♻️ایران و روسیه؛ از برنامه همکاریهای نظامی تا ساخت واکسن کرونا
🛑«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو در گفتگو با «اینترفکس» گفت: «بعد از ۲۷ مهر اگر نیاز به خرید برخی تسلیحات داشته باشیم، هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت.
❇️با کشورهای علاقهمند در حوزه همکاریهای فنیـ نظامی و در مسئله خرید تجهیزات لازم برای ما، همکاری خواهیم کرد.
🔰 ما برنامهای در رابطه با همکاریهای نظامی با روسیه تهیه کردهایم و انشاءالله این برنامهها با گذشت زمان اجرا خواهند شد.
گفتگو درباره تولید مشترک واکسن کرونا بین ایران و روسیه در جریان است.»
⚫️فتوای تحریم رژیم صهیونیستی
🔴آیتالله سیستانی به سؤالات درباره خرید کالاهای تولیدی رژیم صهیونیستی یا خرید از شرکتهایی که به این رژیم کمک میکنند، پاسخ داد.
💬پرسش: آیا خرید از مغازهای که متعلق به یک اسرائیلی است مجاز است؟
🔻پاسخ: معظمله خرید کالاهای اسرائیلی را اجازه نمیدهند و همچنین معامله با شرکتها یا افرادی که جزئی از سودشان را به اسرائیل میدهند.
🔴نمایندگان مجلس امکان دیدار با رئیسجمهور را ندارند؟!
🔵«حجتالاسلام نصرالله پژمانفر» با بیان اینکه نمایندگان مجلس باید با نظارتهای میدانی خود مشکلات مردم را حل و فصل کنند،
🔻گفت: «همان طور که مردم در زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت میکنند، پس از راه یافتن نمایندگان به مجلس هم باید این ارتباط بین مردم و نمایندگانشان در مجلس برقرار باشد.»
🔴رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: «نه تنها مردم، بلکه نمایندگان مجلس هم امکان آن را ندارند که مسائل و مشکلات مردم را به رئیسجمهور منتقل کنند و در طول هفت سال گذشته هیچگاه نمایندگان نتوانستند با رئیس جمهور دیدار داشته باشند تا درباره مسائل مردم با وی به گفتگو بنشینند.»
⚪️ پژمانفر تصریح کرد: «در شرایطی که دولت به وظایف خود در این زمینه عمل نمیکند، نقش نمایندگان مجلس پررنگتر میشود و آنان باید بارِ دولت را هم به دوش بکشند.
🔴 رئیس جمهور و دیگر اعضای کابینه نه فرصتی به مردم میدهند تا مشکلاتشان را به صورت مستقیم با آنان در میان بگذارند و نه این فرصت را در اختیار وکلای ملت قرار میدهند تا به صورت غیرمستقیم مطالبات مردم را به آنان گوشزد کنند.»
ترسوها را چه به صلح
🔴 «جواد کریمی قدوسی» نماینده مجلس با اشاره به اظهارات اخیر رئیسجمهور پیرامون عقلانیت و صلح امام حسن (ع) گفت:
🔻 «جناب روحانی! ترسوها را چه به صلح؛ کار آدمهای ترسو تسلیم است نه مبارزه و صلح و مذاکره.»
🔵وی در ادامه خطاب به رئیسجمهور تأکید کرد: «به شما پیشنهاد میکنم در چند ماه باقی مانده عمر این دولت، زبان در کام کشید و به کنجی بنشینید تا ملت از شر زبان شما آسوده شوند.
🔸تکرار کلام نسنجیده و اشتباهاتتان از عقلانیت به دور است.»
سوال 17.pdf
81.2K
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال هفدهم
❌ چرا شورای نگهبان درتایید صلاحیت ها مماشات می کند؟
💢تعاملات جریان انقلابی؟
🔻الف) افراد، گروه ها و احزاب مختلفی در سپهر سیاسی کشور حضور دارند که مدعی انقلابی گری هستند و در عمل نیز با نسبت های متفاوت در مسیر انقلاب اسلامی حرکت می نمایند. این گروه ها و افراد هرازگاهی ممکن است اختلافاتی با یکدیگر پیدا نمایند که شاید طبیعی باشد، اما اینکه بدنه و آحاد جریان انقلابی بخواهد علیه این گروه یا آن گروه انقلابی موضع گیری نماید امر خطرناکی است چراکه به انشقاق جریان انقلابی می انجامد، لذا اولین خط قرمز ورود به اختلافات آنها و دو یا چند قطبی کردن بدنه جریان انقلابی است
🔺ب) برخی افراد مشهور جریان انقلابی سخنانی می گویند و یا مواضعی اتخاذ می نمایند و یا حرکتی انجام می دهند که در امتداد مواضع رهبری نیست و یا با مواضع صریح مقام معظم رهبری زاویه دارد، طبیعی است آحاد جریان انقلابی با چنین اقداماتی همراهی ندارند و همواره بر سه رکن اساسی امیدآفرینی، اعتمادزایی و حفظ وحدت ملی تکیه دارند.
❌اطلاعیه اطلاعیه ❌
💢 قابل توجه مخاطبین فرهیخته کانال تحلیلی- تبیینی معیار :
🔴 جهت سهولت در دسترسی به کلیه پرسش و پاسخ های بصیرتی طرح ثامن؛ صفحه ای با عنوان #پرسمان در سایت هادی نیوز ایجاد شده است.
✅ شما عزیزان می توانید از طریق لینک زیر به صفحه مذکور مراجعه نمایید.
🔗 https://b2n.ir/519893
⁉️چگونه به جامعه امید بدهیم؟
امام خامنه ای: ادبیّات جنگ، به طور کلّی ادبیّات بشارتی است؛ ببینید قرآن هم دربارهی شهدا میفرماید که «وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَادبیّات جنگ، به طور کلّی ادبیّات بشارتی است؛ ببینید قرآن هم دربارهی شهدا میفرماید که «وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون».(سورهی آلعمران، بخشی از آیهی ۱۷۰) بشارت میدهند؛ بشارت میدهند به چه؟ که دو آفت مهم را نبایستی داشته باشند و ندارند؛ یعنی نفی این دو آفت را بشارت میدهند: یکی ترس، یکی اندوه؛ هم ترس را، هم اندوه را نفی میکنند. به نظر من اگر ما نشاط اجتماعی میخواهیم، اگر امید و شادابی و سرزندگی میخواهیم، اگر طراوت در نسلهای جوانمان میخواهیم، باید به این گزارهی ملکوتی و سرمشق کار خودتان قرار بدهید؛ آن وقت خوف هم نخواهید داشت، حزن هم نخواهید داشت؛ اینها گزارههای قرآنی است.
لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون». بشارت میدهند؛ بشارت میدهند به چه؟ که دو آفت مهم را نبایستی داشته باشند و ندارند؛ یعنی نفی این دو آفت را بشارت میدهند: یکی ترس، یکی اندوه؛ هم ترس را، هم اندوه را نفی میکنند. به نظر من اگر ما نشاط اجتماعی میخواهیم، اگر امید و شادابی و سرزندگی میخواهیم، اگر طراوت در نسلهای جوانمان میخواهیم، باید به این گزارهی ملکوتی و قرآنی ایمان بیاوریم؛ این «یَستَبشِرونَ» خیلی مهم است. خوف و حزن دو آفت بزرگ است برای یک ملّت، برای یک جماعت، برای یک انسان. ترس و اندوه دو آفت بزرگ است؛ این دو آفت با بشارت قرآنی برداشته میشود؛ همچنان که اگر مقاومت هم بکنیم، این دو آفت برداشته میشود. آن هم [بیان] آیهی قرآن است: اِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلٰئِکَةُ اَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا؛(سورهی فصّلت، بخشی از آیهی ۳۰؛ ) مقاومت هم همین جور است. اگر میخواهید خوف نداشته باشید، حزن نداشته باشید، مقاومت و استقامت را سرمشق کار خودتان قرار بدهید؛ آن وقت خوف هم نخواهید داشت، حزن هم نخواهید داشت؛ اینها گزارههای قرآنی است.۱۳۹۹/۶/۳۰