▼ حرف روز
امید و برجستهسازی موفقیتها
باید پذیرفت که امید و برجسته کردن موفقیتها نیاز حتمی جامعه امروز ماست. اگر بنا داریم از مشکلات و مسائل پیشرو عبور کنیم، چارهای نیست جز اینکه با برشماری ظرفیتهای اقتصادی، سیاسی و امنیتی خود و جایگاهی که در سطح منطقه کسب کردهایم، امید به حل مسائل و بهبود امور را در مردم زندهتر نگه داریم.
برای نمونه، مسئولان کشور طی سالها و دهههای گذشته موفق شدهاند کشور را در زمینه اکثریت کالاهای اساسی مورد نیاز مردم به نقطه خودکفایی برسانند و در همه سالهای سپری شده کمترین نقص و کمبودی هم در زندگی مردم آشکار نشده است؛ اما حالا چه شده است که مردم تصور میکنند اگر نخرند، قحطی و کمبود کالا رخ خواهد داد؟ مضاف بر اینکه هجوم مردم برای خرید کالاها، خود عاملی اساسی برای به هم خوردن رابطه عرضه و تقاضا و گرانتر شدن کالاهای اساسی مورد نیاز مردم است؛ مسئلهای که تنها به اقلام خوراکی محدود نیست و در حوزه انرژی نیز وضعیت همین گونه است؛ در حالی که با مجاهدت فرزندان این ملت، کشور به ویژه در تولید بنزین به نقطه قابل اتکا رسیده و ذخایر استراتژیک کشور کاملاً اطمینانبخش است؛ اما باز گاه و بیگاه میشنویم و میبینیم که مردم بر اثر یک شایعه به سمت پمپ بنزینها هجوم بردهاند.
در زمینه سیاست خارجی نیز ماجرا به همین شکل است؛ اینکه جمهوری اسلامی توانسته یا میتواند با بهبود سازوکارها و ارتباط با همسایگان خود، بخش عمدهای از مسائل مربوط به تجارت خارجی خود را حل و فصل کند، هیچگاه در کشور به مثابه دستاوردی که مردم را به نقطه آرامش و امید برساند، مورد توجه واقع نمیشود؛ حتی توافق اخیر وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+4 مبنی بر آمادگی این کشورها برای ایجاد سازوکار مالی و اقتصادی، چندان در داخل اثر مثبت بر جای نمیگذارد.
همه این مثالها که اندکی از بسیارهاست، نشان میدهد جامعه و اقتصاد کشور محتاج مجموعهای از تدابیر و برنامهریزیهای فرهنگی، تبلیغاتی و رسانهای است؛ در غیر این صورت حتی اگر مشکلات در عالم واقع هم حل و فصل شود و از اقتصاد کشورمان رخت بربندد، باز هم در ذهن و ادراک مردم حل و فصل نشده است.
▼ گزارش روز
وظیفه همگانی
انتشار تصاویری از پارکینگهای پر و قفسههای خالی چند شعبه از فروشگاههای زنجیرهای تأملبرانگیز و عجیب است! آن هم در روزهایی که دشمنان، جنگ اقتصادی و رسانهای تمامعیاری علیه ملت ایران به راه انداختهاند؛ از یکسو دولت آمریکا همه تلاش خود را به کار بسته تا با زورگویی و قلدربازی تحریمهای گستردهای علیه کشورمان به اجرا درآورد و لذا از هر حربهای برای وادار کردن کشورهای جهان به منظور همراهی با خود در این تحریمهای ظالمانه استفاده میکند و از سوی دیگر رسانههای فارسیزبانی که بودجه آنها با پولهای هنگفتی از آمریکا و همپیمانان منطقهای، چون امارات و عربستان تأمین میشود، به صراحت و در کمال وقاحت مردم ایران را تشویق و ترغیب میکنند که دست به احتکار کالا بزنند.
اگرچه مطالبهگری از مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی، بیاثر کردن تحریمها، اصلاح مدیریت داخلی و کنار گذاشتن مدیران ناکارآمد بسیار ضروری است؛ اما در این وضعیت و در کنار همه وظایف دولتمردان، یکی از خاکریزهای مهم مقابله با دشمن و بیاثر کردن این جنگ تحمیلی، همراهی مردم با یکدیگر و مراقبت برای نیفتادن در دام توطئه دشمن است! واقعیت این است که همانگونه که بارها به صراحت اعلام شده و انبارهای ذخیره کشور گواه آن است، هیچ مشکلی برای تأمین نیازهای مردم در کشور وجود ندارد و آنچه این روزها در برخی فروشگاهها و از سوی بخشی از مردم دیده میشودـ هرچند تعدادشان به نسبت کل جمعیت کشور بسیار بسیار اندک است، اما همین اندک نیز میتواند کمک کار دشمن در این تقابل اقتصادی و روانی شده و در نتیجه به بسط ناامیدی و نگرانی و اضطراب به کل جامعه ایران منتهی شودـ موضوعی است که میتواند از هر نوع جنگ و حربه دشمن آسیبزنندهتر باشد و شرایط را برای همه سخت کند. بر همین اساس وظیفه همه ما است نه تنها خود در دام این بازی شوم رسانهای و تبلیغاتی نیفتیم؛ بلکه در روشنسازی جامعه و همراه کردن اطرافیانمان برای عبور از این وضعیت تلاش کنیم.
پیشبینی نفت ۱۰۰ دلاری تا سه ماه آینده
رئیس بخش تحقیقات کالایی بانک استاندارد چارترد گفت: تحریمها علیه ایران ممکن است موجب ایجاد یک «شکاف ناخوشایند» در بازار در پایان سال ۲۰۱۸ شود و قیمت نفت را به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برساند. به گزارش پایگاه خبری اس پی گلوبال، پل هورنسل افزود: برقراری مجدد تحریمهای آمریکا علیه ایران در ماه نوامبر احتمالاً موجب کاهش تولید حدود 1/4 میلیون بشکهای نفت ایران در روز تا پایان سال خواهد شد. این تحلیلگر نفتی افزود: «این شکاف ناخوشایند برای سه ماهه پایانی سال و به ویژه ماه دسامبر پیشبینی میشود و بخشی از آن نیز در سه ماهه نخست سال آینده خود را نشان خواهد داد.» هورنسل گفت: «شرایطی در سه ماهه پایانی امسال رخ میدهد که ممکن است بازار را به شدت بترساند و قیمتها به صورت موقت به ارقام بسیار بالا، نظیر بالای 90 دلار برسد. قیمت 100 دلار هم خیلی دور از ذهن نیست.»
◄ ابراهیم الجعفری، وزیر خارجه عراق با بیان اینکه هیچ گزینهای جز گفتوگوی صریح با ایران وجود ندارد، از کشورهای عربی خواست با ایران به صراحت وارد گفتوگو شوند. الجعفری در بخش دیگری از سخنان خود به ادعاهای نخستوزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و ادعاهای او مبنی بر حضور نیروهای ایرانی در خاک عراق را محکوم کرد. وزیر خارجه عراق تأکید کرد، کشورش از آرمان فلسطین حمایت میکند و قدس را پایتخت این کشور میداند.
◄ محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه گفت: اروپاییها در چند ماه گذشته تلاش وسیعی را انجام دادند و دست کم تاکنون هفت بانک مرکزی توافق کردهاند راهکار ویژه مالی برای ارتباط با ایران ایجاد کنند و در آینده نیز این راهکار را به مؤسسهای تبدیل کنند. در این سیستم کار فقط با یورو انجام میشود و هیچ حضوری در بازارهای دلاری و آمریکا ندارد، به نظرم راهکار خوبی برای از بین بردن یکی از سازوکارهای تحمیلی آمریکا در حوزه بانکی است.
◄ فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی از تیزبینی و درایت مرزبانان این فرماندهی و جلوگیری از یک عملیات انتحاری خبر داد. سردار ماشاءالله جاننثار در این باره اظهار داشت: مرزبانان با اشراف اطلاعاتی توانستند از انتقال محمولهای از سلاح و مهمات که با هدف شوم انجام عملیات انتحاری علیه مردم و دستههای عزاداری در ایام ماه محرم و صفر قصد ورود به کشور را داشتند، جلوگیری کنند.
◄ مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دهم گفت: اگر وقتی نرخ رشد به جای ۸ درصد، ۲ درصد است، مسئولان هم یک چهارم حقوق و مزایای سالیانه خود را بگیرند، آن موقع به جز سر تکان دادن، فکرشان را به جنب و جوش وا میدارند!
◄ علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه وضعیت بازار خوب نیست، اظهار داشت: گروههای ضد انقلاب با سوءاستفاده از مشکلات موجود اقتصاد در تلاشند کسبه گوناگون از جمله طلافروشان و موبایلفروشان را به اعتصاب و اعتراض وادار کنند.
ارتباط FATF با اتاق جنگ آمریکا
فرهنگیان: مخالفان همکاری گسترده ایران با FATF و بهخصوص تصویب لوایح الحاق ایران به پالرمو و TF، اعتقاد دارند FATF ابزار قدرتمند وزارت خزانهداری آمریکا (اتاق جنگ آمریکا) برای اجرای موثرتر تحریمها علیه کشورمان است.
🔴 ماجرای عجیب تکتیراندازی که به تروریستها شلیک نمیکرد!
🔹 ٧ مهر ۹٧ | فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
👈 فیلمی که ما در سفر به اهواز از شورای تامین استان گرفتیم تا در کمیسیون مورد بررسی قرار دهیم توسط دوربین وزارت اطلاعات که به صورت ثابت در منطقه رژه مستقر شده بود و دوربین ارتش تهیه شده است. کسی که مسئول فیلم برداری از سوی ارتش بود، با شجاعت و بدون ترس صحنهها را به صورت کامل فیلم برداری کرد. البته این فیلم در صفحه مجازی پخش نشده و فقط در اختیار ماست
👈 به هیچ وجه قابل قبول نیست چند تروریست با استفاده از این سهل انگاری تیر خلاص به مردم بزنند و از آن طرف کسی که پشت تفنگ دوربیندار قرار داشت، مقابله نکرده و منتظر دستور فرماندهاش بماند؛ دلیلی ندارد کشوری با اقتدار جمهوری اسلامی ایران به دلیل اشتباه محاسباتی چند نفر دچار مشکل شود
👈 در زمان حادثه تروریستی، فیلم بردار به کسی که تفنگ دوربیندار دستش است التماس میکند که به سمت آنهایی که تیر خلاص میزنند، شلیک کند اما آن شخص منتظر دستور فرماندهاش است. اینها همه نشان از ضعف مدیریت دارد؛ در زمان حادثه مشرف به جایگاه، ۸ یا ۹ تفنگ دوربیندار وجود داشت که به راحتی میتوانستند در عرض ۳۰ ثانیه تروریستها را به درک بفرستند
👈 حتی با یک تفنگ قدیمی هم میتوانستند این کار را انجام دهند اما کسی که پشت تفنگ دوربیندار بود در ابتدا حمله تروریستی را باور نمیکند و میگوید گلولهها مشقی است بعد که تیر خلاص را میبیند میگوید دستور شلیک ندارد. فردی که پیش اوست به فرمانده زنگ میزند حتی فرمانده به او دستور تیراندازی را میدهد اما باز آن فرد شلیک نمیکند | ایسنا
🔴دفاع وزیر پر حاشیه دولت روحانی از FATF
◀️انتقاد شدید آخوندی از مخالفان FATF/ باید از ظرفیت ضد آمریکایی دنیا استفاده کرد
عباس آخوندی :
🔹 در پایان دولت دهم دو مانع اساسی در ایران داشتیم برای اینکه بتوانیم در محیط بین المللی عمل کنیم؛یکی کنوانسیونها و قوانین FATF بود که کمتر درباره آن بحث شده و دومی به تحریمهای سازمان ملل برمیگشت.
✍ نکته:اینکه شاهد یکی از پرحادثه ترین و پرحاشیه ترین دورانها در وزارت راه هستیم به کنار اما معلوم نیست این وزیر چطور برای FATF ظرفیت ضدآمریکایی تعریف کرده است وقتی رئیس آن آمریکایی است و اتفاقا در جای دیگری مسئول اجرای تحریمها علیه ایران هم هست؟
راستی مگر قرار نبود با برجام همه تحریم ها برداشته شود که حالا خون ملت را برای تصویب FATF در شیشه کرده اند؟
این همه قرارداد محرمانه با غربی ها بسته و اجرا کرده اند تاکنون نفعش برای ملت چه بوده جز فشار اقتصادی؟
🔴افزایش قیمت دلار میتواند فرصت هم باشد اگر مدیران باتدبیری داشته باشیم
کاهش ارزش پولی ملی ناگوار است اما مردم کشورهایی که با این موضوع روبرو شدند فرصتهای صادرات و گردشگری و کسب و کارهای نوین را مغتنم دانسته اند در اقتصاد هیچ پدیده ای نیست که در دل خود فرصتهای بزرگی نداشته باشد
https://eitaa.com/e_beman
🔴سی ان بی سی: پامپئو: من واقعا از متقاعد کردن کشورهای اروپایی برای برهم نزدن تحریم ها علیه ایران خسته شده ام و باید بگویم که اروپا تحریم های ایران را دور خواهد زد
https://eitaa.com/e_beman
🔴 اسپوتنیک/ موضع جدید عادل الجبیر، وزیر امور خارجه سعودی در شورای روابط خارجی آمریکا:
🔹راه حل بحران یمن گزینه نظامی نیست، راه حل در یمن سیاسی است. حوثیها حق دارند به عنوان بخشی از روند سیاسی در یمن ایفای نقش کنند البته نه اینکه تمام یمن دستشان باشد. امیدوارم فشارهای نظامی بر حوثیها به اجبار آنها به نشستن بر سر میز مذاکره منجر شود.
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹از ویژگیهای« یاران انقلاب» در وسط میدان بودن است
سورة العاديات
وَ الْعَادِيَاتِ ضَبْحًا(1)
فَالْمُورِيَاتِ قَدْحًا(2)
فَالمُْغِيرَاتِ صُبْحًا(3)
فَأَثَرْنَ بِهِ نَقْعًا(4)
فَوَسَطْنَ بِهِ جَمْعًا(5)ترجمه
سوگند به اسبان دونده كه (در میدان جهاد) نفسشان به شماره افتاد.
و (به هنگام تاختن، از برخورد نعل اسبان با سنگهاى بیابان) به شدّت برق افروزند.
و صبحگاهان بر دشمن هجوم برند.
و گرد و غبار برانگیزند.
و در میان معركه و جمع دشمنان در آمدهاند.
🌹پیامها:
1- جهاد و انقلابیگری به قدرى ارزش دارد كه خداوند به نفس اسبهاى زیر پاى مجاهدان انقلابی سوگند یاد مىكند. «و العادیات ضَبحا»
2- مومن انقلابی باید چابك ؛ فعال و کوشا باشند. «و العادیات ضَبحا»
4- در جهاد با دشمن، سرعت عمل یك ارزش است. «و العادیات ضَبحا»
5 – مومن انقلابی از غفلت دشمن براى حمله استفاده می کند یعنی موقعیت شناسی . «فالمغیرات صُبحا»
6- مومن انقلابی باید در وسط میدان باشد تا فضیلتها وارزشهای انقلاب زنده بماند. «فوسطن به جمعًا»
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀 فرازی از #خطبه 192
🍀علل پیروزی و شکست ملتها
💞امیرمومنان💞 فرمودند:
✨فاذا تفکرتهم فی تفاوت حالیهم ،فالزموا کل امر لزمت العزة به شأنهم ....
🍀پس آنگاه که در زندگی گذشتگان مطالعه و اندیشه می کنید، عهده دار چیزی باشید که #عامل_عزت آنان بود،
🍀و دشمنان را از سر راهشان برداشت........
🍀و از کارهایی که #پشت آنها را شکست و #قدرت آنها را در هم کوبید ،
✅چون #کینه توزی با یکدیگر
✅پر کردن دلها از بخل وحسد
✅و.به یکدیگر پشت کردن و از هم بریدن ،
✅و دست از یاری هم کشیدن
#بپرهیزید
ادامه دارد......
✅تدوین :مرتضوی نژاد
✨✨✨✨✨
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه "👈جامع ترین کانال تحلیلی و نخبه پسند👈لطفا به ما بپیوندید✌
برگی از تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹نقش اقتصاد در مصاف تاریخی حق و باطل:
🔸قسمت دوم - مادیات در نگاه مؤمن و منافق🔸
⚜در بحران اقتصادی، ائمه به فکر رفع مشکل مردم بودند. امام صادق(ع) هنگام بروز بحران ، ذخیره غلات خودرا فورا در بازار با قیمت عادلانه عرضه کرده و از آن پس مثل بقیه مردم ، روزانه اقدام به خرید نیاز خود کردند.
⚜حال در جامعه مسلمین اگر تاجری اجناس را در زمان بحران اقتصادی، انبار کند تا کمیاب و گران شود و سود بیشتری ببرد! سبک زندگی ائمه در نزد او کمرنگ یا فراموش شده است.
⚜وقتی به بعضی می گویی این کار تو به ضرر مردم است، می گوید اگر من انجام ندهم دیگری این کار را خواهد کرد.
⚜اگر بگویی با دلالی های تو، خانواده های ضعیف در فشار اقتصادی قرار می گیرند، پاسخ می دهد، من باید خودم را نجات دهم!
💠البته باید گفت خوشا حال هزاران نفر که در کمال گمنامی به تلاش اقتصادی در گوشه گوشه کشور مشغولند و از همه امکانات خود مایه می گذارند.
⚜بقدری نقش اقتصاد در مبارزه تعیین کننده و پررنگ است که خداوند با صراحت آن را مطرح می کند ، به خلاصه ترجمه سه آیه زیر توجه کنید:
⚜بعضى از ايشان كسانى هستند كه با خدا عهد كرده بودند كه اگر خدا از لطف خود به آنها عطا كند بطور قطع، صدقه خواهند داد؛ و از شايستگان خواهند بود .
امّا هنگامى كه خدا از فضل خود به آنها بخشيد، بخل ورزيدند .
ولى پيغمبر و كسانى كه با او ايمان آوردند با مال و جان خود جهاد كردند، .
سوره توبه آیات (75-76-88).
https://eitaa.com/e_beman
📢 اطلاعیه ایتا درباره قطعی این پیام رسان
🔹به اطلاع کاربران گرامی میرساند به دلیل اعمال برخی تغییرات فنی در بخشی از زیرساخت اینترنت کشور، از ساعت 1 بامداد روز یکشنبه هفتم مهرماه به مدت حداکثر 7 ساعت، دسترسی کاربران به پیامرسان ایتا قطع خواهد شد
🔸این اختلال ارتباطی به واحد فنی ایتا ندارد ولی با پیگیریهای این شرکت، مسئولان زیرساخت قول داده اند تا مدت زمان قطع ارتباط کاربران بیش از دو الی سه ساعت به طول نیانجامد
▼ حرف روز
جایی برای خدمت در همین نزدیکی
خدمترسانی و محرومیتزدایی یکی از فعالیتهای مهم بسیج است که از ابتدای تشکیل این شجره طیبه همواره به آن اهتمام جدی وجود داشته است. اکنون که نظام با یک جنگ اقتصادی همهجانبه روبهرو است، نیاز به این تشکل انقلابی و فعالیتهای خدمترسانی آن بیشتر احساس میشود. به همین منظور سازمان بسیج مستضعفین رزمایش اخیر خود را با عنوان رزمایش عاشورایی بسیج نامگذاری کرده است تا در ایام محرم محرومیتزدایی در اولویت فعالیتهای بسیج قرار بگیرد.
هفته گذشته به پیشنهاد دوستان برای اجرای یک اردوی جهادی به یکی از روستاها رفتیم که فقط 25 کیلومتر با تهران فاصله دارد. در نگاه اول نگران بودیم که نتوانیم برای مردم کاری انجام دهیم و شرمنده دوستانی شویم که با اشتیاق برای خدمت آمده بودند؛ اما با گذشت نیم ساعت استقبال مردم از حضور خود را احساس کردیم، پزشک عمومی در یک برنامه ابتدا شاخصهای سلامتی و سبک زندگی را تشریح کرد و سپس تا اذان ظهر برای 35 نفر نسخههای دارویی نوشت و پیشنهاد داد، در اردوهای بعدی داروهای عمومی را با خود بیاوریم؛ زیرا بسیاری از مردم این روستاها هزینه تأمین این داروها را ندارند. خانم دکتر روانشناس به 12 نفر مشاورههای گوناگون داده بود و اثر این کار را بسیار مثبتتر از حضور در مطب خود عنوان میکرد. به علت محدودیت مالی مقدار کمی نوشتافزار با خود به روستا برده بودیم و در همان ساعت اولیه بین 40 نفر از دانشآموزان توزیع شد؛ اما شرمنده برخی از خانوادههایی شدیم که فرزندان یتیم داشتند و در حالی که یک هفته از سال تحصیلی گذشته بود، نتوانسته بودند لوازم مدرسه برای فرزندانشان تهیه کنند، برخی از خانوادهها تلویزیون نداشتند و با وجود اینکه سوز سرما در شبها در این مناطق شروع شده، بخاریهایشان از کار افتاده بود...
اکنون هر روز به فکر حل مشکل این هموطنان در بسیج روزگار میگذرانیم و به نوعی فعالیت ما از یک مسجد و یک کوچه به چندین محله و روستای دیگر که همه علاقهمند به بسیج هستند، توسعه پیدا کرده است. حضور در این مناطق سبب شده است، در بچههای شهرنشین نیز روحیه خدمت، ایثار و از خودگذشتگی ظهور و بروز پیدا کند. اکنون اگر میبینیم که در بحرانها و پیچهای سخت تاریخی همه منتظرند که بسیج وارد معرکه شود، به دلیل روحیه اخلاص و ایثار آن است و امروز هم تفکر بسیجی میتواند ما را از این معرکه جنگ اقتصادی نجات دهد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
علیه قانون
پیامرسان تلگرام با دستور قضایی فیلتر شده است؛ اما اکنون عملاً بیشتر کاربران مانند دوران پیش از فیلتر شدن این پیامرسان در حال استفاده از آن هستند و حتی بسیاری از شبکهها و... که در ابتدای فیلتر شدن این شبکه از آن خارج شده و کانالهایشان را تعطیل کرده بودند، بیسروصدا به آن بازگشتهاند! شبکه اجتماعی توئیتر سالهاست که فیلتر است؛ اما نه تنها مردم بلکه مسئولان کشور چه اصولگرا و چه اصلاحطلب و... در آن حضور دارند و حتی بسیار از مواضع رسمی خود را در این شبکه اجتماعی منتشر میکنند! داشتن آنتنهای ماهواره ممنوع است؛ اما کافی است به پشتبام خانههایتان بروید و وسعت استفاده از این آنتنها را حتی در شهرهای کوچک، روستاها و... مشاهده کنید. موضوعی که در تلویزیون و شبکههای رسمی دیگر نیز درباره تماشای شبکههای ماهوارهای و استفاده از آنها شوخی میشود و به امری کاملاً پذیرفته شده تبدیل شده است، گویی هیچ ممنوعیتی وجود ندارد. در این یادداشت نمیخواهیم از تأثیرات رسانه یا استفاده ابزاری از این امکانات برای جنگ رسانهای یا مسائلی از این قبیل سخنی به میان آوریم، بلکه مقصود اصلی و البته آفت بزرگتر در این میان وهن قانون و کاهش قدرت قانون است. آنچه به مثابه شاهد مثال آورده شد، تنها چند نمونه ساده و قابل درک و قابل رؤیت از نادیده گرفته شدن حکمهای قضایی و ممنوعیتهای قانونی است که با آن روبهرو هستیم و بیتردید در ناخودآگاه جامعه این تأثیر را خواهد گذاشت که قوانین آنقدر هم اهمیت ندارند و عبور از آنها بدون هزینه است. وقتی مردم مشاهده میکنند قانون فیلترینگ توئیتر را حتی خود قانونگذاران رعایت نمیکنند؛ وقتی قانون ممنوعیت ماهواره در رسانهها به استهزا گرفته میشود، طبیعتاً اعتبار قانون در کشور خدشهدار خواهد شد و دیگر قوانین نیز آسیبپذیر خواهند شد!
https://eitaa.com/e_beman
اعتراف حامیان FATF
کریمیقدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: سؤال ما از نمایندگان دولت این بود که شما ضمانت میدهید اگر FATF تصویب شد، مشکلات پولی و بانکی کشور حل شود؟! برای اولین بار همگی این افراد گفتند خیر، ما ضمانت نمیکنیم و این اتفاق نخواهد افتاد، ما سؤال کردیم چرا؟! نماینده وزارت امور خارجه گفت، آقای ظریف پیغام دادند چهار اقدام مؤثر باید انجام میدادیم که مشکلات کشور حل میشد که دو اقدام انجام شده است، یکی برجام بوده است و دیگری هم FATF بوده که اقدام برای تصویبش انجام شده است، حال معلوم نیست آن دو اقدام دیگر چیست که البته ما یقین داریم حتماً آن دو موضوع یکی مسائل موشکی و دیگری مسائل منطقهای است. نماینده مردم مشهد در مجلس اضافه کرد: آقای عراقچی همین الآن مسئول مذاکره درباره بحث موشکها است. وی بیان کرد: کارشناسان اقتصادی میگویند با تصویب FATF مشکلات ما حل نمیشود و فقط میتوانیم جلوی بدتر شدن اوضاع را بگیریم، در حالی که اوضاع امروز جامعه هیچ ربطی به FATF ندارد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ پیرحسین کولیوند، سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: بر اساس آخرین اطلاعات ۲۹۰ نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی در چهار استان مسموم شدهاند که از این تعداد ۲۴ نفر فوت (هرمزگان ۱۶ نفر، خراسان شمالی چهار نفر، البرز چهار نفر) و سه نفر در کهگیلویه و بویراحمد دچار مرگ مغزی شدهاند. وی افزود: ۴۶ نفر از مجموع ۲۹۰ نفر از بیمارستان ترخیص شدهاند و ۲۱۷ نفر نیز در مراکز درمانی بستری هستند.
https://eitaa.com/e_beman
مخالفت با آمریکا تنها گناه ایران است
روزنامه آمریکایی «بوستونگلوب» در تحلیلی از دوگانگیهای سیاستهای دولت آمریکا در قبال ایران و سعودی انتقاد کرده و نوشته است: «در تمام مطالعات جدی در قرن ۲۱ درباره تروریسم جهانی این نتیجه حاصل شده که غالب پولهای مصرفشده برای حمایت از القاعده، طالبان، داعش و دیگر گروههای تبهکار همفکر آنها را عربستان تأمین میکند.» این روزنامه سپس به نقش شهروندان عربستان در حادثه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ اشاره کرده و نوشته است: «تصادفی نیست که اسامهبنلادن (سرکرده معدوم القاعده) و بیشتر هواپیماربایان ۱۱ سپتامبر تبعه عربستان بودند.» هیئت حاکمه آمریکا معمولاً سوابق عربستان در تأمین تروریسم را نادیده گرفته و در مقابل، بدون ارائه مستنداتی، تهران را به حمایت از تروریسم متهم میکنند. این روزنامه همچنین تأکید میکند: «تنها راهی که میتوان ایران را یک کشور تروریستی قلمداد کرد، این است که تروریسم را به عنوان مخالفت با قدرت آمریکا تعریف کنیم. این تنها گناه ایران است.»
https://eitaa.com/e_beman
پیمانی که جهان عرب را نابود میکند
عبدالباری عطوان، سردبیر «رأیالیوم» مینویسد: «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد که قصد دارد «ناتوی عربیـ آمریکایی» تأسیس کند. به دنبال این اعلام به نظر میرسد، این پیمان از مرحله پیشنهاد و ایده فراتر رفته و در شورای همکاری خلیجفارس یا خود آمریکا وارد مرحله عملی شده است... آیا این کشورها کاملاً از تقابل عربیـ اسرائیلی خارج شدهاند، آیا اسرائیل عضو پنهان این ائتلاف خواهد بود، چه زمانی عضویت آن علنی خواهد شد؟ ائتلافی که در حال قدرت گرفتن است و ما را یاد پیمان بدنام بغداد میاندازد. در صورت تشکیل، نابودی را برای منطقه و ملت ما به ارمغان خواهد آورد و در مرحلهای شکل میگیرد که ملتهای عرب در مرحله ضعف و تقریباً فروپاشی قرار دارند و با ۴۰۰ میلیون عرب به گونهای برخورد میشود که گویی وجود ندارند.»
https://eitaa.com/e_beman