مومنان انقلابی باهم فکر میکنند باهم اقدام می کنند مومنان انقلابی تشکیلاتی عمل می کنندhttps://eitaa.com/enghelabybemanym
دیروز ساعتی پس از پایان حمله سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه یک عرب خطاب به بنسلمان نوشته: «اگر بن سلمان کمی از پولهایی که به ترامپ، ترزا می و مکرون داد به دزدان دریایی سومالی میداد به نتایج بهتری میرسید.»https://eitaa.com/enghelabybemanym
قدرتهای زورگو زبان موشک را میفهمند نه زبان مذاکره
حمله موشکی آمریکا و متحدانش به سوریه نشان داد چه قدر ادعای «دنیای فردا، دنیای گفتمان است، نه موشک»، بیپایه و غلط است.
فروردین سال 95 توئیتی در صفحه شخصی مرحوم هاشمی منتشر شد مبنی بر اینکه «دنیای فردا دنیای گفتمانهاست نه موشکها». انتشار این توئیت در سایت و صفحه شخصی آقای هاشمی، تعجب و تأسف ناظران رسانهای و تحلیلگران را برانگیخت به ویژه اینکه آمریکا و متحدان اروپایی آن از لزوم کنار گذاشتن برنامه موشکی توسط ایران سخن میگفتند و موشک دوربرد را برای ایران غیرضروری میدانستند.
سال گذشته نیز برخی محافل سیاسی مدعی اصلاحطلبی و اعتدال، رزمایش موشکی و نمایش شهرهای موشکی ایران را نوعی هزینه و ماجراجویی برای کشور خوانده بودند؛ چنان که علی مطهری این اقدام را کمعقلی خوانده بود.
11 فروردین 1395 پس از انتشار توئیت مورد اشاره در سایت شخصی هاشمی که با ذوقزدگی محافل سیاسی صهیونیستی و آمریکا و کسانی چون جان کری مواجه شد، رهبر معظم انقلاب 11 فروردین همان سال تصریح کردند: اینکه بعضیها بیایند بگویند فردای دنیا، فردای مذاکره است، فردای موشک نیست، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد، خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته شده باشد، خیانت است. چطور ممکن است؟ اگر چنانچه نظام جمهوری اسلامی دنبال علم برود، دنبال فناوری برود، دنبال مذاکره سیاسی برود، دنبال کارهای گوناگون تجاری و اقتصادی برود - که همه اینها لازم است- اما قدرت دفاعی نداشته باشد، توانایی دفاع کردن نداشته باشد، هر بیسر و پایی و ]هر[ دولت فزرتی کذائیای او را تهدید میکند که اگر فلان کار را نکردید، ما موشک میزنیم؛ خب اگر شما امکان دفاع نداشته باشید، مجبورید عقبنشینی کنید».
بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب، هاشمی رفسنجانی با عقبنشینی از موضع موشکی خود تاکید کرد: «تقویت قدرت موشکی کشور را لازم میدانم.»
در این میان، هر چند انتظار میرفت موضع هاشمی در قبال این توئیت پیش از واکنش رهبر انقلاب مشخص شود اما در روزهای بعد از موضعگیری هاشمی نیز اطلاعیه یا گفتار رسمی از هاشمی منتشر نشد و صرفا رسانههای نزدیک به وی موضعگیریهای متناقضی در این رابطه داشتند که دامنهاش از عدم ارتباط این حساب توئیت با دفتر هاشمی و ادارهاش توسط یکی از دوستداران هاشمی تا اداره این حساب توسط معاون سردبیر سایت هاشمی و بدون هماهنگی با هاشمی را- در خصوص متنهای منتشره- شامل میشد. با وجود تأیید و تکذیبهای انجام شده، آقای هاشمی جملات تأسفبرانگیز دیگری را صراحتا در همایش مدیران آموزش و پرورش (30 مرداد/95) عنوان کرد. او در آن همایش گفته بود: «اگر میبینید آلمان و ژاپن این روزها محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگجهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند، محروم شدند. نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را میبردند و از این رو با این اقدام پولهایشان آزاد شد و به دنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانش بنیان برای خود درست کردند لذا دیگر آسیبپذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است و مدیران و دلسوزان و معاملان باید وارد این فضا شوند؛ مطمئنم دوره دوم دولت روحانی میتواند ما را به آنجا برساند.»
این قبیل اظهارات، از نفوذ عمیق در میان اطرافیان برخی سیاستمداران و مدیران خبر میداد. حمله موشکی آمریکا و انگلیس به سوریه هر چند که با ناکامی مطلق در عرصه سیاسی مواجه شده اما در عین حال سندی بر این مدعاست که اگر کشوری دارای قدرت نظامی و به ویژه برنامه موشکی قدرتمند و بازدارنده نباشد، قدرتهای زورگوی عالم در تعدی و عقدهگشایی کمترین تردیدی نمیکنند.
از این جهت قدرت موشکی پرحجم، نقطهزن و دوربرد جمهوری اسلامی ایران، یک توان کاملا بازدارنده دفاعی ارزیابی میشود و موجب شده آمریکا و صهیونیستها، دهان خود را در زمینه تهدید ملت ایران ببندند.https://eitaa.com/enghelabybemanym
یک اصلاحطلب متواری دیگر حجاب را کنار گذاشت
یکی از نمایندگان افراطی و متواری مجلس ششم، ضمن بهانهتراشی کشف حجاب کرد.
فاطمه حقیقتجو از اعضای فراکسیون مشارکت در مجلس ششم که مدتهاست به آمریکا رفته، مدعی شده که به حجاب اسلامی ملتزم بوده اما در دفاع از حامیان کشف حجاب آن را کنار میگذارد! او مینویسد: «در حمایت از حق انتخاب زنان و در محکومیت هرگونه خشونت و زندان علیه زنانی که مخالف حجاب اجباری هستند که با نافرمانی مدنی و تحمل هزینههای سنگین درصدد رساندن صدای خود به مردم و مسئولان کشور هستند، روسری از سر خود برمیدارم. من مسلمانم و از سال 1384 که به آمریکا مهاجرت کردهام به انتخاب شخصی خودم با روسری در محل کارم، میهمانیها و گردهماییها حاضر شدهام، اما همواره مخالف اجبار حجاب میباشم.»
وی توضیح نداده این چگونه مسلمانیای است با بهانه و بیبهانه میشود زیر پا گذاشت؟! البته اخبار و قرائن متعدد حاکی از آن بود که نامبرده از مدتها درصدد کنار گذاشتن حجاب و درآمدن در سلک و سبک زندگی دیگر شبهاصلاحطلبان متواری (کنار گذاشتن احکام اسلامی) است. و از این جهت خواسته روغن ریخته را خرج ژستهای آزادیمآبانه کند. پیش از این عده زیادی از عناصر منافق و معاند متظاهر به اصلاحطلبی، پس از فرار از کشور نقاب از چهره برداشته و تظاهر به لاقیدی نسبت به احکام اسلامی ازجمله حجاب کردهاند، برخی از این عناصر فراری حتی لیوان شراب در دست، به دهنکجی به کتیبههای منقش به نام مبارک امام حسین(ع) پرداختند. یادآور میشود پروژه کشف حجاب ذاتا پروژهای انگلیسی، صهیونیستی و ماموریت مستقیم شبکه بهائیت در ایران بوده است.https://eitaa.com/enghelabybemanym
دومینوی جمعه سیاه
در واپسین ماههای دوران ریاستجمهوری بوش پسر، جهان شاهد یک اتفاق بزرگ در تاریخ اقتصادی خود بود که از آن به "جمعهی سیاه" یاد میشود. حباب قیمتی به وجود آمده، به دلایلی چون بورسبازی در اقتصاد آمریکا و ضعف مدیران اقتصاد آن شکسته شد و بازارهای مالی که به دلیل ایجاد رونقی کاذب در بازار وام رهنی مسکن رشد کرده بودند، به ناگاه سقوط کردند. به طبع آن، وابستگی اقتصاد خیلی از کشورها به سیستم بانکی آمریکا و تجارت آنها به دلار، با سقوط ارزش بازارهای مالی و کاهش ارزش آن، تا حد زیادی به مردم و دولتهای کشورهای وابسته آسیب وارد کرد و عملا بحران مالی آمریکا مانند دومینویی به کشورهای وابسته به سیستم آمریکا انتقال پیدا کرد.
از همان سال، بعضی از کشورها به سمت ایمن کردن اقتصاد خود از طریق پیمانهای دو یا چندجانبه روی آوردند. منطق اصلی در این پیمانها این است که به جای استفاده از ارز واسطی مانند دلار، از ارز خود دو کشور مبادلهکننده استفاده شود. مثلا کشور چین بهعنوان دومین قدرت اقتصادی جهان تاکنون با ۴۱ کشور، پیمان پولی دوجانبه بسته است. اقتصادهای بزرگ دیگر مانند کره و ژاپن نیز چنین کردهاند.
در روزهای اخیر نیز در کشور، شاهد آشفتگی بازار ارزی بودهایم که یقینا بخشی از این آشفتگی، بهدلیل وابستگی اقتصاد کشور به دلار و تأثیرپذیری آن از فضای روانی جامعه و وقایع سیاسی بین المللی است. شاید یکی از بهترین راهکارهای حفظ ارزش پول ملی و تقویت آن، استفاده از پیمانهای پولی دوجانبه و چندجانبه، جهت خنثی کردن ابزار سلطه پولی آمریکا یعنی دلار باشد. امری که رهبر انقلاب چندین بار دربارهی آن به مسئولین تذکر دادهاند و متأسفانه اتفاق چندانی نیفتاده است.
عربستان در جنگ با ایران بدون شک بازنده است
روزنامهی صهیونیستی هاآرتص در گزارشی نوشت: رفتار ولیعهد سعودی ممکن است به رویارویی نظامی با ایران منتهی شود که در این صورت، هیچ تردیدی نیست که ایران، عربستان سعودی را شکست خواهد داد؛ چراکه عربستان به رغم تمام تجهیزات پیشرفتهی آمریکایی که خریداری کرده، به لحاظ نظامی ضعیف است و تقریبا دارای یک ارتش واقعی نیست.|باشگاه خبرنگاران|
✳️چرا یک سیاستمدار دچار خطای در تحلیل میشود؟ (2)
اول. سال ۶۷، نهضت آزادی که اعضای آن اولین دولت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را در ایران تأسیس کردند، در نامهای خطاب به امام خمینی، معمار و رهبر انقلاب اسلامی، سیاستهای ایشان دربارهی جنگ و کشورداری را زیر سؤال برده و با عدم اطلاع امام از وضعیت جامعه، چنین نوشتند: "كانالهای ارتباطی امام و گزینشی كه در دیدار و گفتوگوهای خود دارید چنان است كه اخبار مملكت و افكار و احوال مردم را همانطور كه خوشایندتان است دریافت میدارید نه آنطور كه واقعیت و غالبیت دارد. " دو سال بعد، ۹۰ نفر از اعضای همین جریان و جریان ملی-مذهبی، در نامهای به رئیسجمهور وقت ایران، صحبت از "وضعیت بحرانی جامعه" کرده و نوشتند: "اتخاذ هدفهای احساساتی افراطی، خارج از خواستههای نخستین انقلاب و اسلام، سیاستهای نابخردانه و بالاخره ناتوانی مسئولین و نادرستی روشهای پیروی شده در سیاستخارجی، كشور پرافتخار ایران را به بدترین انزوای سیاسی انداخته است..." شبیه همین ماجرا، در ۳۱ اردیبهشتماه سال ۸۱ نیز تکرار شد. جمعی از نمایندگان مجلس ششم با دیدن شواهد حملهی آمریکا به افغانستان، در اقدامی منفعلانه و از سر ترس، نامهای خطاب به رهبر انقلاب نوشته و با سیاهنمایی وضعیت کشور اذعان کردند که فرصت چندانی باقی نمانده و رهبری باید قبل از آنکه دیر شود، جام زهر را خود بنوشد! این نامهنگاریها البته تا به امروز نیز، هر از گاهی، ادامه یافت است.
انقلابی بمانیم(ثامن الائمه(ع)), [۱۵.۰۴.۱۸ ۱۲:۲۷]
✳️چرا یک سیاستمدار دچار خطای در تحلیل میشود؟ (3)
جواب نامهی پراشتباه نهضت آزادی را "یرواند آبراهامیان"، تاریخنگار مشهور آمریکایی، در کتاب "تاریخ ایران مدرن"، در مقایسهی وضعیت ایران قبل و بعد از انقلاب، به خوبی داده است: "جمعیت ایران در ابتدای سده، کمتر از ۱۲ میلیون نفر شامل ۶۰ درصد روستایی، ۲۵ تا ۳۰ درصد جمعیت ایلیاتی و کمتر از ۱۵ درصد جمعیت شهری بود. تهران نیز شهری متوسط با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر بود. امید به زندگی احتمالا کمتر از ۳۰ سال و نرخ مرگ و میر نوزادان ۵۰۰ مورد به ازای هر ۱۰۰۰ نفر بوده است. اما در پایان سده، شمار جمعیت ایران به ۶۹ میلیون نفر افزایش یافت. جمعیت ایلات و عشایر به کمتر از ۳ درصد رسید و بخش شهری آن به بیش از ۶۶ درصد افزایش یافت و تهران به کلان شهری با جمعیتی بیش از ۶/۵ میلیون نفر تبدیل شد. نرخ امید به زندگی به ۷۰ سال رسید و درصد مرگ و میر نوزادان به ۲۸ نفر در هر هزار نفر کاهش یافت. میزان باسوادان کشور در ابتدای سده حدود ۵ درصد بود، اما پایان سده، نرخ باسوادی به ۸۴ درصد رسید." این اظهارنظر، آن هم از شخصی که اتفاقا دل خوشی از انقلاب اسلامی هم ندارد، تنها یک نمونهی کوچک از خدمتی است که انقلاب اسلامی به این کشور کرده است. جواب نامهی نمایندگان مجلس ششم را نیز، رابرت فورد، آخرین سفیر واشنگتن در دمشق ساعتی پس از شلیک موشکهای سپاه به مقرهای داعش، در گفتوگو با روزنامهی سعودی الشرقالاوسط تصریح کرد: "آمریکاییها بزودی خواهند فهمید که توان نظامی ایستادن مقابل ایران را ندارند. جمهوری اسلامی آمریکاییها را مجبور خواهد کرد که از سوریه عقبنشینی کنند؛ همانگونه که از بیروت در سال ۱۹۸۳ و از عراق در سالهای اخیر عقبنشینی کردند... ترامپ نمیداند که بازی تمام شده است و بسیار دیر کرده است." باری، اشتباه همهی آن نامهنگاریها و نویسندگان آن، در همین نکته نهفته بوده و هست که چشم خود را بر روی پیشرفتهای متنابه ایران بعد از انقلاب اسلامی بسته بودند یا شاید هم، دوست داشتند که ببندند.
ابرت فورد، آخرین سفیر واشنگتن در دمشق ساعتی پس از شلیک موشکهای سپاه به مقرهای داعش، در گفتوگو با روزنامهی سعودی الشرقالاوسط تصریح کرد:
"آمریکاییها بزودی خواهند فهمید که توان نظامی ایستادن مقابل ایران را ندارند. جمهوری اسلامی آمریکاییها را مجبور خواهد کرد که از سوریه عقبنشینی کنند؛ همانگونه که از بیروت در سال ۱۹۸۳ و از عراق در سالهای اخیر عقبنشینی کردند... ترامپ نمیداند که بازی تمام شده است و بسیار دیر کرده است." باری، اشتباه همهی آن نامهنگاریها و نویسندگان آن، در همین نکته نهفته بوده و هست که چشم خود را بر روی پیشرفتهای متنابه ایران بعد از انقلاب اسلامی بسته بودند یا شاید هم، دوست داشتند که ببندند.
💠میثم معافی: باید مواظب سوءاستفاده لایه #امنیتی جریان فتنه از تحرکات جریان انحرافی بود🔻🔻اخیرا تاج زاده (یکی ازمحکومین ضدامنیتی فتنه)گفت: احمدی نژاد وتیمش مثل #بولدوزر عمل میکنند ،راه ها را بازمیکنند وماهم باید پشت سر این بولدوزر برویم ... (اعوذُ بِکَ مِن هَمَزات الّشیاطین)https://eitaa.com/enghelabybemanym
در اسلام تماشاچی نداریم، همه مسلمانان باید به هر نحوی در صحنه نبرد بین حق و باطل شرکت کنند وگرنه خود نیز باطلند.
#شهید_احسان_قاسمیه دانشجوی مهندسی برق از تگزاس آمریکا
بخش زیادی از ناامیدیهای ما، ناشی از "تصور اتمام مبارزه" است.
وقتی انتظار داشته باشی که مبارزه پایان یافته باشد اما خود را میانه معرکه ببینی، حتما ناامید خواهی شد.
اما اگر خود را در حال مبارزه بدانی، به راه طی شده مبارزه نظاره کنی و در این واقعیت عظیم تامل کنی که از زمان بعثت رسولالله تاکنون، "لیظهره علی الدین کله" در موفقترین موقعیت خود و پیروزترین نقطه تاریخ قرار دارد و این پرچم که به دست توست، بیش از زمان دیگری به قله نزدیک است، این مسیر را امیدوارانهتر از همه همرزمان خود در طول تاریخ و عرض زمین خواهی پیمود...
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشایی: دوره اسلامگرایی به پایان رسیده همانگونه که دوره اسب سواری به پایان رسیده !!!https://eitaa.com/enghelabybemanym
🚩کاخ سفید: باید ایران را در سوریه مهار کنیم
سخنگوی کاخ سفید مدعی شد:
🔹مطمئنا مأموریتی که ارتش آمریکا و نیروهای ائتلاف ما در سوریه داشتند به 100 درصد اهداف خود رسید
🔹 این حمله پیام قدرتمندی» به ایران و روسیه ارسال کرد
🔹ترامپ سه هدف را در سوریه دنبال میکند: شکست داعش، مهار «رفتار تهاجمی ایران» و جلوگیری از تکرار استفاده از سلاحهای شیمیایی در این کشور
🔹باید ایران را مهار کنیم. باید مطمئن شویم رفتارهای بدی که آنها داشتهاند تکرار نمیشود و توسعه پیدا نمیکند
نصرالله: آمریکا میدانست استفاده از سلاح شیمیایی [در غوطه]، نمایشی دروغ است به همین دلیل قبل از رسیدن تیم سازمان منع گسترش سلاح شیمیایی حمله کرد
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️آمادگی همه جانبه از شاخصه های انقلابیگری است
[سوره الأنفال (8): آيه 60]
وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ وَ آخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ
و براى (آمادگى مقابله با) دشمنان، هر چه مىتوانيد از نيرو و از اسبان سوارى فراهم كنيد تا دشمن خدا و دشمن خودتان و نيز (دشمنانى) غير از اينان را كه شما آنان را نمىشناسيد، ولى خداوند آنها را مىشناسد، به وسيله آن بترسانيد،
✳️✳️پيامها:
1⃣ مسلمانان انقلابی بايد آمادگى همه جانبه، از نظر تجهيزات، نفرات و ... داشته باشند و از پيش آمادهى مقابله با خيانت و حمله دشمن باشند. «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ»
2⃣ هدف از آمادگى نظامى، حفظ مكتب و وطن مسلمانان است، نه غارت و استعمار و امثال آن. «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ ...»
3⃣ دولت انقلابی بايد حدّ اكثر توان خود را در تأمين بودجه براى دفاع از نظام اسلامى و ترساندن دشمنان خدا و خود تخصيص دهد. «مَا اسْتَطَعْتُمْ»
4⃣ تمام مسلمانان انقلابی بايد آمادهى رويارويى با توطئههاى دشمن باشند. «مَا اسْتَطَعْتُمْ»
5⃣ همه جا گفتگو و مذاكره كارساز و كافى نيست، گاهى هم بايد توان و قدرت به ميدان آيد. «مِنْ قُوَّةٍ»
6⃣ در هر زمان، پيشرفتهترين امكانات را براى دفاع آماده كنيد و از هيچ چيز فروگذار نكنيد، چه قدرت سياسى و نظامى، چه امكانات تبليغى و تداركاتى. «مِنْ قُوَّةٍ»
7⃣ به امكانات امروز قانع نباشيد و تجهيزات نظامى و دفاعى را تا مرز تهديد دشمنان گسترش دهيد. «مِنْ قُوَّةٍ» ... «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ»
8⃣ تنها براى دشمنان شناخته شده برنامهريزى نكنيد، بلكه پيشبينى لازم حتّى براى دشمنان ناشناختهى آينده هم داشته باشيد. «لا تَعْلَمُونَهُمُ»
✅بیانات امام خامنه ای در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیهالسلام) ۱۳۹۶/۰۲/۲۰
خب، «دولت مقاومت» یعنی چه؟ یعنی تسلیم زورگویی نشدن، تسلیم زیادهطلبی نشدن، در موضع اقتدار ایستادن. دولت مقاومت در موضع اقتدار قرار میگیرد. ببینید، دولت مقاومت نه اهل تجاوز است، نه اهل سلطهطلبی و دستاندازی به ملّتها و کشورها است، نه اهل فرو رفتن در لاک دفاعی و موضع انفعال است؛ هیچکدام از اینها نیست. بلکه ما در موضع «اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهٖ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم»(۸) قرار میگیریم. در موضعی قرار میگیریم که در این آیهی شریفه از آن تعبیر شده است به «تُرهِبونَ بِهٖ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم»؛ «تُرهِبونَ بِه» یعنی چه؟ «تُرهِبونَ بِه» همان چیزی است که در ادبیّات سیاسی امروز به آن «قدرت بازدارندگی» میگویند.
آنچه جمهوری اسلامی دارد، آنچه تاکنون تحصیل کرده است -که با ابتکار خود و با همّت خود تحصیل کرده است و رهین منّت هیچ دولت و هیچ قدرت دیگری نیست برای اینکه دشمن به فکر تعرّض نیفتد و بداند که اگرچنانچه تعرّض کرد، ضربهی محکمی خواهد خورد، واکنش سختی خواهد دید.
✳️✳️✳️من مدّتها قبل گفتم دوران «بزن و دررو» به جمهوری اسلامی دیگر گذشته است؛ اینکه بیا بزن و دررو، [دیگر] اینجوری نیست؛ اگر زدند پایشان گیر میافتد؛ شروع ممکن است با آنها باشد امّا تمام کردن دیگر با آنها نیست و در اختیار آنها نیست. این همان قدرتی است که دشمن از آن بیمناک است؛ این همان اقتداری است که دشمن مایل نیست که جمهوری اسلامی آن را داشته باشد.https://eitaa.com/enghelabybemanym
#برگی از نهج البلاغه
ضرورت روحیه تهاجمی و بازدارندگی نسبت به دشمن
#امیرمومنان در فرازی
از خطبه 124 در این رابطه میفرمایند:
وَ ايْمُ اللَّهِ لَئِنْ فَرَرْتُمْ مِنْ سَيْفِ الْعَاجِلَةِ لَا تَسْلَمُوا مِنْ سَيْفِ الْآخِرَةِ وَ أَنْتُمْ لَهَامِيمُ الْعَرَبِ وَ السَّنَامُ الْأَعْظَمُ إِنَّ فِي الْفِرَارِ مَوْجِدَةَ اللَّهِ وَ الذُّلَّ اللَّازِمَ وَ الْعَارَ الْبَاقِيَ وَ إِنَّ الْفَارَّ لَغَيْرُ مَزِيدٍ فِي عُمُرِهِ وَ لَا مَحْجُوزٍ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ يَوْمِهِ مَنِ الرَّائِحُ إِلَي اللَّهِ كَالظَّمْآنِ يَرِدُ الْمَاءَ الْجَنَّةُ تَحْتَ أَطْرَافِ الْعَوَالِي الْيَوْمَ تُبْلَي الْأَخْبَارُ وَ اللَّهِ لَأَنَا أَشْوَقُ إِلَي لِقَائِهِمْ مِنْهُمْ إِلَي دِيَارِهِمْ اللَّهُمَّ فَإِنْ رَدُّوا الْحَقَّ فَافْضُضْ جَمَاعَتَهُمْ وَ شَتِّتْ كَلِمَتَهُمْ وَ أَبْسِلْهُمْ بِخَطَايَاهُمْ
# آموزش معنوي سربازان
#بخدا سوگند!
اگر از شمشير دنيا فرار كنيد از شمشير آخرت سالم نمي مانيد، شما بزرگان عرب و شرافتمندان برجسته ايد، در فرار از جنگ، خشم و غضب الهي و ذلت هميشگي و ننگ جاويدان قرار دارد، فراركننده بر عمر خود نمي افزايد. و بين خود و روز مرگش مانعي نخواهد كرد، كيست كه شتابان و با نشاط با جهاد خويش به سوي خدا حركت كند؟ چونان تشنه كامي كه به سوي آب مي دود؟ بهشت در سايه نيزه هاي دلاوران است، امروز در هنگامه نبرد آنچه در دلها و سر زبانهاست آشكار مي شود، به خدا سوگند! كه من به ديدار شاميان در ميدان نبرد شيفته ترم تا آنان به بازگشت به خانه هاشان!
امام خامنه ای :
⚠️ایمان جوانان هدف بمباران امروز دشمن است
🔻رهبرانقلاب: یک روز امام فرمود: «امروز اسلام محتاج کمک شما جوانهاست.» بعد از ظهرش بنده به خیابانها آمدم و کاری داشتم. دیدم مثل روزهای اوّل انقلاب شده و مردم به طرف پاوه در حرکتند. این ماجرا و این صحنه، بارها تا آخر جنگ تکرار شد.
🔹هر وقت که اسم اسلام و فرمان امام به گوش مردم میرسید، ناگهان میدیدید این ملت، به جوش و خروش در میآید. جوانان شهر را، ده را، دانشگاه را، بازار را، کار و کسب را، میدان فوتبال را، همه را رها میکنند و میروند. برای چه؟ برای اینکه جانشان رادر معرض خطر مرگ بگذارند!
🔹دشمن اینها را دید و تحلیل کرد و فهمید این ملت عقبهای دارد. فهمید تا آن عقبه هست، این ملت را با #محاصره_اقتصادی و با #محاصره_نظامی و یا چه و چه، نمیشود به زانو درآورد.
🔺پس، آن عقبه را باید بمباران کرد؛ فرهنگ او را، اخلاق او را، ایمان او را، ایثار او را، اعتقاد به دین او را، اعتقاد به رهبری او را، اعتقاد به قرآن و جهاد و شهادت او را؛ اینها را باید از بین برد و شروع کرد.۱۳۷۱/۰۵/۲۱https://eitaa.com/enghelabybemanym
✳️جوانک سعودی! از مهترانت بپرس صدام در کدام مزبله دفن شده؟
«نشست مشترک بن سلمان ولیعهد خاماندیش سعودی با آن عفریته بدکاره رجوی در پاریس مصداق ضیافت گرازهایی را میماند که خنجکشانه، خونجویی نوینی را کامجوئی میکنند.»
داریوش سجادی همکار سابق نشریات اصلاحطلب ضمن انتشار مطلب فوق نوشت: اگر عاقلی در حلقه سفاهت ریاض باقیمانده به این سلمان بیمقدار بگوید؛ جوانک! پیش از تو و بزرگتر از تو «صدامکی» بود که همچون سفاهت امروز تو با آدمخواران رجوی بست تا خوشباورانه در فردائی نزدیک با آن هیولاها در تهران رقص شمشیر کنند.
از مهترانت بپرس آن «صدام» اینک در کجای تعفن تاریخ دفن شده؟ و آن مسعودک آنک در کدام مزبلهای گور به گور شده!؟
بیمقدار! ریسمان ظلمتان از کلفتی پاره میشود! اندازه نگهدار و شعور بورز و بفهم که جایی که عقاب پر بریزد از پشه لاغری چه خیزد!؟
بن سلمان! ما ایرانیان از نسل سلمانیم. همان حواری خاص رسولالله که شیوه خوب جنگیدن را بلدیم. آیا تو شیوه خوب مردن را بلدی؟ بسمالله.https://eitaa.com/enghelabybemanym
✳️✳️دنیای فردا دنیای موشکهاست نه گفتمانها!(یادداشت روز)
حمله موشکی آمریکا به سوریه درس مهمی هم به همه ما ایرانیها به ویژه دولت محترم داد و آن اینکه، در دنیای سیاست منهای اخلاق، قدرتها برای قانون، منطق، دیپلماسی، مذاکره و وعدههایی که میدهند، پشیزی ارزش قائل نیستند و برای رسیدن به هدف، حاضرند دست به شیطانیترین جنایات بزنند و با سلاحهای شیمیایی مردم بیدفاع را قتل عام و سپس اعلام کنند، به خاطر اخلاق به سوریه حمله کردهاند! اینکه، در چنین دنیای بیرحمی، با اقتدار است که کارها پیش میرود نه با لبخند و دیپلماسی و دشمن دیپلماسی بدون قدرت و اقتدار را«ضعف» برداشت میکند. اینکه، کسانی که میگویند «دنیای فردا، دنیای گفتمانها است نه موشکها» تا نتیجه بگیرند باید مذاکرات موشکی را هم کلید زد، یا خوشخیال و خاماندیشند یا به خیانت در میدان دشمن بازی میکنند، چرا که امروز، دنیای موشک است و دنیای گفتمان با کشورهایی با مختصات آمریکا، انگلیس و فرانسه تمام شده است.https://eitaa.com/enghelabybemanym
⁉️پاسخ به سه پرسش پیرامون حمله به سوریه..
1⃣چرا حملات بصورت محدود و هوایی و موشکی بود ؟
پاسخ این است که آمریکا می داند هجوم همه جانبه و گسترده زمینی دارای هزینه بالا و خطر پذیری زیاد است و این رادر عراق تجربه کرده است لذا ترس از افزایش هزینهها برای آمریکا از نگاه تاجر مسلکی چون ترامپ مانع هجوم گسترده زمینی شد ، از طرفی آمریکا در حال حاضر چندین پایگاه نظامی در سوریه دارد که ممکن است آماج مناسبی برای مخالفانش و نیز محور مقاومت و ارتش سوریه باشد و نگرانی حمله به این پایگاه ها عاملی بازدارنده برای آمریکا به حساب می آید در سوی دیگر ماجرا ، کشورهای قدرتمندی نظیر ایران و روسیه در مقابل آمریکا قرار دارند که عبور از آنها بسیار بسیار سخت است موضوع دیگر این است که مستشاران و نظامیان روسی در بین نیروهای سوری گسترش یافته و عواقب حمله به پایگاههای روسی برای آمریکا نگران کننده است و نیز هشدار مقابله اتمی پوتین مزید بر علت شد و عوامل اولا انتخاب اهداف را بسیار مشکل کرده ثانیاً مانع از حمله گسترده شد.
2⃣چرا ایالات متحده آمریکا ،دوکشور انگلیس و فرانسه را با خود در این حمله همراه نمود؟ پاسخ این است که این دوکشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند ، آمریکا میداند حمله به سوریه مشروعیت بینالمللی ندارد و خلاف صلح بین المللی است لذا میخواهد مسئولیت این کار میان متحدان خود تقسیم کرده و هزینه های بین المللی این اقدام را به تنهایی متحمل نشود هرچند با این اقدام بی اعتبار شدن سازمان ملل متحد بیش از پیش آشکار شده و این سه عضو مشروعیت این سازمان بین المللی را کاملا ازبین بردند.
3⃣ چرا ترامپ منتظر نتیجه بررسیهای انجام شده توسط بازرسان سازمان ملل متحد در مورد اتهام بکارگیری تسلیحات شیمیایی توسط دولت سوریه نشد؟
در پاسخ باید گفت آمریکا میداند که :
اولاً تسلیحات شیمیایی سوریه توسط سازمان ملل متحد و حتی با نظارت مستقیم آمریکا در سال 2014 کاملا منهدم شد
دوماً دولت سوریه در غوطه شرقی پیروز میدان شده است و دلیلی برای بکارگیری تسلیحات شیمیایی ندارد
سوماً دولت و ارتش سوریه در منطقه غوطه شرقی نیرو نظامی دارد پس با حضور نیروی خودی چه نظامی و چه غیر نظامی، استفاده از این تسلیحات غیر عقلانی و غیر ممکن است، لذا ترامپ بخوبی نتیجه تحقیقات و واهی بودن این ادعا را میدانست پس منتظر نتیجه رسمی نماند.
✍حسین نجفی
به کانال جامعه نخبگانی بپیوندید👇👇👇👇
https://eitaa.com/enghelabybemanym