◄ فرمانده قرارگاه سازندگی با بیان اینکه در فاز یک طرح «ناب» سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی از بحران کمآبی خارج میشوند، گفت: تکمیل پروژه آبرسانی غدیر در خوزستان ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار میخواهد.
◄ رسول منتجبنیا، فعال اصلاحطلب گفت: نمایندگانی که در فهرست امید هستند، قابل تکیه و امید نیستند، کما اینکه در شوراها نیز همینگونه است. ما باید آب رفته را به جوی برگردانیم. وی همچنین گفته است: رئیسجمهور بسیاری از کارها را میتوانست انجام دهد؛ اما ظرف این مدت انجام نداد.
◄ وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگو با «المیادین» با اشاره به برجام گفت: اروپاییها در اجرای تعهدات خود درباره توافق هستهای «کُند» هستند، منتظر آنها نخواهیم ماند جز زمانی که گامهای عملی اتخاذ کنند. ما پس از کنارهگیری آمریکا از توافق هستهای، چندین گزینه داریم و اگر منافع ملی ایجاب کند، آنها را به کار خواهیم گرفت.
◄ امارات متحده عربی اعلام کرد: یک بسته کمک مالی ۱۱ میلیارد درهمی معادل ۳ میلیارد دلار به اسلامآباد خواهد داد تا بحران تراز پرداخت پاکستان را کاهش دهد. این موضوع سبب میشود پاکستان برای مذاکره توافق دریافت وام ۱۵ میلیارد دلاری از صندوق بینالمللی پول در اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی در وضعیت بهتری قرار گیرد.
◄ «سورابح کومار» سفیر هند در ایران درباره جدیدترین قراردادهای نفتی میان دو کشور و ایجاد کانالی برای مبادلات مالی گفت: از روپیه برای این منظور استفاده خواهد شد. وی افزود: خرید نفت هند از ایران متوقف نشده و این کشور به طور میانگین 1/25 میلیون تن در ماه نفت از ایران خریداری میکند و مطمئناً این روند ادامه پیدا خواهد کرد.
https://eitaa.com/e_beman
دولت باید باور کند که برجام تمام شده است
روزنامه «سازندگی» در یادداشتی نوشت: «هر چند اروپا پس از تصمیم ایالات متحده برای خروج از برجام نشان داده است که از توافق حمایت میکند؛ اما نتوانسته تعهد خود را به توافقی که امضا کرده، به انجام برساند. امروز فقط یک کشور به صورت عملی پایبند به توافق بوده است؛ ایران.» این روزنامه اصلاحطلب در ادامه نوشت: «امروز دولت نیازمند آن است که باور کند برجام به پایان رسیده... اکنون جواب مشخص است، خروج از برجام و بازگذاشتن راه مذاکره با کسانی که قدرت عمل به تعهداتشان را دارند، این گزینه بهتر از ماندن در توافق یکجانبه، تحمل تحریمهای سختتر از پیشابرجام و دلخوش کردن به اقدامات نمادین اروپا است.»
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
با سلام وتحیت خدمت اساتید گرانقدر: در آستانه ورود به دی ماه و9دی هستیم . تعداد قابل توجهی راهبرد و
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇 بادمجان دور قابچین
👻👀👻👀👻👀👻
💥ساده اندیشی است اگر فکر کنیم خلفای بنی امیه و بنی عباس که زر و سیم فراوان در خزانه ها داشتند، به بادمجان دور قابچین ها و علمای درباری نمی دادند تا چند حدیث ناقابل در تایید اعمالشان جعل کنند، یعنی واقعا آنها اینقدر باتقوا بودند؟!
🌀واقعیت این است، بخشی از تاریخ طوری نوشته شد که با منافع فرمانروایان همسو بود. مورخان درباری این نیاز حاکمان را برآورده می ساختند و آن چه باب میل آن ها بود می ساختند.
در همین راستا بعضی حدیث دروغ ساختند که: اطاعت از حاکمان و خلفا مساوی اطاعت از خدا است! (در حالی که می دانستند در بین آنها شرابخوار و فاسق هم وجود دارد).
💥🌀💥🌔🌖💥🌀💥
برای نمونه یک سانسور مهم و سرنوشت ساز از ابن کثیر که تاریخ نویس مشهوری است در اینجا می آوریم، وقتی می خواهد ماجرای اولین دعوت پیامبر(ص) را نقل کند، توضیح می دهد که پیامبر در ابتدای رسالت، اقوام خود را برای دعوت به اسلام به منزلشان دعوت کرده بودند. در آن مجلس پیامبر(ص) فرمودند((هر کس مرا در این کار یاری دهد، برادر من و چنین و چنان خواهد بود.))
💥در حالی که جمله اصلی پیامبر(ص) این است: ((هر کس مرا در این کار یاری دهد، برادر و جانشین من بعد از من خواهد بود)).
🌀مشاهده کردید که ابن کثیر سخن پیامبر را سانسور می کند، چون از حاکمان زمان که ضد امام علی (ع) بودند ترسیده که مطلبی در تأیید امام بنویسد.
📚منبع: http://www.hawzah.net با تغییر در مطالب
⚜نکته:
اگر حواسمان جمع نباشد ، تاریخ انقلاب اسلامی را هم بعضی از قلم بدستان طوری می نویسند که باید سالها تلاش کنیم تا آن را پالایش کنیم.
در نوشتن تاریخ اسلام ، بدلیل اختناق بنی امیه و بنی عباس ، شیعه نتوانست کارهای مؤثر زیادی را ارائه دهد و بسیاری از زوایای تاریخ ، بصورت نانوشته و مبهم باقی ماند.
امروز بررسی و شکافتن نکات تاریخ هزار و چهارصد سال گذشته بسیار مشکل و گاهی غیر ممکن است.
ولی موشکافی و نوشتن تاریخ دوران قاجار و پهلوی و انقلاب اسلامی کاملا ممکن و بسیار ضروری و واجب و مفید برای حال و آینده است.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه #خطبه۳۸
🍀یقین ؛ نور هدایت دوستان خدا در #شبهات است
✅و إِنَّمَا سُمِّيَتِ الشُّبْهَةُ شُبْهَةً لِأَنَّهَا تُشْبِهُ الْحَقَّ فَأَمَّا أَوْلِيَاءُ اللَّهِ فَضِيَاؤُهُمْ فِيهَا الْيَقِينُ ...
✅شبهه را براي اين شبهه ناميدند كه به حق شباهت دارد.
🍀 اما دوستان خدا نور هدايت كننده آنها در شبهات، يقين است.
🍀 و راهنماي آنان مسير هدايت الهي است،
✅ اما دشمنان خدا، دعوت كننده آنان در شبهات گمراهي است، و راهنماي آنان كوري است،
🍀 آن كس كه از مرگ بترسد نجات نمي يابد، و آن كس كه مرگ را دوست دارد براي هميشه در دنيا نخواهد ماند.
🍀🍀🍀🍀
✅امام خامنه ای:
✨ در شرایط کنونی ،جامعه ما نیازمند علما وبزرگانی است که بتوانند با بیان خود ونوشتن کتابها،جزوه ها و رساله ها و نیز انتشار مجلات گوناگون ،شبهات روشنفکران و جوانان اهل فکر و اندیشه را در ابواب مختلف،برطرف کنند و به نیازهای دینی مردم پاسخ دهند و حوزه های در این زمینه وظیفه بسیار مهمی را بردوش دارند
۱۷ خرداد ۱۳۷۳
✅تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🍀
🍀🍀
🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹🌿بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
«وَ ما يَسْتَوِي الْأَعْمى وَ الْبَصير» (سوره فاطر، آیه 19)
«(هرگز) كور و بينا يكسان نيستند.»
نکته ها:
1- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛
2- بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت" ها نباشد؛ بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی؛
3- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، می تواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛
4- بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛
5- بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را "پی"کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله(صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛
6- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین(علیه السلام)در کربلا باشد؛
7- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛
8- بصیرت؛ یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری" ها را به اعتدال، نشناسی؛
9- بصیرت; یعنی اینکه بدانی "معاویه"ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین(علیه السلام) " دل بسته اند؛
10- بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
🌿تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
پیوندی محکم از جنس بصیرت
اصولاً پایه های اساسی هر انقلاب پایداری؛ را سه ضلع اساسی :
ایدوئولوژی؛
رهبری
و پایگاه مردمی عنوان می کنند...
در انقلاب شکوهمند اسلامی هم این سه ضلع درخشیدند و هرگاه هم دشمن تا دندان مسلح_به تمام سلاح های رسانه ای و سیاسی و اقتصادی و نظامی_خواست آسیبی به درخت تنومند انقلاب بزند این سه پایه بنیادین توانستند دست در دست هم حافظ انقلاب اسلامی باشند. که امام انقلاب فرمودند «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد»
آری ولایت مفهوم عینی یک رهبری با ایدوئولوژی بسیار قوی اسلامی است و عملا دوضلع اساسی انقلاب در مفهوم ولایت خلاصه شده و دوام انقلاب حلقه اتصالی است میان مردم و ولایت...
پس اگر مردم-بخوانید قاعده مثلث انقلاب- پا در رکاب ولایت-بخوانید دوضلع بنیادین انقلاب- باشند به مملکت قطعا آسیبی نخواهد رسید ان شاالله...
مصداق عینی این موضوع فتنه ۸۸ است که این روزها در آستانه ۹دی با نگاهی دوباره می توان تاثیر تمام عیار حفظ انقلاب را در این حلقه اتصال میان مردم و ولایت شاهد بود...
یادمان نمیرود روزهایی که فتنه گران و اربابانشان آنقدر گستاخ شدند و باحماقتی از جنس نگاه مادی به انقلاب اسلامی و با ایجاد دوقطبی سیاسی در کشور به خیال باطلشان کار را تمام شده می دیدند و شروع به توهین به مقدسات -حوادث محرم ۸۸- و اهانت به ولایت کردند و در مقابل این عمل شنیع٬ رفتار علی وار رهبر معظم انقلاب در روشنگری وقایع و «این عمار» های بصیرت گونه ایشان آنچنان در دل و قلب مردم انقلابی کشور عزیزمان نشست که حماسه ۹ دی آفریده شد- البته بگذریم از بی بصیرتی برخی از خواص پرادعا- و این روز نشان داد که هنوز هم سه ضلع اساسی انقلاب در کنار استوار هستند و حلقه اتصال میان مردم و ولایت پیوندی ناگسستنی است...
پیوندی مستحکم از جنس بصیرت...
محمد سربازوطن
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
حرف روز
فقيه عاليقدر و کارگزار باوفا
آيتالله سيدمحمود هاشميشاهرودي پس از حدود يک سال تحمل بيماري سخت و دردناک، سرانجام در 70 سالگي درگذشت و امروز صبح رهبر معظم انقلاب اسلامي بر پيکر ايشان نماز خواند.
امام خامنهاي در پيام تسليتشان اين «فقيه عاليقدر» را با توصيفاتي چون «استاد بزرگ حوزه علميه قم» و «کارگزاري باوفا»، «رئيس موفّق مجمع تشخيص مصلحت» و «يار و شاگرد و همراه شهيد نامآور و بزرگوار سيدمحمدباقر صدر» ياد کردند.
آيتالله هاشميشاهرودي از مبارزان با سابقهاي بود که ورود به مبارزات سياسي را از نجف و با شاگردي در محضر علامه شهيد محمدباقر صدر و حضرت امام(ره) آغاز کرد. در همين راستا، در سال 1352 دستگير و براي مدتي در عراق زنداني شد. با پيروزي انقلاب اسلامي، وي جزء جرياني بود که نداي انقلاب را در کشور عراق گستراند و به همين دلیل مورد غضب صدام و رژيم بعثي قرار گرفت و مجبور شد مخفيانه اين کشور را ترک کند، در حالي که سه برادر وي دستگير شدند و به شهادت رسيدند! وي در سال 1361 همراه با آيتالله شهيد سيدمحمدباقر حکيم مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق را راهاندازي کرد و با رژيم بعثي به مبارزه برخاست. وي در طول چهل سال عمر پربرکت انقلاب اسلامي سمتهاي متعددي داشت که از مهمترين آنان ميتوان به رياست قوه قضائيه، عضويت در شوراي نگهبان، نایبرئيسي مجلس خبرگان رهبري، رئيس هيئت عالي حل اختلاف و تنظيم روابط قواي سهگانه و رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام اشاره کرد.
آيتالله هاشمي شاهرودي در اين سالها از تيررس جريان ضد انقلاب که مدتهاست پروژه تخريب نيروهاي انقلاب را کليد زده، بيرون نبوده است. اين تخريب پس از انتشار خبر مرگ ايشان نيز دوچندان شده و قلم به دستان مزدوري، چون محسن کديور به ميدان آمدهاند تا با عقدهگشايي کودکانه، اذهان عمومي را نسبت به ايشان و بزرگان انقلاب تخريب کنند.
نکته ديگر آنکه هرچند فقدان چهرههاي اثرگذار و با سابقه انقلاب اسلامي برای نظام اسلامي و جريان انقلابي ناگوار است، اما نظام اسلامي وابسته به شخص نيست و رويشهاي انقلاب آنچنان ارزشمندند که هرگونه نگراني را براي دغدغهمندان انقلاب اسلامي از بين برده است. امروز درخشش جوانان مؤمن انقلابي در همه عرصههاي انقلاب تضمينکننده آينده شجره طيبه انقلاب اسلامي است.
https://eitaa.com/e_beman