◄ «مورگان ارتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، درباره اینکه آیا دولت آمریکا از طریق هیئتهای دیگر کشورها به ایران پیامی ارسال کرده، با رد ارسال چنین پیامهایی از طریق هیئتهای آلمانی و عمانی گفت: «فکر میکنم ما پیامهایی را که به ایران میدهیم خیلی علنی گفتهایم. هیچگونه پیامی به صورت محرمانه ارسال نشده است.»
روزمان را با قرآن آغاز کنیم (30 شب با قرآن)
👇🌹قرآن خودش را وسیله ذکر و به هوش بودن و متوجّه بودنِ آحاد مسلمانان معرفی کرده است
[سوره الأنبياء (21): آيه 10]
لَقَدْ أَنْزَلْنا إِلَيْكُمْ كِتاباً فِيهِ ذِكْرُكُمْ أَ فَلا تَعْقِلُونَ (10)
همانا بر شما كتابى نازل كرديم كه در آن وسيلهى تذكّر شماست، آيا نمىانديشيد؟!
🌹👇امام خامنه ای در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی 1/1/1373
یکی از مسائلی که در قرآن مکرّر آمده و روی آن تکیه شده است، مسأله «ذکر» است. «ذکر»، یعنی به یاد بودن، به هوش بودن و متوجّه بودن. آیه شریفه قرآن میفرماید: «لقد انزلنا الیکم کتاباً فیه ذکر کم.» یعنی قرآن را وسیله ذکر و به هوش بودن و متوجّه بودنِ آحاد مسلمانان معرفی فرموده است؛ زیرا بسیاری از مردم، در طول زمان دچار غفلت از حقایق عالم و در رأس همه، غفلت از ذات مقدس پروردگار بودهاند. در سورههای قرآن، درباره ذکر و غفلت مطالب زیادی بیان شده است که به گمان من در دو سوره «یاسین» و «انبیاء»، بیش از دیگر سوَر، روی این دو مطلب تکیه شده است. قرآن میخواهد مردم مسلمان غافل نباشند، بلکه متوجّه باشند. نقطه مقابل این خواستِ الهی و قرآنی، خواستِ کسانی است که مست قدرت یا شهوتند، که در آیه شریفه قرآن در سوره «نساء» نسبت به اراده پروردگار، این گونه میفرماید: «یرید اللَّه لیبیّن لکم و یهدیکم سنن الّذین من قبلکم» یعنی خدا میخواهد که شما هدایت شوید؛ راه را پیدا کنید؛ چشمهای شما ببیند و قلب شما آگاه باشد. اما در آیه بعد، نقطه مقابل این است «و یرید الّذین یتّبعون الشّهوات ان تمیلوا میلاً عظیما اما کسانی که مست قدرت و شهوتند، دچار غفلت هستند و میخواهند شما هم مثل آنها در غفلت به سر ببرید و متوجّه نباشید و راهتان را پیدا نکنید. لذا، صاحبان قدرت و گردنکلفتهای عالم که قدرت و شهوت و مقام و همه موجبات غفلت را با همدیگر دارند، هر جا به مردم و کسانی که بیدارند و دلهایشان به هدایت الهی نورانی است برخورد میکنند، میخواهند آنها را هم مانند خود دچار غفلت کنند و از راه راست منحرف نمایند.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🍃🇮🇷برگی از #نهج_البلاغه
🍃🇮🇷امام را از زبان خودشان بشناسیم
💞#حکمت184: مَا شَكَكْتُ فِي الْحَقِّ مُذْ أُرِيتُهُ
💞حضرت فرمودند: هرگز دروغ نگفتم و به من دروغ نگفتند، و هرگز گمراه نشدم، و كسي به وسيله من گمراه نشده است.
💞#حکمت185:
🍃 ما كَذَبْتُ وَ لَا كُذِّبْتُ وَ لَا ضَلَلْتُ وَ لَا ضُلَّ بِي
💞 حضرت فرمودند:هرگز دروغ نگفتم و به من دروغ نگفتند، و هرگز گمراه نشدم، و كسي به وسيله من گمراه نشده است.
✅ برای شناخت مولا از زبان خود امام علی وقت بگذاریم
می توانیم به ( خطبه ۳۷ سطرهای ۱_۴ و خطبه ۱۵۷ سطر ۸ و خطبه ۱۵۴ سطر۳ و نامه ۲۸ سطر ۱۱) مراجعه کنیم
✅تدوین:مرتضوی نژاد
✌🇮🇷 به ما بپیوندید 🇮🇷✌
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/e_beman
┗━━━🍂━━
👇🌹ثمرات انس با دعا
ماه مبارک رمضان به ویژه شب های قدر، بهار دعا است. دانستن فواید دعا انگیزه انس با ادعیه را زیاد می کند.
برخی فواید دعا عبارت است از:
۱. بیرون آمدن از غفلت
قرآن کریم مملو از آیاتی است که مردم را به یادآوری نعمت فرا می خواند. آیات " اذکرو نعمتی " فحدث بنعمه ربک" ما را به یاد آوری نعمت دعوت می کند.
دعا بهترین ابزار برای تحدیث نعمت و بیرون آمدن از غفلت است.
۲. توجه به داشته ها.
دعاهای رسیده از ائمه اطهار علیهم السلام ما را با داشته هایمان آشنا می کند. توجه به داشته ها، باعث خوش بینی ، دور شدن از منفی بافی، تحرک در زندگی و حسن ظن بهخدا می شود.
۳.دوری از اشرافی گری و زیاده خواهی
افزون طلبی با وجود انسانها سرشته شده است. افزون طلبی گاهی به سمت کوثر و گاهی تکاثراست. کوثر مطلوب و تکاثر مذموم است. دعاهای ائمه ما را به سوی کوثر سوق می دهد. دعای "اللهم ارزقنی حج بیتک الحرام فی عامی هذا و فی کل عام ما ابقیتنی فی یسر ...." نمونه ای از مطالبه کوثر است.
۴. تلاش بیشتر
انس با ادعیه ائمه علیهم السلام انسان را همواره بدهکار خدا نشان می دهد. این حس باعث پویایی و تلاش بیشتر برای ادای تکلیف می شود.
ه.بالا بردن آرمان ها
ادعیه ائمه اطهار با تغییر افق نگاه انسان، آرمان و هدف اصلی انسان را از دنیا به آخرت، از خود به دین ، از مادیات به معنویت می کشاند.
☘🌹موسی سلیمانی
جنگ با ایران چرا مادر همه باتلاق هاست ؟
بوت که عضو ارشد مرکز مطالعات امنیت ملی در شورای روابط خارجی آمریکا و همچنین نویسنده کتاب "جاده ای که انتخاب نشد" است در مقاله خود با عنوان "جنگ با ایران مادر همه باتلاق ها است" به بررسی احتمال وقوع برخورد نظامی بین ایران و آمریکا پرداخته و گزینه های نظامی دو طرف را در کنار سرنوشت احتمالی ایران بعد از جنگ احتمالی را مورد بررسی قرار داده است.
https://basirat.ir/fa/news/315066/%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%82-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-
رييس جمهور گفت : ما تنها به سخن و شعار نميگوييم كه در برابر دشمن با عزت ايستادهايم، بلكه شهدا گواهان ما در اين مهم هستند . امروز همه توطئه و توان دشمن در اين است كه در برابر آنها سر فرود بياوريم و استقلال خود را زير پا بگذاريم . فرهنگ ايثار و ايستادگي بايد مسير ما را مشخص كند و امروز مشخص كرده است . دشمنان فشار ميآورند تا ما را از عزت و استقلال خود پشيمان كنند؛ اما بار ديگر ملت نشان خواهد داد كه توطئههاي آنان به ثمر نخواهد نشست و دشمنان را بار ديگر پشيمان ميكند .
▼ حرف روز
👇🌹درسی از امام علی(ع) برای امروز
امشب دومین شب قدر مصادف با شب شهادت مظلومانه مولیالموحدین امیرمؤمنان علی(ع) است؛ شهادتی که با بیرون آمدن شمشیر کین از نیام تحجر و تزویر و شکافتن فرق اسطوره عدالت و جوانمردی و الگوی صبر و ایستادگی در تاریخ ثبت شد.
اولیای الهی هر یک به فضیلتی شناخته میشدند و در میان قوم و امت خود به آن شهره بودند؛ اما امام علی(ع) به عنوان جانشین پیامبر خاتم و اولین امام شیعیان مانند وجود مبارک پیامبراعظم(ص) مجمع فضایل اخلاقی و انسانی بود که سخن گفتن درباره هر یک از جنبههای شخصیتی آن امام همام نیازمند فرصت و مجال و البته قلم و زبانی است که بتواند معارف امیرمؤمنان را تبیین کند.
اما در این میان اشاره به یکی از ویژگیهای شخصیتی امام علی(ع) که نیاز امروز جامعه ما و پیروان و شیعیان آن حضرت است، خالی از لطف نیست. همانطور که گفته شد، یکی از ویژگیهای آن حضرت «صبر» است که یکی از ارکان مهم ایمان به شمار میآید و بر اساس تعالیم دینی ما به واسطه آن میتوان بر مشکلات و شداید غلبه کرد. صبر معیار و محک مناسبی برای ایمان و اعتقاد و باور قلبی انسانهاست. مولای متقیان حضرت علی(ع) موقعيت صبر را در برابر ايمان، همانند موقعيت سر نسبت به بدن ميدانند و در قرآن مجيد نيز به کمتر موضوعي مانند صبر تأکيد شده است.
در لابهلای توصیهها و سفارشهای حضرت امیرالمؤمنین(ع) به افراد جامعه به ویژه نسل جوان همواره صبر، تحمل و شکیبایی جایگاه ویژهای دارد؛ البته صبر در عین برنامهریزی و آیندهنگری که لازمه تقویت استقامت و پایداری برای رسیدن به اهداف و آرمانهای فردی و اجتماعی است و اگر به این مهم بیتوجهی شود، تحقق اهداف با مشکل مواجه خواهد شد.
توجه به این موضوع مهم در وضعیت کنونی که ملت بزرگ ایران در مسیر حرکت تاریخی خود، در حال عبور از مرحلهای حساس و پیچیده است، بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. واقعیت موجود صحنه این است که دشمن شکستخورده در همه عرصهها با همه توان به رویارویی اقتصادی با ملت ایران برخاسته است. در چنین شرایطی باید مردم و مسئولان دوشادوش هم، با تجربه گرانسنگ 40 سال گذشته، آخرین حربه دشمن را نیز بیاثر کنند. در این میان بصیرت و آگاهی از واقعیتهای صحنه و متعاقب آن صبر انقلابی و مقاومت خستگیناپذیر کارگر خواهد افتاد و این پیچ تاریخی را نیز پشت سر خواهیم گذاشت.
▼ گزارش روز
👇🌹ملاقات با دشمن به صرف شام!
در راهروهای ساختمان کنگره آمریکا، وقتی خانم فینشتاین، گوشیاش را به سمت خبرنگاران میگیرد! اطلاعات یکی از تماسهای این سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا توجه خبرنگار نشریه «پولیتیکو» را به خود جلب میکند! اطلاعات تماس با «محمدجواد ظریف».
موضوعی که بلافاصله رسانهای میشود و دفتر خانم فینشتاین که به حمایت از برجام شهرت دارد، توضیح میدهد که این تماس به چند هفته پیش مربوط میشود، زمانی که او و وزیر خارجه ایران دیداری به صرف شام داشتهاند. دیداری که نشریه پولیتیکو درباره آن مینویسد: «کمی غیر عادی است که رئیس و نایبرئیس سابق کمیته اطلاعات و عضو اقلیت سنا با وزیر خارجه یک کشور دشمن شام میخورد.» مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز این دیدار را مصداق نقض قانون «لوگان» میخواند، اما دفتر فینشتاین در این باره میگوید: این دیدار با هماهنگی وزارت خارجه آمریکا صورت پذیرفته است!
در سوی دیگر ماجرا اگرچه مسئولان دستگاه سیاست خارجی کشورمان ابتدا سعی کردند با سکوت از کنار موضوع عبور کنند، اما انتشار گسترده خبر و بیان حدسهای مختلف موجب شد تا سخنگوی وزارت خارجه با تأیید این دیدار، اعلام کند: «هدف این گونه دیدارهاـ که البته وقت و نیروی زیادی نیز از وزیر امور خارجه در سفرهای فشرده ایشان میگیردـ جلوگیری از تأثیرگذاری گروههای فشار همچون «گروه بی» بر جامعه سیاسی و افکار عمومی آمریکاست و به همین دلیل هم با واکنش شدید و عصبانیت تندروها مواجه میشود.» «علیرضا میریوسفی» سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز عنوان کند: «این دیدار در راستای رویه عادی دیدار نماینده ایران با اعضای کنگره صورت گرفته است.» اما واقعیت این دیدار چیست؟! آیا همانقدر که مسئولان دستگاه سیاست خارجی کشور میگویند، یک دیدار عادی بوده است؟ یا مذاکرات و تماسهایی در حوزه سیاست خارجی و ارتباط با آمریکا در میان است؟ لازم است دستگاه دیپلماسی به طور شفاف درباره آن توضیح دهد!
▼ خبر ویژه
👇🌹مهمترین چالش جریان اصلاحات
جریان اصلاحات طی نشستهای متعدد و براساس بررسی پایشهای صورت گرفته، مهمترین چالش خود را کاهش سرمایه اجتماعی دولت و به تبع آن کاهش سرمایه اجتماعی خود برآورد کرده و «نحوه تعامل با دولت» بزرگترین چالش آنهاست. اصلاحطلبان در این نشستها تأکید کردهاند باید در مشی و راهبردهای سیاسی بازنگری جدی کرد. آنها گفتهاند: «در یک سال و نیم گذشته 40 درصد سرمایه اجتماعی خود را از دست دادهایم و در بهترین حالت 20 درصد رأی جامعه را در اختیار داریم.» گروهی در این جمع گفتهاند: «اگر بنای ورود در انتخابات آینده را داریم باید از الآن برنامه خود را تدوین و مبنای کار خود را، کارنامه اصلاحات قرار دهیم و اعلام کنیم عملکرد این دولت نسبتی با عملکرد اصلاحات نداشته است. ما نباید در معرض پاسخگویی کارنامه دولت اعتدال قرار بگیریم.» در مقابل نظر لزوم فاصلهگیری از دولت، برخی دیگر معتقد بودند: «برای خروج از حالت انفعال باید گزینه به استعفا کشاندن دولت را به صورت جدی پیگیری کنیم.» حزب اتحاد ملت از احزاب اصلاحطلب نیز در جلسات داخلی خود با توجه به کارنامه ناموفق دولت و جریان اصلاحات در برجام و حل مشکلات اقتصادی، پیشنهاد «تغییر جهتگیری از مباحث معیشتی، به سمت ایجاد شکاف بر مبنای آزادیهای اجتماعی و سیاسی» را در دست بررسی دارد. در همین راستا مقرر شده است مباحثی مانند فیلترینگ، کنسرت و در یک کلام آزادیهای اجتماعی برجستهسازی شود.
https://eitaa.com/e_beman