برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹👇ورود به محدوده ابرقدرتها
با ظهور و بروز خودباوری ملی ایرانیان در سایه انقلاب اسلامی، جوانان ایرانی به بخشهایی در جهان علم و صنعت ورود کردند که در جهان تنها کشورهای محدودی توان ورود به آن را داشتند یا به عبارت دقیقتر این عرصهها در انحصار قدرتهای خاص و بزرگ بود! یکی از این حوزهها، فناوری فضایی است که هر چند در این زمینه با جهان فاصله داشتیم؛ اما از سال 1375 تلاش و تحقیقات ویژه در این حوزه آغاز شد و ابتدا مدل آزمایشگاهی ماهواره مصباح و پس از آن مدل فضایی آن به دست محققان کشور طراحی و ساخته شد. ساخت ماهواره هواشناسی سینا و پرتاب ماهواره امید به فضا و همچنین پرتاب کاوشگر ۳ به فضا در سال 1387 از جمله گامهای اولیه جمهوری اسلامی ایران در این حوزه بود. سال 1389 ماهوارههای ملی طلوع، مصباح ۲ و نوید علوم و صنعت رونمایی شدند و ایران در سال 1390 موفق شد با پرتاب موفق ماهواره رصد و سومین ماهواره ایرانی با عنوان نوید، گامهای محکمتری در حوزه این فناوری نو بردارد. با ورود ایران به باشگاه سازندگان موتور ماهوارهبر، همچنین ارسال موجود زنده به فضا، محققان ایرانی در سال 1392 از طریق کاوشگر پیشگام، دومین موجود زنده را با نام «فرگام» به فضا فرستادند. رونمایی از نخستین مرکز فضایی ایران، طراحی و ساخت ماهوارهبرهای سیمرغ و امید و پرتاب کاوشگر به فضا و پرتاب ماهوارههای رصد و امید و فجر، رونمایی از ماهواره دوستی، ساخت آزمایشگاه سنجش از دور سازمان فضایی ایران و مرکز تجمیع و تست ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران از دیگر فعالیتهای این حوزه بوده است. اگرچه متأسفانه در سالهای اخیر و به واسطه سیاستهای برجامی در حق این صنعت و پژوهشگران دانش فضایی کشور کم لطفی شده است؛ اما بدون شک جوانان ایران در این مسیر هرگز متوقف نخواهند شد و در آینده نه چندان دور خبرهایهای خوش بسیاری را از این حوزه خواهیم شنید.
https://eitaa.com/e_beman
قابل توجه مخاطبان عزیز از امشب تا 22 بهمن ؛ هر شب برگی از چهل سالگی انقلاب در کانال بارگذاری می شود
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇وضعیت شیعه در عمان:
🔸🔹⚜🔹🔸⚜🔸🔹
شیعیان یکی از نیروهای موثر در جامعه عمان به شمار می روند.
🌿پست های دولتی مهمی در تصدی دارند. از میان آنها فرماندهانی در ارتش و پلیس و مقاماتی در تمام پستهای مهم کشور می توان یافت. با آنان با حقوق برابر، مانند اتباع سایر مذاهب کشور رفتار می شود.
🏝طبق آمارهای تقریبی تعداد مساجد آنها نزدیک به سی باب و حسینیه ها حدود پنجاه مورد می باشد.
💠جمعیت مسلمان عمان 4 میلیون نفر است، که 10 در صد آن شیعه اند. سه وزیر این کشور و شهردار مسقط، شیعه هستند با وجود آنکه شیعیان در عمان اقلیت هستند، اما در رأس هرم اقتصادی قرار دارند. بسیاری از آنها دارای شرکت های صنعتی، تجاری بزرگ اند .انتخاب وزیر امور تجارت و صنعت از میان شیعیان یکی از دلایل نفوذ اقتصادی و صنعتی آنها است.
🌿گروه «اللواتیه» و فارسی زبان های عمان دو گروه با نفوذ از شیعیان اند که بسیاری از پست های دولتی را در اختیار دارند.
🏝• پس از انقلاب اسلامی در ایران نیز عمان در بین کشورهای خلیج فارس بهترین رابطه را با ایران داشته و در بسیاری از منازعات مرتبط با ایران، نقش میانجی را بازی کرده است.
💠شیعیان عمان از نظر فرهنگی مردمی پیشرفته، و از نظر بازدهی و مشارکت در جامعه در خور توجه اند. اتباع دیگر مذاهب با شیعیان آمیزش گسترده ای دارند. روابط صمیمی و برادرانه ای میان شیعیان و اتباع سایر مذاهب برقرار است.
🌿فعالیت های سیاسی در عمان:
در عمان انجام هرگونه فعالیت سیاسی ممنوع است و کسانی که دست به تشکیلات سیاسی بزنند، از هر قومیتی که باشند به شدیدترین صورت برخورد می شود. با این حال شیعیان به علت شایستگی ها و تحصیلات عالیه ای که بدست آورده اند، در عرصه های مختلف به فعالیت می پردازند و به مقامات حکومتی دست یافته اند .
🏝اصولا در عمان هیچگونه اتحادیه، حزب و سندیکایی وجود ندارد. در حقیقت مردم دخالتی در اداره کشور ندارند. قوانین و مقررات توسط سلطان وضع شده و برای اجراء به دولت ابلاغ می گردد. تشکیل هرگونه حزب سیاسی و انجمن در این کشور ممنوع است. رادیو و تلویزیون و مطبوعات تحت کنترل شدید دولت می باشد.
💠مردم در عمان از نحوه اداره امور راضی اند؟
در عمان نیروهای بومی ارتباط تنگاتنگ با حاکمیت دارند به گونه ای که از یک سری منافع اقتصادی و سیاسی برخوردارند که به حاکمیت گره خورده است. و می توان گفت بیشتر از آنکه مردم دنبال براندازی حکومت باشند، دنبال اجرای اصلاحات در ساختارهای مختلف حاکمیتی اند
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_۴۱
🍀امر به معروف + نهی از منکر = سعادت جامعه
✅أيُّهَا النَّاسُ إِنَّ الْوَفَاءَ تَوْأَمُ الصِّدْقِ وَ لَا أَعْلَمُ جُنَّةً أَوْقَي مِنْهُ وَ مَا يَغْدِرُ مَنْ عَلِمَ كَيْفَ الْمَرْجِعُ وَ لَقَدْ أَصْبَحْنَا فِي زَمَانٍ قَدِ اتَّخَذَ أَكْثَرُ أَهْلِهِ الْغَدْرَ كَيْساً .....
✅اي مردم! وفا همراه راستي است، كه سپري محكمتر و نگهدارنده تر از آن سراغ ندارم،
🍀آن كس كه از بازگشت خود به قيامت آگاه باشد خيانت و نيرنگ ندارد.
🍀 اما امروز در محيط و زمانه اي زندگي مي كنيم كه بيشتر مردم حيله و نيرنگ را، زيركي مي پندارند، و افراد جاهل آنان را اهل تدبير مي خوانند.
✅ چگونه فكر مي كنند؟ خدا بكشد آنها را؟
🍀چه بسا شخصي تمام پيش آمدهاي آينده را مي داند، و راههاي مكر و حيله را مي شناسد ولي امر و نهي پروردگار مانع اوست،
🍀 و با اينكه قدرت انجام آن را دارد آن را به روشني رها مي سازد،
🍀 اما آن كس كه از گناه و مخالفت با دين پروا ندارد از فرصتها براي نيرنگ بازي، استفاده مي كند.
✅تدوین :مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🍀🍀🍀
✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
https://eitaa.com/e_beman
ظرفیت های ایجاد شده حماسه 9دی
شانزدهم شهریور ماه 1388روزی بود که مقام معظم رهبری (حفظه ا...)، درد دل بیست و یک ساله خود را که بارها و بارها هشدار داده بودند دوباره از عمق جان که گویا آینده را به تصویر می کشید ، گوشزد کردند:
" من بعد از جنگ، از سال 67 همیشه این را گفته ام، بارها و بارها، علت این است که من صحنه را می بینم. چه بکنم اگر کسی نمی بیند؟! چه کار کند انسان؟ من دارم می بینم صحنه را، می بینم تجهیز را، می بینم صف آرایی ها را، می بینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همه این آرمان ها و علیه همه آن کسانی که به این حرکت دل بسته اند، اینها را انسان دارد می بیند."
متاسفانه سران و مجرمان فتنه سال 88، علی رغم این همه هشدار، فاجعه هایی را به بار آوردند که شیرینی حضور حداکثری در پای صندوق های رأی را به تلخترین تلخی انقلاب تبدیل کردند.آنها بهترین گزینه مد نظر دشمن جهت بحران سازی و آشوب را به بهترین نحو اجرا کردند.
فراز و نشیب های بی نظیر و کم نظیر سال 88، غربالی شد تا عمّارها و مالک ها از اغیار جدا گردند و عیار خلوص خواص با سنگ محک امتحان و ابتلا سنجیده شود. آن چه پذیرفتنی است درس گیری از ننگستانی است که در قبرستان عبرت دفن است. این درس گیری از فتنه ها را روز قبول قطعنامه 598 امام امت در پیام خود به ما یادداد که : " من در میان شما باشم یا نباشم به همه شما وصیت می کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد."
از ایام ا... پیش رو به سادگی گذشتن و زبان و قلم را هزینه نکردن، بالاترین جفا به کمترین انتظار است.
بایدتکليف سران و مجرمان فتنه را از تودههاي اغوا شده جدا دانست. و روا نیست که با برخورد تسامحگرايانه بدون آنکه اين افراد از اقدامات خائنانه خود اظهار پشیمانی کنند، زمينه بازگشت آنان به صحنه سياسي کشور گشوده شود. چنين برخوردي فضا را به نفع فتنه گران تغيير و آنان را در جايگاه طلبکاري از نظام اسلامي قرار خواهد داد. لازم است بر ای همگان تبیین و معیّن گردد که فتنه گري در نظام اسلامي و با هدف تضعيف و براندازي، اقدامي غيرقابل جبران و پرهزينه اي است که فتنه گران و حاميان آن بايد هزينه آن را پرداخت نمايند.
ساده انگارانه خواهد بود اگر نپذیریم که بخشي از توده هاي مردم به دلیل فتنه گري فتنه گران در سال 88 دچار اغوا و خطا شدند که به مرور زمان و با آشکار شدن حقايق و خلق حماسههاي بزرگي چون 9 دي ماه، به تدريج بر اشتباه خود پي بردهاند وامروز بسياري خود در صف منتقدان عملکرد اصلاح طلبان و فتنه گران قرار گرفته اند.
ظرفیت های ایجاد شده حماسه 9دی بسیار واز جمله این ظرفیت ها درس ها و پیام های زیر است:
- نقش بصيرت ملت در مقابله با انحرافات و فتنهها،
- ولایت محوری و ولایت داری مردم
- نقش حضور به موقع در صحنه و نقش آفريني در دفع تهديدات و خطرات عليه انقلاب و نظام اسلامي،
- ميزان حساسيتها و پايبنديهاي ملت ايران به مظاهر و شعائر اسلامي،
- نقش انسجام¬بخش و ثبات¬دهنده ارزش¬های دینی در جامعه ایران
- جايگاه هيئات مذهبي در انسجام مردم براي دفاع از ارزشهاي انقلاب و منافع ملي
- رشد سیاسی جامعه ایران و اولویت¬داشتن منافع ملی برای آنان
- شناخت ماهیت دشمن داخلی و خارجی.
- مدیریت رهبر معظم انقلاب در شکل گیری حماسه نهم دیماه و خنثی سازی فتنه 88
درس ها و پیام های بر گرفته شده از حماسه 9 دی ماه 88 بدون مراقبت و هوشیاری بویژه با نگاهی به آینده و شرایط پیش رو صحیح نخواهد بود . این مراقبت را باید در فرمایشات 21آذر97 مقام معظم رهبری (حفظه ا...) دید و چراغ وجهت دهنده راه بصیرت افزایی خود و دیگران قرار داد:
«اينکه اينها گفتند در سال ۹۷ ما چنين ميکنيم، چنان ميکنيم، و نقشههايي را براي جمهوري اسلامي ابراز کردند - يعني در واقع نقشهشان لو رفت - اين ممکن است فريب باشد؛ ممکن است جنجال را براي سال ۹۷ بکنند، نقشه را براي سال ۹۸ بکشند؛ مِنباب مثال. همه بايد حواسشان جمع باشد؛ به همهي ملّت عرض ميکنم. آمريکا دشمن خبيثي است، دشمن حيلهگري است، دستش با صهيونيستها و مرتجعين منطقه در يک کاسه است و همهي آنها دشمن ايران اسلامي و دشمن ملّت ايرانند؛ ما بايد بيدار باشيم. البتّه ما قويتر از آنها هستيم؛ آنها با اين انگيزهي قوي عليه جمهوري اسلامي، تاکنون هيچ غلطي نتوانستهاند بکنند، بعد از اين هم نميتوانند بکنند؛ در اين ترديدي نيست. دشمن ضعيف است؛ «اِنَّ کَيدَ الشَّيطـانِ کانَ ضَعيفا»(نساء: 76) آيهي قرآن است وليکن ما نبايد غافل بشويم، ما نبايد به خواب برويم.»
#حسین_عباسیان
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹آدمهای بیروحیه، مردّد، ترسو، فرصتطلب، خودکمبین، دربین شما نفوذ می کنند تا فتنه پدید آورند
[سوره التوبة (9): آيه 47]
لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ ما زادُوكُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ (47)
اگر (منافقان) همراه شما به جنگ بيرون آمده بودند، جز فساد، (ترديد و اضطراب، چيزى) بر شما نمىافزودند و به سرعت در ميان شما رخنه مىكردند تا فتنه پديد آورند و در ميان شما كسانى (تأثيرپذيرند كه) به سخنان آنان گوش و دل مىسپارند و خداوند به حال ستمگران آگاه است.
🌹پيام ها:
1- نيروهاى سپاه اسلام بايد برگزيده و خالص باشند، تعداد نفرات و كميّت، ملاك نيست. «لَوْ خَرَجُوا» ... «ما زادُوكُمْ إِلَّا خَبالًا»
2- خداوند به مؤمنين دلدارى مىدهد كه به خاطر تخلّف گروهى از منافقان از جبهه، نگران نباشند. «لَوْ خَرَجُوا» ... «ما زادُوكُمْ إِلَّا خَبالًا»
3- حضور منافقان در جبهه ها، عامل تضعيف روحيّه و تفرقه و ترديد است.لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ»
4- همه ى مسلمانان، خطر منافقان را درك نمىكنند و بعضى ساده لوحانِ زودباور، تحت تأثير قرار مىگيرند. «سَمَّاعُونَ لَهُمْ»
🌳🌹امام خامنه ای در همایش دهها هزار نفری «خدمت بسیجیان» در ورزشگاه آزادی ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
آدمهای بیروحیه، مردّد، ترسو، فرصتطلب، خودکمبین، در این میدان هیچ هنری نمیتوانند نشان بدهند، اگر مانع برای دیگران درست نکنند. خودشان که هیچ کاری نمیتوانند بکنند، گاهی مانع هم در مقابل دیگران به وجود میآورند؛ مأیوسند، دیگران را هم مأیوس میکنند؛ تنبلند، دیگران را هم وادار به تنبلی میکنند. قرآن کریم دربارهی گروهی از افرادی که در آنوقت بودند، اینجور میفرماید: لَو خَرَجوا فیکـُم ما زادوکُم اِلّاخَبالًا وَ لَاَوضَعوا خِلالَکُم؛ یعنی اینها اگر به میدان جهاد هم با شما بیایند، شما را به فساد میکشانند؛ حتّی اگر با شما به میدان جهاد هم بیایند، در میان شما اختلال ایجاد میکنند؛ کمک که نمیکنند، مانع راه هم میشوند. البتّه جوانهای ما در همهی آن جهادهایی که قبلاً اسم آوردم و گفتم، به این بلیّه مبتلا نبودند؛ اعتماد به نفْس داشتند، شجاعت داشتند، تردید نداشتند، بزدل و ترسو نبودند؛ که اگر بودند، کارها پیش نمیرفت.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
حرف روز
فتنه تغلب با اسم رمز تقلب!
«کورسویی از امید که از جنبش سبز در تهران برخاسته بود و امکان داشت اصلاحاتی در جمهوری اسلامی ایجاد کند، پیش از آنکه نوری از آن بلند شود، خیلی زود خاموش شد.» این عبارات بخشی از سخنان وندی شرمن، سرپرست سابق تیم مذاکرهکننده هستهای آمریکا بود که در اندیشکده «بیکر» دانشگاه «رایس» بیان کرده است. این جملات و هزاران سند از رسانهها و اندیشکدههای خارجی وجود دارد که نشان میدهد برنامه آنها این بوده که سال 88 سال پایانی انقلاب اسلامی باشد؛ اما آنچه سبب شد امید آمریکا و صهیونیستها به ناامیدی بگراید، حماسه نهم دی ماه بود؛ حماسهای که شاید عظمت آن اکنون هم ناگفته مانده باشد. علت عظمت این روز بزرگ این است که ملت ایران با قدرت انقلابی خود از یک تغلب بزرگ پرده برداشتند؛ زیرا جریان فتنه که از طریق آرای مردمی به پیروزی نرسیده بود، به دنبال آن بود که با شیوههای زیر به اهداف خود برسد:
1ـ استفاده گسترده از رسانههای بیگانه و شبکههای اجتماعی؛ یکی از پیچیدگیهای این فتنه استفاده گسترده از شبکههای اجتماعی بود. طرف مقابل به دلیل آزمایشهای مکرر در کودتاهای مخملی در دیگر کشورها توانسته بود مدل اثرگذاری را برای مقابله با ایران تدارک ببیند. استفاده گسترده از این شبکههای اجتماعی و تلویزیونهای ماهوارهای به نوعی این توهم را در فتنهگران به وجود آورده بود که با جنجال رسانهای اکثریت میتوان بر حق غلبه کرد.
2ـ همراهی کشورهای زورگو و سازمانهای وابسته به صهیونیسم؛ یکی از ویژگیهای بارز سال 88 این بود که حمایتهای بیگانگان که همیشه به صورت غیرعلنی و نامرئی بود، جنبه آشکار گرفته بود و هم بیگانگان ابایی از بیان حمایتهای خود نداشتند و هم جریانهای داخلی این دخالتها را نفی نمیکردند. این حمایتهای بیگانگان و دشمنان ملت ایران نیز برای فتنهگران احساس پیروزی از مسیرهای غیر حقوقی ایجاد کرده بود.
3ـ کمپینسازی مجازی و حقیقی و رفتارهای خشونتآمیز: راهاندازی کارناوالها و کمپینهای تبلیغاتی و ضربه زدن به نهادها، اماکن و حتی افراد شخصی این جسارت و جرئت را در آنان به وجود آورده بود که میتوانند از طریق زور و اغتشاش نظام را به عقبنشینی وادار کنند.
به دلیل این رفتارهای زورگومآبانه است که حضرت امام خامنهای(مدظلهالعالی) میفرمایند: «هیچ قدرت و غلبهاى در مکتب امام که از تغلب و از اِعمال زور حاصل شده باشد، مورد قبول نیست.»
https://eitaa.com/e_beman