eitaa logo
دیار سبزواران
208 دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.7هزار ویدیو
295 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ مسئول آمریکایی که رهبر انقلاب در سخنرانی ازش نقل کردن که بود؟ 🔻 مایکل لدین بود که گفته بود:ما خواهان ثبات در ایران،عراق،سوریه،لبنان نیستیم.پرسش اصلی لزوم یا عدم لزوم بی‌ثباتی در این کشورها نیست،بلکه چگونگی ایجاد بی‌ثباتی موردنظر است 👈چه کسانی در کشور ما زمینه ساز این بی ثباتی هستند؟
ماجرای نامه حاج قاسم به خاتمی و حضور در قرارگاه ثارالله در ایام فتنه ۸۸ 🔹سردار جعفری: آن نامه ۲۴ فرمانده سپاه به رئیس جمهور وقت را در سال ۷۸ بعد از ماجرای کوی دانشگاه که در واقع هشدار مستقیم به رئیس‌جمهور بود، حاج قاسم خودش تهیه کرد؛ ایشان فقط امضاکننده نامه نبود، بلکه نگارنده نامه بود و نقش اصلی و محوری را در تنظیم این نامه و گرفتن امضا از فرماندهان داشت که در پی آن دو جلسه هم با رئیس جمهور وقت داشتیم. روح اصلی نامه هم هشدار جدی بود که اگر توجه نکنید ما طور دیگری برخورد می‌کنیم. 🔹طبیعی بود وقتی سال ۷۸ این نامه را می‌نویسد و محور آن بوده، در سال ۸۸ هم وقتی که فتنه گسترده‌تر و عمیق‌تر و خطرناک‌تر می‌شود، با وجودی که ماموریت‌های او از سال ۸۵ در منطقه خیلی بیشتر شده بود، هرگاه می‌آمد ایران خیالش راحت نبود. 🔹خاطرم هست در قرارگاه ثارالله حضور پیدا می‌کرد و دغدغه داشت و تلاش می‌کرد ماجرا را آرام کند و حتی بارها به من گفت که آمادگی هر نوع ماموریتی را دارم. بیشتر نقش سیاسی و دیپلماسی داخلی را انجام می‌داد.
🌠🍁 🍁 🌀/« فقط برای خدا » ♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی 🔸🖤🔹 🌺 وسط میدان صبحگاه دست هایش را بالا گرفت؛ یک دستش وصیّت نامه‌ی امام بود، یک دستش نامه‌ی حمایت از یک نامزد انتخابات. گفت: حالا کدام را انتخاب کنیم؟ فرصت نداد کسی حرف بزند؛ وصیّت را جلو آورد و گفت: وصیّت امام؛ امام گفته پاسدارها در سیاست و طرفداری از جناح‌ها دخالت نکنند. 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍁 🌠🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸دکترای افتخاری رئیس جمهور آمریکا باطل شد 🔹دانشگاه تحقیقاتی لی های ایالت پنسیلوانیا دکترای افتخاری را که ۳۰ سال پیش به دونالد ترامپ اعطا کرده بود، لغو کرد.
🔶پیشنهاد روسیه به ایران: به‌جای نفت، گاز می‌خریم 🔹شنیده ‌شده وزیر انرژی روسیه به بیژن زنگنه اعلام کرده است به‌جای آنکه این کشور، نفت ایران را خریداری و صادر کند، حاضر است از ایران گاز را به‌صورت سی.ان.جی خریداری کند. روسیه می‌داند ایران توانایی تولید گاز ال.ان.جی ندارد برای همین پیشنهاد داده است تا گاز را به‌صورت سی.ان.جی از ایران دریافت کند. 🔺ظاهراً روسیه قصد دارد از این طریق ایران را در خط لوله صادراتی گاز به چین شریک کند. در حال حاضر ایران امکان حمل گاز به‌صورت سی.ان.جی را دارا است و از طرفی روسیه نیز می‌تواند این گاز فشرده‌شده را آزاد و به‌صورت گاز طبیعی معمولی دربیاورد تا بتواند به خط لوله تزریق کند. 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺 پامپئو: نباید اجازه دهیم صدای ۷۵ میلیون آمریکایی را خاموش کنند 🔹 وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به مسدود شدن حساب‌های کاربری دونالد ترامپ در شبکه‌های اجتماعی آمریکا اعلام کرد که نباید اجازه داد که «چپ‌ها» صدای ۷۵ میلیون شهروند آمریکایی که به ترامپ رأی دادند را خاموش کنند.
♦️واکسن های فایزر و مدرنا برپایه mRNA ساخته شده اند؛ حتی فرانسوی ها هم اعلام کردند عوارضی چون سرطان دارد 👤طبرسی، عضو کمیته ملی تحقیقاتی واکسن کوویران: 🔹دو واکسن مورد تایید آمریکا تکنولوژی جدید است و عوارض آن مشخص نیست. چندین مورد مختلف در کشورهای متعدد بعد از تزریق این واکسن ها به علت های مختلف فوت کرده اند. 🔹بیشترین زمانی که از تزریق این واکسن ها گذشته بر روی داوطلبین ۶۰ روز بوده که عارضه عمده نداشته است اما حالا که واکسن بر روی جمعیت عمده در حال تزریق است عوارض در حال ظاهر شدن است.
✅نشریه اخبار و تحلیل‌های یکشنبه، ۲۱ دی ماه https://basirat.ir/fa/news/327560/
یادداشت روزنامه‌ها 21 دی https://basirat.ir/fa/news/327539
اخبار ویژه 21 دی ماه https://basirat.ir/fa/news/327540/
نشریه اخبار و تحلیل‌های یکشنبه، ۲۱ دی ماه https://basirat.ir/fa/news/327560/