eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.2هزار دنبال‌کننده
15.9هزار عکس
881 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
آمریکا یک نهاد و ۹ شخصیت ایرانی را تحریم کرد🔰✳️ وزارت خزانه‌داری آمریکا ظهر دیروز از افزوده شدن نام ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین 9 فرد ایرانی به فهرست افراد و نهادهای تحت تحریم دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) که از نهادهای زیرمجموعه این وزارت‌خانه است، خبر داد. بر اساس این گزارش، نام «سردار سرلشکر محمد باقری»، «حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی‌گلپایگانی»، «حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی»، «حجت‌الاسلام مجتبی خامنه‌ای»،‌ «سردار غلامعلی رشید»، «سردار حسین دهقان»، «غلامعلی حدادعادل»، «وحید حقانیان» و «علی‌اکبر ولایتی» به فهرست شخصیت‌های تحت تحریم این دفتر افزوده شده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا طی بیانیه‌ای که در چهلمین سالروز اشغال لانه جاسوسی این کشور در تهران منتشر کرده، ضمن اشاره به این واقعه حساس، تحریم ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و 9 شخصیت حقیقی فوق را‌ـ که از آنها به‌عنوان بلندپایه نظام نام برده است‌ـ اقدامی در راستای مقابله با توانمندی‌های داخلی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران خوانده است.
باور نکنید البغدادی کشته شده باشد🔰✳️ «سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: گروه‌های تروریستی‌ـ تکفیری به دست آمریکا، صهیونیست و انگلیس راه‌اندازی شد. آنها چند هزار تروریست را به عنوان مسلمان به مدت هفت سال به سوریه و عراق گسیل کردند، دست به کشتار زدند و با پول‌های برخی کشورهای عربی مانند عربستان ده‌ها هزار نفر از مردم سوریه و عراق را کشتند، حدود ۹ میلیون نفر را آواره کردند. خسارتی هم که این گروه‌های داعشی به زیرساخت‌های عراق و سوریه وارد کردند، بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار است و بازسازی این کشورها چندین سال طول می‌کشد، با وجود این، آمریکایی‌ها نتوانستند بشار اسد و دولت عراق را سرنگون کنند. وی با بیان اینکه ائتلاف ایران، عراق، سوریه، حزب‌الله لبنان، روسیه و ترکیه، داعش را شکست داد، افزود: باور نکنید البغدادی کشته شده، نه سازمان ملل و نه روس‌ها، هیچ کس باور نکرده، این را دروغ بزرگ ترامپ می‌دانند؛ زیرا آثار و شواهدی نشان نمی‌دهند.
دولت در اصلاح ساختار بودجه جدی نیست!🔰✳️ «غلامرضا تاج‌گردون» رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت، علت اصلی تأخیر در تقدیم لایحه اصلاح ساختاری بودجه به مجلس است‏، گفت: دولتمردان برای این اصلاح ساختار، جدی نیستند. وی درباره نحوه تصمیمات شورای عالی هماهنگی اقتصادی درباره بودجه هم گفت: در بدو ورود، کارکرد و تصمیمات اقتصادی این شورا خوب بود؛ اما در بخش اصلاح ساختار بودجه، مشکلاتی وجود دارد. تاج‌گردون درباره تدوین بودجه دو ساله هم گفت: بر اساس قانون، بودجه، یک ساله است و نمی‌توان آن را برای دو سال تصویب کرد؛ اما بودجه را می‌توان به صورت کلی و افق چشم‌انداز دو ساله ارائه کرد؛ مانند برنامه‌های پنج ساله توسعه کشور. در کل باید گفت درباره لایحه بودجه نمی‌توان خلاف قانون اساسی عمل کرد و موارد متعارض با قانون اساسی در مجلس تصویب نخواهد شد.
ایران شبکه برق سوریه را بازسازی می‌کند🔰✳️ تهران و دمشق یک قرارداد مقدماتی درباره بازسازی شبکه برق سوریه امضا کرده‌اند که طبق این قرارداد، شبکه برق ویران شده سوریه بازسازی و چند واحد تولید برق دیگر هم ساخته خواهد شد که شامل واحدهای خورشیدی و بادی می‌شوند. به علاوه، تولید تجهیزات برقی ایران هم در سوریه متمرکز خواهد شد. طبق یادداشت تفاهمی که وزرای انرژی هر دو کشور امضا کردند، یک ارتباط سه طرفه بین شبکه‌های برق سوریه، ایران و عراق برای تقویت ثبات انرژی منطقه‌ای ایجاد خواهد شد. این در حالی است که آمریکا به تازگی بخش ساخت‌وساز ایران را تحریم کرده است.
◄ بودجه ۳۸۲ شرکت دولتی برای اولین بار یک ماه زودتر از بودجه عمومی کل کشور به مجلس رفت تا نمایندگان آن را بررسی کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد، پیش‌بینی بودجه شرکت‌های دولتی در سال 1399، در مقایسه با بودجه ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومانی آنها در لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ رشد ۱۳ درصدی داشته است. گفتنی است، بودجه شرکت‌های دولتی در لایحه سال 1399 رقم۱۴۴۰ هزار میلیارد تومانی پیش‌بینی شده است.
◄ وزیر نفت درباره توانمندی شرکت‌های داخلی گفت: تقریباً همه اجزای توربین‌های 25 مگاواتی در داخل ساخته می‌شود و این شرکت‌ها تاکنون نزدیک به 200 توربین و کمپرسور در کشور عرضه کرده‌اند که این توربین‌ها و کمپرسورها تقریباً به صورت کامل در داخل کشور ساخته می‌شود. تاکنون حدود 3/6 میلیارد یورو کار به شرکت OTC واگذار شده و آنها تحویل داده‌اند. همچنین 200 میلیون یورو در شمس‌آباد، یزد و قزوین سرمایه‌گذاری کرده‌اند و 1000 نفر در این زنجیره کار می‌کنند.
◄ «رعد حسین» نماینده ائتلاف «سائرون» درباره سفر «مقتدی صدر» به ایران گفته است: ما هیچ اطلاعاتی درباره سفر مقتدی صدر به ایران در اختیار نداریم. این سفر یک موضوع شخصی است، به ویژه آنکه او هنوز دروس حوزوی را به پایان نرسانده است. رعد حسین افزود: مقتدی صدر بار‌ها اعلام کرده است رهبر تظاهرات نیست تا اینکه درباره سفرش از او سؤال شود، اما از تظاهرات و خواسته‌های معترضان در بغداد و دیگر استان‌ها حمایت می‌کند.
◄ «محمدرضا بختیاری» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره بالا بردن کیفیت آب جنوب تهران اظهار داشت: یک مقدار تفاوت میان جنوب تهران و شمال تهران از لحاظ کیفیت آب وجود دارد؛ اما تا پنج سال ‌آینده طرح رینگ به بهره‌برداری کامل می‌رسد و دیگر مشکلی از بابت تفاوت کیفیت آب در تهران نخواهیم داشت. وی تأکید کرد: برای طرح رینگ تهران تاکنون 1800 میلیارد تومان هزینه شده و 55 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
◄ «فائزه هاشمی» عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره فضای انتخابات گفت: از سال 1392 اصلاح‌طلبان در انتخابات پیروز می‌شوند؛ اما مشکلات، ناکارآمدی‌ها و سوءمدیریت‌ها همچنان وجود دارد، من اصلاً نسبت به حضور در انتخابات دارای ابهام هستم. اکنون برای انتخابات به چه کسی رأی بدهیم؟ دوباره به اصلاح‌طلبان رأی بدهیم و مشکلات حل نشود؟ اصلاح‌طلبان نسبت به مسائل و مشکلات بی‌تفاوت و بی‌اعتنا شده‌اند.
روزمان را با آغاز کنیم ✳️🔰«مرفهان بی درد» نمی توانند اهل مقاومت و ایستادگی باشند [سوره التوبة (9): آيه 86 ] وَ إِذا أُنْزِلَتْ سُورَةٌ أَنْ آمِنُوا بِاللَّهِ وَ جاهِدُوا مَعَ رَسُولِهِ اسْتَأْذَنَكَ أُولُوا الطَّوْلِ مِنْهُمْ وَ قالُوا ذَرْنا نَكُنْ مَعَ الْقاعِدِينَ (86) و هر گاه سوره‏اى نازل شود كه به خداوند ايمان آوريد و همراه پيامبرش جهاد كنيد، صاحبان ثروت (مرفهان بی درد)، از تو اجازه‏ى مرخصى (براى فرار از جبهه) مى‏خواهند و مى‏گويند: ما را واگذار تا با خانه‏نشينان، (آنان كه از جنگ معافند و بايد در خانه بنشينند) باشيم. ✳️🔰نكته‏: «الطَّوْلِ»، به معناى امكانات و توانمندى، «أُولُوا الطَّوْلِ» يعنى توانگران و ثروتمندان. ✳️🔰پيام ها: 1- پيامبر در جبهه‏هاى نبرد، باید پيشاپيش ديگران حرکت کند. «مَعَ رَسُولِهِ» 2- مرفّهان بی درد ، از جهاد بيشتر مى‏ترسند، به آنان اميدى نداشته باشيم. «اسْتَأْذَنَكَ أُولُوا الطَّوْلِ» 3- مرفهان بی درد از هر چيزي كه از نزديك و يا دور با منافعشان برخورد داشته باشد، دوري مي كنند ✅✳️تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
قطعاً محدود می‌شویم ! ‮« مجید انصاری‮» با بیان اینکه در ماجرای FATF قابل انکار نیست که محدودیت‌هایی را در پی خواهد داشت، گفت : ‮« نظر شخصی من با توجه به بررسی‌هایی که انجام داده‌ام، این است که اگر بنا داریم با جامعه بین‌الملل تعامل داشته باشیم و ناگزیر هستیم به پیوستن به این کنوانسیون‌ها ... حرف من این است که ما باید مشخص کنیم که می‌خواهیم با دنیا تعامل و مراوده داشته باشیم یا نه؟‮» گفتنی است، خلاصه کردن تعامل جهان به مراوده با چند کشور و پیوستن به کنوانسیون‌های خاص و همچنین ساختن مسئله جعلی پیشرفت در گرو تعامل با غرب در حالی است که جمهوری اسلامی همیشه از روابط با همه کشورها استقبال کرده است .
تکرار یک ادعا! «علی مطهری» در گفت‌وگو با روزنامه «ایران» در اظهاراتی علیه شورای نگهبان و سپاه ادعاهای رئیس‌جمهور درباره اختیارات را تکرار کرد و گفت: «باید فضا باز باشد تا دولت بتواند کار کند. وقتی دولت هنوز نمی‌تواند وزیر مورد قبولش را بگذارد و از چند جا به او فشار می‌آورند یا موازی‌کاری وجود دارد و اینها خودشان می‌روند جای دولت را می‌گیرند، معلوم است که دست دولت بسته می‌شود. اصلاً ورود اینها به سیاست و اقتصاد اشتباه است. تاکنون هم از این قضیه ضربه خورده‌ایم.» این در حالی است که حتی نزدیک‌ترین چهره‌ها به دولت به ناکارآمدی و ناتوانی دولت اذعان دارند!
ما مقصریم! «غلامحسین کرباسچی» با بیان اینکه نقدهای وارده به کارنامه خودمان را باید به صراحت برای مردم مطرح کنیم، گفت: «مردم وقتی صداقت ما را ببینند، آنجایی که نتوانسته‌ایم کاری کنیم درک‌مان خواهند کرد. این کار برای مردم پذیرفتنی‌تر است تا اینکه مدام رجزخوانی کنیم و بگوییم این انتخابات را برده یا آن انتخابات را برده‌ایم.» دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تأکید کرد: «پیروزی‌های ما نتیجه عملکرد بد رقبای ما بوده است، نه اینکه ما خیلی خوب عمل کرده باشیم. ما در بسیاری از جاها نقش داشتیم و اصلاح‌طلبان باید این موضوع را صریحاً اعلام و از مردم عذرخواهی کنند.»
✳️🔰آرایش برای مقابله با فتنه آذر ماه سال گذشته، رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع خانواده‌های شهدا اشاره‌ای به نقشه‌های دشمن برای سال ۱۳۹۸ کردند و فرمودند: «اینکه اینها گفتند در سال ۱۳۹۷ چنین و چنان می‌کنیم، ممکن است فریب باشد؛ ممکن است جنجال را برای سال ۱۳۹۷ بکنند، نقشه را برای سال ۱۳۹۸ بکشند. همه باید حواس‌شان جمع باشد، به همه ملت عرض می‌کنم.» پس از ۱۸ ماه تحریم حداکثری و جنگ ترکیبی و چند لایه آمریکا علیه جمهوری اسلامی، همچنین ناکامی در رسیدن به نقطه نهایی در فتنه اقتصادی می‌توان نشانه‌های تغییر رویکرد و تلاش برای ایجاد فتنه‌های اجتماعی با پس زمینه‌های سیاسی و اقتصادی را مشاهده کرد؛ رویکردی که پس از بروز فتنه‌های سیاسی ‌ـ اقتصادی اخیر در عراق و لبنان باید آن را جدی‌تر دنبال کرد. فرمانده معظم کل قوا هفته گذشته در جمع دانش‌آموختگان افسری ارتش جمهوری اسلامی برای بار دوم در مورد فتنه‌های احتمالی و لزوم آمادگی نیروهای مسلح اشاراتی داشتند: «اگر فتنه از قتل بدتر است، پس بایستی نیروهایی که حافظ امنیت هستند آرایش لازم را، نظم لازم را برای مقابله‌ با فتنه هم بگیرند، آمادگی‌های خودشان را برای فتنه هم بایستی حفظ بکنند؛ این آن چیزی است که دستگاه‌ها بایستی به آن توجه داشته باشند.» با توجه به تجربیات فتنه‌های گذشته، مسائل منطقه به ویژه وضعیت عراق و لبنان و آغاز فضای انتخاباتی در فضای کشور، چند نکته پیرامون فتنه‌های احتمالی آینده را با هم مرور کنیم: ۱ـ خنثی‌سازی: گام اول برای خنثی کردن هر فتنه‌ای شناختن جنس آن است. فتنه‌ها ممکن است جنس مذهبی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی یا اجتماعی داشته باشند. فضای رسانه‌ای و اخباری که از اتاق‌های فکر دشمن می‌رسد، نشان می‌دهد جنس فتنه‌های احتمالی پیش رو ترکیبی از مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است. ۲ـ شناسایی سازمان و عقبه‌های داخلی و خارجی: نظامی می‌تواند در طوفان فتنه‌ها غافلگیر نشود که با رصد اطلاعاتی و تحلیل صحیح، سازمان و مدیریت فتنه را از پیش شناسایی کند و تحت اشراف اطلاعاتی قرار دهد. ۳ـ شناسایی و از بین بردن زمینه‌های پیدایش: هر فتنه‌ای بر پایه مجموعه‌ای از ضعف‌ها و آسیب‌هایی شکل می‌گیرد تا توان فریب و به صحنه آوردن توده‌های مردم را داشته باشد و در پناه لشکر فریب خورده یا کم بصیرت، راهبردهایش را پیش برد. اگر نظام سیاسی بتواند این بسترها را به موقع شناسایی و رفع کند، می‌تواند به خوبی مسئله را مدیریت و از خسارت‌های سنگین پیشگیری کند. ۴ـ آمادگی: هوشیاری کامل نهادهای امنیتی و نظامی از بالاترین سطوح تا نیروهای میدانی تأمین امنیت کشور، عاملی مهم در مهار و مدیریت فتنه‌های احتمالی با کمترین هزینه خواهد بود. اگر مسئولان کشور و به ویژه نیروهای مسلح بتوانند وظایف خود را بر اساس هشدارهای خصوصی و عمومی رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام دهند، فتنه‌ها امکان به فعلیت رسیدن نخواهند داشت و دشمن باز هم در اجرای نقشه‌های شیطانی‌اش شکست خواهد خورد. ان‌شاءاللّه ✳️✅ محمد حامد حرزاده
📜نامه به مالک اشتر (قسمت_سوم ) 3⃣پرهيز از غرور و خود پسندی 🍃🌼بپرهيز كه خود را در بزرگی همانند خداوند پنداری، و در شكوه خداوندی همانند او دانی، زيرا خداوند هر سركشی را خوار می سازد، و هر خود پسندی را بی ارزش می كند. 🍃🌼با خدا و با مردم، و با خويشاوندان نزديك، و با افرادی از رعيّت خود كه آنان را دوست داری، انصاف را رعايت كن، كه اگر چنين نكنی ستم روا داشتی، و كسی كه به بندگان خدا ستم روا دارد خدا به جای بندگانش دشمن او خواهد بود، و آن را كه خدا دشمن شود، دليل او را نپذيرد، كه با خدا سر جنگ دارد، تا آنگاه كه باز گردد، يا توبه كند، و چيزی چون ستمكاری نعمت خدا را دگرگون نمی كند، و كيفر او را نزديك نمی سازد، كه خدا دعای ستمديدگان را می شنود و در كمين ستمكاران است. تدوین : مرتضوی نژاد 📜 ،
روزمان رابا آغازکنیم ✳️🔰مجاهدت دائمی شرط تحقق گام دوم انقلاب « فَإِذا فَرَغتَ فَانصَب» (سوره مبارکه الشرح آیه ۷) «پس هنگامی که از کار مهمّی فارغ می‌شوی به مهم دیگری بپرداز.» ✳️🔰پیامها: 1- انسان باید بعد از فارغ شدن از هر كار و مسئولیّتى، آماده پذیرش مسئولیّت دیگر و تلاش و كوشش دیگر باشد. «فاذا فرغت فانصب» تلاش‏ها باید جهت الهى داشته باشد. «الى ربّك فارغب»2- - براى توجه به خداوند باید نهایت تلاش را بكار برد. «فانصب - الى ربك فارغب»3- 4- پیمودن راه خدا باید عاشقانه و با رغبت باشد. «الى ربّك فارغب ۱۳۹۱/۰۶/۲۸🌺🌻🌺 امام خامنه ای : «هر کسی که در بنای ایران جدید که زیر پرچم اسلام، این کشور دارد حرکت میکند و به آرمانها نزدیک میشود، سهمی دارد، وجودش ارزشمند است. هر کسی این سهمش مؤثرتر است، یا همراه با خطرهای بیشتر است، یا جزو پیشروان قافله است، سهمش از این افتخارات و این سرافرازیها از دیگران بیشتر است. هیچ وقت هم نباید خسته بشویم. شنفتید آیه‌ی قرآن را «فاذا فرغت فانصب»؛ وقتی از کار فراغت پیدا کردی، یعنی کارت تمام شد، تازه قامت راست کن، یعنی شروع کن به کار بعدی؛ توقف وجود ندارد. «فاذا فرغت فانصب. و الی ربّک فارغب»؛ با هر حرکت خوبی که به سمت آرمانهای پذیرفته شده و اعلام شده‌ی اسلام حرکت کنید، این، رغبت الی‌اللّه است ✅تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
✳️🔰منظور آقای روحانی این بود!(نکته) آقای روحانی، رئیس‌جمهور محترم کشورمان در جریان افتتاح کارخانه نوآوری آزادی ضمن اشاره به آغاز گام چهارم کاهش تعهدات برجامی گفته‌اند؛ «مقاومت زمینه را برای مذاکره می‌سازد و مذاکره از مقاومت بهره‌برداری می‌کند و اینها با هم منافاتی ندارند»! جناب روحانی توضیح نداده‌اند که منظور ایشان از دو واژه «مقاومت» و «مذاکره» چیست؟! که بر اساس آن معتقدند؛ «مقاومت زمینه را برای مذاکره می‌سازد»؟! اگر مذاکره مورد نظر ایشان همین مذاکره با آمریکا باشد، که مفهوم واقعی آن تسلیم است و بدیهی است که برخلاف نظر آقای روحانی، مذاکره و تسلیم نه فقط با یکدیگر منافات دارند، بلکه دو مقوله متضاد نیز هستند. کاش جناب روحانی یک‌بار -فقط یک بار برای همیشه- برای مردم و افکار عمومی توضیح می‌دادند که مذاکره با آمریکا غیر از تسلیم در برابر باج‌خواهی آنها چه معنی و مفهوم دیگری دارد؟! آمریکا پیشاپیش«سقف» مذاکره مورد نظر خود را مشخص کرده و با صراحت -و نه به تلویح یا در پرده- اعلام کرده است که منظور از مذاکره با مقامات کشورمان، وادار کردن ایران به توقف صنایع موشکی، جلوگیری از حضور ایران در منطقه و توقف حمایت از نیروهای مقاومت است. اکنون دو پرسش با جناب روحانی در میان است؛ اول آنکه آیا جناب ایشان‌، منظور و مقصود آمریکا از مذاکره را نمی‌دانند؟! پاسخ این سؤال به یقین منفی است و نمی‌توان پذیرفت که آقای روحانی در جایگاه رئیس‌جمهور کشورمان از این گزاره که بارها به صراحت و به طور رسمی از سوی مقامات آمریکایی مطرح شده است، بی‌خبر باشند! و دوم؛ آیا مذاکره‌ای که طرف مقابل، سقف و نتیجه مورد قبول خود از آن را پیشاپیش اعلام کرده است، می‌تواند غیر از دیکته‌نویسی، مفهوم و معنای دیگری داشته باشد؟! پاسخ این پرسش نیز منفی است. این دو نکته بدیهی‌تر از آن است که درک آن به آسانی ممکن نباشد و نیازی به اذهان ژرف‌اندیش و پیچیده ندارد. بنابراین با عرض پوزش، باید سخن آقای دکتر روحانی که فرموده‌اند؛ «مقاومت زمینه را برای مذاکره می‌سازد»! تصحیح شود. احتمالاً منظور آقای روحانی این بوده که «مقاومت زمینه را برای تسلیم نمی‌سازد». ✳️✅حسین شریعتمداری
اخبار ویژه محسن هاشمی: گارد نگیریم شورای شهر کاری برای مردم نکرده است رئیس شورای شهر تهران می‌گوید این شورا که یکدست در اختیار اصلاح‌طلبان است، بعد از دو سال، فاقد دستاورد عینی و قابل عرضه به مردم است. مدیریت شهری به صورت یکدست در اختیار اصلاح‌طلبان است. پرسش اینجاست که میراث ما برای تهران چیست؟، ما می‌توانیم در تبلیغات و سخنرانی دستاوردهایی برای خود عنوان کنیم اما تاریخ بدون نظر ما و بر اساس واقعیات در مورد کارنامه ما قضاوت خواهد کرد. بدیهی است صرف انجام پروژه‌های عمرانی، آن هم بدون مطالعه صحیح، یک دستاورد مثبت نیست اما سخن گفتن و نقد کارنامه دیگران بدون داشتن دستاوردهای عینی و واقعی نیز پذیرفته نیست و طبیعی است که ما نیازمند انجام فعالیت‌های ماندگاری هستیم که تهران و شهروندان تهران آینده با آن ما را به‌خاطر بیاورند. بنابراین نیاز به عمل‌گرایی و واقع‌گرایی در مدیریت شهری تهران داریم و اگر امروز با این انتقاد و خودانتقادی مواجه هستیم که در این دو سال سپری شده از عمر مدیریت شهری، دستاوردهای عینی و واقعی کافی را تحقق نبخشیدیم نباید با گارد و پاک کردن صورت مسئله، به این موضوع بپردازیم.
ایلهان عمر :نماینده مسلمان کنگره آمریکا در واکنش به گزارش سازمان دیده‌بان حقوق‌بشر درباره آسیب تحریم‌های آمریکا به نظام سلامت ایران نوشت: «بحران انسانی ناشی از تحریم‌های ما ضد ایران خلاف وجدان است. بار اصلی تحریم‌ها بر روی مردم عادی است و به همین علت است که نباید در تحریم کشورها شتاب‌زده عمل کنیم.»
عباسعلی کدخدایی: مهم‌تر از کشتن بغدادی تفکر تروریسم است و توسل به آن برای اهداف نامشروع توسط برخی دولت‌ها. همان‌طور که خانم کلینتون گفته بود، آمریکا، خالق گروه‌های تروریستی است و البته ترامپ، نابودکننده «تروریست‌های تاریخ گذشته»، آیا پس از داعش باید منتظر خلق گروه تروریستی جدید باشیم؟