فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | حاج قاسم سلیمانی: چهلسالگی در واقع دورهای بوده است که همهی پیامبران به نبوت میرسیدند. تازه انقلاب ما به نبوتِ خودش رسیده است؛ شروع ولایت و کارش است. خیلی آمادگی میخواهد و این آمادگی را ما باید تا لحظهای که واقعا در دنیا هستیم، حفظ بکنیم. ۹۷/۱۲/۲
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🇮🇷🍁
🍁
💠 چرا با #چین و #روسیه رابطه داریم ولی با اروپا و آمریکا نه⁉️
✅ پاسخ:
🔻چون روسیه و چین ، با ما دشمنی و جنگ (نظامی و غیر نظامی)نمی کنند و همکاری متقابل دارند.
🔹ولی آمریکا و همدستانشان از جمله برخی کشورهای اروپایی، مدام بر طبل دشمنی کوبیده و به تعهداتشان در مقابل ایران عمل نمیکنند.
🔸لذا با استناد به آیات 192-193 بقره، و 39 آل عمران، و... وقتی کسی با ما دشمنی نمیکند؛ ما هم نباید دشمنی کنیم.
🔺وَ قاتِلُوهُمْ حَتَّى لا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَ يَكُونَ الدِّينُ لِلَّهِ فَإِنِ #انْتَهَوْا فَلا عُدْوانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمينَ (بقره/193).
✍️علی اکبر صیدی
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
🔴در واکنش به اظهارات آذری جهرمی صورت پذیرفت؛
🔺نامه سرگشاده 100 مجموعه مردم نهاد انقلابی خطاب به مسئولان استان زنجان/ چرا اجازه می دهید زنجان جولانگاه تحریفگران شود؟
🔹اگر آن زمان که روحانی درس کربلا را مذاکره خواند واکنش نشان می دادید، امروز شاهد این تحریف نبودیم
خبر👈
http://www.mojerasa.ir/khabar/19582/
🔴♦️کانال اخبار استان زنجان
@mojera
قرن جدید آسیایی؛
زوال قرن جدید آمریکایی
♦️از نیکولا سارکوزی (رئیس جمهور اسبق فرانسه) تا جوزپ بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، بارها تصریح کرده اند "محور جهانی قدرت در حال انتقال از غرب به شرق است و ظهور #قرن_جدید_آسیایی که تحلیل گران خبرش را می دادند، در حال قوع است". بورل، شیوع کرونا را در این باره #نقطه_عطف دانست.
🔹او درست می گوید. قاره آسیا چندین برابر قاره اروپا و آمریکا جمعیت دارد و بنابراین آمار قربانیان کرونا باید در آسیا چند برابر دو قاره دیگر باشد. اما آمار از چیز دیگری حکایت می کند:
🔻قاره آمریکا: تعداد مبتلایان، 48 میلیون و 796 هزار نفر ؛ جانباختگان بیش از یک میلیون و 140 هزار نفر.
🔻قاره اروپا: تعداد مبتلایان، 31 میلیون و 861 هزار نفر ؛ جانباختگان بیش از 756 هزار نفر.
🔻قاره آسیا: تعداد مبتلایان، 23 میلیون و 845 هزار نفر ؛ جانباختگان بیش از 383 هزار نفر.
🔹ویروس ریز و میکروسکوپی کرونا، در حال جویدن و پودر کردن ته مانده اعتبار مدل حکمرانی غرب (لیبرال دموکراسی و کاپیتالیسم) است. اینک نه موریانه که ویروس ناپیدایی به نام کرونا، در حال خوردن و فروریختن پایه های وران تمدن غرب است.
♦️یک چهارم کل قربانیان کرونا در جهان، آمریکایی هستند و حال آن که جمعیت آمریکا، تنها چهار درصد کل جمعیت دنیاست. آمار گرسنگان مطلق در آمریکا به 52 میلیون نفر رسیده است. سخنگوی کاخ سفید می گوید بحران فعلی، به مراتب بزرگ تر از "رکود بزرگ" است که 1928 تا 1940 میلادی، آمریکا را فلج کرد.
🔹طنز ماجرا این است که اندیشکده امریکن اینتر پرایز، قرن میلادی جدید را #قرن_جدید_آمریکایی نامگذاری کرده بود، اما گویا این قرن، قرن زوال آمریکاست.
🔹براستی اگر سردار سلیمانی و هم رزمانش، هفت هزار میلیارد دلار سرمایه گذاری آمریکا برای غارت غرب آسیا را نابود نکرده بودند، آمریکا به این فلاکت می افتاد؟!
✍محمد ایمانی
#ریابکوف: #آمریکا و #اروپا گاماول را برای برجام بردارند
معاون وزیر خارجه روسیه:
🔹آمریکا و کشورهای اروپایی «پاداش اقتصادی» در ازای بازگشت به روند اجرای کامل #برجام را به تهران بدهند.
🔹این پاداشها اگر بخواهیم صادقانه بگوییم، برخلاف وعدههای داده شده، اصلاً ارائه نشدند.
🔹ضمن اینکه، ایران در عرصه تجاری و در رابطه با دریافت فناوریها و حتی دست یابی به کالاهایی که جنبه انسانی دارند، با محدودیتهای جدیدی هم روبرو شده است.
🔹همتایان محترم در اروپا و ایالات متحده، بیایید شجاعت و مسئولیت پذیری خود را نشان داده و اولین گام را شما برداید.
🔸#اینفوگرافیک | ماجرای دلواپسانی که به نام مردم ایران از واشنگتن هشتگ #واکسن_بخرید میزنند
💢 اقدامات سایبری و موشکهای بالستیک، دارایی ایران در جنگهای نامنظم
🔹 دستورکار پیشنهادی به بایدن برای مقابله با ایران؛ از آموزش زبان فارسی تا تشویق دموکراسی
🔻 اندیشکده مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک که به تیم کنونی جو بایدن نزدیک است، در مطلبی به قلم «ست جونز» مشاور رئیس این اندیشکده که با رسانههای معارض ایران نیز گفتگوهای متعددی دارد، به بررسی وضعیت روابط آمریکا و رقبایش به صورت خاص، روسیه، ایران و چین پرداخته و تصریح کرده است ایالات متحده برای جنگ در سایه آماده نیست. از نظر او، امروز ابزارهای اعمال اراده دیگر بمبافکنهای غولپیکر، تانکهای مجهز یا سربازان ماهر نیستند؛ بلکه هکرها، عوامل اطلاعاتی و نیروهای ویژه و شرکتهای نظامی خصوصی هستند که برتری میآفرینند. آمریکا بیش از اندازه بر جنگ هستهای و نیروهای مرسوم نظامی تمرکز کرده است در حالی که روسیه، چین و ایران مرتباً در حال توسعه تواناییهای نظامی غیرمتعارف خود هستند و دولت بایدن باید میان مداخله نظامی و رقابتهای نامنظم تعادل ایجاد کند.
🔻 جونز میگوید ممکن است با بهکارگیری لفظ جنگ برای توصیف اقدامات غیرخشونتآمیز مانند عملیاتهای اطلاعاتی و تحریمهای اقتصادی مخالف باشید اما این چیزی را تغییر نمیدهد. مبارزه بین رقبا طیف گستردهای از اقدامات را دربرمیگیرد. چین از اصطلاح «سه جنگ»، ایران از اصطلاح «جنگ نرم» و روسیه از تعبیر «اقدامات فعال» استفاده میکند. در ادبیات نظامی جنگهای نامنظم یا نبردهای نامتقارن از زمان جنگ سرد پدید آمده است.
🔻 نویسنده در ادامه به راهبردهای عملیاتی سه کشور روسیه، چین و ایران علیه آمریکا اشاره دارد و تأکید میکند مهمترین چالش بایدن در مواجهه با ایران، بازگشت یا عدم بازگشت به توافق هستهای نیست؛ بلکه از بین بردن توان ایران در جنگهای نامتقارن متکی بر دو عنصر «اقدامات سایبری» و «موشکهای بالستیک» است. از نگاه او، اصول اساسی مقابله آمریکا با این سه کشور در گروی درک بهتر چگونگی نگاه روسیه، چین و ایران به رقابت با آمریکاست.
🔻 آموزش زبان، فرهنگ و ادبیات رقبای آمریکا از جمله ایران به دیپلماتها، سربازان و جاسوسان برای راهاندازی کمپینهای کارآمد اطلاعاتی و تلاش برای افشاگری موارد نقض حقوق بشر، فساد و ظلم در ایران به ویژه پیگیری مسائل و رخدادهای مرتبط با مخالفان جمهوری اسلامی ایران از نظر جونز حیاتی است. از نظر او، بسط هژمونی لیبرال بر اساس نظامیگری و براندازی، نباید هدف ایالات متحده باشد؛ بلکه آمریکا باید تجارت آزاد، دموکراسی و حقوق بشر را تشویق کند.
"اخبار استراتژیک"
ترجمه: محمد رستمپور
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#بودجه بدون اصلاحات جدی راهی بهارستان میشود
🔹پیگیریهای فارس از سازمان برنامه نشان میدهد که دولت در تهیه پیشنویس #لایحه بودجه اصلاحی تقریبا هیچتوجهی به مصوبات کمیسیون تلفیق نکرده بلکه تغییراتی در لایحه برای سختتر شدن اصلاح آن در مجلس داده است.
🔹در واقع، دولت حتی یک قدم هم از موضع خود مبنی بر اینکه لایحه بودجه ۱۴۰۰، بهترین برنامه اداره کشور در سال آینده است، عقبنشینی نکرده.
⭕ نیکی هیلی: #ترامپ مایه سرافکندگی آمریکا بود/ پیروی از وی اشتباه بود
🔸️نیکی هیلی، نماینده سابق #آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با نشریه پولیتیکو:
🔹️باید بگویم ترامپ ما را سرافکنده کرد. او مسیری را پیش گرفت که نباید و ما هم اشتباه کردیم از او پیروی کردیم. هرگز نباید اجازه دهیم چنین چیزی روی دهد.
🔹️پس از حمله کنگره با ترامپ ارتباط نداشتهام.
🔹️اظهارات ترامپ علیه «مایک پنس» باعث ناامیدی است.
🔹️به نظرم برای ترامپ با رفتارهایی که در اواخر دوره ریاستش بر کاخ سفید نشان داد، جایی در دوره بعدی ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ وجود ندارد.❗️❗️❗️
🔹️ترامپ در سخنرانی خود از کلمات بسیار اشتباهی استفاده کرده و تاریخ به قضاوت سخنان او خواهد نشست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: توصیه میکنم خودم را و شما را که از برکات ماه رجب استفاده کنیم
@Tasnimnews
هدف قرار گرفتن تاسیسات نظامی عربستان توسط یمن
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن تاسیسات نظامی در فرودگاه ابها و پایگاه هوایی ملک خالد عربستان خبر داد.
🔹این عملیات با استفاده از پهپادهای قاصف ۲k و در چارچوب پاسخ به تشدید تجاوزات دشمن و محاصره همه جانبه یمن صورت گرفته است.
tn.ai/2451589
@Tasnimnews
عراقچی: خسارات ما در برجام بحثی جدی خواهد بود
معاون سیاسی وزیر امور خارجه:
🔹 آنچه که برای ما اهمیت دارد، تأثیر رفع تحریمهاست؛ رفع تحریمها یک امضاء روی کاغذ است، ولی تأثیر رفع تحریمها در میدان اتفاق میافتد.
🔹کاهش تعهدات عین منافع ملی است؛ اگر تعهدات را کاهش نمیدادیم، قطعا در شرایط بسیار سختی قرار میگرفتیم و آمریکا در موضع زیادهطلبیاش باقی میماند.
🔹رهبر انقلاب هیچگاه نسبت به مذاکره خوشبین نبودند؛ در همه موارد هم مشخص شد که حق با ایشان بود.
🔹بازگشت آمریکا به برجام برای ما زمانی اهمیت دارد که منجر به رفع تحریمها شود؛ بحث خسارات ما در برجام یک بحث جدی خواهد بود.
tn.ai/2451588
@Tasnimnews
🇮🇷🍁
🍁
✅ صرفا_جهت_اطلاع
❌ دیروز و امروز دشمنان ملت و انقلاب اسلامی به روایت تصویر
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
⭕️ چرا فرانسه یک میانجی "صادق و امین" نیست؟
🔻 در روزهای گذشته آقای مکرون ابراز آمادگی کرده، کشورش در نقش یک میانجی صادق و امین میان ایران امریکا ایفای نقش نماید اما از این سخن استقبال نشد.
🔻 وقتی تاریخ روابط بلند دوجانبه بین تهران و پاریس را مرور کنیم، به روشنی میتوان دلیل این عدم استقبال را یافت.
🔻 ایران نخستین بار سرمایه خود را در "فینکنشتاین" به فرانسه سپرد. سرمایهای که پاریس بر سر آن در "تیلسیت" با روسیه معامله کرد. پاریس، طی دویست سال اخیر هیچگاه از این خیانت در امانت ابراز ندامت نکرد تا این تصویر را از ذهن ایرانیان بزداید که تاجری است فرصت طلب که برایش سرمایه دیگران یک اسباب کاسبی است.
🔻 بنابراین برای ارکنشینان تهران از عهد قاجاری تا دوره جاری، دیگر فرق نمیکند که ناپلئون بناپارت این پیشنهاد سخاوتمندانه را بدهد یا امانوئل مکرون.
🔻 در یک نوبت دیگر، ایران سرمایه خود را به فرانسه در آغاز یک تحول تاریخی داد: "کنسرسیوم اروپایی غنیسازی اورانیوم" ساختاری که با سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری ایران در سال ۱۹۷۳ میلادی و ۴کشور اروپایی فرانسه، ایتالیا، ایتالیا و بلژیک به نام "ارودیف" شکل گرفت و وقتی سرمایه جاری ان نیاز به حمایت بیشتر داشت یک میلیارد دلار دیگر هم تنخواه از سوی ایران به آن شرکت سپرده شد و ایران سهامدار ۱۰ درصدی برای پیشران صنعت هستهای فرانسه بر روی پیست رقابت توسعه ای جهانی شد.
🔻 اندکی بعد با "معاملههای قرن" که دامنهای گسترده از خرید هواپیماهای مسافربری ایرباس، مونتاژ آخرین مدل خودروهای فرانسوی در ایران، ساخت مترو تهران و گشایش بازار ایران بر روی شرکتهای فرانسوی در بخشهای ساختمانی و مخابراتی را در بر میگرفت، این سرمایهگذاری بر روی پاریس دنبالهای تازه یافت.
🔻 وقتی ایران سرمایههای ملی خود را برای احداث ۵ نیروگاه هستهای در دارخوین در اختیار شرکت فراماتوم نهاد، امید داشت پاریس برای زدودن خاطره تیلسیت، صادقانه رفتار کند اما یکدهه بعد سرمایه گذاری سنگین ایران در فرانسه با "بورس بازی" الیزه یغما رفت.
🔻 پس از قانون "تحریم" داماتو، این نوبت پاریس بود که سرمایه خود را با توتال و سپس پژو و رنو‐سیتروئن وارد ایران کرد. انگار پاریس تمایل داشت عصری تازه برای بازگشت باور و بنیان اعتماد در تهران رقم بزند. از آن زمان تا کنون دوبار این سرمایه آمد و دوبار هم در اوج ساخت باور و اعتماد به همان سببی که آمده بود، یعنی " تحریم" بیرون کشیده شد.
▪️ از اینرو وقتی الیزه میگوید: آمدهام صادقانه امانت شما را ببرم تا در واشنگتن نقد کنم، برای هرایرانی یک خاطره دویستساله را زنده میکند. خاطراتی که صفحات تلخ آن بر ذهن بیشتر تاثیر میگذارد.
🔻 با این همه؛ آیا باید پنجره را بست و درها را تخته کرد؟ آیا باید فرصت تصحیح در عملکرد ناصواب پیشنیان را از آقای مکرون سلب کرد؟ آیا باید اجازه داد سایه سنگین این کژتابیها و فرصتطلبیها بر سر روابط برقرار بماند؟ پاسخ به یقین مثبت نیست.
🔻 چه باید کرد و از کجا باید ساخت؟ به نظر ساده است، از همان چیزی که آقای مکرون میگوید، از منطقه، اما از ایستگاه شامات [سوریه و لبنان] و نه خلیج فارس. چرا؟ چون شامات برای فرانسه دامنه استراتژیک فرهنگی است.
🔻 از سیطره استعماری یاد نمیکنم، چون دیگر پاریس توان مدیریت بحرانهای اجتماعی مناطق ۱۹ و ۲۰ خود را ندارد چه رسد به بیروت و دمشق، اما هنوز یک دامنه اثرگذاری فکری و فرهنگی را به خاطر سرمایه بازمانده زبانی و مناسبات خاندانی با برخی از شبکههای منطقهایاش دارد.
🔻 بنابراین، اگر الیزه میخواهد نشان دهد صادق است، در مسیر مسائل این بخش از منطقه مسئولانه، صادقانه و با رعایت امانت گام بردارد.
🔻 از نقش حزبالله در حفظ ثبات لبنان برای آن سوی معادله که میخواهد میانجی آنان باشد، رازگشایی کند. اگر توانست این امانت را حفظ کند نشان داده صادق است و میتوان درباره آزمون سرمایهسپاری دوباره اندیشید. این گوی و این میدان!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir