برگی از #تاریخ اسلام
🌹نهضت فرهنگى زير زمينى شيعه:
🔵💠🔹💠🔹💠🔴
🔹چند تاریخ نویس، در اولویت کارشان، مقاومت و اتفاقات زندگی ائمه را می نوشتند، از این جهت مورد غضب حکومت های بنی امیه و بنی عباس قرار گرفتند، این مورخین، مخفیانه اخبار تاریخ شیعه را فقط بین خواص و یاران ائمه منتشر می کردند! سلیم و ابان چنین تاریخ نویسانی بودند.
🔸این ها مانند طبری و ابن اثیر و مورخین مشهور ، صاحب نام نبودند بلکه گمنام و مخفی بودند.
بسیاری از مورخان نه از این دونفر چیزی نقل کرده اند و نه نامی از آنها در کتابشان آورده اند.
⚜این دو نفر در حکومت ظالم و در فضای رسمی، حل نشدند ، آنچه را جمع آوری کردند در پستوها پنهان کرده و بارها شهر و محله خودرا عوض کردند تا مأموران حکومت بنی امیه و بنی عباس آنها را شناسایی نکنند.
🔹ابان از كادرهاى برجسته نهضت فرهنگى زير زمينى شيعه است.
تور پليسى و خفقان در زمان حجّاج به اوج خود رسيده و درست در همين زمان است كه ابان با استتار از صافى تفتيش خلافت مىگذرد !
🔸و ما اينك مىتوانيم با چشم دل در تاريخ حضور يابيم و آن صحنه را ببينيم كه چگونه در آن بامداد پر هول و هراس كه بصره در ظلمت و ستم فرو رفته بود، در خانهاى گلين و متروك ، در حومه شهر كه به يك پناهگاه و خانه تيمى شبيه تر بود، اسناد نهضت اسلام كه از ميان بيش از يك قرن رنج و شكنجه گذشته، توسط ابان تحويل عمر بن اذينه مىشود و او آن اسناد را در مخفی گاهی از پیش تعیین شده جاسازی می کند تا جاودانه بماند.
⚜ابان، از نسل نخست ايرانيان مسلمان است كه عهد خويش را به نهضت تاريخى اسلام ادا می کند.
🔹تاريخ رسمى، او را به رسميت نمىشناسد و مشكوك و ساختگى و افسانه ای اعلام مىكند. ولی او واقعیت دارد و برای همیشه نامش در تاریخ شیعه جاودانه خواهد ماند .
❌نکته: هنوز انزوای خبری اسلام ناب ادامه دارد ، سانسور ماهواره ها، بر برنامه خبری ایران یک چشمه از آن است.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹چهل سال پایداری امت زیر پرچم برجسته و بلندِ انقلاب اسلامی
[سوره الأنفال (8): آيه 62]
وَ إِنْ يُرِيدُوا أَنْ يَخْدَعُوكَ فَإِنَّ حَسْبَكَ اللَّهُ هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ (62)
و اگر (دشمنان) بخواهند با تو نيرنگ كنند، قطعاً خداوند تو را بس است، اوست كه با امدادهاى خويش و حمايت مؤمنان، تو را يارى كرده است.
🌹🌿پيامها:
1- اگر ما به وظيفه ى خود عمل كنيم، نبايد از مشكلات بترسيم، چون خداوند، گشايندهى مشكلات است. «أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ»
2- امدادهاى الهى و حمايتهاى مردمى، به اراده ى خداوند در جهت يارى شماست. «أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ
🌹🌙امام خامنه ای ۱۳۸۸/۱۱/۰۶
جمهوری اسلامی هویتی غیر از هویت مردم و ایمان مردم و عزم مردم که ندارد. امروز هم همین جور است. ما کسی نیستیم، ما چیزی نیستیم؛ خدای متعال به وسیلهی این مردم و این دلهاست که این نظام را حمایت میکند؛ »هو الّذی ایّدک بنصره و بالمؤمنین«. خداوند متعال به پیغمبرش میفرماید که پروردگار، تو را به وسیلهی مؤمنین یاری کرد. جمهوری اسلامی امروز هم همین جور است، آن روز هم همین جور بود. ما وسیلهی دیگری نداریم؛ وسیله، همین ایمانهای مردم است که از هر سلاحی کارآمدتر است، از هر وسیلهای مؤثرتر است. آن روز هم همین جور بود. مردم آمدند این توطئهها را جارو کردند. البته یک توطئه که جارو شد، معنایش این نیست که توطئه تمام شد؛ خوب، دشمن بیدار است؛ یک بازی دیگری، یک توطئهی دیگری، یک ماجرای دیگری. مردم که بیدار بودند، فرقی نمیکند؛ صد تا توطئه هم که بیاورند، مردم در مقابلش میایستند و حرکتشان را هم ادامه میدهند.
🌿تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
حرف روز
چالش، سردرگمي و پرخاشگري
اوضاع اردوگاه اصلاحطلبان اين روزها چندان بسامان نيست. اين نابساماني را ميتوان از مناقشات شکل گرفته در اين اردوگاه نيز مشاهده کرد. آخرين آن درگيري بين غلامحسين کرباسچي، دبيرکل حزب کارگزاران و حسامالدين آشنا است که رسانهاي شده است. کرباسچي به تازگی گفته بود: «روحاني به خواب سنگيني فرو رفته است.» و آشنا در پاسخ به وي در گفتوگو با آخرين شماره ماهنامه «انديشه پويا» گفته بود: «براي اينکه آقاي کرباسچي از آقاي روحاني خيلي تعريف بکند، کافي است که آقاي روحاني يک انتصاب را به توصيهاش انجام دهد. اگر آن انتصاب را انجام دهد، کاملاً بيدار است و اگر آن انتصاب را انجام ندهد، در خواب غفلت است. اين هشدارهاي کنشگران سياسي را زياد جدي نگيريد.» کرباسچي هم کوتاه نيامده و در پاسخ گفته است: «حسامالدين آشنا دروغ ميگويد!»
اين درگيريها و پرخاشگريها حاصل ناکارآمديهايي است که اين روزها گريبانگير دولت مورد حمايت اصلاحطلبان شده و امروز چگونگي مواجهه با آن به يک ابهام و مناقشه در ميان اين اردوگاه بدل شده است. برخي همچنان بر حمايت از دولت پافشاري ميکنند و راه گريزي از اين حمايت نمييابند و معتقدند جداسازي راه از دولت اعتدال دستاوردي براي ايشان نخواهد داشت و به هر حال عملکرد دولت به پاي اصلاحات هم نوشته خواهد شد. برخي ديگر اما معتقدند «جلوی ضرر را هر وقت بگيري منفعت است!» از این رو بر عبور از روحاني تأکيد دارند و اين واگرايي را با اتخاذ رويکرد انتقادي آغاز کردهاند. ديدگاهي که چند ماهي است قدرت بيشتري يافته و اين روزها انتقاد از دولت با تکرار بيشتري از رسانههاي اصلاحطلب شنيده ميشود!
اصلاحطلبان در چالشي قرار گرفتهاند که عبور از آن هر روز سختتر ميشود؛ چرا که از يک سو خيز اصلاحطلبان براي انتخابات سال 1398 کليد خورده است و بايد تکليف نسبت اصلاحطلبان و دولت دوازدهم هر چه زودتر مشخص شود و از ديگر سو تضعیف و کاهش مقبولیت رأس در اصلاحطلبان بر آشفتگيها و مرکزگريزيها در اين اردوگاه افزوده است. شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان مدتهاست که ديگر وجاهت چنداني ندارد و حرفشنوي از ريشسفيدان نيز ديگر محلي از اعراب ندارد. در نتیجه چشمانداز وضعيت اصلاحطلبان حکايت از آن دارد که روند واگرايي در اين اردوگاه روزافزون خواهد شد و اين قبيل اختلافات هر روز بيش از پيش سر باز خواهد کرد.
https://eitaa.com/e_beman
گزارش روز
در مسیر واقعگرایی
صحبتهای رئیسجمهور درباره کاهش 20 درصدی هزینهها با پذیرش FATF انتقادات بسیاری را برانگیخت! بسیاری از کارشناسان پس از این جملات، سخنان آقای روحانی و دیگر حامیان توافق با غرب و به ویژه آمریکا را بر سر مسئله هستهای یادآوری کردند و گفتند این سخن رئیس دولت اعتدال از همان جنس سخنان او در آن دوران است؛ دورانی که قیمت ارز و طلا به مراتب از اکنون پایینتر بود و تورم و اوضاع اقتصادی به سامانتر از امروز بود و رئیسجمهور وعده میداد با امضای توافق میان ایران و طرفهای مذاکرهکننده اوضاع بهبود خواهد یافت! اما آنچه در این مطلب مورد توجه است، نه انتقاداتی از این دست که وارد نیز هم هست؛ بلکه نگاه به سخنان رئیسجمهور از زاویه دیگری است! به همین منظور بار دیگر باید جملات آقای رئیسجمهور را مرور کنیم. وی در نشست هماندیشی با مسئولان بخشهای گوناگون وزارت راهوشهرسازی گفته است: «بدون همکاری با بانکهای خارجی مشکل اقتصاد ما حل میشود، اما ۲۰ درصد گرانتر.» حال این جملات را مقایسه کنید با جملات آقای روحانی پیش از برجام که میگفت: «اینکه میگوییم تحریم ظالمانه باید از بین برود بعضیها چشمهایشان را زیاد نچرخانند! تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید. تا مسئله محیط زیست حل شود. تا اشتغال جوانان حل شود. تا صنعت جامعه حل شود. تا آب خوردن مردم حل شود. تا منابع آبی زیاد شود. تا بانکهای ما احیا شود...»؛ آقای روحانی که آن زمان حل همه مشکلات را به مسئله مذاکره و همکاری و تفاهم با بیرون مرزها منوط میدانست، اکنون میگوید بدون کمک و همراهی خارجیها هم مشکلات کشور حل خواهد شد، اما کمی گرانتر! به معنای دقیقتر، رئیسجمهور حالا با تجربه برجام به این باور رسیده است که در داخل توان حل مشکلات را داریم و امید است پیش از آنکه ماجرای برجام این بار با عنوانی دیگر تکرار شود، واقعبینانهتر و با اتکای بیشتر به نیروی داخلی، کشور را پیش ببرند.
https://eitaa.com/e_beman
خبر ویژه
افزایش صادرات آمریکا به ایران در دوران تحریمها!
گزارش جدید مرکز آمار آمریکا حاکی است، پس از اعمال تحریمهای مالی این کشور علیه ایران در مرداد ماه (ماه اوت)، صادرات ایران به ایالات متحده تقریباً متوقف شده است؛ اما صادرات آمریکا به ایران کماکان افزایش چشمگیری داشته است. واردات این کشور از ایران در ماه سپتامبر به صفر رسیده و در ماه اکتبر تنها ۲۰۰ هزار دلار بوده است؛ در حالی که پیش از آن میانگین واردات آمریکا از ایران طی ماههای ژانویه تا اوت نزدیک به 8/5 میلیون دلار بوده است. محصولات سنتی صادراتی ایران به آمریکا شامل فرش و پسته و زعفران است؛ اما ژوئیه سال جاری آمریکا واردات فرش از ایران را تحریم کرد و ماه اوت نیز تحریمهای مالی و صنعتی آمریکا علیه ایران به اجرا گذاشته شد. برخلاف توقف صادرات ایران به آمریکا، واردات ایران از ایالات متحده کماکان در اوج خود است. به گزارش رادیو فردا، کل صادرات آمریکا به ایران در ۱۰ ماه سال جاری میلادی حدود ۴۱۰ میلیون دلار بوده که نسبت به دور مشابه سال گذشته سه تا چهار برابر شده است. آمریکا فروش کالا به ایران را از ماه ژوئیه به شدت افزایش داده است. صادرات آمریکا به ایران بیشتر شامل فرآوردههای کشاورزی، پزشکی و دارویی است. به این ترتیب، تراز تجاری دو کشور در فاصله ماههای ژانویه تا اکتبر تقریباً ۳۴۲ میلیون دلار به نفع آمریکا بوده است. بر اساس آرشیو تجارت ماهیانه آمریکا با ایران از سال ۱۹۸۵ (۳۳ سال پیش) به جز اکتبر ۲۰۰۸، صادرات ماهیانه آمریکا به ایران هرگز به میزان ماه اوت سال جاری نبوده است.
https://eitaa.com/e_beman
در راستای اجرای مصوبه 209 شورای عالی هماهنگی ترابری كشور، در نشست مسئولان سازمان راهداری، كانون رانندگان و انجمن صنفی كاميونداران، محاسبه کرایه کامیون با شیوه جدید و نرخ شاخص مبنا برای هر تنـکیلومتر 1033 ریال تعیین شد. همچنین در این نشست مقرر شد، نرخ شاخص بر مبنای هر تنـ کیلومتر 1033 ریال و ضرایب مسافت به استانها اعلام شود؛ همچنین ضریب تطبیق بین 0/75 درصد تا 1/25 درصد از سوی استانها در نظر گرفته شود.
https://eitaa.com/e_beman
آیتالله سبحانی با اشاره به لزوم رفع مشکلات فرهنگی، عنوان کرد: مطلع شدیم در تهران تئاتری برگزار شده که دختران با کلاهگیس در آن بازی میکنند. این حرکت در جمهوری اسلامی چه معنایی دارد که به معاون وزیر ارشاد تذکر دادیم تا هرچه سریعتر به این مسئله رسیدگی کند. وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: اینکه ما نخبگان را پرورش میدهیم و غرب اینها را با عناوین مختلف از کشور بیرون میبرد و جذب میکند، مسئله مهمی است که باید برای آن فکری شود.
https://eitaa.com/e_beman
آمارهای گمرک چین نشان میدهد، برای نخستین بار در تاریخ این کشور واردات نفت چین در ماه نوامبر به بیش از ۱۰ میلیون بشکه در روز رسید. ماه گذشته میلادی واردات نفت چین با رسیدن به رقم 10/43 میلیون بشکه در روز به بالاترین میزان در تاریخ این کشور رسید که نسبت به ماه نوامبر سال ۲۰۱۹، 8/5 درصد افزایش داشته است. دلیل افزایش قابل توجه واردات نفت چین، رشد شدید واردات نفت از سوی پالایشگاههای کوچک و خصوصی این کشور بوده است.
https://eitaa.com/e_beman
صادق زیباکلام، از تحلیلگران جریان اصلاحات اظهار داشت: حرف من به آقای حجاریان این است که مردم اسباببازی ما نیستند و ما نمیتوانیم از مسئولیت اجتماعی خود در قبال انتخاب روحانی شانه خالی کنیم. گفتنی است، سعید حجاریان از نظریهپردازان جریان اصلاحات با بیان اینکه اصلاحطلبان هیچگاه با روحانی عقدی به معنای ائتلاف نبسته بودند، گفته بود: حالا که آقای روحانی از خودش عبور کرده، طبیعی است برخی اصلاحطلبان با او زاویه پیدا کنند.
https://eitaa.com/e_beman
محمدحسن متولیزاده، مدیر عامل توانیر با تأکید بر اینکه تلاش و تماسهای دیپلماتیک برای دریافت معوقات از دولت عراق ادامه دارد، گفت: کشور عراق از بابت خرید برق، به ایران بیش از 800 تا 900 میلیون دلار بدهکار است؛ البته ایران در حال حاضر به شکل لحظهای 1400 مگاوات برق به عراق صادر میکند، اما پیگیر دریافت این مطالبات از عراق است.
https://eitaa.com/e_beman
🌱 رویشها چند برابر ریزشهاست؛ این معجزه انقلاب است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از خانوادههای معظم شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم:
🔹 این روحیه و اعتقادات #جوان_مؤمن_انقلابی است که ما را مثل کوه درمقابل حوادث نگه میدارد.
🔹 برخی عناصر انقلابی از راه برگشتند و انقلاب ریزشهایی داشته؛ در صدر اسلام هم همینطور بوده است.
اما در کنار این #ریزش، چند برابر #رویش داریم.
🔹 معجزهی انقلاب این است. امروز میبینید که بعد از #۴۰سال، جوان مؤمن مسلمان که امام و دفاع مقدس را ندیده، مثل جوان اول انقلاب، با روحیهی انقلابی، با علاقه و شجاعت، مثل همت و خرازی، وسط میدان میرود. این معجزهی انقلاب و نظام است که میتواند همان روحیهی #قوی و #پرتلاش را بازآفرینی کند.
⚡️ این جوانها مایهی افتخار و ستونهای این انقلاب و کشورند.
🔺 جوانهای شما این کشور را نگه داشتهاند و مانع شدهاند که مستکبرین عالم مثل دوران طاغوت بر این کشور مسلط شوند. ۹۷/۹/۲۱
https://eitaa.com/e_beman
🚨 اگر میخواهید آمریکا را درست بشناسید به دولتمردان آمریکا و رئیسجمهور آمریکا نگاه کنید
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از خانوادههای معظم شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم:
👈 امروز دولتمردان آمریکا را ببینید؛ پولپرستی و حقکشی و بیاعتنایی به جان و مال انسانها را ببینید. #یمن یک نمونه است؛ جنایت را سعودیها میکنند اما شریک این جنایتها آمریکا است. خودش هم اقرار میکند. بیمارستان، بازار و محلهای جمعیت را میزنند؛ اینها جنایتکارند. چهرهی آمریکا این است.
👈 ملت ایران! اگر میخواهید آمریکا را درست بشناسید به دولتمردان آمریکا و رئیسجمهور آمریکا نگاه کنید.
🔺 اینها با صراحت، آن چهرهی زشت آمریکا را آشکار کردند. ۹۷/۹/۲۱
https://eitaa.com/e_beman