خط حزب الله
🌟🍀🌹ای نشسته صف اول!
۱. پرچمدار حقوق عمومی باشید
قوهی قضائیه باید پرچمدار حقوق عمومی در جامعه شود و در هر زمینهای که لازم بود، از حقوق مردم با قدرت دفاع، و با متخلفان و قانونشکنان مقابله کند... احیا و استیفای حقوق عامه و حمایت از آزادیهای مشروع مردم از وظایف مهم قوهی قضائیه است.(۱۳۹۶/۰۴/۱۲)
۲. در برابر موضوعات بینالمللی موضع قاطعانه داشته باشید
قوهی قضائیه باید در موضوعاتی همچون تحریمها، مصادرههای آمریکاییها، تروریسم و یا حمایت از شخصیتهای مظلوم دنیا همچون شیخ زکزاکی و یا حمایت از مسلمانان میانمار و کشمیر، از جایگاه حقوقی وارد شود و نظر حمایتی و یا مخالفت خود را قاطعانه اعلام کند تا در دنیا منعکس شود.(۱۳۹۶/۰۴/۱۲)
۳. مشکلات کشور را بشناسید و بر روی یکایک آنها متمرکز شوید
هر سه قوّه مشکلات کشور را بشناسند و روی یکایک مشکلات متمرکز بشوند... بنده چندین جلسه تشکیل دادهام برای آسیبهای اجتماعی؛ الان حدود دو سال یا دوسالونیم است که هر چند وقت یک بار، ما اینجا یک جلسه برای آسیبهای اجتماعی با مسئولین اساسی و درجهی یک کشور... تشکیل میدهیم... آنجاها من گفتهام به آقایان؛ بایستی هرکدام از اینها را تقسیم کار کنند.(۱۳۹۶/۱۰/۱۹)
۴. مسئولین کشور با همدیگر متحد باشند
مسئولین کشور همه با هم باشند... وقتیکه شما میبینید دشمن دارد تهدید میکند شما را... و مشکلاتی بهوجود میآورند با کارهایی که کردهاند در داخل کشور، بایستی همه با همدیگر همدست باشند، همه کنار هم بایستند... همه با هم همکاری کنند، تلاش کنند، همافزایی کنند، یکدیگر را تحلیل نبرند.(۱۳۹۶/۱۰/۱۹)
۵. مراقب پیادهسازی فرهنگ غربی در کشور باشید
من شنیدم لایحهای را دارند تنظیم میکنند برای همین مسائل خانواده و اِعمال خشونت علیه زنان؛ هم مسئولین دولتی، هم مسئولین مجلس، مراقب باشند که باز همان فرهنگ غربی را نخواهند اینجا پیاده کنند... از غرب نبایستی تعلیم گرفته بشود؛ از منطق عقلانی خود ما، از فکر اسلامی خود ما بایستی فهمیده بشود و دانسته بشود.(۱۳۹۶/۱۲/۱۷)
۶. روحیه دهه ۶۰ را فراموش نکنید
خیلی از شماها از اوایل انقلاب در میدان فعالیتهای انقلابی بودهاید، یعنی دههی ۶۰ را به خوبی درک کردهاید. [آیا] یادتان هست احساسات خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست رفتار خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست بیاعتنایی به مال را که در آن دهه داشتید؟ اهتمام به خدمت را که در آن دهه داشتید؟ یادمان میرود؛ این اشکال کار است.(۱۳۹۷/۰۱/۲۰)
۷. اختیار مهمترین مسئلهی کشور نباید در دست دیگران باشد
سال گذشته بنده رسماً علناً قاطعاً منع کردم از اینکه این کار انجام بگیرد؛ مسئولین آموزش و پرورش استقبال کردند، دنبال کردند؛ منتها بنده شنیدهام در بخشهای مختلفی، اجزای سند ۲۰۳۰ دارد تحقّق پیدا میکند؛ این معنایش این است که اختیار مهمترین مسئلهی کشور در دست دیگران باشد... چنین چیزی معنی ندارد.(۱۳۹۷/۰۲/۱۹)
۸. اولویتهای اصلی را در نظر بگیرید
وقتمان کم است، کارمان بسیار است، اولویتها را بایستی رعایت کرد... امروز اولویت همین نکتهای است که رئیسجمهور محترم بیان کردند؛ مسئلهی عدالت، مسئلهی ریشهکن کردن فقر و ریشهکن کردن فساد، اولویتهای درجهی اوّل ما است؛ اینها را مقدّم بداریم.(۱۳۹۶/۰۵/۱۲)
۹. به میان مردم بروید
با مردم بیواسطه مرتبط بشوید... گزارشهایی که به ما میرسد، هرچند آن گزارشها صادقانه باشد، امّا خیلی تفاوت میکند با آنچه انسان در مواجههی با مردم و رفتن در میان مردم مشاهده میکند و میبیند.(۱۳۹۶/۰۵/۱۲)
۱۰. اقتصاد را از نفت خلاص کنید
باید اقتصاد را از نفت خلاص کنیم و این هدف مهم با توجه به امکانات، ظرفیتها و نیروی انسانی کشور تحققپذیر است، همانگونه که برخی کشورهای بدون نفت، این کار را کردهاند.(۱۳۹۶/۰۶/۰۴)
۱۱. اقتصاد مقاومتی با واردات بی رویه نمی سازد
اقتصاد مقاومتی با واردات بیرویه نمیسازد، با ضعف تولید نمیسازد؛ تولید داخلی را قوی کنند. ادارات حکومتی و دولتی، محصول داخلی را بر محصول خارجی مشابه ترجیح بدهند. یک خریدار مهمّ بازار، دستگاههای دولتی هستند که همهچیز میخرند، همهچیز لازم دارند؛ آنچه تولید داخلی است، آن را ترجیح بدهند.(۱۳۹۶/۱۰/۰۶)
۱۲. مواظب خطر ارتجاع باشید
یکی از مهمترین آفتهای همهی انقلابها ارتجاع است... ما اگر به سمت اشرافیگری حرکت کردیم، این رفتن به سمت ارتجاع است؛ اگر به جای توجّه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفّه و زیادهخواه در کشور شدیم، این حرکت به سمت ارتجاع است؛ اگر به جای تکیهی به مردم به خارجیها تکیه کردیم، امیدمان را به بیگانهها بستیم، این حرکت در سمت ارتجاع است؛ این نباید اتّفاق بیفتد.(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
۱۳. اولویتهای کشور در سیاست داخلی و خارجی
در حوزهی سیاست داخلی باید متن مردم را بر اقلّیتهای حزبی و مجموعههای جناحی و مانند اینها ترجیح بدهیم... در سیاست خارجی، ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور، ترجیح ملّتها و کشورهایی که با ما وجه مشترکی دارند بر دیگران، یکی از اولویتهای امروز ما است.(۱۳۹۶/۱۱/۲۹)
۱۴. سپردن کار به خارجیها بایستی در حدّ اضطرار باشد
سپردن کار به خارجیها با توجّه به بدقولیهایی که از آنها تا حالا دیدهایم، بایستی در حدّ اضطرار باشد، یعنی بعد از آنکه بکلّی از امکانات داخلی مأیوس شدیم، آنوقت البتّه برویم سراغ دیگران.(۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
۱۵. باید ستاد مقابله با وزرات خزانهداری آمریکا تشکیل بدهید
دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانهداری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به جای وزارت دفاع، وزارت خزانهداری آنها است، به شکل فعّال هم مشغولند... اینجا هم بایست ستاد مقابلهی با شرارتِ این دشمن در مجموعهی اقتصادی تشکیل بشود... بایست در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.(۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
۱۶. در برابر سلطهطلبی با صلابت ظاهر شوید
در برابر هر سلطهطلبی، با صلابت و قدرت ظاهر بشوید؛ آن سلطهطلب هر که میخواهد باشد؛ امروز از همه متجاوزتر و وقیحتر، رژیم ایالات متّحدهی آمریکا است؛ در مقابل اینها با صلابت ظاهر بشوید.(۱۳۹۶/۰۵/۱۲)
۱۷. از کالای ایرانی در بخش دولتی استفاده کنید
مسئولین دولتی، مسئولین بخشهای مختلف، نیروهای مسلّح -که خریدهای عمده برای آنها است، هزینههای مهمّ اینطور چیزها به عهدهی آنها است- سعی کنند که مطلقاً از محصولات غیر ایرانی آنجایی که [محصول] ایرانی وجود دارد استفاده نکنند.(۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
۱۸. صندوق توسعهی ملّی را صرف هزینههای جاری نکنید
باید بخش خصوصی را وارد میدان بکنید، باید کمک کنید به بخش خصوصی؛ این «صندوق توسعهی ملّی» برای همین است... این صندوق مهم است و توصیهی مؤکّد ما این است که این صندوق را برای مصارف جاری و هزینههای جاری کشور نباید صرف کرد؛ این فقط بایستی در اختیار فعّالان اقتصادی بخش خصوصی قرار بگیرد برای اینکه بتوانند کار کنند.(۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
▼ حرف روز نشانهگیری ثبات و امنیت کشور
رهبر معظم انقلاب در روز چهاردهم خرداد از راهبرد جدید دشمن که برای رویارویی با نظام جمهوری اسلامی طراحی کرده است، پرده برداشتند. ایشان فشار روانی را در کنار فشار اقتصادی و عملی یکی از ارکان راهبرد سهگانه دشمن برشمردند. اهمیت عملیات روانی برای طرف متخاصم و دشمن ملت ایران از آن روست که بسیاری از سختیها و هزینههای جنگ نظامی را ندارد؛ از سوی دیگر رسانهها و به خصوص رسانههای جدید، ابزارهای مهم و مؤثر دشمن برای اجرای پروژههای عملیات روانی هستند. اهداف دشمن نیز از اجرای تبلیغات و جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی، تغییر ادراک مردم و نیز تغییر محاسبات مسئولان در موضوعات گوناگون است. البته، این خود هدف حداقلی است و دشمنان مهار و براندازی جمهوری اسلامی را به مثابه یک هدف نهایی دنبال میکنند. با این توضیح دشمنان بنا را بر این گذاشتهاند تا از هر حادثه در ایران، هر چند کماهمیت و جزئی، با بزرگنمایی و دروغپردازی درباره آن، به نفع خود و اهداف خود سود جویند. مصادیق فراوانی وجود دارد که حاکی از کوشش دشمن برای توسعه و تسری اعتراضات به آشوب بوده است. اگر از رخدادها و اتفاقات اخیر در کازرون بگذریم، هماینک موضوع خبر تعرض به دختران ایرانشهری پیش روی ماست؛ تلاش دشمنان و رسانههای وابسته به آنها برای ایجاد نگرانی و عصبانیت مردم در این باره، به سلسلهای از آشوبهای قومی و سیاسی در منطقه سیستانوبلوچستان سیاست قطعی آنهاست. آنها به برخی خلأهای قومی و فرهنگی در منطقه سیستانوبلوچستان چشم دوختهاند و تجربیاتی از ناامنیهای پیشین را در اختیار دارند که از قضا خود آنها جزء عوامل اصلی ناامنیهای سابق در مناطق جنوب شرق کشور به شمار میروند. اکنون این سؤال مطرح است که در برابر جنگ روانی دشمن که این روزها امنیت و ثبات سیستانوبلوچستان را نشانه رفته است، چه باید کرد؟ در مرحله اول رسانههای دلسوز داخلی باید مدیریت خبری ماجرا را در اختیار بگیرند و اطلاعات صحیح را مخابره کنند؛ در گام بعدی ضروری است مسئولان قضایی تمام تلاش خود را برای پیگیری و برخورد با مجرمان بهکار بندند و مرحله سوم که بسیار مهم و تعیینکننده است اینکه، نیروهای مذهبی و سیاسی استان سیستانوبلوچستان با ترتیب دادن سلسلهای از ارتباطات انسجامبخش، همه شکافهای محلی را که دشمن به فعال کردن آنها امید بسته، مسدود کنند.
ما نمیتوانیم !!!
شعار اصلی ملت ایران «ما میتوانیم» است، اما در موارد متعددی ما واقعاً «نمی توانیم» :
ما نمیتوانیم از استقلالی که به برکت انقلاب اسلامی به دست آوردیم، چشم پوشی کنیم.
ما نمیتوانیم ذبح عزت مردم ایران را در مذاکرات با اروپا تحمل کنیم.
ما نمیتوانیم بد عهدی اروپا را در مراوده با ایران فراموش کنیم.
ما نمیتوانیم مؤلفههای قدرت و اقتدار کشور را بفروشیم.
ما نمیتوانیم به توصیه جمعی از سیاسیون داخلی یا خارج نشین، مقابل فرعون کُرنش کنیم و از او خواهش کنیم در برجام بمان!
ما نمی توانیم …
قاسم حبیب زاده
🔴 فرمانده کل سپاه پاسداران به نامه سازشکاران به ترامپ واکنش نشان داد:
🔹سازش با امریکا به معنای مرگ انقلاب اسلامی و بزرگترین ضرر برای مردم و نظام است.
🔹درخصوص نامه برخی اصلاحطلبان برای مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با آمریکا، این افراد دارای تفکرات غیر انقلابی و غیر اسلامی هستند و به مسائل آنطور نگاه میکنند که دیگر کشورها براساس آن، روابط بینالملل و کشورداری خود را تنظیم کردند.
🔹اگر بخواهیم خوشبینانه به این موضوع نگاه کنیم و نگوییم که آنها خیانت کرده و از عمد این کار را میکنند، ولی نگاه و دیدگاهشان انقلابی و اسلامی نیست.
🔹البته با مبانی فکری که این افراد دارند، نوشتن چنین نامه ای چندان هم عجیب نیست.
🔴سرلشکرجعفری فرمانده کل سپاه:
توان افزایش برد موشک هایمان به بیش از دو هزار کیلومتر را داریم ولی فعلا لازم نیست چون بسیاری از اهداف ما در همین برد دو هزار کیلومتر است.
مثلِ چمران
انقلاب اسلامی درروند تکاملی خویش بیشترازهمیشه به چمرانها و اندیشه و عمل چنین افراد پاکباخته و انقلابی نیازمبرم دارد . درآستانه سالگردشهادت دکترمصطفی چمران ، گرامی بداریم خاطره آن شخصیت بزرگی که درقامت یک سرداربین الملل اسلامی ازلبنان تا جبهه های دفاع مقدس فقط برای خدا جنگید و دراین راه پرمخاطره ایثارگریهای فراوانی از خود نشان داد .
شخصیت جامع و چندبُعدی او که ساخته و پرداخته مکتب اهل بیت بود درعرصه های گوناگون جهادعلمی ، فرهنگی ، سیاسی و نظامی باتمام توان درخدمت به مستضعفین و پابرهنگان ،سرازپا نمی شناخت .او که دربالاترین رتبه های علمی و دربهترین شرایط رفاهی قرارداشت بااحساس تکلیف دینی و اسلامی ، تمامی محاسبات مادی و دنیایی را به کناری نهاد و درهجرتی تمام عیار و مجاهدانه به لبنان رفت و باتلاشی همه جانبه و خستگی ناپذیر برای ساماندهی اوضاع شیعیان ، با رنج ودردآنها همراه شد وبرای خدمت به خانواده های مستضعف همت گماشت . فداکاریهای شهید چمران درلبنان ، ازاو چهره ای فوق العاده محبوب ، مردمی ومجاهد دراذهان مردم پدیدارساخت .
با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام ، شهید چمران برای مجاهدت درراه تحقق آرمانهای امام خمینی و خدمت خالصانه به انقلاب اسلامی ، پس ازسالها به ایران برگشت و در مسئولیتهای مهم و خطیر، کمرهمت بست .
چمران ، مردخدابود و خطرمیکرد .آنجاکه انگشت نورانی امام عظیم الشان ، راه را نشان میداد درتبعیت ازولایت ، درنگ نمیکرد ، اهل محاسبات دنیایی نبود . عمل به تکلیف و امتثال اوامر مقام ولایت امرانقلاب اسلامی ،برای او حجت شرعی بود که باتمام توان وداشته های خویش و تجربیات گرانسنگ سالهای مبارزه انجام وظیفه نماید .
نیایش های شهید چمران و مناجاتهای عارفانه او ،پشتوانه زیست انقلابی وزندگی سراسر مجاهدت ، تلاش و همت خستگی ناپذیر این قهرمان میدانهای جهاد و شهادت بود .
درهنگامه ای که انقلاب نوپای اسلامی موردهجوم گروههای ضد انقلاب درکردستان و کفاربعثی و حامیان مستکبرش درجنوب قرارگرفت وهنوز میدانهای نبرد سرو سامانی به خود نگرفته بود شهید چمران به همراه عده ای از افراد پرشور و انقلابی ، راهی جبهه های حق علیه باطل شد و با جانفشانی هاو ایثارگریهای جانانه ، جان خویش رادرطبق اخلاص نهاد و صحنه های باعظمتی از دلاوریها را به نمایش گذاشت . کردستان و جبهه های جنوب بویژه سوسنگرد شاهد مجاهدتهای خستگی ناپذیر و غرورآفرین شهید والامقام دکترمصطفی چمران است .
اوبا خدای خویش نجواکرد که : " ترا شکر مي کنم که از پوچي ها ، ناپايداري ها ، خوشي ها و قيد و بندها آزادم کردي و مرا در طوفانهاي خطرناک حوادث رها ننمودي، و درغوغاي حيات، در مبارزه با ظلم و کفر غرقم کردي، لذت مبارزه را به من چشاندي ، مفهوم واقعي حيات را به من فهماندي... فهميدم که سعادت حيات در خوشي و آرامش و آسايش نيست ، بلکه در جنگ و درد و رنج و مصيبت و مبارزه با کفر و ظلم و بالاخره در شهادت است."
اودرحیات دنیایی اش ازنیایش به مجاهدت و شهادت رسید و چه زیبا وصیت کرد که : "... به خاطر عشق است كه فداكاري مي كنم. به خاطر عشق است كه به دنيا با بي اعتنائي مي نگرم و ابعاد ديگري را مي يابم. به خاطر عشق است كه دنيا را زيبا مي بينم و زيبائي را مي پرستم. به خاطر عشق است كه خدا را حس مي كنم، او را مي پرستم و حيات و هستي خود را تقديمش مي كنم. و با آغوش باز به استقبال شهادت مي روم ..."
امروزکه او درمیان ما نیست بیش ازهرزمان دیگری ، انقلاب اسلامی به اندیشه های انقلابی او ،به اخلاص و فداکاری او ، به مجاهدتهای سترگ او ، به ولایت مداری او وبه حضوراو درمیدانهای پرمخاطره نیازدارد .
اگراونیست انقلاب اسلامی درمسیر رویش نسل جدید نهضت امام خمینی ودرمکتب تربیتی ولی امرمسلمین ، چمرانهای زیادی را پرورش خواهدداد که همچون او ، سرباز ولایت بوده و درتحقق آرمانهای انقلاب زمینه ساز نهضت جهانی مهدوی باشند .
سید حبیب امینی
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی در همایش بسیج اساتید که با عنوان «استاد در تراز انقلاب» در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: ما باید ببینیم استاد تراز انقلاب اسلامی در کجا پرورش مییابد؟ صرفا در محیط علمی یا در محیط مبارزه و جهاد و با استفاده از علم که پاسخ را باید در مولفه دوم جستجو کرد.
وی اضافه کرد: استاد تراز انقلاب اسلامی باید در محیط های غیر علمی هم فعالیت داشته باشد و بدانیم که عرصه جهاد امروز برای اساتید در داخل کشور و ساختن کشور است.
سردار جعفری با بیان اینکه به شدت نیازمند مجاهدت و تلاش علمی در عرصه های اجتماعی هستیم، گفت: اساتید بسیجی و انقلابی باید در عرصه های اجتماعی پیشتاز باشند.
فرمانده کل سپاه، تطبیق علوم انسانی مورد نیاز کشور با علوم اسلامی را ازجمله اولویتها دانست و افزود: این یک عرصه جهادی است که باید در آن کار شود.
سردار جعفری با اشاره به گذشت 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: 40 سال ایستادگی و مقاومت انقلاب اسلامی با وجود این همه دشمن و کینه و توطئه دشمن چیز کمی نیست و به یک معجزه شبیه است.
وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری، انقلاب را دارای ۵ مرحله میدانند و ما اکنون در مرحله سوم آن هستیم.
فرماندهکل سپاه گفت: مرحله اول، پیروزی انقلاب و مرحله دوم تثبیت نظام بود که 40 سال طول کشید و مرحله سوم، اسلامی شدن دستگاههای نظام و جامعه است که سالهای زیادی زمان لازم دارد.
سردار جعفری با تاکید بر اینکه نمیتوان انقلاب اسلامی را از جمهوری اسلامی جدا کرد، افزود: در این 40 سال، انقلاب اسلامی دستاوردهای زیادی داشته است که از جمله آنها بیداری اسلامی و اثرات انقلاب اسلامی در منطقه و جهان است.
وی ادامه داد: تاکنون پیروزیهای پی در پی نصیب جبهه انقلاب اسلامی شده است مثل پیروزی ملتهای لبنان و عراق و سوریه که در پی تبعیتشان از انقلاب اسلامی صورت گرفت.
فرمانده کل سپاه گفت: پیروزی یمن نزدیک است و در روزهای اخیر شاهد شکست ائتلاف بزرگ امریکایی ها و اروپایی ها با کشورهای مرتجع منطقه در [بندر] الحدیده هستیم.
سردار جعفری اظهار داشت: شکستهای پی ذر پی استکبار که در مقابل انقلاب اسلامی صف کشیده اند از دیگر دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است و در داخل،برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی باید تلاش بیشتری در این حوزه صورت گیرد.
سردار جعفری با اشاره به این که سپاه فقط نهاد نظامی نیست و از ابتدا هم نظامی نبود بلکه در همه عرصه های اجتماعی فعال است افزود: مشکل ما در کشور و در کُندی حرکت در مراحل سوم انقلاب و پیشبرد اهداف، است.
فرمانده کل سپاه اظهار داشت: جنگ ما برای دفاع از انقلاب و یک جنگ عقیدتی بود که رزمندگان داوطلبانه در آن شرکت میکردند درحالیکه در دنیا اینگونه نیست و سربازان به زور در جنگ شرکت میکنند.
سردار جعفری با اشاره به سالهای ابتدایی انقلاب و دفاع مقدس گفت: تفکر مادی و کلاسیک که بنی صدر نماد آن بود در ۱۷ دی ماه ۵۹ به شکست رسید و بعد از چند ماه هم دیدیم که از کشور فرار کرد.
وی در ادامه سخنان خود، شهید علی صیاد شیرازی را به عنوان یک استاد تراز انقلاب اسلامی در عرصه نظامی معرفی کرد و افزود: این شهید بزرگوار اگرچه در ارتش آموزش دیده بود ولی دیدگاه کلاسیک نداشت و دیدگاهش حضور داوطلبانه در جنگ بود. برای همین در کنار فرمانده کل سپاه قرار گرفت و این اتحاد موجب پیروزیهای بزرگی شد.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: دیدگاه کلاسیک، اگرچه علمی است اما به درد کشور مردمی ما نمیخورد.
سردار جعفری با اشاره به اینکه ما در اداره کشور هم دچار چنین مشکلی هستیم. مدیریت در صحنههای مختلف باید بومی و منطبق بر شرایط انقلاب اسلامی باشد خاطرنشان کرد: جهاد علمی در عرصههای علوم انسانی یک نیاز جدی است.
فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود در جمع اساتید بسیجی در دانشگاه تهران اظهار داشت: ارتش امریکا با همه توان در برابر مقاومت مردمی عراق کاری از پیش نبرد و ارتش اسرائیل نیز ظرف ۳۳ روز در برابر یک گروه نظامی آموزش دیده انقلاب اسلامی شکست خورد.
سردار جعفری افزود: اینکه دوست و دشمن جمهوری اسلامی را در عرصه دفاع و امنیت موفق میدانند، بدلیل حاکمیت تفکر جهادی ناب محمدی و اتکا به مردم در این حوزه است.
وی با اشاره به اینکه سپاه امنیت را در جنوب شرق بصورت صدرصدی ایجاد کرده و ما این ادعا را داریم چون امنیت را بدست خود مردم سپرده ایم تصریح کرد: در اداره کشور غیر از عرصه دفاع و امنیت، در هیچ عرصهای تفکر ناب انقلابی و جهادی مختص انقلاب اسلامی حاکم نبوده و نشده است که باید حاکم شود. البته این متکی به آرا مردم است و باید این تفکر به مردم معرفی شود.
سردار جعفری گفت: رقابتها و سیاستها در یک چرخه غلط افتاده و این مشکل کشور است.
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
فرمانده کل سپاه ؛ همچنین بزرگترین مانع پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در داخل کشور راجریان فکری مقابل جریان اسلامی ناب دانست و افزود: آخرین اقدام آنها نامه یکصد نفری است که جمهوری اسلامی با ترامپ مذاکره کند؛ اینها با امریکا و دشمن مردم همراهی کرده و زمینه را فراهم میکنند.
فرمانده کل سپاه افزود: اگر بگوییم این صد نفر مامور فضاسازی برای مذاکره با ترامپ نبودند، چه بسا برخی از آنها مامور بودند.
سردار جعفری، برجام را یک موضوع استثنایی دانست و گفت: در این موضوع رهبری اجازه دادند که نتیجه اش بی اعتمادی امریکا بود که مشخص هم شد.
وی خاطرنشان کرد: رهبر کره شمالی، انقلابی بود اما انقلاب کمونیستی نه اسلامی و آخر سر هم سازش کرد اما ما دستور سازش نداریم.
فرمانده سپاه با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه «مگر ملتها و دولتها دیوانهاند که بروند با امریکا مذاکره کنند»، گفت: با این بی اعتمادی حالا ما نمیدانیم به اینها (صد نفر) دیوانه بگوییم یا چیز دیگر.
سردار جعفری خاطرنشان کرد: البته افراد میتوانند اظهار نظر کنند و کسی هم با آنها کاری ندارد اما بدانند که اقداماتشان چه تاثیری دارد.
وی با اشاره به اظهار نظر اندیشکده وابسته به کنگره امریکا که اعلام کرده ایران بزرگترین زرادخانه موشکی منطقه را دارد، تصریح کرد: توان موشکی ما که متکی به توان علمی است.
فرمانده کل سپاه گفت: ما توان افزایش برد موشک ها به بیش از دو هزار کیلومتر را داریم ولی فعلا این سیاست ما نیست زیرا بسیاری از اهداف ما و منافع دشمن در همین برد دو هزار کیلومتر است لذا امریکایی ها در حوزه نظامی ورود نمیکنند.
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
توضیحات سرلشکر فیروزآبادی پیرامون ویلای لواسان
رئیس سابق ستادکل نیروهای مسلح طی اطلاعیهای تاکید کرد:
○ اینجانب از هیچ مرجعی حکمی ولایی، قانونی و یا قضایی برای تخلیه دریافت نکردم.
○ این محل ۲۲ سال به عنوان دفتر فوق سری رئیس ستادکل استفاده میشد.
سردار سرلشکر حسن فیروزآبادی رئیس سابق ستادکل نیروهای مسلح و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا طی اطلاعیهای توضیحاتی پیرامون خبر ویلای لواسان منتشر کرد که متن کامل آن را در ادامه میخوانید.
"بدین وسیله سند تحویل محلی در لواسان ابتدای جاده کُند را که به دستور مقام معظم رهبری به اینجانب تحویل شده است برای اطلاع ملت شریف ایران منتشر میکنم.
محل تحویلی یک ساختمان مخروبه با حدود 4 اتاق معمولی و بدون هرگونه امکانات زیر سقف شیروانی مربوط به حدود 70 تا 100 سال پیش میباشد.
جزئیات آن در متن سند آمده است. (یک برگ به پیوست)
ضمناً اینجانب از هیچ مرجعی حکمی ولایی، قانونی و یا قضایی برای تخلیه دریافت نکردهام.
این محل 22 سال به عنوان دفتر فوق سری رئیس ستادکل استفاده میشد.
در مورد مصاحبه با خبرنگاران محترم درخواست مجوز کردهام که در صورت اجازه انشااللّه اقدام خواهد شد."
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🍀ترساندن مومنین از دشمن از ویژ گیهای افراد نفودی دشمن است
آلعمران (3): آيه 173]
الَّذِينَ قالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزادَهُمْ إِيماناً وَ قالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ (173)
مؤمنان كسانى هستند كه (چون) مردم (منافق) به ايشان گفتند: بى شك مردم (كافر مكّه) بر ضد شما گرد آمده (و بسيج شده) اند، پس از آنان بترسيد، (آنها به جاى ترس) بر ايمانشان بيافزود و گفتند: خداوند ما را كفايت مىكند و او چه خوب نگهبان و ياورى است.
🌱🌟نكته:
عوامل تبليغاتى دشمن و برخى از مردمان ساده انديش و ترسو، به رزمندگان و مجاهدان تلقين و نصيحت مىكنند كه دشمن قوى است و كسى نمىتواند حريف آنان بشود، پس بهتر است درگير جنگ نشويد. امّا مسلمانان واقعى، بدون هيچ ترس و هراسى، با آرامش خاطر و با توكّل به خداوند راه مبارزه را ادامه میدهند
🌹پيامها:
1- در برابر تبليغاتِ توخالى دشمن نهراسيد. «فَاخْشَوْهُمْ فَزادَهُمْ إِيماناً»
2- در صحنه مبارزه با دشمن، مواظب افراد نفوذى دشمن باشيد. «فَاخْشَوْهُمْ»
3- قوىترين اهرم در برابر تهديدات دشمن، ايمان و توكّل به خداست. «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ»
4- مؤمن وقتى در گرداب بلا قرار مىگيرد، توكّل و اتصال خود را با خدا بيشتر مىكند. «فَزادَهُمْ إِيماناً»
5- هم حركت و تلاش لازم است، هم ايمان و توكّل. «اسْتَجابُوا»، «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ»
🌙✨بیانات در مراسم بیست و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
در باور به خدا، امام مصداق این آیهی شریفه بود: «الّذین قال لهم النّاس انّ النّاس قد جمعوا لکم فاخشوهم فزادهم ایمانا و قالوا حسبنا الله و نعم الوکیل» . «حسبنا الله و نعم الوکیل» را امام با همهی وجود ادا میکرد و از بن دندان به آن معتقد بود. امام به خدای متعال اعتماد داشت، به وعدهی الهی یقین داشت، برای خدا حرکت کرد و کار کرد و حرف زد و اقدام کرد و میدانست که «ان تنصروا الله ینصرکم» وعدهی الهی است و حتمی و تخلفناپذیر است.
در باور به مردم، امام بزرگوار، ملت ایران را به معنای حقیقی کلمه میشناخت. امام اعتقاد داشت که این ملت، ملتی است با ایمان عمیق، باهوش و شجاع؛ که اگر پیشوایان لایقی در میان آنها پیدا شوند، این ملت میتواند مثل خورشید در میدانهای مختلف بدرخشد؛ امام این را قبول داشت. اگر یک روز عنصر نالایقی مثل شاه سلطان حسین موجب شد که ملت ایران در لاک خود فرو بروند، اما در روز دیگری، مرد شجاعی مثل نادرقلی - بدون آن القاب و عناوین - وقتی در میان مردم ظاهر میشود و با شجاعت، پیشوائی مردم را به عهده میگیرد، این ملت میتواند میدان حرکت افتخارآمیز خود را از دهلی تا دریای سیاه گسترش دهد؛ این را امام در تاریخ دیده بود، نظائر آن را مشاهده کرده بود و اعتقاد و ایمان به این مطلب داشت؛ ملت ایران را میشناخت، به ملت ایران اعتماد داشت. ایمان عمیق مردم که در زیر اندودهای ساخته و پرداختهی دنیاطلبان مخفی و پنهان شده بود، امام بزرگوار این ایمان عمیقِ تغییرناپذیر را شکوفا کرد؛ غیرت دینی مردم را برانگیخت و ملت ایران الگوی استقامت و بصیرت شد. مردم در چشم امام بزرگوار، عزیزترین بودند؛ دشمنان مردم، منفورترین بودند. اینکه شما ملاحظه میکنید که امام در مقابلهی با قدرتهای سلطهگر لحظهای از پا ننشست، عمدتاً بهخاطر همین بود که قدرتهای سلطهگر، دشمن سعادت مردم بودند و امام دشمن مردم را دشمن میداشت.
در باور به خود - اعتماد به نفس - امام به مردم ایران «ما میتوانیم» را تعلیم داد. امام قبل از آنکه «ما میتوانیم» را به مردم ایران تلقین کند و تعلیم دهد، «ما میتوانیم» را در وجود خود زنده کرد؛ اعتقاد خود را به توانائی شخصیتی خود، به معنای حقیقی کلمه، به مظهر بروز و ظهور رساند.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀ادامه فراز ۱۰ از نامه ۵۳
🍀اخلاق رهبری با خویشاوندان
✨امیرمومنان فرمودند:
✨...حق را به صاحب حق هر کس که باشد ،نزدیک یا دور ،بپرداز و در این کار شکیبا باش،
واین شکیبایی را به حساب خدا بگذار
✨گرچه اجرای حق مشکلاتی برای نزدیکانت فراهم آورد ،تحمل سنگینی آن را با یاد قیامت بر خود هموار ساز ،زیرا تحمل آن پسندیده است .
و هر گاه رعیت بر تو بدگمان گردد ،عذر خویش را آشکارا با آنان در میان بگذار و با این کار از بدگمانی نجاتشان ده،
✨که این کار ریاضتی برای خود سازی تو ، و مهربانی کردن نسبت به رعیت است ، و این پوزش خواهی تو آنان را به حق وا میدارد
🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
اخبار وتحلیلها چهارشنبه.pdf
513.2K
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
▼ حرف روز خط نفاق و سيام خرداد ماه
سيام خرداد ماه سالروز حوادثي تلخ در تاريخ انقلاب اسلامي در دو دهه متفاوت است که بازخواني آن ميتواند درسهايي براي ملت ايران به همراه داشته باشد. در سال 1360، در اين روز گروهک منافقين که در ائتلافي آشکار با بنيصدر و جريان ليبراليسم نفاق قرار داشت، شورش مسلحانه خود عليه انقلاب اسلامي و ملت ايران را آغاز کرد که از آن ميتوان به روز آغاز روند تروريسم در ايران ياد کرد. اين روز، روز بررسي طرح نداشتن کفايت سياسي بنيصدر در مجلس بود که در آن 15 نفر از نمايندگان مجلس از اعضاي نهضت آزادي و جريان ليبرال که خود را حامي بنيصدر ميديدند، از شركت در جلسه استيضاح خودداري كردند! عصر همين روز در تهران و چند شهر بزرگ ديگر هواداران و وابستگان مسلح سازمان منافقين به ظاهر در حمايت از بنيصدر حرکتي را شروع کردند که این خط ترور در روزهاي بعد به شهادت صدها نفر از مردم حزبالله و بزرگاني، چون شهيد بهشتي، شهيد رجايي، شهيد باهنر و... انجاميد.
در سال 1388 نيز روز 30 خرداد ماه به روز فتنهاي بزرگ در تاريخ انقلاب بدل شد که آن را جريان اصلاحطلب حامي موسوي به راه انداخته بود. مجمع روحانیون در روز 26 خرداد درخواست راهپيمايي را براي روز شنبه 30 خرداد از ميدان انقلاب تا ميدان آزادي به فرمانداري تهران ارسال کردند. اين در حالي بود که روز پیش از آن خبرگزاريها از برگزاري نماز جمعه تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامي خبر داده بودند.
انتظار میرفت گروهها و جريانهاي سياسي نيز همسو با ملت به استقبال رهنمودهاي حکيمانه رهبر معظم انقلاب بروند و تا برگزاري نماز جمعه و شنيدن سخنان ايشان از هرگونه اقدام نسنجيدهای دوري کنند؛ اما مجمع روحانيون مبارز در اقدامي مشکوک و پرابهام، پيشاپيش براي روز شنبهـ فرداي برگزاري نماز جمعهـ درخواست راهپيمايي کرد. اين امر موجب شد خيابانهاي مرکزي پايتخت در اين روز به فرصتي براي جولان ضد انقلاب بدل شود و حرکتهاي فتنهگران با شدت زياد به خشونت کشيده شود و چندين نفر از مردم کشته شوند!
وجه مشترک اين دو اقدام، ايستادگي در برابر نظام اسلامي، تقابل با رهبري و فصلالخطاب جامعه اسلامي و در نهايت ايستادگي در برابر مردم بود که به انزوای هر دو جريان انجاميد(!) و ملت ايران با هوشياری و بصيرت خود بر هر دو جريان انحرافي غلبه کرد.
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
🔴 ۱۶ امضاکننده "تسلیمنامه" در برابر ترامپ چه کسانی بودند؟
🔹غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی است؛ وی در سال 77 با اتهام دست داشتن در پرونده اختلاس از شهرداری تهران به 3 سال حبس و 10 سال محرومیت از مشاغل دولتی و جزای نقدی محکوم شد.
🔹احمد منتظری فرزند مرحوم آیتالله منتظری است.وی چندین بار به دلایل مختلف از جمله حمایت از فتنهگران در سال 88 توسط محاکم قضایی بازداشت شده است.
🔹حسین کروبی فرزند مهدی کروبی از سران فتنه 88 است؛ از زمان تصمیم شورای عالی امنیت ملی مبنی بر حصر سران فتنه تبدیل، پای ثابت مصاحبههای تلفنی بی بی سی فارسی و رسانههای اصلاحطلب بوده و بعضا در این گفتوگوها اخبار ضد و نقیض و غیر واقعی از وضعیت سران فتنه داده است.
🔹ابوالفضل بازرگان برادرزاده مهندس بازرگان رئیس دولت موقت در ابتدای انقلاب است. وی که از اعضای حزب منحله نهضت آزادی ایران است
🔹جلال جلالیزاده نماینده اصلاح طلب مجلس ششم و رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در انتخابات دوره دوازدهمین ریاست جمهوری در استان کردستان بود.
🔹جمیله کدیور نماینده اصلاح طلب مجلس ششم و همسر عطاالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات است. کدیور از جمله شرکتکنندگان ایرانی در کنفرانس ضد ایرانی برلین بود.
🔹صدیقه وسمقی از چهرههای سیاسی سابق اصلاح طلب است که سخنگوی شورای شهر تهران در دوره اول این شورا بود؛وی از جمله نویسندگانی است که دیدگاههایی او در مورد حجاب و پوشش زنان و برخی مسایل فقهی دیگر در تعراض با آراء علمای مسلمان است.
🔹حسن فرشتیان فردی روحانی نما و از حامیان فتنه 88 است.
🔹رضا علیجانی عضو شورای فعالان ملی مذهبی و سردبیر نشریه توقیف شده ایران فردا است
🔹عیسی سحرخیز از فعالان سیاسی اصلاحطلب است که بعد از پیروزی محمد خاتمی در دوم خرداد 1376 با معرفی عطاءالله مهاجرانی به جایگاه مدیرکلی مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد.
🔹محمدصادق جوادیحصار از فعالان سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی که در دی ماه سال 88 به دلیل دست داشتن در اغتشاشات پس از انتخابات توسط نیروهای امنیتی، بازداشت شد.
🔹علی فرخنده جهرمی معروف به کشتگر از اعضای سازمان چریکهای فدایی خلق ایران است
🔹بهروز خلیق ساکن کانادا و عضو سازمان چریکهای فدایی خلق ایران است
🔹حمید آصفی از جمله نیروهای اپوزیسیون خارج کشور است
🔹ویدا فرهودی از شاعران ایرانی ساکن فرانسه است
🔹حسن امینی از فعالان قومی و مذهبی ساکن کردستان است؛وی تلاشهای در جهت تفرقه میان اهل سنت و شیعه انجام داده است
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
🔴آمریکا: شورای حقوق بشر فاضلابی برای جانبداریهای سیاسی است؛ از آن خارج میشویم
🔹«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا و «نیکی هیلی»، نماینده این کشور در سازمان ملل بامداد چهارشنبه خروج این کشور از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را اعلام کردند.
🔹پامپئو، در شرایطی که کشورش به حمایت از جنایتکاران بینالمللی و روی کارآوردن دیکتاتورهای مستبد در نقاط مختلف جهان متهم است و به تازگی با زندانی کردن مهاجران در قفس جنجالی تازه آفریده مدعی شد که دولت ترامپ خود را به محافظت از «آزادی خدادادی تمامی انسانها» میداند.
🔹وزیر خارجه آمریکا، بدون اشاره به جنایتهای رژیم صهیونیستی در سالهای گذشته مدعی شد شورای حقوق بشر، علیه این رژیم جانبدارانه رفتار میکند.
🔹خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، بعد از ناکامی این کشور در خارج کردن رژیم صهیونیستی از دستور کار دائمی این شورا صورت میگیرد.
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی
نقشه دفاع در ستاد فرماندهی اقتصاد.docx
22.9K
این مقاله از استاد محمد ایمانی را حتما با دقت مطالعه بفرمایید
💢 گردانهای حزبالله عراق: پاسخ آمریکا را میدهیم
ائتلاف الفتح: بغداد از الحشد حمایت کند
🔹ائتلاف «الفتح» به ریاست هادی العامری طی هدف قرار گرفتن نیروهای «الحشد الشعبی» در نزدیکی مرزهای مشترک عراق و سوریه را محکوم کرد و خواستار حمایت دولت از این نیروها شد.
🔹گردانهای حزبالله عراق نیز اعلام کرد: جنایت هدف قرار دادن مقرهای مقاومت، موجب از سرگیری مقابله با رژیم صهیونیستی و پروژه آمریکایی خواهد شد.
🔹ترامپ احمق و نتانیاهو سبکمغز به خوبی میدانند که شهدای دیروز چه کسانی بودند و از چه فرهنگ و عقیده و تاریخی هستند.
🔹 ما جنایت هدف قرار گرفتن این شهداء را رها نخواهیم کرد و تا چند روز دیگر میفهمیم که چه کسانی دقیقا این جنایت را مرتکب شدهاند و پس از مشخص شدن دقیق هویت مجرمان، موضعی متناسب با میزان جنایت صورت گرفته، اتخاذ خواهیم کرد.
مى گفتند «چمران هميشه توى محاصره است»
در آستانه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در 31 خرداد 1360، نقل خاطراتی کوتاه از سیره رفتاری این رزمنده عارف، قطعا پر برکت خواهد بود.
1) با خودش عهد كرده بود تا نيروى دشمن در خاك ايران است برنگردد تهران. نه مجلس مى رفت، نه شوراى عالى دفاع. يك روز از تهران زنگ زدند. حاج احمد آقا بود. گفت «به دكتر بگو بيا تهران.»گفت «عهد كرده با خودش، نمى آد.»
گفت «نه بياد. امام دلش براى دكتر تنگ شده.». بهش گفتم. گفت «چشم. همين فردا مى ريم.»
2) گفتم «دكتر، شما هرچى دستور مى دى، هرچى سفارش مى كنى، جلوى شما مى گن چشم، بعد هم انگار نه انگار. هنوز تسويه اى ما رو ندادن. ستاد رفته زير سؤال. مى گن شما سلاح گم كرده ين...» همان قدر كه من عصبانى بودم، او آرام بود. گفت «عزيزجان، دل خور نباش. زمانه ى نابه سامانيه. مگه نمى گفتن چمران تل زعتر را لو داده؟ حالا بذار بگن حسين مقدم هم سلاح گم كرده. دل خور نشو عزيز.»
3) دكتر آرپى جى مى خواست، نمى دادند. مى گفتند دستور از بنى صدر لازم است. تلفن كرده بود به مسئول توپ خانه. آن جا هم همان آش و همان كاسه. طرف پاى تلفن نمى ديد دكتر از عصبانيت قرمز شده. فقط مى شنيد كه «برو آن جا آرپى جى بگير. ندادند به زور بگير. برو عزيز جان.»
4) از اهواز راه افتاديم; دو تا لندرور. قبل از سه راهى ماشين اول را زدند. يك خمپاره هم سقف ماشين ما را سوراخ كرد و آمد تو، ولى به كسى نخورد، همه پريديم پايين، سنگر بگيريم.دكتر آخر از همه آمد. يك گُل دستش بود. مثل نوزاد گرفته بود بغلش. گفت «كنار جاده ديدمش. خوشگله؟»
5) اوايل كه آمده بود لبنان، بعضى كلمه هاى عربى را درست نمى گفت. يك بار سر كلاس كلمه اى را غلط گفته بود. همه ى بچه ها همان جور غلط مى گفتند. مى دانستند و غلط مى گفتند. امام موسى مى گفت «دكتر چمران يك عربى جديد توى اين مدرسه درست كرد
6) به پسرها مى گفت شيعيان حسين، و به ما شيعيان زهرا. كنار هم كه بوديم، مهم نبود كى پسر است كى دختر. يك دكتر مصطفى مى شناختيم كه پدر همه مان بود، و يك دشمن كه مى خواستيم پدرش را در بياوريم.
7) چپى ها مى گفتند «جاسوس آمريكاست. براى ناسا كار مى كند.» راستى ها مى گفتند «كمونيسته.» هر دو براى كشتنش جايزه گذاشته بودند. ساواك هم يك عده را فرستاده بود ترورش كند.
يك كمى آن طرف تر دنيا، استادى سر كلاس مى گفت «من دانشجويى داشتم كه همين اخيراً روى فيزيك پلاسما كار مى كرد.»
8) سال دوم يك استاد داشتيم كه گير داده بود همه بايد كراوات بزنند. سر امتحان. چمران كروات نزد، استاد دو نمره ازش كم كرد. شد هجده. بالاترين نمره.
9) تصميم گرفتم بروم پيشش، توى چشم هاش نگاه كنم و بگويم «آقا اصلا جبهه مال شما. من مى خوام برگردم.» مگر مى شد؟ يك هفته فكر كردم، تمرين كردم.
فايده نداشت. مثل هميشه، وقتى مى رفتم و سلام مى كردم، انگار كه بداند ماجرا چيست، مى گفت «عليك السلام» و ساكت مى ماند. ديگر نمى توانستم يك كمله حرف بزنم.
لبخند مى زد و مى گفت «سيد، دو ركعت نماز بخوان درست مى شه.»
10) مى گفتند «چمران هميشه توى محاصره است.»
راست مى گفتند. منتها دشمن ما را محاصره نمى كرد. دكتر نقشه اى مى ريخت. مى رفتيم وسط محاصره. محاصره را مى شكستيم و مى آمديم بيرون.
بازخوانی مصاحبه خواندنی مقام معظم رهبری درباره دکتر شریعتی
یعنی از شگفتیهای زمان و شاید از شگفتیهای شریعتی این است که هم طرفدارانش و هم مخالفانش نوعی همدستی با هم کردهاند تا این انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند.
بازخوانی مصاحبه خواندنی مقام معظم رهبری درباره دکتر شریعتی
بخش هایی از گفت و گوی مجله سروش (شماره 102 ، خرداد 1360 ) با حضرت آیت الله خامنه ای که در آن نقل قولی هم از امام خمینی (ره) درباره دکتر علی شریعتی دارند از این قرار است:
با توجه به اینکه شما با دکتر شریعتی سابقه دوستی و صمیمیت داشتید و با او از نزدیک آشنا بودید، آیا تمایل دارید در مورد چهره و شخصیت او با ما مصاحبه کنید؟
بسم الله الرحمن الرحیم. بله، من حرفی ندارم که درباره شخصیت شریعتی و معرفی شخصی از جوانب انسانی که برای مدت های مدیدی مرکز و محور گفت و گوها و قال و قیل های زیادی بوده، آشنایی های خودم را تا حدودی که در این فرصت می گنجد بیان کنم.
به نظر من شریعتی برخلاف آنچه که همگان تصور می کنند یک چهره همچنان مظلوم است و این به دلیل طرفداران و مخالفان اوست؛ یعنی از شگفتیهای زمان و شاید از شگفتیهای شریعتی این است که هم طرفدارانش و هم مخالفانش نوعی همدستی با هم کردهاند تا این انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و این ظلمی به اوست.
مخالفان او به اشتباهات دکتر شریعتی تمسک می کنند و این موجب می شود که نقاط مثبتی که در او بود را نبینند. بیگمان شریعتی اشتباهاتی داشت و من هرگز ادعا نمیکنم که این اشتباهات کوچک بود. اما ادعا میکنم که در کنار آنچه که ما اشتباهات شریعتی میتوانیم نام بگذاریم، چهره شریعتی از برجستگیها و زیبایی هایی هم برخوردار بود. پس ظلم است اگر به خاطر اشتباهات او برجستگی های او را نبینیم. من فراموش نمی کنم که در اوج مبارزات که می توان گفت که مراحل پایانی قال و قیل های مربوط به شریعتی محسوب می شد، امام در ضمن صحبتی بدون این که نام از کسی ببرند، اشاره ای کردند به وضع شریعتی و مخالفت هایی که در اطراف او هست، نوار این سخن همان وقت از نجف آمد و در فرونشاندن آتش اختلافات موثر بود. در آنجا امام بدون این که اسم شریعتی را بیاورند این جور بیان کرده بودند: کسی را که خدماتی کرده (چیزی نزدیک به این مضمون) به خاطر چهار تا اشتباه در کتاب هایش بکوبیم این صحیح نیست، این دقیقا نشان می داد موضع درست را در مقابل هر شخصیتی و نه تنها شخصیت دکتر شریعتی؛ ممکن بود او اشتباهاتی بعضا در مسایل اصولی و بیانی تفکر اسلامی داشته باشد، مثل توحید، یا نبوت و یا مسایل دیگر. اما این نباید موجب می شد که ما شریعتی را با همین نقاط منفی باید بشناسیم. در او محسنات فراوانی هم وجود داشت که البته مجال نیست که الان من این محسنات را بگویم، برای اینکه در دو مصاحبه دیگر درباره برجستگی های دکتر من مطالبی گفته ام. این درباره مخالفان.
اما ظلم طرفداران شریعتی به او کمتر از مخالفانش نبود؛ بلکه حتی کوبنده تر و شدیدتر هم بود. طرفداران او به جای اینکه نقاط مثبت شریعتی را مطرح کنند و آنها را تبیین کنند، در مقابل مخالفان صف آرایی ها کردند و در اظهاراتی که نسبت به شریعتی کردند سعی کردند او را یک موجود مطلق جلوه بدهند. سعی کردند حتی کوچک ترین اشتباهی را از او نپذیرند. سعی کردند هرگونه اختلافی را که با روحانیون یا با متفکران بنیانی و فلسفی اسلام دارند در پوشش حمایت و دفاع از شریعتی بیان کنند. در حقیقت شریعتی را سنگری کردند برای کوبیدن روحانیت و یا کلا متفکران اندیشه بنیانی و فلسفه اسلام.
👈از #بلاهت_سیاسی تا #دیاثت_ملی
✍#محمد_بهزاد
هر چه فکر کردم نتوانستم این چند خط را ننویسم ...
تاریخی بود ...سر تا پا بلاهت بود و نتیجه اش دیاثت بود...#گل_به_خودی و تجویز و تسریع تحریم و جنگ بود...پذیرش #ذلت مقابل یزید و شمر بود...او 12 شرط بگذارد و شما بی قید و شرط بپذیری و تسلیم!
مثل نامه 100 و اندی نماینده مجلس ششم که در اوج #عربده_کشی_آمریکا پس از یازده سپتامبر، نامه #جام_زهر به رهبری را امضا کردند! که اگر ایشان بر فرض محال می پذیرفت الان از جمهوری اسلامی خبری نبود و امضا کنندگان هم به جاروکشی کاخ سعدآباد و کاسه لیسی ربع پهلوی ها قانع و مشغول بودند.☝️
👈نامه ای که 100 نفر از به اصطلاح فعالان سیاسی ، در این موقعیت #نافرجامی_برجام نوشتند و در مقابل قوم لوط و قارون های مست پول و فرعون های مستکبر کودک کش و مزوّران چشم آبی مُستعمِر، #تجویزِ_تسلیم و #نوشیدن_جام_زهر می کنند، تداعی این جمله 20 سال پیش رهبری انقلاب است که فرمودند؛آنان که دم از رابطه با آمریکا می زنند یا از #الفبای_سیاست چیزی نمی دانند یا #الفبای_غیرت. و به قول امام راحل ؛آنان که خواب برگشت آمریکا را می بینند ، #خدا_بیدارشان کند.
این بلاهت که نتیجه اش دیاثت است را امام راحل هم در #مرحوم_منتظری دید و توصیه کرد که ؛ از آنجا که #ساده_لوح هستید ...در سیاست وارد نشوید ...و برای اینکه در#قعر_جهنم نسوزید...بر من مسلّم شده که شما بعد از من این انقلاب را به#لیبرالها و از کانال آنان به #منافقین می سپرید...شمارا که حاصل عمر من بودید...و....!؟
👈آری توصیه امام را باید به طلبه سابق ،جناب #کرباسچی، معاون اول #آقای_فتنه و فرزند مرحوم منتظری و سایر فامیل وابسته در این خانواده و قماش سیاسیِ متکثر و رنگین کمانی یادآور شد که؛
👈ما را به خیر شما امیدی نیست؛ خیانت نکنید!
https://eitaa.com/e_beman
کانالی تحلیلی و بصیرتی ویژه جامعه نخبگانی