سرلشکر محمدعلی جعفری :
سپاه در سیاست فرمانده دارد و زمانی که مقام معظم رهبری میفرمایند من نیروهای مسلح را مدیریت میکنم یعنی تمام حرکات سپاه را زیر نظر دارند و چنانچه کار اشتباهی رخ دهد تذکر میدهند.
وی با بیان اینکه فلسفه وجودی سپاه حفظ انقلاب است و این با نیروی نظامی که تنها برای مقابله با تهدیدات نظامی ایجاد شده متفاوت است، گفت: یکی از تهدیدات جدی جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی خطرات سیاسی است و تهدید سیاسی میتواند انقلاب را از پای دربیاورد و نمونه آن دهه دوم انقلاب و درگیریهای امنیتی سال 78 و فتنه 88 است که مهمترین تهدیدات سیاسی انقلاب بود.
وقتی وظیفه سپاه حفظ انقلاب است پس در مقابل تمام تهدیدات حتی سیاسی میایستد
عمل سپاه تنها نظامی نیست و در مرحله نخست سیاسی و در مرحله بعدی فرهنگی، امنیتی و نظامی است و این به این معناست که باید با تهدیدات سیاسی مقابله کند.
افرادی که در جبهه سیاسی هستند و از فعالیتهای رسانهای در مقابله با جبهه انقلاب نیز به خوبی آگاه هستند میدانند زمانی که سپاه در حال حرکتی است که دست آنها را رو کند و اجازه نمیدهد جریانات سیاسی مخالف انقلاب به نتیجه برسد این عمل سپاه را دخالت میدانند اما سپاه از نظر سیاسی تذکری از مقام معظم رهبری دریافت نکرده اما سیاسیون مقابل جبهه انقلاب با فعالیتهای سیاسی سپاه مشکل دارند.
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
همافزایی مجلس و دولت
با نزدیک شدن به اتمام مهلت یک ماهه حضور رئیسجمهور محترم در مجلس شورای اسلامی برای پاسخ به سؤالات نمایندگان مردم، بر اساس برنامه اعلام شده فردا آقای دکتر روحانی باید در مجلس حاضر شود تا به پرسشهایی که بیشترِ محورهای مطرح شده آنها اقتصادی است و به معیشت مردم مربوط میشود، پاسخ دهد.
اگرچه متن نامه آقای روحانی به رئیس مجلس برای اعلام حضور لحنی گلایهآمیز دارد و سؤال و جواب از خود را به دلیل مراعات نکردن حداقل دو نکته «چارچوب قانون اساسی» و «زمان و شرایط کشور» نامناسب میداند؛ اما به اذعان نامه روحانی و توئیت مشاور فرهنگیاش حضور رئیسجمهور در مجلس و در میان گذاشتن حقایقی از وضعیت امروز جامعه برای مردم میتواند مفید باشد.
نصبالعین قرار دادن بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مردمی سودمندی جلسه مجلس و دولت را مضاعف خواهد کرد: «رئیسجمهور، منتخب مردم است؛ مجلس هم منتخب مردم است؛ هم رئیسجمهور حق دارد، هم مجلس حق دارد، هر دو حقوقی دارند و تکالیفی دارند؛ تکالیف را باید انجام بدهند، حقوقشان و کرامتشان هم باید حفظ بشود. هم مجلس باید کرامت رئیسجمهور را حفظ بکند، هم رئیسجمهور باید کرامت مجلس را حفظ بکند؛ باید همدیگر را حفظ کنند، همافزایی کنند.»
تحقق این سخن و آرزوی درست در گرو الزاماتی است که باید هم مجلس و هم رئیس دولت به منزله دو منتخب مردم ایران به طور جدی مد نظر قرار دهند؛
1ـ هر دو طرف متوجه وضعیت خطیر کشور باشند و از این رفتوآمد در خانه ملت و سؤال و جواب صحنهای ناب از وحدت و انسجام بسازند و توطئههای رسانهای دشمنان، به ویژه آمریکا برای واگرایی در بین مجلس و دولت را خنثی کنند.
2ـ انجام وظایف و تعهدات مطابق با مُرِ قانون از سوی دو طرف مد نظر قرار گیرد. به طور مسلم آگاهی از محدودیتها و مقدورات طرفینی به همان مقدار میتواند به این همگرایی کمک کند که در مسیر تسویهحسابهای سیاسی و جناحی قرار گرفتن واگرایی را تشدید میکند.
3ـ اهتمام و دلسوزی برای حل مشکلات مردم به منزله موکلان هر دو منتخب در اولویت قرار گیرد و هر دو طرف بدانند در صورتی خروجی جلسه رضایتبخش خواهد بود که به برداشتن باری از روی دوش مردم منجر شود.
▼ گزارش روز
وزیران بیدفاع!
پس از آنکه رئیسجمهور به جای خود اسحاق جهانگیری را همراه علی ربیعی به مجلس فرستاد و معاون اول دولت دوازدهم نیز از فرصت خود برای دفاع از وزیر تعاون استفاده نکرد، روز گذشته نیز حسن روحانی ترجیح داد همراه وزیر اقتصاد خود به مجلس نیاید و این بار هم معاون اولش را همراه با وزیر اقتصاد راهی خانه ملت کند تا مانند آنچه درباره علی ربیعی در جلسه استیضاح رخ داده بود، تکرار شود. اسحاق جهانگیری از فرصت دفاع از وزیر دولت استفاده نکرد و نمایندگان رأی اعتماد خود از کرباسیان را نیز برداشتند، در حالی که اطلاعرسانی دقیق درباره حضور نداشتن آقای روحانی در مجلس و همراهی نکردن رئیسجمهور با وزرای کابینهاش در روز سخت استیضاح منتشر نشده است و جدای از اینکه هیچ توضیحی درباره سخنرانی نکردن حمایتی و قرائت دفاعیه اسحاق جهانگیری در صحن علنی مجلس از وزرای در معرض استیضاح و جدا شدن از دولت به مردم داده نشده است! برداشت و نتیجهگیری افکار عمومی و رسانهها از این شیوه برخورد تنها این است که مجموعه دولت و در رأس آن آقای رئیسجمهور خود نیز به این جمعبندی رسیدهاند که عملکرد دولت، حداقل در حوزههای اقتصادی قابل دفاع نیست و حاضر نیستند از اعتبار خود برای وزرای ناموفق دولت هزینه کنند! اما با این تفاسیر و با علم به این موضوع، چگونه ممکن است دولت به جای آنکه خود وارد عمل بشود و نیروهای ناکارآمد را تغییر دهد، این همه صبر میکند تا مجلس وارد عمل بشود! صبر بینتیجهای که هم وجهه دولت در افکار عمومی، اعتبار و مقبولیت آن را کاهش میدهد، هم تاوان عدم مدیریت و اشتباهات مدیریتی را بر مردم تحمیل میکند و هم در نهایت وقت مجلس و هزینههای سیاسی برگزاری جلسه استیضاح و اتفاقاتی مانند آنچه را که در جلسه استیضاح علی ربیعی شاهدش بودیم، رقم میزند!
1ـ سپاه به فعالیتهای اقتصادی ورود نمیکند
سرلشکر محمدعلی جعفری در جلسه پرسش و پاسخ نوزدهمین نشست سالیانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور که در دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار داشت: سپاه در سیاست فرمانده دارد و زمانی که رهبر معظم انقلاب میفرمایند من نیروهای مسلح را مدیریت میکنم؛ یعنی تمام حرکات سپاه را زیر نظر دارند و چنانچه کار اشتباهی رخ دهد، تذکر میدهند. سرلشکر جعفری افزود: دوست و دشمن اقرار میکند که بیشتر فعالیتهای سازندگی به دست سپاه انجام میشود؛ زیرا برخی فعالیتهای عمرانی برای بخش خصوصی به صرفه نیست یا به دنبال سود بیشتری هستند، اما سپاه تنها به دنبال سود نیست و در عرصههای گوناگون فعالیتهای مناسبی انجام شده، اما به خوبی انتقال داده نشده است. وی با اشاره به اینکه سپاه در فعالیتهای اقتصادی ورود پیدا نمیکند و تنها در عرصه سازندگی که فعالیت اقتصادی محسوب نمیشود، فعالیت میکند، افزود: چنانچه سپاه در این مدت فعالیت سازندگی نداشت، کشور به چنین پیشرفتی در این عرصه نمیرسید.
◄ جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حال تهیه و تدوین طرح استیضاح محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن، تجارت و عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی هستند. وکلای ملت معتقدند بیتوجهی به مسکن مردم و نبود سیاستگذاری صحیح در این حوزه از جمله دلایل استیضاح وزیر راه و شهرسازی است. نمایندگان مجلس همچنین سیاستگذاریهای غلط در امر واردات و ارائه ارز دولتی برای واردات کالاهای غیرضرور را از جمله دلایل استیضاح وزیر صنعت و معدن بیان میکنند.
پایگاه ترکیهای «تیآرتی» در تحلیلی سیاست دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در قبال ایران را «بازی با آتش» توصیف کرده و نوشته است، ادامه این سیاست ممکن است او را به سرنوشت «جیمی کارتر» رئیسجمهور آمریکا در دهه ۱۹۸۰ دچار کند.
👈خزر را به روسها بخشیدهاند،
👈فلسطینیها از ما متنفرند،
👈هندیها با نفت ما...
👈سوریها با پول ما...و
👈توریستهای عراقی با زنان ما...؛
اراجیفی هستند هدفمند و درجهت نفرت افکنی!
😏
#هوشیار_باشیم
⭕️تصاویر دو قاضی متخلف منتشر شد
🔹بعد از هشدار صریح رییس قوه قضائیه، پرونده دو قاضی متخلف پس از طی مراحل قانونی با نام روز گذشته مطرح شد امروز نیز عکس این قضات متخلف منتشر می شود.
🌷 #ایران_عزیز | لرستان 🇮🇷
🌟رهبرانقلاب: مردم لر حقیقتاً جواهرند؛ با صفا، درخشان، مخلص، مثل آب زلال و عاشق دین... خدمت به این مردم، خدمت به دین است. ۱۳۷۰/۰۵/۳۱