برگی از تاریخ اسلام
🥎 روش مدیریت پیامبر اکرم(ص) در جنگ احزاب :
محقق/علیمحمد ولوى
🔸«همراه با خلاصه و فشرده سازی»🔸 قسمت سوم:
جهت تقویت روحیه مسلمین ، موارد زیر جزء شیوه مدیریت پیامبر (ص) بود:
🔆الف ـ مشارکت شخص رسول الله (ص) در حفر خندق، به طوریکه نیروهاى عادى مجاز بودند شب ها به خانه بروند، اما پیامبراکرم (ص) و گروهى از اصحاب مخلص در کنار خندق مى ماندند.
🔅مشارکت پیامبر (ص) فقط نظارت و رهبرى نبود، بلکه آن حضرت خاک حمل مى کردند و هر جا حفر خندق به مشکل مى خورد به کمک مى شتافتند.
🔹ب ـ حضور با نشاط پیامبر اکرم (ص) این روحیه را به نیروها هم منتقل مى کرد. بطوری که حتی اصحاب بیش از مواقع عادى با یکدیگر شوخى مى کردند. (1)
🔆ج ـ خواندن سرودهاى دسته جمعى توانست ضمن جلوگیرى از پرداختن افراد به بحث هاى تضعیف کننده روحیه ، موجب نشاط شود. (2)
🔅د ـ تدبیر دیگر در مدیریت نیروى انسانى، استفاده از همه نیروهاى درگیر در حفر خندق بود، به طوریکه از افراد سست ایمان و حتى منافقین هم تا حدی استفاده مى شد.
🔹 برخلاف روش هاى انضباطى در شرایط جنگى امروز، در جریان غزوه احزاب، توبیخ مستقیم افراد خاطى توسط پیامبر دیده نشد.
🔆پیامبر اکرم (ص) نظامى را طراحى کرده بودند که در آن فرد خاطى خود به خود شرمسار مى شد. واقدى می نویسد: در جریان حفر خفدق اگر از کسى سستى مى دیدند به او مى خندیدند. (3)
🔅چنین بود که افراد سست ایمان و منافق هم از ترس ریشخند دیگران، ناگزیر از کارکردن بودند. قرآن می فرماید، گروهی به بهانه هاى مختلف از زیر کار شانه خالى مى کردند. (4)
جمع بندی:
🔹تقسیم کار و استفاده از همه نیروهای موجود، ارتباط و خبر رسانی و جنگ روانی علیه دشمن، نظام مرخصی، تزریق روحیه و نشاط، نظارت ، همگی برنامه هایی بود که توسط پیامبر (ص) برنامه ریزی و با همکاری اصحاب اجرا شد و در نتیجه مسلمین با رهبری پیامبر اکرم (ص) موفق شدند کار عظیم و شگفت انگیز حفر خندق را در مدت کوتاه به انجام رسانند.
1- ابن سعد، طبقات، ج 2، ص 51.
2- محمدبن عمر واقدى، مغازی، ص 334
3- محمدبن عمر واقدى، همان، ص 332.
4- سوره احزاب - آیه 13
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️مومنین در برابر شایعه پراکنان که جامعه اسلامی را متزلزل می کنند باید قیام کنند
[سوره الأحزاب (33): آيه 60]
لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ (60)
اگر منافقان و كسانى كه در دلهايشان بيمارى است و آنان كه در مدينه شايعه پراكنى مىكنند (از كارشان) دست بر ندارند، حتماً تو را بر ضدّ آنان مىشورانيم،.
✅✅✅نكته:
1- «الْمُرْجِفُونَ» از «ارجاف»، به كسانى گفته مىشود كه با شايعهسازى، در جامعهى اسلامى دلهره ايجاد مىكنند
🌳☘️امام خامنه ای در ديدار علما و روحانيون خراسان شمالى؛ 19/ 07/ 1391
"در جنگ احزاب، از همه طرف حمله كردند. در جنگ بدر يك گروه بودند، در جنگ احد يك گروه بودند، در جنگهاى ديگر قبائلِ كوچك بودند؛ اما در جنگ احزاب، همه ى قبائل مشرك مكّه و غير مكّه و ثقيف و غيره آمدند متحد شدند؛ ده هزار نفر نيروى رزمنده فراهم كردند؛ يهودى هايى هم كه همسايه ى پيغمبر بودند و امان يافته ى پيغمبر بودند، خيانت كردند؛ اينها هم با آنها همكارى كردند. اگر بخواهيم اين را با امروز مقايسه كنيم، يعنى آمريكا با آنها مخالفت كرد، انگليس مخالفت كرد، رژيم صهيونيستى مخالفت كرد، فلان رژيم مرتجعِ نفت خوار مخالفت كرد. پولهاشان را خرج كردند، نيروهاشان را جمع كردند، يك جنگ احزاب درست كردند؛ جنگ احزابى كه دلها را خيلى ترساند. اوائل همين سوره مى فرمايد:
«وَ إِذْ قالَتْ طائِفَةٌ مِنْهُمْ يا أَهْلَ يَثْرِبَ لا مُقامَ لَكُمْ فَارْجِعُوا؛ و (نيز) به خاطر آوريد زمانى را كه گروهى از آنها گفتند: «اى اهل يثرب (اى مردم مدينه)! اينجا جاى توقف شما نيست؛ به خانه هاى خود بازگرديد!»»(احزاب: 13)
مردم را مى ترساندند. الان هم همين جور است. الان هم يك عده اى مردم را مى ترسانند: آقا بترسيد. مقابله ى با آمريكا مگر شوخى است؟ پدرتان را در مى آورند! آن جنگ نظامى شان، اين تحريم شان، اين فعاليتهاى تبليغى و سياسى شان. در آخر اين سوره باز مى فرمايد:
«لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ؛ اگر منافقان و بيماردلان و آنها كه اخبار دروغ و شايعات بى اساس در مدينه پخش مى كنند دست از كار خود بر ندارند، تو را بر ضدّ آنان مى شورانيم.»(احزاب: 60).
«مرجفون» همين هايند. در يك چنين شرائطى،
اما شرح حال مؤمن اين است:
«هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ؛ اين همان است كه خدا و رسولش به ما وعده داده بودند.»(احزاب: 22)
ما تعجب نمى كنيم؛ خدا و رسولش به ما گفته بودند كه اگر پابند به توحيد باشيد، پابند به ايمان به خدا و رسول باشيد، دشمن داريد؛ دشمن ها سراغتان مى آيند. بله، گفته بودند، حالا هم راست درآمد؛ ديديم بله، آمدند.
«وَ صَدَقَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ ما زادَهُمْ إِلَّا إِيماناً وَ تَسْلِيماً؛ و خدا و رسولش راست گفته اند! و اين موضوع جز بر ايمان و تسليم آنان نيفزود.»(احزاب: 22)
ايمانشان بيشتر شد. «منافق»، «ضعيف الايمان»، «فى قلوبهم مرض»- كه طوائف گوناگونى اند- وقتى دشمن را مى بينند، تنشان مثل بيد مى لرزد؛ بنا مى كنند به مؤمنين باللّه و زحمتكشان در راه خدا، عتاب و خطاب و اذيت كردن و فشار آوردن: آقا چرا اينجورى مى كنيد؟ چرا كوتاه نمى آئيد؟ چرا سياستتان را اينجورى نمى كنيد؟ همان كارى كه دشمن مى خواهد، انجام مى دهند. اما از آن طرف، مؤمنينِ صادق مى گويند: ما تعجبى نمى كنيم؛ خب، بايد دشمنى كنند:
«هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ؛ اين همان است كه خدا و رسولش به ما وعده داده بودند.»(احزاب: 22)."
🥎تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
⭕️ شبکههای اجتماعی خارجی را باید برای همیشه مسدود کرد
✍️ سید یاسر جبرائیلی، تحلیلگر سیاسی
🔹شبکههای اجتماعی خارجی بحمدلله با تدبیر دولت برای مقابله با ناآرامیها از دسترس خارج شدهاند. این امر نشاندهنده این است که اولا دولت به خوبی به نقش این شبکهها در اغتشاشات واقف است، ثانیا آنچه ادعا میشد ممکن نیست، کاملا شدنی است!
🔹دقیقا به همین دلیلی که هماکنون این شبکهها از دسترس خارج شدهاند، همیشه باید چنین باشد. تفاوت وضع کنونی با سایر اوقات این است که امروز خسارات این شبکهها کاملا آشکار و ملموس است، اما در سایر مواقع، خسارات به قدری پنهان است که محسوس نیست. دولت همچنان که برای مقابله با اغتشاشات خیابانی این شبکهها را مسدود کرد، باید برای مقابله با اغتشاشات فرهنگی نیز برای همیشه این شبکهها را مسدود نماید. https://eitaa.com/e_beman
سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام «اوپک» در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد: تولید نفت ایران در ماه اکتبر 2019 برابر با مهر ماه 1398 به 2 میلیون و 146 هزار بشکه در روز رسیده است که نسبت به ماه پیش از آن 18 هزار بشکه در روز کمتر است.
▼ حرف روز
🥎درسهای مهمی برای دولتمردان!
اعتراضها و اغتشاشهای بنزینی 25 آبان 1398 درسهای مهمی برای دولتمردان داشت؛ موضوعاتی از این قبیل که یک طرح ملی به حساب میآید، بدونپیوست رسانهای و عملیات روانی، ناهماهنگی با قوا و نیروهای امنیتی، پیامدهایی به دنبال داشت. مهمترین بعد این مسئله که نقش تبدیلکننده برخی اعتراضات به اغتشاش را داشت، به شبکههای اجتماعی خارج از نظام بر میگردد. در سالهای گذشته و از اغتشاشات سال 88 تا کنون مستندات امنیتی و اطلاعاتی متعددی درباره نقش فزاینده این شبکهها و پیامرسانها در «اطلاعرسانی»، «سازماندهی» و «هدایت اعتراضات به سمت اغتشاش» به دست آمده است؛ اما پس از گذشت یک دهه از آن حوادث بار دیگر شاهد بازگشت به این مسیر هستیم. در دو روز گذشته شبکههای اجتماعی بیگانه، مانند تلگرام، توئیتر، اینستاگرام، یوتیوب و پیامرسان واتسآپ مسدود بود؛ اما شبکههای اجتماعی مانند ایتا، بله و پایگاههای خبری ایران فعالیت خود را انجام میدادند.
قطع شدن شبکههای بیگانه که با انقلاب اسلامی معاندت دارند و بارها صفحات نیروهای انقلابی را مسدود کردهاند، اولاً یک عملیات موفق سایبری بود که اشرار را در رسیدن به اهداف و مواضع تخریبی ناکام کرد. ثانیاً به مسئولان کشور بار دیگر اثبات شد تنها سلاح آمریکا برای براندازی در کشور همین شبکههای اجتماعی است و این روند در 10 سال گذشته به اثبات رسید. «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا در کتاب خاطرات خود از نقش یکی از شبکههای اجتماعی آمریکا در آشوبهای سال ۸۸ پرده برداشته و نوشته است: «در پشت صحنه، گروه من در وزارت خارجه به طور مداوم با فعالان در ایران در ارتباط بودند و برای جلوگیری از تعطیل شدن توئیتر، بهطور فوریتی مداخله کردند؛ قطع شدن توئیتر به معنای از بین رفتن یکی از وسایل اصلی ارتباطی معترضان بود.»
در روزهای آینده بار دیگر خواهیم دید که فلان مسئول در یک هیبت حق به جانب در مسئله قطع شبکههای اجتماعی بیگانه ورود خواهد کرد و به دو قطبی فیلتر و ضد فیلتر دامن زده و نقش اپوزیسیون را در حمایت از این شبکهها میگیرد. لازم است که شورای عالی امنیت ملی ضمن سپردن مسئولیت فضای مجازی کشور به نیروهای مسلح، این عرصه امنیتی را از دست افرادی که فضا را برای ناامنی فراهم میکنند، خارج کند.
▼ گزارش روز
🥎قطع امید اشرار از مردم
سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین بدون اطلاعرسانی دقیق درباره کم و کیف اجرا و اهداف حمایتی این طرح از اقشار کم درآمد در بامداد جمعه، موجی از نگرانی و نارضایتی را در میان مردم ایجاد کرد تا جایی که روز شنبه تعدادی از شهرهای کشور شاهد تجمعات اعتراضی مردم بود! تجمعاتی که در ساعات ابتدایی صبح شنبه در آرامش برگزار شدند؛ اما با گذشت زمان رسانههای ضد انقلاب و پیادهنظام منافقین، سلطنتطلبها و... برای هدایت و مصادره به مطلوب اعتراضات مردمی با تمام توان وارد میدان شدند و برخی اعتراضات به اغتشاشات تبدیل شد، چنانکه برآوردهای اولیه نشان میدهد در روز شنبه بیش از 100 بانک و 57 فروشگاه آتش زده شده و میلیاردها تومان خسارت به اموال عمومی وارد شده است! همچنین تلاش برای ورود به مراکز حساس موجب درگیری و جان باختن تعدادی از اشرار شده است!
اما صبح روز یکشنبه پس از حمایت رهبر معظم انقلاب از مصوبه سران سه قوه و دستور ایشان برای رفع نگرانیهای مردم درباره افزایش کالا و تورم و همچنین رسانهای شدن تذکر ایشان به دولت درباره تسریع پرداخت درآمد حاصل از اصلاح قیمت بنزین به جامعه هدف 60 میلیون نفری این طرح، حمایت مجلس شورای اسلامی از تصمیم سران قوا و اعلام آمادگی برای کمک در اجرای دقیق آن و به حداقل رساندن تبعات تورمی، دستور رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی کشور برای نظارت ویژه بر بازار و جلوگیری از سوءاستفاده برخی واسطهها از افزایش قیمت بنزین، پایان مماشات نیرویهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی با برهم زنندگان نظم عمومی و دستگیری لیدرهای اغتشاشات (23 نفر در بومهن، 2 نفر شیراز، 25 نفر اسلامشهر و...) و البته مهمتر از همه اقدام مردم در جدا کردن صف خود از آشوبگران از میان 100 نقطه که در کشور در عصر شنبه شاهد درگیری بودند، آشوبها به کمتر از 10 شهر محدود شد که در آن نقاط نیز جمعیت و میزان درگیریها به شکل محسوسی کاهش داشته و امید دشمنان ملت ایران برای صید آرزوهایشان از نگرانی مردم درباره افزایش قیمت بنزین قطع شده است.
▼ خبر ویژه
🥎فرار رو به جلو برای انحراف افکار
در پی شایعه استعفای چند نفر از نمایندگان مجلس به دلیل گران شدن بنزین، «صادق خرازی» درباره نظر اصلاحطلبان پیرامون این استعفا مواردی را مطرح کرد و در یادداشتی نوشت: «امروز در گفتوگویی که با یکی از دوستان مجلسیام داشتم، اشارهای داشت به اینکه تعدادی از نمایندگان قصد استعفا از نمایندگی دارند، این مسئله بسیار قابل تأمل بود! هر چه با خود اندیشیدم متوجه نشدم که این استعفا چه فایدهای برای مردم دارد؟! کدام گره از وضعیت معیشتی مردم را میگشاید؟ چه فشاری را از روی دوش دولت تدبیر و امید بر میدارد؟ و در نهایت فقط به این نتیجه رسیدم که این اقدام تنها بخشی از مسیر تبلیغاتی دوستان به حساب میآید. اقدام به استعفا در شرایطی که تنها سه ماه از عمر مجلس باقی مانده و برخی از حضرات وکلای مجلس کارنامه قابل دفاعی برای ارائه به مردم ندارند برای استفاده در کمپینهای انتخاباتیشان است. این اقدام زیبنده کسانی که شش سال در قدرت بودند و با این دولت همکاری داشته و دارند، نیست. این اقدام، شایسته کار حرفهای کنشگران سیاسی نیست، هنوز ترکشهای استعفای دستهجمعی مجلس ششم اندام اصلاحات را آزار میدهد، اینکه در آستانه هفتمین سال دولت مورد حمایت، چنین موضعی گرفته شود یا چنین اقدامی صورت بگیرد، یعنی فرار رو به جلو!!!»
🥎ابراز حمایت از کسانی که باید به آنها گرسنگی داد!
«سیدعباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به ابراز حمایت و همراهی مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا با عدهای آشوبگر در برخی شهرهای ایران، ضمن تقبیح و محکومیت اینگونه حمایتها و اظهارات مداخلهجویانه گفت: مردم عزتمند ایران به خوبی میدانند که اینگونه اظهارنظرهای ریاکارانه و مزورانه حاوی هیچگونه همدردی صادقانه و دلسوزانهای نیست و اقدامات عدهای هرج و مرجطلب و تخریبگر مورد حمایت امثال ایشان به هیچ وجه سنخیتی با روش و منش قاطبه مردم فهیم و بصیر ایران ندارد. سیدعباس موسوی با اشاره به نیات شوم و بدخواهانه دولت ایالات متحده آمریکا، به ویژه وزیر خارجه این کشور نسبت به مردم کشورمان، افزود: جالب است اظهار همدردی با مردمی انجام میشود که تحت فشار تروریسم اقتصادی آمریکا قرار داشته و پیش از این نیز از زبان همین فرد به صراحت بیان شد، باید به مردم ایران گرسنگی داد تا در مقابل ما تسلیم شوند.
🎾دولت اجازه سودجوییها و گرانیهای دیگر کالاها را نخواهد داد
«محمود واعظی» رئیس دفتر رئیسجمهوری با تقدیر از حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی از تصمیم سران قوا در اصلاح قیمت بنزین با بیان اینکه «هدف اصلی این طرح کمک معیشتی به طبقه متوسط و کمتر برخوردار است»، اظهار داشت: دولت از سال گذشته همواره به دنبال منابع مورد نیاز برای کمک معیشتی به حدود 60 میلیون نفر بود که با اصلاح قیمت بنزین همه درآمدها میان آنها توزیع میشود. حدود نیمی از خانوارهای کشور خودرو ندارند و با این طرح بیشتر از درآمد بنزین بهره خواهند برد. وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره قیمت دیگر کالاها، تأکید کرد: دولت قطعاً این موضوع را در نظر دارد و تلاش خواهد کرد با نظارت و مدیریت بازار، اجازه برخی سودجوییها و گرانی دیگر کالاها را ندهد و با حمایتهای معیشتی، نگرانیهای مردم را برطرف کند.
🎾تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از تشکیل دولت ائتلافی
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی با انتشار اخباری مبنی بر پیشرفت در مذاکرات میان «بنیگانتس» رئیس حزب «آبیـ سفید» و «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» برای تشکیل کابینه، هشدار داد که تشکیل کابینه با ائتلاف مشترک احزاب عربی، کاری خطرناک است. نتانیاهو در نشست حزب لیکود در تلآویو که خود ریاست آن را بر عهده دارد، گانتس را متهم کرد که تلاش میکند کابینه اقلیتی با ائتلاف احزاب عربی تشکیل دهد. وی افزود: ما نه انتخابات دیگری میخواهیم و نه دولتی که به عربها تکیه کند. نتانیاهو تلاش میکند تا جایی که میتواند همه اعضا و نمایندگان کنست از حزب لیکود را علیه رهبر حزب آبیـ سفید بسیج کند و مانع از تشکیل دولت ائتلافی با حمایت از فهرست مشترک احزاب عرب ساکن سرزمینهای اشغالی شود.
🎾به اخلالگران و فرصتطلبان اجازه اخلال و ناامنی نمیدهیم
«سردار اشتری» با بیان اینکه به اخلالگران و فرصتطلبان اجازه اخلال و ناامنی نمیدهیم، گفت: مطمئناً نیروی انتظامی در کنار مردم و در خدمت امنیت آنان است؛ چرا که «امنیت مردم» و «حفاظت از اموال عمومی و مردمی» خط قرمز ماست. فرمانده ناجا ادامه داد: بحمداللّه پلیس وظایف خود را به خوبی انجام داده و در همین جا اعلام میکنم کسانی که قصد اخلال، بینظمی و تعدی به حقوق مردم را دارند یا قانونگریز هستند، بدانند که براساس قانون با آنها برخورد خواهد شد. وی یادآور شد: طی روزهای اخیر به همت همکارانم، تعدادی از اخلالگران و فرصتطلبان شناسایی و برخورد لازم با آنها صورت گرفته و بحمداللّه اکثر آشوبها پایان یافته است.
برای جستجو در اینترنت ملی بجای گوگل ازین موارد میتونین استفاده کنین
https://yooz.ir/
http://parsijoo.ir/
◄ «سمیه محمودی» نماینده مردم شهرضا
در مجلس با اشاره به افزایش قیمت بنزین و سهمیهبندی آن، گفت: دولت باید با نظارت دقیق خود اجازه ندهد تا گرانی قیمت بنزین فرصتی را در اختیار سوءاستفادهکنندگان قرار دهد. وی همچنین افزود: دولت در ماجرای تخصیص ارز 4200 تومانی به کالاهای اساسی نتوانست نظارت دقیقی داشته باشد و این ارز در اختیار عدهای خاص قرار گرفت و آنها نیز این کالاها را با ارز دولتی خریدند و با ارز 14 هزار تومانی به مردم عرضه کردند. امیدوارم در ماجرای افزایش قیمت بنزین بتواند بر بازار نظارت و کنترل دقیقی داشته باشد.
◄ هفته گذشته رسانه رسمی کره شمالی در واکنش به موضعگیریهای «جو بایدن» علیه «پیونگیانگ»، در مطلبی انتقادی نامزد پیشتاز دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ را به یک «سگ هار» تشبیه کرد که «باید آنقدر او را با چوب زد تا بمیرد.» ترامپ در واکنش به این موضعگیری، در توئیترش نوشت: «آقای رئیس [کیم جونگ اون]، جو بایدن شاید «خوابالو» و «بسیار کند» باشد، اما یک «سگ هار» نیست.»
◄ سازمان اطلاعات سپاه فجر استان فارس 🌲🌺
دو نفر از فریبخوردگان و لیدرهای وابسته به گروههای معاند نظام را در اعتراضهای روز شنبه شیراز نسبت به افزایش قیمت بنزین، دستگیر کرد. این دو نفر با وعدههای اقامت و پرداخت پول، مأموریت پیدا کرده بودند ضمن تحریک مردم برای حمله به اماکن کلیدی و تخریب اموال عمومی، فیلم این رویداد را تهیه و برای سرکردگان خود در خارج از کشور ارسال کنند.
◄ «احمد توکلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: 🌲🌺
آقای روحانی در حاشیه جلسه روز جمعه با رهبر معظم انقلاب گزارشی مختصر از روند اجرای طرح سهمیهبندی بنزین به رهبری ارائه کردند که رهبر معظم انقلاب به رئیسجمهور گفتند، مناسب بود همزمان با اجرای این طرح اولین پرداخت نقدی یارانهها نیز صورت میگرفت، ولی حالا که انجام نشده، لازم است زودتر اقدام کنید.
◄ «عطاءالله مهاجرانی» در توئیترش نوشت:🌲🌺
اپوزیسیون منحوس برانداز برای چهارمین بار کوشید بر موج اعتراض مردمسوار شود و گاری شکسته بستهاش را از توی چاله 41 سال سرنوشت رو به زوالش بیرون بکشد، پمپئو هم رقصی و اشارهای کرد که برو هواتو دارم! مثل 78، 88 و96 این جمع شلخته چارلنگی مات و مبهوت خواهد ماند.
🍃🌼برگی از #نهج_البلاغه
🍃🌼نامه به مالک اشتر
🌼🍃امیرمومنان علیه السلام فرمودند:
7⃣اصول روابط اجتماعی رهبران
✅تا ميتوانی با پرهيزكاران و راستگويان بپيوند، و آنان را چنان پرورش ده كه تو را فراوان نستايند، و تو را برای اعمال زشتی كه انجام نداده ای تشويق نكنند، كه ستايش بی اندازه، خود پسندی می آورد، و انسان را به سركشی وا ميدارد.
🔰 هرگز نيكو كار و بدكار در نظرت يكسان نباشند، زيرا نيكوكاران در نيكوكاری بی رغبت، و بدكاران در بد كاری تشويق می گردند، پس هر كدام از آنان را بر أساس كردارشان پاداش ده.
🔰 بدان ای مالك هيچ وسيله ای برای جلب اعتماد والی به رعيّت بهتر از نيكوكاری به مردم، و تخفيف ماليات، و عدم اجبار مردم به كاری كه دوست ندارند، نمی باشد، پس در اين راه آنقدر بكوش تا به وفاداری رعيّت، خوشبين شوی، كه اين خوشبينی رنج طولانی مشكلات را از تو بر می دارد، پس به آنان كه بيشتر احسان كردی بيشتر خوشبين باش، و به آنان كه بد رفتاری كردی بد گمان تر باش.
🔰 و آداب پسنديده ای را كه بزرگان اين امّت به آن عمل كردند، و ملّت اسلام با آن پيوند خورده، و رعيّت با آن اصلاح شدند، بر هم مزن، و آدابي كه به سنّتهاي خوب گذشته زيان وارد می كند، پديد نياور، كه پاداش برای آورنده سنّت، و كيفر آن برای تو باشد كه آنها را در هم شكستی.
🔰 با دانشمندان، فراوان گفتگو كن، و با حكيمان فراوان بحث كن، كه مايه آبادانی و اصلاح شهرها، و برقراری نظم و قانونی است كه در گذشته نيز وجود داشت.
📜 #نهج_البلاغه، #نامه53
✅تدوین :مرتضوی نژاد
-----------🍃🌼🍃-----------🍃
🍃https://eitas.com/e_beman
🍃------------------------🍃🌼🍃
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌳🌲كيفر آنها كه به جان و مال مردم حمله مىبرند
[سوره المائدة (5): آيات 33 تا 34]
إِنَّما جَزاءُ الَّذِينَ يُحارِبُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ يَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَساداً أَنْ يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ أَوْ يُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ذلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيا وَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظِيمٌ (33)
ترجمه:
33- كيفر آنها كه با خدا و پيامبر به جنگ بر مىخيزند و در روى زمين دست به فساد مىزنند.
(و با تهديد به اسلحه به جان و مال و ناموس مردم حمله مىبرند) اين است كه اعدام شوند يا به دار آويخته گردند يا (چهار انگشت از) دست راست و پاى چپ آنها بريده شود و يا از سرزمين خود تبعيد گردند، اين رسوايى آنها در دنياست و در آخرت مجازات بزرگى دارند.
🎄 جزاى افراد متجاوزى را كه اسلحه بروى مسلمانان مىكشند و با تهديد به مرگ و حتى كشتن، اموالشان را به غارت مىبرند، با شدت هر چه تمامتر بيان مىكند، و مىگويد:" كيفر كسانى كه با خدا و پيامبر به جنگ بر مىخيزند و در روى زمين دست به فساد مىزنند اين است كه يكى از چهار مجازات در مورد آنها اجراء شود:" نخست" اينكه كشته شوند،" ديگر" اينكه به دار آويخته شوند،" سوم" اين كه دست و پاى آنها به طور مخالف (دست راست با پاى چپ) بريده شود" چهارم" اينكه از زمينى كه در آن زندگى دارند تبعيد گردند"
🌼🌻تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز🎄🌻🌲
اعتراضات فراموش شده!
«دیوید گلدفین» رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا در نشست فرماندهان نیروی هوایی در دوبی گفته است: «وقت آشتی و فراموشی دلخوریها (میان کشورهای حاشیه خلیجفارس) زمانی نیست که موشک یا پهپاد از ایران در راه است؛ بلکه هماکنون است.» سالیان درازی است که آمریکا راهبرد ایرانهراسی را در جهان، به ویژه منطقه غرب آسیا به راه انداخته است. هدف واشنگتن در مرحله اول جلوگیری از گسترش تفکر ضد استکباری و مستقل بودن جمهوری اسلامی ایران است که این خصلت بیبدیل ایران امروز به یک الگو برای دیگر کشورها تبدیل شده است. در مرحله بعدی آمریکا با تهدیدانگاری جمهوری اسلامی ایران برای کشورهای حاشیه خلیجفارس به دنبال فروش میلیارد دلاری سلاح است. تولید سلاح حجم بالایی از صنعت آمریکا را تشکیل میدهد که ایالات متحده به هر نحو ممکن در پی بازاریابی برای این بخش از صنعت خود است. نکته قابل توجه در تولید سلاح در آمریکا این است که با توجه به نفوذ صاحبان کارخانههای اسلحهسازی در قدرت این کشور و تأثیرگذاری ثروت در انتخابات این کشور، همه رؤسایجمهور ایالات متحده مجبور به تلاش برای بازاریابی برای صاحبان کارخانههای اسلحهسازی هستند.
اما آمریکا با وجود به دست آوردن میلیاردها دلار از فروش سلاح به کشورهای منطقه، همچنان در ایجاد اتحاد کشورهای حاشیه خلیجفارس علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام مانده است. اختلاف بین عربستان سعودی، امارات و بحرین با قطر، اختلاف بین امارات متحده عربی با عربستان سعودی در موضوع یمن، ناکامی عربستان سعودی و امارات در ساقط کردن حکومت بشار اسد، ناکارآمدی سلاحهای آمریکا در تأمین امنیت آلسعود و در نتیجه شکست سنگین کشورهای متجاوز به یمن از انصارالله یمن سبب شده است، آمریکا همچنان در آرزوی تشکیل یک اتحاد علیه ایران اسلامی بماند. البته جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ راهبردی دقیق توانسته است، سیاست و رفتار آمریکاییها را در منطقه با چالش اساسی مواجه کند.
حال وجود اعتراضهای پراکنده در برخی شهرهای ایران به اصلاح قیمت بنزین سبب شده است مقامات ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی به فکر سوءاستفاده برای ایجاد ناامنی در کشورمان باشند. تحرکات مشکوک سفرای برخی از این کشورها حاکی از آن است که غرب با دلخوشی به این اعتراضات به دنبال امتیازگیری از جمهوری اسلامی است؛ این در حالی است که آنها اعتراضات یک ساله پاریس را فراموش کردهاند!
▼ گزارش روز🎄🌻🌲
شبکه ملی اینترنت، مؤثر اما نیازمند توسعه
استفاده ابزاری اشرار و تیمهای آموزشدیده منافقین، سلطنتطلب و... از فضای مجازی برای هماهنگی آشوبها و بزرگنمایی از اتفاقات رخ داده در روز شنبه، شورای عالی امنیت کشور را به این جمعبندی رساند که ارتباط شبکه اینترنت کشور را با شبکه بینالمللی اینترنت قطع کرده و اینترنت به حالت لوکال تبدیل شود تا راه ارتباطی اشرار با سرشاخههای خارجی، ارتباط اعضای این گروههای آموزش دیده با یکدیگر در درون کشور و همچنین مسیر عملیاتهای تخریب روانی و خوراکدهی به رسانههای بیگانه و ضد انقلاب بسته شود؛ اما با قطع شدن ارتباط شبکه اینترنت کشور با شبکه بینالمللی این سؤال پیش روی مردم قرار گرفت که حالا فعالیتهای روزمره به ویژه در حوزه عملیاتهای بانکی، نرمافزارهای حملونقلهای اینترنتی، خرید بلیط هواپیما و قطار و... چه وضعیتی پیدا خواهد کرد؟ در این بزنگاه شبکه ملی اطلاعات که سالهاست درباره آن سخن گفته میشود، اهمیت و ضرورت خود را برای جلوگیری از ایجاد اخلال در زندگی مردم نشان داد و به صراحت میتوان با اتکا به این شبکه در هیچ یک از نیازهای اصلی مردم برای انجام امور درون کشوری با مشکل قابل توجهی روبهرو نشد، همانگونه که وزیر ارتباطات به درستی در این باره گفته است «اگر زیرساخت شبکه ملی اطلاعات نبود، خدمات ابری داخلی نداشتیم و بسیاری از زیرساختهای مهم دیگر امروز، دو میلیون راننده تاکسی اینترنتی و مردم در مشکل بودند، بانکها مختل بودند و بسیاری مباحث دیگر.» اما آیا این به معنای آن است که شبکه ملی اطلاعات به حد مطلوب و نهایی خود رسیده است؟ قطعاً پاسخ منفی است، این شبکه تا رسیدن به جامعیت و آمادگی کامل برای پاسخگویی به همه نیازهای روزمره مردم راه بسیاری دارد؛ تقویت پیامرسانهای داخلی که با افزایش کاربر در این روزها قریب به اتفاق پاسخگوی این حجم از کاربر جدید نیستند، فقدان موتورهای جستوجوگر کارآمد و فعال، فراگیر نبودن سرویسهای رایانامه کارآمد در این بستر و مواردی از این دست به توجه ویژه نیاز دارد.
▼ خبر ویژه🎄🌻🌲
آرایش سهگانه «هستههای خشونت»
بررسیهای یک نهاد امنیتی نشان میدهد، در اغتشاشات اخیر افراد آموزشدیده در گروههای پنج تا هفت نفره سازماندهی شدهاند و برخلاف اغتشاشات سال 1396 که زنان هدایت این گروهها را برعهده داشتند، این بار در این «هستههای خشونت» مردانی که بیشترشان قوای جسمانی بالایی دارند، نقشآفرینی میکنند. موارد کشف شده از این افراد نشان میدهد، «هسته خشونت» در لایه اول به نارنجک دستساز، ژلهای آتشزا، ابزار شکستن قفل و سلاح سرد مجهز هستند که به وسیله یک یا چند موتورسوار مسلح با سلاح گرم در لایه دوم پشتیبانی میشوند. همچنین در لایه سوم زنان جوانی وظیفه تهییج مردم حاضر در میدان به ویژه جوانان را برعهده دارند که با هدف تحریک عواطف، آنها را برای پیوستن به اقدامات خرابکارانه تشویق میکنند. یکی از نکات قابل توجه، سرعت بسیار بالای گروههای تخریبی است که در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از ابزارهای همراه خود در محل مورد نظر وارد شده، اقدام به تخریب و آتش زدن کرده و پس از آن به طرز ماهرانهای خود را از بدنه معترضان و عابران جدا کرده و محل را ترک میکنند. بر اساس اعلام نهادهای امنیتی، افراد «هسته خشونت» از لباسها و نشانههای مشخصی استفاده میکنند تا یکدیگر را در زمان مأموریت راحتتر بشناسند.
اقدام رهبری شبیه اقدام امام(ره) در قطعنامه 598 بود🎄🌻🌲
«علی مطهری» با بیان اینکه نفس بیانات رهبر معظم انقلاب یک کار جوانمردانه بود، گفت: «ایشان مسئولیت این تصمیم را پذیرفتند و خودشان را در معرض انتقادات قرار دادند. اقدامی شبیه اقدام امام خمینی(ره) در ارتباط با قطعنامه 598 که حاکی از تدبیر و جوانمردی بود. ایشان از تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا حمایت کردند تا وحدت داخلی خدشهدار نشود و آرامش به جامعه برگردد.» این نماینده مجلس با اشاره به اینکه تصمیم افزایش قیمت بنزین جایگاه مجلس را تنزل داد، گفت: مجلس باید در این خصوص تصمیم میگرفت، اما مرجع دیگری انجام داد. پیش از این چندین مرتبه در مجلس اراده شد تا مشکل ارزان بودن سوخت حل شود. پیشنهادها در کمیسیون انرژی و تلفیق بودجه 1398 و حتی در صحن مطرح شد، اما هیچ کدام رأی نیاورد و تکلیف مسئله روشن نشد. بنابراین مجلس در حل مشکل قیمت بنزین تعلل کرد. مطهری تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا را به نفع مردم دانست و افزود: قیمت بنزین سالها پیش باید افزایش پیدا میکرد؛ اما بر اساس ملاحظاتی این کار انجام نشده بود.
فرافکنی اصلاحطلبان درباره طرح هدفمندی یارانهها🎄🌻🌲
«صادق زیباکلام» با بیان اینکه معتقدم افزایش قیمت بنزین و سایر حاملهای انرژی باید ظرف ۱۰ سال گذشته و حتی قبل از آن اعمال میشد، گفت: اسم این طرح هدفمندسازی یارانهها بود. از یارانهای که نظام برای آب، برق، گاز، بنزین و گازوئیل میدهد همه بهره بردند، یعنی کسی که یک میلیون تومان حقوق میگیرد، همان قدر از یارانهها استفاده میکند که فردی که ۱۰ میلیون تومان حقوق دارد. وی با بیان اینکه متأسفانه بیشتر مسئولان میخواهند مشکلات را به گردن دیگری بیندازند، افزود: هیچ کس سؤال نکرد که طرح هدفمندی یارانهها چرا به معنای واقعی کلمه اجرا نشد؟ گفتنی است، این اظهارات در حالی مطرح میشود که طرح پرداخت یارانه بر اساس دهکهای درآمدی جامعه در دستور دولت وقت بود؛ اما با فضاسازیهای گسترده مخالفان دولت، از جمله رسانههای اصلاحطلب این طرح به پرداخت مساوی برای عموم جامعه تبدیل شد!