🌹برگی از #تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
امام رضا علیه السلام در مواجهه با دسیسه ای بزرگ:
قسمت دوم – حذف ولیعهد!
🔹🔸⚜🔸🔹
🎯- پس از دستيابى به تمام هدفها و تسخیر دژهایی که مامون از وليعهدى امام رضا (ع ) منظور كرده بود، نوبت به اجراى بخش دوم برنامه جهنميش فرا رسيد. به این شکل که بى آنكه شبهه اى برانگيزد به نابودى ولیعهد ، اقدام كند، تا براى هميشه از تهديد عليه حكومتش ، رهايى يابد.
😇- مامون دست به پخش شايعات دروغ عليه امام رضا (ع ) نيز میزد.
روزى اباصلت به امام گفت : ((اى فرزند رسول خدا، نمى دانيد كه چه چيزها درباره شما مى گويند!))
امام پرسيد: ((چه مى گويند؟))
گفت : ((مى گويند كه شما مردم را بردگان خود مى دانيد!))
امام به طنز پاسخ داد: ((پس بازار فروش آنها كجاست ؟)) بحار / 49 / ص 170
🎯- مامون دانشمندان معتزله را كه اهل استدلال بودند، گرد امام رضا (ع ) جمع مى كرد و آنان را به مناظره وا مى داشت . می خواست با شکست امام در بحث، شیعه را بکلی منهدم کند.
آنگاه ديگر نيازى به كشتن امام (ع ) نداشت چون امام را خلع سلاح کرده بود! اما امام در مجالس بحث با ظرافت تمام به سؤال ها و شبهات پاسخ می داد و جلسه به نفع ایشان ختم میشد.
⚫️- مامون پس از این که به بخشی از آمال خود رسید و ولیعهد بودن امام ممکن بود بمرور باعث محبوبیت و نفوذ ایشان در کشور شود و حضور ایشان را مانع بعض نقشه هایی می دید که برای آینده خود داشت، آخرین بخش از دسیسه خود را اجرا کرد که عبارت بود از مسموم کردن ولیعهد!
منبع: زندگى سياسى هشتمين امام – استاد سید جعفر مرتضی عاملی
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه 146
🍀علل پیروزی مسلمانان
💞میرمومنان💞 فرمودند:
✅ إنَّ هَذَا الْأَمْرَ لَمْ يَكُنْ نَصْرُهُ وَ لَا خِذْلَانُهُ بِكَثْرَةٍ وَ لَا بِقِلَّةٍ وَ هُوَ دِينُ اللَّهِ.....
🍀پيروزي و شكست اسلام، به فراواني و كمي طرفداران آن نبود،
🍀#اسلام_دين_خداست كه آن را پيروز ساخت، و سپاه اوست كه آن را آماده و ياري فرمود و رسيد تا آنجا كه بايد برسد،
🍀 در هر جا كه لازم بود طلوع كرد، و ما بر #وعده_پروردگار خود اميدواريم كه او به وعده خود وفا مي كند،
🍀#و_سپاه_خود_را_ياري_خواهد_كرد.
🍀#جايگاه_رهبر_چونان_ريسماني_محكم است كه مهره ها را متحد ساخته به هم پيوند مي دهد،#اگر_اين_رشته_از_هم_بگسلد، مهره ها پراكنده و هر كدام به سویی خواهند افتادو سپس هرگز جمع آوری نخواهند شد.
🍀#چونان_محور_آسیاب_جامعه_را_به_گردش_در_آور و با کمک مردم جنگ را اداره کن.
🍀اما آنچه از فراواني دشمن گفتي، ما در جنگهاي گذشته با فراواني سرباز نمي جنگيديم، #بلكه_با_ياري_و_کمك_خدا_مبارز_مي_كرديم.
✅تدوین :مرتضوی نژاد
✨✨✨✨✨
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹پيروى نكردن از كفّار كافى نيست، جهاد لازم است، آن هم جهادى بزرگ و همه جانبه.
سوره الفرقان آيه 52 و 53
فَلا تُطِعِ الْكافِرِينَ وَ جاهِدْهُمْ بِهِ جِهاداً كَبِيراً (52)
وَ هُوَ الَّذِي مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ هذا عَذْبٌ فُراتٌ وَ هذا مِلْحٌ أُجاجٌ وَ جَعَلَ بَيْنَهُما بَرْزَخاً وَ حِجْراً مَحْجُوراً (53)
پس، از كافران پيروى نكن و به وسيلهى قرآن (يا ترك پيروى از آنان) با آنان به جهادى بزرگ بپرداز.
و او خدايى است كه دو دريا را به هم پيوست، اين يكى شيرين و گوارا و آن ديگرى شور و تلخ و ميان اين دو حايلى قرار داد كه هميشه از هم جدا باشند.
🌿🌹پيامها
1- نرمش درمقابل كفّار ممنوع است. «فَلا تُطِعِ» (هر گونه تقاضاى انحرافى كفّار را با قاطعيّت رد كنيد)
2- زمانى مىتوانيد در برابر كفّار، مستقل و مقاوم و با صلابت باشيد كه امت باشيد. «لَوْ شِئْنا لَبَعَثْنا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ نَذِيراً » « فَلا تُطِعِ» 51 / فرقان
3- پيروى نكردن از كفّار كافى نيست، جهاد لازم است، آن هم جهادى بزرگ و همه جانبه. «فَلا تُطِعِ ... وَ جاهِدْهُمْ بِهِ جِهاداً كَبِيراً»
4- قرآن بهترين ابزار جهاد علمى و فرهنگى و نيرومندترين وسيلهى بحث ومحاجه با دشمنان اسلام است. «جاهِدْهُمْ بِهِ»
5- دشمنان شما براى تهاجم فرهنگى و فكرى تلاشها دارند، شما هم بيكار نباشيد. «جاهِدْهُمْ» طرفينى است.
6- خدايى كه اجازه نمىدهد آب گوارا و آب شورى كه در كنار يكديگرند با هم مخلوط شوند، چگونه اجازه مىدهد حقّ و باطل و كفر و ايمان، آميخته شوند؟ «فَلا تُطِعِ الْكافِرِينَ وَ جاهِدْهُمْ بِهِ جِهاداً كَبِيراً ... مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ» ...
👇🌙امام خامنه ای در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
جهاد کبیر یعنی این؛ جهاد برای عدم تبعیّت، برای عدم دنبالهروی از دشمن. پس مسیر ؛ مسیر انقلابی، مسیر انقلابیگری، تعقیب راه انقلاب، تحکیم اسلام، تحکیم دین خدا.
ما اگرچنانچه دنبال اقامهی حکم الهی و دین الهی نباشیم، چرا اینجا هستیم؟ چرا بنده اینجا باشم؟ خب همانهایی که بودند -یا آنها یا امثال آنها- بیایند اداره کنند حکومت را. ما هستیم برای اینکه میخواهیم دین خدا را تحکیم کنیم؛ حاکمیّت دین خدا باید تحقّق پیدا کند؛ ما دنبال این هستیم؛ این است که اگرچنانچه کسی در راهش کشته شد، شهید در راه خدا است. اگر بحث دین خدا و تحکیم دین خدا و حاکمیّت الهی نباشد، بودن من و شما در اینجا اصلاً ضرورتی ندارد
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🌹🌿مخاطبان عزیز و فرهیختگان گرامی !
اگر این کانال را متفاوت از سایر کانالها و مواضع آن را مناسب با اعتقادات خود شناخته اید ؛ به سایر دوستانتان هم معرفی کنید
مدیر کانال
حرف روز
تحلیلهای گمراهکننده!
انتخابات میاندورهای کنگره و نیز مجلس سنا در آمریکا به پایان رسید و بر اساس نتایج اعلام شده، دموکراتها توانستند پس از هشت سال بار دیگر کنترل مجلس نمایندگان را به دست آورند. رأیگیری برای انتخاب کرسیهای مجلس سنا نیز همزمان برگزار شد که بر اساس نتایج اعلام شده، جمهوریخواهان موفق شدند حاکمیت خود را بر سنا تثبیت کنند. در همین راستا، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در پیامی توئیتری عملکرد حزب خودش (جمهوریخواه) را یک «پیروزی بزرگ» نامید و از همه رأیدهندگان تشکر کرد. اشاره رئیسجمهوری آمریکا میتواند به تحکیم اکثریت جمهوریخواهان در مجلس سنا و پیروزی در برخی از انتخابات فرمانداران ایالتها باشد.
اختلاف نظر بین دموکراتها و جمهوریخواهان موضوعی دائمی بوده و در درون آمریکا برای کسب قدرت اختلافات جدی بین آنها وجود داشته و دارد؛ البته از زمانی که دونالد ترامپ در کاخ سفید مستقر شده، شکاف سیاسی بین این دو حزب بیش از گذشته شده است.
اما درباره انتخابات آمریکا و نسبت آن با سیاستهای این کشور در قبال ایران تحلیلهای متفاوتی ارائه میشود. تحلیلها و تفسیرهایی که در ارتباط با ایران، تفاوتهای جمهوریخواهان و دموکراتها را برجسته میکند، گویی یک واقعیت را فراموش کردهاند که این دو حزب در مواجهه با جمهوری اسلامی با وجود اینکه در ابزارهای مقابله، تفاوتهایی با هم دارند؛ اما در اهداف، بیشترین اشتراک نظر را دارند. کدام رئیسجمهور آمریکا اعم از جمهوریخواه یا دموکرات در گذشته بر سر کار آمده، اما به فکر مهار، تغییر رفتار یا براندازی تفکر انقلابی در ایران نبوده است؟ حال تعجبآمیز است که عدهای در داخل بدون در نظر گرفتن روند تحولات سپری شده در دهههای گذشته، بار دیگر به اختلافهای جمهوریخواهان و دموکراتها در آمریکا دل بسته و آرزو میکنند به واسطه قدرت گرفتن مجدد دموکراتها برجام احیا شده و مشکلات داخلی کشور حل و فصل شود. سخن بر سر این نیست که دستگاه دیپلماسی از شکافها و اختلافات سیاسی درون آمریکا استفاده نکند؛ بحث اساسی آن است که فرمول حل مسائل اقتصادی ایران از درون آمریکا نمیگذرد؛ ضمن اینکه نباید از یاد ببریم نقضهای متعدد برجام از طریق اعمال تحریمهای متعدد، مانند قانون ویزا و ایسا، در دورهای رخ داد که دموکراتها و طرفداران برجام در آمریکا بر سر کار بودند
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
حلقه بسته!
جای هیچ تحلیل و بررسی و اظهار نظری باقی نمیماند و فقط مایه تعجب و نگرانی است و به یقین اگر برای آیندهگان تعریف کنید که مدیران نالایقی به دلیل ناکارآمدی و اعتراض و نارضایتی افکار عمومی کنار رفتند یا کنار گذاشته شدند؛ اما به جای آنکه به خانههایشان برگردند، مسئولیت جدید حتی با اختیارات بیشتر و سنگینتر برعهده گرفتند، هرگز باور نخواهند کرد یا شما را دیوانه خواهند خواند! اما واقعیت این است که در دوره اعتدالـ اصلاحات و در این روزها که دولت مطلوب اصلاحطلبان بر سر کار است و اصلاحطلبان اکثریت مطلق شورای شهر تهران و اکثریت نسبی در مجلس را در اختیار دارند، این اتفاق در حال تکرار است! وزیر صنعت، معدن و تجارت که به دلیل ناکارآمدی بارها طرح استیضاحش در مجلس مطرح شده و به امضای نمایندگان رسیده بود با کنارهگیری از این وزارتخانه برای وزارت کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شد و رأی اعتماد گرفت! عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی دولت اعتدال که چندین بار استیضاح شده بود و با لطایفالحیلی دوباره رأی اعتماد گرفته بود و انتقاد از عملکرد او نه تنها حرف منتقدان دولت و جریان رقیب، بلکه حرف همه ناظران سیاسی و کارشناسان حوزه مسکن، راه و... بود، با کنار رفتن از وزارت حالا در فهرست شهرداران احتمالی تهران قرار گرفته است و هیچ بعید نیست به عنوان سکاندار پایتختـ که این روزها پس از دو شهردار ناموفق دچار آشفتگی مدیریتی است و فرسنگها با آنچه مردم تهران از شهرداری در دوره 12 ساله قبلی به یاد دارند فاصله داردـ انتخاب شود! موضوعی که اگر تعارفات درباره سوابق کاری و توانایی اجرایی از سوی جریان رسانهها و چهرههای اصلاحطلب درباره آنها را کنار بگذاریم، نقش پررنگ روابط و سهمخواهیهای جناحی، گروهی و... را در انتخاب این افراد و چرایی حلقه بسته مدیران مشاهده میکنید، سهمخواهیهایی به قیمت پایمال شدن منافع مردم!
https://eitaa.com/e_beman
اوج وقاحت بنسلمان
ولیعهد سعودی در دیدار با هیئتی از اونجلیستهای آمریکا به ریاست «جوئل روزنبرگ» با وقاحت تمام مدعی شده است، قتل خاشقجی نباید موجب شود جهان به تهدید ایران بیتوجهی کند! روزنبرگ که تابعیت آمریکاییـ صهیونیستی دارد و هم اکنون در فلسطین اشغالی زندگی میکند و زمانی هم برای «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی کار کرده، گفته است: بنسلمان در این دیدار قتل خاشقجی را مسئلهای وحشتناک خوانده و گفته است عاملان این حادثه را مجازات میکند؛ اما این پرونده نباید جهان را از «تهدید ایران در منطقه و جهان» غافل کند! این در حالی است که مقامات ترکیهای گفتهاند دستور قتل خاشقجی از بالاترین سطح رژیم سعودی صادر شده است و افرادی هم که عاملان این حادثه معرفی شدهاند، همگی از معتمدان و نزدیکترین افراد به بنسلمان بودهاند. ولیعهد سعودی نیم ساعتی هم درباره مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین و راههای گرم شدن روابط میان این رژیم و عربستان سعودی صحبت کرده است. روزنبرگ میگوید بنسلمان از حاضران در جلسه خواسته است مطالب مطرحشده در این بخش از دیدار را جایی نقل نکنند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ میدلایستآی در گزارشی افشا کرد، عربستان مانع آن شده است تا یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی دارای گذرنامه موقت اردنی، مناسک حج و عمره را به جا آورند. این اقدام به مثابه بخشی از سیاست جدید عربستان برای توقف صدور روادید حج تمتع و عمره برای فلسطینیها در اردن، لبنان و قدس شرقی است. یک منبع اردنی آگاه در این باره به این پایگاه اینترنتی گفته است: این تصمیم عربستان بخشی از توافقنامه دوجانبهای با اسرائیل برای پایان دادن به «هویت فلسطینی و حق بازگشت پناهندگان است.
https://eitaa.com/e_beman
کسانی به بنبست رسیدهاند که کعبه آمالشان غرب است
محسن رفیقدوست گفت: آنهایی که معتقدند ما به بنبست رسیدهایم، خود به بنبست رسیدهاند. انقلاب همانند یک قطار بود و راننده این قطار، امام(ره) و امروز هم رهبر معظم انقلاب است. این قطار به سمت مقصدش حرکت میکند. امام همه را سوار این قطار کرد. عدهای در مسیر دیدند نمیتوانند با این قطار به مقصدش بیایند؛ شروع به دویدن در خلاف جهت حرکت قطار کردند. به انتهای قطار که رسیدند، دیدند چارهای جز پیاده شدن ندارند؛ جبهه ملیها و نهضت آزادیها از این قطار پیاده شدند. وی افزود: هنوز عدهای ماندهاند که باید از این قطار پیاده شوند؛ آنهایی که معتقدند ما به بنبست رسیدهایم. به چه بنبستی رسیدهایم که امروز دشمن ما از اینکه خط دفاعی ما به مدیترانه رسیده است، وحشت دارد! رفیقدوست تأکید کرد: آنهایی به بنبست رسیدهاند که اجازه نمیدهند مردم کار خود را انجام دهند. آنها به بنبست رسیدهاند چون کعبه آمال آنها غرب و اروپا است
https://eitaa.com/e_beman
ایرادات شورای نگهبان به CFT رفع شدنی نیست
رئیس کمیته هستهای مجلس گفت: در صورت پیوستن ایران به FATF همه سر پلهای دور زدن تحریمها را خودمان به آمریکا معرفی میکنیم. اگر FATF را بپذیریم، برای دور زدن تحریمها دچار مشکل میشویم و دولت به صورت قانونی نمیتواند تحریمها را دور بزند. حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری افزود: ایرادات ۲۲گانه شورای نگهبان به کمیسیون امنیت ملی ارسال شده است تا رفع شود؛ اما ایرادات شورای نگهبان به متن کنوانسیون CFT است و کمیسیون امنیت ملی نمیتواند متن این کنوانسیون را تغییر بدهد. وی گفت: به احتمال زیاد این لایحه به مجمع تشخیص ارسال میشود و مجمع نیز به دلیل اینکه ایرادات شورای نگهبان محکم است و خود مجمع هم نظر منفی کارشناسی به این لایحه دارد، این لایحه را رد خواهد کرد
https://eitaa.com/e_beman
ایران از طوفان تحریمها به سلامت عبور خواهد کرد
خبرگزاری «رویترز» در گزارشی اعلام کرد: تهران قادر خواهد بود بدون فروپاشی اقتصادی، این طوفان تحریمی را پشت سر گذارد. این خبرگزاری انگلیسی دلیل موفقیت ایران را افزایش قیمت نفت در بازار و اختلاف نظر میان آمریکا و دیگر قدرتهای جهانی توصیف کرد. یک دیپلمات اروپایی که نخواست نامش فاش شود، به رویترز گفت: «شرایط ایران از پیش از سال 2016 بهتر است؛ به دلیل قیمت بالای نفت و این واقعیت که آمریکا این بار منزوی است.» رویترز به نقل از یک کارشناس دیگر افزود، ایران قادر خواهد بود بخش اعظمی از درآمدهای حاصل از مبادلات خارجی خود را حفظ کند و به این ترتیب خواهد توانست یارانه اقلام اساسی وارداتی را تأمین کرده، قیمت این محصولات را پایین نگه داشته و جلوی تورم را بگیرد
https://eitaa.com/e_beman
هیچ حمایت بینالمللی از تحریمها وجود ندارد
ارنست مونیز، وزیر سابق انرژی آمریکا و یکی از دو مقام آمریکایی که همراه جان کری، وزیر خارجه وقت این کشور نقش بسیار مهمی در امضای توافق هستهای داشت، در گفتوگو با بلومبرگ درباره اوضاع بازار نفت با آغاز تحریمهای نفتی علیه ایران گفت: «دور کنونی تحریمها یک تفاوت فاحش نسبت به دور قبل دارد و آن این است که پیش از توافق هستهای همه دنیا با ما در اعمال تحریمها علیه ایران همکاری کرد؛ اما در شرایط کنونی آمریکا به صورت یکجانبه اقدام به خروج از توافق هستهای کرده است.» این وزیر سابق آمریکایی معتقد است: «من نمیگویم این تحریمها بیاثر خواهند بود، بلکه آنها به صورت محدود اثرگذار خواهند بود و بعید است شاهد تأثیر قابل توجه آنها باشیم.»
https://eitaa.com/e_beman
◄ آمارها نشان میدهد، اقلام عمده صادراتی ایران طی هفت ماهه نخست سال 1397 شامل «میعانات گازی» به ارزش 2/7 میلیارد دلار، «پروپان مایع شده» به ارزش 1/2 میلیارد دلار، «سایر روغنهای سبک و فرآوردهها به جز بنزین» به ارزش 980 میلیون دلار، «گاز طبیعی مایع شده» به ارزش 949 میلیون دلار و «متانول» به ارزش 849 میلیون دلار بوده است. همچنین در هفت ماهه نخست سال جاری مهمترین مقاصد صادراتی ایران به ترتیب پنج کشور عراق با 5/7 میلیارد دلار، چین با 5/3 میلیارد دلار، امارات متحده عربی با 4/6 میلیارد دلار، افغانستان با 1/8 میلیارد دلار و هند با 1/3 میلیارد دلار بودهاند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ وبگاه «کوین ریوت» نوشت: دولت روسیه با حمایت پوتین، رئیسجمهوری این کشور تصمیم گرفته است یک ارز دیجیتالی اختصاصی برای روسیه عرضه و معرفی کند که به طور کامل تحت نظارت و مدیریت دولت این کشور بوده و همانند دیگر ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین قابل استخراج یا ماینینگ نخواهد بود. این ارز دیجیتالی رمزنگاری شده احتمالاً کریپتو روبل نام دارد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ محمود یوسفی، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور از ذخیرهسازی بیش از یک میلیون و یکصد هزار تن برنج در انبارها و سیلوهای زیر پوشش این شرکت خبر داد و گفت: از نظر ذخیره کالا وضعیت خوبی داریم و هیچ مشکلی برای تأمین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ خبرگزاری رویترز اعلام کرد: شرکت ملی نفت چین موسوم به «سینوپک» همچنان پس از اعمال تحریمهای آمریکا علیه ملت ایران، از طریق تانکرهای شرکت ملی نفتکش ایران نفت میخرد. به گزارش رویترز، این شرکت چینی قرار است به تنهایی در شش ماه آینده روزانه 360 هزار بشکه نفت از ایران بخرد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ وزیر خارجه هندوستان در نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد: برای کشورش این امکان وجود ندارد تا میزان واردات نفت از ایران را به صفر برساند. وی تأکید کرد: دهلی نو هیچ برنامهای برای قطع واردات نفت از ایران در آینده نزدیک ندارد.
با سلام و تحیت و تکریم این ایام مبارک ، دو راهبرد زیر وکوتاه تقدیم همه اساتید گرانقدر کانال👇👇👇👇
تحلیل منصفانه و امید بخش.pdf
255.5K
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
راهبرد استقامت تسلیم نا پذیری.pdf
252.4K
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀فرازی از نامه ۴۴
🍀به لبخند دشمن دل مبند
☀️۴۴_ و من كتاب له ( علی عليه السلام )
وَ قَدْ عَرَفْتُ أَنَّ مُعَاوِيَةَ كَتَبَ إِلَيْكَ يَسْتَزِلُّ لُبَّكَ وَ يَسْتَفِلُّ غَرْبَكَ فَاحْذَرْهُ فَإِنَّمَا هُوَ الشَّيْطَانُ يَأْتِي الْمَرْءَ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ وَ عَنْ يَمِينِهِ وَ عَنْ شِمَالِهِ لِيَقْتَحِمَ غَفْلَتَهُ وَ يَسْتَلِبَ غِرَّتَهُ
✨✨افشاي توطئه معاويه نسبت به زياد
اطلاع يافتم كه معاويه براي تو نامه اي نوشته تا عقل تو را بلغزد، و اراده تو را سست كند،
✨✨از او بترس كه شيطان است، و از پيش رو، و پشت سر،
✨و از راست و چپ به سوي انسان مي آيد تا در حال فراموشي،
✨ او را تسليم خود سازد، و شعور و دركش را برباید.
📚:نهج البلاغه
تدوین : معصومه مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
🌹سال ها در آرزوی چنین روزی!
🌖دختر یکی از قبایل بزرگ یهود ساکن در اطراف مدینه می گوید:
پدرم حيى بن اخطب و عمويم ابو ياسر، مرا از ميان فرزندان خود بيش از ديگران دوست داشتند و هر گاه مرا مي ديدند در آغوش كشيده و بر ديگران مقدم مي داشتند، روزى كه پیامبر خدا به مدينه آمد و در محله قباء فرود آمد، هر دوى آنها در تاريكى آخر شب براى ديدار آن حضرت به قباء رفتند، و تا فردا غروب نيامدند.
🌔چون بازگشتند بسيار كسل و خسته بودند، در راه رفتن، پاهایشان به زمين كشيده مي شد. من طبق معمول به طرفشان دويدم، ولى هيچ توجهى به من نكردند و در اندوه عميقى فرو رفته بودند.
در آن حال شنيدم عمويم ابو ياسر از پدرم مي پرسيد: آيا خود اوست؟ پدرم گفت: آرى بخدا.
پرسيد: آيا براستى او را شناختى و دانستى كه همان (پيغمبرى) است (كه ما چشم به راه آمدن او هستيم)؟
😇پدرم پاسخ داد: آرى.
پرسيد: پس چرا به او ايمان نمی آورى؟
پدرم گفت: به خدا هيچگاه نمىتوانم دشمنی او را از دل خود بيرون کنم.
🔸منبع: سیره ابن هشام ترجمه،ج1،ص:348
⚜/ تحلیل:
این فرد یهودی که اولین بار است پیامبر را دیده و اعتراف کرده که در دین یهود به آمدنش وعده داده شده، ایمان نمی آورد! مگر سال ها آرزوی چنین روزی را نمی کشید؟
😇مشکل از چیست؟ بازهم احساس برتری نژادی؟ آیا انتظار نداشتند که پیامبر از میان قومی باشد که علم و ثروتش کمتر است؟ خودشان را شایسته تر می دانستند ؟
🌾به خودمان برگردیم، شخصیت های زیاد خارجی و داخلی هستند که می دانند اهداف انقلاب اسلامی درست و به حق است، چرا دشمنی می کنند ؟ برای؟؟ حسادت ؟ کینه ؟ تکبر ؟ یا دشمنی صهیونیسم؟؟
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
نزاع درونی انقلابیون، آنان رااز درون پوك و از بيرون، بىآبرو مىكند
وَ أَطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ريحُكُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرينَ (46/انفال)
و فرمانبرى كنيد خدا و فرستادهاش را و نزاع مكنيد كه سست شويد، و در نتيجه نيرويتان تحليل رود و خويشتندارى كنيد كه خدا با خويشتنداران است (46).
برداشتها:
1- جهاد انقلابیون، بايد تحت فرمان خدا و رسول (و جانشينان بر حقّ) او باشد. «إِذا لَقِيتُمْ فِئَةً فَاثْبُتُوا» ... «وَ أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ»
2- رهبر الهى، محور وحدت انقلابیون است. «أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ»
3- نزاع درونی انقلابیون، آنان رااز درون پوك ساخته و از بيرون، بىآبرو مىكند. «فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِيحُكُمْ» (در طول تاريخ، چه ضعفها و شكستهايى كه به خاطر عمل نكردن به اين آيه، نصيب مسلمانان شده است!)
امام خامنه ای حرم رضوی در آغاز سال ۹۱
من یک توصیه هم در زمینهی سیاسی بکنم. عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانههای اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیهای سلیقهی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعهی در درون، موجب فشل میشود. قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» . اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دستبهیقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به ما درس میدهد؛ میفرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه». مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانهی علیه نظام اسلامی حرکت میکند. دلها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانهتر کنید.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
سیونهمین امضا!
رئیسجمهور آمریکا در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود، برای سیونهمین بار فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری ملی در قبال ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد. این قانون را تمام رؤسایجمهور آمریکا که پس از انقلاب اسلامی روی کار آمدهاند، (از سال ۵۸ تا الان) برای براندازی در ایران هر سال امضا کردهاند. امضای این قانون به نوعی آغاز یک جنگ روانی علیه ایران در آبان هر سال است و بیش از آنکه اثر واقعی و محسوس داشته باشد، صرفاً در صدد آن بوده است که به مسئولان آمریکایی روحیه بازگشت و تقابل با ایران را بدهد.
کلکسیون امضا فرمان تقابل با ایران نه تنها نتوانسته است سبب تضعیف موقعیت و قدرت نفوذ جمهوری اسلامی ایران و محدودیت جغرافیای انقلاب شود؛ بلکه آنها اکنون به تشکیل بسیج جهانی تحت فرماندهی ایران اعتراف میکنند.
مؤسسه واشینگتن با بیان اینکه؛ «اعتمادبهنفس ژئوپلیتیک ایران» برای مقابله با آمریکا افزایش یافته است، مینویسد: «بسیج جهانی اسلام» تحت رهبری ایران است، اما ترکیب آن روزبهروز ماهیت چندملیتی بیشتری پیدا میکند؛ بنابراین هر سازمانی که وابسته به این بسیج باشد میتواند منافع ضد آمریکایی تهران را در افغانستان، سوریه، یمن و دیگر کشورهای مهم استراتژیک پیش ببرد؛ حتی بدون آنکه نیازی به حضور میدانی چشمگیری از جانب ایران داشته باشد.» در ماههای گذشته شایعههای متعددی درباره قحطی در ایران، سقوط نظام یا براندازی و... از سوی رسانهها و برخی کاربران شبکههای اجتماعی وابسته به آمریکا و ضد انقلاب مطرح شد، اما اکنون که این روند بدون کوچکترین حادثهای در 13 آبان پایان یافته آژانسهای اطلاعاتی آمریکا اعتراف کردهاند که هیچ نشانهای از اینکه حکومت ایران در حال فروپاشی باشد وجود ندارد؛ بلکه با حکومتی مواجه هستند که مانند سالهای گذشته شرایط را در کنترل خود دارد.
این خبر برای مسئولان آمریکایی سخت و گران تمام شد و آنان انتظارات دیگری برای پسا ۱۳ آبان داشتند؛ البته آمریکا در جنگ روانی چند ماهه گذشته نتایج کمرنگی را به دست آورد، به نوعی که بسیاری از مردم به خرید مازاد بر نیاز خود تحریک شدند (که البته این جمعیت اکنون به آمریکا بیاعتمادتر شدهاند) و متأسفانه مسئولان اجرایی و رسانهای ما در این جنگ روانی کمظرفیت ظاهر شدند؛ زیرا نتوانستند این قشرهای متأثر از بیگانه را اقناع کنند که نظام اسلامی بسیار قدرتمندتر از طرحها و نقشههای آمریکا جلو میرود.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
تضاد منافع!
سعید شریعتی، فعال اصلاحطلب از فعالان شناخته شده دوران فتنه در روزنامه اصلاحطلب آرمان مینویسد: «تاکنون سال سختی را پشت سر گذاشتیم و گمان میکنم که سال ۹۸ نیز به همین ترتیب سال سختتری برای ملت ایران باشد؛ لذا مسئولان باید بتوانند این مسئله را با هماهنگی کامل و صادقانه با مردم در میان بگذارند. اینکه به مردم در باغ سبز نشان دهیم و کشور گل و بلبل نشان داده شود، واقعی نیست. کشور دچار مشکلات است، تحریمها، عدم ارتباط با اقتصاد جهانی، کاهش فروش نفت، کسادی بازار، کسادی صنعت، کاهش درآمدهای مالیاتی، تعطیلی کسبوکارها، افزایش معوقات حقوق کارمندان و کارگران مشکلاتی هستند که نمیشود از آنها فرار کرد. همانطور که قبلاً هم موکداً گفتیم و نوشتیم با بحران فراگیر بیاعتمادی در جامعه مواجهیم که جنبههای مختلف دارد.» اما در مقابل در آن «انبیسی» به نقل از برخی مقامات آمریکایی اذعان میدارد نهادهای اطلاعاتی آمریکا نشانهای از اینکه حکومت ایران در حال فروپاشی باشد، نیافتهاند؛ بلکه کنترل شرایط چون گذشته در اختیار نظام است. این رسانه آمریکایی مینویسد؛ مقامات اطلاعاتی این کشور اعلام کردهاند؛ «آنچه یک اپوزیسیون قابل دوام در برابر حکومت ایران خوانده شده، وجود خارجی ندارد.» اما آنچه در این میان مورد توجه و سؤال قرار میگیرد این است که چه موضوعی و چه مسئلهای در این میان وجود دارد که شاهدیم در حالی که رسانههای آمریکایی و دستگاههای اطلاعاتی آمریکاییها اعتراف و اذعان میکنند نتوانستهاند ایران را تحت فشار قرار دهند و به شکست تحریمها و سیاستهای ضد ایرانی دولت آمریکا معترفند، رسانهها و چهرههایی در داخل کشور هستند که با اظهارات عجیب و غریب خود مدام سعی در خالی کردن دل مردم، سعی در فشار بر دولت و مسئولان کشور با هدف عقبنشینی و کوتاه آمدن از منافع ملی و مصالح ایرانیان دارند! آیا منافع این افراد و این رسانهها جدا از منافع ایران اسلامی و مردم است که مدام در صدد تخریب امید، انکار موفقیتهای کشور و ارائه تصویری سیاه و ناامیدکننده از آینده ایران اسلامی هستند!
https://eitaa.com/e_beman
خرید کارخانهها از سوی اتباع بیگانه
به دنبال رکود پیش آمده در حوزه صنعت و تولید در طول چند سال اخیر و ناتوانی برخی از واحدهای تولیدی از ادامه فعالیت و پرداخت اقساط بانکی خود، به تازگی برخی از بانکها نسبت به توقیف این واحدهای تولیدی اقدام کرده و در ادامه دستگاهها و تجهیزات موجود در آن را به اتباع بیگانه واگذار میکنند که در همین راستا بانک صادرات با تشکیل شرکت اقماری با عنوان «سپهر ماندگار» اقدام به توقیف شرکت صدرا شیمی فریمان و فروش آن به یک تبعه افغانی کرده است، به طوری که تجهیزات و دستگاههای این کارخانه به صورت شبانه جمعآوری شده و احتمال خروج آنها از کشور متصور است. از دیگر موارد و مصادیق در این زمینه میتوان به واگذاری کارخانه سنگبری داورزن اشاره کرد. با توجه به اینکه شرکتها و کارخانهها جزء زیرساختهای هر جامعه محسوب میشوند؛ لذا در صورت بروز مشکلات مالی و ناتوانی مسئولان از پرداخت اقساط و... نحوه تملک کارخانه از سوی بانک نباید به کلیت کارخانه صدمهای وارد کند؛ بلکه میتواند با تغییر مدیریت، ادامهدهنده تولید در شرکتها و کارخانهها باشد.
◄ حضور اتباع بیگانه در بخش مرکزی شهرستان ساوه به ویژه روستاهای سقانلیق، هریسان، غازمآباد، اوجان و باغشیه شهرستان ساوه افزایش یافته که این حضور نارضایتی بسیاری از روستاییان را به همراه داشته است. در روستای اوجان و هریسان افاغنه مجاز و غیر مجاز افزایش داشته است، به طوری که میتوان گفت، جمعیت افاغنه در روستاهای هریسان با جمعیت اهل روستا برابر شده است.
https://eitaa.com/e_beman
آخوندی با ابهامات مدیریتی مجبور به استعفا شد
قربانعلی قائمی، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو سابق شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به گزینههای نهایی تصدی شهرداری تهران گفت: در بحث انتخاب شهردار قاعدتاً باید شاخصها و معیارهای مدیریتی ملاک قرار داده شود و مابقی مسائل، از جمله رفاقتها، دوستیها و طیفبندیهای سیاسی کنار گذاشته شود. وی افزود: فردی میتواند مدیریت کلانشهر تهران را بر عهده بگیرد که علاوه بر تجربه بالا، از مقبولیت مردمی و مقبولیت در ارکان حاکمیتی برخوردار باشد، اما متأسفانه شاهد هستیم افراد محدودی در ارتباط با انتخاب شهردار دور هم جمع میشوند و بدون مشورت با صاحبنظران تصمیماتی اتخاذ میکنند که به منافع شهروندان تهرانی آسیب میزند. این عضو سابق حزب اعتماد ملی درباره حضور آخوندی میان گزینههای نهایی شهرداری تهران گفت: در صورتی که اعضای شورای شهر، شخصی را که به دلیل سؤالات و ابهامات مدیریتی، مجبور به استعفا از وزارت راه و شهرسازی شد بهعنوان شهردار جدید تهران انتخاب کنند، قطعاً تخلفی بر تخلفات قبلی خود اضافه کردهاند.
https://eitaa.com/e_beman
رونمایی از معامله قرن تا چهار ماه آینده
شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از «جیسون گرینبلات»، نماینده ویژه کاخ سفید در مسائل غرب آسیا مدعی شده طرح دولت آمریکا برای سازش میان رژیم صهیونیستی و فلسطین که به «معامله قرن» مشهور شده به زودی منتشر خواهد شد. گرینبلات این سخنان را در کنفرانسی در لندن مطرح کرده و شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی آن را به نقل از منابع حاضر در این کنفرانس گزارش داده است. براساس این گزارش، «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا در دیداری که ۲۶ سپتامبر با «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در نیویورک داشته گفته این طرح را بین دو تا چهار ماه آینده منتشر خواهد کرد. این به آن معناست که طرح معامله قرن، تا آغاز دسامبر منتشر خواهد شد. گفتنی است، معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه رژیم صهیونیستی با فلسطین و مقدمهای برای عادیسازی روابط عربیـ صهیونیستی است.
https://eitaa.com/e_beman
نگاهی به وضعیت آمریکا بیندازید!
مت آگوریست، عضو سابق تفنگداران دریایی ارتش آمریکا و مأمور اطلاعاتی سابق «آژانس امنیت ملی» درباره اهمیت و تأثیرگذاری انتخابات در آمریکا در پایگاه تحلیلی «پروژه تفکر آزاد» نوشته است: حتی اگر رأی بدهید، یا ندهید و حزب شما پیروز شود، یا نشود، دولت پلیسی همچنان تداوم خواهد داشت. رأی دادن دائم به «بد»ها به شکلگیری چرخه اجتنابناپذیری منجر شده است که در آن، دولت قدرتمندتر میشود و مردم فقیرتر میشوند. با این حال، لازم نیست [صرفاً] حرف من را در اینباره باور کنید؛ بلکه کافی است نگاهی به وضعیت کنونی آمریکا بیندازید. «۵۰ درصد از کل کارگران آمریکایی کمتر از 30/533 دلار در سال درآمد دارند. این در حالی است که خواص سیاسی وصل به سیستم که یک درصد [از جمعیت] را تشکیل میدهند، طی سال گذشته، ثروت خود را بیش از یک تریلیون دلار افزایش دادهاند.»
https://eitaa.com/e_beman
مهار رشد نقدینگی گام اول تقویت پول ملی
کامران ندری، عضو هیئت علمی پژوهشکده پولی و بانکی درباره راهکارهای تقویت ارزش پول ملی ایران گفت: کنترل رشد نقدینگی نخستین راهکار برای تقویت ارزش پول ملی است، وقتی بیمحابا پول چاپ میشود، بدیهی است با افزایش عرضه اسکناس، ارزش پول با کاهش مواجه شود، بنابراین اولین قدم برای حفظ ارزش پول ملی مدیریت نقدینگی است و باید رشد نقدینگی از سوی ناظر بازار پولی کشور مدیریت و مهار شود. وی افزود: افزایش جاذبههای گردشگری در ایران و تقویت جذب توریست، مدیریت نقدینگی، تقویت اقتصاد کلان و افزایش تولید و فروش کالاهایی که قابلیت عرضه در جهان را داشته باشند، میتوانند از جمله اهرمهای لازم برای تقویت ارزش پول ملی مطرح شوند.
https://eitaa.com/e_beman