◄ «رایموند ویونیس» رئیسجمهور لتونی از کشورهای اروپایی درخواست کرد برای مهار مسکو متحد شوند. ویونیس گفت: به تازگی روسیه سیاست تهاجمی برای دستیابی به اهداف ژئوپلیتیکی خود در پیش گرفته است و ممکن است به یکی از کشورهای قاره اروپا حمله کند. ما با روسیه همسایه هستیم و منافع اقتصادی مشترک داریم، اما از طرف دیگر باید هوشیار باشیم. ما به یک عامل بازدارنده مطمئن نیاز داریم. https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
◄ حجت نظری، عضو شورای شهر تهران گفت: متأسفانه در کمتر از یک سال گذشته شهرداری سه سرپرست برای سازمان ورزش انتخاب کرده و این نشان از بیثباتی است. سرپرست جدید سنخیتی با سازمان ورزش ندارد و درباره انتصابات به شهردار تهران تذکر میدهم و در صورت بیتوجهی، نسبت به صلاحیت خود ایشان در صحن شورا تصمیمگیری میکنیم. https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
◄ سیدمرتضی میرباقری درباره جشنواره جامجم گفت: متأسفانه این بخش حاشیههایی پیدا کرده که من پاسخگوی همه این حواشی خواهم بود و به محض اعلام دلایل این اتفاق، نام هر جایی که این تخلف در آن صورت گرفته است را اعلام میکنیم. وی افزود: البته یک متهم مشخص شده، اما چون اتهام وی ثابت نشده، نمیتوانیم اعلام کنیم.
◄https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
◄ علی خدایی، نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره موضع دولت در برابر فروش اموال شستا و حتی واگذاری رایگان آنها به دلیل زیانده بودن، گفت: این موضوع ما را نگران میکند، با طرح موضوع واگذاری رایگان و اصرار بر واگذاری به هر شکلی ممکن است اموال تأمین اجتماعی بدون هیچ ملاحظهای از دست برود. https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
◄ متوسط حقوق کارمندان دولت و بازنشستگان در سال جاری، حدود ۲ میلیون و ۸۶۷ هزار تومان بوده و برخلاف ادعای مطرحشده از سوی دولت، حقوق حدود ۲۸ هزار نفر از کارمندان دولت براساس حکم کارگزینی بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
آغاز دهه پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوه قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهای مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبنده گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند. https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
💢 نیویورک تایمز: ایران برنده واقعی انتخابات پارلمانی عراق بود و اکنون بهدنبال تقویت حضور اقتصادی و فرهنگی خود در این کشور میباشد؛ در حالی که امریکا به حضور نظامی اکتفا کرده است.
🔸ایران دارای جثهای کوچک با مغزی بزرگ است و امریکا جثهای بزرگ دارد و مغزی کوچک.
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹
🌹برگی از #نهج_البلاغه
🌹#حکمت110
🌹دراجرای فرمان حق:عدم سازش با هوای نفس و...
✅ لا يُقِيمُ أَمْرَ اللَّهِ سُبْحَانَهُ إِلَّا مَنْ لَا يُصَانِعُ وَ لَا يُضَارِعُ وَ لَا يَتَّبِعُ الْمَطَامِعَ .
🌹✨🌹فرمان خدا را برپا ندارد جز آن كس كه در
۱_اجراي حق مدارا نكند
۲_سازشكار نباشد،
۳_ و پيرو آرزوها نگردد.
📒#شرح_حکمت
✅اجرای فرمان حق قاطعیت-شجاعت و استقلال شخصیت را میطلبد
✅و افراد زبون که به روش اهل باطل عمل میکنند توان این کار را ندارند
✅و اشخاص مبتلا به انواع طمع ها،طمع در مقام ،مال وخواسته های هوس آلود هرگز نمی توانند مجری فرمان خدا باشند
✅امیرمومنان در #خطبه_همام193 میفرماید:
☀️یکی از نشانه های پرهیزگاران این است که او را در دین و (اجرای فرمان الهی)قوی ونیرومند ببینی ☀️
✨✨✨✨✨
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇شاخصه های یک حوزه انقلابی از منظر قرآن
[سوره الأحزاب (33): آيه 39]
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً (39)
كسانى كه پيامهاى الهى را ابلاغ مىكنند و از خدا مىترسند، و از هيچ كس جز خدا بيم ندارند، و خداوند براى حسابرسى كافى است.
🌹👇امام خامنه ای در دیدار اعضای موسسه عالی فقه و علوم اسلامی
۱۳۹۷/۱۲/۱۳
جهتگیری انقلابی. طلبهی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛
دشمنانمان را بشناسیم، دشمنان این نظام را بشناسیم، دشمنان این حرکت تحوّلی را بشناسیم. اگر نه، کشور به رکود خواهد انجامید و مغلوب سیاستها و گرایشهای دشمنان این ملّت و دشمنان اسلام خواهد شد. امروز نگاه اسلام به مجموعهی جمهوری اسلامی است؛ من به شما عرض بکنم. الان در دنیای اسلام گرایش به احیای اسلام و به زندگی اسلامی به معنای واقعی خیلی زیاد است.
از اندونزی و مالزی و مانند اینها بگیرید تا آفریقا. مردم چشمشان به اینجا است؛ دنیای اسلام امروز نیاز دارد به این حرکت انقلابی ما. این کسانی که در داخل حرف میزنند، کار میکنند، اظهاراتی میکنند که با گرایش انقلابی مغایر است، ولو متضاد هم نباشد، امّا همین قدر که مغایر با گرایش انقلابی است، دارند ضربهی به امید امّت اسلامی میزنند، این ضربهی به آنها است و خیانت میکنند. بنابراین حرکتتان حرکت انقلابی باشد و کار انقلابی.
☘🌹تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
۲۰ اسفند ۱۳۹۷
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
▼ حرف روز
👇🌹سیاست شکستخورده مهار ایران!
اعطای نشان ذوالفقار از سوی فرمانده معظم کل قوا به سردار سرلشکر سلیمانی نشان داد، حضور و مجاهدت نیروهای جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا شکست سنگینی را به آمریکا و همپیمانانش تحمیل کرده است. مقایسه سفر آشکار رئیسجمهور کشورمان به عراق با سفر شبانه و مخفیانه رئیسجمهور آمریکا گواه خوبی بر شکست سیاستهای آمریکا در منطقه است. شکست آمریکا در منطقه از محور مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران موجب شد ایالات متحده روشهای گوناگونی را برای مهار جمهوری اسلامی ایران به کار گیرد.
در مرحله اول ترامپ سیاست فشار حداکثری را به کار برد. خروج آمریکا از برجام و اعمال به اصطلاح شدیدترین تحریمها، اوج این مرحله از دشمنی آمریکا بود. خوشبینی آمریکا به سیاست فشار حداکثری به اندازهای بود که آنها به پایان جمهوری اسلامی ایران قبل از چهل سالگی فکر میکردند! از این رو مقاومت مردم در داخل و توجه به سیاست منطقهای به جای سیاست برجامی، شکست سناریوی فشار حداکثری ترامپ را به آخرین مراحل خود نزدیک کرده است.
نتیجه نگرفتن ایالات متحده آمریکا از سیاست فشار و تحریم و جنگ ترکیبی جدید سبب شد این بار آنها با اجیر کردن کشورهایی، همچون عربستان درصدد مهار جمهوری اسلامی ایران باشند. بر اساس این سناریو، آمریکا برای خنثی کردن توان موشکی جمهوری اسلامی ایران، به دنبال سیاست موازنه موشکی یا هستهای در منطقه بین ایران و عربستان است. در واقع، واشنگتن با ایجاد یک برنامه موشکی در خاک عربستان و مانور تبلیغاتی فراوان، سعی خواهد کرد منطقه را وارد یک مسابقه تسلیحاتی پرسود برای خود و پرهزینه برای منطقه کند. در کنار این، دشمن تلاش میکند با ناامنسازی مرزهای کشور به ویژه در جنوب شرق و ایجاد حفرههای امنیتی در داخل کشور، نظام را ناکارآمد نشان دهد؛ اما با هوشیاری، اشراف اطلاعاتی و رشادتهای مرزبانان، به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کار برایشان سخت و در جاهایی ناممکن شده است. گفتنی است، در پی مخالفت کنگره آمریکا با سیاست انتقال فناوری هستهای به آلسعود، پیشاپیش زمزمههای شکست دونالد ترامپ در داخل به گوش میرسد و با ناتوانی عربستان در یمن آثار شکست سناریوی موشکی رئیسجمهور آمریکا در بیرون جلوهگر شده است.
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
▼ گزارش روز
🌹👇خودباختگی و عقبنشینی!
روزنامه «اعتماد» مینویسد: «اقدام دولت انگلیس در مورد اعطای حمایت دیپلماتیک یا سیاسی از «نازنین زاغری» را باید اقدامی نمادین و سیاسی با هدف افزایش فشار در این زمینه به شمار آورد. با این حال میتوان پیشبینی کرد، دولت انگلیس از این پس تحت فشار بیشتری برای ائتلافسازی علیه ایران از طریق جذب حمایت دیگر دولتها و رجوع به نهادهای سیاسی و حقوق بشری بینالمللی قرار خواهد داشت. با توجه به مشکلات دیگر ما در حوزه تحریم و اقدامات خصمانه تیم ترامپ و مشکلات منطقهای، ارجح است که مقامات محترم قضایی رسیدگی به این پرونده را بر مبنای رأفت اسلامی مدنظر قرار دهند.» جملاتی که معنای ساده آن، این میشود که نباید بگذاریم دولت انگلیس از ما ناراحت شود! نباید با جاسوس برخورد کنیم، چون ممکن است موجب دلخوری دولت انگلیس و افزایش دشمنیاش با ما شود! حسین موسویان هم طی یادداشتی در نشریه «میدلایستآی» برای رفع خصومت بین ایران و آمریکا راهکار ارائه داده و نوشته است: «زبان گفتوگوی آمریکا با ایران همیشه بر مبنای بیاحترامی بوده و حکومت ایران را «حکومت منفور» و «محور شرارت» خوانده است. برای قضاوت منصفانه، باید گفت تهران هم عموماً از همین زبان درباره آمریکا استفاده کرده و حکومت آمریکا را «شیطان بزرگ» خوانده است. واشنگتن و تهران حتی اگر مایلند «دشمنی دائمی» داشته باشند، حداقل به احترام مردم و تاریخ، فرهنگ یکدیگر میتوانند از دشنام و توهین متقابل پرهیز کنند.» معنای ساده این جملات این میشود که ایرانیان در قدم اول از سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» یا گفتن حقیقت سیاستهای دولت آمریکا خودداری کنند و ادبیاتی صلحجویانه و ریاکارانه پیش بگیرند تا به سمت کاهش فشارها و خصومتها برویم!
این دو نمونه از صدها پیشنهاد و راهکاری است که نشان میدهد سازشکاری، نداشتن اعتمادبهنفس ملی، القای ضعف، عبور از منافع ملی برای رضایت دیگران و... در ذهن و فکر جریان غربگرا نهادینه شده است. در حالی که تجربه نشان میدهد با آغاز این روند طرف مقابل گامهای رو به جلو بر خواهد داشت که نقطه پایانی آن از دست رفتن استقلال ملی و منافع و منابع و... ما خواهد بود.
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
▼ خبر ویژه
🌹👇چرا رهبری اجازه ملاقات به خاتمی را نمیدهند
حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس درباره اعتراض به دیدار تعدادی از نمایندگان با رئیس دولت اصلاحات گفت: آقای خاتمی سهم و نقش مهمی در فتنه ۸۸ داشته است و از سردمداران آن به شمار میآید؛ فتنهای که اصول ما در آن مورد تعرض قرار گرفت. او از سال ۸۸ تا کنون تلاش کرده است یک ملاقات چند دقیقهای از رهبر معظم انقلاب بگیرد، چرا آقا اجازه ملاقات وی را نمیدهند؟ آقای خاتمی هشت سال رئیسجمهور مملکت بود و به طور متوسط هفتهای دو جلسه با رهبر معظم انقلاب داشته است. چرا رهبر معظم انقلاب که برای شعرا، مداحان و حتی جوانی که در شطرنج با حریف اسرائیلی بازی نمیکند، وقت میگذارند، ولی برای رئیسجمهور قبلی کشور وقت ندارند؟ وی اضافه کرد: پیام این رفتار آقا این است که میخواهند او خیانتهایی را که در فتنه در حق مردم و منافع ملی کرده، جبران کند. وقتی موضع رهبری نظام در قبال افراد مشخص است و بیش از ۵۰ نفر از مردم بیگناه در فتنه کشته شدهاند و هشت ماه اقتصاد کشور به هم ریخت و حیثیت نظام در دنیا بر باد رفت و عدهای علیه امام راحل حرکت کردند، مرگ بر اصل ولایت فقیه گفتند و شعار دادند «تقلب بهانه است، اصل نظام نشانه است»، اینها همه زیر چتر رئیس دولت اصلاحات انجام شد!
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
🌹👇رژیم سعودی و خریدهای بیپایان تسلیحات نظامی
در گزارش جدید مؤسسه تحقیقات صلح استکهلم اعلام شده است طی پنج سال گذشته، تجارت تسلیحات در منطقه خاورمیانه نزدیک ۸۷ درصد بیشتر شده است. در این گزارش آمده است، عربستان سعودی بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸، به بزرگترین واردکننده تسلیحات جهان تبدیل شده و خرید تسلیحات نظامی از سوی ریاض ۱۹۲ درصد نسبت به پنج سال پیش از آن افزایش یافته است. بر اساس ادعای مؤسسه بینالمللی تحقیقات صلح استکهلم امارات، عربستان و رژیم صهیونیستی برای یک درگیری بالقوه با ایران آماده میشوند. حجم خرید تسلیحاتی و نظامی عربستان هم قابل توجه است و رهبران ریاض طی سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ نزدیک به ۹۴ فروند جنگنده مسلح از آمریکا و انگلیس خریداری کردهاند. همچنین قرار است در پنج سال آینده نیز عربستان ۹۸ جنگنده، ۸۳ تانک و سامانههای دفاع موشکی از آمریکا، ۷۳۷ خودرو زرهی از کانادا، پنج ناوشکن از اسپانیا و تعدادی موشکهای بالستیک کوتاهبرد از اوکراین خریداری کند.
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
🌹👇سفر به بغداد، پیام برای واشنگتن
روزنامه «العربی الجدید» نوشت: حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در سفری که در نوع خود اولین سفر وی محسوب میشود، در رأس یک هیئت دولتی و سیاسی عالی به بغداد رفت؛ سفری که به نظر میرسد فراتر از یک آمد و شد دیپلماتیک است. سفر رئیسجمهور ایران با هدف قدرتنمایی این کشور در عراق انجام میشود که مخاطب اصلی این قدرتنمایی، در وهله اول واشنگتن است. این روزنامه همچنین نوشت: اعلام سفر از سه هفته پیش و حضور مسئولان ایرانی در بغداد برای آمادهسازی مقدمات و نوع تفاهمنامههایی که به امضا خواهد رسید، همگی شاخصههایی است که نشان میدهد ایران قصد دارد به دیگر دولتها و به ویژه آمریکا، پیامی را برساند، مبنی بر اینکه این کشور قدرتمندترین طرف حاضر در عراق بوده و از نفوذ سیاسی، اقتصادی و نظامی گستردهای در آن برخوردار است.
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
🌹👇فولاد اولین صنعت در استفاده از اینستکس خواهد بود
احمد دنیانور، عضو انجمن فولاد و مدیرعامل فولاد جنوب درباره آخرین وضعیت صادرات فولاد به اتحادیه اروپا گفت: اتحادیه اروپا یکی از اصلیترین مشتریهای صنعت فولاد از زمان راهاندازی این صنعت در کشور بوده است. هر چند به دلیل تحریمها و مشکل نقل و انتقال پول، بخش عمدهای از صادرات ما به این اتحادیه در سال 97 متوقف شد؛ اما به تازگی قراردادهایی بستیم که سبب خواهد شد در سال 98 افزایش خیرهکنندهای در صادرات به کشورهای عضو این اتحادیه داشته باشیم. وی افزود: شرکتهای فولاد سازوکار جدیدی را برای گرفتن پول صادرات محصولات خود پیشنهاد کردهاند که مورد استقبال طرفهای اروپایی قرار گرفته است؛ ضمن آنکه این صنعت اولین صنعتی خواهد بود که از سازوکار مالی اتحادیه اروپا (اینستکس) برای نقل و انتقال مالی استفاده خواهد کرد.
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
🌹👇همه مقصرند جز دولت!
«غلامرضا ظریفیان» از فعالان اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «آرمان» گفت: «از ابتدای شکلگیری این دولت ما با مخالفانی روبهرو شدیم که غیرمنصفانه در تلاش بودند ضعفها را بزرگ جلوه دهند و مشکلات بسیاری را فراروی دولت قرار دهند. درست است که این ضعفها هیچ ارتباطی با عملکرد دولت نداشته است؛ اما این دسته درصدد هستند اینگونه القا کنند که دولت ضعف مدیریتی دارد؛ برای نمونه، میتوان به اعمال تحریمهای ظالمانه از سوی آمریکا بر کشورمان اشاره کنیم؛ چرا که این تحریمها هیچ ارتباطی به دولت ندارد و در اصل آمریکا از دیرباز با نظام سیاسی ایران موافق نبوده و نوع برخورد آن با ما تفاوت داشته است.»
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
◄ احمد خرم، وزیر اسبق راه و ترابری در اختتامیه جشنواره چهره سال ۹۷ راه و ساختمان با تأکید بر اینکه میان جامعه تحصیلکرده بیبهرهترین قشر جامعه مهندسی در هفت رشته ساختمان است، گفت: باید تأسف خورد که از بین ۶۰۰ هزار مهندس در هفت رشته مهندسی بیش از ۴۵۰ هزار نفر از مهندسان در رشته خود فعالیت ندارند یا بیکار هستند. رئیس انجمن انبوهسازان هم با انتقاد از بیبرنامگی دولت برای اشتغال جامعه مهندسان کشور، گفت: متأسفانه، دولت برنامهای برای اشتغال مهندسان و صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر ندارد. https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
◄ وبگاه «دبکا فایل» وابسته به نهادهای اطلاعاتیـ نظامی رژیم صهیونیستی، در گزارشی اعلام کرده است آمریکا نیروهای نظامی بیشتری را از طریق اسرائیل و خاک اردن به عراق میفرستد تا با نیروهای وابسته به ایران در نزدیکی مرز سوریه مقابله کنند. این در حالی است که دولت عراق بارها به درخواست آمریکا برای خلع سلاح نیروهای مردمی این کشور مخالفت کرده و به نظر میرسد، آمریکاییها رأساً و بدون مشورت دولت عراق در حال اعزام نیرو به مرز عراق و سوریه هستند؛ مسئلهای که میتواند تنشهای تازهای در این کشور پدید آورد. https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
◄ الیوت آبرامز، نماینده آمریکا در امور ونزوئلا در مصاحبه با «رویترز» گفت: واشنگتن هند را تحت فشار قرار داده است تا از دولت مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا نفت خریداری نکند. آبرامز افزود: دولت ترامپ رئیسجمهوری آمریکا این پیام را به دولتهای دیگر و بانکها و شرکتهای خارجی که با ونزوئلا همکاری میکنند، رسانده است. https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
◄ حسین عبدهتبریزی، کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه موافق مالیات عایدی سرمایه بخش زمین و مستغلات است، گفت: در حال حاضر 2/5 میلیون واحد خالی در کشور وجود دارد و برآورد میشود 120 میلیارد دلار سرمایه خوابیده است. https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇بخش کوچکی از عظمت تمدن اسلامی
قسمت دوم: پیشرفت قابل توجه در طب
⚜«مسلمین مانند امروز، درمانگاههاى مجانى داشتند كه روزهاى مخصوص، مردم بدانجا مراجعه مى نمودند و براى نقاطى كه بناى بيمارستان در آنجا ميسور نبود، اطبا را در اوقات مخصوص با دوا و ساير اسباب لازم به آن نقاط مى فرستادند».(1)
💠«دكتر گوستاو لوبون» مى نويسد: «بيمارستان هاى مسلمين، موافق اصول حفظ الصحه و بهداشت بنا شده و از بيمارستان هاى امروز اروپا بهتر بوده است!! اين بيمارستان ها خيلى وسيع و جريان هوا و آب در آنها زياد بوده است، وقتى كه به محمد بن زكرياى رازى دستور داده شد كه بهترين نقطه بغداد را از حيث آب و هوا براى بناى بيمارستان انتخاب نمايد، (با آزمایشی ساده محل احداث بیمارستان را مشخص کرد).
⚜بيمارستان هاى مسلمين براى بيماران، داراى سالنهاى بزرگ بوده و اطاق هايى مربوط به محصلين براى تحصيل طب بوده تا با مشاهده عملی، تحصيلات خود را تكميل نمايند.
💠«ماك كاپ» مى نويسد: «در قاهره، بيمارستان بسيار بزرگى بود كه در آن فواره هاى آب، باغچه هاى پر از گل و چهار حياط بزرگ وجود داشته، و هر بيمار بيچاره در آن پذيرفته مى شد و پس از بهبودى، مبلغ قابل توجهی هم وجه نقد به عنوان کمک دريافت مى كرد»!(2)
⚜«در شهر قرطبه، ششصد مسجد، نهصد حمام عمومى، پنجاه بيمارستان همگانى وجود داشت».(3)
💠«جابر بن حيان» شاگرد امام صادق(عليه السلام) يكى از شخصيّتهاى بزرگ علمى است كه در فنّ شيمى، مهارت فوق العاده داشته است.
⚜«ماكس ميرهوف» درباره او مى گويد: «جابر، در تمام دنيا به پدر كيمياى عرب معروف است. هنوز حدود صد جلد كتاب شيمى از جابر در دست است و نفوذ كتب او در تاريخ كيميا و شيمى اروپا آشكار مى باشد».(4)
⚜سپس علاّمه شهرستانى اضافه مى كند: «پانصد جلد از كتب جابر، به چاپ رسيده و بيشتر آن فعلاً در كتابخانه هاى برلن و پاريس موجود است و دانشمندان اروپا، جابر را به استاد حكمت لقب داده اند و نام او را با عظمت ياد مى كنند.
📚منبع: اسلام و سيماى تمدّن غرب -سيد مجتبى موسوى لارى
🔸🔹⚜🌷⚜🔹🔸
1- تمدّن اسلام و عرب، ص 65 ـ 637.
2- عظمت مسلمين در اسپانيا، ص 183.
3- جهان اسلام، ص 82
4- ميراث اسلام، ص 112.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️نتیجه اعتماد به کدخدا به جای خدا ثمری جز خواری و پشیمانی ندارد
[سوره الإسراء (17): آيه 22]
لا تَجْعَلْ مَعَ اللَّهِ إِلهاً آخَرَ فَتَقْعُدَ مَذْمُوماً مَخْذُولاً (22)
با خداوند معبود ديگرى قرار مده كه نكوهيده و سرافكنده خواهى نشست.
✳️✳️پيامها:
1- شكوفايى و عزّت انسان در سايهى توحيد است و اعتماد به بیگانگان و دشمنان انسان را خوار و ذليل مىكند. «مَذْمُوماً مَخْذُولًا»
2- کسانی که به مستکبران اعتماد می کنند ، مورد نكوهش خدا، فرشتگان، مؤمنين، وجدانهاى بيدار و خردمندان جهان هستند. «مَذْمُوماً مَخْذُولًا»
✳️✳️✳️امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهاى اسلامى۱۳۹۳/۰۳/۰۶
انسانهایى که بىخِرَدند همین مشکلات در زندگى آنها هست، آنها را با ذلت تحمل میکنند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول کنند، ولایت شیاطین را قبول میکنند: وَاتَخَذُوا مِن دُونِ اللَهِ ءَالِهَةً لِیَکونوا لَهُم عِزاً، کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِداً؛ فرمولى که انسانهاى بىخِرَد، دستگاههاى بىخِرَد، انسانهاى غافل در دنیا انتخاب میکنند و اتخاذ میکنند، اینجور در قرآن کریم رسوا شدهاست. به جاى اینکه به خدا پناه ببرند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول بکنند، به جاى اینکه به هدایت الهى چنگ بزنند، به ولایت شیاطین، به ولایت دشمنان اسلام و دشمنان بشریت متمسک میشوند براى اینکه براى خودشان عزت درست کنند، و این عزت به دست آنها نمىآید. آن عبادت شوندگان نابکار هم از آنها سپاسگزارى نخواهند کرد: کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِدا. این بیان قرآن، بیان روشنى است؛ باید از این بیان درس گرفت، باید راه را درست شناخت، خط هدایت قرآنى، انسانها را به سعادت میرساند، بایستى از خداى متعال کمک خواست.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
۲۱ اسفند ۱۳۹۷
۲۲ اسفند ۱۳۹۷
▼ حرف روز
🌹👇مقابله با فساد دانهدرشتها
مجلس خبرگان رهبری در نشست روز گذشته خود يک انتخاب داشت و آن هم تعيين حجتالاسلام والمسلمين سيدابراهيم رئيسي به نايبرئیسی مجلس خبرگان رهبري بود. آقاي رئیسی جايگزين مرحوم آيتالله هاشميشاهرودي شده و فرصتي براي ايشان فراهم شده است تا در اين مجلس مهم نقش مؤثري ایفا کند و از اين اعتبار براي نقشآفريني مؤثرتر در قوه قضائیه بهره گيرد.
اکنون فرصتي تاريخي در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامي براي رئیس انقلابي دستگاه قضا فراهم آمده است تا اهداف بر زمين مانده مهم انقلاب اسلامي را در عرصه گسترش عدالت برقرار کند. اولويت و فوريت دستگاه قضايي فسادستيزي است. مبارزه با اژدهاي هفتسر فسادـ که در هر جا که پا ميگذاريم رد پايي از آن قابل مشاهده استـ در اين روزگارِ افزايش گرانيها و دوچندان شدن فشارهاي اقتصادي، بيش از هر چيز ديگري به مسئله افکار عمومي بدل شده است. همه انتظار دارند رئیس جديد خيلي زود با رويکردي انقلابي به ميدان مبارزه با فساد وارد شود.
مهمترين شاخصه در اين ميدان قاطعيت در برخورد با جرایم است. اين قاطعيت تنها به کلام و زبان محقق نمیشود؛ بلکه بايد خود را در عمل و در مواجهه با جرایم و مفاسد نشان دهد. مجرم در هر جايگاه و مقامي باشد، مجرم است و بايد با آن برخورد شود؛ اما انتظار جامعه از دستگاه قضايي انقلابي، برخورد جديتر با دانهدرشتهاست! آنها هم بيشتر خوردهاند و بيشتر به جامعه لطمه وارد کردهاند و هم چون پشتشان به حمايتهايي گرم بوده است، در معرض گريز از دست قانون و محکمهاند! از این رو انتظار میرود اگر قرار است عدالت برقرار شود، آنان که بيشتر خوردهاند و بردهاند، با برخورد قاطعتري مواجه شوند و اين تنها از عهده دستگاه قضايي انقلابي برميآيد؛ چرا که در مسير برقراري عدالت در مواجهه با دانهدرشتها مشکلات بيشتر بوده و روحيه محافظهکارانه ناتوان از ايستادگي در برابر هجمه تهديدها و تطميعها خواهد بود.
رهبر معظم انقلاب نيز تأکيد دارند: «دستگاه قضايي بايد براي رسيدگي به پروندههاي مفاسد اقتصادي از بهترين، قويترين و پاکيزهترين قضات استفاده نمايد و بدون هيچگونه تبعيضي اصل را بر برخورد با دانهدرشتها قرار دهد.» (1381/4/17) اميد که سال 1398 سال تجلي مبارزه دستگاه قضايي با مفاسد دانهدرشتها باشد.
https://eitaa.com/e_beman
۲۲ اسفند ۱۳۹۷
▼ گزارش روز
🌹👇اذعان به شکست
«جان جِی. سالیوان» معاون وزارت خارجه آمریکا در جلسه توجیهی بودجه سال ۲۰۲۰ این کشور مواضع ضد ایرانی سردمداران واشنگتن را تکرار و اعلام کرد، بودجه جدیدی برای مقابله با ایران در نظر گرفته شده است. جملاتی که در همه چهل سال گذشته تنها نام گویندگان و تاریخ بیان آنها تغییر کرده است! در تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ایالات متحده هر سال بودجهای با مبالغ هنگفت برای پیش بردن سیاستهای ضد ایران و ضد گفتمان برآمده از انقلاب ملت ایران اختصاص داده است؛ اما سؤال اینجاست که صرف تمام این بودجهها چه رهاوردی برای سران کاخ سفید داشته است؟ آیا هزینه کردن میلیاردها دلار به صورت مستقیم برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران و شاید هزینه چندین برابری به صورت غیر مستقیم و به واسطه دولتهای دستنشانده و دیکتاتورهای منطقه، مانند رژیم صدام حسین، رژیم سعودی و همچنین دولتهای اروپایی، اهداف ضد ایرانی آمریکا را تأمین کرده است؟
برای یافتن پاسخ این پرسش لازم نیست به سراغ کارشناسان یا تحلیلگران سیاسی برویم و پیشرفتهای انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته را که از حساب خارج است، فهرست کنیم؛ تنها کافی است به همین جملات «جان جِی. سالیوان» توجه کنیم؛ جملاتی که خبر میدهد بودجههای جدیدی برای مقابله با تهران به تصویب هیئت حاکم آمریکا رسیده است! جملاتی که در دل خود اذعان و اعتراف به شکست در برابر انقلاب اسلامی را جای داده است و نشان میدهد در 40 سال گذشته، انقلاب اسلامی نه تنها به واسطه توطئه آمریکاییها ضعیف نشده است؛ بلکه سال به سال هزینه بیشتری روی دست کاخ سفید میگذارد و آنها مجبورند برای متوقف کردن ملت ایران بیشتر هزینه کنند؛ هزینههایی که اگرچه هر روز بیشتر میشوند؛ اما نتیجه آنها در سراسر چهل سال گذشته مرتباً ناچیزتر و کمتر و کمتر شده است.
https://eitaa.com/e_beman
۲۲ اسفند ۱۳۹۷