▼ حرف روز
فرصتطلبی از یک قتل
ماجرای قتل پرحاشیه جمال خاشقجی، روزنامهنگار منتقد حکومت سعودی سبب شد محمدبنسلمان، ولیعهد عربستان با بحران بزرگی روبهرو شود؛ اما همزمان با این بحران روند دیگری هم با شدت بیشتر در حال دنبال شدن است که همان عادیسازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی از سوی کشورهای عرب حوزه خلیجفارس است. یکی از رخدادهای مرتبط با موضوع عادیسازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی، دیدار هیئتی از مسیحیان انجیلی آمریکایی حامی رژیم صهیونیستی با محمدبنسلمان در هفتههای اخیر بود که میتوان گفت حاوی پیامی با این مضمون از سوی بنسلمان است که برای برداشتن گامهای بیشتر به سمت رژیم صهیونیستی آمادگی دارد.
روند تحولات مربوط به ارتباطات بین کشورهای عرب حوزه خلیجفارس با رژیم صهیونیستی که بخشی از آن تحت تأثیر کشته شدن جمال خاشقجی شدت بیشتری هم پیدا کرده، با سفر چندی پیش نتانیاهو به عمان و ملاقات با سطان قابوس نشان داد تلاشهای غرب و برخی کشورهای عربی برای احیای روند سازش ادامه دارد. هرچند از نگاه صهیونیستها متوقف بودن موضوع سازش با فلسطینیان چندان اهمیتی برای روابط روزافزون بین آنها با عربستان سعودی ندارد و نسل جدید حاکمان در کشورهای عرب حوزه خلیجفارس دیگر ترسی از برقراری رابطه با تلآویو ندارند و مدتهاست از کانالهای غیررسمی این رابطه را دنبال میکنند.
پایان سخن اینکه مهمترین نقطه تلاقی منافع رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی موضوع ایران است. بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که پس از شکست از نیروهای مقاومت دچار بحران داخلی است، به دنبال این است که با عادیسازی روابط بین این رژیم و کشورهای عرب حوزه خلیجفارس و تقویت پیوندهای اطلاعاتی، نظامی و امنیتی، دشمن مشترک خود (ایران) را تحت فشار قرار دهد. این در حالی است که محمدبنسلمان هم به دنبال این است که ضمن همراهی با صهیونیستها در وهله اول به هدف مشترک در قبال ایران برسد و در مرحله دوم هم از چالشی که ماجرای جمال خاشقجی برای او به وجود آورده، عبور کند؛ موضوعی که صهیونیستها هم او را کمک خواهند کرد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
شاهدی به نفع منتقدان!
«هاوارد ویلکینسون، یک افشاگر دانمارکی در برابر مجلس این کشور شهادت داد دانسک بانک به عنوان بزرگترین بانک این کشور در یکی از بزرگترین پولشوییهای تاریخ جهان دست داشته است. افشای این ابر پولشویی سبب شد تا توماس بورگن، مدیرعامل دانسک بانک استعفا دهد. این حجم پولشویی بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۹ رخ داده و بیشتر پولشوییهای انجام شده در شعب این بانک در انگلیس، قبرس، لاتویا، روسیه و استونی انجام شده است. بنا به گفته اوله اندرسن، عضو سابق هیئتمدیره دانسک بانک برای این پولشوییها از هویت شرکتهای نفتی شل استفاده شده است. مقصد پولهای شسته شده نیز استونی، لاتویا، چین، سوئیس، ترکیه، انگلیس و حدود ۱۵۰ کشور دیگر بوده است.» این خبر در حالی این روزها به تیتر رسانهها تبدیل شده است که نکته فرامتنی آن میتواند میزان اعتبار بسیاری از ادعاها و اظهارات در کشور ما را نشان دهد؛ آن نکته این است که دانمارک که اکنون شاهد این پولشویی ۲۰۰ میلیارد یورویی معادل 2/8 هزار تریلیون تومان است، یکی از اصلیترین اعضای FATF (کارگروه ویژه اقدام مالی) محسوب میشود و ترکیه، چین، روسیه، سوئیس، اتحادیه اروپا و انگلیس، شش عضو دیگر FATF نیز درگیر این موضوع بودهاند. این مسئله ادعاها و اظهارات پر تعداد برخی از رسانهها، چهرهها و حتی مسئولان بلندپایه را که مدام موافقت نکردن با FATF را به دلیل نگرانی از مشخص شدن پولشویی و فساد دانسته و پذیرش FATF در داخل کشور را تنها راه مبارزه با فساد و پولشویی میدانند، بیاعتبار کرده و وزنه حرف منتقدان FATF را سنگینتر میکند! منتقدانی که معتقدند سازوکار FATF نه برای مبارزه با فساد و پولشویی، بلکه برای نفوذ دستگاههای اطلاعاتی کشورهای خاص به ساختار اقتصادی ایران و استفاده از اطلاعات حاصل از آن برای فشار بیشتر بر کشورمان است.
https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه
حاجقاسم؛ قویترین ژنرال خاورمیانه
«علی صوفان» مأمور ویژه سابق افبیآی و کارشناس خبرنامه آکادمی نظامی آمریکا در یادداشتی با اذعان به شکست ایالات متحده و متحدانش در منطقه غرب آسیا در برابر محور مقاومت مینویسد: «ایران طی سالهای اخیر در خاورمیانه، از لبنان و سوریه تا عراق و یمن، قدرت خود را اِعمال کرده است. یکی از کلیدهای موفقیت این کشور، اتخاذ یک استراتژی منحصربهفرد مبنی بر تلفیق قدرت شبهنظامی و قدرت دولتی بوده است، استراتژیای که تا اندازهای با الهام از مدل حزبالله در لبنان تدوین شده است. همه اذعان دارند معمار برجسته این سیاست، سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده کهنهکار نیروی قدس [سپاه پاسداران] ایران است. بدون شک سلیمانی، امروز، قدرتمندترین ژنرال خاورمیانه است. وی همچنین یکی از محبوبترین افرادِ در قید حیات در ایران نیز هست.» وی در ادامه مینویسد: «ایران توانسته با ترکیبی از سیاستهای گوناگون، از جمله مانور ماهرانه دیپلماتیک، ایجاد اتحاد تاکتیکی با ولادیمیر پوتین و روسیه و ارائه سلاح، مشاوره و پول به شبهنظامیان شیعه در کشورهای متعدد، به این موفقیتها دست پیدا کند. سلیمانی اگرچه مردم کشورش به او احترام میگذارند و دشمنانش در میدانهای جنگ در سراسر خاورمیانه از او وحشت دارند؛ اما در غرب همچنان غالباً ناشناخته است. این در حالی است که اگر بگوییم امروزه بدون درک کامل قاسم سلیمانی، نمیتوان ایران را درک کرد، حتی اندکی از حق مطلب را هم ادا نکردهایم.»
https://eitaa.com/e_beman
ادعاهای مضحک یک چهره اصلاحطلب
عبدالله ناصری از چهرههای مطرح اصلاحطلب گفته است: «گمان آقای روحانی ظاهراً این بود که با امضای برجام بخش اعظمی از مشکلات داخلی و بینالمللی کشور حل خواهد شد... در همان زمان مذاکرات بسیاری از کنشگران و نخبگان سیاسی، طرفداران گفتمان اصلاحطلبی و گفتمان رأی انتخابی آقای روحانی به ایشان و تیم آقای روحانی گوشزد کردند که همه چیز را در سبد برجام نگذارید... امروز آقای روحانی پایگاه بسیار ضعیفی نسبت به اردیبهشت ۹۶ دارد.» گفتنی است، ناصری در حالی حساب اصلاحطلبان را از دولت در موضوع توافق جامع هستهای جدا کرده و در ادعای مضحک گفته است، روحانی و نزدیکان وی در دفتر ریاستجمهوری و نه تیم مذاکرهکننده با بیتوجهی به تذکرات اصلاحطلبان، اشتباه کرده و همه چیز را در سبد برجام گذاشتند که طیف اصلاحطلب همواره مشغول بزرگنمایی از برجام و ترغیب دولت به چشم دوختن به نقطههای خیالی بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
بحران جدی وجود ندارد
محمد سلامتی، فعال اصلاحطلب در پاسخ به پرسشی مبنی بر کاهش اعتماد عمومی و اینکه آیا این موضوع میتواند پاشنه آشیل نظام باشد، گفته است: «علیرغم اینکه مردم به اشکال مختلف ناراضی هستند، ولی نمیشود گفت این نارضایتی پاشنه آشیل نظام است. البته مسئولان باید بیش از گذشته به این مسئله توجه داشته باشند و خیلی جدی دنبال حل مسائل باشند.» وی تأکید کرده است: «مردم به هر صورت نظام را قبول دارند، انقلاب را قبول دارند و نمیخواهند این نظام صدمه ببیند؛ زیرا میدانند صدمه خوردن نظام به منزله صدمه خوردن همه مردم است.» سلامتی میافزاید: «به اعتقاد من بحرانی که امروز وجود دارد به مراتب ضعیفتر از بحران سالهای آغازین انقلاب و شرایط جنگ است و الآن به آن شکل بحران جدی نیست و بیشتر از آنکه بحران وجود داشته باشد، تبلیغات و جنگ روانی بحران وجود دارد و اثرگذاری روانی این بحران میتواند تا حدودی روی اذهان جامعه مؤثر باشد.»
https://eitaa.com/e_beman
خاندان سعودی در تکاپوی تغییر جانشینی ملکسلمان
خبرگزاری «رویترز» به نقل از سه منبع آگاه در داخل خاندان سلطنتی عربستان سعودی گزارش داد، به دنبال وقایع و تحولات مربوط به قتل جمال خاشقجی در کنسولگری این کشور در استانبول، دهها شاهزاده و پسرعمو از خاندان آلسعود به دنبال تغییراتی در مسیر جانشینی ملکسلمان هستند؛ اما تا زمانی که وی زنده است، اقدام خاصی صورت نمیدهند. به نوشته «رویترز» به نقل از همین منابع نزدیک به دربار سعودی، شاهزادهها و پسرعموها در حال بحث در زمینه امکان جانشینی شاهزاده احمدبنعبدالعزیز 76 ساله، برادر کوچکتر ملکسلمان و عموی محمدبنسلمان پس از مرگ پادشاه کنونی هستند و معتقدند وی میتواند تاج و تخت را در اختیار بگیرد.
https://eitaa.com/e_beman
نفوذیها چرخ اقتصاد را مختل کردهاند
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پس از مذاکرات برجام ظلم بزرگی به کشور ما کردند؛ امروز نفوذیهای آمریکا در داخل چرخ اقتصاد را مختل کردهاند و در وزارتخانهها بیشتر از ترامپ در حال فعالیت هستند و اجازه نمیدهند کار انقلابی پیش برود. بدنه لیبرالها و نفوذیها نمیگذارند چرخ اقتصاد راه بیفتد. وی تصریح کرد: ناکارآمدی در کشور در تفکرات آمریکایی ریشه دارد و به انقلاب ربطی ندارد. چرا نمیگذارند سیاست اقتصاد مقاومتی اجرا شود؟ چرا برخی از نظارت میترسند و اجازه نظارت نمیدهند؟ آنها میخواهند مهر ناکارآمدی را به پیشانی انقلاب بزنند. چرا برخی در یک روز با وارد کردن ذخایر بانک مرکزی به بازار پول ملی را بیپشتوانه کردند؟
https://eitaa.com/e_beman
◄ نعمتالله ترکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با بیان اینکه رشد شهرنشینی بحران خطرناکی برای آینده کشور است، گفت: از سال 55 تاکنون جمعیت استان تهران از 3 میلیون نفر به 14 میلیون نفر رسیده است و همه روستاهایی که پیش از این معیشت شهرنشینان را تأمین میکردند، از بین رفته است. وی افزود: دولت سال آینده 73 هزار میلیارد تومان برای توسعه و اشتغال روستاها در نظر گرفته است که در قالب وامهای بدون بهره از یک میلیارد ریال تا 10 میلیارد ریال در اختیار روستاییان قرار میدهد.
◄ بشار اسد، رئیسجمهور سوریه در دیدار با عبدالکریم الدغمی، رئیس اسبق پارلمان اردن از وی خواست پیام شفاهی او را به عبدالله دوم، پادشاه اردن منتقل کند. بشار اسد گفت: «به پادشاه اردن بگویید ما به جلو چشم دوختهایم نه به عقب.» به نظر میرسد این پیام بیشتر از اینکه پیام سیاسی باشد، پیامی سرزنشآمیز است؛ چرا که چشم دوختن به پیش رو به معنای وجود مسئلهای در گذشته است که اسد تصمیم گرفته از آن چشمپوشی کند.
◄ برخی شنیدهها حاکی از آن است که مذاکرهکننده ارشد ایران با FATF ممنوعالخروج شد؛ چرا که «میثم ن» با حضور در کنسولگری آمریکا در امارات درخواست تابعیت برای خود و خانوادهاش کرده بود. گفتنی است، این فرد مسئولیت پیگیری و پیادهسازی ضوابط، دستورالعملها و مذاکره با مسئولان ارشد FATF در ایران را برعهده دارد!
◄ بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی طی سخنرانی در کمیته امور خارجی و نظامی پارلمان رژیم صهیونیستی «کنست» مدعی شد، به جای جنگ داخلی در کابینه، باید با حضور ایران در منطقه مقابله کرد. وی همچنین تأکید کرد: انحلال کابینه در چنین زمانی فقط به نفع مقاومت در منطقه است.
◄ بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به این پرسش که آیا برهم صالح حامل پیامی از مقامات ایران برای سعودیها بود یا خیر، گفت: پیام خاصی از جانب دولت ایران برای دولت سعودی ارسال نشد.
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👈 پیامبر در دعوت و جهاد یک لحظه دچار سستی نشد
🔻 رهبر انقلاب: صحنهی اول از زندگی پیامبر، صحنهی #دعوت و #جهاد بود. کار مهم پیامبر خدا، دعوت به حق و حقیقت، و جهاد در راه این دعوت بود.
🔹 در مقابل دنیای ظلمانی زمان خود، پیامبر اکرم دچار تشویش نشد. چه آن روزی که در مکه تنها بود، یا جمع کوچکی از مسلمین او را احاطه کرده بودند و در مقابلش سران متکبر عرب، صنادید قریش و گردنکشان، با اخلاقهای خشن و با دستهای قدرتمند قرار گرفته بودند، و یا عامهی مردمی که از معرفت نصیبی نبرده بودند، وحشت نکرد؛ سخن حق خود را گفت، تکرار کرد، تبیین کرد، روشن کرد، اهانتها را تحمل کرد، سختیها و رنجها را به جان خرید، تا توانست جمع کثیری را مسلمان کند؛ و چه آن وقتی که حکومت اسلامی تشکیل داد و خود در موضع رئیس این حکومت، قدرت را به دست گرفت.
🔸 آن روز هم دشمنان و معارضان گوناگونی در مقابل پیامبر بودند؛ چه گروههای مسلح عرب - وحشیهایی که در بیابانهای حجاز و یمامه، همهجا پراکنده بودند و دعوت اسلام باید آنها را اصلاح میکرد و آنها مقاومت میکردند - و چه پادشاهان بزرگ دنیای آن روز - دو ابرقدرت آن روز عالم؛ یعنی ایران و امپراتوری روم - که پیامبر نامهها نوشت، مجادلهها کرد، سخنها گفت، لشکرکشیها کرد، سختیها کشید، در محاصرهی اقتصادی افتاد و کار به جایی رسید که مردم مدینه گاهی دو روز و سه روز، نان برای خوردن پیدا نمیکردند.
🔺 تهدیدهای فراوان از همه طرف پیامبر را احاطه کرد. بعضی از مردم نگران میشدند، بعضی متزلزل میشدند، بعضی نق میزدند، بعضی پیامبر را به ملایمت و سازش تشویق میکردند؛ اما پیامبر در این صحنهی دعوت و جهاد، یک لحظه دچار سستی نشد و با قدرت، جامعهی اسلامی را پیش برد، تا به اوج عزت و قدرت رساند؛ و همان نظام و جامعه بود که به برکت ایستادگی پیامبر در میدانهای نبرد و دعوت، در سالهای بعد توانست به قدرت اول دنیا تبدیل شود. ۱۳۷۰/۰۷/۰۵
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹🌙شرط موفقیت در مبارزه با کفار ؛ حفظ وحدت امت اسلامی (امت واحده) حول محوریت رهبری واحد است
سوره الفرقان (25): آيه 51
وَ لَوْ شِئْنا لَبَعَثْنا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ نَذِيراً (51)
و اگر مىخواستيم در هر آبادى، (پيامبر و) هشداردهندهاى برمىانگيختيم (تا كار تو سبك شود، ولى اين كار لزومى نداشت
🌹پيامها
1- اگر در هر قريه اى يك پيامبر بود، اين كار به وحدتِ رهبرىِ امّت ضربه مىزد.«وَ لَوْ شِئْنا لَبَعَثْنا» ..
2- شرط موفقیت امت اسلامی درعدم اطاعت از کفار وجهاد در برابر آنان ؛ وحدت بر محوریت رهبری واحد است «فَلا تُطِعِ الْكافِرِينَ وَ جاهِدْهُمْ بِهِ جِهاداً كَبِيرا»
3- خداوند خط فاصل دو جبهه حق و باطل را خودش حفظ می کند«وَ هُوَ الَّذِي مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ هذا عَذْبٌ فُراتٌ وَ هذا مِلْحٌ أُجاج»
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_ی ۵
🍀#اهمیت وحدت در دین
🌹امیرمومنان علیه السلام فرمودند:🌹
✅أيُّهَا النَّاسُ شُقُّوا أَمْوَاجَ الْفِتَنِ بِسُفُنِ النَّجَاةِ وَ عَرِّجُوا عَنْ طَرِيقِ الْمُنَافَرَةِ وَ ضَعُوا تِيجَانَ الْمُفَاخَرَةِ .....
✅اي مردم، امواج #فتنه ها را با كشتيهاي نجات، درهم بشكنيد،
✅و از راه اختلاف و پراكندگي بپرهيزيد.
✅و تاجهای فخر و.برتری جویی را بر زمین نهید .
✨✨✨
🔻رهبر انقلاب :
🔹وظیفه ما این است که از اسلام و از حرکت اسلامی حمایت کنیم و دفاع کنیم. یکی از مقدماتش این است که این اختلافات فرقهای و تاریخی را کنار بگذاریم. کسانی هستند که مخالفند و نمیگذارند.
🔺اصل قضیه این است که به خدای واحد و اَحد معتقد باشیم و به نبوّت معتقد باشیم و به نصرت الهی معتقد باشیم و به قیامت واقعاً معتقد باشیم. اینها اصل قضیه است. ۹۶/۱۲/۱۰
✨✨✨✨✨
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
میثم نصیری احمدآبادی از 1389 با حکم وزیر وقت اقتصاد (شمسالدین حسینی) به ریاست واحد اطلاعات مالی انتخاب شد. رئیس این واحد رئیس واحد اجرایی دبیرخانه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم نیز هست. نکته قابل تامل آنکه نصیری احمدآبادی مذاکرهکننده ارشد و رابط ایران و FATF و مامور اجرا و پیگیری دستورالعملهای این نهاد است.
«واحد اطلاعات مالی» (FINANCIAL INTELLIGENCE UNIT) مرکزی است که به محرمانهترین اطلاعات مالی کشور دسترسی دارد. این واحد به تمام سامانههای مالی و اقتصادی کشور (سیستم بانکی، گمرک، سازمان مالیاتی، بیمه، بورس و...) دسترسی مستقیم و نامحدود دارد و از این منظر یک واحد ویژه و منحصر به فرد است.
نصیری احمدآبادی مشاور آقای ظریف در مورد FATF نیز هست و یکی از اصلیترین اشخاص و چهرههای مدافع اجرای دستورات این نهاد در کشور است. در جلسه توجیهی چندی پیش دولت برای رسانهها برای جا انداختن FATF وی مسئول و سخنران اصلی جلسه بوده است. کسی که مسئول پیگیری و پیشبرد FATF در کشور است
محمد دهقان نماینده مجلس شورای اسلامی در صحن مجلس گفت: «در این چند سال که مذاکرات مربوط به FATF داغ بوده است کدامیک از مقامات ارشد همزمان مسئولیت مبارزه با پولشویی و هم مسئولیت مذاکرات FATF را بر عهده داشتهاند؟ متأسفانه براساس اسناد به دست آمده برخی از این مقامات بیش از اینکه به فکر منافع کشور و ملت در مذاکره با FATF و مبارزه با پولشویی باشند به فکر اخذ ویزای اقامت در کانادا، آمریکا و استخدام در سازمان ملل بودند. این آقایان با سربرگ مرکز پولشویی به دنبال سفرهای خانوادگی در تورهای تفریحی بودند. شما مسئولیت مبارزه با پولشویی را به کسی سپردهاید که تعلق کمتری به کشور خود نشان داده است و به دنبال اقامت در خارج بوده است.»
روز دوشنبه 28 آبان 97 خبرگزاری فارس اعلام کرد نصیری احمدآبادی با حضور در سفارت آمریکا در دوبی به دنبال اخذ اقامت برای خود و خانوادهاش بوده و به همین دلیل ممنوعالخروج شده است و تاکنون مقامات رسمی کشور هیچ عکسالعملی به این خبر نشان ندادهاند و سیاست سکوت را در پیش گرفتهاند.
▼ حرف روز
زیست بسیجی
هفته بسيج اول آذر ماه هر سال فرا ميرسد و يادآور حماسه بزرگمرداني است که روزگاري نه چندان دور در طول هشت سال دفاع مقدس حماسه آفريدند. آنچه از آن مجاهدان راه خدا به يادگار مانده، سبک زندگي است که در زمانه ما نيز همچنان ميتواند به مثابه الگويي براي جوانان و آيندهسازان کشور به کار آيد. در اين الگو بسيجي، انسان صاحباختياري است که در مسير زندگي خود با دغدغهمندي و پذيرش مسئوليتها و قرار گرفتن در آزمونها و امتحان آبديده ميشود و اوج ميگيرد. نقطه مقابل اين تفکر نيز به تعبير رهبر معظم انقلاب «حالت احساس بيمسئوليتي»، «ولش کن»، «برو خوش باش»، «به خودت بپرداز» و... است، که آدمي را به سستي و تنبلي و بيتفاوتي ميکشاند.
بسيجي تلاش ميکند از دغدغههاي نازل و کمبها عبور کرده و دردهاي بزرگ را در جان خود بپروراند و با رهاشدن از تعلقات فردي خود را در خدمت ارزشها و دغدغههاي اسلامي و انساني قرار دهد. اين به آن معنا نيست که بسيجي به فکر خانواده و فرزند و عيال خود نيست؛ بلکه به معنای آن است که دغدغههايش در حوزه فردي و خانوادگي خلاصه نميشود؛ بلکه او افقي فراتر از آن را نيز ميبيند و دلسوز جامعه و بشريت است و اين درس بزرگي است که از مکتب اهل بيت(ع) آموخته است.
بسيجي همانطور که خودسازي فردي را مهمترين دغدغه خود دارد، به تربيت فرزند و خانوادهاش نيز ميانديشد و همزمان دغدغه اصلاح جامعه و امر به معروف دارد و در خط مقدم دفاع از انقلاب اسلامي نيز همواره حاضر است، شب را بدون دغدغه ملت مظلوم فلسطين، لبنان، سوريه، عراق و يمن صبح نمیکند و از رنجي که مستضعفان عالم از شرق دور تا آفريقاي محروم و از آنجا تا اقصی نقاط آمريکاي جنوبي به واسطه استعمار جنايتکار غربي ميبرند، در عذاب است. همين دردها و دغدغههاي متعالي است که از بسيجي انساني ممتاز و آبديده و متفاوت ساخته است. امروز نظام اسلامي نيازمند تربيت چنين فرزنداني است و نهادها و دستگاههاي فرهنگساز کشور وظيفه خطير فرهنگسازي در اين زمينه را دارند. به واقع، بايد خروجي مجموعههايي چون آموزش و پرورش، دانشگاه و مؤسسات عالي، حوزههاي علميه، مراکز آموزشي، فرهنگسراها، مساجد و هيئات مذهبي و ديگر مجموعههاي فرهنگي و هنري تربيت «جوان مسئول و بصير» باشد تا به این شکل سلامت آينده کشور تضمين شود.
▼ گزارش روز
پیام منفی یک انتصاب!
وزیر سابق اقتصاد و دارایی دولت حسن روحانی که در روزهای ابتدای شهریور ماه با ۱۳۷ رأی موافق نمایندگان مجلس شورای اسلامی برکنار شده بود، حالا با حکمی جدید به دولت بازگشته است! مسعود کرباسیان 65 ساله درست در روزهایی که براساس قانون مصوب مجلس برای کنار رفتن بازنشستگان از مناصب دولتی مدیران پیر در حال خداحافظی با صندلیهای خود هستند و درست در روزهایی که تحریمهای نفتی علیه جمهوری اسلامی ایران شدت و حدت بیشتری به خود گرفته است، با حکمی از سوی بیژن نامدار رنگنه به عنوان عضو اصلی هیئتمدیره شرکت ملی نفت ایران منصوب شد! موضوعی که پرسشها و البته نگرانیهایی را برای جامعه و افکار عمومی به وجود میآورد! آقای زنگنه امروز باید پاسخ دهد آیا فردی با کارنامه ناموفق و عملکرد ضعیف در وزارت اقتصاد و دارایی، فردی که نمایندگان فقط چند هفته پیشتر وی را به دلیل ناتوانی در مدیریت امور و حل و فصل مسائل از دولت کنار گذاشتند، با چه استدلال و با تکیه بر کدام رزومه کاری و عمکرد موفق به دولت بازگردانده است! وزیر نفت دولت اعتدال باید به مردم و رسانهها توضیح دهد چطور ممکن است در حالی که مدیران خسته و بازنشسته بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصلحت کشور باید کنار گذاشته شوند، فردی مانند آقای کرباسیان را به شرکت ملی نفت بازگرداند! آیا این نوعی بیاعتنایی به قانون و مجلس شورای اسلامی نیست؟ اما موضوع و نکته مهمتر از آنچه گفته شد، پیامدهای روانی و پیامی است که انتصابهایی از این دست میتواند به جامعه القا کند! انتصاب آقای کرباسیان با فاصله کوتاهی از استیضاحش امید جامعه برای تغییر رویکرد دولت و رهایی از سستی و تنبلی را به ناامیدی بدل خواهد کرد و اعتماد مردم را به دولت کاهش خواهد داد!
▼ خبر ویژه
پشت پرده نزدیکی جریان انحرافی با اصلاحطلبان
طبق برخی گزارشها، بسامد دیدارهای طیف احمدینژاد و نزدیکان سیدحسن خمینی در هفتههای اخیر بالاتر رفته است و از شکلگیری خطوط جدیدی در سیاست ایران خبر میدهد. علاوه بر این، باید به فعال شدن «مهدی خزعلی» فرزند مرحوم آیتالله خزعلیـ که در اواخر حیات از این فرزندش ابراز برائت کردـ اشاره کرد. وی یکی از آن اصلاحطلبان دوآتشه محسوب میشود که بعضاً نوع اقداماتش از سنخ ضد انقلاب قسم خورده است. او روابط بسیار نزدیکی با مدیر کانال تلگرامی ضدایرانی «آمدنیوز» دارد و با تشکیل محافلی چون «سرای قلم»، به فعالیتهای ضد امنیتی دست میزند. خبرها از رفتوآمد مکرر همین فرد با طیف احمدینژاد حکایت دارد و «عبدالرضا داوری»ـ از اطرافیان احمدینژاد که داستان پرونده مالی او در دوران ریاست بر صندوق بازنشستگی مس هم حکایتی خواندنی استـ چند باری در کانال تلگرامی خود از دیدارهای خود با خزعلی خبر داده است. از سوی دیگر، حدود سه هفته پیش، برخی کانالهای تلگرامی از دیدار سه ساعته مهدی خزعلی با محمود احمدینژاد در دفتر رئیسجمهور پیشین در ولنجک خبر دادهاند، خبری که از سوی احمدینژاد، مهدی خزعلی یا هواداران احمدینژاد تکذیب نشد. در جریان علم کردن ماجرای قتل یا خودسوزی فردی به نام مرحوم «فرشید هکی»، طیف اطرافیان احمدینژاد، به ویژه شخص عبدالرضا داوری با همراهی مهدی خزعلی در اقدامی بسیار خائنانه و ضد میهنی، تلاش کردند این قتل را به نظام اسلامی منتسب کنند و با قتل فجیع خاشقجی مقایسه کرده تا عربستان سعودی که زیر فشار افکار عمومی جهانی بر سر این ماجرا در حال له شدن بود، فرصتی برای بازیابی و تنفس پیدا کند.
علی افشاری از چهرههای ضد انقلاب فراری که به ادعای خودش سابقه 20 سال مبارزه علیه جمهوری اسلامی را دارد، طی یادداشتی در «رادیو فردا» دلایل تأثیر نداشتن تحریمها بر نفوذ منطقهای ایران را تشریح کرده و قدرت فعلی انقلاب اسلامی را قابل قیاس با دوره اقتدار صفویه معرفی کرده است. او معتقد است تا زمانی که نیروهای همسو با جمهوری اسلامی در موازنه قوای کشورهای هدف، جایگاه قدرتمندی داشته باشند، خواسته غربـ براندازی جمهوری اسلامیـ اتفاق نخواهد افتاد.
محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در کمیسیون اقتصادی نشست مشترکی با حضور دژپسند، وزیر اقتصاد و مدیران ارشد نظام بانکی و اعضای کمیته ضد تحریم کمیسیون برگزار شد. تشکیل اتاق مدیریت ضد تحریم در وزارت امور اقتصادی و دارایی برای رصد اقدامات آمریکاییها در حوزه بانکی و اقدامات برای تقویت نظام بانکی در این نشست بررسی و مقرر شد اتاق مدیریت ضد تحریم تشکیل شود.
محمدرضا رضاییکوچی، نماینده مردم جهرم در مجلس اظهار داشت: هم اکنون در حال جمعآوری امضا برای استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هستیم. وی افزود: انتخابهای سیاسی و ناکارآمد در دانشگاهها و کاهش کیفیت علمی دانشگاهها، حذف برخی دانشگاهها و تجمیع دانشگاههای مؤثر، بیتوجهی به توسعه دانشگاهها و ضعف مدیریتی از دیگر محورهای استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است.