جذب مسئولان دولتی در دانشگاه علامه!
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) در اطلاعیهای اعلام کرد: «افرادی در حال انتقال به دانشگاه هستند که شائبهها و شبهات بسیار جدی پیرامون صلاحیت اخلاقی و علمی آنها و نیز سازوکار انتقال آنها وجود دارد. متأسفانه خبرهایی مبنی بر فشارهای بیرون از دانشگاه و از بدنه دولت برای انتقال اساتید شنیده شده است که نشان میدهد مسئولین دولتی در نفسهای آخر دولت تدبیر و امید کاملاً سازمانیافته در حال مهره چینیهای خود در دانشگاه علامه هستند. اخیراً نیز معاون استانداری تهران بدون هرگونه ضوابط و تشریفاتی از دانشگاه ایلام به دانشکده اقتصاد علامه انتقال یافته است، درحالیکه صلاحیت علمی ایشان نیز از نظر اساتید گروههای علمی دانشکده اقتصاد علامه محل سؤال است»
https://eitaa.com/e_beman
راهکار امنیت و رفاه؛ سازش یا مقاومت
«محسن رضایی»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیان منافع و برکات ناشی از روحیه مقاومت در کشور، اذعان داشت: «بیش از 200 سال بود که غربیها، اول اروپاییها و بعدش آمریکاییها، وارد ممالک اسلامی میشدند، شهرها را میگرفتند و ویران میکردند و منابع را غارت میکردند. برخی افراد فکر میکردند با عقبنشینی و سازش، دنیای غرب به آنها رحم میکند؛ اما در عمل دیدند که سران استعمارگر غربی از وحوش جنگل و درندگان بیابان هم بیرحمانهتر عمل میکنند. اگر 200 سال پیش در کشور ما مقاومت میشد، به اندازه این سرزمین از خاک ما جدا نمیشد و اگر در برابر ارتش عراق مقاومت نمیکردیم، 5 استان را از کشور ما جدا میکردند. مقاومت، فلسفه و اعتقاد ما است، مذهب ما است. ما با مقاومت زندهایم و با مقاومت پیشرفت خواهیم کرد و با مقاومت، امنیت و رفاه خواهیم داشت».
https://eitaa.com/e_beman
2 سیلی دیگر در انتظار آمریکا
سردار حجازی، جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: «شهادت سردار سلیمانی گرچه خیلی تلخ بود، اما مورد انتظار بود. مقام معظم رهبری فرمودند که تاکنون دو سیلی به صورت استکبار خورده است، یکی مراسم تشییع و دوم موشکباران پایگاه عینالأسد بود. بر اساس گفته مقام معظم رهبری، دو سیلی دیگر نیز هست که اولین سیلی شکست نرمافزاری آمریکا در منطقه است که در حال رخ دادن است و کشورهای منطقه در راستای خواست آمریکا حرکت نمیکنند و آخرین سیلی اخراج آمریکاییها از منطقه است که انشاالله انجام خواهد شد. البته اینها فقط سیلی است و انتقام سخت سرجای خود باقی میماند؛ یعنی باید از کسانیکه امر و اقدام کردند انتقام گرفته شود، اما زمان و نحوه انتقام به شرایط بستگی دارد»
https://eitaa.com/e_beman
از رقیبهراسی تا تخریب سپاه
این روزها با استناد به بیانات حضرت امام(ره) درباره ورود سپاه و ارتش به سیاست و انتخابات، تحلیلهای گوناگونی مطرح میشود و در این میان یک جریان مشخص با اهداف معین خط تخریب سپاه را در پیش گرفته است:
نکات تحلیلی: 1- سپاه تأکیدات حضرت امام(ره) و پس از ایشان رهبر معظم انقلاب درباره عدم ورود به دستهبندیهای سیاسی را به دیده یک دستور شرعی و قانونی مینگرد و خود را بدان ملتزم میداند. در سپاه کمیسیونی تحت عنوان «فرمان حضرت امام» وجود دارد که با قاطعیت به مسئله ورود اعضای سپاه به فعالیتهای حزبی و انتخاباتی رسیدگی میکند. ضمن اینکه دکترین رفتار سیاسی سپاه که سند بسیار مهم در سپاه به حساب میآید، هرگونه ورود به احزاب و حمایت مصداقی از هر کاندیدا و گروه سیاسی در انتخابات را نهی کرده است. 2- موضوع ورود نظامیان به انتخابات بر اساس رعایت قانون، نه منع قانونی دارد و نه مخالف با بیانات حضرت امام(ره) است؛ هرچند بر اساس دکترین رفتار سیاسی سپاه، سپاه از هیچ فردی با هرگونه سابقه، نظامی و غیرنظامی، حمایت نخواهد کرد. 3- در آغاز تشکیل سپاه برخی از فرماندهان سپاه مانند محسن رضایی و محمدباقر ذوالقدر عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز بودند که با تذکر امام مبنی بر اینکه یا در حزب باشید، یا در سپاه بمانید، با انصراف از فعالیتهای سیاسی در سپاه ماندند و برخی دیگر نیز چون محسن آرمین از سپاه انصراف دادند. تأکید امام(ره) مربوط به دورانی است که به خاطر شکلگیری تازه سپاه و عدم تجربه لازم، تعداد اندکی از اعضاء سپاه هر دو مسیر نظامیگری و کار حزبی را توأمان دنبال میکردند؛ که البته بهسرعت این رویکرد اصلاح شد و تاکنون نیز این اهتمام بهتصریح امام(ره) دنبال میشود؛ اما نهی حضرت امام هیچ منافاتی با ارتقاء آگاهیهای سیاسی در سپاه ندارد. چه اینکه ایشان در همان مقطع ضمن نهی از ورود به کارهایی به سبک سیاستبازان، فرمودند که قواى مسلح، باید داراى دید سیاسى باشند و هرگز کورکورانه عمل نکنند.
نکته پایانی: کسانی که امروز به بیانات امام راحل استناد میکنند و بر اساس آن خط تخریب سپاه را در پیش گرفتهاند، باید به این سؤال پاسخ دهند که هماکنون آیا در سپاه اختلاط مشاغل نظامی و حزبی وجود دارد؟ آیا سپاه به غیر از اینکه به تبیین و بصیرتافزایی معتقد است، به تبلیغ یک حزب و کاندیدا روی آورده است؟ یقیناً اینگونه نیست و نخواهد بود. (نویسنده: عزیز غضنفری
https://eitaa.com/e_beman
▼گزارش روز
به هراس افتادهاند!
نیروی دریایی آمریکا در بیانیهای اعلام کرد، زیردریایی «یواساسجورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یواساس پورت رویال» و «یواساس فیلیپین sea» روز دوشنبه یکم دیماه از تنگه هرمز عبور کرده و وارد خلیجفارس شدند. همچنین رسانههای رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند که زیردریایی این رژیم از کانال سوئز عبور کرده و از طریق دریای سرخ قصد عزیمت به خلیجفارس را دارد.
گزاره تحلیلی: ۱- اهلفن میدانند که جغرافیای خلیجفارس بهگونهای است که حضور زیردریایی در آن از اساس فاقد ارزش راهبردی است. چراکه متوسط عمق خلیجفارس ۵۰ متر بوده و این محدودیت برای مانور یک زیردریایی در وضعیت غوص بسیار سخت و پرریسک بوده و درعینحال بهراحتی قابلشناسایی و رهگیری میباشد. ۳- روزانه بهطور متوسط ۸۰ فروند شناور از تنگه هرمز عبور میکند که بخشی از آنان نظامی هستند. این موضوع بههیچعنوان پدیده جدیدی نیست، مضاف بر اینکه ناوگان پنجم تروریستهای آمریکایی در بحرین مستقر است و همواره حضور شناورهای نظامی آنان مسئلهای روتین (اما مخل امنیت منطقهای) بوده که کمتر تردد آنان رسانهای میگردد. اکنون استفاده از ابزار و ظرفیت رسانه صرفاً برای معبرسازی تهدید علیه ایران صورت گرفته که این امر ناشی از هراس آنان است. ۴- برآورد آمریکاییها این است که جمهوری اسلامی نسبت به ترور شهید سپهبد سلیمانی و شهید فخریزاده در ایام منتهی به سالروز ترور شهید سلیمانی دست به انتقام خواهد زد. لذا این اقدام آنان بیشتر جنبه تدافعی برای ایجاد بازدارندگی داشته تا اینکه تهاجمی باشد. اکنون آنها در مقابل اقدام احتمالی میخواهند با ابزار رسانه و تبلیغات، صرفاً عملیات روانی برای افزایش هزینه و انتقال آن به درون در جهت تغییر محاسبات ایران انجام دهند. ۵- خبر رسانههای رژیم صهیونیستی مبنی بر حرکت یک زیردریایی آنان به سمت خلیجفارس هم اگر صحیح باشد، آغاز یک سناریوی جدیدی است که بهانه آن، حضور نظامی در منطقه برای پشتیبانی از رویکرد بازدارندگی آمریکائیها در مقابل ایران بوده، اما در حقیقت با نیت سنجش اراده جمهوری اسلامی ایران برای واکنش به حضور نظامی آنان در خلیجفارس و اجرای برنامههای بعدی دنبال میشود. ۶- در کنار موارد فوق، پشتیبانی و دلگرمی برای شرکای منطقهای و ارتجاع عرب بخش دیگری از اهداف دشمن است.
نتیجهگیری: شکی نیست که جمهوری اسلامی در بازی طرفهای گستاخ، برای صرفنظر از انتقام سخت و تنبیه حامیان تروریسم قرار نخواهد گرفت. جمهوری اسلامی همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودهاند، اراده نموده از بانیان شر در منطقه، انتقام عزیزان خود را بگیرد و این پیام برای آمریکاییها و رژیم صهیونیستی کاملاً روشن است. میماند حامیان مرتجع آنان در منطقه که به آنان میدان عمل داده و فضای تنفسی برای رژیم صهیونیستی ایجاد میکنند. آنان نیز باید بدانند که نمیتوانند بدون تحمل هزینه در پازلی بازی کنند که بازیگران آن به عبور از خطوط قرمز ایران فکر میکنند. (نویسنده: احمد بنافی)
https://eitaa.com/e_beman
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🎙 امام خامنه ای(مدظلهالعالے):
🌀 #مدیر_خوب چه کسی است!؟
🔹مدیر خوب کسی است
که در اتاق خود، باشد و نباشد؛
☝️نباشد، یعنی اینکه در دستگاه، دائم در
حال گردش و دَوَران باشد. شما دائم باید
مواظب باشید و ببینید که افرادتان چه کار
دارند انجام میدهند.
☝️در کار اداری، «حمل بر صحت» وجود
ندارد؛ مثلاً بگویید لابد بیچارهها دارند کارشان
را میکنند؛ نخیر. البته همهی برادران خوبند؛ اما
خوب، معنایش #معصوم که نیست. خوبند، یعنی
#خیانت نمیکنند؛ اما اشتباه هم نمیکنند؟ تنبلی
هم نمیکنند؟ گاهی سستی هم گریبانشان را
نمیگیرد؟
☝️بنده به خودم که نگاه میکنم، میبینم
آدم ضعیف و سستی هستم و در جاهایی
همین احساسات بشری گریبان بنده را می
گیرد. اگر نهیب نزنم، اگر حواسم جمع نباشد،
اگر به خودم نرسم، در تنبلی غرق میشوم.
بنده اینطورم، شما هم همینطورید؛
ما بالاخره مثل هم هستیم.
✔️ما باید مواظب خودمان و زیردستهای
مان باشیم. باید مواظب باشیم که
#اولاً کار انجام بگیرد؛
#ثانیاً درست انجام بگیرد؛
⤴️یعنی غلط و بد انجام نگیرد؛ محکم
انجام بگیرد. گاهی میشود که دو تا چکش
باید روی میخ زد، تا محکم بشود؛ اگر یکی
زدی، این سستکاری است.
پس، اولاً اصلِ انجام گرفتن است؛
ثانیاً در جهت بودن و درست بودن است؛
#ثالثاً محکمکاری است؛
#رابعاً سرعت عمل است.
📆 تاریخ: ۱۳۷۰/۱۰/۱۲
#بیان_تشکیلاتی
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
📚🍃
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🎙/ آیتالله انصاریهمدانی(ره):
🔹شخص سالک، باید روزانه ساعتی
را برای تفکر قرار دهد؛
✔️ تفکر در قبور و اهل دنیا و کسانی
که آمدند و رفتند، تفکر در احوال بزرگان،
تفكر در حالات اولیاء خدا،
و تفکر در #مرگ و...
🍃| #شایداندکیتلنگر
📝| #درس_اخلاق_مجازے
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
🌀🍃
◄ پیوستن به FATF صددرصد به زیان کشور است/ «محمدجواد لاریجانی» رئیس سابق ستاد حقوق بشر قوه قضائیه و تحلیلگر مسائل راهبردی معتقد است: «پیوستن به FATF تأثیری در رفع تحریمها ندارد و صددرصد به زیان کشورمان است. اکنون در دنیا، کشورهای عضو FATF، بزرگترین حامیان تروریسم هستند. همه کشورهایی که در کشتار ملت یمن دخیل هستند اعم از سعودیها، آمریکاییها، فرانسویها یا انگلیسیها، همه عضو FATF و رکورددار حمایت از تروریسماند! پس FATF سازوکار مسخرهای است که ایجاد کردند تا روی دیگران پیاده کنند و اگر بناست ما به این سازوکارها عمل کنیم، خیلی ابلهانه است!
◄ طلبه نباید تکبعدی باشد/ «آیتالله حسینی بوشهری»، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مراسم رونمایی از مجله علمی تخصصی پویش فقهی، با اشاره به اهمیت علم و پژوهش گفت: «پیامبر اسلام فرمودند: قلم از ناحیه خدا نعمت بزرگی است. اگر قلم و کار علمی نبود، از ملک و دین خبری نبود؛ بنابراین اگر امروز دین در جامعه است، مردم باور دینی دارند، به دلیل همین آثار بزرگان دین میباشد و توانستهاند دین را به نسلهای بعدی منتقل کنند». وی افزود: «طلبه نباید خود را از حوادث جامعه جدا بداند. توجه به امر تهذیب و اخلاق از رسالت طلاب است. طلبه نباید تکبعدی باشد و تکبعدی بیندیشد»
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃؛ #نفوذ از دیدگاه #امیرمومنان
🍃 #قسمت_سوم
🔰 راههای نفوذ در کلام #امیرمومنان :
الف) آسان نشان دادن راه
ب ) سست کردن تدریجی عقائد
ج ) تفرقه
د ) ایجاد فتنه
💌 ب) سست شدن تدریجی عقائد
🔰 علی علیه السلام در بیان یکی از راههای نفوذ شیطان ، به باز کردن
گره های دین بصورت یک به یک توسط شیطان اشاره می کنند
✅ ایشان در این زمینه در #خطبه121 میفرماید:
" ان الشیطان ...یرید ان یحل دینکم ، عقده عقده "
♦️ همانا شيطان،
⬅️ راه های خود را به شما آسان جلوه می دهد،
⬅️ تا گره های محکم دين شما را يکی پس از ديگری بگشايد،
⬅️و به جای وحدت و هماهنگی، بر پراکندگی شما بيفزايد.
⬅️ و در پراکندگی شما را دچار فتنه گرداند.
⬅️ از وسوسه و زمزمه و فريبکاری شيطان روی گردانيد،
⬅️ و نصيحت آن کس را که خيرخواه شماست گوش کنيد،
💌 و به جان و دل بپذيريد.
#جنگ_صفین_حکمیت
#مردمیدان
#برای_سرباز
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
◄ ترکیه به دنبال سازش با رژیم صهیونیستی/ «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه دیروز (جمعه) از تداوم ارتباط آنکارا با تلآویو علیرغم قطع روابط دیپلماتیک از سال ۲۰۱۸ خبر داد. به نوشته روزنامه «دیلیصاباح»، اردوغان بعد از نماز جمعه در گفتوگوی کوتاه با خبرنگاران گفت: «ترکیه به تماس با اسرائیل در سطح اطلاعاتی ادامه میدهد». وی البته در تلاش برای توجیه این همکاری مدعی شد: «مشکل اصلی اکنون درباره اشخاص در رأس تلآویو است. سیاستهای اسرائیل علیه فلسطین خط قرمز ماست اما تمایل داریم روابط بهبود پیدا کند»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا سپاه موشک شلیک نکنه نه ما راضی میشیم نه دشمن
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن
✅✴️❎تصویب fatf دیوانگی است
[سوره آلعمران (3): آيه 118]
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآياتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ (118)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! از غير خودتان همراز نگيريد. آنان در تباهى شما كوتاهى نمىكنند، آنها رنج بردن شما را دوست دارند. همانا كينه و دشمنى از (گفتار) دهانشان پيداست و آنچه دلهايشان در بردارد، بزرگتر است. به تحقيق ما آيات (روشنگر و افشاگر توطئه هاى دشمن) را براى شما بيان كرديم اگر تعقّل كنيد.
❎✴️✅پیامها :
1- مومنین ؛بيگانگان را مَحرم اسرار خويش قرار نمی دهد. «لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ»
2- حفظ اسرار برای یک مومن ؛يك وظيفهى قطعى است. «لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ»
3- دشمنان با روشهاى گوناگون با ما برخورد مىكنند:
الف- فساد. «لا يَأْلُونَكُمْ خَبالًا»
ب- فشار. «وَدُّوا ما عَنِتُّمْ»
ج- نفاق. «ما تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ»
4- از كوزه همان برون تراود كه در اوست. از دشمن انتظارى جز بغض و كينه نيست. «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ»
5- دشمنان خود را از تبليغات آنان بشناسيد. «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ»
6- یک انسان انقلابی باید توجه داشته باشد که روابط صميمى با دشمنِ توطئه گر، نشانهى بىعقلى است. . «ما تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ»، «إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ»
✅✴️☘️تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
آدمهایی که ایمان ندارند، باوری ندارند، فقط چون دیگران رفتند، اینها هم احتیاطاً میروند، اینها در حوزه قلمرویِ فکر اسلامی داخل نیستند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_سوم
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
جریان تحریف، بزرگترین مشکل کشور است
کیهان نوشت: «بهنظر میرسد مشکل بزرگتر و عمیقتر جریانی اختاپوسوار است که میکوشد حقایق را وارونه جلوه دهد. اتفاقاً مسئله نخست - مشکلات اقتصادی - تا حد زیادی محصول این جریان بوده و کاملاًً با آن مرتبط است. تا وقتی فکری همهجانبه و مستحکم برای مقابله و خنثی کردن این جریان نشود، تلاش برای حل مشکلات اقتصادی نیز چندان موثر نخواهد بود و آثاری محدود و مقطعی خواهد داشت.بدون تعارف و تردید باید اذعان کرد که این جریان قوی و گسترده است، یک سر آن در اتاق فکرهای حرفهای و نهادهای صاحب ایده، بودجههای کلان و پیشرفتهترین فناوریهای روز دنیا در آنسوی مرزهاست و سر دیگرش در داخل کشور. هیچ محدودیت و حد و مرز و چارچوبی هم نمیشناسد. نه قواعد اخلاقی و قانونی میتواند محدودش کند و نه اخلاق برایش مهم و مسئله است. هدف، تحریف و وارونهنمایی حقایق است و در راه رسیدن به آن، استفاده از هر وسیلهای را مجاز میدانند...
هدف دیگر جریان تحریف گمراه کردن جامعه درباره چرایی و ریشه مشکلات است. هرکس خربزه میخورد باید پای لرز آن هم بنشیند. اگر امروز پای اقتصاد میلرزد و میلنگد بهخاطر تحریمهای آمریکاست و علت تحریمهای آمریکا هم رفتار خودمان است که بعد از برجام روی موشک نوشتیم «مرگ بر اسرائیل» و اگر بخواهید به ریشه آن بازگردید نباید لانه جاسوسی را تسخیر میکردید. این یک نمونه از دهها و صدها دستورالعمل جریان تحریف برای گمراهسازی درباره رابطه علّی و معلولی مسائل بود. نمونه متاخر و جالب توجه آن پیوند زدن خرید واکسن کرونا با FATF است. همه کشورهای دنیا به راحتی واکسن خریدهاند یا سفارش دادهاند اما ایران نتوانسته سلامتی شهروندان خود را تامین کند چون لوایح FATF را تصویب نکرده است. اگر نمونه قدیمی بخواهید؛ صدام به ایران حمله کرد چون ما بعد از انقلاب مواضع تحریکآمیز داشتیم و از صدور انقلاب حرف زدیم.
https://eitaa.com/e_beman
نظر جواد لاریجانی درباره FATF
محمد جواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل راهبردی به تسنیم گفت: پیوستن به افای تی اف تأثیری در رفع تحریمها ندارد و صد در صد به زیان کشورمان است. اکنون در دنیا، کشورهای عضو افای تی اف، بزرگترین حامیان تروریسم هستند؛ به عنوان نمونه، عربستان به عنوان عضو افای تی اف، آیا از نظر بودجهای که برای حمایت از داعش هزینه کرد، رکورددار نیست؟
وی افزود: آیا فرانسه یا امریکا در حمایت همه جانبه از گروهک منافقین و دیگر گروههای تروریستی رکورددار نیستند؟ پس، افای تی اف، ساز و کار مسخرهای است که ایجاد کردند تا روی دیگران پیاده کنند. اگر بناست ما به این ساز و کارها عمل کنیم خیلی ابلهانه است، اما اگر بناست عمل نکنیم و برخی بگویند تنها عضو میشویم، اما عمل نمیکنیم، چیز بدی نیست.
وی افزود: میگویند ما عضو fatf میشویم و تمام تراکنشهای مالی را که آنان بخواهند گزارش میدهیم؛ اگر میخواهید به این شکل بچه خوبی باشید پیوستن به افای تی اف، صد در صد به زیان ماست و هیچ تأثیری هم بر رفع تحریمها ندارد.
لاریجانی در پاسخ به این ادعا که به علت نپیوستن به افای تی اف از خرید واکسن کرونا محروم شدیم تأکید کرد: این به علت تحریم هاست تحریمهایی که خودشان علیه ما اعمال کردند و اگر افای تی اف هم مطرح نباشد، بهانه دیگری میآورند.
وی، افای تی اف را ساز و کاری بسیار بیمار دانست و تصریح کرد: اگر کسی میخواهد نامردی کند و نظرش این است که عضو شویم، اما هیچ اطلاعاتی هم ندهیم، مثل کاری که امریکاییها یا اروپاییها میکنند یعنی عهد کنیم و پایش نایستیم پس چنین پیوستنی، چه کاری است؟ https://e
ولایت افزایی
ولایتمداری» واژهای شناختهشده در بین نیروهای حزباللهی و ولایی است و بیانگر یک خصوصیت برجسته در فرد میباشد و بار معنایی آن هم گسترده است و بدون تردید یک ملاک مهم در ارزیابی شخصیت فرد و یا یک گروه میباشد. اما ولایتمداری با همه اهمیتش یک صفت شخصی است و سبب هدایت وی در دنیا و سعادت او در آخرت میگردد. کما اینکه فقدان این خصوصیت در فرد، سبب گمراهی او در دنیا و خسران او در آخرت میشود. البته ولایتمداری اثر اجتماعی هم دارد، که وحدت جامعه حول محور ولایت میباشد.
با این توضیح «بسیاری» از افراد جامعه ولایتمدار بوده و عدد آنها در جامعه ما به دهها میلیون نفر میرسد؛ اما این برای یک جامعه دینمحور کافی نیست و خود ولایت نیاز به مقومی قویتر دارد که میتوان از آن به «ولایتافزایی» یاد کرد. ولایتافزایی به این معناست که فرد ولایتمدار به گونهای عمل میکند که مسیر را برای حرکت و موفقیت بیشتر ولایت هموار مینماید
سعد الله زارعی
https://eitaa.com/e_beman