🔰 راه ایجاد تحول، تشکیل یک دولت معتقد به جوانها است
👈🏻اگر باایمان و انقلابی نباشد، تحول درست اتفاق نخواهد افتاد
🔺 رهبر انقلاب، امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: راه ایجاد تحول عبارت است از تشکیل یک دولت معتقد به تحول و معتقد به عنصر تحولآفرین یعنی عنصر جوان نخبهی مؤمن انقلابی؛ یعنی شرطش این است که مؤمن باشد و انقلابی باشد.
🔹والّا اگر [دولت] جوان بود با همان خصوصیات جرئت و توانایی و ابتکار لکن ایمان در او وجود نداشت، خب فایدهای ندارد. این، آن جوان با همان نیرو راه غلط را خیلی سریعتر و تندتر از پیرها و سالخوردهها خواهد رفت، فایده ندارد.
🔸اگر با ایمان نباشد فایدهای ندارد، اگر انقلابی نباشد کشور را به سمت یک حرکت تحولی درست هدایت نخواهد کرد؛ پس بایستی هم جوان باشد، هم مؤمن باشد، هم انقلابی باشد؛ یعنی این عناصر بایستی در مجموعهی دولت جمع باشد.
🔹هم تحول لازم است، هم تحول ممکن است. هم شرطش حضور یک دولتی است که معتقد به جوانها باشد و جوانها را به کار بگیرد و این کار انجام خواهد گرفت.
#بسته_خبری
۵ کاندیدای اصولگرا به نفع رئیسی انصراف خواهند داد

ایسنا نوشت: عضو هیئت اجرایی شورای وحدت اصولگرایان گفت: حداقل ۵ نامزد مطرح انتخابات ریاست جمهوری هرچند که ممکن است ثبتنام هم کنند و در مناظرات بمانند اما سرانجام برای وحدت همه نیروهای انقلاب به نفع اقای رئیسی کنار میدهند و انصراف دهند
🔹🔸 #تبلیغ در کـلام #شهید_بهشتی 🔸🔹
📌 سنـگر #تبلیغ را نمی شود خالی کرد. آن هم امـروز که دشمنان اســلام به سراغ #نوجوانها و #جوانها و عمـوم مردم آمده اند و با آن وسوسه انگیزیها و با آن زبان چرب و نرم منافقانه میخواهنـد همه را از راه به در کنند.
📌اکنون نمی شود سنگر تبلیغ را خالی کرد. من که هزار و یک مشــغله دارم و #مسئولیت هایی بر دوشم هست، باز هم نمی توانم همیشه در برابر دعوت برای حضور در مجالـس بحث و #سخنرانی نه بگویم. من به این برادران توصیه میکنم که آنها هم همان کاری را بکنند که این برادرشان میکند.
📌 هم مسئولیتها را میپذیریم و هم در حدود امکان، سنـگر تبلیغ، دعوت و #ارشاد را خالی نمی گـذاریم.
#بهشتی_را_بشناسیم
#تبلیغ
▪️ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ▪️
📚 #گزیده دیدگاه های #شهید_بهشتی، ص ۱۹۱
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
🔆🌼🔰دعای وداع ماه مبارک رمضان -
سوره مبارکه النساء آیه ۱۷
إِنَّمَا التَّوبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذينَ يَعمَلونَ السّوءَ بِجَهالَةٍ ثُمَّ يَتوبونَ مِن قَريبٍ فَأُولئِكَ يَتوبُ اللَّهُ عَلَيهِم وَكانَ اللَّهُ عَليمًا حَكيمًا﴿۱۷﴾
پذیرش توبه از سوی خدا، تنها برای کسانی است که کار بدی را از روی جهالت انجام میدهند، سپس زود توبه میکنند. خداوند، توبه چنین اشخاصی را میپذیرد؛ و خدا دانا و حکیم است
🔰🌼🌼امام خامنه ای در خطبههای نماز جمعهی تهران ۷۵/۱۰/۲۸
خدای متعال نعمت بزرگی به انسان داده که نعمت مغفرت است و فرموده است اگر شما از این کاری که کردید - که اثر این کار باید بماند - پشیمان شدید، باب توبه و استغفار باز است. شما با گناهی که مرتکب میشوید، مثل این است که زخمی به بدن خودتان زده و میکروبی را وارد بدنتان کرده باشید؛ بیماری اجتنابناپذیر است. اگر میخواهید اثر این زخم و این بیماری و این ضربه، در وجود شما از بین برود، خدای متعال بابی باز کرده و آن باب توبه و استغفار و انابه و بازگشت به خداست. اگر برگردید، خدای متعال جبران خواهد کرد. این، نعمت بزرگی است که خدای متعال به ما داده است.
در دعای وداع ماه مبارک رمضان - که دعای چهلوپنجم صحیفهی سجادیه است - امام سجّاد علیهالصّلاةوالسّلام به ذات مقدّس ربوبی عرض میکند: «انت الّذی فتحت لعبادک باباً الی عفوک»؛ تو آن کسی هستی که به روی بندگانت، دری به عفو خودت باز کردی. «و سمیته التوبة ؛ و اسم آن باب را باب توبه گذاشتی. «و جعلت علی ذلک الباب دلیلا من وحیک لئلا یضلّوا عنه»؛ و یک راهنما هم از قرآن و وحی برای این در گذاشتی تا بندگان تو این در را گم نکنند.
✍️تدوین : رجبعلی بازیاد
در پیغمبری دو تحول و دگرگونی هست، اول در وجود خود پیغمبر، بعثت، رستاخیز، انقلاب و تحول به وجود میآید، اول او عوض میشود، اول او از حالت رکود خارج میشود و بعد از آن، رستاخیزی عظیمتر در متن جامعه برپا میشود.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_پانزدهم
♦️جریان اصولگرایی و پاشنه آشیلی به نام امیدواری
🔹شاید در هیچ دوره ای پیش نیامده باشد که یک جریان سیاسی از مدتها قبل از انتخابات، همانند این دوره خود را تا این حد پیروز قطعی قلمداد کند و اتفاقا رقبایش نیز به نوعی بر همین طبل بکوبند.
🔹به دلیل عملکرد ضعیف دولت روحانی یا احتمال مشارکت پایین در انتخابات و یا هر دلیل دیگری، اصولگرایان از مدتها پیش، به پیروزی در انتخابات 1400 می اندیشند. اما همچنان نقطه ابهامی در این ماجرا وجود دارد؛ برنامه و تدبیر خود این جریان در مسیر این پیروزی احتمالی چیست؟ این همان سئوال مهمی است که چه بسا پاشنه آشیل اصولگراها نیز باشد.
🔹در انتخابات سال 1376 همه امید جناح راست وقت، پیروزی ناطق نوری با حمایتهایی از بخشهایی از دولت و یا حاکمیت در برابر محمد خاتمی بود که جایگاه چندانی در این بخش نداشت. پس به اذعان جناح راست، میشد به پیروزی راحت ناطق امیدوار بود. اما در روزهای نزدیک به انتخابات بود که خود ناطق، اشتباه محاسباتی و وخامت وضع را زودتر از حامیانش درک کرده و حتی از رئیس جمهور وقت تقاضای کمک کرد. اما اشتباه در تحلیل شرایط، عدم مطالعه و تحلیل در برنامه های رقیب، و نداشتن برنامه عملیاتی برای نفوذ در افکار عمومی، شکست بزرگ را برای این جریان رقم زد.
🔹حساس ترین روزهای انتخاباتی هنوز شروع نشده و قطعا رقیب اصلاح طلب، دلش نمیخواهد میدان را به راحتی به طرف مقابل بدهد و چه بسا تدبیر ویژهای برای یک شگفتی احتمالی نیز داشته باشد.
🔹در چنین شرایطی جریان انقلاب باید به مدیریت فضای تبلیغاتی تا آخرین لحظات بیندیشد و برنامه داشته باشد. و گرنه حداقلش این است که کسب پیروزی به این راحتی ها نباشد. یا چه بسا اصلا پیروزی در کار نباشد.
اظهارات عجیب ذوالنور: آنقدر با ظریف محکم برخورد کردیم که نگران بودیم سکته کند!
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که در جلسه این کمیسیون با وزیر امور خارجه برای توضیح درباره فایل صوتی منتشره علاوه بر اعضای کمیسیون نمایندگان دیگر هم شرکت کردند و حرف های خود را زدند. احترام طرفین نیز حفظ شد و جواب هم شنیدند. البته نمایندگان از هیچ کدام از توضیحات وزیر قانع نشدند. موضع نمایندگان به قدری محکم بود که برخی می گفتند نگران سکته وزیر هستیم.
ادعای جنجالی نماینده مجلس در مورد رئیسجمهور
محسن دهنوی: در سفر استانی دولت به مشهد، از دفتر رئیسجمهور زنگ زدند و پتو و تشک برند خاصی را برای آقای رئیسجمهور سفارش دادند!مسئولین استان گفتند آن تشک را پیدا نکردیم از تهران خریدیم با هواپیما آوردند!تمام این ادعاها مستند است و حاضرم در هر محکمهای از این حرفها دفاع کنم.
حمایت رسانه ملی از رئیسی؟!
برخی منتقدان در روزهای اخیر به انتقاد از بازتاب سخنان رئیس دستگاه قضا در رسانه ملی پرداخته و بهزعم خویش آن را حمایت صداوسیما از کاندیداتوری آیتالله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری تحلیل میکنند. مدیرکل روابط عمومی صداوسیما با تأکید بر عدالت رسانهای در آستانه انتخابات، توضیحاتی را در این زمینه مطرح کرد. محمدحسین رنجبران نوشته است: «در یک سال اخیر از صد درصد سهم سه قوه روی آنتن رسانه ملی بیش از ۷۰ درصد سهم قوه مجریه، بیش از ۲۰ درصد سهم قوه مقننه و کمتر از ۱۰ درصد سهم قوه قضاییه بوده است؛ و در آستانه انتخابات هم سیاستگذاری رسانه ملی این بوده که فارغ از حضور هرکدام از سران قوا در این عرصه، اخبار آنها را پوشش میدهد؛ مثل رئیسجمهور مستقر که در سال ۹۶ خودش نامزد انتخابات بود و طبق روال برنامههای او پوشش داده میشد».
روحانی: مشکل از ترامپ بود ، به ما نگویید ناکارآمد!
رئیسجمهور دیروز در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه، با دفاع از عملکرد 8 ساله دولت، گفت: «سیاهنماییها باعث شده که مردم دستاوردهای دولت را ندانند. بعد از برجام در سال ۹۵ بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم. محال است که این دستاورد بزرگ در تاریخ مستور بماند. توانمندی کشور در حوزه سلامت نسبت به کل تاریخ ایران ۲ برابر شده است. ترامپ برجام را زیرپا گذاشت و باعث شد که فشارهای زیادی به کشور تحمیل شود. عدهای بهجای اینکه بگویند آمریکا و ترامپ جنایت کردند به دولت تهمت میزنند که ناکارآمد بوده است». سخنان رئیسجمهور در خصوص تهمتها و سیاه نماییها راجع به عملکرد دولت در حالی است که نمود عینی این خدمات در زندگی مردم ملموس است و نمیتوان با هیچ قدرت رسانهای آن را تحریف کرد! نتایج عملکرد دولت در کشور را نه در یادداشتها و تحلیلهای رسانهها، بلکه در وضعیت گلوبلبلی که در معیشت مردم دیده میشود، میتوان دید!