سردار جوانی معاون سیاسی سپاه:
ما باید پرچمدار بصیرت دینی در حوزه سیاسی باشیم و بصیرتافزایی سیاسی کنیم. اگر میخواهیم در این حرکت موفق باشیم لازمهاش این است که خود ما و این مجموعه برخوردار از چهار ویژگی باشیم؛
1⃣ اول اینکه معنوی باشیم. این تفکر خطا است که میتوان انسانها را هدایت و ارشاد کرد، ولو خود ما هنوز در مسیر نباشیم. ابتدا باید در مسیر قرار بگیریم. این عرض من به این معنا نیست که خدایی نکرده ما در مسیر نیستیم، نه؛ بلکه چون معنویت ذو مراتب است باید با کار و تلاش همواره این بعد را تقویت کرد.
2⃣دوم، داشتن بصیرت دینی و افزودن به آن است. این متوجه مجموعه مسئولان و هادیان سیاسی در سپاه و بسیج است.
3⃣سوم، داشتن روحیه جهادی و انقلابی است و واقعاً هر یک در هر کجایی که هستیم باید از این روحیه برخوردار باشیم. حالا خود این شاخصههایی دارد.
ما اگر بخواهیم در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حکمشان به نماینده ولیفقیه در سپاه، نقش ایفا کنیم، لازمهاش این است که خود ما در این شاخصهها سرآمد، برتر و پیشگام باشیم. در واقع در پاسخ به این پرسش که، اگر بخواهیم در این مسیر در حوزه مشخص بصیرتافزایی توفیق صددرصدی داشته باشیم، چه رویکردی باید داشته باشیم؟ میتوان گفت، باید برنامه ما اثربخش باشد که اگر نبود، یا برنامه اصلاح یا حذف شود. این مطلب از طرف نماینده محترم ولیفقیه در سپاه تصریح و مطالبه شده است.
من الآن برگشتم به مسئولیتی که 18 سال پیش به آن ورود پیدا کرده بودم. در این مسیر باید نگاهمان این باشد که این امکانات، اعتبارات و سرمایه انسانی که در اختیار ما قرار دارد، برای چه کاری باید صرف شود؟ رهبر معظم انقلاب از نماینده خود کار اثربخش و مؤثر میخواهند و تأکید کردند از روحانیون استفاده شود، فرمودند از عالمان عامل و اثرگذار؛ لذا ما هر کاری که میخواهیم بکنیم باید اثربخشی آن را مدنظر قرار بدهیم.
https://eitaa.com/enghelabybemanym
سردار جوانی معاون سیاسی سپاه:
همافق کردن با ولیفقیه یعنی چه؟ ولیفقیه یک منظومه فکری دارد که لازم است تکتک مدیران سیاسی و مسئولان و هادیان با آن آشنا باشند. در مسائل داخلی سیاسی، سیاست خارجی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... چون قرار است که همسو و همجهت با این منظومه باشیم و همچنین چون خروجی کار ما از ارتقای معنویت و بصیرت دینی و تقویت روحیه جهادی و انقلابی در عمل باید ولایتمداری باشد، باید این کار را انجام دهیم.
عشق به ولایت
در تشخیص این اثربخشی هم دو شاخصه مهم است؛ اول اینکه بتوانیم عشق مخاطب را به ولایت و ولیفقیه افزایش دهیم، دوم اینکه اثر این عشق در عمل هم دیده شود؛ یعنی مخاطب عاشق و یاریکننده ولیفقیه باشد. در مسئله عاشق ولیفقیه بودن عمیقاً این اعتقاد را هم داریم که این عشق در امتداد عشق به امام زمان(عج) است و در طول آن عشق به خدا قرار دارد.
همسر شهید حججی یک جمله کلیدی بیان کرد که الهامبخش است. وی گفت؛ «محسنم عاشق امام خامنهای بود.» این عشق را پدر شهید حججی در یک مصاحبه با خبرگزاری تسنیم، این طوری بیان میکند که محسن میگفت یقین دارم که حضرت آقا نائب امام زمان(عج) است. این را گفتم که در ادامه بگویم کارهای ما حداقل باید در حوزه بصیرتافزایی، حججی بسازد و خروجیاش ولایتمداری شود. حاج آقای حاجیصادقی اشاره خیلی دقیقی دارند که رهبر معظم انقلاب، خودشان نمیگویند که ولایتمدار باشید، اما ما باید خودمان این درک را داشته باشیم که خروجی تمام این فعالیتها که بر اساس راهبردهای معظمله است، باید ولایتمداری باشد. نوشتهها، تحلیلها، سخنرانیها و دیگر تولیدات باید در این جهت باشد. خروجی همه کارهای ما در نهایت باید این بحث باشد و اثرگذاری در آن بالا باشد.این ولایتمداری که عرض شد، اول در اوج محبت و عشق به ولی است و دوم این است که این عشق و محبت به ولی، در مقام عمل و حمایت از او وارد شود؛
https://eitaa.com/enghelabybemanym
سردار جوانی معاون سیاسی سپاه:
نکته اساسی دیگر در این مسیر، این است که چرا ما در عملیاتهای دوران دفاع مقدس پیروز بودیم، اما امروز در برخی از کارها موفق نمیشویم. البته در حوزههای دفاعی، امنیتی و منطقهای مثل لبنان، سوریه، عراق و... دستاوردهای ارزشمندی داریم، اما در برخی حوزهها از این نوع دستاوردها خبری نیست؟ حال باید پرسید چه چیزی آنجاست که اینجا نیست؟
✳️قابلیت دریافت نصرت الهی
در اینجا یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه در دفاع مقدس و در جبهههای مقاومت وضعیتی به وجود آمد که باعث شد رزمندگان شایستگی دریافت نصرت الهی را به دست بیاورند. تمام این دستاوردهایی که عرض شد از دفاع مقدس و جبهه مقاومت، همگی ناشی از قدرت الهی است؛ لذا برای به علاوه شدن با قدرت الهی باید زمینهها را فراهم کرد. نهضت روشنگری با هدف بصیرتافزایی و دفع تهدیدات جنگ نرم علیه انقلاب، چه فرقی میکند با عملیاتی که میخواهد خرمشهر در آن آزاد شود؟ فرق آن فقط این است که آن نهضت، نظامی است و این نهضت، فکری و سیاسی. لذا اینجا هم باید تلاش کنیم تا قابلیت دریافت نصرت الهی را در انجام کارها داشته باشیم.
حضرت امام(ره) فرمودند؛ خرمشهر را خدا آزاد کرد و حضرت رهبر معظم انقلاب هم در این راستا میفرمایند که عامل اصلی آزادسازی خرمشهر، باور و اعتماد رزمندگان به نصرت الهی بود، باید این نگاه در کارهای ما به باور تبدیل شود. کار ما تأثیر بر روی ذهنهاست، یا باید ذهنها را در باور سیاسی و اعتقادی صحیح تثبیت کنیم، یا اینکه ذهنهایی را که به اشغال دشمن درآمده آزاد کنیم. این در جنگ نرم اتفاق میافتد. در این میدان نبرد همان طور که عامل اصلی و اول در دفاع مقدس توپ و تانک ما نبود، در اینجا هم تعدد نشریه، رسانه و بولتن نیست، عامل اصلی اخلاص، تقوا، زهد و پارسایی است و آن آمادگیهایی است که انسان را در شرایطی قرار میدهد که از نصرت الهی بهرهمند شود. البته این به این معنا نیست که ما از این مسائل دور بودیم؛ بلکه به معنای تقویت اینها است. به یقین اگر با صداقت و خلوص در این مسیر حرکت کنیم و برای هم همافزا باشیم، حرکت شتابدار در این مسیر خواهیم داشت؛ چرا که «یدالله مع الجماعه»
https://eitaa.com/enghelabybemanym
از رهبران جوان جهان چه خبر؟
خبر کاوه مدنی که پس از سفر نوروزی باز نگشت شاید خبر خوبی نبود. گرچه ما نفهمیدیم در مدت حضورش در ایران چه آورده مشخصی برای محیط زیست ایران داشت اما اگر بخواهیم معذوریت او در بازگشت را بدون ملاحظه بفهمیم باید بگوییم او قربانی تلگرام شد که تصاویر رقص او با خانم های پلنگی پوش را منتشر کردند.شاید ملاحظاتی در پرونده جاسوسی و محیط زیست هم باشد اما اگر برای آن مساله قصد خروج داشت باید زودتر خارج می شد و به خانواده اش هم اجازه خروج نمی دادند تا برگردد.
اما دو روز است بی بی سی با دهها پست اینستاگرامی و برنامه تلویزیونی و گزارش برای این خروج عزا گرفته است و ناراحت است که نظام جمهوری اسلامی از خدمات"پروهشگر برجسته محیط زیست!"محروم شد.حجم ناراحتی غربی ها از نبود او در ایران تردیدی باقی نمی گذارد که باید او را در پروژه"رهبران جوان جهانیYOUNG GLOBAL LEADERS" تعریف کنیم که تعدادی از ماموران حوزه ایران آن اکنون در زندان هستند.تربیت مدیر با استانداردهای حیات غربی برای شرق راهبرد اصلی پروژه"یانگ لیدر" است.بی پروایی یک مدیر منتسب به جمهوری اسلامی در چنین رقصی شاخصی از این تربیت ناهمسو با بوم اولیه این افراد است که تحت فشار فرهنگی محیط پدری خروج را تنها راه رهایی از فشار می دانند .گرچه غرب هزینه آن را از جیب حاکمیت بوم او می پردازد.
عبدا...گنجی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
حکمتهای برخورد نکردن با احمدینژاد چیست؟
حسین عبداللهیفر/ سخنگو و معاون اول قوه قضائیه تأخیر در برخورد با احمدینژاد را حکمت و نه مصلحت نامید. تفاوت میان دو واژه در یک پرونده قضایی، آن هم برای شخصیت سیاسی و مشهور بسیار زیاد است. مصلحتسنجی در این زمینه میتواند دلایلی، مانند ناتوانی در برخورد، ملاحظات سیاسی، امنیتی، احترام خاص، ترس از واکنشهای احتمالی، پیامدهای اجتماعی و... داشته باشد.
اما مفهوم حکمت کاملاً برعکس، هرگونه مصلحتسنجیهای بیمورد را رد کرده و بر مواردی اشاره دارد که ابعاد آن هنوز مشخص نشده است. نکات و مسائلی که زمان از آن پرده برخواهد داشت و در حال حاضر حداقل برای همگان روشن نیست.
پرسشی که در این زمینه وجود دارد، این است که چه مسائل حکمتآمیزی میتواند وجود داشته باشد که برخورد نکردن با احمدینژاد را تا این حد به تأخیر انداخته و شائبه وجود برخی مصلحتسنجی را ایجاد کرده است؟!
اگرچه دستگاه قضایی تاکنون در این زمینه توضیحی نداده و نگارنده هم قصد گمانهزنی درباره حکمتهای سیاسی و حقوقی مدنظر مسئولان قضایی را ندارد؛ اما واقعیت این است که تقاضای برخورد با احمدینژاد از سطح نخبگی و جریانهای سیاسی گذشته است. امروز مطالبه برخورد با وی به دامنه جامعه کشیده شده و برای بسیاری از جوانان قابل
هضم نیست.
زمانی اصلاحطلبان به عنوان مخالفان دیرینه وی خواستار برخورد با وی بودند و به نکاتی اشاره میکردند، از جمله اینکه اگر شخص دیگری جای او بود یا یکی از عناصر وابسته به آنها کارهای احمدینژاد را انجام میداد، با بدترین شکل ممکن با او برخورد میشد. اصولگراها نیز همین اعتراضات را البته با دلایلی متفاوت مطرح میکردند. آنها بیشتر موضوع هزینههایی را پیش میکشند که احمدینژاد هر روزه برای نظام ایجاد میکند، در حالی که برخورد با وی میتواند هزینه کمتری داشته باشد. این در حالی است که:
1ـ برخورد حکمتآمیز و پرهیز از هر گونه تعجیل در این زمینه نشان داده که دایره مطالبهگران برخورد با احمدینژاد هر روز و از پس هر اقدام او وسیعتر شده و برای نظام اسلامی دامنه این مطالبهگری بسیار مهم است؛ چرا که روش نظام در گذشته نیز بر میل عمومی و رسیدن مردم به تحلیل درست دلالت داشته است.
2ـ احمدینژادیها نشان دادهاند که هرچه نظام، صبر و تحمل بیشتری از خود نشان داده، آنها ظرفیت خود را کاهش داده و رفتار سؤالبرانگیز دیگری از خود بروز دادهاند؛ موضوعی که برخورد با وی را منطقی و حقوقی جلوه میدهد.
3ـ نکته مهمتر اینکه روند تندتر شدن مواضع و رفتارهای احمدینژادیها میتواند حکایتکننده تلاش آنها برای برخورد تند باشد که به اصطلاح وادارسازی طرف مقابل به واکنش دلخواه تعبیر میشود. از این منظر، آنها خواستار اقدام شتابزده و پیش از موعد دستگاه قضایی هستند تا نتیجه محاکمات خود را نیز سیاسی جلوه دهند. احمدینژاد به خوبی میداند که ادامه روند کنونی به تنگ شدن حلقه برخورد منجر شده و به زودی نوبت وی نیز فرا میرسد؛ از این رو تلاش میکند این اتفاق را از مسیر طبیعی خود منحرف کرده و اجازه ندهد پرونده وی به شکل حقوقی بسته شود؛ چرا که نه تنها وی را برای همیشه از قدرت محروم میکند؛ بلکه مطرود ملت و تاریخ نیز خواهد کرد و این چیزی است که وی به شدت از آن
بیمناک است. https://eitaa.com/enghelabybemanym
وحشت #اسرائیل از ایران
💢تایمز آف اسرائیل به نقل از مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی:
🔸 اسرائیل میترسد که دولت ترامپ کار خود را در #سوریه تمام شده ببیند، نیروهای خود را از سوریه خارج کند و اسرائیل را با گسترش نفوذ نظامی ایران در سوریه و در پشت مرزهای اسرائیل تنها بگذارد.
🔸مقامات ارتش اسرائیل: اگر روسیه سیستمهای پیشرفته پدافند موشکی را در اختیار سوریه قرار دهد این موضوع میتواند برتری هوایی اسرائیل در آسمان سوریه و لبنان را بر هم بزند.
ملکه الیزابت از سادات است؟!
🔹رییس پژوهشکده انساب قم: این شجرنامه جعلی است
◽️حجت الاسلام رجایی، رئیس پژوهشکده انساب قم در پاسخ به سوالی درباره شجره نامه ملکه الیزابت دوم، ملکه سلطنتی انگلستان که وی را به خاندان اهل بیت(ع) منتسب کرده است، گفت: شجره نامه منسوب به سیادت ملکه انگلستان جعلی است.
◽️شجره نامهای که برای ملکه انگلستان تهیه شده است بسیار ناشیانه جعل شده است؛ چرا که شجره نامه از حیث نسب باید حداقل در حدود ۴۲ نفر باشد و حال آنکه این شجره نامه ساختگی اینگونه نیست.
◽️این مسئله تازه نیست و از قدیم برای افراد ظالم و خبیثی همچون صدام حسین در عراق و قذافی در لیبی نیز کنگرههایی مبنی بر ادعای سیادت برگزار میشد.
سینمای صهیونیستها در هوای آزاد
🔹مجموعه تصاویری از شهرکنشینان صهیونیست در مرز نوار غزه منتشر شده که نشان میدهد آنها با بالا رفتن از برجهای دیدبانی مشغول تماشای تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت تظاهراتکنندگان فلسطینی هستند و به این صحنهها میخندند.
🔹این اقدام موجی از خشم در شبکههای اجتماعی به راه انداخته است.
🔹 تا کنون در پی برگزاری راهپیمایی بازگشت در سه جمعه متوالی، بیش از ۳۰ فلسطینی به شهادت رسیدهاند و نزدیک به ۴ هزار نفر دیگر زخمی شدهاند.