▼گزارش روز
شکست بزرگ اطلاعاتے و امنیتی!
در یڪ اقدام بیسابقه، شش زندانے فلسطینے با حفر یڪ تونل در یکے از مهمترین زندانهاے رژیم صهیونیستی، ساعت یڪ بامداد روز دوشنبه (15 شهریور) موفق به فرار از زندان شدند.
گزارههاے تحلیلی: 1- شش زندانے فلسطینے در حالے با حفر یڪ تونل دهها متری، موفق به فرار از زندان گیلبواع شدند که این زندان ازنظر تدابیر امنیتے و حفاظت شدیدے که از آن میشود، یکے از زندانهاے بسیار مهم رژیم صهیونیستے به شمار میرود؛ طورے که تاکنون سابقه نداشته است کسے بتواند از این زندان فرار کند. نکته قابلتوجه ماجرا اینجاست که نیروهاے امنیتے رژیم صهیونیستے تا ساعتها بعد متوجه فرار زندانیان نشده بودند، تا اینکه چند کشاورز صهیونیستے به نهادهاے امنیتے این رژیم خبر دادند که چند فلسطینے مشکوڪ را در اراضے اشغالے مشاهده کردهاند! این موضوع براے صهیونیستها شوکهکننده بوده و نخستوزیر این رژیم آن را «یڪ موضوع خطرناک» دانسته است! 2- فرار زندانیان فلسطینے که یڪ پیروزے بزرگ براے گروههاے مقاومت فلسطینے محسوب میشود، یڪ اتفاق تکاندهنده و زنگ هشدار براے نهادهاے امنیتے و نظامے رژیم صهیونیستے به شمار میرود. در اهمیت راهبردے این رخداد همین بس که یڪ منبع امنیتے در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستے با اشاره به این موضوع اعتراف کرده «این حادثه (فرار فلسطینیها) بسیار سخت و عجیب است. زندانیان فلسطینے مدتها در حال حفر تونل بودند؛ اما ما کمترین اطلاع در این زمینه نداشتیم». 3- نکته حائز اهمیت بعدے در خصوص این رخداد، هویت زندانیانے است که از این زندان فوق امنیتے فرار کردهاند؛ «زکریا زبیدی» فرمانده سابق گردان «شهدا الاقصی» وابسته به جنبش فتح یکے از شش زندانے فرارے است. زکریا زبیدے دو دهه پیش به دلیل عملیات متعدد در «انتفاضه الاقصی» به حبس طولانیمدت محکوم شده بود. زبیدے در سال 2011 و در جریان تبادل زندانیان حماس و رژیم صهیونیستی، آزاد شد ولے چند ماه بعد در پاییز سال 2012 دوباره بازداشت و مدتے در زندان به سر برد. سومین بازداشت وے مربوط به دو پرونده تیراندازے به اتوبوس رژیم صهیونیستے در کرانه باخترے بود که منجر به صدور حکم حبس ابد براے او شد. فرار چنین فرماندهے از زندان به تزریق روح امید و مقاومت در فلسطین تعبیر میشود.
نکته پایانی: فرار شش زندانے فلسطینے که در بین آنها فرمانده باسابقهاے چون زکریا زبیدے حضور دارد، خبر نگرانکنندهاے براے رژیم صهیونیستے است. این موضوع درعینحال که ضعف دستگاههاے اطلاعاتے و امنیتے رژیم صهیونیستے را به نمایش گذاشت، مطمئناً تحرکات ضدامنیتے علیه ارکان گوناگون اطلاعاتی، امنیتے و نظامے توسط گروههاے مقاومت را افزایش داده و صهیونیستها را با خطرات جدیدے مواجه خواهد ساخت. (حمید خوشآیند)
▼حرف روز
👈«کسرے بودجه» و راهکار درمان آن
کارشناسان اقتصادے معتقدند؛ کسرے تراز عملیاتے بودجه که تفاوت بین درآمدها با اعتبارات جارے را نشان میدهد، در قانون بودجه امسال به بیش از ۴۶۴ هزار میلیارد تومان رسیده است. در دولت گذشته این کسرے معمولاً به شکل مستقیم و غیرمستقیم از طریق منابع بانڪ مرکزے تأمین میشد که با این روش، تورم در جامعه افزایشیافته و عملاً دولت دست در جیب مردم میکرد. براے مثال، دولت دوازدهم در ۴ ماهه نخست امسال براے جبران کسرے بودجه، ۵۸ هزار میلیارد تومان پول چاپ کرد که تبعات تورمے آن در ماههاے آینده گریبانگیر اقتصاد خواهد شد. هرچند راهکار میانمدت و بلندمدت کسرے بودجه، اصلاح قانون بودجه است، بااینوجود راهکارهاے کوتاهمدت کمهزینهاے نیز براے کاهش تبعات کسرے بودجه و جبران بخشے از آن توسط دولت وجود دارد.
👈نکات تحلیلی: 1- افزایش فروش نفت و مشتقات آن. با توجه به دورنماے مذاکرات هستهاے و رفع تحریمها و نیاز به تأمین کسرے بودجه در کوتاهمدت، باید راههاے فورے براے دور زدن تحریمها در دستور کار قرار گیرد. مثل فروش سوخت به لبنان و ونزوئلا. ۲- شفافسازے مالیاتے و جلوگیرے از فرار مالیاتی. مالیات بر ارزشافزوده، مالیات بر خانههاے خالی، حذف معافیت مالیاتے مناطق ویژه و مالیات بر تراکنشهاے کلان بانکے و ... 3- جذاب نمودن اوراق مالے براے فروش آن به مردم؛ 4- فروش سهام دولتے به مردم؛ عرضه سهام شركتهاے دولتے در بورس، عملاً میتواند راهكارے براے جبران كسرے بودجه دولت باشد. صندوقهاے ETF دولتے تقریباً روش کمهزینهاے هستند بهشرط اینکه دولت ملاحظات بازار سرمایه را نیز مدنظر داشته باشد تا مجدداً وضعیت ریزشے بازار، مشابه سال گذشته به وجود نیاید. 5- افزایش سهم دولت از درآمد صادرات LPG؛ باوجودے که سهم شرکتهاے اصلے زیرمجموعه وزارت نفت از صادرات و فروش داخلے نفت خام و ...، 14.5 درصد است، اما کل درآمدهاے ناشے از صادرات گاز مایع توسط شرکت ملے گاز ایران، به این شرکت تعلق میگیرد و دولت هیچ سهمے از این درآمدها ندارد. این رویه باید اصلاح شود. 6- کنترل یا کاهش مخارج و هزینههاے جارے و عمومے وزارتخانهها.
👈نکته راهبردی: نظام بودجهریزے باید از همان ابتدا بهگونهاے طراحے شود که کسرے بودجه به وجود نیاید؛ اما در صورت وقوع، باید از طریق افزایش درآمدهاے پایدار یا کاهش و صرفهجویے در اعتبارات هزینهای، این کسرے مدیریت شود تا معیشت مردم کمتر تحت تأثیر آن قرار گیرد.
👈✍(نویسنده: علے محمدی)
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈مردمی کردن اداره کشور شرط تحقق دولت مردمی و قوی
"وَإِن يُريدوا أَن يَخدَعوكَ فَإِنَّ حَسبَكَ اللَّهُ ۚ هُوَ الَّذي أَيَّدَكَ بِنَصرِهِ وَبِالمُؤمِنينَ" (انفال؛ ۶۲)
🔸 در #انقلاب_اسلامى ايران، چند خصوصيت مهم وجود داشت كه همه منطبق بر #حركت_اسلامى_صدر_اول بود:
1️⃣ نخست؛ هدفگيرى سياسى؛ يعنى ارادهى قاطع بر #حاكميت_دين خدا و اينكه قدرت از دست شيطانهاى ظالم و فاسد گرفته شود و حاكميت و قدرت سياسى جامعه بر اساس ارزشهاى اسلامى شكل گيرد.
2️⃣ دوم؛ آنكه براى تحقق اين هدف، از #تودههای_مؤمن و آگاه و دردمند و فداكار و نه از احزاب و گروهها و سازمانهاى سياسى نيروى انسانىِ لازم گرفته شد و رهبر حكيم، نصرت را پس از توكل به خدا، از نيروى لا يزال #مردم جستجو كرد و در سايهى مجاهدت پانزده ساله، جنود رحمان را از بندگان خدا به وجود آورد و در راه خدا به حركت درآورد: «هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ».
🗓 ۱۳۶۹/۰۳/۱۰
✍#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
در جامعهی اسلامی، همهی عناصر باید به سوی یک هدف، با یک گام قدم بردارند و متّحد باشند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیست_و_چهارم
♦️محمد حسن آخوند، رئیس دولت طالبان کیست؟
🔹گروه طالبان بعد از ۲۴ روز از ورود نظامیان این گروه در کابل، روز گذشته، محمد حسن آخوند را به عنوان رئیسالوزرا یا نخستوزیر اعلام کرد.
🔹 او در حکومت قبلی گروه طالبان، در دهه ۹۰ میلادی، سمت معاون نخست وزیر و معاون وزارت خارجه را بر عهده داشت.
🔹بعد از سقوط رژیم طالبان در سال ۲۰۰۱، محمد حسن آخوند رئیس شورای رهبری گروه طالبان بوده است.
🔹گفته میشود او بیشتر از اینکه فرد مذهبی باشد، سیاسی است و به دلیل اینکه ریاست شورای رهبری گروه طالبان را در دست داشته، در امور نظامی هم تاثیرگذار است. او در میان گروه طالبان از احترام بیشتری برخوردار است.
🔹محمد حسن آخوند، متولد ولایت قندهار خاستگاه گروه طالبان است و از قوم پشتون و شاخه درانی است.
🔹او از چهرههای نزدیک به ملا محمد عمر، رهبر پیشین گروه طالبان بود و گفته میشود که اکنون هم با ملا هبتالله رهبر فعلی نزدیک است.
👈بدون مذاکرات هم مے توان مشکلات اقتصادے را حل کرد
حسین راغفر، اقتصاددان درباره حل مشکلات اقتصادے به آرمان ملے گفت: «حل مشکلات بدون به نتیجه رسیدن مذاکرات امکان پذیر است. امکان اینکه ما بتوانیم ظرفیتهاے اقتصادے را بهبود ببخشیم در کشور وجود دارد. با این وجود متأسفانه شواهدے دال بر این مسأله به وجود نیامده است.
آقایرئیسے در یڪ اقدام صحیح از سرمایه گذاران خارجے و ایرانیان خارج از کشور دعوت کردند که در کشور سرمایه گذارے کنند. این دعوت اقدام ارزندهاے است اما باید این نکته را در نظر داشته باشیم که تحقق چنین اتفاقے نیازمند الزاماتے است.امروز تولیدکننده داخلے با موانع زیادے مواجه است.
مافیاے قدرت و ثروت و برخے کارشکنیهایے که در دولت صورت میگیرد تولید کننده داخلے را فلج کرده است. به همین دلیل تنها دعوت از سرمایه گذاران خارجے مشکلے را حل نمیکند و نتیجه بخش نیست. دلیلش نیز این است که ما تنها شرایط را براے دلالی، سوداگرے و سفته بازے فراهم کردهایم و تولید کننده واقعے به شدت تحت فشار است.
بسیارے از تولیدکنندگان با مشاهده چنین شرایطے تولید را رها کرده و به جرگه سفته بازے و دلالے روے آوردهاند. مافیاے قدرت و ثروت به دنبال این است که تولید در کشور اتفاق نیفتد و به جاے آن واردات افزایش پیدا کند.
هنگاهے که آقاے رئیسے سخنانے درباره مقابله با مافیاے واردات مطرح میکنند، مشاهده میکنیم که با واکنشهایے از این طرف این گروهها مواجه میشود.
▪️🇮🇷🌷 ﷽ 🌷🇮🇷▪️
🌷 بصائر علوی
🌹 #امیرمومنان فرمودند :
« إِنَّ اللّهَ سُبْحَانَهُ جَعَلَ الطَّاعَةَ غَنِيمَةَ الاَْكْيَاسِ عِنْدَ تَفْرِيطِ الْعَجَزَةِ.
⬅️ خداوند سبحان طاعت خود را غنيمت زيركان قرار داده هنگامى كه افراد ناتوان (و هوسباز) كوتاهى مى كنند »
📒 #نهج_البلاغه، حکمت۳۳۱
#خردمند
#استفاده_از_فرصتها
#خدمت_به_مردم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
⚫️قیمت خودروی خارجی ۵۰ تا ۸۰ درصد کاهش مییابد
🔺دبیر انجمن واردکنندگان خودرو:
🔹آنچه الان در کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره واردات خودرو به تصویب رسیده بسیار مطلوب است و نتیجه آن افت ۵۰ تا ۸۰ درصدی قیمت در بازار خودروهای خارجی است.
🔹 واردات خودرو علاوه بر کاهش شدید قیمت در بازار خودروهای خارجی، به راه افتان نهضت مدیریت هزینه در خودروسازهای داخلی و متعادل شدن قیمت خودروهای تولیدی آنها را در پی خواهد داشت.
http://Eitaa.com/e_beman