🔴 رسانه های غربی، موفق در ذائقه شناسی مخاطب
🔻نوام چامسکی اندیشمند امریکایی می گوید:« رسانه ها عاشق آن هستند که به آنها اتهام براندازی و مخالفت زده شود ولی در دید مردم مستقل به نظر آیند و درعین حال هرگز دوست ندارند به آنها گفته شود کارشان را درست انجام داده اند ولی فرمانبردار و تابع حکومت مستقر هستند.»
آنچه از این سخن برداشت می شود این است که مردم رسانه های اپوزیسیون ولی مستقل نما را به رسانه صادق ولی طرفدار حکومت یا نظام مستقر می پسندند.
به نظرمیرسد اصحاب قلم و کنشگران سیاسی جبهه انقلاب در عرصه رسانه و فضای مجازی می بایست یک خط تعادل را در انتقاد منصفانه از طرفی و تمجید ماهرانه از دولت از بعد دیگر حفظ نمایند تا با مهندسی ادارکات قشر خاکستری بتوانند بر سرمایه اجتماعی نظام بیفزاید
✍ #وحید_محبیhttps://eitaa.com/e_beman
🔻ارتباط "فرقه انحرافی یمانی" عراق با آتش زدن کنسولگری ایران
🔹هماکنون همه جریانهای عراق حمله به کنسولگری ایران در بصره را محکوم کردند و افراد دستگیر شده متعلق به جریان انحرافی «یمانی» و گروههای «بعثی» بودند.
🔹در حقیقت رهبری اتفاقات بر عهده گروههای انحرافی بود؛ در این میان نقش سفارتخانههای خارجی را هم نباید نادیده گرفت به عنوان مثال «رهام یعقوب» زنی است که رهبری تظاهرات زنان بر علیه ایران را بر عهده داشت و اتفاقاً عکسهایی از او با مسئولان آمریکایی در بصره منتشر شده است.https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( تقدیم به حسین بن علی علیه السلام و یاران با وفایش)
❇️در خواست کمک از گمراهان؛ هرگز.
[سوره الكهف (18): آيه 51]
وَ ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً (51)
و من گمراه كنندكان را دستيار خود نمىگيرم.
❇️نكته ها:
کاروان حسین علیه السلام به «قصربنى مقاتل» رسید، بار و بُنه را از مرکبها به زمین نهادند تا اندکى رفع خستگى کنند، در آن نزدیکى چادرى به چشم مى خورد، که اسبى جلو آن ایستاده بود، وقتى حسین علیه السلام متوجه شد صاحب چادر عبید الله بن حرّ جُعفى است، او را براى یارى و همراهى نزد خویش فرا خواند، امّا در عین حالى که وى از ملاقات و یارى حسین علیه السلام کراهت داشت، به حضور رسید و در برابر دعوت آن حضرت، فقط حاضر شد اسب چالاک و شمشیر پر ارزش خود را در اختیار حسین علیه السلام قرار دهد، تا بدین وسیله از همراهى و یارى او معارف شود، ولى آن حضرت، این آیه را خواند: «وَ ما کُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً/ من آن گونه نیستم، که گمراه کنندگان را مددکار (و یاور) خود بگیرم» (کهف/ 51). زیرا به نظر امام حسین علیه السلام در آن روز، اسلام به فداکارى و جانبازی احتیاج داشت
❇️❇️پيامها:
1⃣ كارگزارانجامعه اسلامی بايد امين باشند. «ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً»
2⃣ آنان كه در راه و خط خدايند، نبايد از منحرفان كمك بگيرند و بايد استقلال سياسى و اقتصادى خود را حفظ كنند. «ما كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُداً».
❇️درسها:
امام حسین(ع) با قرائت آیه «وَمَا کُنتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُدًا» این درس را آموخت که در حرکتهای توحیدی، کارگزاران امین و جان برکف( دهه 60) لازم است و افراد ترسو، ضعیفالنفس و ضعیفالایمان هرگز نمیتوانند دین حق را یاری کنند و از ارزشهای الهی پاسداری کنند.
بایدنیروهای مخلص و تمامعیار را انتخاب کرد. منحرفان سیاسی که استقلال فکری، سیاسی و اقتصادی ندارند نمیتوانند تا پایان مقاومت کنند و در یک کلام افراد گمراه در حرکتهای هدایتآفرین عاجز و ناتوانند.
تدوین : رجبعلی بازیاد
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه 201
🍀#در_مسیر_حق_قدم_برداشتی_از_کمی_تعداد_هراس_نداشته_باش
💞امیرمومنان💞فرمودند:
أَيُّهَا النَّاسُ لَا تَسْتَوْحِشُوا فِي طَرِيقِ الْهُدَي لِقِلَّةِ أَهْلِهِ .....
✅اي مردم در راه راست، از كمي روندگان نهراسيد، زيرا #اكثريت مردم بر گرد سفره اي جمع شدند كه #سيري آن كوتاه، و #گرسنگي آن طولاني است.
✅اي مردم، همه افراد جامعه در خشنودي و خشم شريك مي باشند،
✅چنانكه #شتر ماده ثمود را يك نفر دست و پا بريد، اما عذاب آن تمام قوم ثمود را گرفت،
✅زيرا همگي آن را پسنديدند،
💞خداوند💞سبحان مي فرمايد: (ماده شتر را پي كردند و سرانجام پشيمان شدند.)
✅سرزمين آنان چونان آهن گداخته اي كه در زمين نرم فرو رود، فريادي زد و فرو ريخت،
✅ اي مردم آن كس كه از #راه_آشكار_برود_به_آب_مي_رسد، و هر كس از راه راست #منحرف شود #سرگردان مي ماند.
✅تدوین:معصومه مرتضوی نژاد
تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹 اسلام در آفریقا (بخش سوم):
⚔ حضور استعمارگران و نقش آنها در مبارزه با اسلام:
با ورود استعمارگران غربی، مسلمانان آفریقا حرکت های مقاومت ضد استعماری تشکیل دادند که نقش خوبی در انتشار اسلام داشت.
⚔ استعمارگران هم سیاست تضعیف اسلام را در پیش گرفتند. زبان عربی را تضعیف کردند و نهضت تبلیغی مسیحی را در سراسر آفریقا به راه انداختند. مسلمانان در این دوره متحمل رنج های فراوانی شدند.
دوران استعمار در آفریقا با دو پدیده همراه شد:
فراهم شدن بسترهای لازم برای تبلیغ منظم مسیحیت و به حاشیه راندن مؤسسات اسلامی و پیدایش یک طبقه از روشنفکران مسیحی صاحب قدرت مسلط بر ساختارهای حکومتی و اقتصادی.
استعمار توانست در بیشتر کشورهای آفریقایی بین مردم شکاف مسیحی – مسلمان ایجاد کند و طبقه ای جدید از مسلمانانی را به وجود بیاورد که متأثر از افکار غرب بودند. در زمانی که کشورهای آفریقایی مستقل شدند همین طبقه حاکمیت امور را در دست گرفت و میراث دار استعمار شد.
⚔ تبلیغات مسیحی به قدری در آفریقا رواج یافت که تعداد زیادی از بومیان و حتی مسلمانان را همراه کرد. استعمار با پوشش مؤسسات امداد رسانی و مسیحی با ایجاد تفرقه میان مسلمین، جنگ های داخلی به راه انداخت و موجب آوارگی میلیون ها انسان شد.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه می گردد👇👇👇
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈شبکه ماهوارهاي و همچنين در شبکههاي اجتماعي در فضاي مجازي سپاه متهم است که پولهاي ملت ايران را در کشورهايي چون سوريه و عراق هزينه ميکند و اگر اين پولها در ايران هزينه ميشد، اکنون ملت ايران چنين مشکلات اقتصادي را نداشت، پاسخ چيست؟
✍✍اين نوع تبليغات که در حجم وسيع در حال انجام است يک دروغ بزرگ بيش نيست. آنان اين دروغ بزرگ را ميگويند و به شکلهاي مختلف آن را تکرار ميکنند، تا شايد بتوانند نظام اسلامي را تحت فشار افکار عمومي در داخل ايران، وادار به عقب نشيني از سياستهاي منطقه اياش کنند.
همه مي دانند که تروريسم در منطقه دست پرورده آمريکايي ها و متحدين آنان از قبيل صهيونيستها و سعوديها است آنان از طريق جنگ نيابتي به دنبال شکست مقاومت و مقابله با جمهوري اسلامي بودند که ناکام ماندند. براي اثبات دروغ بودن اين حرف ها، توجه به نکات زير کفايت ميکند:
الف) حضور ايران به صورت مستشاري در عراق و سوريه از طريق سپاه، با هدف تامين منافع ملي و در صدر اين منافع امنيت ملي ايران انجام گرفت. اگر اين حضور در سالهاي اخير نبود، اکنون چه بسا شهرهايي از ايران به مراتب ويرانتر از شهرهاي سوريه و عراق شده بود و از اين امنيت مطلوب هم خبري نبود.
ب) ايران هيچ پولي در عراق که کشوري داراي درآمد نفتي است، خرج نکرده و دولت عراق تامين کننده تمامي هزينههاي برقراري امنيت در کشور بوده است.
ج) حجم هزينههاي ايران در منطقه براي تامين امنيت ملي و مقابله با توطئه هاي دشمنان يک رقم بسيار ناچيز است. اگر بخواهيم اين رقم ناچيز را تصور کنيم کافي است به دو عدد توجه شود آقاي ترامپ با صراحت گفت: آمريکا طي 17 سال گذشته (از سال 1380 تا 1397) هفت هزار ميليارد دلار در جنگهاي خاورميانه هزينه کرده و به هيچ چيزي دست نيافته است.
طبق آمار رسمي دولت ايران، درآمد ارزي جمهوري اسلامي در اين سالها حدود 1250 ميليارد دلار بوده است. به عبارتي درآمد کل دولت ايران در 17 سال، حدود يک ششم پولي بوده که آمريکاييها در اين منطقه براي سلطه بر ملت ما هزينه کردهاند. از اين رقم معمولاً ساليانه کمتر از چهاردرصد به بودجه دفاعي کشور اختصاص يافته است و از اين بودجه دفاعي، رقم ناچيزي به تامين امنيت در منطقه تعلق گرفته است با يک حساب سرانگشتي ميتوان گفت، در برابر هر چند صد دلاري که آمريکايي ها در اين منطقه خرج کردند تا ايران را نابود سازند، جمهوري اسلامي يک دلار هزينه کرده و دشمن را ناکام نموده است.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
👈👈برخي معتقدند انحراف احمدينژاد ابعاد فکري پيدا کرده و ميتواند منشاء رفتارهاي خطرناکي شود آيا اين ادعا واقعيت دارد؟
1. دفاع برخي از جواناني که انقلاب اسلامي را با احمدي نژاد شناخته اند بيانگر باور اعتقادي آن ها به صحت روش و اتقان انديشه هاي او مي باشد. اعتماد يک سويه و بيش از حد اين گروه به وي مي تواند زمينه هاي ايجاد فرقه هاي انحرافي شبيه فرقان، مجاهدين خلق(منافقين) و ... را بيانجامد.
2. گذشته برخي از فرقه هاي انحرافي نشان مي دهد که تقابل آن ها با نظام اسلامي از باورهاي غلط و برداشت هاي نادرست نشات گرفته است.
3. شواهد و قرائني وجود دارد که نشان مي دهد برخي از حاميان فکري احمدي نژاد مترصد دست زدن به رفتارهاي خشونت آميز و حذف فيزيکي مخالفان خويش بوده اند.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کار انقلابی در عزای حسینی https://eitaa.com/e_beman
🔴آداب عزاداری صحیح
رهبرانقلاب: توصیهی من به عزاداران این است که موجبات ناراحتی مردم را فراهم نکنند؛ این توصیه را بارها کردیم. بعضیها شنیده شده سینهزنی میکنند پشت بلندگو؛ اگر بناست از بلندگو پخش بشود باید در بین مستمعین پخش بشود. در خیابان، در پشت بام، در محله که مستمعی ندارد این گوینده.
رهبر انقلاب: بیرون مجلس ساعتهای دیروقتِ شب مردم را اذیت کردن، یک بیمار را از خواب انداختن، این با هیچ منطق اسلامی و حسینی تطبیق نمیکند. شنیدیم بعضی میگویند به ایشان مراجعه میشود که ما اذیت میشویم، میگویند کسی که از صدای نوحهخوانی اذیت میشود بگذار اذیت بشود؛ نه، چنین چیزی نیست.
https://eitaa.com/e_beman
جنگ شناختی مکمل جنگ اقتصادی
جوان: جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفتهتر، عمیقتر و وسیعتر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکهای (با زیرساخت رسانههای نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام میگیرد. تغییر نگرش در جامعه کشور هدف، اختلال و خطا در دستگاه محاسبات تصمیم گیران، اثربخش نمودن جنگ اطلاعاتی، ایجاد گسست عاطفی-ادراکی بین تودهها و نخبگان با حاکمیت و نهایتاً تضعیف و زوال سرمایه اجتماعی برخی کارویژههای جنگ شناختی هستند.
دشمن در جنگ شناختی، سه نقطه آماج اصلی را هدف قرار میدهد: ۱- ایده اصلی نظام: «اسلام ناب» و «ولایت مطلقه فقیه» (هسته اصلی و مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی) ۲- ساختار نظام: مجموعه نهادها، ارکان و دستگاههای برآمده از ایده اصلی که مجموعه حکومت را شکل داده است. ۳- کارکرد نظام: نتایج حاصله از عملکرد اجزای ساختار نظام که در واقع، نشان دهنده خروجی ساختار بوده و کارآمدی یا ناکارآمدی آن را نشان میدهد. در نهایت هدف از این تهاجم، مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی نظام شود. در واقع آنچه باعث نتیجه بخشی جنگ اقتصادی میشود، اثربخشی جنگ شناختی است.
مرد روزهای سخت عراق
خراسان: آیت ا... العظمی سیستانی با ارائه نظر خود درباره نخست وزیر آینده عراق نشان داد مرد روزهای سخت و بحرانی عراق است و تنها کسی است که در شرایط فعلی کشور، مردم می توانند روی او حساب کنند:«مرجعیت موافق انتخاب نخست وزیر از میان سیاستمدارانی که در سال های گذشته بخشی از سلطه بوده اند – چه وابسته به یک حزب و چه مستقل – نیست.