eitaa logo
دیار سبزواران
208 دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.7هزار ویدیو
295 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴بازهم جاسوس های دستگیر شده توسط سازمان اطلاعات سپاه عامل برگشتن پولهای کشور شد ⏪توافق بر سر تبادل زندانی میان ایران، آمریکا و انگلیس و آزادی بخشی از اموال ایران شبکه المیادین اعلام کرد: 🔹 طی توافقی واشنگتن موافقت کرده است چهار ایرانی بازداشت شده در آمریکا به علاوه ۷ میلیارد دلار از اموال بلوکه شده ایران در این کشور را آزاد کند. 🔹 در مقابل ایران چهار آمریکایی متهم به جاسوسی برای سازمان اطلاعات آمریکا را آزاد خواهد کرد. 🔹 دولت بایدن در مذاکرات تلاش می‌کرد که از پرداخت اموال ایرانی بلوکه شده در این کشور ممانعت کند اما موفق نشد و طرف ایرانی بر پرداخت بخشی از اموال بلوکه شده پافشاری داشت. 🔹 چهار ایرانی بازداشت شده در آمریکا افرادی هستند که تلاش داشتند تحریم‌ها را دور بزنند. 🔹 مذاکرات امنیتی مشابهی نیز میان طرف ایرانی و انگلیسی انجام شده است. 🔸 شبکه الجزیره به نقل منابع رسانه‌ای‌ اعلام کرد که تهران قرار است نازنین زاغری را آزاد کند و لندن نیز ۴۰۰ میلیون پوند از اموال ایرانی بلوکه شده در انگلیس را آزاد می‌کند. ✍نکته : احتمالا افراد بازداشتی که قرار است توسط ایران آزاد بشود همان نمازی ها و مراد طاهباز و.....باشد که توسط سازمان اطلاعات سپاه به اتهام جاسوسی در چند سال قبل بازداشت شده اند .
📌رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی در نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان: 🔹از بعضی از مسئولین کشور هم این روزها حرف‌هایی شنیده شد که مایه تأسف و تعجب است 🔹 نباید حرفی بزنیم که تداعی‌کننده تکرار حرف آمریکایی‌ها باشد. چه درباره نیروی قدس، چه درباره شخص شهید سلیمانی 🔹 بعضی از این حرف‌ها تکرار حرف‌های خصمانه دشمنان و تکرار حرف‌های آمریکاست 🔹در هیچ کجای دنیا سیاست خارجی توسط وزارت خارجه تعیین نمی‌شود و وزارت خارجه فقط مجری است. در کشور ما هم همین‌طور است. نباید جوری حرف بزنیم که انگار سیاست کشور را قبول نداریم 🔹نیروی قدس سیاست عزت مدار جمهوری اسلامی را تحقق بخشیده است 🔹انصافاً نیروی قدس بزرگترین عامل مؤثر در جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در غرب آسیا اﺳﺖ 🔹رهبر معظم انقلاب: بهترین و موفق‌ترین راه برای حل مسئله تحریم ها تقویت واقعی تولید ملی است 🔹اگر می‌خواهیم از تولید ملی حمایت کنیم باید از کارگران حمایت کنیم 🔹 پشتیبانی از کارگر فقط محدود به افزایش حقوق نیست، بلکه سطح مهارت، امنیت شغلی و مسکن کارگران هم باید پشتیبانی شود 🔹 وقتی کارگر بی‌کار شد و کارخانه از کار افتاد باید تولید آن کارخانه وارد شود و بخشی از مشکلات فعلی هم مربوط به این موضوع است. به کسانی که کارخانه‌ها را به تعطیلی کشاندند هشدار می‌دهم 🔹به خاطر منافع خودشان و برای استفاده از زمین آن، کارگر را اخراج می‌کنند و ابزار کارخانه را به پول تبدیل می‌کنند تا زمین را به ساختمان تبدیل کنند و به ارزش‌افزوده باطل و حرام برسند. این کار خیانت است.
وزارت‌خارجه در «خسارت‌محض» مسولیتی نداشت؟ ▪️پاسخ به یک شبهه ساده‌سازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب 🔹عبدالله عبداللهی نوشت: بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاست‌های کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیم‌گیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و‌ دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است. 🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیم‌گیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکته‌ای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور‌ حکمرانی در دنیاست. 🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاه‌های بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری می‌کنند. 🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیم‌گیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همه‌ی تصمیم‌گیری با او نیست. 🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیم‌گیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند. 🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود. 🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری می‌شد کاملا محقق می‌گشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت. 🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژه‌ی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند. @dyarsabzvaran
🔸مجتبی زارعی: غرب بارها کلاه ظریف را برداشت و حضرت آقا در جبران، بارها به میدان آمد... @dyarsabzvaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیرمسئول کیهان: ظریف متدین است اما کلاه سرش می‌رود. او مجری سیاست‎هایی بود که خوب اجرا نکرد. @dyarsabzvaran
📌۱۴۰۰ کدام گفتمان 🔸بانگاهی به انتخاباتهای گذشته می بینیم که در هر دوره براساس اوضاع داخلی و خارجی کشور گفتمانی غالب بوده است .برای مثال هاشمی رفسنجانی با گفتمان توسعه( مبتنی بر تکنوکراسی و عملگرائی)، خاتمی با گفتمان آزادی، احمدی‌نژاد با گفتمان عدالت و روحانی با گفتمان کارآمدی و توسعه(مبتنی بر بروکراسی و گفتگو🗝) در انتخابات وارد شدند و به پیروزی رسیدند.اما در این دوره کدام گفتمان می تواند نظر مردم را جلب کند موضوعی است که ذهن تحلیلگران و حتی مردم را بخود مشغول کند. بعد از سوء تدبیرهای دولت در ۸سال گذشته و پیوند زدن معیشت مردم به مذاکره باآمریکا که نتیجه آن تورم وحشتناک و صفهای طولانی مرغ و میوه ودرکنار آن بحث گاندوها و جریان نفوذ در مذاکرات ،انتشار فایل صوتی و محرمانه اخیر از وزیرامور خارجه ناکارآمدی این گفتمان بوضوح قابل مشاهده شد. حال بنظر می رسد گفتمانی که میتواند نظر مردم را در انتخابات ۱۴۰۰ بخود جلب کند گفتمانی است که در آن ایده ای برای تحول و پیشرفت و ساخت ایرانی قوی بااتکاء به توان داخلی است که درآن نیازهای اساسی مردم عزتمندانه برآورده شود و برای ریشه‌کنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ به تعبیر مقام معظم رهبری یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند. و به ترقی و پیشرفت کشور و توسعه‌ی اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد و زیر توهمات مربوط به توسعه، آن‌چنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند، به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد. جریان غرب زده بخوبی از این رویکرد مردم آگاه است بنابراین در صدد است بااقداماتی در این رویکرد اخلال ایجاد کند سپس آنرا به گفتمان مورد نظر سوق دهد که باتوجه به انتشار فایل صوتی همچنان ایده غالب کردن گفتمان سیاسی مذاکره باغرب را در سردارد . اما بنظر می رسد گفتمانی که میتواند در انتخابات آینده غالب باشد گفتمانی است که درآن تحول و پیشرفت و ساخت ایرانی قوی بانگاه به ظرفیتهای درونی باشد.اما اینکه کدام یک از این کاندیداها با این گفتمان بیاید هم مهم است .
نشریه اخبار و تحلیل‌های دوشنبه، ۱۳ اردیبهشت‌ماه 🔸هنر اجرا! 🔸پنج گام رژیم صهیونیستی در برابر ایران! 🔸وحدت؛ حلقه مفقوده دو جریان سیاسی کشور 🔸اعتراف جهانگیری؛ دولت روحانی، دولت اصلاح‌طلبان است ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/330194
دلایل تنش‌زدایی با ایران 🔹روزنامه دیلی‌صباح: بر کسی مخفی نیست که ، که دولت  آن را در یمن تنها گذاشته، به دنبال خروج از انزوا در مساله است. 🔹سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ علیه ایران که با همکاری کشورهای خلیج فارس طراحی شده بود در کشاندن ایران به میز مذاکره شکست خورده است. 🔹حتی ماموریت آنها برای محاصره قطر نیز نتیجه نداد و باوجود اینکه دوحه هیچ یک از شروط آنها را از جمله بستن پایگاه ترکیه در قطر (و قطع روابط با ایران) را قبول نکرد.
تولید «بابک زنجانی‌ها» در دولت روحانی 🔹جهانگیری مدعی شده که یکی از دلایلی که من در دولت ماندم این بود که نگذارم در دوران تحریم بابک زنجانی‌ها درست شوند. 🔹این صحبت معاون اول روحانی در شرایطی است که رای دو مفسد اقتصادی یعنی برادر رییس‌جمهور و برادر اسحاق جهانگیری در دولت دوازدهم صادر شد و این نشان می‌دهد تعداد بابک زنجانی‌ها در دولت تدبیر و امید نرخ افزایشی داشته و بیشتر هم متوجه برادران رییس‌جمهور و معاون اول بوده است.
امیرآبادی: آقای جهانگیری اینقدر فرافکنی نکنید 🔹عضو هیأت رییسه مجلس: آقای جهانگیری به جای اینکه مشکلات را به گردن این و آن بیندازد، بنشیند و برنامه‌ریزی کند و نگذارد بیش از این به مردم فشار بیاید و اینقدر فرافکنی نکند. 🔹ایشان که چهار سال قبل می‌گفت مردم یادتان هست، بداند که الان هم مردم یادشان هست که این آقایان چه بلایی بر سر مردم آورده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 ✅ رهبر معظم انقلاب: برخی انتخابات را وقتی قبول دارند، که نتیجه به نفع آنهاست. 🌀 بعضی اوقات حرفهایی از برخی صادر می شود که مشخص می شود اساس را قبول ندارند. 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جواب امام خامنه‌ای به بیمار دلانی که برجام رو تا سه سال قبل دستاورد خودشون می‌دونستن و بعد از اینکه گندش در اومد، گفتن تصمیم نظام بود: شما که چشم دارید، گوش دارید، اون نامه‌ای که نوشتم رو ببینید تصویب چه جوریه؛ شرایطی ذکر شده، در این صورت (اجرای شرایط) تصویب میشه. اگر این شرایط اعمال نشد، وظیفه رهبری این نیست که بگه برجام نباید اجرا بشه.
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» می‌شود؟ 🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانسته‌اند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعه‌های بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت. 🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریل‌گذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمی‌دانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی می‌دهند، 🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام می‌دهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاست‌گذار است؟ پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جست‌وجو کرد. 🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه‌ انتقاد کرده‌اند و حتی آن را خسارت محض نامیده‌اند: « ما ناگزیر باید به همه‌ی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوه‌های مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز می‌زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی‌کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم می‌بینیم؛ یعنی خسارت محض». 🔻 نکته بعد، شورای‌عالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند. 🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورای‌عالی امنیت ملّی به تأیید رهبری می‌رسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا می‌‌کند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبوده‌اند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی گردن می‌نهند . 🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاست‌خارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی به‌دست می‌آید که «خسارت محض» نام می‌گیرد؟ 🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن می‌گویند: «در توافق اخیر هسته‌ای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکره‌کنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم». 🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت داده‌اند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را می‌فهمید! آن نامه‌ای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب می‌شود. به‌راستی اگر آنچه از خروجی شورای‌عالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است! 🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است. 🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است. 📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟ حکمیت تصمیم چه کسی بود؟ پاسخ: امیرالمومنین صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟ پاسخ: امام حسن 📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟ اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!! گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ) 📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم! امام مجبور به پذیرش صلح شد. بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ) 📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است. اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هسته‌ای نیز علی‌رغم اینکه خوش‌بین نیستم،‌اما موافقت می‌کنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد". 📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
دستور ویژه رییسی برای 🔹طرح «پایش» کلیه بنگاه‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در سراسر کشور، ظرف یک ماه آینده اجرا شود. 🔹با سه هدف شناسایی بنگاه‌های تعطیل قابل احیا، شناسایی بنگاه‌های نیمه فعال نیازمند حمایت قضایی و شناسایی و برخورد کیفری با متخلفان و عاملان تعطیلی کارخانجات در سراسر کشور، کارگروه مشترکی با مسوولیت دادستانی کل کشور تشکیل شود. 🔹سازمان بازرسی و دادستانها، با متخلفینی که کارخانجات و بنگاه‌های تولیدی را تعطیل و لخت می‌کنند تا از زمین آن سواستفاده کنند قاطعانه برخورد کنند. @dyarsabzvaran
🔰 تاجزاده چرا با حمایت اصلاح‌طلبان وارد کارزار انتخابات شده است؟ 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
پايان مغالطه ديپلماسي - ميدان اظهارات حکيم فرزانه انقلاب اسلامي فصل الخطابي است براي ملت ايران و پاياني بر –ميدان که تنها براي تشويش افکار جامعه و پراکنده کردن اذهان عمومي از مسايل مهم کشور در آستانه انتخابات طراحي شده بود. البته بدخواهان اين ملت و آنهايي که نفشه هايشان با رهنمودهاي رهبري نقش بر آب شده است، بيکار ننشسته اند و فاز جديد تخريب رهبري را آغاز کرده اند که اين خود حکايت از آن دارد که مواضع حکيمانه رهبري به خوبي اثرگذار بوده است! ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/330212
شرکت‎های صهیونیستی در آماج 🔹وبگاه مارکر: موج جدید حملات سایبری علیه چندین شرکت از جمله شرکت لجستیکی «وریتاس» و «Match Retail» آغاز شده و ۱۱۹ گیگابایت اطلاعات از این شرکت‎ها به سرقت رفته است. 🔹برخی رسانه‌ها گروهی به نام «نت‌ورم» را عامل حمله معرفی کرده‎اند اما کارشناسان امنیت سایبری می‌گویند عامل اصلی حملات ایران است
اخراج مدیر یک مجتمع قضایی با نظارت بازرسان 🔹بعد از استقرار یک تیم بازرسی پنهان در یکی از مجتمع‌‎های قضایی تهران مشاهده شد در طول یک هفته استقرار این هیات، مدیر مجتمع مذکور یکبار هم از اتاق خود بیرون نیامده و یک مراجعه کننده را نیز نپذیرفته است، از نظر نظارت بر آرا و احکام صادر شده هم کاملا بدون توجه اقدام شده است.  🔹با دستور رییس قوه قضاییه مدیر این مجتمع قضایی اخراج شد. @Farsna - Link
🔴️این خبر در هیاهوی این روزها گُم شد؛ زهرا شجاعی، عضو نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان: اصلاح‌طلبان رای بیاورند حتما دوباره از زنگنه، ربیعی، آخوندی و جهانگیری استفاده می‌کنند. مگر اصلاحطلبان نمی‌گویند دولت روحانی اصلاحطلب نیست؟دولتِ مطلوب زهرا شجاعیِ اصلاحطلب که همان دولت روحانی شد! ✍ محمدجواد محمدزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️واکنش حاج محمود کریمی به حاشیه‌های اخیر سرِ نیزه که رحل قرآن شد/ وقت تضعیف «مرد میدان» شد آخرین ضربه‌های مالک بود/ اشعری شیر شد، رجزخوان شد شر شد و فتنه شد، تلاطم‌شد/ امر مولا در این میان گم‌شد رشته افتاد دست جاسوسان/ اشعری، انتخاب مردم شد
❣حضرت علی (علیه‌السلام) ✅ و از دشمنت بعد از آن که از در صلح و آشتی درآمد سخت بترس، زیرا او چه بسا بوسیله صلح نزدیک می‌شود تا از شیوه غافلگیری استفاده کند، پس احتیاط و دقت را پیشه کن و در چنین مواردی زود باور و خوش گمان مباش. 📚نهج‌البلاغه، نامه ۵۳
🔴 تدین منهای بصیرت ❣ شهیــد مطهــری: یک وقت می‌گوییم علــــی(علیه‌السلام) را که کُشت و یک وقت می‌گوییم؛ چه کُشت؟ اگر بگوییم علی را که کُشت؟!! البته عبد الرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را چه کُشت، باید بگوییم: جمود، خشک مغزی و خشکه مقدسی! 💯💯 👤ابن ابی الحدید می‌گوید، اگر می‌خواهید بفهمید که جمــود و جهــالت چیست، اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما می‌خواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون می‌خواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم ... 📚اسلام و نیازهای زمان، جلد ۱، صفحه ۷۷
درباره فرآیند پذیرش ‎برجام 🔹یک. رهبری جایگاه راهبری کلان دارد، نه مدیریت و یا احیانا دیکتاتور. 🔸دو. خطوط کلان توسط رهبری تعیین و تبیین می‌شود. معمولا در جزییات و نحوه اجرا ورود نمی‌کنند و یا به بیان برخی قیود می‌پردازند. 🔹سه. در قضیه ‎برجام خطوط کلان در مباحث مختلف خصوصا در قالب خطوط قرمز در ایام مذاکره تبیین شد. 🔸چهار. بعد از نهایی شدن متن برجام و مدت سه ماهه برای بررسی آن در کشورها، مجلس و شعام به بررسی متن پرداخت. دولت و تیم مذاکره کننده هم ادعاهایی درباره تفسیر متن ارایه کرد. از جمله ... ‏لغو بالمره تمام تحریم‌های اقتصادی و مالی... 🔹پنج. رهبری پس از طی تمام این روندها در نامه‌ای به روحانی اینگونه بیان کردند: اکنون که موافقت‌نامه‌ی موسوم به «برجام» پس از بررسی‌های دقیق و مسئولانه در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ویژه و دیگر کمیسیون‌ها و نیز در شورای عالی امنیّت ملّی،‏سرانجام از مجاری قانونی عبور کرده و در انتظار اعلام نظر اینجانب است، لازم میدانم نکاتی را یادآور شوم... 🔸شش. در متن نامه شروطی مطرح می‌شود که مقدمه آن اینگونه است: «با این حال، محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است ‏که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظه‌به‌لحظه،‌ میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آینده‌ی کشور منتهی شود.» 🔹هفت. بدنه اصلی نامه شروطی است که در کنار شروط نه گانه مجلس و شروط ده گانه شعام قیودی را برای اجرای برجام بیان می‌کند. 🔸هشت. تفاوت فاحش میان ادعای دولت و تیم مذاکره کننده با متن برجام سبب شد که رهبری تصریح کنند:« توجّه شود که در موارد ابهام سند برجام، ‌تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست و مرجع، متن مذاکرات است.» 🔹نه. رهبری به منظور اطمینان از رعایت شروط اقدام به نهادسازی می‌کنند. «وجود پیچیدگی‌ها و ابهامها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلّفات و فریب‌کاری در طرف مقابل بویژه آمریکا، ایجاب میکند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند، برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهّدات طرف مقابل و ‏و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است،‌ تشکیل شود. ترکیب و وظایف این هیئت باید در شورای عالی امنیّت ملّی تعیین و تصویب شود.» 🔸ده. آنهایی که به دنبال ساده‌سازی هستند و می‌خواهند برجام را به پای رهبری بنویسند و خودشان را فراری بدهند، یا عقده گشایی کنند از ‏کسانی که منتقد برجام هستند، بدانند آب در هاون می‌کوبند. آنهایی که میگویند چرا رهبری شروطش را دنبال نکرد، باید ابتدا این مطالبه را از هیات عالی نظارت بر برجام که ترکیب مشخصی دارد بپرسند. و در نهایت آنهایی که سوالات سطحی درباره نوع کنش رهبری می‌پرسند، باید فهم خود را از رابطه ‏امام و امت ارتقا دهند. انتظار کنش دیکتاتورانه از رهبری نداشته باشند. 🔻در نهایت پیشنهاد میکنم وقت بذارید و این نامه تاریخی را بخوانید: https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=31168
🔹 ۲۹ مهر۱۳۹۴| نامه و نه گانه رهبر انقلاب در اجرای  به رئیس جمهور که هیچ کدام رعایت نشد