فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات و صفر تا صد حادثه بامداد امروز در پارک ملت تهران
🔻 ابویی خبرنگار شبکه خبر : پس از شنیدن صدای مهیب عوامل امدادی و انتظامی در محل حاضر شدند ولی این انفجار خوشبختانه هیچ خسارت یا مجروحی نداشته است.
🔻 ️فیلم های منتشر شده در فضای مجازی ارتباطی با محل حادثه ندارد.
@dyarsabzvaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمونه ای از پروپاگاندای رسانه سعودی علیه قدرت هسته ای ایران؛ بمب اتمی برای دنیا لازم و بازدارنده است اما ایران نباید داشته باشد!
🔻شبکه اینترنشنال سعودی در حالی در برنامه های خود از نقش قدرت هسته ای در محافظت از کشورها و جلوگیری از بوجود آمدن جنگ ها سخن می گوید که بارها علیه دستیابی ایران به قدرت اتمی برنامه ساخته و ایران هراسی کرده است!
@dyarsabzvaran
❇ نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه ۱۹ تیر
✨لزوم هوشیاری در مواجهه با اعتراضات
✨حسن نیت به سبک آمریکایی
✨آخرین خبرها از نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان در مرز دوغارون
✨درخواست پارلمان اروپا برای تحریم مقامهای ایران!
✨تلاش ترکیه برای ماندن در افغانستان
✨شناسایی و دستگیری چند جاسوس در سیستم توزیع برق!
✨وزیر بهداشت: سیاهنمایی نکنید!
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331969
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🔰 چند نکته در صرفه جویی مصرف برق:
1⃣ از نور طبیعی بهره ببرید؛ در طول روز، خورشید را اولین منبع نور خود بدانید و خانه و محلکارتان را طوری ترتیب دهید که بتوانید از نور آفتاب نهایت استفاده را ببرید.
2⃣ پردهها را کنار بکشید؛ اجازه دهید نور به طور کامل فضای خانه را روشن کند.
3⃣ لامپهایتان را عوض کنید؛ لامپهای قدیمی بیشتر انرژی خود را به صورت گرما میسوزانند تا اینکه نور تولید کنند. آنها را با لامپهای LED یا فلورسنت جایگزین کنید که هر دو آنها انرژی کمتری مصرف میکنند.
لامپهای LED از سایر انواع لامپها گرانتر هستند اما دوام بیشتری داشته و جیوه هم ندارند.
4⃣ استفاده از نورهای بیرونی را به حداقل برسانید؛ خیلیها شاید نمیدانند که لامپی که در کوچه دم در خانه یا در حیاط شان که تمام شب روشن نگه میدارند چقدر هزینهشان را بالا میبرد. بهتر است تصمیم بهتری برای روشن نگه داشتن این لامپها بگیرید.
#قطعی_برق
#صرفهجویی
@dyarsabzvaran
♨️چرا اصلاح طلبان با رئیسی برخورد محافظه کارانه دارند؟
🔻اصلاحطلبان تا اینجای کار امیدها به تدبیر رئیسی بستهاند! آنها رویکردی نرم و محافظهکارانه در قبال «تدبیر آینده کشور به دست رئیسی» دارند و در فضایی که به نظر نمیرسد غیرواقعی باشد، این احتمال را دادهاند که فضای جدید کشور این امکان را به رئیسی بدهد که کشور را تا حدودی از شرایط بحرانی حاضر خارج کند.
🔻در واقع اگرچه جریان اصلاحات خیلی دیر و پس از هشت سال از رئیس دولت برآمده از اصلاحات دل کنده و ناامید شده است، اما اکنون به تدبیر رئیسجمهور منتخب که البته نسبتی سیاسی با آنها ندارد امیدوار شده و این یعنی خود را در میان زمین و هوا رها نکرده است.
🔻آنچه که امروز واجد اهمیت است، ابراز امیدواری به تدبیر آیتالله رئیسی در تمشیت امور اجرایی کشور است. هم او که همواره فارغ از دستهبندیهای سیاسی بر تشکیل دولتی خدمتگزار تأکید کرده است.
🔻امیدواریای که حتی به درون اصلاحات هم رفته و آنها معتقدند رئیسی متفاوت از روحانی است. آنها معتقدند «روحانی هم به لحاظ روحیات شخصی و هم نظریهای که دولتش بر اساس آن مدیریت کشور را پیش میبرد، با روحیه جمع گرایی و همگرایی فاصله داشت.
@dyarsabzvaran
دولت روحانی بودجه را پیشخور کرده است
🔺حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با مهر گفت: دولت روحانی در این چند سال کشور را با انتشار اوراق قرضه اداره و عملا بودجه چند سال آینده کشور را هم پیشخور کرده است.
🔸وی افزود: بنده معتقدم #زمین_سوخته که هیچ، روحانی اصلاً زمینی را باقی نگذاشته است که بخواهد به دولت بعدی تحویل دهد.
🔸در حال حاضر ما با کمبود نهادههای دامی مواجه هستیم و به دلیل کمبود این نهادهها، دامهای مولد در آستانه نابود شدن هستند. یکی دیگر از مشکلات دامداران این است که در صورت وجود نهادههای دامی، قیمت آن به حدی بالاست که نگهداری دام برای دامداران مقرون به صرفه نیست.
🔸دولت روحانی در این چند سال کشور را با انتشار صدها هزار میلیارد تومان اوراق پیشفروش و اوراق قرضه اداره کرد. این مسئله به این معناست که آنها بودجه چند سال آینده کشور را هم پیشخور کردند و دولت آینده از لحاظ بودجهای هم با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.
@dyarsabzvaran
♨️ طالبان حداکثر ۳۰ درصد جامعه متنوع افغانستان را نمایندگی میکند
* سعدالله زارعی در روزنامه کیهان نوشت:
🔻(افغانستان) حدود ۴۰ میلیون نفر جمعیت دارد.
🔻 ۹۹ درصد مردم آن مسلمانند و در بیش از ده گروه قومی شامل پشتونها، تاجیکها، هزارهها، ازبکها، ایماقها، ترکمنها، بلوچها، پشهایها و سادات قرار دارند.
🔻پشتونها با حدود ۱۶ میلیون نفر، ۳۹.۵ درصد، بزرگترین گروه قومی افغانستان به حساب میآیند.
🔻گروه دوم تاجیکها هستند که ۳۲.۵ درصد یعنی حدود ۱۳میلیون نفر جمعیت دارند و عمدتاً سنی مذهب میباشند
🔻گروه قومی سوم، هزارهها هستند که ۲۰ درصد یعنی حدود ۸ میلیون نفر جمعیت دارند.
🔻جمعیت شیعه که حدود ۷ میلیون نفر میباشد، در میان تاجیکها، پشتونها، قزلباشها، سادات، هزارهها و بقیه توزیع شده است.
🔻هیچ قومی در افغانستان وجود ندارد که بتواند ادعا کند اکثریت مطلق جمعیت را داشته و در نتیجه حق دارد حکومت و کشور و سازمانهای آن را در قبضه خود قرار دهد.
🔻البته از نظر مذهبی، با توجه به اینکه بین ۷۵ تا ۸۰ درصد مردم، تابع مذهب حنفی هستند، طبعاً حکومت از نظر قوانین و حقوق اساسی، از اصول این مذهب پیروی میکند. کما اینکه الان هم اینگونه است اما در عین حال این نکته را باید در نظر داشت که تقسیمبندیهای داخلی افغانستان مانند عراق، لبنان و... نه بر مبنای مذهب بلکه بر مبنای قومیت قرار دارد
🔻گروه طالبان [...] حداکثر ۳۰ درصد جامعه متنوع افغانستان را نمایندگی میکند.
🔻طالبان با توجه به صبغه مذهبی و دستور کاری که- تحت عنوان امارت اسلامی- برای خود تعریف نموده است، نمیتواند اقوام غیرپشتون را مخاطب خود داشته باشد.
🔻در میان پشتونها هم سه جریان وجود دارد؛ یک جریان مذهبی سنی که از نظر تعلیمی از مدارس حقانی و... پاکستان تغذیه میشود، یک جریان مذهبی شیعه پشتون و یک جریان غیرمذهبی سنی پشتون که از ایدههای غیرمذهبی جانبداری مینماید. جریان مذهبی اول یعنی طالبان اگر سه چهارم کل پشتونها را هم جذب نماید، ۳۰ درصد یعنی حدود ۱۲ میلیون نفر از مردم افغانستان را نمایندگی مینماید.
🔻«طالبان امروز» اصرار دارد ما قبول کنیم با طالبان گذشته و حکومت مطلوب فعلی آنان با حکومت امارات گذشته، تفاوت بنیادی دارد. ولی روشی که طالبان برای سیطره بر افغانستان در پیش گرفته است، وادارکردن بقیه طوایف و مذاهب به تمکین در برابر سیطره مطلق خود است و این در واقع نوعی جدید از «تمامیتخواهی» این گروه میباشد که اگر بر افغانستان مسلط گردد، قطعاً برای ساکت کردن دیگران دست به سلاح میبرد و به قول و قرارهای فعلی خود پشت میکند.
🔻طالبان دقیقاً به دلیل اینکه نمیتواند بیش از ۳۰ درصد مردم را نمایندگی کند، با برگزاری انتخابات پارلمانی یا ریاستجمهوری موافق نیست.
🔻آیا آمریکا نمیدانست که طالب نمیتواند به تنهایی بر افغانستان مسلط شود؟/ آیا از این پس طالبان در نقش گروه نیابتی آمریکا برای مهار مخالفان آمریکا در افغانستان و منطقه عمل خواهد کرد؟
@dyarsabzvaran
202030_805525672.mp3
14.56M
🔳 #شهادت_امام_جواد(ع)
🌴دوباره اومد شبای سینه زنا
🌴روضه بگیرید که شده وقت عزا
🎤 #حاج_میثم_مطیعی
⏯ #واحد
👌 زیبا
#الّلهُـمَّ_عَجِّـلْ_لِوَلِیِّکَــ_الْفَـرَجْ
✅@dyarsabzvaran
⭕️ حقایق کرونا را در مورد ارمنستان بدانیم و منتشر کنیم
🔻 مردم ارمنستان از تزریق واکسن استرازنکا امتناع می کنند و به زودی تاریخ این واکسن هابه اتمام می رسد. از این واکسن ها که مردم استقابل نمی کنند در امریکا 200 میلیون دز وجود دارد که 18 میلیون دز آن را به کشور های آفریقایی هبه کردند.
🔻 از بین جمعیتی سه میلیون نفری این کشور تنها 2 درصد از مردم آن تاکنون واکسینه شده اند.
🔻 تاکنون 4542 نفر در این کشور سه میلیون نفری بر اثر کرونا فوت کرده اند.
🔻 تاکنون 226 هزار و 285 مورد بیمار مبتلا به کرونا ثبت شده است. روندهای فعلی حاکی از افزایش کرونا در این کشور دارد.
@dyarsabzvaran
✋
هوشیاری و صبوری تا رفتن روحانی
♦️ در هوای گرم تیرماه، گرچه خنکای پیروزی مردم بر غربگرایان در انتخابات ریاست جمهوری، ملت ایران را به آینده ای نزدیک، امیدوار ساخته است، اما شواهد قطعی حکایت از آن دارد که جریان هایی در داخل و خارج از کشور، به دنبال انتقام گیری از مردم و تلخ کردن کام آنها همانند سال 88 هستند.
♦️ به یکباره کلید زدن قطعی بدون برنامه ی برق در کل کشور، مردم را در اوج گرما وارد شوک عصبی می کند...
♦️ ناکارآمدی دولتی زمینه ساز اعتصاب کارگران و کارکنان پالایشگاه ها و پتروشیمی های کشور می شود؛
♦️عدم ترخیص نهاده های دامی از گمرک و کمبود آن، دامداران و مرغداران را عصبانی و دام های آنها را روانه ی کشتارگاه ها می کند...
♦️قول های بی مبنای مسئولان استانی و کارشکنی آنها در استان های کم آب، کشاورزان و باغداران را به اعتراض های خیابانی وادار نموده است...
♦️موج جدیدی از گرانی های بی سابقه در کالاهای اساسی و ملزومات اولیه ی مردم، عنان مصرف کنندگان را بریده است...
🔵 نکته ی مهم اینجاست که تجربه ی فتنه ها و آشوب های چند سال گذشته، گویای این واقعیت است که همواره پشت پرده ی دامن زدن به التهابات و تنش ها، اهداف مهم تری پنهان است:
♦️فتنه ی سال 88، زمینه ساز شروع تحریم های شکننده ی غرب علیه ایران و به زانو درآوردن ملت و فتنه ی سال 96 زمینه ای برای ضربه هسته ای اسرائیل شد، فتنه ی بنزینی سال 98زمینه ساز آغاز موج جدید تورم و فشار داخلی و خارجی و نهایتا زمینه سازی برای شهادت سردار سلیمانی بود.
♦️بر همین مبنا، التهابات کنونی در کشور و تحرکات ضد امنیتی در روزهای پایانی نشان میدهد مقدمات یک بلوای گسترده و چهبسا «شورش گرم» در سر معاندان باشد.
🔵 به عبارت بهتر، التهابات اخیر، چهار هدف عمده را دنبال می کند:
1️⃣ عدم تمرکز آقای رئیسی برای چینش منطقی و صحیح کابینه و ایجاد یاس در میان مدیران انقلابی از وضعیت وخیم کشور و تحویل زمین سوخته به دولت سیزدهم.
2️⃣ پاک کردن اسناد، سند سازی و فراری دادن مدیران و جاسوس ها و خاطیان.(اخبار موثقی از امحای اسناد مهم در ریاست جمهوری و بازنشسته کردن برخی مدیران ارشد و فرستادن برخی دیگر به ماموریت های خارج از کشور و... حکایت دارد).
3️⃣دست اندازی های گسترده به باقیمانده ی اموال و دارایی های مردم(به گونه ای که معاون قضایی دادستان کشور، طی دستوری به دادستان ها، نسبت به حراج حدود 6 هزار معدن در کشور و اجیر نمودن اوباش برای آتش زدن مراکز دولتی و بستن قراردادهای مالی و... در یک ماه باقیمانده ی دولت روحانی هشدار داد).
4️⃣ اعمال فشار جدی بر جمهوری اسلامی برای پذیرش قراردادی ننگین شبیه برجام در آخرین روزهای دولت روحانی(ماموریت عراقچی در وین همزمان ادامه دارد و آقای روحانی اخیرا حداقل دوبار با صراحت اعلام کرده که در صورتی که اجازه دهند، در یک روز یا یک هفته، تمام تحریم ها را برخواهیم داشت و امثال علی مطهری و اصلاح طلبان نیز در حال فشار رسانه ای هستند تا در آخرین روزهای دولت روحانی، توافقی ننگین حاصل شود).
🔵 پیداست که در چنین شرایطی، 4 وظیفه ی مهم و راهبردی، متوجه ی مسئولان نظام و نهادهای دیگر است:
1️⃣ دقت در انتخاب مدیران و اجتناب جدی از سهم دادن به مدیران نالایق یا شیفتگان قدرت در کابینه ی آینده و تلاش جدی و فعالانه ی شخص آقای رئیسی برای حضور در میان مردم و نخبگان و شفافیت و گزارش دائمی به مردم و رسانه ها.
2️⃣نظارت جهادی و همه جانبه و شبانه روزی نمایندگان مجلس بر تحولات اداری و دولتی کشور و حضور فعالانه در جهت حفظ منافع و اموال کشور در یک ماه باقیمانده ی دولت روحانی.
3️⃣رصد دقیق قوه ی قضائیه برای جلوگیری از امحای اسناد و فرار عناصر نفوذی و مدیران خاطی و جلوگیری از خروج خانواده ها، اموال و نزدیکان مسئولان ارشد دولتی و وزرا از کشور.
4️⃣ فعالیت مجاهدانه ی رسانه ی ملی، نهادهای انقلابی، نهادهای حمایتی و... برای ایجاد آرامش در کشور و وحدت ملی و کمک های حمایتی و پشتیبانی امدادی «یا حداقل همفکری و حضور در میان آسیب دیدگان، اعم از تولیدکنندگان، کشاورزان، دامداران و...».
♦️در این میان نباید از یاد برد که هوشیاری مردم و سرمایه ی اجتماعی عمیق جمهوری اسلامی که محصول خون مطهر شهیدان است، همواره از تنش ها و فتنه های مورد نظر دشمنان جلوگیری می کند و به لطف الهی، ملت بزرگ و صبور ایران از این گردنه ی خطیر عبور خواهند کرد و به زودی، با هوشیاری و مجاهدت قوای سه گانه و هماهنگی آنها برای اعتماد به مردم و جوانان، شاهد روزهایی پرافتخار در سرزمین ایران خواهیم بود.
أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joichat/3688300608Cf61f1be155
📌اگر میزان صادرات با واردات برابر شود، مشکلات کشور حل می شود
🔹يك كارشناس مطرح اقتصادي ميگويد اگر تراز بودجه دولت بالانس شود یعنی دولت بتواند مثل بقیه کشورها با مالیات خود را اداره کند کسری بودجه اش را جبران می کند.
🔹در واقع دولت باید 2 بودجه داشته باشد. یکی بودجه ریالی همه درآمدهای دولت باید منشاء ریالی داشته باشد
🔹 پول نفت هم حالا چه شود بحث دیگری است. تراز تجاریمان هم باید بالانس شود یعنی میزان صادرات با میزان واردات برابر شود. اگر این بالانس اتفاق بیفتد مشکل کشور انشاءالله رفع میشود.
@dyarsabzvaran
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: ما و جهادی دیگر؟
🔻 تفکر بسیجی به دنبال حل مشکلات جامعه با بسیج امکانات است و اکنون که مشکل کمبود برق و آب جامعه را آزار میدهد، طبیعی است بسیج وارد این حوزه شود که هم مشکل جامعه کاهش یابد و هم دولت فرصت حل مشکل را پیدا کند.
🔹 ما در این امر، هم خود را مکلف به استفاده بهینه از انرژی هایی چون برق، آب و گاز می دانیم و هم دیگران را به این امر تشویق میکنیم، البته با افرادی مانند فلان بازیکن سابق و خودشیفته که ۲۱ برابر یک خانواده معمولی برق مصرف میکنند و طلبکار هم هستند طور دیگری باید برخورد کرد.
🔺 در شرایط کمبود، حکومت نباید اجازه دهد افرادی سهم انرژی ۲۱ خانواده را در برق و آب و ... به اسراف استفاده کنند و باعث تشدید کمبود در جامعه گردند.
#صرفه_جویی
#روشنگری
@dyarsabzvaran
🌐 دانشگاه علوم پزشکی: فوت شهروند زاهدانی بعد از دریافت واکسن صحت ندارد
🔻روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طی اطلاعیهای فوت شهروند زاهدانی به دلیل دریافت واکسن کوو برکت را تکذیب کرد.
🔻در این بیانیه آمده:
در تاریخ ۱۶ تیر هنوز تزریق واکسن کوو برکت در سیستان و بلوچستان شروع نشده بود و تزریق این واکسن در روز ۱۷ تیر، بصورت نمادین برای استاندار سیستان و بلوچستان معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این استان و چند تن از خانواده محترم شهدا شروع شد و طبیعتا فوت این هموطن عزیزمان ارتباطی با واکسن کووبرکت نداشته است.
🌐 دولت رئیسی سند تحول مینویسد
🔻سید ابراهیم رئیسی سازوکار منحصر به فردی را برای بستن ترکیب کابینه انتخاب کرده است که در بخشی از آن، به اسامی معرفی شده در این سامانه نیز مراجعه خواهد شد اما پیش از آنکه این اسامی برای رئیسی اهمیت داشته باشند، برنامه دولت آینده در حوزههای مختلف دارای اهمیت خواهد بود.
🔻رئیسی با توجه به موفقیت سند تحول قضایی، پس از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری، تدوین «سند تحول دولت» را نیز در دستورکار قرار داده است.
🔻این سند بر پایه روش SWOT (تحلیل سوات) که یکی از ابزارهای برنامهریزی استراتژیک بوده و برای ارزیابی وضعیت داخلی و خارجی یک سازمان است، طراحی شده تا از طریق آن نقاطقوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای آینده شناسایی شود.
🔻پس از شناسایی این مسائل، همچون سند تحول قضایی، برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت برای رفع آنها تدوین شود. البته همچون سند تحول قضایی که برپایه اصول قانون اساسی، چشم انداز جمهوری اسلامی ایران، سیاستهای کلی نظام، نظرات همکاران درون قوه قضائیه و صاحبنظران حوزه و دانشگاه، اسناد و منابع پژوهشی مرتبط و همچنین تجربیات دوره جدید ارتقا یافت، این سند هم با تمرکز بر اسناد بالادستی و نظرات کارشناسان تهیه خواهد شد.
🔻درمجموع میتوان گفت با پروسهای که رئیسی طراحی کرده است، او میخواهد وزرایی را انتخاب کند که با ایدههایی که دولت آینده باید آن را دنبال کند، همسو باشند. در این مدل، افراد کابینه با محوریت یک ایده مشخص دور یکدیگر جمع میشوند و این باعث میشود دولتی منسجم و همسو شکل بگیرد./فرهیختگان
♨️ تفسیر غلط از مشارکت مردمی!
* بهرغم سپری شدن قریب به یک ماه از انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همچنان معنایابیها و تفسیرها از نتیجه انتخابات، نوع رأی و مشارکت مردم، آسیبشناسی رفتارهای جریانی و نامزدهای انتخاباتی ادامه دارد. دیروز فائزه هاشمی با روزنامه آرمان ملی در خصوص همین موضوعات مصاحبهای کرد و تفسیر خود را از انتخابات ۲۸ خرداد سال جاری با تأکید بر آسیبشناسی درونگروهی اصلاحات ارائه نمود. نگاه تفسیرگرانه خانم هاشمی در خصوص مشارکت و چرایی عدم حضور بیش از نیمی از مردم بهگونهای منحصربهفرد وی است که تطبیق آن با واقعیتهای صحنه پیچیده انتخابات و حتی اظهار نظرات دیگر تحلیلگران همحزبی و جریانی وی و تحلیل دشمنان انقلاب و مفسرین خارجی نیز بسیار فاصله فاحشی دارد. وی در فرازی از مصاحبهی خود گفت: «بیش از ۵۱ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند بهعلاوه ۱۴ درصد آرای باطله با نگاههای متفاوت به خیلی چیزها نه گفتند. نه به نداشتن رابطه با آمریکا، عربستان و سایر کشورها، نه به سیاست خارجی تهاجمی، نه به تسلط میدان بر دیپلماسی، نه به هرگونه تبعیض اعم از اعتقادی و جنسیتی، ... نه به بیتوجهی به شایستهسالاری، نه به رانت و فساد و ...».
👈 نکات تحلیلی
1️⃣ خانم هاشمی در حالی این انتقادها را پیام انتخابات مینامد که اگر فرض را بر صحت تحلیل وی نیز بگذاریم، باید سؤال کرد چه کسی مسبب این کاستیها و نقایص بوده است؟ مگر هشت سال دولت در دستان روحانی و اصلاحطلبان موردحمایت خاندان هاشمی نبوده است؟!
2️⃣ کجا آرای باطله را اینگونه تفسیر میکنند؟ اتفاقاً آرای باطله آرای کسانی است که بهشدت منتقد وضعیتی بودند که دولت موردحمایت شما به وجود آورده بود؛ اما ازآنجاکه به نظام اسلامی علاقهمند بودند و حجتی برای عدم حضور در پای صندوقهای رأی نداشتند و آن را موجب سوءاستفاده دشمنان انقلاب و اسلام میدانستند در رأیگیری حاضر شدند و سفید رأی دادند!
3️⃣ طبق بررسیهای جهانی، در همه انتخاباتهای دنیا و مطالعه بیش از ۳۸ انتخابات جمهوری اسلامی ایران متوسط از ۲۵ تا ۳۰ درصد مردم رأی نمیدهند. لذا با کسر این رقم از ۵۱ درصد، نادرستی استدلال و تفسیر خانم هاشمی روشن میشود.
👈 نکته راهبردی
تفسیر و تأمل در پیامها و پیامدهای رفتار انتخاباتی حزبی و جریانی لازم است و زمانی منجر به نتیجه میشود که آسیبشناسی درست و مبتنی بر واقعیات صحنه تحلیل شود و از اشتباهات درس گرفته شود و الا در اشتباهات بر همان پاشنه خواهد چرخید!
✍️ فتحالله پریشان
ﺑﺎﻋﺮﺽ ﺳﻼﻡ و ﺧﺪاﻗﻮﺕ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﺪﻳﺮاﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺷﺒﻜﻪ ﺭﻭﺷﻨﮕﺮﻱ ﺛﺎﻣﻦ
اﻃﻼﻋﻴﻪ👇
ﺭﺯﻣﺎﻳﺶ ﺛﺎﻣﻦ ﺩﻭاﺯﺩﻩ
ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ 👇
ﻋﻔﺎﻑ و ﺣﺠﺎﺏ
ﺯﻣﺎﻥ:👇
21ﺗﻴﺮ اﺯ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺻﺒﺢ اﻟﻲ 23ﺷﺐ
*ﻟﺬا ﻫﺮﻣﻂﻠﺒﻲ ﺩﺭ ﻛﺎﻧﺎﻝ ﻫﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺑﺎﺭﮔﺬاﺭﻱ ﻣﻲ ﮔﺮﺩﺩ ﺑﻪ ﻛﺎﻧﺎﻝ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ اﻳﺘﺎ و ﺭﻭﺑﻴﻜﺎ ﻓﻮﺭﻭاﺭﺩ ﺑﻨﻤﺎﻳﻴﺪ.
eitaa.com/
dyarsabzvaran
ﺩﻳﺎﺭﺳﺒﺰﻭاﺭاﻥ ﺩﺭ اﻳﺘﺎ
https://rubika.ir/Tamaddon_jiroft
ﺗﻤﺪﻥ ﺟﻴﺮﻓﺖ ﺩﺭ ﺭﻭﺑﻴﻜﺎ
ﺑﺎﺗﺸﻜﺮ...
📍 هرایرانی درکاهش مصرف برق مسئول است:
▪️ حذف لامپ پرمصرف وخاموشی لامپ اضافی
▪️ درساعت پیک۱۲تا۱۸ازلوازم پرمصرف استفاده نکنیم
▪️ درجه کولرراروی ۲۴بگذاریم ودورآنراکم کنیم
لامپ اضافه آپارتمان ،مغازه راخاموش کنیم و...
نهضت مردمی کاهش مصرف برق
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺳﻼﻡ و ﺧﺪا ﻗﻮﺕ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﺪﻳﺮاﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻛﺎﻧﺎﻝ ﻫﺎﻱ ﻃﺮﺡ ﺛﺎﻣﻦ
*اﻃﻼﻋﻴﻪ*
🔰 رزمایش کشوری ثامن ١٢ 🔰
دوشنبه ٢١ تیرماه از ساعت ٨:٠٠ صبح شروع و تا ساعت 23:00ادامه دارد.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
موضوع رزمایش : عفاف و حجاب
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
لذا ﺗﻤﺎﻣﻲ ﻣﻂﺎﻟﺒﻲ که در ﻛﺎﻧﺎﻝ ﺩﻳﺎﺭ ﺳﺒﺰﻭاﺭاﻥ در ایتا ﻭﺗﻤﺪﻥ ﺟﻴﺮﻓﺖ ﺩﺭ ﺭﻭﺑﻴﻜﺎ ﺑﺎﺭﮔﺬاﺭﻱ ﻣﻲ ﮔﺮﺩﺩ ﺑﻪ ﻛﺎﻧﺎﻝ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ اﻳﺘﺎ و ﺭﻭﺑﻴﻜﺎ ﻓﻮﺭﻭاﺭﺩ ﻳﺎ ﺑﺎﺯ اﺭﺳﺎﻝ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
*ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﻛﺮ مي ﺑﺎﺷﺪ ﻣﻂﺎﻟﺐ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻛﺎﻧﺎﻝ ﻳﻜﺴﺎﻥ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.ﻟﺬا ﺑﺮاﻱ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﻂﺎﻟﺐ اﻓﺮاﺩ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺑﺎﺯﺩﻳﺪ ﺑﻨﻤﺎﻳﻨﺪ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﻓﻮﺭﻭاﺭﺩ ﻳﺎ ﺑﺎﺯ اﺭﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺩﻭ ﭘﻴﺎﻡ ﺭﺳﺎﻥ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.
(ﻣﺎﻧﻨﺪ رزمایش های قبل)
eitaa.com/
dyarsabzvaran
ﺩﻳﺎﺭﺳﺒﺰﻭاﺭاﻥ ﺩﺭ اﻳﺘﺎ
https://rubika.ir/
Tamaddon_jiroft
ﺗﻤﺪﻥ ﺟﻴﺮﻓﺖ ﺩﺭ ﺭﻭﺑﻴﻜﺎ
ﺑﺎﺗﺸﻜﺮ
بسم الله الرحمن الرحیم.
آغاز رزمایش ثامن 12 بارمز ونام مبارک یازهرا سلام الله علیهما🌺🌹👌👌👌
به امید تبلیغ درعرصه دفاع از حریم و حرمت
بزرگواران اجرتان با صاحبان امروز پدرومادرمعنوی
عالم خانم فاطمه الزهرا سلام ا...علیهما وآقا امام
علی علیه السلام 🤲🌹
خواهشمنداست محتوارادرسکوی انتشار حداکثری
قراردهید.انشاا...که چشمان ودستانی که در
این مسیر حرکت میکنند مورد عنایت بی بی دو عالم قرارگرفته واجرواقعی راازدستان مبارک امیرالمومنین دریافت نمایند.🤲🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافی
یه دوست خوب بنام فرشته
#نجابت _ایرانی
💎معنای درست حجاب در نگاه رهبر انقلاب
❣️رهبر معظم انقلاب در مهر سال ۷۷، با بانوان اندیشمند دیدار كردند و در جريان آن نظر خود را درباره سخنان فرزند شهید، خانم بهاره رنجبران که دربارهی حجاب صحبت کردند، این گونه بیان کردند:
💢 دیدگاه غربیها نسبت به روابط زن و مرد عمدتاً ناظر به روابط و علاقات و نوع معاشرت زن و مرد است. جهانبینی آنها از مسائل انسان سرچشمه میگیرد، البته چیزی روبنایی است.
✅ دید اسلامی در زمینهی مسائل حجاب، بسیار دید خوب و روشنی است. چه تعبیر خوبی شما دارید! میگویید: «ما با این حجاب، احساس آسایش میکنیم و این لباس مشارکت ماست»!
💯💯 بله؛ کاملاً تعبیر درست و خوبی است. این، دیدگاهِ کاملاً صحیحی است. این را هرچه بیشتر بیان کنید و بگویید، بهتر است.
۱۳۷۷/۰۷/۱۸
🗓 ویژه هفته عفاف و حجاب
❣️زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب
#حجاب
#نجابت_ایرانی