صبح نو نوشت: پنج ماهی بیشتر از آغاز به کار دولت دوازدهم نگذشته بود که توپخانه چپها و اِلیتهای هنری و غیر هنری وابسته به آن علیه پاستورنشینان روشن شده است؛ اصلاحطلبان حالا دیگر سیاست «نقد در خلوت» را به «حمله در جلوت» معاوضه کردند، اصلاحات که همواره خود را هواخواه دولت نشان میدادند امروز پشیمانند تا جایی که رییس دولت اصلاحات هم بهدلیل «تکرار»هایش از مردم عذرخواهی کرد... رییس دولت اصلاحات، بهخاطر تَکرارش از مردم عذرخواهی کرده و گفته از «انفعال دولت متعجبم» و از رهبر انقلاب درخواست کرده که «با فرمان و دستورات خود مسائل و مشکلاتی که امروز کشور را دچار چالش کرده حل کنند.»
https://eitaa.com/e_beman
جلال میرزایی، نماینده ایلام به ایلنا گفت: هفت، هشت ماهی است که یک جریان در مجلس به بهانه موسسات مالی و اعتباری و بهانههای دیگر دنبال طرح سوال از رییسجمهور هستند و کار به جایی رسیده که نمایندگان را قسم میدهند که پای امضایشان بایستند که البته این نشان میدهد که رفتار برخی از همکاران ما در مجلس به هیچ عنوان حرفهای نبوده و نه امضا کردن و نه پس گرفتن امضا و نه دوباره انصراف از پس گرفتن امضا به هیچ عنوان خوشایند مجلس نیست.
https://eitaa.com/e_beman
جعفرزاده با انتقاد از بیبرنامگی دولت در شرایط کنونی گفت: در حال حاضر تقریباً بخشهای اعظمی از دولت بیبرنامه است. برای مثال اگر به هر بانکی بروید و بپرسید چه برنامهای برای 6 ماه آینده دارند، خواهید دید که برنامهای ندارند. البته سازمان برنامهوبودجه سه سناریو را برای اوضاع کنونی ارائه کرد اما به ضرس قاطع میگویم که وزارتخانههای صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، تعاون و کار برای 6 ماه آینده هیچ برنامهای ندارند.
https://eitaa.com/e_beman
مجلس که سفارت انگلیس نیست!
حسین شریعتمداری در شماره امروز روزنامه کیهان نوشت: نمایندهای که از تریبون مجلس و یا از جایگاه نمایندگی مجلس برای حمایت از توطئههای دشمنان مردم و نظام سوءاستفاده کرده و اهداف رسما اعلام شده آنان را دنبال میکند، نباید و نمیتواند از پنجه عدالت دور بماند و خانه ملت را به پایگاه و ستاد عملیات دشمنان خونریز و غارتگر مردم تبدیل کند!... در حالی که آمریکا با بدعهدیهای پیدرپی خود برجام را نقض کرده و نهایتا هم بیآنکه به هیچ یک از تعهدات خود عمل کند، از برجام خارج شده و این اقدام مجرمانه بهاندازهای غیرقابل توجیه بوده است که حتی متحدان اروپایی ترامپ هم چارهای جز اعتراف به این قانونشکنی نداشتهاند، فلان به اصطلاح نماینده ادعا میکند که «مسئول وضعیت جاری کشور آنهایی هستند که با هوا کردن موشک تلاش کردند برجام اجرا نشود»! ادعایی که خود ترامپ هم با همه خباثتی که دارد، از مطرح کردن آن شرم دارد و انکار نمیکند که خود از برجام خارج شده است... ایدهآل ترامپ توقف برنامه موشکی ایران و تبدیل کشورمان به لقمهای راحت برای بلعیده شدن بود و این آقای نماینده دقیقا آرزوی ترامپ را به خبر تبدیل کرده است! ..
https://eitaa.com/e_beman
ممکن است کلک بزنند و به اسم جوانگرایی آقازاده های خودشان را بیاورند
ابراهیم فیاض، جامعه شناس به نامه نیوز گفت:
.اينها از یک سو ارز مسافرتي می دهند و از سوی دیگر ميگويند پول نداريم... دولت بايد وزرايش را عوض كند. مجلس فرمايشي هم با دولت همکاری می کند. مثلا وزير راه كه هيچ فايدهاي نداشته و این همه به راه و مسکن ضربه زده را ميخواهند استيضاح كنند اما کو؟ تلخترين طنز تاريخ هم اين است كه اين فرد سه بار استيضاح ميشود و در نهايت از مجلس راي ميآورد... مشکل ما حمایت امریکا و خارجی ها از ناراضیان نیست، مشكل ما دولتهاي غربگراي محافظهكار است كه هميشه باعث نابودي ما شده اند. از دوره هاشميرفسنجاني تا به حال ما را بيچاره كرده است. فرقی هم با هم ندارند. بعضيها اولش شعار می دهند اما در عمل آمريكاييصفت هستند... من خودم دیدم که در سخنراني رهبري بسياري از سفراي ما خواب بودند و رسما چرت ميزدند... ممكن است اينها آقازادههاي خود را بياورند. ممکن است كلك بزنند و نسل جوان متشکل از آقازادهها باشند.
https://eitaa.com/e_beman
دوستان و ایرانیان عزیز
پُشت مرزهای شرقی کشور، دهها گروه مسلح تروریستی متخاصم - از جمله القاعده، طالبان، جندلله، جیشالعدل، جیش محمد، شبکه حقانی، حرکت انصار، اتحاد الجهادی الاسلامی و غیره - با صدها هزار نیرو مستقر هستند.
در کنار آنها - به مدد دلارهای عربستان سعودی - زنجیرهای از مدارس وهابی در «مناطق قبیلهای فدرآل پاکستان» و نواحی مرزی ایران تاسیس شده که سالهاست - با هدف مشخص «شیعه کُشی» - هزاران کودک و نوجوان محروم این مناطق را شستشوی مغزی میدهند، آلوده به تنفر و کینهٔ فرقهای میکنند و برای «جهاد با رافضیها» آماده میسازند.
پُشت مرزهای غربی کشور نیز - از شمال تا جنوب - صدها تشکُل سیّال و سلول تروریسیِ فعال و خفته وجود دارد - از داعش گرفته تا جبههالنصره، سازمان رجوی، پژاک و گروههای «الاحوازی» و جداییطلب خوزستان - که هریک با هدفِ استیلای ایدئولوژیک و فرقهای، ورود به خاک کشور، ایجاد خلافت، ایجاد پایگاه جدید، دستیابی به منابع، اجرای پروژههای اعتقادی خود یا بهمنظور تغییر نقشه سیاسی منطقه فعالیت میکنند یا در انتظار نشستهاند.
جامعهٔ ایران باید به جد از خود بپرسد به چه علت از دهههای گذشته تا کنون، این گروههای تروریسی موفق شدهاند مناطق وسیعی از سرزمینهای همجوار را تسخیر کنند و در آنجا مستقر شوند، اما پُشت دیوارهای مرزی ایران متوقف شدهاند؟
به عنوان مثال، چرا گروه «طالبان» از شرق افغانستان تا انتهای «هرات» به سرعت بال میگستراند و به پاکستان و برخی مناطق آسیای مرکزی نیز نقب میزند، اما پُشت مرز خراسان معطل میماند؟ چرا «جندالله» و گروههای هممسلک آن در ایالت بَلوچستان پاکستان جولان میدهند، اما از جذب نیرو و غصب زمین در سیستان-بلوچستانِ ایران عاجز میمانند؟ چرا داعش از شرق عراق تا قلب سوریه نفوذ میکند، اما قادر به نفوذ فیزیکی و ایدئولوژیک در ایران نمیشود؟
پاسخ این پرسشها مشخص است: اگر امروز ایران جولانگاه این گروههای نامتعارف نشده، دلیلاش این است که ایران - برخلاف کشورهای همجوار - دارای یک «حکومت مرکزی» منسجم و مقتدر است که توانسته - ولو با هزینه فراوان - یک «سد نامرئی» در برابر نفوذ ایدئولوژیک این گروهها و یک «سد نظامی» در برابر نفوذ فیزیکی آنها بنا سازد.
افکار عمومی ایران - که گاه بیش از حد از حقایق منطقه و از موقعیت خود در آن غافل به نظر میرسد - باید به این امر واقف شود که تضعیف این «قدرت مرکزی» یعنی شکستنِ این سدها و جاری شدن سیل گروههای تکفیری در سراسر کشور.
این حقیقت انکارناپذیر این منطقه در عصر «بازیگران غیر دولتی» است که غفلت از آن موجب تکرار تجربهُ افغانستان، عراق، سوریه، لیبی، چاد، مالی و برخی دیگر از کشورهایی که در شرایط مشابه ایران به سر میبردند خواهد شد.
به ویژه اینکه قدرتهای متخاصم منطقه - با محوریت عربستان سعودی و اسرائیل و با همراهی دولت ترامپ - این بار تمام منابع مالی و لوجستیکی خود را برای اطمینان حاصل کردن از فروپاشی شیرازه ایران به کار خواهند گرفت.
در نتیجه، افکار عمومی باید پذیرای این حقیقت باشد که در این منطقه و در بستر ژئوپولیتیک کنونی، جامعهٔ مدنی ایران فرصتِ هیجانزدگی و مبادرت به رفتارهای احساسی را ندارد.
این صحنه دیگر مجالِ «سعی و خطا»، پیروی از گروههای سطحی و فانتزیک مانند «ریاستارت» و رسانهُ «منوتو» و «آمد نیوز»، فریاد شعارهای مغرضانه علیه نیروهای مسلح، تجمعهای تلگرامی و هدایتشده، پیروی از دستورالعملهای التهابآفرین از سوی افراد بی هویت و مراکز ناشناس، تخریب زیرساختها و دویدن به دنبال نوستالژی «رضا شاه» را نمیدهد هیچکداممان کور نیستیم و مشکلات را میبینیم اما مواظب باشیم کشور عزیزمان پامال سعودی های خیانت کار و اسراییلی ها و آمریکایی های خبیث نشود. مواظب باشیم آنچه را که داریم به پای نداشته هایمان قربانی نکنیم.
اعتراضمان نباید باعث ویرانی ایرانمان گردد و بدانیم دود ناامنی در نهایت چشم همه مان را کور خواهد کرد.
ف.ی.ن
مرداد نود و هفت
https://eitaa.com/e_beman
🔴هدف از پیشنهاد مذاکره چیست؟
🔻 #روحانی پاسخ میدهد:
🔸 هــدف آمریکا از طرح موضوع مذاکره این اســت که جنگ روانی برای مردم ایران ایجاد کنند یا اینکه بامصرف داخلی، این موضوع را برای انتخابات خودشان مورد بهرهبرداری قرار دهند.
🔹راه عبور سریع از تحریمها اتحاد است
🔹دورویی آمریکا حد و مرزی ندارد
https://eitaa.com/e_beman
فیدل کاسترو:
اجازه ندادم هیچ خیابان، میدان، مدرسه و بیمارستان به اسم من نامگذاری شود.
درآمد سالیانهٔ من و اموالم هر ساله به صورت رسمی اعلام میشود.
قسمتی از حقوقم را به دولت میبخشم.
هیچ کتاب آموزشی حق ندارد از من بنویسد و یا تصویری از من چاپ کند.
بهترین رفیق دوران مبارزه را که وزیر هم بود به علت فساد مالی و ثابت شدن آن در دادگاه، حکم اعدامش را تائید کردم و برایش گریه کردم.
مبارز و انقلابی که فساد کند، باید فاتحهٔ کشور را خواند.
برگرفته از کتاب «صد سال با فیدل»
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
چرخش از حرف به عمل
پس از مدتها رئیسجمهور سرانجام دیشب در گفتوگوی زنده رادیوـ تلویزیونی درباره مسائل مهم با مردم سخن گفت. از پیشنهاد مذاکره ترامپ با مقامات ایران تا وضعیت برجام، مسائل اقتصادی، ضرورت برخورد جدی با مفسدان اقتصادی، سؤال مجلس از رئیسجمهور و... بخشهای مهم سخنان آقای روحانی بودند. البته نکاتی نیز مانند آنچه درباره اصل 59 قانون اساسی مطرح شد، سوءاستفاده برخی جریانهای خارجی و رسانههای ضد انقلاب و گروه سیاسی خاص را در پی داشت که این مهم برخلاف انتظارات جامعه، روح حاکم بر مصاحبه و اقتضائات شرایط کشور بود؛ با این حال این مصاحبه را میتوان در دو محور کلی دستهبندی کرد که امیدبخش بودند.
اول، موضوع عهدشکنی و توطئههای آمریکاییها و تلاشها و اقداماتی که سران این کشور با وجود همراهی نکردن جامعه جهانی در کنار برخی وابستگان منطقهای خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران انجام میدهند که برای مقابله با این توطئهها، دولت با تکیه بر توان داخلی و تعامل با دیگر کشورهای جهان به ویژه روسیه و چین به دنبال خنثی کردن حربه آمریکا است و اگر ملت و دولت با وحدت و یکدلی در کنار هم باشند، آمریکاییها را پشیمان خواهند کرد.
دوم اوضاع اقتصادی داخلی کشور در چند ماه اخیر که به علل و عوامل گوناگون سبب بروز برخی اختلالات شد و متعاقب آن به واسطه هجمههای روانی شدیدی که در برخی رسانهها و به ویژه فضای مجازی از آن سوی مرزها صورت گرفت، به احساس ناآرامی روانی در فضای جامعه انجامید که با تغییرات صورت گرفته و ارائه بسته جدید ارزی، نشانههایی از آرامش در فضای اقتصادی پدیدار شده است و با همراهی مردم آرامش بیشتر در این عرصه حاکم خواهد شد.
روح کلی حاکم که در گفتوگوی رئیسجمهور با مردم وجود داشت، تقویت امید به آینده و تبیین موقعیت ویژه جمهوری اسلامی بود که با پشتوانه مردمی میتواند از سد مشکلات عبور کند. سخن گفتن با مردم و تشریح وضعیت موجود به آنها کمک میکند تا در تنگنای مشکلات، روزنههای امید را هم ببینند و تحت تأثیر القائات و سیاهنماییهای شبانهروزی دشمن و پناهندگان حقیری که با دلارهای سعودی علیه ملت و کشور خود سخن میگویند، قرار نگیرند. البته تحقق آنچه آقای روحانی در شامگاه 15 مرداد ماه مطرح کردند در گرو نماندن این نکات تنها در حرف و سخن است و بیتردید شرایط کشور نیازمند چرخش همه مسئولان به ویژه دستگاه اجرایی از حرف به عمل است.
https://eitaa.com/e_beman
برگی از تاریخ اسلام / سید محمد حسین مرکبی
🌳نمونه امر به معروف در تاریخ
⚜ در یک مهمانی عده زيادى از بزرگان و اشراف، براى صرف غذا دعوت شده بودند. امام صادق(ص) نيز جزء دعوت شدگان بودند.
⚜ سر سفره مشغول خوردن غذا بودند که يكى از مهمانان، آب خواست، به جاى آب، جامى از شراب به دستش دادند.
🚩 فورا امام صادق عليه السلام نيمه كاره از سر سفره حركت كرده، مجلس را ترک کردند. هر چه خواستند امام را برگردانند، برنگشتند.
💥 فرمودند: از رحمت الهى به دور و ملعون است آن كس كه سر سفره اى بنشيند كه در آن شراب باشد.
📚 منبع:داستان هاى بحار جلد اول- محمود ناصرى - به نقل از کتاب بحار الانوار، ج 47، ص 39
😇 برداشت و تحلیل:
⚜ جرأت ، یکی از صفات مورد نیاز مؤمن است تا از دینش دفاع کند، امام می توانستند از ترس انتقام خلیفه عباسی که در مجلس بود، شراب را ندیده بگیرند، در گوشه ای غذا خورده، مجلس را ترک کنند.
⚜ اما با اینکار قطعا امر به معروف را بی سر و صدا ترک کرده ، سکوت بقیه را هم توجیه می کردند.
امروز بعضی ها حتی جرأت ندارند در جامعه امر به معروف کنند، گاهی هم وقتی تذکر می دهند آبروی اورا می ریزند، در مجلسی که رعایت مسائل دینی نمی شود باید جرأت داشت و آنجا را ترک کرد ، نشستن یعنی یک گام عقب نشینی از دستور خدا.
⚜ اما درست نیست با سر و صدا بیرون رفته مجلس را بهم بریزیم، جرأت با بی احترامی نباید اشتباه شود، آبروی صاحب مجلس اگر حفظ شود خاطره تلخی از امر به معروف برای او ایجاد نمی شود.
⚜ امر به معروف کردن، نقد عقیده و رفتار دیگران است، برای این که غلیظ و تلخ نباشد باید فضا را با تذکر مؤدبانه، تلطیف کرد، ببینند که می توان مسائل را محترمانه تذکر داد، طوری امر به معروف کنیم که احساس کنند قیام ما برای کمک کردن است، بگویند آفرین بر پیروان امام صادق (علیه السلام).
https://eitaa.com/e_beman
🔴عدم همراهی عراق با تحریم آمریکا علیه ایران
رئیسجمهور عراق:
🔹برای بغداد دشوار است با توجه به شرایط موجود، به تحریمهای تحمیلی آمریکا علیه ایران پایبند شود.
🔹فشار زیاد کنونی بر ایران میتواند آن را به واکنش وادار کند و این امر بر عراق و سایر کشورهای همسایه ایران تاثیر میگذارد
https://eitaa.com/e_beman