طرف اینقدر جاسوس بودنش تابلو بود که موقع مرگ هم پرچم ایتالیا رو جنازهش انداختن!
#امیرانتظام
دفترامام جمعه مشهد در اطلاعیه ای انتساب برخی شایعه ها به آیت الله سید احمد علم الهدی را تکذیب کرد.
در این اطلاعیه آمده است: به گزارش واحد پاسخ به شایعات سایت Alamolhoda.com اخبار کذبی مبنی بر دستور آیت الله علم الهدی نسبت به تخریب مجسمه های فردوسی و نبردهای رستم در پدیده شاندیز، در رسانه های مجازی منتشر شده است.
در این سالها در لابلای شایعات و تخریب های علیه آیت الله علم الهدی اخبار بی پایه و اساس و مضحک و دروغی از این دست بطور پراکنده شنیده شده است. من جمله دستور آیت الله علم الهدی نسبت به تخریب مجسمه های فردوسی و آثار شاهنامه در گوشه و کنار شهر مشهد مثل دیوار آستان قدس یا سر درب دانشگاه و یا اکنون در پدیده شاندیز ، یا در جایی شنیده شده که آیت الله علم الهدی دستور نسبت به ممنوعیت قلیان به نهادی داده و یا در جایی دیگر دستوری از جانب ایشان برای تخریب مغازه یا ساخت ابنیه ای صادر شده است.
اساسا آیت الله علم الهدی به لحاظ مشی و سبک کاری هیچ ورودی در این مسائل نداشته و اصلا توجهی به این موضوعات ندارند.
مردم شریف مشهد، مخاطبان فرهیخته و فعالان رسانه ای به خوبی واقف هستند که انتشار چنین مطالب سخیف و غیر قابل باور هدفی جز انحراف افکار عمومی از موضوعات معیشتی و سوء مدیریت ها ندارد.
🔻 #فوری
🔹یک فروند هواپیمای متجاوز صهیونیستی در حریم هوایی پایگاه پلیس دریایی لبنان سرنگون شد.
خروج حزب الله از سوریه غیرقابل قبول است
◄ خبرگزاری اینترفکس روسیه به نقل از یک دیپلمات روس که اشارهای به نامش نشده، نوشت: «درخواستها برای خروج حزبالله از سوریه پیش از ریشهکن شدن تروریسم، غیرقابل قبول است.» این دیپلمات روسیه گفته است: «مبارزه حزبالله با تروریسم افراطی، با سیاستهای روسیه در خاورمیانه همخوانی دارد.» این اظهارات در حالی مطرح میشود که ترامپ در دیدار آینده خود با پوتین قصد دارد با وی درباره خروج ایران و حزبالله از سوریه مذاکره کند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دوربین مخفی
❌واکنش متفاوت مردم در مقابل آزار و اذیت یک دختر با حجاب و بی حجاب
غربی ها آنقدر شرف دارند که به یک زن محجبه حساس باشند ولی مسیح علینژاد بویی از شرافت نبرده
💢سکس و شهوت رانی راه نفوذ در حکومت اسلامی اندلس!
چگونه از طریق #فحشا یک حکومت را از بین بردند؟
اَندَلُس یکی از ۱۷ بخش خودمختار کشور اسپانیا است.
مسلمانان به مدت ۷۸۱ سال (از سال ۷۱۱ تا ۱۴۹۲) بر اندلس و نقاط دیگر اسپانیا حکومت کردند.
مسلمانان، شبه جزیره «ایبریا» واقع در جنوب غربی اروپا را «اندلس » می نامیده اند.
مهمترین دلیلی که سبب سقوط اندلس شد، تهاجم فرهنگی مسیحیان و تسلیم شدن مردم و مجریان حکومتی در برابر این تهاجم که منجر به فساد اخلاقی نیز شد، میباشد.
مسلمانان که تسلیم حملات فرهنگی مسیحیان شدند از بزرگ تا کوچک از امیر و سرباز غالباً به فساد #اخلاقی روی آوردند. شهید مطهری در کتاب خود به این مطلب اشاره میکند که حتی امیران نیز جذب فتانه و زنان فاحشه وارداتی از کشورهای مسیحی نشین شده بودند.
شهید مطهری دراینباره چنین میگوید:
«در کتابى خواندم که روزى یکى از حاکمان مسلمان در #قصر خودش کنار دریایى نشسته بود و داشت خیابان و بازار را تماشا مىکرد. یک دختر بسیار زیباى مسیحى -و شاید به قصد دلربایى از شخص حاکم- با طنّازى فوقالعاده ازآنجا عبور کرد. او مقدارى تماشا کرد، آنچنان فریفته شد که بىاختیار خودش از قصر بیرون دوید، دیگر مجال به غلامها و نوکرها نداد که بروید او را بیاورید، خودش پرید و شخصاً او را بغل زد و آورد داخل قصر. این واقعه گزارش شد به مرکزى که این توطئه را اجرا مىکرد. مىگویند وقتى به آنجا گزارش شد، آنها از شادى به رقص آمدند، گفتند دیگر ما فاتحیم»
📚مجموعه آثار استاد شهید مطهرى، ج۲۵، ص ۳۰۱
🔺فرودگاه بین المللی #نجف در عراق توسط معترضین به فقر و بیکاری تسخیر شد. تمامی پروازهای این فرودگاه لغو و پرواز هواپیمایی ماهان "نجف- مشهد" بدون مسافر به مشهد بازگشت!
🔺پیوستن نیروهای امنیتی به تظاهر کنندگان و درخواست از ارتش برای حمایت از مردم، همچنین درخواست از تمام عراقی ها برای از بین بردن حزب الدعوه در تمام شهر های عراق
🔺تا بدین لحظه ۴۰ معترض با شلیک مستقیم گلوله نیروهای امنیتی کشته شده اند.
🔺فرودگاه نجف بدست معترضین تسخیر شده، همچنین معترضین مانع از پرواز هواپیمایی ماهان ایران به مقصد مشهد شده اند!
🔺مقتدی صدر طی بیانیه ای اعلام کرده است: هیچ یک از نهادهای امنیتی حق شلیک به معترضین را ندارند.
🔺مقر حزب الدعوه در نجف، استان میسان و ذیقار بدست معترضین اشغال شده و به آتش کشیده شده است.
■ نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران طی سخنانی در نشست خبری که امروز صبح برگزار شد، با اشاره به چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در تاریخ اسلام برای اولین بار است که عمر حاکمیت و نظام حکومت دینی و ولایی به 4 دهه می رسد.
□ انقلاب اسلامی دشمن دارد چون زنده و در حال حرکت است و اگر تاثیرگذاری انقلاب نبود، دشمن هم نداشت.
□ او گفت : استقامت فکری و استقامت عملی دو لازمه حرکت در مسیر انقلاب و پاسداری از آن است.
□ نماینده ولی فقیه در سپاه، شعار این همایش را «حوزه انقلابی، رسالت اساتید انقلابی و بسیجی» اعلام نمود
□ حاج صادقی با بیان اینکه سپاه با تمام وجود در جهت اجرای منویات رهبری فعالیت میکند، بار دیگر تصریح کرد: از مسئولینی که دنبال تحقق فرامین رهبری و نظام باشند حمایت میکنیم.
□ او افزود : امروز رژیم اشغالگر صهیونیستی به این جمع بندی رسیده که انقلاب اسلامی کاری کرده که اسرائیلی که روزی مقابل سنگ کودکان فلسطینی بود امروز در مقابل خود موشکهای فلسطینی ها را میبیند و سنگهای فلسطینیان به موشک تبدیل شده است.
□ حاج صادقی تصریح کرد: یکی از صحنه های پیروزی انقلاب اسلامی شکست رژیم صهیونیستی در مقابل حزب الله لبنان و حماس و غزه بود که نشان می دهد جبهه مقاومت شکل گرفته است.
□ ادامه داد: این اختصاص به شیعه ندارد و ما شاهد روحیه مقاومت و ایستادگی برادرانمان در حماس هم هستیم.
□ نماینده ولی فقیه درخصوص عملکرد برخی کشورهای منطقه گفت: این واقعا شرم آور است که استکبار بگوید مانند گاو شیرده یک کشور عربی را میدوشیم. حاکمان این کشورهای عربی باید مانند مردم خود عزت اسلامی را نزد خدا بجویند و در مقابل استکبار کوتاه نیایند.
□ وی تاکید کرد: اگر دشمن بخواهد متعرض انقلاب اسلامی شود تمام موجودیتش با خطر نابودی مواجه خواهد شد چراکه توان اطلاعاتی و نیروی انسانی و تجهیزاتی سپاه در آمادگی کامل است و تنگه هرمز فقط یکی از این عرصه هاست؛ مگر میشود دشمن مکانی را برای ما ناامن کند و برای او امن باشد؟
□ روحانیون هم مانند برادران عملیاتی و مستشاری هرجا که لازم باشد در جبهه مقاومت حضور یافته و مییابند.
□ نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار داشت: امروز ارتباط ما با کشورهای همسایه از جمله روسیه و دیگر کشورها مانند سوریه بسیار خوب است و همین استکبار را عصبانی کرده است.
وی تاکید کرد: حضور ما در سوریه تا زمانی که خود دولت سوریه بخواهد ادامه خواهد داشت.
□ حاج صادقی تصریح کرد: آنهایی که دنبال خروج ایران از سوریه هستند، میخواهند با رفتن ایران مقاومت را در سوریه بشکنند اما این آرزو را به گور خواهند برد.
□ نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: داعش را خود استکبار ایجاد کرده و آن را بهترین راهکار برای مقابله با انقلاب اسلامی میداند.
□ وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: سپاه خدمتگزاری به دین و مردم را در مقابل هم نمیداند، برای همین در عرصه های سازندگی و خدمت به مردم حضور مییابد و این حضور با انگیزه پاسداری از انقلاب و خدمت به مردم است نه انگیزه اقتصادی.
اعلام آمادهباش نیروهای کویت در مرز عراق
🔹 وزارت کشور کویت امروز شنبه با توجه به حوادث عراق، وضعیت آمادهباش نیروها را اعلام و گارد ملی نیز اجرای اقداماتی در این زمینه را آغاز کرد.
🔹وزارت خارجه کویت در بیانیهای از امنیت و آرامش در مرزهای شمالی این کشور خبر داد و گفت جای هیچ گونه نگرانی از اوضاع امنیتی در عراق نیست.
🔴 #چرا_دفاع_از_مقاومت
🔻صادق خرازی دیپلمات و فعال اصلاح طلب:
🔸اگر در عراق، لبنان و سوریه یک قدم به عقب برمیداشتیم امروز بازنده بودیم
🔸عدهای سوء مدیریتشان را به مسائل بینالملل ربط میدهند
پس از سفر راهبردی علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری به روسیه و ابلاغ پیام رهبری به پوتین اعلام شد که روسیه در ایران به خصوص حوزه نفت و گاز 50 میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد کرد و از طرفی هم توافقاتی برای سوآپ نفتی ایران توسط روسها انجام شده و قرار است روزانه یک میلیون بشکه نفت ایران از طریق این کشور صادر شود البته شنیدهها حکایت از آن دارد که ایران باید مبلغ 500هزار بشکه نفت را دریافت کند و برای 500هزار بشکه مابقی از روسیه کالا وارد کنیم.
■ روابط عمومی قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد:
□ در پی نفوذ یک تیم تروریستی ضد انقلاب از منطقه مرزی نودشه در استان کرمانشاه برای انجام اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی، این تیم توسط رزمندگان دلاور قرارگاه نجف نیروی زمینی سپاه مورد شناسایی و تعقیب قرار گرفته و مقارن عصر امروز( 23 تیرماه )طی یک درگیری به طور کامل منهدم شد.
این اطلاعیه می افزاید:
□ در این درگیری سه تروریست به هلاکت رسیده و یک تروریست دیگر به شدت زخمی شد. در این درگیری همچنین یکی از نیرو های بسیجی بومی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
□ در این اطلاعیه با تاکید بر اشراف اطلاعاتی و آمادگی همه جانبه رزمندگان نیروی زمینی سپاه و دیگر نیروهای امنیتی حاضر در منطقه برای مقابله با هرگونه عرض اندام گروهک های ضد انقلاب و معاند آمده است:
طی این عملیات موفق مقادیر قابل توجهی سلاح ، مهمات و تجهیزات از تروریستها کشف و ضبط شد.
🔰 رمز پیروزی در مقابل دشمن
❓ «تسلیم» یا «ایستادگی»؛ هزینهی کدام بیشتر است؟
🔻ملت ایران از سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی همواره مورد دشمنی و توطئهگری قدرتهای استعمارگر و مستکبر و مشخصاً دولت آمریکا بوده و این دشمنی پس از پیروزی انقلاب نیز ادامه یافته است. در مقابل این دشمنیها همواره دو تفکر «ایستادگی» و «سازش» در داخل کشورمان مطرح بوده است. رهبر انقلاب اسلامی با اتکاء بر تجربیات تاریخی ملت ایران، معتقدند «سازش» هزینهای بهمراتب بیشتر و دردناکتر از «ایستادگی» در مقابل زورگوییها داشته و دارد؛ و همچنین ایستادگی در مقابل توطئهی دشمن، دستاوردها و موفقیتهای مهمی برای ملت ایران در پی خواهد داشت.
🔴 راهی تا پیروزی نمانده...
هشت سال کل جهان جمع شدن که انقلاب مارویک شبه نابود کنن اما آخرسر مجبورشدن قدرت مارو قبول کنن
هفت سال گفتن اسد باید بره اما امروز نتانیاهو میگه ما با اسد مشکلی نداریم!
نتیجه مقاومت،عقب نشستن دشمنه
در تحریمها هم با صبر انقلابی و مدیریت جهادی کمی دیگر مقاومت کنیم دشمن عقب نشینی خواهد کرد و آینده روشن وعده داده شده نزدیک است....
دولت فسادستیزی را از خود آغاز میکند/دستورات رئیس جمهور به معاون اول، معاون حقوقی و ۳ وزیر
رئیس جمهور درباره وقوع تخلف در واردات و فروش خودروهای خارجی، ضمن دستورهای جدید به سه وزارتخانه و معاون حقوقی ریاست جمهوری، از رئیس قوه قضائیه خواست تا با دقت و سرعت و خارج از نوبت به این پرونده رسیدگی کند.
این خبرها امید بخش و نوید دهنده تحرک دولت در امر مبارزه با فساد است. این اقدامات را باید پاس داشت و از آن حمایت کرد. اقتدار دولت در حل مسائل و مشکلات جامعه و مبارزه با فساد و اخلالگران اقتصادی مطالبه مردم است. امید که رئیس جمهور محترم در حل مسائل کشور اهتمام خود را همچنان بیش از پیش افزایش دهند.
معیار
استراتژی آمریکا در مواجهه با ایران تا پایان سال جاری
استراتژی آمریکا در دوران پسا برجام در قبال ایران «فشار کوتاه مدت خرد کننده، مادون جنگ و با هداف تهدید موجودیت نظام» میباشد.
این استراتژی سه ویژگی اساسی دارد که شناخت هر یک از آنها مواجهه با این راهبرد آمریکا را کم هزینه تر خواهد نمود.
اولین ویژگی این راهبرد بر فشار به اصطلاح خردکننده اما کوتاهمدت اشاره دارد چراکه آمریکاییان معتقدند که ایران در برابر هر نوع فشاری، به تدریج خود را سازگار می کند و فشار وارده را کم اثر و در نهایت بی اثر می کند از طرفی ظرفیت و توانایی های آمریکا و یا متحدینی که آمریکا را در فشار بر ایران همراهی میکنند محدود است و اجماع جهانی در این خصوص وجود ندارد، لذا امریکا اساسا نمیتواند فشار فزاینده بر ایران را در بلندمدت حفظ کند و شواهد و قرائن حاکی از آن است فشار آنها نهایتا تا پایان سال جاری تداوم خواهد داشت.
بخش دوم این راهبرد اذعان دارد آمریکا فشار بر ایران تا آستانه جنگ پیش خواهد برد و برای معتبر سازی تهدید نظامی از تمام ابزار در اختیار خصوصا از ابزار روانی بهره خواهد برد اما به دلایل متعدد از ورود به جنگ پرهیز خواهد کرد، زیرا معتقدند که بروز جنگ به تعمیق اتحاد و انسجام مردم ایران و حاکمیت آن منجر خواهد شد و جریان غربگرا در ایران را در انزوای شدید قرار خواهد گرفت و این به هیچ وجه مطلوب آمریکا نیست. در ثانی برآوردی از واکنش ایران ندارند لذا ریسک حمله به ایران را بالا می دانند، ضمن آنکه جنگجویانی که ادامه کار نظامی آنها را در داخل دنبال کنند، ندارند، لذا حمله نظامی برای آنها دستاورد راهبردی ندارد. در این خصوص دلایل دیگری نیز وجود دارد که مجال پرداخت به آنها نیست.
بخش سوم و پایانی این راهبرد قرار دادن نظام و دستگاه تصمیم گیر آن بر دو راهی رفتن و یا ماندن و امتیاز دادن میباشد. آمریکا معتقد است نظام اسلامی در موضوعات راهبردی امتیازی نخواهد داد مگر آن که نسبت به موجودیت خود احساس خطر کند. برای این امر نیز موثرترین روش را ایجاد آشوبهای محدود و گسترش آن به کل کشور می دانند، لذا فشار اقتصادی را با رویکرد گسترش اعتراضات مردمی و تبدیل آنها آشوب های گسترده، تشدید خواهند نمود.
آمریکا از تهدید موجودیت نظام سه هدف راهبردی را دنبال میکند ۱- محدود کردن ایران به داخل مرزها و سلب ابتکار عمل ایران در منطقه ۲- ایجاد آشوب های سراسری در کشور ۳- کشاندن ایران پای میز مذاکره بدون پیش شرط از طرف ایران و تحقق شروط چند گانه که قبلا به پمپو برای ایران تعیین کرده است.
چه باید کرد؟
۱- جلوی اعتراضات مردم گرفته شود، یعنی قبل از آنکه یک اعتراض به آشوب تبدیل شود مسئله و مشکل معترضان حل شود .
۲- نباید اجازه دهیم فشار اقتصادی آمریکا به زندگی عامه مردم شوک وارد کند.
۳- نباید اجازه دهیم دوقطبی معیشت و سیاستهای راهبردی و منطقه ای ایران شکل بگیرد
۴- حفظ و افزایش اقتدار نظام در حل مسائل پیش آمده اعم از مدیریتی و مقابله قاطع با مواردی مانند آشوب خیابان پاسداران
۵- حفظ یکپارچگی در داخل حاکمیت نظام
* برگرفته از یکی از جلسات تحلیلی
معیار
روزمان را با #قرآن آعاز کنیم
🌹رعایت خطوط فاصل بین جبهه انقلابی و غیر انقلابی از شاخصه های انقلابیگری است
[سوره الأنفال (8): آيه 73]
وَ الَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ إِلاَّ تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَ فَسادٌ كَبِيرٌ (73)
و كسانى كه كفر ورزيدند، ياران يكديگرند، (پس شما با آنان هم پيمان نشويد،) اگر شما (هم ميان خود، همبستگى) نداشته باشيد، فتنه و فساد بزرگى در زمين واقع خواهد شد.
🌳نكته:
1- اگر طبق دستور خداوند مبنى بر تشکیل جبهه مومنان انقلابی عمل نكنيد و با كفّار پيوند داشته باشيد، «فتنه»فساد بزرگى خواهد بود.
☘پيامها:
1- وقتى كفّار در یک جبهه واحد هستند، «وَ الَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ» اگر مومنان انقلابی جبهه واحدی نداشته باشند، گرفتار فتنه و فساد خواهند شد. «إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ»
2- درجبهه کفار قرار گرفتن، فساد و فتنهاى بزرگ در زمين به دنبال دارد. «إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ»
3- اگر شما مومنان در یک جبهه واحد ، پشت سر امام جامعه اسلامی قرار نگیرید، كفّار متّحد شده شما را نابود مىكنند. «إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ»
4- اگر گروهی از مسلمانان که گرفتار دست کفارند طلب یاری کنند و شما کمک نکنید فساد بزرگ در زمین می شود« وَ إِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْر»
🌙⭐️امام خامنه ای در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن ۱۳۹۷/۰۲/۰۶
مسلمانها باید در مقابل استکبار بِایستند؛ مسلمانها باید در مقابل زورگویی آمریکا و بقیّه ی زورگوهای عالم بِایستند؛ اگر این را رعایت نکنند، اگر این مرزها را توجّه نکنند، ذلیل خواهند شد، دچار فساد خواهند شد، دچار عقبماندگی خواهند شد که الان این متأسّفانه اتّفاق افتاده. در آیات آخر سورهی مبارک انفال، آنجایی که بحث ولایت مؤمنین با یکدیگر است [میفرماید أولٰئِکَ بَعضُهُم أَولِیاءُ بَعضٍ، [این] راجع به مؤمنین؛ در مورد کفّار در آیهی بعد میفرماید که آنها هم «بَعضُهُم اَولِیاءُ بَعضٍ»؛ هم مؤمنین اولیای یکدیگرند و با همدیگر پیوند ولایتی دارند، هم کفّار با یکدیگر پیوند ولایتی دارند.
معنایش این است که مؤمن با مؤمن بایستی پیوند ولایتی داشته باشد، مال هرجای دنیای اسلام که هست باشد؛ این وحدتی که ما میگوییم این است. در مقابل، بایستی در جبههی مقابل، کفّار را که ملاحظه میکند با آنها پیوند نداشته باشد، با آنها ولایت نداشته باشد. ولایت کفّار، مسلمانها را بدبخت میکند؛ [مثل] این ولایتی که امروز مشاهده میکنید و بعضی از کشورها با رژیم صهیونیستی بنا میکنند به مبادلهی کلمات محبّتآمیز و ارتباطات گوناگون سیاسی و اقتصادی و غیره. بعد میفرماید: إِلَّا تَفْعَلُوهُ تَکُنْ فِتْنَةٌ فِی الْأَرْضِ وَ فَسادٌ کَبیرٌ؛ اگرچنانچه این ولایت بین مؤمنین و قطع ولایت بین مؤمنین و کفّار رعایت نشود در زمین، فتنه و فساد کبیر به وجود میآید. امروز این اتّفاق افتاده؛ امروز در منطقهی اسلامی ما جنگ هست، جنگ داخلی هست، خونریزی هست، فشارهای فراوان هست؛ دولتهای بیعقل و عقبماندهی بعضی از کشورها علیه کشورهای دیگر وارد جنگ میشوند، وارد جنایتکاری میشوند. شما ملاحظه کنید، امروز مردم یمن دچار چه مصیبتیاند! عروسیشان عزا میشود؛ بمباران[شان] میکنند، مردم کوچه و بازار و مسجد و مانند اینها را نابود میکنند؛ در افغانستان یکجور دیگر، در پاکستان یکجور دیگر، در سوریه به یک نحو دیگر؛ این بهخاطر این است که ما مسلمانها ولایت بین مؤمنین را فراموش کردهایم! یعنی به قرآن عمل نمیکنیم؛ این عمل نکردنِ به قرآن است. اگر به قرآن عمل بکنیم، عزّت پیدا میکنیم؛ این راهی است که مسلمانها را خوشبخت میکند.
تدوین: رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
ریچارد نفیو عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای آمریکا گفت: « میدانید اگر در نشست آینده، پرزیدنت ترامپ بر خروج نیروهای ایران و حزبالله از سوریه، خروج بشار اسد از قدرت و گذار دموکراتیک و صلح آمیز در داخل سوریه تاکید کند؛ روسها تا لحظه خروج ترامپ و همراهانش از اتاق به آنها خواهند خندید.»
https://eitaa.com/e_beman
نفیو: ترامپ حرفی نزند که پوتین بخندد ایران از سوریه خارج نمیشود
وبسایت آمریکایی المانیتور نوشت خروج ایران از سوریه به زیان روسیه است و بنابراین روسیه نمیتواند چنین خواستهای از ایران داشته باشد.
همزمان با دیدار امروز پوتین و ترامپ در هلسینکی، المانیتور در گزارشی نوشت: خروج ایران از سوریه میتواند توازن قدرت را به زیان مسکو در منطقه تغییر دهد. به این ترتیب فرضیه پذیرش خواستههای ترامپ توسط پوتین بر سر خروج ایران از سوریه غیرواقعی است و پوتین منافع ایران را در هلسینکی فدا نمیکند.
هلسینکی پایتخت فنلاند روز 16 ژوئیه (25تیرماه) میزبان نشست «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا و «ولادیمیر پوتین» همتای روس او خواهد بود.
«جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا اخیرا اذعان کرد که بخش مهمی از گفتوگو میان پوتین و ترامپ درخواست از روسیه برای خروج ایران از سوریه خواهد بود.
براساس گفتههای بولتون، واشنگتن ماندن «بشار اسد» رئیسجمهوری سوریه در قدرت را پذیرفته است و در مقابل مسکو باید ارتباط خود با تهران بر سر سوریه را قطع کند و به واشنگتن در خروج ایران از سوریه کمک کند.
در واکنش به این اخبار، برخی مطبوعات ایران، روسیه را متهم به خیانت به تهران کرده و اینگونه تفسیر کردند که قرار است مسکو از ایران به عنوان وسیلهای برای چانهزنی در برابر واشنگتن استفاده کند.
اما مقامات روسی دست از صحبت درخصوص حضور قانونی ایران در سوریه برنداشتهاند. روز 28 ژوئن (7تیرماه)، «واسیلی نبنزیا» سفیر روسیه در سازمان ملل متحد، حضور ایران در سوریه را «قانونی و غیرقابل انکار» نامید و تاکید کرد: «هیچکس نمیتواند این مسئله را رد کند چه دوست داشته باشد یا نه». 4 روز بعد، «میخائیل بوگدانف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی گفت: «حضور ایران در سوریه ماهیت مستشاری دارد و اساسا در راستای مبارزه با تروریسم است».
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه هم خواسته آمریکا و اسرائیل برای خروج کامل ایران از سوریه را «کاملا غیرواقعی» دانست. اما برای درک بهتر وضعیت، لازم است چندین عامل مهم را در نظر بگیریم. نخست و مهمتر از همه، باید هدف اصلی ایران را برای حضور در بحران سوریه در نظر بگیریم. ایران به عنوان یکی از متحدان اصلی و همیشگی دولت سوریه، هدفش از ابتدا حفظ اسد در قدرت و کمک به وی برای حفظ کنترل کامل در سوریه بوده است و در این زمینه، تهران همواره حضور کشورهای خارجی و به ویژه آمریکا را مانع اصلی برای رسیدن به هدف خود در سوریه میدانسته است.
بنابراین، اگر هر توافقی احتمالی میان ترامپ و پوتین منجر به خروج نیروهای آمریکایی از سوریه و ماندن اسد در قدرت شود، برای ایران برگ برنده ارزشمندی به شمار خواهد آمد.
در نهایت، روسها به خوبی میدانند در شرایطی که ترکیه به عنوان یکی از ستونهای روند «آستانه»، وارد روابط جدیدی با ایالات متحده در مورد مسئله سوریه شده است، خروج ایران میتواند توازن قدرت را به زیان «مسکو» تغییر دهد.
به این ترتیب، فرضیه پذیرش خواستههای ترامپ توسط پوتین بر سر خروج ایران از سوریه غیرواقعی است.
از سوی دیگر مجله آمریکایی فارین پالیسی در گزارشی خاطر نشان کرد: پوتین خواسته ترامپ برای خروج ایران از سوریه را نخواهد پذیرفت.
«امی مکینن» در فارین پالیسی نوشت: اگر برنامه پرزیدنت ترامپ در نشست آینده، فشار به ولادیمیر پوتین برای خروج نیروهای ایران از سوریه باشد؛ او احتمالا با پاسخ منفی پوتین روبرو خواهد شد.
تحلیلگران بر این عقیده هستند که پوتین هیچ علاقهای به حذف ایران از معادله سوریه ندارد و حتی در صورت تمایل، وی از اهرم نفوذ و قدرت کافی برای انجام این کار برخوردار نیست.
مایکل مک فائول یکی از سفیران سابق آمریکا در مسکو گفت: « فکر میکنم اینکه پوتین بتواند دستور به خروج شبه نظامیان ایران از سوریه دهد، از اساس بسیار اغراق شده است. او از چنین اهرم قدرت و نفوذی برخوردار نیست.»
هر دو کشور روسیه و ایران در جنگ داخلی سوریه از بشار اسد پشتیبانی کردهاند. دهها هزار شبه نظامی مورد حمایت ایران از نیروهای اسد در مقابل گروههای تروریستی حمایت کردهاند. روسیه از سال ۲۰۱۵ به نفع بشار اسد حملات هوایی ترتیب داده است. همکاری مشترک آنها در سوریه علاوهبر حفظ بشار اسد در قدرت توانست زمینه دستیابی به اهداف نهایی روسیه یعنی ممانعت از تغییر حکومت سوریه و جای پا در خاورمیانه را فراهم کند.
یوری بامین متخصص خاورمیانه در شورای امور بینالملل روسیه گفت: « من فکر میکنم اکنون برای همه روشن شده که روسیه به راحتی از همکاری با شرکای خود دست نمیکشد. اگر آنها چنین قصدی را داشتند مدتها پیش نسبت به اسد و ایران انجام داده بودند.»
... امروز همان «جوانان پاکباز»! که شما به دفاع از آنان برخاستهاید چشم و گوش بسته به فرمان آقای رجوی و همپالگیهاشان و به کمک بازماندههای رژیم شاه و در هنگامهای که نیروهای رزمنده جمهوری اسلامی درگیر دفن تجاوز رژیم آمریکایی صدام هستند به کشتار و تخریب دست میزنند. مراد از آمریکایی بودن نحوهای از دید و بینش است که به سادگی ابزار دست سیاستهای توسعهطلبانه آمریکا میشود و به خاطر برخورداری از همین دید و بینش، جریانی که شما در راس آن قرار دارید همواره از مواضع ضدآمریکایی جمهوری اسلامی البته با توجیهات گوناگون اظهار نارضایتی و حتی مخالفت قولی و عملی کرده است و چه نقصی در کار شما است که فردی چون امیرانتظام جاسوس و مزدور آمریکا تا سطح معاونت نخستوزیر و سخنگوی دولت موقت بالا میآید؛ لابد امیرانتظام هم آمریکایی نیست؟».
یادآور میشود دادگاه پس از ۱۵ جلسه محاکمه، امیرانتظام را به جرم انجام ملاقاتها و تماسهای سری، ارائه اطلاعات و آگاهی به دشمنان انقلاب درباره مسائل و اطلاعات داخلی، فراری دادن سران فاسد رژیم شاه و مأموران سیاسی سفارت رژیم شاه در اسرائیل، به حبس ابد محکوم کرده بود.
دو نگاه متضاد خاتمی درباره امیرانتظام
رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون، به بهانه درگذشت عباس امیرانتظام، پیام تسلیتی منتشر کرد. خاتمی در این پیام در حالی از معاون نخستوزیر و سخنگوی دولت موقت بازرگان به عنوان «فقید سعید» یاد کرد، که پیش از این به جاسوس و خیانتکار بودن وی شهادت داده است. عباس امیرانتظام پنجشنبه گذشته در 86 سالگی درگذشت.
پیوند نهضت آزادی و برخی افراطیون مدعی اصلاحطلبی هر چند به بیت آقای منتظری باز میگردد، اما عمق این آلودگی به ارتباطات حول و حوش انتخابات خرداد 76 و پس از آن حوادث کوی دانشگاه تهران و فتنه تیر 78 و سپس همکاری در فتنه 88 باز میگردد. در هر صورت با عنایت به پیوند بیسرو صدای مدعیان اصلاحطلبی با گروهک نهضت آزادی، مناسب است یادداشت 18 مهر 60 خاتمی در روزنامه کیهان با عنوان «چه کسی آمریکایی است؟» را که به خیانتهای گروهک نهضت آزادی و امیرانتظام اشاره دارد مرور کنیم:
«آقای بازرگان، ضمن تاسف از خونهایی که ریخته میشود و اثاث و داراییهایی که از بیتالمال به هدر میرود به دفاع از «جوانان جانباز»!! و نونهالانی برخاستند که جگر کودکانشان و امید مملکت هستند به همان نظم و نسق که در بلندگوهای تبلیغاتی امپریالیسم خبری میشنویم و بدین ترتیب از کسانی دفاع به عمل آید که خشنترین شکل آشوب را به فرمان رهبران خائن و فراری خود در متن انقلاب ناب و منحصر به فرد ایران برپا میکنند و بهترین فرزندان اسلام را از پای درمیآورند و کودکان خردسال را در آتش خشم کور خود میسوزانند و انبوهی از جوانان پاکباز و مومن و فداکار را ناجوانمردانه هدف رگبار قرار میدهند و هر آن کس را که دلش به عشق اسلام و انقلاب اسلامی میتپد، شناسایی میکنند تا در موقع مناسب به شهادت برسانند و کوچه و خیابان و بیمارستان و فروشگاه و بنیاد شهید و... را با بمب و نارنجک و کوکتل مولوتف به آتش میکشند و امروز آقای بازرگان برآشفته میشوند که حتی چرا به اینان آمریکایی میگویند. حادثه دلخراش انفجار بمب در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی که به شهادت 74 تن از نمایندگان ارجمند مردم منجر شد، مگر نشانگر اوج وحشیگری این از خلق بریدگان نیست؟ و مگر این عمل وحشیانه در حالی صورت نگرفت که دادگاههای انقلاب هنوز قاطعیت لازم را در برابر جریان شوم منافقین محارب از خود نشان دادهاند.
آیا در برابر سیل خون و آشوب و ترور، آن هم در زمانی که مظلومترین انقلاب عالم، مورد بیرحمانهترین تجاوزات نظامی، اقتصادی، سیاسی و تبلیغاتی است باید دست روی دست گذاشت و دست آدمکشان را در جنایت بازگذاشت؟ چرا چنین عاطفه و احساسی نسبت به این انقلاب مظلوم و رهبر مظلومتر از آن و در برابر خون هزاران شهید که جرمی جز دفاع از حقانیت اسلام و تلاش برای نجات مستضعفان را ندارند ابراز نمیشود؟
آقای بازرگان! بسیاری از کسانی که امروز در همین دادگاههای انقلاب (که مورد اعتراض شمایند) تنها به خاطر دفاع از اسلام و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی، شب و روز زحمت میکشند، انسانهای سرشار از عاطفه و رحمتند اما مسئولیت اسلامی و تعهد انسانیشان و نیز فرمان خدا، آنان را وا میدارد که قاطعانه در برابر آدمکشانی که موجودیت انقلاب و جمهوری اسلامی را به خطر انداختهاند بایستند و فساد را از ریشه برکنند.... وقتی که دولت موقت در اثر بینش ناسازگارش با محتوای انقلاب اسلامی و با سوءاستفاده از نام و اعتباری که به برکت اسلام و عنوانی که از رهبر انقلاب گرفته بود، راه آشتی دادن انقلاب اسلامی با آمریکا را برگزید، وقتی طعنهها و لعنها به جای اینکه متوجه آمریکا شود، نهادهای انقلاب و جوانان پرشور و دلسوزان به حال مستضعفان را هدف قرار داد وقتی که فریاد برآمد که انقلاب به پایان رسیده است و امروز باید با آرامش و متانت!! و منطق و دوراندیشی! به سازندگی بپردازیم و ملاقات با برژینسکی نشان داد که کدام سازندگی و نظمی مورد نظر است بسیار بودند جوانان پرشور ولی کماطلاعی که این مواضع را با مواضع اصلی انقلاب و رهبری عوضی گرفتند و گروهکهای مفسد انحصارطلب ملحد یا التقاطی، با هیاهو چنین وانمود کردند که جمهوری اسلامی و دولت موقت عین یکدیگرند و بدینوسیله توانستند بسیاری از این جوانان سادهدل را به سوی خود جلب و با کار مداوم آنان را برای چنین روز تلخی آماده سازند... تز آقای بازرگان آنجا که انساب آشوبگران به آمریکا برمیآشوبند، خود حکایتگر نوعی نگرش آمریکایی به مسائل است...