🔸درد زایمان آمریکایی
🔹درد زایمانی که سال ها پیش خانم رایس در مورد خاورمیانه از آن صحبت کرد، اکنون در خود آمریکا در حال تجربه شدن است. با این تفاوت که منشأ این درد در آمریکا به عدم توازن میان مسائل داخلی آمریکا و هزینههای فزاینده حفظ هژمونی بین المللی این کشور برمی گردد. ترامپ محصول این عدم توازن بود که تلاش داشت با شعار «اول آمریکا» آن را به نفع درون گرایی حل کند، اما توسط امپریالیست ها(در هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه) کنار زده شد. دولت بایدن تلاش خواهد کرد تا داعیه های هژمونیک آمریکا را زنده نگه دارد. با این حال، اگر بایدن قادر به حل مسائل داخلی آمریکا نباشد، خطر ظهور مجدد ترامپ در دور بعدی همچنان پابرجا خواهد بود.
🖋دکتر مصطفی قربانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا خرید واکسن آمریکایی خطرناک است؟
شماره ۲۷۰ - حکیم انقلابی و پارسا.pdf
5.84M
🔰 شمارهی دویستوهفتادم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «حکیم انقلابی و پارسا» منتشر شد.
🔻 سخن هفتهی این شماره «خون حاج قاسم و غلبه بر هیمنه پوچ استکبار» اختصاص دارد به بررسی ابعاد پیروزیهای شهید سلیمانی بر دشمنان در زمان حیات و شهادتش.
🔻 خط حزب الله به مناسبت رحلت عالم ربانی آیت الله مصباح یزدی گزیدهای از بیاناتِ رهبر انقلاب دربارهی شخصیت، اندیشه و آثار ایشان را بازخوانی میکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📸 اولین تصاویر از پایگاه موشکی سپاه در سواحل خلیج فارس
📣 با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران یکی از پایگاههای راهبردی موشکی نیروی دریایی سپاه در سواحل خلیج فارس رونمایی شد.
♦️ تصاویر بیشتر: https://b2n.ir/002923
رئیس هلال احمر:آمریکا۱۵۰هزار دوز واکسن فایزر به ایران اهدا میکند!
جانم؟
در کوران جنگ هیبریدی بیولوژیکی و فشار حداکثری،کشوری که روزانه۳۰۰۰کشته داره،واکسن هدیه میده؟
اگر فکر کردید میان با کشتی یه اسب چوبی تو سواحل بوشهر پیاده میکنن که توش پر از کماندو هست،سخت در اشتباهید
#اسب_تروا
پ.ن: خداروشکر که با درایت رهبرمون واردات واکسن انگلیسی و آمریکایی و فرانسوی ممنوع شد.
🔴پاسخ رهبری به بخشی از شبهات جوانگرایی
🔹در اوائل انقلاب، امام بزرگوار در رأس سپاه، یک جوان [آقای محسن رضایی] را گذاشتند که کمتر از ۳۰ سال داشت، در رأس نیروی زمینی ارتش یک مردی [آقای تیمسار ظهیرنژاد] را گذاشتند که حدود ۶۰ سال داشت. یکجا اقتضا دارد جوان بر سر کار بیاید، یکجا اقتضا دارد که مدیر مجرّب [و با تجربه]. اینکه تصوّر شود ما گفتیم از مجرّبین استفاده شود با استفاده از جوانها منافات دارد، نه، هیچ منافاتی ندارد. این را هم باید توجه داشت که بعضی افراد میانسال مثل جوانها هستند؛ شهید سلیمانی [متولد ۱۳۳۵] بیش از ۶۰ سال سنّش بود، مثل جوانها حرکت می کرد و از هیچ چیز نمی ترسید.
35.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | بیانات رهبر انقلاب در تشریح مفهوم دولت جوان حزب اللهی
📝📝📝هفت سال استثنایی سیاستمدار
✍️مصطفی تاج زاده
✅آیت الله هاشمی رفسنجانی در طول زندگی خود، به ویژه پس از پیروزی انقلاب، نقشی اساسی ایفا کرد؛ برخی از آنها بسیار مثبت بود و در مواردی به باور من تصمیماتی اتخاذ کرد که قابل نقد است. هر چند در مجموع نقش ایشان را مثبت ارزیابی میکنم بهخصوص پس از سال ۸۴ که جانب قدرت را خلاف گذشته تا حدودی رها و به سوی نزدیکی با مردم حرکت کرد و در مقاطعی سخنگوی مطالبات آنان شد؛ روندی که در سال ۸۸ اوج گرفت و تا پایان حیات او ادامه داشت.
🖊خدماتِ هاشمی
✅قانونِ اساسیِ هاشمی: از جمله اقدامهای مثبت وی میتوان به اصرارش بر بر پایی رفراندوم در مورد قانون اساسی تهیهشده در پاریس و تکمیل و اصلاحشده در دولت موقت و شورای انقلاب در سال ۵۸ اشاره کرد. او معتقد بود به تشکیل مجلس موسسان یا مجلس خبرگان نیاز نیست و همان پیشنویس را باید به همه پرسی عمومی گذاشت و اگر مردم به آن رای دادند به عنوان قانون اساسی نظام نوپا به رسمیت شناخت. در آن قانون اساسی، از برخی موارد آسیبزا سخنی در میان نبود. به نظر من اگر پیشنهاد او مورد قبول مرحومان مهندس بازرگان و سحابی و دوستانش قرار میگرفت، مسیر جمهوری اسلامی با آنچه در ۴۰ سال گذشته پیموده شده متفاوت میشد.
✅خاتمهدادن به جنگ: دومین تصمیم بزرگ ایشان، ایفای نقش استثنایی در پذیرش صلح و خاتمهدادن به جنگ بود. او حتی بعدها در مصاحبه با محمدجواد مظفر تصریح کرد که شاید اگر ما تجربه امروز را داشتیم میتوانستیم از وقوع جنگ جلوگیری کنیم.
✅اصرار به انصراف آیتالله خمینی از استعفا: یکی دیگر از اقدامات آیتالله هاشمی که من به طور اتفاقی از آن در زندان آگاهی یافتم و متاسفانه هیچ بحثی درباره آن جریان در هیچ جایی قبل و بعد از آن ندیدهام، مربوط میشود به استعفای بنیانگذار نظام در سال ۶۳ از رهبری. آقای هاشمی در منصرفکردن ایشان از این تصمیم نقش مهمی ایفا کرد. من این را به طور اتفاقی در زندان خواندم؛ در یادداشتهای روزانه مرحوم هاشمی آمده که آیتالله خمینی در سال ۶۳ تصمیم به استعفا از رهبری گرفت. متاسفانه از دلایل و چند و چون آن، کسی اطلاع ندارد یا حداقل تاکنون بیان نشده است. حتی اصل موضوع نیز برای بسیاری باورکردنی نیست کما اینکه من در چند جا که به آن اشاره کردهام با انکار حاضران مواجه شدهام و وقتی به یادداشتهای آقای هاشمی در سال ۶۳ ارجاع دادهام، دوستان متوجه صحت آن شدهاند که آیتالله خمینی میخواست استعفا دهد. در یادداشتهای روزانه آیتالله هاشمی ننوشته که با چه دلایلی ایشان را به انصراف از استعفا و تداوم رهبری مجاب کرد.
✅قرارگرفتن در معرض انتخاب و تحول: از وجوه مثبت ایشان این بود که در انتخابات گوناگون شرکت کرد و بارها خود را در معرض رای مردم قرار داد و در اغلب موارد هم توانست رای اکثریت را کسب کند. هاشمی از این نظر، سیاستمداری استثنایی است و همین «در معرض رای انتخاب مردم قرارگرفتن» باعث شد که پابهپای مردم، در تحولات، خود را نیز تغییر دهد و دیدگاهها و مواضع و عملکرد خود را تا حدودی با مردم هماهنگ کند. نقطه عطف این حرکت در سال ۸۴ بود که روزبهروز با مردم نزدیکتر شد و اوج آن در ۸۸ بود که در کنار مردم معترض به نتایج انتخابات قرار گرفت و تا آخر بر همین مسیر طی طریق کرد.
✳️روزنامه همشهری، چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹
📌برای خواندن متن کامل روی instant view بزنید
🎥 رهبر انقلاب: حق نداریم وضع دفاعی را جوری کنیم که بیعُرضهای مثل صدام به تهران حمله کند و کاری نکنیم
🔹امروز قدرت دفاعی ما جوری است که دشمنان ناگزیرند تواناییهای ایران را به حساب بیاورند. وقتی موشک ایران میتواند پهپاد آمریکا را ساقط کند یا عینالاسد را در هم بکوبد، دشمن باید در محاسبات خود تجدید نظر کند.
🔹نباید کشور را بیدفاع بگذاریم. نباید کاری کنیم که دشمن جرات حمله داشته باشد و کاری از ما بر نیاید.
🔺سود عجیب واردکنندگان از ارز ۴۲۰۰ تومانی
نادران، رئیس کمیسیون تلفیق مجلس:
🔹یکی از واردکنندگان با استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی، از کل ملت ایران که در سال ۹۹ یارانه گرفتند، بیشتر منفعت کسب کرده است!
@akharinkhabar
منابع کرهای اعلام کردند هیأت دیپلماتیک کره جنوبی بعدازظهر امروز وارد تهران شده است.
این هیأت قصد دارد با مقامات ایرانی برای بررسی دلایل فنی توقیف نفتکش کرهجنوبی و روابط دوجانبه تهران و سئول، دیدار و گفتوگو کنند.
یک منبع دیپلماتیک در سئول از ارائه درخواست ایران برای خرید تجهیزات پزشکی به ارزش یک میلیارد دلار از محل ۷ میلیارد دلار منابع ارزی موجود در بانکهای کره جنوبی خبر داد.
یورو نیوز هم گفته که تهران همچنین از سئول خواسته تا ۱۰ میلیون دلار از منابع بلوکه شده در کره جنوبی را برای خرید واکسن کووید-۱۹ از طرح کوواکس استفاده کند.
🔻یقینا تصمیم توقیف نفت کش، تصمیم درستی بوده است.دوستان توجه داشته باشند که توقیف نفکتش کره ای فقط برخورد با کره نبود،بلکه یک پیام هشدارآمیز به دیگرانی هم است که می خواهند حقوق قانونی ایران را نادیده بگیرند.از این منظر اقدام ایران،یک اقدام راهبردی به حساب می آید.وقتی هم که گفته میشود تنگه هرمز وخلیج فارس برای ایران اهمیت استراتژیک دارد یعنی همین. سیادت ایران و اعمال اراده کشورمان بر تنگه هرمز وخلیج فارس که به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده است همان مولفه قدرتی است که سبب میشود ایران نفتکش هایش را با برچم جمهوری اسلامی در کمال امنیت و اقتدار و با عبور از منطقه کارائیب به آمریکای جنوبی برساند،همان ابزار اقتداری است که موجب شد نفتکش گریس1 را در جبل الطارق از دست دزدان دریایی انگلیس خارج سازد و همان مزیت راهبردی است که وقتی التماس ایران از کره برای حل مسله انسداد دارایی های ارزی ایران به نتیجه نمی انجامد خودشان ناچار میشوند برای حل مسئله به ایران بیایند و...
🔺نادران: لایحه بودجه برای فروپاشی کشور تنظیم شده بود نه برای اداره آن
الیاس نادران، رییس کمیسیون تلفیق لايحه بودجه ۱۴۰۰:
🔹لایحه بودجه دولت قابل دفاع نیست
🔹مصرف کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده اند ۵۰٪ افزایش یافته است. این میزان افزایش، صرف قاچاق معکوس به کشورهای دیگر شده است.
@akharinkhabar
🔴 نامۀ فتنه انگیز عبدالحمید به رهبر انقلاب با عنوان دغدغههای ۴۲ سالۀ جامعه اهلسنت ایران!
🔺 عبدالحمید در این نامه که بوی فتنه جدید از آن به خوبی استشمام می شود خطاب به رهبر معظم انقلاب نوشته است:
🔸 فرزندان اهل سنت ایران اسلامی حمایت بیادعا از نظام جمهوری اسلامی در سختترین شرایط داشته اند و نقش اهل سنت در انسجام ملی و حفظ امنیت کشور تاثیرگذار بوده است.
🔸 پس از گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، اهلسنّت ایران همچنان در باب حقوق شهروندی با مشکلات و دغدغههای فراوانی مواجهاند، بهنحوی که احساس میکنند در ایران اسلامی شهروند درجۀ چندم بهحساب میآیند.
🔸 عدم انتصاب شایستگان اهلسنت بهعنوان وزیر، استاندار، مشاور یا معاون رئیسجمهور، نمایندۀ ولی فقیه و مشاور مقام معظم رهبری و به کارگیری اندک آنها در وزارتخانهها، نیروهای مسلح و نیز ادارات مراکز استانهای سنینشین را ازجملۀ دغدغههای اهلسنت است.
🔸 اینجانب مرداد ماه ۱۳۹۶ نامهای مرقوم داشتم که فرمان حکیمانه حضرتعالی را در پی داشت، اما متأسفانه آن فرمان روشن تاکنون از سوی مدیران اجرایی کشور موردعمل قرار نگرفته است؛ شاید بهخاطر آنکه رسماً ابلاغ نشده و یا اینکه صوری تلقي شده است.
🔸 اخیراً نهادی نوبنیاد با عنوان "شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنّت" که تلاش دارد کلیۀ امور مذهبی اهلسنّت را با کمک و فشار نهادهای امنیتی و قضایی در نقاط مختلف کشور، در شهرها و روستاها به دست بگیرد و خود را متولی تمام امور مذهبی اهلسنّت بداند، بر دغدغههای شهروندان اهلسنّت کشور افزوده است.
🔸 این نهاد در حالی امور مذهبی اهلسنّت را بهدست گرفته و محدودیتهایی در آن إعمال کرده که براساس اصل ۱۲ قانون اساسی، به پیروان مذاهب اسلامی در امور مذهبیشان آزادی کامل داده شده است. ضمن آنکه در تمام کشورها سازمان اوقاف و امور خیریه برای رسیدگی به امور دینی و مذهبی تعریف شده و برادران شیعۀ ما هم برای پیگیری امور مذهبی خود به سازمان اوقاف مراجعه میکنند.
🔸 پیگیریها در چهار دهۀ گذشته نشان داده که برای اهلسنّت در جاهای خاصی تصمیمگیری میشود و بیشتر تصمیمها فراقانونی و سلیقهای است و این معضل اصلی است.
🔸 مجموعۀ این مشکلات و دغدغهها به مرور سبب شده بخشی از اصیلترین ایرانیان که در تاریخ گذشته و معاصر برای تمامیت ارضی کشور و حفظ امنیت پایدار و انسجام ملی از دادن جان خود دریغ نکردهاند و وطنشان را بسیار دوست دارند، روحیۀ خود را از دست داده و از بهترشدن اوضاع کاملاً ناامید شوند.
🔸 خواستۀ عموم اهلسنّت ایران از رهبر انقلاب را ایجاد تغییرات حکیمانه و مدبرانه است لذا مراتب جهت تدبیر عاجل، صرفاً با هدف دلسوزی و خیرخواهی بدون هیچ غرض دیگری برحسب آیۀ ۸۳ سورۀ مبارکۀ «نساء» به عرض رسید؛ «وَإِذَا جَاءَهُمْ أَمْرٌ مِنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذَاعُوا بِهِ وَلَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَإِلَى أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لَاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطَانَ إِلَّا قَلِيلًا» ـ والأمر الیکم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سر ماجراى كشته سازى ندا آقاسلطان هم تحريم شديم هم زير ضرب پروپاگانداى رسانه اى رفتيم.
اين نمونه برخورد مهد دموكراسى با معترضينه ، در ضمن خانم هم هست مثل نداآقاسلطان
ولى رسانه هايى مثل BBC خفقان گرفتند
رئیسی: طرح ساماندهی کولهبری باید ظرف یک ماه ارائه شود
🔹درمورد کولهبری باید یک کار سریع از موضع دردشناسی و حلکردن دغدغههای مردم با نگاههای اقتصادی و اجتماعی و راهاندازی بازارچه مرزی انجام شود.
🔹دادگستری باید فصلالخطاب باشد و اگر قرار باشد کسی به دادگستری مراجعه کند و مسالهاش حل نشده یا گرفتاری او پیچیدهتر شود، کار ما بیفایده است.
هلال احمر: ورود واکسن فایزر منتفی شد
🔹سخنگوی هلال احمر: چند انجمن خیریه در آمریکا بنا داشتند ۱۵۰ هزار واکسن فایزر را در اختیار ما قرار دهند که البته صرفا توافق اولیه بود اما اکنون موضوع کاملا متنفی شد.
🔹قرار است یک میلیون واکسن کرونا از یکی از کشورهای شرق (احتمالا روسیه، چین یا هند) در اختیار هلال احمر قرار گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۹ دی ماه سالروز شهادت حاج احمد کاظمی است؛ معروف به فاتح خرمشهر و رفیق گرمابه و گلستان حاج قاسم
حاج احمد کاظمی رو از زبان حاج قاسم بشناسید...
الحشد الشعبی: دیگر خانه ترامپ امن نیست
🔹براساس حکم قضایی ترامپ نمیتواند وارد عراق شود، این پاسخ قضائی است. پاسخ بعدی از داخل آمریکا خواهد بود، ترامپ حتی در خانهاش هم در امنیت نخواهد بود.
🚨کدام چهرهها شانس بیشتری برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ دارند؟
🔸پرویز امینی جامعهشناس سیاسی و استاد دانشگاه:
🔹سه نزاع ۱-عدالت-نابرابری، ۲- کارآمدی در برابر ناکارآمدی و شعارگرایی و ۳- حل مسائل از طریق داخل در برابر خارج، نزاعهای اصلی انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود.
🔹نزاع آزادی-محدودیت نزاع اصلی انتخابات ۱۴۰۰ نیست اما میتواند به عنوان یک نزاع مکمل به کمک یک کاندیدا بیاید یا علیه او باشد.
🔹«سیدابراهیم رئیسی» در گفتمان عدالت-نابرابری، افرادی مانند «قالیباف» و «لاریجانی» در گفتمان توسعه برونزا و درونزا و افرادی مانند آقایان «جلیلی» و «ظریف» در نزاع داخل و خارج موضوعیت دارند.
🔹بهترین سناریو برای اصولگرایان شکلگیری نزاع حول گفتمان عدالت-نابرابری و بدترین سناریو برای اصولگرایان شکلگیری نزاع داخل در برابر خارج(نزاع حول سیاستخارجی) است.
🔹هر کاندیدایی که از جریان اصولگرا به میدان بیاید و این نزاع را شکل دهد یا این نزاع را تشدید کند و آن را مرکز انتخابات قرار دهد، یک کار ضد سیاستورزانه انجام داده است.
🔹بحث توسعه و کارایی و کارآمدی هم یک موضوع بینابینی برای دو جناح مطرح است؛ برای جناح مقابل اصولگرایان نیز بدترین نزاع، نزاع عدالت و نابرابری و بهترین نزاع، نزاع داخل و خارج است.
🔹آرای ایدئولوژیک و سیاسی، آرای گفتمانی و آرای برآمده از قدرت سیاستورزی، ۳ سبد اصلی رای برای کاندیداها در انتخابات است.
🔹افرادی میتوانند در انتخابات ۱۴۰۰ موثر باشند که یکی از نزاعها را فعال کنند، یکی از گفتمانها را نمایندگی کنند و یا یکی از ۳ شکاف اصلی اجتماعی را فعال کنند.
🔹چهرههایی که تاکنون اعلام نامزدی کردهاند، کاندیداهای متوسطی هستند.
🔹نامزدهایی مانند آقایان «ضرغامی» و «دهقان» مزیت گفتمانی ندارند و بیشتر میتوانند نقش کاتالیزور را به نفع دیگری در انتخابات داشته باشند. یعنی موثرند ولی نه برای خود.
🔹«لاریجانی» پایگاه ایدئولوژیک مستقلی ندارد، لذا مجبور است مثل روحانی از پایگاه عاریتی استفاده کند؛ اما با توجه به تجربه روحانی، این کار برای او سخت است.
🔹به میدان آوردن زوج لاریجانی-ظریف،حدود توانایی اصلاحطلبان برای انتخابات است؛ بقیه کاندیداهایی که از آنها نام میبرند یا معرفی میکنند، واجد آن ویژگیها یا شرایط اجتماعی یا ذهنیت اجتماعی برای عمل سیاسی نیستند.
🔹یکی از محدودیتهای مهم «لاریجانی» برای انتخابات ۱۴۰۰، انگیزه منفی «احمدینژاد» برای مقابله پادگفتمانی با اوست که میتواند موثر باشد.
🔹«محسن رضایی» پایگاه ایدئولوژیک ندارد و هیچ گفتمان خاصی را هم نمایندگی نمیکند؛ افرادی مانند سعید محمد و تیپهایی مانند او غیر از خلأ پایگاه ایدئولوژیک، در حوزه سیاستورزی هم چالشهای بسیار جدی دارند.
🔴 دموکراسی که حتی سرباز خود را هم میکشد!
🔹اشلی بابیت؛ اگر رسانهها و دستگاههای اطلاعاتی ضد آمریکایی، از این اسم و تصویر، چهرهای نه برای جهان کنونی، بلکه برای همه تاریخ نسازند، بی عرضهاند.
🔹زن، معترض، ۱۵سال خدمت در ارتش، مجروح جنگ، هدف گلوله نیروی امنیتی کنگره و مرگ! او برای تبدیل شدن به نمادی علیه آمریکا همه چیز دارد.
🔹او البته نه تقدیس، بلکه باید نماد گناه شود؛ او با سابقهی جنگ طلبیاش، با اعتراضش به نتیجه انتخابات، با حملهاش به کنگره، با گلوله هایی که برای خدمت به آمریکا، به دیگران زده و وقتی معترض نتیجه انتخابات شده، خود هدف قرار گرفته؛ باید نماد فرهنگی به نام "سیاست آمریکایی" بشود.
ترامپ منتظر انتقام سخت باشد + دانلود فایل صوتی
در زمانیکه عراق به ما حمله کرد در پشت سر او جهان ایستاده بود. ما با دست خالی با جنگی جهانی روبرو بودیم . اما امروزه ما در منطقه محور مقاومت متشکل از گروه های مختلف مثل حشدالشعبی و حزب الله لبنان را داریم. ما رهبری حکیم و هوشمند، ملتی مقتدر و نیروهای مسلح آماده به کارداریم و اگر دشمن بخواهد خطایی کند ذره ای درنگ نخواهیم کرد.
https://basirat.ir/fa/news/327537
🔴موفقیت ایران در مهار کرونا؛
و سر شکستگی آمریکا و انگلیس
♦️آمریکا، چهار برابر ایران جمعیت دارد و انگلیس هم تقریبا جمعیتی معادل ایران دارد. اما در حالی که آمار قربانیان کرونا در ایران به حدود 80 تا 100 نفر در هفته های اخیر کاهش یافته، همین آمار در آمریکا به۴۱۳۴ نفر و در انگلیس به بالای ۱۱۰۰ نفر رسیده است.
🔹یعنی به نسبت جمعیت، آمار قربانیان در آمریکا و انگلیس، ۱۰ برابر آمار ایران است و ایران در مهار کرونا، بسیار موفق تر عمل کرده است. این موفقیت در حالی به دست آمده که ما در معرض تحریم های ظالمانه آمریکا و انگلیس قرار داشته ایم و آنها نه.
♦️با وجود این واقعیت روشن، چرا کسانی اصرار داشتند ایران را آزمایشگاه واکسن های آمریکا و انگلیس کنند؟ آن واکسن ها اگر مفید و موثر بودند، نباید آمریکا و انگلیس، رکورد آمار قربانیان کرونا در دنیا را برای چندین ماه متوالی، به خود اختصاص می دادند. به قول معروف، "کَل اگر طبیب بودی، سرِ خود دوا نمودی".
🔹از طرف دیگر، همین ها حتی دارو را هم در چند سال اخیر، مورد تحریم قرار دادند و بنابراین، اکنون احتمال این که بخواهند محصولات نامرغوب خود را در ایران و کشورهای مشابه تست کنند، بسیار جدی است.
✍محمد ایمانی