چیز کیک لوتوس🍰🎂
مواد پایه👇
200 گرم بیسکوییت لوتوس
80 گرم کره
مواد کرم👇🏻
1 کیلو پنیرلبنه یا پنیر خامه ای
3 عدد تخم مرغ
1 پاکت خامه (200 گرم)
1 لیوان شکر
1/5 ق غ نشاسته
1/5ق غ آرد
1 عدد پوست لیموی رنده شده
نصف آب لیمو
1 پاکت وانیل
برای روش👇🏻
سس لوتوس یا کرم لوتوس
5_6 عدد بیسکوییت لوتوس
طرز تهیه👇🏻
بیسکوییت ها رو با خرد کن پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و داخل قالب کمربندی سایز 26 سانتیمتری میریزیم و فشرده میکنیم 2_3 دقیقه داخل فریزر میذاریم برای قسمت میانی همه مواد کرم پنیری رو اضافه کرده و هم میزنیم تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و آروم هم میزنیم سپس روی قالب بیسکوییتی میریزیم .کناره های قالب رو با ورق آلومینیومی میپوشونیم و داخل فر با دمای 170 درجه (در طبقه پایین فر یه ظرف آب قرار میدیم این کار باعث جلوگیری از ترک خوردن کیک میشه) بمدت 40_45 دقیقه میپزیم .
بعد پخت وقتی چیز کیکمون به دمای محیط رسید سس لوتوس رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و روش میریزیم و به دلخواه تزئین میکنیم سپس چند ساعت داخل یخچال استراحت داده و سرو میکنیم.
نوش جان😍☺️
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🎀
تکرار کردن یک چیز خوب در ذهن
باعث باور کردنش میشود🌱
و وقتی انسان چیزی را
به اندازهی کافی باور کند
اتفاقات خوب شروع میشوند...💞
روزتون بخیر❤️
🏡 @e_khanevadeh 🏡
✅ هرکه فرزندش بیش، برکتش بیشتر!
♦️ یکی از آموزههایی که در روایات بر آن تأکید شده، این است که فرزند موجب برکت در خانواده میشود.
🔷 برکت عبارت است از فراوانی، رونق، فزونی، سعادت و نیکبختی؛ در این تعریف، برکت شامل مجموعهای از هیجانها، اندیشهها، رفتارها و احساساتی میشود که بهطور وسیع با سلامت و بهداشت روانی خانواده در ارتباط هستند. پس هرچقدر تعداد فرزندان بیشتر باشند، خیر و برکت نیز بیشتر خواهد بود.
🔻 رسولخدا (صلّیاللهعلیهوآله) نیز بیشتر بودن جمعیت را خیر دانسته و بدان افتخار میکنند. ایشان میفرمایند: «ازدواج کنید و بر تعدادتان بیفزایید، همانا من به تعداد شما مباهات میکنم.»
🏡 @e_khanevadeh 🏡
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آژیر خطر حجاب استایل
🔺مثل موریانه ای که چوب رو از درون تهی میکنه، حجاب رو از ماهیت اصلی خودش دور کردن ...
💥کارشون رسیده به اینجا که از تو تخت خواب عکس میذارن
#حجاب_استایل
🏡 @e_khanevadeh 🏡
خانواده آسمانی ۳
12.63M
#خانواده_آسمانی ۳
شما همین دختر یا پسر ،
همین همسر،
همین مادر یا پدر نیستیـــد ⛔️!
تا وقتی خود را در دایرهی این الفاظ معنا میکنید؛
هــرگز قادر به فتحِ قلّهای که مورد نظر خداوند، برای شخصِ شماست؛ نخواهید بود!
💥 پس من چه کسی هستم؟
و چه کسی نیستم؟
#استاد_شجاعی 🎤
#استاد_فاطمی_نیا
#حجهالاسلام_فرحزاد
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🔘 خانواده ترازِ اسلامی
🔸 جامعه سالم در سایه خانواده سالم شکل میگیرد.
🔹 جامعه زمانی در مسیر کمالگرایی، امنیت، رفاه اجتماعی، تولید اندیشه جهانی، رواج زیباییها و... قرار میگیرد که پایه اصلی آن؛ یعنی خانوادهها به درستی شکل گرفته باشند.
✍️ زیرا در این کانون تربیتی است که فرزند به درستی با معیارهای اسلامی تربیت میشود، فکر او پرورش مییابد، اخلاق حسنه را فرامیگیرد و زیباییهای زندگی را میآموزد.
پس از آن، با وارد شدن در اجتماع و جامعه، افراد جامعه را نیز تحت تأثیر خود قرار میدهد و هر کجای جامعه که قرار گیرد، جامعه را با معیارهای اسلامی به پیش میبرد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
❇️ با لبخند وارد شوید...
🔶 برای داشتن خانوادۀ شاد، هنگام ورود به منزل، با لبخند وارد شوید و به همسر و فرزندانتان شادی را القا کنید.
✍️ با خودتان قرار بگذارید که هرچقدر هم که ناراحت هستید و مشکلات و سختیها به شما فشار آورده و روحیۀ شما را متأثّر کرده است، حدّاقل در کنار خانواده شاد باشید.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🔘 همسر صالح، سازنده خانواده سالم
🔸 همسر صالح، مهمترین رکن خانواده ایمانی است؛ خانوادهای که قرار است کارخانه انسانسازی باشد.
🔹در اندیشه امام جواد علیهالسلام، اخلاق، دینداری و امانتداری شاخصههای اصلی برای انتخاب یک همسر شایسته است.
💢 امام علیهالسلام، نبود این سه معیار را، مساوی با خلق فتنه بزرگ در خانواده میداند:
«اگر برای ازدواج کسی نزد شما آمد که از اخلاق و دین و امانتداریش راضی هستید، با او ازدواج کنید و گرنه فساد و فتنه بزرگی پدید خواهد آمد».
✍ این روایت نشان میدهد اگر رکن اصیل خانواده؛ که همسر است، به درستی گزینش نشود، میتواند عواقب و آثار منفی در پی داشته باشد؛ از جمله این پیامدها، تربیت نشدن فرزندان صالح و ایمانی است.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🔘 نام نیک، ماندگارترین هدیه به فرزند
🔸 انتخاب نام نیک برای فرزند، اولین و ماندگارترین هدیه از سوی پدر و مادر به اوست.
✍ والدین باید در انتخاب نام نیک برای فرزند، نهایت تلاش و دقت خود را به کار ببرند تا در آینده موجب سرافکندگی و خجالت فرزند خود نشوند.
💢 بدون تردید، نامی که برای کودک انتخاب میشود، تأثیر دائمی و گستردهای بر زندگی او دارد و ممکن است به سبب نامگذاری نامناسب یا نامتعارف، سالیان متمادی موجب تحقیر، سرافکندگی و تمسخر فرزند در محیطهای اجتماعی شود و بر فرایند رشد و جامعهپذیری او تأثیرات منفی بگذارد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
کارکردهای روانشناختی مردان | حمایتگری
👨🏻مردان موفق کسانی هستند که بتوانند کارکرد حمایتی خود را در جنبههای گوناگون روابط زناشویی بروز دهند. مردانی که از تمام ظرفیت خود برای حمایت از همسرشان بهره میبرند، رضایت زناشویی بیشتری را تجربه میکنند. از مهمترین جنبههای حمایتکنندگی مردان، حمایت عاطفی به عنوان یک نقش است.
👨🏻🏫 به باور برخی از روانشناسان، انسان موجودی دوجنسیتی است؛ به این معنا که زن و مرد، افزون بر اخلاقهای مربوط به جنس خود، خلق و خوی جنس مخالف را نیز به طور ذاتی در خود دارند؛ چرا که در واقع، وجود ویژگیهای جنس مخالف، زمینه سازگاری فرد را با آن جنس فراهم میکند.[1]
👮🏻♂️اگر مردان بخواهند کارکرد اقتدار را که نیاز اصلی آنان نیز هست، به همسر خویش انتقال دهند و از همسرشان زنی مقتدر بسازند، موفق نخواهند بود. زنان نیز اگر بخواهند کارکرد عشق ورزی را به شوهرشان بدهند تا شوهری سرشار از احساس همانند خویش داشته باشند، شکست خواهند خورد.
❌بیدلیل نیست که زنان از زندگی با مردان بسیار احساسی، و مردان از زندگی با زنان قدرت طلب و سلطهجو راضی نیستند؛ از این جهت مرد در کارکرد اقتدار، و زن در کارکرد عشق ورزی نیرومندند.[2]
📚[1]. مسعود جانبزرگی، اساس روانشناختی تفاوت زن و مرد، ص50.
[2]. سید مهدی خطیب، این نقشها واقعی است،
🏡 @e_khanevadeh 🏡
اقتدارطلبی و مهیاکنندگی
👮🏻♂️یکی از کارکردهای مهم مردان، اقتدار است. مردان در روابط خود، عمودی و سلسله مراتبی رفتار میکنند و به تسلط بر دیگران تمایل دارند.[1] مردان خواستار آنند که در نظام خانواده اقتدار بیشتری داشته باشند و مرجع قدرت دانسته شوند. آنان به جایگاه خود بسیار اهمیت میدهند و دوست دارند در رأس هرم خانواده جای داشته باشند و تصمیمهای اساسی و مهم خانواده برعهده خودشان باشد.
👨🏻🍳از دیگر کارکردهای مردان، مهیاکنندگی است. این بدان معناست که مرد دوست دارد خودش کار کند، درآمدی کسب کند و نیازمندیهای خانواده را فراهم سازد.
👷🏼♂️اگر مردی کارکرد مهیاکنندگی را در نتیجه کار و تلاش خود نداشته باشد، احساس مولد بودن و بارآوری را از دست میدهد؛ به همین سبب، پژوهشها نشان داده است که مردان خود را در برابر کار و زنان خود را در برابر دیگران مسئول میدانند.[2]
📚[1] مسعود جانبزرگی، اساس روانشناختی تفاوت زن و مرد، ص50.
[2] همان، ص42.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
| کنترل انرژی کودکان
💠 انرژی فرزندان خود را به سوی خلاقیت سوق بدهید؛ چراکه نتیجه کارهای خلاقانه، افزایش تمرکز و توجه است و خَلق یک چیز، نیازمند دقت زیاد است.
🔸 مثلاً در پارک با توضیحدادن خصوصیت سنگها یا برگها، از آنها بخواهید که همانند آن را بیابند یا اینکه با مواد بازیافتی یا دورریختنی، وسایل کاربردی و تزیینی درست کنند.
🏡 @e_khanevadeh 🏡