورا رصد و پیگیری شود. اما از جمله اقدامات مهم در شهرداری لزوم ایجاد هماهنگی درونی در ساختار مدیریت شهری از طریق ایجاد معاونت بافت تاریخی و یا ساختارهای مشابهی است که بتواند این مهم را محقق سازد و از تخریب بیشتر در بافت تاریخی اصفهان جلوگیری کند. تقاضای بنده از شهرداری این است که به عنوان ضلع اصلی حفظ میراث تاریخی شهر در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و سلسله اقداماتی مؤثر جهت حفظ هویت فرهنگی و ابنیه تاریخی شهر انجام شود. . @drtoghyani_ir