چهار محال و بختیاری - پنجشنبههای فلافلی در شهرکرد
مدتی است جوانان خودجوش دانشگاه آزاد شهرکرد مسیر با ایجاد کمپین «پنجشنبههای فلافلی» اقدام به توزیع ساندویچ در بین کارگران ایستاده در میادین شهر میکنند
https://eitaa.com/e_beman
البرز - حکم قطعی شهردار اسبق کرج صادر شد
«علی ترکاشوند» شهردار اسبق کلانشهر کرج از سوی دادگاه تجدیدنظر استان البرز به اتهام سوءاستفاده از مقام در جهت نقض مقررات در معاملات دولتی به انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع اقامت در استان البرز و تهران و انتشار حکم محکومیت در یکی از روزنامه های محلی استان البرز محکوم گردید.
خلاصه حکم محکومیت قطعی صادره از دادگاه در خصوص نامبرده بدین شرح است:
«شعبه 13 دادگاه تجدیدنظر استان البرز به موجب دادنامه شماره 9909972629601100، اتهام آقای علی ترکاشوند «شهردار اسبق کرج» فرزند اسمعلی به شماره ملی 0321415140، شماره شناسنامه 1321 صادره از شهر کرج را عدم اجرای اوامر کتبی منطبق با بزه سوءاستفاده از مقام، در جهت نقض مقررات در معاملات دولتی موضوع ماده 576 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 تشخیص داده و به مجازات ذیل محکوم نموده است:
1. انفصال از خدمات دولتی و عمومی به مدت پنج سال
2. منع اقامت در استان البرز و تهران به مدت دو سال
3. انتشار حکم محکومیت قطعی در یکی از روزنامه های محلی استان البرز»
https://eitaa.com/e_beman
* تکاپوی انتخاباتی نزدیکان روحانی؟
اظهارات شفاف اخیر واعظی به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور و از نزدیکان وی در حزب اعتدال و توسعه در توبیخ فاصله گذاری اصلاح طلبان از دولت تدبیر و امید حاوی پیام جدی انتخاباتی نیز می تواند باشد. واعظی در اینباره خطاب به اصلاح طلبان گفته است: «سال ۹۲ خود خاتمی تصمیم گرفت که عارف کنار برود. الان که وقت انتخابات شده حرف بیربط می زنند. به جای تشکر از بکارگیری اصلاح طلبان در دولت، طلبکار شدهاند» با این وجود انتخابات 1400 در راه است و طبیعی است که حزب نزدیک به حسن روحانی نیز فعالیت های انتخاباتی جدی را در برنامه داشته باشد. از سوی خود در سخنان متعدد حاشیه ساز هفته های اخیر حسن روحانی نیز ردپای تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری 1400 دیده می شود. حزب اعتدال و توسعه تاکنون موضع رسمی درباره انتخابات 1400 نداشته ولی چهره های اصلی این حزب منجمله محمدباقر نوبخت و محمود واعظی تحرکات سیاسی قابل توجهی داشته اند. به اعتقاد برخی فعالین سیاسی فاصله گذاری اصلاح طلبان از دولت، می تواند سبب حضور مستقل حسن روحانی و دوستانش در انتخابات 1400 شود و آنها گزینه مستقلی برای ریاست جمهوری معرفی کنند. از مجموعه مواضع و فعالیت های نزدیکان روحانی می توان برداشت کرد که گزینه مستقل و حتی ائتلافی آنها با اصلاح طلبان در حال حاضر علی لاریجانی خواهد بود. به اعتقاد ناظران سیاسی روی کارآمدن جوبایدن سبب فعالیت بیشتر و مستقل تر حزب نزدیک به حسن روحانی در انتخابات 1400 خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman
* دلیل اصرار خاتمی برای حضور در انتخابات 1400
محمد خاتمی فعالیت گسترده ای را برای انتخابات 1400 آغاز کرده است. فعالیت انتخاباتی وی با دوری وی از مسایل سیاسی در چنده ماه گذشته چندان همخوانی ندارد. ضمن اینکه در صورتی که بسیاری از چهره های اصلاح طلب به خاتمی و اصلاح طلبان توصیه می کنند که برای بازسازی چهره سیاسی و اجتماعی خود برای مدتی از فعالیت های انتخاباتی و سیاسی فاصله بگیرند، دلیل اصرار خاتمی برای ورود به انتخاباتی که احتمال شکست در آن بسیار بیشتر از هر زمانی دیگری است، چیست؟!
به اعتقاد برخی از فعالین سیاسی اصلاح طلب دلیل اصرار خاتمی برای حضور در انتخابات 1400 مساله مرگ و زندگی برای جریان اصلاحات هست. این فعالین سیاسی معتقدند که اصلاح طلبان باید یا گزینه مستقل و یا گزینه ائتلافی در انتخابات داشته باشند و کنار کشیدن از انتخابات مساوی با حذف شدن کامل از تحولات سیاسی و حکومتی خواهد بود. این چهره ها تاکید دارند که اصلاح طلبان در صورت کناره گیری از انتخابات نه تنها از تحولات و اثرگذاری در مسایل سیاسی و حکومتی حذف خواهند شد بلکه به جریانی همانند جبهه ملی تبدیل خواهند شد که هشت سال دیگر بسیاری از افکار عمومی دیگر یا شناختی از آنها ندارند و یا اساسا اثر سیاسی برایشان تصور نیست.
https://eitaa.com/e_beman
* مهمترین مشکل کشور از منظر مردم
بر اساس یک نظرسنجی صورت گرفته شده جواب مردم درباره مهمترین مشکل کشور 70/8 درصد مشکلات اقتصادی نظیر گرانی و بیکاری، 8/2 درصد مفاسد اقتصادی و اداری در دستگاههای دولتی، 2 درصد تحریم و فشارهای خارجی، 2 درصد تبعیض و بی عدالتی، 0/3 درصد کافی نبودن آزادی ها و عدم رعایت حقوق شهروندی، 14/9 درصد سایر موارد و 1/8 درصد بدون جواب بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه
شکست فاجعهبار کارزار فشار حداکثری ترامپ علیه ایران
«کریس مورفی»، سناتور دموکرات ایالت «کنتیکت» آمریکا میگوید: «کارزار فشار حداکثری ترامپ یک شکست فاجعهبار بود، ولی تندروهای آمریکایی مخالف ایران، پشیمان نیستند. حال آنها میخواهند گزینههای جو بایدن را برای تصدی پستها دیکته کنند. فرضیه تندروها این بود که اگر ما از توافق هستهای ایران خارج شویم و به تحریمها و لفاظیهای تند بازگردیم، ایران به میز مذاکره نهفقط درباره تسلیحات هستهای بلکه درباره موشکها، حقوق بشر، تروریسم و سایر موارد میآید. ترامپ این فرضیه را آزمود، چهار سال روی آن کار کرد و سرانجام موفق نشد. در عوض، همه شرکای برجامی ما راههای میانبری برای زنده نگهداشتن اقتصاد ایران پیدا کردند و تهران بخشهای تعطیل شده برنامه هستهای خود را از سر گرفت. حال تندروها که مخالف موافقتنامه ایران بودند و ترامپ را درگیر یک راهبرد شکستخورده کردند، میخواهند به بایدن بگویند نمیتواند افرادی را برای کار روی پرونده ایران جذب کند که از دیپلماسی حمایت میکنند؛ این دیوانگی است»
https://eitaa.com/e_beman
شکر سلبریتیها در خدمت شریک ترامپ
چند روز پیش، انتشار ویدیویی از «سیدجواد هاشمی»، بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان (که عمدتاً نقشهای ارزشی ایفاء کرده) و بهعنوان یک چهره مذهبی و متعهد شناخته میشود، بهشدت جنجالی شد. هاشمی در این ویدیو، با ادبیاتی که کاملاً در تضاد با چهره مأنوس و شناخته شده او برای مخاطبان است، مردم ایران را به خرید ملک در دوبی از شرکت اماراتی «داماک» دعوت میکرد. حجم واکنشها و موضعگیریهای منفی نسبت به این ویدیو که در شرایط تنگنای اقتصادی کشور و مشکلات مالی بخش بزرگی از هموطنان، مردم را به خروج ارز از کشور و سرمایهگذاری در خاک یکی از دشمنان مرموز و پلید ایران که اخیراً برادری خود را با رژیم صهیونیستی آشکار کرده، دعوت میکند، آن اندازه زیاد بود که هاشمی بعد از تنها ۴۸ ساعت، در ویدیوی دیگری، با عذرخواهی از ملت ایران با لحنی احساسی، نادم و بغضآلود، مدعی شد که گول یک دوست را برای حضور در این تبلیغ خورده است؛ اما بخش بسیار مهمتر ویدیوی عذرخواهی سیدجواد هاشمی آنجا بود که او خبر داد که علاوه بر او، ۱۵۰ نفر از سلبریتیها و چهرههای معروف ایرانی هم برای این شرکت ویدیوی تبلیغاتی ضبط کردهاند. شرکت «داماک» که بزرگترین شرکت ساختوساز و املاک در حوزه خلیجفارس است، برای یک میلیاردر اماراتی به نام «حسین سجوانی» است که شرکت را بهصورت خانوادگی اداره میکند. روزنامه «تایمز اسراییل» در گزارشی با موضوع حذف تدریجی قوانین اسلامی در امارات، به بهانه احیای رونق اقتصادی این کشور، از حسین سجوانی، مالک بزرگترین شرکت ساختوساز در دبی، نقلقول میکند و شرکت او را شریک تجاری ترامپ
کشورهای همکار با رژیم صهیونیستی، اهدافی آسان برای موشکهای ایرانی
«عبدالباری عطوان» نویسنده و تحلیلگر سرشناس عرب در سرمقاله روزنامه «رأیالیوم» نوشت: «توافقهای ابراهام بین امارات و بحرین با رژیمصهیونیستی مقدمه ائتلاف نظامی و امنیتی بین اسرائیل و کشورهای عرب حاشیه خلیجفارس تحت نظارت آمریکا، به بهانه مبارزه با خطر ایران است. اقدامات متعددی پسازاین توافقها ازجمله اعلام استقرار سکوهای سامانه گنبد آهنین در پایگاههای نظامی آمریکا در منطقه خلیجفارس، ماهیت واقعی این توافقها را نشان داد. خطر این تحولات نظامی در اینجاست که کشورهای میزبان پیوند خود را با جهان عرب و اسلامی بهکلی قطع کرده و کلاً خود را زیر چتر حمایت رژیم اسرائیل قرار دادهاند و ناچارند که همه دیکتههای ارباب اسرائیلی را موبهمو اجرا کنند. امروز سامانه موشکی وارد منطقه میشود و فردا زیردریاییهای اتمی و سپس رزمایشهای هوایی و دریایی و زمینی مشترک آغاز میشود، این تحولات ممکن است باعث تحریک همسایهها شده و کشورهای میزبان را تبدیل به هدفی آسان برای کشورهای همسایه کند. گنبد آهنین که نتوانسته از تلآویو و شهرکهای صهیونیست نشین در برابر موشکهای غزه و جنوب لبنان حفاظت کند، هیچ کمکی به این کشورها در برابر موشکهایی که از عراق و یمن و ایران شلیک میشوند و بهمراتب قویتر و دقیقتر هستند، نخواهد کرد
https://eitaa.com/e_beman
نتیجه حضور آمریکاییها در عراق؛ کربلا دوباره امنیتی شد
استان کربلا از روز دوشنبه شاهد افزایش تدابیر امنیتی گسترده و نصب ایست و بازرسیهای موقت در تمامی خیابانهای اصلی و فرعی این استان برای مقابله با موارد غیرمنتظره بود. خبرنگار المعلومه در این خصوص اعلام کرد: «خیابانهای اصلی و فرعی استان کربلا و از زمان انفجاری که در میدان الطیران مرکز بغداد، پایتخت عراق رخ داد، شاهد حضور گسترده نیروهای امنیتی و نصب دهها ایست و بازرسی موقت بود». بر اساس این گزارش؛ در استان کربلا پس از چندی قبل به دلیل ثبات امنیتی که تجربه کرده بود و بیشتر کنترلهای داخلی برداشته شده بود، دوباره تدابیر امنیتی ویژهای را اجرا کرد. شایان ذکر است که استان کربلا ازجمله استانهایی است که ثبات امنیتی بالایی دارد و فرماندهان عملیات، پلیس و حشد شعبی عملیاتهایی را ویژه پیگرد عناصر تروریستی در مناطق بیابانی غرب این استان و مناطقی که در نزدیکی بابل است، انجام میدهند
https://eitaa.com/e_beman
▼حرف روز
ادراکی غلط از سیاست بایدنی!
با خروج مفتضحانه دونالد ترامپ از کاخ سفید و استقرار دولت بایدن، چیستی و چگونگی سیاست خارجی مستأجران جدید این کاخ بهویژه در قبال جمهوری اسلامی ایران و آینده برجام، سؤال محوری و کانون تحلیلی اصلاحطلبان در این روزهاست. هر چه به انتخابات خرداد 1400 نزدیکتر میشویم، فراوانی این قبیل مطالب نیز بیشتر میشود.
نکات تحلیلی: 1- موضوع آینده مناسبات ایران و آمریکا و موضع حاکمیتی نظام جمهوری اسلامی دراینباره چیز پیچیده و گنگی نیست و بارها در سخنان رهبر معظم انقلاب تبیین شده است؛ اما آیا جریان اصلاحات و اعتدال موضوعی با این درجه از وضوح و سهولت را ادراک نمیکنند یا نمیخواهند ادراک کنند؟ 2- بزرگان این جریان خواهان مذاکره با غرب نه میتوانند از چرب و شیرین قدرت در جمهوری اسلامی عبور کنند و نه حاضرند عذر تقصیر به درگاه ملت به دلیل انبان خالی از دستاورد و انجام وعدههای گذشته آورند. آنها با گامی به جلو، میخواهند امروز که به انتهای دو دوره عملکرد ضعیف و اما پر چالش و کم دستاورد دولت موردحمایت همهجانبه خود نزدیک شدهاند، زمین بازی جدیدی با شوت کردن توپ قصورها و سوءمدیریتها به زمین رقیب، برای خود تعریف کنند. دستوپا زدنهای این روزهای آنها برای تطهیر آمریکای بایدن در راستای مدیریت افکار عمومی و اغوای مجدد رأیدهندگان پشیمان با امیدآفرینی واهی تازهای به نام دولت بایدن صورت میگیرد! 3- این در حالی است که توجه به مبنایی بودن سیاست خنثیسازی تحریمها و عدم انتظار سریع رفع تحریمها بهواسطه روی کار آمدن بایدن، نکته آشکاری است که بارها تأکید و تکرار شده و تجارب گذشته نیز مؤید این واقعیت است که تا زمانی که قوی نشویم نمیتوانیم آرمانهای امام و انقلاب را محقق نماییم. ضمن اینکه توجه به مشکلات داخلی آمریکا و میراث وحشتناک ترامپ برای بایدن در زمینه افزایش رادیکالیسم در جامعه آمریکا، بحران مهاجران، بحران کرونا، بحران دوپارگی آمریکای پساترامپ و... امید زیادی برای اولویت قائل شدن به برجام در ماههای نزدیک آینده بهجا نمیگذارد.
نکته راهبردی: مرور مواضع بایدن در زمینه اتخاذ مواضع «سختگیرانه و هوشمندانه» نسبت به ایران و تلاش برای تبدیل برجام به سکویی برای ایجاد محدودیتهای منطقهای و موشکی ایجاب میکند با اتحاد و انسجام ملی و تکیه به توانمندیهای داخلی، با حداکثر هوشمندی به خنثیسازی تحریمها بیندیشیم و از این مرحله نیز همانند فشار حداکثری ترامپ عبور نماییم. (نویسنده: فتحالله پریشان)
https://eitaa.com/e_beman
▼گزارش روز
تعامل دولت و مجلس
لایحه بودجه 1400 امسال در حالی از طرف حسینعلی امیری «معاون پارلمانی رئیسجمهور» تقدیم مجلس شد که تاکنون اعتراضات زیادی را با خود در بر داشته و گاهاً موجب موضعگیریهای دولت و مجلس علیه یکدیگر شده است.
گزارههای خبری: 1- سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی (نایبرئیس مجلس شورای اسلامی) با بیان اینکه ازیکطرف این بودجه، یک بودجه کاملاً سیاسی است و انتظارات را در جامعه بالا میبرد و از طرفی دیگر منابع بودجه کاملاً ناپایدار و بیثبات است، هدف آن را تحمیل خواست دولت به نظام اعلام کرد. 2- نهاوندیان (معاون رئیسجمهور) با اشاره به بودجه سال 1400 گفت: «پیام این بودجه احیای مسیر ثبات و رشد اقتصاد ایران است و ما با تکیه به این سابقه میتوانیم در سال آینده تأکید بر زیرساختهای اقتصادی و حمایتهای اجتماعی را از سر بگیریم و این پیام در بودجه سال 1400 رویکرد افزایش سرمایه اجتماعی و زیرساختسازی است». 3- با توجه به اعتراضاتی که نمایندگان از کلیات لایحه بودجه 1400 داشتهاند، ورود کمیسیون تلفیق مجلس و اعمال بیش از 30 مصوبه برای ایجاد تغییر بر آن میتواند موجبات رضایت نمایندگان را در بر داشته باشد. ازجمله مهمترین این مصوبات عبارتاند از: افزایش وام ازدواج به میزان 100 میلیون تومان؛ افزایش یارانههای نقدی برای مراکز تحت پوشش حمایتی؛ عرضه 10 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی مانند سایر فراوردههای نفتی در بورس انرژی؛ تکلیف به دولت برای واگذاری 7 میلیون سهام عدالت به افراد واجد شرایط؛ افزایش 25 درصدی حقوق کارکنان دولت و ...
گزارههای تحلیلی: 1- کشور در شرایط حساسی قرار دارد؛ مسئولین میبایست در اتاقهای فکر خود راهی برای مشکلات پیدا کنند و آن را به رسانهها و عموم مردم نکشانند. کشاندن موضوعات ملی به عرصه رسانهها هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد. 2- سالهاست که نخبگان سیاسی از اصلاحات ساختاری بودجه سخن میکنند، موضوعی که مطالبه رهبر معظم انقلاب نیز میباشد؛ ایشان در سال 98 و در دیدار با کارگزاران نظام، در مورد ضرورت اصلاح ساختار بودجه فرمودند: «این یکی از کارهای اساسی و مهمی است که بایستی انجام شود». هنوز که هنوز است اصلاح ساختار بودجه انجام نپذیرفته است؛ موضوعی که قرار بود با همکاری دولت کنونی و مجلس گذشته تا پایان تیرماه همان سال(سال 98) انجام گیرد. عمده اختلافات مجلس و دولت بر سر بودجه، ناشی از عدم اصلاح همین ساختار است؛ موضوعی که رئیس مجلس چندین بار بر سر به نتیجه رساندن آن توسط نمایندگان تأکید کرده است. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده
https://eitaa.com/e_beman
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹گرایش روشنفکرانه مذهبی عمدتاً از
سالهای دهه سوم و شتابش از سالهای
دهه چهارم این قرن شروع شد. متفکرین
و معلمینی پیدا شدند که نسل جوان را به
طرف اسلام واقعی، اسلام روشنفکرانه
هدایت و سوق دادند. علامه طباطبایی،
آقای محمدتقی شریعتی، آقای طالقانی،
مرحوم شهید مطهری را باید جزو
پیشکسوتهای تفکر نوین اسلامی
دانست. نمایی که اینها از اسلام ارائه
میدهند، همان چیزی است که بعد از
یک خواب طولانی نشانگر و نمایشگر
یک بیداری است.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_چهارم
#جریان_روشنفکری_بیمار
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
📖🍃
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🎙/ امام خامنهاے (حفظهالله):
یأس بزرگترین آفت جوانی🔻
🔹جوانان عزیز! دشمن روی شما سرمایه
گذاری های زیادی میکند؛ حواستان جمع
باشد. عده ای را به بی تفاوتی می کشاند
و عده ای را دلسرد و مأیوس می کند، یأس
بزرگترین آفت جوانی است.
📆تاریخ: ۱۳۶۸/۰۸/۱۰
🍃| #شایداندکیتلنگر
📝| #درس_اخلاق_مجازے
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
🌀🍃
هدایت شده از ثامن رضوی
صعود چهل ساله.pdf
27.88M
📚🍃
🍃
[• #ڪتابخانه_مجازے •]
🔻حجتالاسلام راجے(نویسنده کتاب):
آقاسیدمصطفی خامنهای، فرزند مقام
معظم رهبری(حفظهالله) به دفتر ما
تشریف آوردند و پس از بازبینی کار،
پیام آقا را به ما منتقل کردند و
فرمودند: قلب آقا را شاد کردید، نظر
در این است که تمام کشور پایکار
شما بیایند که این دستاوردها به
گوش همه برسد.
🔹🌺🔸
📚کتاب صعود 40 ساله
(🔍)مروری بر دستاوردهای
(0⃣4⃣)چهلساله انقلاب اسلامی
(📊)براساس آمارهای بین المللی
📝نویسندگان:
➖سیدمحمدحسین راجے
➖سیدمحمدرضا خاتمے
| #دانلود🔝 | نمایید☝️
#ثامن #روشنگری
#دهه_فجر99
◀️ نشر حداکثری
#ڪانالهای_ثامن
•••••👇👇👇•••••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi
🆔 t.me/Samen_Razavi
🍃
📚🍃
دیدار خانواده شهید فخریزاده با رهبر معظم انقلاب/ رهبر معظم انقلاب در این دیدار با تجلیل از برجستگیهای علمی و فنی شهید فخریزاده گفتند: «علوّ مقامی که خداوند با شهادت به آن بزرگوار عطا کرد، مزد زحمات و اخلاص کمنظیر او بود و این مقام با هیچیک از مقامهای دنیوی قابلمقایسه نیست. رهبر معظم انقلاب عظمت یافتن نام شهید فخریزاده در میان عموم مردم و ابراز تأسف بسیاری از جوانان از ناشناخته بودن او در زمان حیاتش را از دیگر آثار اخلاص شهید دانستند». ایشان همچنین گفتند: «همسران شهدا در اجر آنها شریک هستند و از خداوند میخواهیم که صبر و آرامش خود را بر دلهای شما نازل فرماید و به توفیق الهی بتوانید حرکت خود را متناسب با شأن شهید ادامه دهید»
https://eitaa.com/e_beman
◄ ویزیت ۳۵۰۰ هرمزی توسط جهادیهای دندانپزشک/ گروه جهادی «منتظران ظهور» متشکل از ۳۰ دندانپزشک و پزشک عمومی بیش از ۳۵۰۰ نفر از اهالی جزیره هرمز را ویزیت کردند. آنها این ماه به شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان خواهند رفت. این گروه بزرگترین گروه جهادی دندانپزشکی است که با ۵۰۰ عضو فعال، ۱۳ سال است مشغول خدمترسانی در ۲۰ استان بوده و تاکنون بیش از ۳۰۰ اردو برگزار کرده است
https://eitaa.com/e_beman
◄ آمریکا ۴ هزار داعشی را وارد عراق کرد/ منابع عراقی اعلام کردند، بازجوییهای امنیتی از یکی از تروریستهای داعشی حاکی از حضور چندین عامل انتحاری در عراق است که منتظر صدور دستور برای اجرای مأموریت هستند. یک کارشناس امنیتی فاش کرد نظامیان آمریکایی تا پایان سال ۲۰۲۰، حدود چهار هزار تروریست داعشی را با خودروهای حامل پرچم آمریکا به عراق منتقل کردند. نیروهای امنیتی عراق اجازه بازرسی خودروهای نظامی آمریکا را ندارند و با ادامه حضور نظامیان آمریکایی، عراقیها نمیتوانند داعش را نابود کنند
https://eitaa.com/e_beman
◄ احکام سیاسی (سؤال 128): شرکت در جلسات سخنرانی که موجب از بین بردن وحدت در جامعه اسلامی شود، چه حکمی دارد؟ پاسخ: جایز نیست؛ به هم زدن انسجام و نظم اجتماع حرام و حفظ وحدت لازم است
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن
⭐👇ابهت دشمن را بشکنید( ۱۰۰)
القمر
سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ وَيُوَلُّونَ الدُّبُرَ
ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ [ ﺍﻳﻦ ] ﮔﺮﻭﻩ [ ﻣﺘﺤﺪ ﺩﺭ ﺟﻨﮕﻲ ﻛﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺮ ﺿﺪ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺗﺪﺍﺭﻙ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻨﺪ ] ﺷﻜﺴﺖ ﻣﻰ ﺧﻮﺭﻧﺪ ﻭ ﭘﺸﺖ ﻛﻨﺎﻥ ﻣﻰ ﮔﺮﻳﺰﻧﺪ .(٤٥)
پیامها:
۱- ابّهت دشمن را بشكنيد، كفّار تنها ملاكهاى مادى را به حساب مىآورند و از قدرتهاى غيبى و الهى غافلند. نَحْنُ جَمِيعٌ مُنْتَصِرٌ ... سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ
۲- با دشمن مغرور، قاطعانه برخورد كنيد. «سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ وَ يُوَلُّونَ الدُّبُرَ»
۳- عنصر كفر و تكذيب، در هر جمعيّتى وسيلهى پراكندگى است. سَيُهْزَمُ ... يُوَلُّونَ الدُّبُرَ
۴- اگر كفّار به جمعيّت خود مىنازند، بدانند كه پراكنده مىشوند، «سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ» و اگر به حمايت از يكديگر دل خوش دارند، بدانند كه همه فرار خواهند كرد. «يُوَلُّونَ الدُّبُرَ»
۵-راى كافران، علاوه بر قلع و قمع دنيوى، قهر اخروى نيز در پيش است. «بَلِ السَّاعَةُ مَوْعِدُهُمْ»
✍تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
آخرین وضعیت محبوبیت رئیسی، خاتمی و روحانی
براساس نتایج یک نظرسنجی، 43/8 درصد مردم گفته اند که به آیت الله رئیسی به احتمال زیاد رای می دهند. 16/9 درصد نیز گزینه تا حدی ، 7/9 درصد گزینه کم و 8/7 درصد گزینه اصلا رای نمی دهم و 12 درصد هم گزینه نمی دانم و نمی شناسم را انتخاب کرده اند.
میزان محبوبیت افراد هم به ترتیب آیت الله رئیسی 23/2 درصد، خاتمی 10/6 درصد، روحانی 2/6 درصد، ناطق نوری 0/9 درصد بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
* انتقال احمدی نژاد از جلسات علمی و گفتگوها به فضای مجازی
محمود احمدی نژاد در سالهای اول دولت روحانی گاها فیلم های از نشستهای علمی و اظهارات کارشناسی از خود در مورد مسایل کشور منتشر می کرد. بررسی روند مطالب منتشر شده علنی از محمود احمدی نژاد بیانگر این است که بر خلاف گذشته که تلاش میشد تصویر یک کارشناس مسایل اقتصادی و معیشتی از او ساخته شود، اینک بیشتر در فضای مجازی و به گفتگوهای حاشیه ساز مشغول است.
https://eitaa.com/e_beman
تکلیف مالایطاق به شورای نگهبان
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا درباره مصوبه انتخاباتی مجلس و سنجش برنامه نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان به روزنامه ایران گفت: «چون در کشور ما سیستم حزبی وجود ندارد که احزاب کاندیدا معرفی کنند، ما مجبور شدهایم وظیفه تأیید صلاحیتهای نامزدها را بر دوش شورای نگهبان بگذاریم که بر طبق قانون اساسی وظیفه نظارت بر انتخابات را دارد.
نتیجه این است که بار سنگینی را در یک زمان محدودی روی دوش نهادی گذاشتهایم که اساساً تشکیل شده برای تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی و حالا مدام مسئولیتهای بیشتری به آن تحمیل میشود و چنین امری ممکن است نتیجه خوبی نداشته باشد. همین که تا به الان ما یک مسئولیت به دوش شورای نگهبان گذاشته بودیم و آن هم تعیین رجل سیاسی و مذهبی مطابق شرایط اصل 115 قانون اساسی بود، نتیجهاش این انباشت مشکلات در دولتهای مختلف شده است.
حالا میخواهیم یک کار دیگر هم بر دوش شورا بگذاریم، بگوییم بیا و برنامه کاندیداها را هم تأیید کن و احیاناً ببین مشاوران و معاونانش قرار است چه کسانی باشند. خب اینها بهنظر من تکلیف مالایطاق است و عملاً اجرایی نخواهد بود.
https://eitaa.com/e_beman
اصلاح طلبان یک گام جلوتر از اصولگرایان
فرهیختگان نوشت: کمتر از ۵ماه تا انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم باقیمانده است و گروههای سیاسی اقدامات اولیه برای رقابت را آغاز کردهاند. اصلاحطلبان که پیشتر گزینههایی چون تحریم انتخابات را مطرح میکردند، حالا بهطور کلی از آنها عبور کرده و در تلاشند مزیتهای رقابتی خود را افزایش دهند. مهمترین اقدامشان طی یکی، دو ماه گذشته نهاییکردن ساختار و سازمان شرکت در انتخابات بود و با تشکیل گروهی بهنام گروه اجماعساز و ۴۲نفره، شامل چهرههای حقیقی و حقوقی نشان دادند که عزم خود را برای یک رقابت تمامعیار جزم کردهاند. در این یک مورد اصلاحطلبان حداقل یک گام از اصولگرایان جلوترند چراکه بعید نیست با همین روش بتوانند یکی از مهمترین چالشهایشان یعنی فرآیند تصمیمگیری و رسیدن به گزینه نهایی را تسهیل کنند..
اولین و مهمترین چالش آنها نسبتشان با دولت است؛ مسالهای که بهقول محمدصادق خرازی، غیرقابلانکار است و در هیچ حالتی نمیتوان آن را از افکارعمومی پوشاند...
آنچه مشخص و معلوم است اطلاع فعالان اصلی جریان اصلاحات از هزینههای سنگین دولت روحانی برای این جریان در انتخابات آتی است، چیزی که باعث شده بهصورت نوبهای به انتقادهای سنگین از دولت بپردازند و تلاش کنند مرزگذاری بسیار مشخص و واضحی با روحانی و حلقه اولیه آن، اعضای اعتدال و توسعه داشته باشند...
اصلاحطلبان با وجود چالشهای بزرگی که دارند روی یکی، دو مساله حساب ویژهای باز کردند؛ اول نابلدی جریان رقیب در فرآیند انتخابات است و دوم فرصت دوقطبیسازی بر سر موضوعاتی چون سیاست خارجی و آزادی. اصلاحطلبان در هر دوی این موضوعات دارای تجربههای موفقیتآمیزی در سالهای 92 و 96 هستند.
درخصوص موضوع اول میدانند رقیبشان بهسادگی خطاهای بزرگی مرتکب میشود و در هر مرحلهای از رقابت ممکن است بهسادگی فرصت حذفشدن خود را ایجاد کند. مانند همین امروز که بخش عمدهای از اصولگرایان تصور میکنند رای اصلاحطلبان در جامعه ریخته و بهسادگی امکان پیروزی برایشان فراهم است، لذا مشغول دعواهای داخلی هستند. در مورد دوم هم اصلاحطلبان حساب ویژهای روی اتفاقات این چندماه و نهایتا رقابتهای یک هفته آخر باز کردهاند.»
https://eitaa.com/e_beman
بالاترین فروش نفت در اوج تحریمها
رستم قاسمی، وزیر سابق نفت گفت: «در زمانی که پالایشگاه ستاره خلیجفارس را با ۷۰ درصد پیشرفت به دولت روحانی دادیم، هم تحریم آمریکا بودیم، هم تحریم اتحادیه اروپا و هم تحریم سازمان ملل؛ الآن فقط تحریم آمریکا هستیم. تحریمها الآن خیلی شُلتر و آسانتر از تحریم سالهای ۹۱-۹۰ شده است. بالاترین میزان فروش نفت در یکصد سال اخیر را در اوج تحریمهای ۹۱-۹۰ داشتیم»
https://eitaa.com/e_beman
قاچاقچی حرفهای حتی یک لکه خاکستری نداشت!
دیروز(۷ بهمن) سخنگوی دستگاه قضا خبر داد: «مهدی جهانگیری به جرم قاچاق ارز با ارزش ریالی ۲۶ میلیارد ریال به تحمل ۲ سال حبس و ضبط ارز قاچاق شده و پرداخت جزای نقدی ۴ برابر بهای ریالی محکوم شده است. همچنین برای تحصیل مال نامشروع به تحمل ۲ سال حبس و رد مال محکوم شده است و در رابطه با خودداری از ارائه اطلاعات به سازمان بورس، به تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است». اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی (۱۵ مهر ۹۶) در واکنش به دستگیری برادرش گفته بود: «امروز با فعالان بخش خصوصی برخورد امنیتی میشود! هیچکس حق ندارد به بهانه مبارزه با فساد تسویهحساب سیاسی کند! نهادهای حاکمیتی باید در چارچوب قانون حرکت کنند! من بهتر از هر کسی فساد و رانتهای فساد را میشناسم! فرق بین برخورد با فساد و برخورد سیاسی را میدانم! چرا با برخورد امنیتی با سرمایهگذاران اقتصادی، آنها را از مشارکت در توسعه ناامید میکنیم؟! وی پیشازاین در ۲۰ اردیبهشت همان سال نیز گفته بود: «در پرونده خودم و خانوادهام حتی یک لکه خاکستری وجود ندارد، همه هم به این موضوع واقف هستند». انجام حرفهای قاچاق توسط مهدی جهانگیری بهگونهای بود که وی در ۵ مهر ۹۵ توسط دولت روحانی، کارآفرین برتر صنعت گردشگری معرفی شد!
https://eitaa.com/e_beman
پیام جنگ فرسایشی اخیر داعش، به عراق و سوریه چیست؟
ارتش سوریه زمانی که هزاران تروریست داعشی را از مناطق تحت اشغال خود اخراج کرد، آنان به اطراف الشرقیه دیرالزور یعنی مرزهای عراق و سوریه رفته و تسلیم نیروهای آمریکایی و نیروهای جداییطلب قسد شدند. این تروریستها پس از تسلیم، به سه مکان منتقل شدند، نخست اردوگاه الهول در الحسکه تحت حفاظت مستقیم شبهنظامیان جداییطلب قسد، و منطقه دوم التنف که امریکا اشغال کرده و اردوگاه الرکبان و منطقه سوم وادی العزیز در ریف شمال غربی استان حماه یعنی منطقه حدفاصل حماه، حلب و ادلب. ناظران میگویند: «گروههای تروریستی طی دو سال گذشته کاملاً بازسازی شدهاند و هماکنون نیز روش داعش پس از اشغال اراضی و اعلام خلافت در آن مناطق تغییر یافته و بر روش مبارزاتی متمرکز شده بهگونهای که دو ماه پیش عملیات داعش گسترده شد و در البادیه سوریه و البادیه عراق مستقر شدند. گروههای تروریستی؛ گروههای جنگجویی هستند که نیروهای اشغالگر آمریکایی و نیروهای جداییطلب قسد تأمین امنیت آنان و حمایت لجستیکی آنها را بهسوی گذرگاههای سوریه و عراق برای ایجاد جدایی میان دو کشور و تحقق اهداف سیاسی امریکا و گروههای کردی بر عهده دارند». برخی تحلیلگران سیاسی نیز تأکید کردند، گروه وهابی داعش به الحشدالشعبی عراق حمله میکند؛ زیرا بهخوبی میداند الحشد قدرت واقعی است بنابراین هدفگیری الحشد پیامی دارد مبنی بر اینکه آنان در مناطقی هستند که فعالیت نظامی کمرنگ است و در مناطق گستردهای از جزیره انبار؛ مسئلهای که مستلزم تقویت امکانات نظامی و لجستیکی برای از بین بردن افراد باقیمانده داعش است
https://eitaa.com/e_beman