🔰 وحشت، ورشکستگی و مهاجرت!
✡️ وبگاه عبری «والا» اعلام کرد: «سرعت موشکباران حیفا به دست حزبالله در حال افزایش است و ساکنان این منطقه میترسند که بدترین اتفاقات هنوز در راه باشد. در این زمینه «یونا یاهاو» شهردار حیفای اشغالی گفت، اسرائیلیها در حیفا بسیار ناامید هستند، شهر خالی شده و ترافیک بسیار کمی وجود دارد. اسرائیلیها از اینکه از خانههایشان بیرون بیایند میترسند و هتلهای شهر در آستانه ورشکستگی قرار دارند.» وبگاه عبری والا در ادامه به نقل از مسئولان حیفا گزارش داد: «شهر حیفا به شهر باران موشکها تبدیل شده و ساکنان این منطقه در یک ترس موجودیتی وحشتناک به سر میبرند و بسیار سرخورده و شاکی هستند. کسب وکارها در ساحل حیفا تعطیل شده و نرخ مهاجرت منفی هم همچنان در حال افزایش است. مسئولان صهیونیست همچنین با انتقاد تند از سیاستهای غلط کابینه و ارتش رژیم اشغالگر در جبهه شمالی تأکید کردند که صدای آژیرهای بیامان در شهر حیفا، خالی شدن خیابانها و آسیبهای مستقیمی که حملات حزبالله به این شهر وارد میکند، بسیار نگرانکننده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 روند کاهشی تورم ادامهدار است
💢 صندوق بینالمللی پول (IMF) چندی قبل طی گزارشی درباره وضعیت اقتصادی کشورمان، رشد اقتصادی ایران را ۳.۷ درصد و میزان تورم در سال کنونی را ۳۱.۷ درصد پیشبینی کرد که ۵.۸ واحد درصد پایینتر از برآورد ماه آوریل است. صندوق بینالمللی پول همچنین پیشبینی کرد، تورم در سال آینده به ۳۰ درصد میرسد و پیشبینی میزان بیکاری نیز ۸ درصد خواهد بود. کاهش تورم ایران در سال آینده یک تحلیل منطقی اقتصادی است که در نتیجه منطقی شدن رفتارهای اقتصادی دولت جدید رخ میدهد، رفتارهایی از قبیل کاهش درآمدهای مالیاتی دولت، شفاف شدن بودجه، خرج نکردن منابع استقراضی صندوق توسعه در هزینههای جاری دولت، انتقاد وزیر اقتصاد از اختصاص ارز ترجیحی به کالاهای غیر ضروری و...؛ این منطقی شدن رفتارها همچنین پیشبینیهای خوشبینانهای را هم درباره روند کاهش تورم رقم زده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ایران کوتاه بیاید!
🇮🇷 «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جریان نشست خبری بار دیگر از جمهوری اسلامی درخواست کرد تا پاسخ رژیم صهیونیستی در حمله به برخی نقاط خاک ایران را ندهد. طبق گزارش وبگاه اطلاعرسانی وزارت خارجه آمریکا، خبرنگاری درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتالله خامنهای مبنی بر اینکه «دشمنان اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند نسبت به آنچه در مقابل ایران و جبهه مقاومت انجام میدهند، قطعاً پاسخ دندانشکن دریافت خواهند کرد» سؤال پرسید. میلر در پاسخ به وی تصریح کرد: «پیام ما به رهبر معظم، همان پیامی است که هفته گذشته شنیدید و این است که نباید بیشتر پاسخ دهد. نباید بیش از این اوضاع را تشدید کند و اگر چنین گزینهای را انتخاب کند، ما به اسرائیل در دفاع از خود کمک خواهیم کرد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔹️ «اصغر جهانگیر» سخنگوی قوه قضائیه گفت: «در استان آذربایجان غربی هشت متهم شناسایی و برای آنها پرونده تشکیل شد.» وی ادامه داد: «سه نفر از این افراد به دلیل ارتکاب جاسوسی برای رژیم اشغالگر با صدور قرار جلب دادرسی به دادگاه معرفی شدند.» جهانگیر افزود: «سه نفر از اعضای این باند علاوه بر جاسوسی در پوشش قاچاق مشروبات الکلی مبادرت به انتقال تجهیزات ترور شهید فخریزاده به داخل کشور کرده بودند که در دادگاه بدوی این سه نفر به اعدام محکوم شدند و پرونده در مرحله فرجام خواهی است. در مورد سایر متهمین شناسایی شده ترور شهید فخریزاده، پروندهای در دادگستری استان تهران مفتوح است.»
🔸️پس از اقدام نخستوزیر رژیم صهیونیستی در برکنار کردن وزیر جنگ این رژیم، منابع از تصمیم او برای برکنار کردن رئیس ستاد ارتش و رئیس شاباک خبر دادند. پایگاه عبری «واللا» از افراد نزدیک به بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی نقل کرد که وی همچنین درصدد برکنار کردن «هرتزی هالیوی»، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و «رونن بار» رئیس شاباک از منصبهایشان است. در اعتراض به برکنار کردن یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، صدها نفر در تلآویو به خیابانها آمدند.
▪️«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت گفت: «اتفاق دانشگاه علوم و تحقیقات فعلاً در مرحله اقدامات درمانی است و پرونده قضایی هم هنوز برای این دانشجو تشکیل نشده است.» به گفته او «بیشتر از اینکه به این موضوع نگاهی امنیتی وجود داشته باشد، نگاه اجتماعی به آن وجود دارد. تلاش میشود مشکل این دانشجو بهعنوان فردی که دچار مشکلی است، برطرف شود. وزیر علوم دو روز پیش گزارشی را در این خصوص مطرح و با دانشگاه آزاد درباره آن صحبت کردند. دانشگاه آزاد به وزارت علوم اعلام کرده است که ایشان متأهل و از همسرش جدا شده و مسیر درمانش در حال پیگیری است.»
🔹️«حجتالاسلام محسنیاژهای» رئیس قوه قضائیه گفت: «مبارزه با مظاهر مختلف فساد از اولویتهای اصلی و اساسی قوه قضائیه است؛ ما بر مقابله ریشهای، تخصصی و همهجانبه با فساد تأکید داریم. یکی از اقدامات ما در دستگاه قضا در حوزه فسادستیزی، شناسایی بسترها و گلوگاههای فسادزا و انتقال این موارد به دولت و دستگاههای مربوطه بوده است. ما در عینِ جدیت در مبارزه با فساد و مفسد، از سرمایهگذاران و فعالان سالم اقتصادی، نهایت حمایت را به عمل میآوریم و امنیت آنان را تأمین میکنیم.»
🔸️جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه «جنایتکاران صهیونیستی ابایی از جنایتهای خود در فلسطین ندارند و متأسفانه بیش از ۲۰ هزار کودک را به شهادت رساندند» افزود: «صهیونیستها توان مقابله با رزمندگان مقاومت را ندارند.» «سردار فدوی» خاطرنشان کرد: «مردم منتظر پاسخ به جنایت صهیونیستها باشند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 بحران در کابینه نتانیاهو
روز گذشته دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، «یوآو گالانت» وزیر دفاع این رژیم، از سمت خود برکنار شده است. این تصمیم پس از ماهها اختلاف شدید میان بنیامین نتانیاهو و گالانت اتخاذ شد. نتانیاهو در بیانیهای اعلام کرد، اختلافات زیادی بین او و گالانت درباره نحوه مدیریت جنگها وجود داشته است. به دنبال این برکناری، «یسرائیل کاتز» به عنوان وزیر دفاع و «گیدون سعار» به عنوان وزیر خارجه جدید منصوب شدند. بحران بی اعتمادی میان مسئولان رژیم صهیونیستی به همراه چاشنی نداشتن استراتژی مشخص امنیتی و سیاسی باعث شده است که اشتباهات محاسباتی رژیم در طول این یک سال به صورت تصاعدی افزایش پیدا کند. رژیم صهیونیستی از ۱۳ ماه قبل جنگ علیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را آغاز کرده و این جنگ همچنان ادامه دارد؛ در حالی که دستاورد یا عایدی مشخصی پس از گذشت این زمان طولانی نصیب صهیونیستها نشده است. نتانیاهو همچنان خواهان ادامه جنگ است، اما گالانت وزیر جنگ سابق رژیم خواهان توافق با حماس برای بازگشت اسیران صهیونیستی از غزه بود؛ چراکه با وجود ادامه جنگ، همچنان حدود ۱۰۰ اسیر صهیونیستی نزد حماس و گروههای فلسطینی در غزه باقی ماندهاند و رژیم منحوس صهیونیستی نتوانسته است با استفاده از عملیاتهای نظامی آنها را آزاد کند.
همچنین این برکناری نشاندهنده شکاف عمیق در کابینه راستگرای نتانیاهوست. گالانت که از حزب لیکود است، بر الزام طلبههای دینی یهودی (حریدیم) به رفتن به سربازی در ارتش رژیم صهیونیستی اصرار داشت. این در حالی است که طلبههای یهودی در سرزمینهای اشغالی به سربازی اجباری نمیروند و نتانیاهو هم از این موضوع حمایت میکند. این اختلافات نشاندهنده شکاف گستردهتر بین ائتلاف راستگرای حاکم در کابینه و ارتش این رژیم است. ارتش مدتهاست اعلام کرده است، ترجیح میدهد به توافقی برای پایان دادن به جنگ و بازگرداندن گروگانها دست یابد؛ اما دیپلماسی فردمحورانه نتانیاهو مانع از آن میشود که این جنگ پایان یابد.
📍 گفتنی است، اندکی قبل از شروع جنگ در غزه، نتانیاهو گالانت را به دلیل اختلاف نظر درباره برنامههای کابینه برای اصلاح سیستم قضایی اسرائیل برکنار کرده بود، اما پس از اعتراضات گسترده شهرکنشینان به سیاستهای اصلاحات قضایی، بنیامین نتانیاهو مجبور شد گالانت را مجدداً به سمت خود بازگرداند. این تحولات نشان میدهد، کابینه نتانیاهو با چالشهای جدی داخلی و خارجی مواجه است و اختلافات داخلی رژیم صهیونیستی در نهایت به بحرانی فزاینده برای رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد.
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🔘 اشتباه محاسباتی نکنیم
روزنامه «اعتماد» طی گفت وگویی با «مهدی شیرزاد» فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان میکند که بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو مذاکره با آمریکاست و در ضمن این گفتوگو جمهوری اسلامی ایران را مانند بسیاری از کشورهای دیگر متأثر از انتخابات آمریکا میداند و اظهار میکند، ما باید منافع خودمان را در انتخابات آمریکا دنبال کنیم. جالب این است که وی در گفت وگوی خود به دشمنیهای آمریکا، بدعهدی این کشور، خوی تجاوزکارانه در حمایت از رژیم صهیونیستی و ... اشاره کرده و از طرفی اذعان و تأیید میکند سیاست خارجی کشور بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار است؛ ولی باز هم بهبود شرایط اقتصادی کشور را به مذاکره با آمریکا گره میزند. به نظر میرسد، در خوشبینانهترین حالت، این فعال سیاسی و تریبوندارهای انتشاردهنده این نگاه دچار خطای محاسباتی شدهاند.
اولاً ایران بارها در سطوح گوناگون با آمریکا مذاکره کرده است، زمانی در قالب گروه 1 + 5 در سطح عالی سیاسی و زمانی در سطح لایههای میانی برای مبادله زندانیان. بنابراین، مذاکره با آمریکا تابویی نیست که عدهای با ایده تابوشکنی خود را سرسلسلهدار مذاکره با آمریکا بدانند؛ اتفاقاً این مذاکرات معمولاً نتایج خوبی نداشته است. سه اصل حکمت و عزت و مصلحت اقتضا میکند به کسی که عهدشکنی میکند، اعتماد نکنیم و حتیالامکان کار را به او گره نزنیم، فرض کنید در یک مبادله عادی فردی در یک تجارت کلاهبرداری کرده است. در این وضعیت شخص متضرر تا جایی که راه دارد دیگر با این فرد تجارت نخواهد کرد مگر اینکه نوعی اجبار یا انحصار وجود داشته باشد؛ این یک فرآیند عقلانی است. حال شرایط امروز کشور را میبینیم؛ آیا ما در شرایط انحصار و اجبار قرار داریم؟ دولت شهید رئیسی به اعتراف اقتصاددانان مختلف، از جمله «آقای لیلاز» اقتصاد به گل نشسته کشور را نجات داد و اقتصاد کشور را به مذاکره با آمریکا گره نزد. گسترش بریکس، یعنی دنیا به این نتیجه رسیده است که باید اقتصاد خود را از آمریکا جدا کرد. نقدهای درون جریانی نشان میدهد، رفع بسیاری از مشکلات در گرو حل نواقص اقتصاد ما در درون است، یعنی مذاکره با آمریکا تنها راه نجات کشور نیست. بنابراین مذاکره با آمریکا در این شرایط عاقلانه نیست. نکته مهمتر اینکه مدل آمریکاییها مذاکره تحت فشار است، مذاکره تحت فشار نه با عزت سازگار است، نه با حکمت و نه با مصلحت. اگر ما یک بار تسلیم مذاکره تحت فشار شدیم، دشمن در همه موضوعات این مدل را دنبال میکند، ایده ترامپ تحت عنوان هنر مذاکره، همین نوع مذاکره است. امروز عدهای با شعار عزت، حکمت و مصلحت برخلاف عزت و حکمت و مصلحت حرکت میکنند. کوتاه سخن آنکه مراقب باشیم با تحلیلهای غلط، مسئولان و مردم بصیر ایران دچار خطای محاسباتی نشوند!
✍️ #علی_کارگر
http://Eitaa.com/e_beman
📌ترامپ از نگاه مقام معظم رهبری
🔸 انتخاب ترامپ
الف."بر خلاف عدهای که در دنیا، برای نتیجه انتخابات امریکا، عزا گرفتهاند یا عده دیگری که شادی می کنند ما نه عزا میگیریم و نه شادی میکنیم زیرا برای ما فرقی نمیکند و هیچ نگرانی هم نداریم و به لطف الهی، برای مواجهه با هر حادثه محتملی نیز آمادهایم".
ب.«خود این انتخاب، نشانهی افول سیاسی آمریکا است؛ سرنوشت سیصد و اندی میلیون جمعیّت دست یک آدمی با این مختصّات، نشانهی افول سیاسی آمریکا است. کسی که در خود آمریکا نسبت به تعادل روانی او، تعادل فکری او، تعادل اخلاقی او این همه حرف هست، وقتی رئیس یک کشوری میشود، نشاندهندهی افول آن کشور است.»
🔹مواضع ترامپ
موضع مقام معظم رهبری درباره ترامپ از بیانات ایشان در دیدارشان با نخست وزیر وقت ژاپن، شینزو آبه پیداست:
"در خصوص آنچه از رئیس جمهور امریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.
...مشکل ما با امریکاییها موضوع تغییر رژیم نیست، زیرا آنها اگر چنین قصدی هم داشته باشند، قادر به اجرای آن نیستند، همانطور که رؤسای جمهور قبلی امریکا، در چهل سال گذشته، برای نابودی جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند اما نتوانستند.
اینکه ترامپ میگوید قصد تغییر رژیم را ندارد یک دروغ است زیرا اگر میتوانست این کار را انجام دهد، انجام میداد اما نمیتواند... جمهوری اسلامی ایران به مدت پنج، شش سال در موضوع هستهای با امریکا و اروپاییها در قالب ۱ + ۵ مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما امریکا زیر این توافق و قرارداد قطعی زد، بنابراین کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافقها زده، مذاکره کند؟
ما با سلاح هستهای مخالفیم و فتوای شرعی من حرام بودن ساخت سلاح هستهای است اما این را بدانید که اگر ما قصد ساخت سلاح هستهای داشتیم، امریکا هیچ کاری نمیتوانست بکند و اجازه ندادن امریکا، هیچ مانعی ایجاد نمی کرد.
انباشت سلاح هستهای نیز اقدامی خلاف عقل است، امریکا به هیچ وجه صلاحیت حرف زدن درباره اینکه کدام کشور سلاح هستهای داشته باشد یا نداشته باشد، ندارد زیرا امریکا، چند هزار کلاهک هستهای در انبارهای خود دارد.
ما این حرف (مذاکره صادقانه) را اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود.
صداقت در میان مقامات امریکایی بسیار کمیاب است.
🔸سرانجام ترامپ
حضرت آیتالله خامنهای در دیداری که خانواده سردار دلها با ایشان داشتند، شهید سلیمانی را یک واقعیت ماندنی و تا ابد زنده، خواندند و افزودند: قاتلان او همچون ترامپ و امثال آن، جزو فراموششدگان تاریخ خواهند بود و در زبالهدان تاریخ گم و گور میشوند، البته پس از آنکه تقاص جنایت دنیوی خود را پس بدهند."
#امام_خامنهای
#انتخابات_آمریکا
#ترامپ
✍ #موسی_سلیمانی
💥 جنگ روایتها؛ استراتژی مقاومت در برابر تحریف تاریخی
در عرصه پیچیده ژئوپلیتیک معاصر، دشمن با ابزار نرم و خزنده خود یعنی "روایتسازی" درصدد تضعیف روحیه ملی و فروپاشی انسجام اجتماعی است. این راهبرد پیچیده، فراتر از جنگ سخت، با هدف القای "باختگرایی" طراحی شده است.
راهبرد اصلی دشمن، تزریق یأس و ناامیدی از طریق بازنمایی انحرافی واقعیات است. آنها میکوشند با مهندسی روانی افکار عمومی، اراده مقاومت را تضعیف کنند. این رویکرد، نوعی جنگ شناختی است که هدف آن تسلیم درونی و فروپاشی اعتماد به نفس ملی است.
مقابله با این تهاجم، نیازمند رویکردی چندوجهی است:
۱. شفافیت و صداقت: بازگویی واقعیات بدون سانسور و مخفیسازی
۲. تولید محتوای راهبردی: تمرکز بر روایتهای امیدبخش و انگیزشی
۳. تبیین دستاوردها: برجستهسازی موفقیتهای نظام و ملت
نکته محوری اینجاست که نباید ضعفها را کتمان کرد، بلکه باید آنها را با رویکردی سازنده و اصلاحی مدیریت نمود. این رویکرد، راهبردی هوشمندانه برای مقاومت فعال است.
دشمن میخواهد روایت شکست را جایگزین روایت مقاومت کند، اما ملت ما با درک عمیق راهبردی، این توطئه را خنثی خواهد کرد. مقاومت فرهنگی، مهمترین سنگر در این نبرد نرم است.
راهکار اساسی، تربیت نسلی آگاه، بصیر و مطالبهگر است که بتواند توطئههای دشمن را در نطفه شناسایی و خنثی کند.
پیروزی نهایی از آن کسانی است که روایت حق را با منطق، استدلال و البته صلابت دفاع میکنند.
✍ #سعید_سپاهی
🔰 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🎉 آیه ای که حضرت زینب درکوفه قرائت کرد💚
♻️ درمیدان مبارزه در مقابل قاعدین همیشه مبارزانی بوده اند که از اسلام دفاع کرده اند
❇️ [سوره مبارکه 3. آلعمران] آيه (154)
يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الْأَمْرِ شَىْءٌ مَّا قُتِلْنَا ههُنَا قُلْ لَّوْ كُنْتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِىَ اللَّهُ مَا فِى صُدُورِكُمْ وَ لِيُمَحِّصَ مَا فِى قُلُوبِكُمْ
✳️ ترجمه
✅ اگر در تصمیمگیرى (براى شیوه جنگ،) حقّى براى ما بود، ما در اینجا كشته نمىشدیم. (به آنان) بگو: اگر در خانه هایتان نیز بودید، آنهایى كه كشته شدن بر آنها مقرّر شده بود، به سوى قتلگاه خود روانه میشدند و(حادثه اُحد) براى آن است كه آنچه را در سینه هاى شماست، خدا بیازماید و آنچه را در دل دارید، پاك وخالص گرداند.
♻️ پيام ها
1⃣ افراد ضعیف الایمان، شكست خود را به عدم نصرت الهى نسبت میدهند. «یقولون لو كان لنا من الامر شى ما قتلنا ههنا»
2⃣ آنهایى كه خودخواهند، توقّعِ قبول نظراتشان را در تصمیمگیریها دارند. «اهمّتهم انفسهم...یقولون لو كان لنا من الامر...»
3⃣ در مقابل قاعدین انسانهای مبارزی بوده اند که همیشه در وسط میدان ؛ در دفاع از اسلام فدا کاری کرده اند «لو كنتم فى بیوتكم لبرز الّذین...»
4⃣ حوادث تلخ و شكست در جبهه ها، یكى از راههاى شناسایى روحیه ها و درجات ایمان در مبارزان راه حق است. «لیبتلى اللّه ما فى صدوركم»
✍#رجبعلی_بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
📌 به مناسبت روز پرستار
🔹 روز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها به پرستار نامگذاری شده است.
سه نکته در این باب شایان توجه است:
1⃣ جایگاه پرستاری در روایات
روایات از پرستاری به نیکی یاد کردند. پاداشهای شگفت انگیزش نشان از اثر بخشی پرستاری در اجتماع است.
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: «مَنْ قَامَ عَلَى مَرِیضٍ یَوْماً وَ لَیْلَةً بَعَثَهُ اللَّهُ مَعَ إِبْرَاهِیمَ الْخَلِیلِ ع فَجَازَ عَلَى الصِّرَاطِ کَالْبَرْقِ الْخَاطِفِ؛ پرستار(مرد یا زن) یک شبانه روز پیش یک مریض باشد، خداوند روز قیامت او را با ابراهیم(علیه السلام) محشور میکند و روی پل صراط راحت رد میشود.
در حدیث دیگری میخوانیم: اگر کسی برای مریض تلاش کند، برای این که مریضی را نجات بدهد چه به نتیجه برسد و چه نرسد خداوند همهی گناهانش را میبخشد.
2⃣ جایگاه پرستاری در بروز و ظهور اصول اخلاق اسلامی
سه اصل عدالت( عمل به تکلیف؛ اعدلوا هو اقرب للتقوی)؛ احسان( احسنوا ان الله یحب المحسنین)؛ مطالبه حق و عدم سلطه پذیری(لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا) از اصول اخلاق اسلامی است.
این سه اصل در زندگی حضرت زینب سلام الله علیها نمود داشت. از بهترین عرصه های بروز این سه اصل جامعه پزشکی و پرستاری است. عمل به تکلیف بر اساس نیاز مردم و فراتر از آن احسان و ایثار به ویژه در دوره کرونا و خدمات علمی و تولید واکسن و دارو برای عدم سلطه پذیری از نمودهای این سه اصل در جامعه پرستاری و پزشکی ایران است.
3⃣. راه رسیدن به این جایگاه؛
رسیدن به جایگاه و پاداش پرستاری شرایطی دارد.
.انگیزه الهی،صبوری،ایمان و تعهد(وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا ذُو حَظٍّ عَظِيمٍ
ﺍﻳﻦ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺷﻴﻮﻩ ﺭﺍ ﺟﺰ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ [ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺧﻮﺩﺳﺎﺯﻱ ﻭ ﺗﺰﻛﻴﻪ ] ﭘﺎﻳﺪﺍﺭﻱ ﻛﺮﺩﻧﺪ ، ﻧﻤﻰﻳﺎﺑﻨﺪ ، ﻭ ﺟﺰ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻬﺮﻩ ﺑﺰﺭﮔﻲ [ ﺍﺯ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭ ﺗﻘﻮﺍ ]ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻧﻤﻰﺭﺳﻨﺪ ;(فصلت،٣٥)
در پرستاری افزون بر موارد فوق انصاف، راز داری و استفاده از فرصتها از شروط دریافت پاداش های پرستاری است.
#زینب_سلاماللهعلیها
#روز_پرستار
✍ #موسی_سلیمانی