دکتر سراج
🔴چرا اصلاحطلبان از همه طلبکارند🔴
🔷اصلاحطلبان با حمایت از روحانی در انتخابات 92 و 96 تحقق وعدههای او را تضمین کردند و طی این پنج سال نیز صاحب مناصب کلیدی در دولت روحانی بودهاند.
♦️برنامه اصلاحطلبان برای کارآمدی دولت
1⃣برای رونق اقتصادی حصر را باید رفع کرد
2⃣ورود زنان به ورزشگاهها را باید آزاد کرد
3⃣منطقه را باید به تروریستها واگذار کرد
4⃣برای حل مشکلات، باید کنسرت اجرا کرد
5⃣باید موشکها را مثل هستهای از بین برد
6⃣بجای پاسخگویی، باید از همه طلبکار شد
7⃣بدون اخذ ضمانت از اروپا باید در برجام ماند
8⃣مشکلات را باید به دولت قبلی و موازی ربط داد
🔷اصلاح طلبان، حامیان و بانیان اصلی دولت روحانی و مسئول وضع موجود هستند و در حالیکه هیچ برنامهای برای کارآمدسازی دولت ندارند، بجای پاسخگویی به مردم، سعی دارند در جایگاه طلبکار و شاکی قرار بگیرند. اصلاحطلبان برای فرار از زیر آوار خود ساخته، راهبرد از همه طلبکار شدن را برگزیدهاند و بر همین منوال از روحانی نیز طلبکار شدهاند
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگی های یک دادگاه اسلامی چیست ؟
برخورد امام علی علیه السلام با یک قاضی که زندگی اش از سطح متوسط مردم کمی بالاتر بود چگونه بود؟
استاد ازغدی توضیح می دهد . . .https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
سردار حسین سلامی، پیش از ظهر سه شنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه نینوا استان گلستان، با بیان این که استقامت، پایداری و صبر استوانه های نظام برای فتح قله های بلند است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی در شرایط مهم و سرنوشت سازی قرار گرفته است.
وی با یادآوری این که از آغاز طلوع خورشید اسلام تا کنون دشمنان حتی یک لحظه از توطئه دست برنداشته اند، افزود: ما ملتی هستیم که در میدان سخت جهاد رشد کردیم و در قلب سختی، عزت، اقتدار، عزمت و منزلت به دست آوردیم.
سردار سلامی با بیان این که نقطه مرکزی همه نقشه های اجرا شده و برنامه ریزی شده دشمن براندازی نظام جمهوری اسلامی و برگرداندن نظام سلطه است، گفت: آن ها هرگز تصور نمی کردند ۴۰ سال بعد ایران اینگونه شکست ناپذیر در جهان بدرخشد و هر توطئه آن ها به تقویت رشد و شکوه قدرت ما تبدیل شود.
وی توطئه های تجزیه طلبانه در این سرزمین را نشانه تفکر عملی استکبار برای خاموش کردن چراغ انقلاب اسلامی و براندازی نظام دانست و افزود: آن ها (دشمن) در عالم خیال تصور می کردند نور خدا خاموش شدنی است در حالی که خداوند نور را به تدریج تکمیل کرد.
جانشین کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که معتقد است ملت ایران در مجاهدت های سخت بزرگ شده است، بیان کرد: وقتی جنگ به ملت ایران تحمیل شد نتیجه آن تقویت قدرت دفاعی امروز ملت ایران است.
وی با بیان این که دشمنان به دلیل قدرت دفاعی ما دست به دست هم عهد بستند که نظام را از این قدرت محروم کنند، تصریح کرد: اگر ما آن روزهای سخت استقامت نداشتیم و سینه های سپهرمان را برای مقاومت در مقابل دشمن آماده نمی کردیم امروز بارها و بارها باید تاریخ اشغال های متعدد دشمنان را مطالعه می کردیم.
وی با تاکید بر این که مجهادت رمز سعادت مسلمانان است، گفت: از صدر اسلام تا به امروز، مجاهدت سفارش قرآن است و امروز هم شما می بینید کشور ایران در قلب آتش قرار گرفته اما امن و آرام است.
سلامی ادامه داد: ملت ایران امروز به برکت مجهادت ۴۰ ساله، آبرومند است و مردمانش سربلند هستند.https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹«منافقین» و «مریض دلان» به مؤمنین می گویند: آقا چرا کوتاه نمی آئید؟
[سوره الأحزاب (33): آيه 13]
وَ إِذْ قالَتْ طائِفَةٌ مِنْهُمْ يا أَهْلَ يَثْرِبَ لا مُقامَ لَكُمْ فَارْجِعُوا (13)
و آن گاه كه گروهى از آنان گفتند: اى مردم مدينه! (در صحنه جنگ) براى شما جاى ماندن نيست، پس برگرديد
🌳☘امام خامنه ای در ديدار علما و روحانيون خراسان شمالى؛ 19/ 07/ 1391
"در جنگ احزاب، از همه طرف حمله كردند. در جنگ بدر يك گروه بودند، در جنگ احد يك گروه بودند، در جنگهاى ديگر قبائلِ كوچك بودند؛ اما در جنگ احزاب، همه ى قبائل مشرك مكّه و غير مكّه و ثقيف و غيره آمدند متحد شدند؛ ده هزار نفر نيروى رزمنده فراهم كردند؛ يهودى هايى هم كه همسايه ى پيغمبر بودند و امان يافته ى پيغمبر بودند، خيانت كردند؛ اينها هم با آنها همكارى كردند. اگر بخواهيم اين را با امروز مقايسه كنيم، يعنى آمريكا با آنها مخالفت كرد، انگليس مخالفت كرد، رژيم صهيونيستى مخالفت كرد، فلان رژيم مرتجعِ نفت خوار مخالفت كرد. پولهاشان را خرج كردند، نيروهاشان را جمع كردند، يك جنگ احزاب درست كردند؛ جنگ احزابى كه دلها را خيلى ترساند. اوائل همين سوره مى فرمايد:
«وَ إِذْ قالَتْ طائِفَةٌ مِنْهُمْ يا أَهْلَ يَثْرِبَ لا مُقامَ لَكُمْ فَارْجِعُوا؛ و (نيز) به خاطر آوريد زمانى را كه گروهى از آنها گفتند: «اى اهل يثرب (اى مردم مدينه)! اينجا جاى توقف شما نيست؛ به خانه هاى خود بازگرديد!»»(احزاب: 13)
مردم را مى ترساندند. الان هم همين جور است. الان هم يك عده اى مردم را مى ترسانند: آقا بترسيد. مقابله ى با آمريكا مگر شوخى است؟ پدرتان را در مى آورند! آن جنگ نظامى شان، اين تحريم شان، اين فعاليتهاى تبليغى و سياسى شان. در آخر اين سوره باز مى فرمايد:
«لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ؛ اگر منافقان و بيماردلان و آنها كه اخبار دروغ و شايعات بى اساس در مدينه پخش مى كنند دست از كار خود بر ندارند، تو را بر ضدّ آنان مى شورانيم.»(احزاب: 60).
«مرجفون» همين هايند. در يك چنين شرائطى،
اما شرح حال مؤمن اين است:
«هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ؛ اين همان است كه خدا و رسولش به ما وعده داده بودند.»(احزاب: 22)
ما تعجب نمى كنيم؛ خدا و رسولش به ما گفته بودند كه اگر پابند به توحيد باشيد، پابند به ايمان به خدا و رسول باشيد، دشمن داريد؛ دشمن ها سراغتان مى آيند. بله، گفته بودند، حالا هم راست درآمد؛ ديديم بله، آمدند.
«وَ صَدَقَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ ما زادَهُمْ إِلَّا إِيماناً وَ تَسْلِيماً؛ و خدا و رسولش راست گفته اند! و اين موضوع جز بر ايمان و تسليم آنان نيفزود.»(احزاب: 22)
ايمانشان بيشتر شد. «منافق»، «ضعيف الايمان»، «فى قلوبهم مرض»- كه طوائف گوناگونى اند- وقتى دشمن را مى بينند، تنشان مثل بيد مى لرزد؛ بنا مى كنند به مؤمنين باللّه و زحمتكشان در راه خدا، عتاب و خطاب و اذيت كردن و فشار آوردن: آقا چرا اينجورى مى كنيد؟ چرا كوتاه نمى آئيد؟ چرا سياستتان را اينجورى نمى كنيد؟ همان كارى كه دشمن مى خواهد، انجام مى دهند. اما از آن طرف، مؤمنينِ صادق مى گويند: ما تعجبى نمى كنيم؛ خب، بايد دشمنى كنند:
«هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ؛ اين همان است كه خدا و رسولش به ما وعده داده بودند.»(احزاب: 22)."
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
تهدید جدی روحانی / پاسخی شایسته به دشمنان ایران
حسن روحانی در دیدار ایرانیان مقیم سوئیس گفت:آمریکایی ها مدعی شده اند که می خواهند به طور کامل جلوی صادرات نفت ایران را بگیرند. آنها معنی این حرف را نمی فهمند، چرا که این اصلا معنی ندارد که نفت ایران صادر نشود و آن وقت نفت منطقه صادر شود. اگر شما توانستید این کار را بکنید تا نتیجه اش را ببینید.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
تازهترین ماموریت مدعیان اصلاحات ممانعت از اصلاح مسیر روحانی
مدعیان اصلاحات نگران از موضعگیریهای اخیر روحانی، برآنند فشار روانی را به روحانی سنگین کنند تا به واسطه حاشیهسازی جدید برای دولت، مجدداً دوقطبیهای سیاسی گمراهکننده احیا شود و بدین ترتیب با ممانعت از اصلاح مسیر دولت از یک سو، سراب بودن آدرس رونق اقتصادی ازطریق توافق با شیطان بزرگ کتمان و زمینه برای تحمیل باجخواهیهای جدید غرب به سرکردگی اروپا فراهم شود.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
چرا روحانی در تغییر رویکرد و تیم اقتصادی دولت تعلل میکند؟!
«آقای رئیسجمهور زمان به نفع شما نیست. برای تغییر تیم اقتصادی کابینه و کارآمد کردن آن منتظر چه هستید؟».
این پرسش را یک سایت حامی دولت مطرح کرده است، انتخاب مینویسد: در حالی که ترمیم کابینه به یک مطالبه همهگیر تبدیل شده، تعلل دولت در انجام تغییرات که خود وعده آن را داده، همچنان ادامه دارد و این در حالی است که اوضاع اقتصادی بهبود پیدا نکرده است.
انتخاب با فرار به جلو میافزاید: اصلاحطلبان و حامیان دولت مدتهاست از روحانی به طور متناوب خواستهاند تا تیم اقتصادی کابینه خود را ترمیم کند. اخیرا(!!) و با بروز مشکلات اقتصادی فراوان، اصولگرایان منتقد و مخالف دولت نیز به این جرگه پیوستهاند. ششم تیر هم 187 نماینده مجلس در نامهای به روحانی خواستار ترمیم کابینه شدند. امضای نامه توسط این تعداد نماینده، به وضوح نشان میدهد که ترکیب امضاکنندگان از هر سه فراکسیون مجلس بوده است.
اکنون چند روز از تایید رسمی ترمیم کابینه توسط واعظی میگذرد. در حالی که گمانهزنیها در این خصوص به اوج خود رسیده، هنوز هیچ خبری از ترمیم کابینه نیست. این در حالی است که تغییری در اوضاع اقتصادی ایجاد نشده وافکارعمومی و نیز فعالان بازار هم منتظر اعلام تغییرات هستند؛ تغییراتی که میتواند دست کم از نظر روانی، کمی به آرامش بازار کمک کند.
طبیعی است سرعت در تصمیمگیری و انجام تغییرات، از مهمترین عواملی است که میتواند به بهبود اوضاع از نظر ذهنی و روانی کمک کند. با این وجود، عجیب است که هنوز هیچ خبری از تغییرات نیست و همچنان افکار عمومی منتظر اقدامات
دولت هستند!
حال، باید از دکتر روحانی و تیم بسته اقتصادی و دفتر رئیسجمهور پرسید، منتظر چه هستید و تصور میکنید، قرار است سیاستهای سوخته تیم فعلی، چه معجزهای بکند؟ آخرین تیر غیب تفکرات و استراتژیهای ناقص تیم اقتصادی فعلی، تداوم افزایش قیمت سکه و دلار است که لابد این هم، از دسته حبابهای ناتمام است!
اما نکند منتظرید در این شرایط حساس، زمان خریده تا مردادماه و موعد تغییر رئیس بانک مرکزی و پایان حکم رسمی او برسد و آن زمان، سیف را تغییر دهید و با همین یک تغییر بدیهی، مشکل را پایان یافته تلقی کنید؟ اگر چنین باشد، این رفتار احتمالی مصداق ضربالمثل «روغن ریخته را نذر امامزاده کردن» است، در حالی که اصل موضوع، تنها سیف و بانک مرکزی نیست! محل اصلی اشکال، البته به جز بانک مرکزی، برخی دیگر از استراتژیهای اقتصادی سوخته و امتحان پس داده کنار گوش شما هستند! سازمان برنامه، معاونت اقتصادی، مشاوران اقتصادی- سیاسی و ... را نیز دریابید! لختی تعلل، باید؛ زمان به نفع شما نیست!
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
کیهان: چرا ایران سفیر فرانسه را اخراج نمیکند؟
گروهک تروریستی منافقین در سالگرد جنایتهای زنجیرهای در تیرماه 1360 با مجوز دولت فرانسه، شوی تبلیغاتی خود را در پاریس برگزار کرد. متاسفانه دولت آقای روحانی با بیاعتنایی به عزت ایرانیان، هیچ واکنش قابل توجهی نسبت به این رفتار شنیع نشان نداد. این در حالی است که اخراج سفیر فرانسه کمترین پاسخ به جولان قاتلان 17 هزار ایرانی در پاریس است.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند
چهار نکته برای صداقت سنجی دولت در تغییر رویکرد:
1- «عبرت اندوزی یا اصرار بر اجرای یکطرفه برجام با سه دولت بدعهد اروپایی»،
2- « توقف یا پیگیری اجرای انتظارات خسارت بار FATF با وجود حمایت علنی غرب از گروههای تروریستی»،
3- «ساماندهی فضای مجازی و پیام رسانها که به اذعان دولتمردان، معبر نفوذ دشمن در شبیخون اقتصادی و امنیتی شده، یا کارشکنی مقابل این ساماندهی»
4- «تداوم یا تغییر روند فعلی سوء مدیریت اقتصادی».
نوع رفتاردولت در این چهار حوزه، به قضاوت ناظران درباره میزان جدیت ادبیات رئیسجمهور جهت میدهد.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند