🛑 فیلم سینمایی بتمن و جوکر...
🔺در فیلم سینمایی بتمن و جوکر و اکثر فیلم های قهرمان پرور هالیوودی، قهرمانان با به خطر انداختن خود و با نیروهای شگفت انگیز جان مردم را از خطرات و نابودی نجات می دهند؛ جالبتر اینکه متخاصمان و دشمنان آنان همیشه در صدد از بین بردن دنیا و یا به بردگی کشیدن تمام مردم جهان هستند.
شاید در نگاه اول انگیزه این دست از فیلم ها برای سرگرمی (Fun) و هیجان به نظر برسد ولی در پس این داستان های جذاب پیامی نهفته است که آثارش تقریبا هویدا و آشکار است کافی است از چند نفر و یا حتی از خود بپرسید : «به نظر شما ساخت یک مسجد در اولویت است یا یک بیمارستان ؟!» جواب مشخص است _ بیمارستان _ ولی چرا؟ مخاطب ما در این سوال فردی است که در این مرزوبوم زیسته و بزرگ شده، فرهنگی مبتنی بر معنویات ، حال و روز انسان غربی که در مهد ماتریالیست و مادیگرایی زندگی می کند مسلما مشخص است؛ بله این رهاورد فرهنگ غرب و از جمله این دست از آثار است، سوپرمن و بتمن و غیره جان مردم را نجات می دهند واین امر در فیلم تقدیس و بزرگنمایی می شود.
ولی در فرهنگ شرق از غرب آسیا گرفته تا شرق دور، قهرمانان همیشه مظهر و تجلی معنویات (در اشکال مختلف) بودهاند و به واسطه معنویات و اتصال به این امور هم جان مردم را نجات دادهاند. و صد البته این مسئله در فرهنگ ایرانی اسلامی بمراتب پر رنگ تر و اصیل تر و چه بسا رکن اصلی قهرمانی و متمایز شدن افراد از سایرین است ، اینجاست که نجات جان دیگران یک امتیاز و برتری شگفتانگیز نیست یک توفیق الهی است که خداوند آن را به هرکس عطا نمی کند.
فیلم های قهرمان پرور هالیوودی همگی بر گرفته از نهیلیسم است که هیچ ارزشی را در جهان شایسته ارزشمندی نمیداند مگر کمک به دیگران آن هم نه به خاطر معادی و یا پروردگاری بلکه برای ثبت لحظه خوش در زندگی سرتاسر پوچ، بی معنا و کسل کننده.
ولی وجود فطرت، نظامات فطری و وجود غیرقابل رد مجموعه معنویات ناخودآگاه از دل همین آثار بیرون می زند؛ جوکر دو کشتی مملو از سرنشین، یکی زندانیان و دیگری شهروندان را به گروگان گرفته و هر دو کشتی را بمب گذاری کرده و کلید هر بمب را در کشتی دیگری گذاشته و این سرنشینان هستند که باید زود تصمیم بگیرند _ اگر هر گروه کلید بمب را بزند کشتی گروه دیگر منفجر و خودشان نجات پیدا می کنند _ دیگر از کسی کار بر نمی آید حتی «بتمن»، قهرمان و ناجی داستان، و اتفاق عجیبی در نهایت رخ می دهد، هر دو گروه از نابود کردن گروه دیگر صرف نظر می کنند، حتی با وجود عواقب جبرانناپذیری که خواهد داشت، اقدام هر دو گروه باعث نجات همگی می شود و جوکر از قصد خبیث خود ناکام می ماند. در این صحنه «بتمن» نماد «اصالت دادن به جان» (و رد معنویات و یا لااقل کم اهمیت نشان دادن آن) مستأصل و ناکارآمد است و و «وجدان» بیدار آحاد مردم (یا همان فطرت) است که جلوی این پیش آمد ناگوار را میگیرد؛ اعترافی سخت و ناخواسته، بله این معنویات بوده که تمام نسل بشر را از ازل تا امروز از نابودی نجات داده و چه بسیار که انسانها برای حفظ آن جان خود را به خطر انداختهاند.
این دست از آثار می خواهند چشم و گوش و ضمیرناخودآگاه مخاطب خود را عادت به اولویت دادن به مسائل مادی و نجات آنها سوق و تلاش و جانفشانی برای معنویات را در ذهن کمرنگ و از درجه اولویت ساقط کنند؛ و دریغ و صد افسوس از قهرمانان واقعی، همان اولیای الهی که چه رشادتها و جانفشانی های کردند که چراغ انسانیت روشن بماند طوری که هنوز چشمه سار هدایتشان خروشان و از پی گذر ایام نه از خروش ایستاده و نه زرق و برق و طمطراق قهرمان های پوشالی از وجوب شان کاسته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر خوبی دیدی به زبان نیاوردی بدون تو حسودی!!
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی| #کلیپ
🔰شماره 1
🎥مردی بنام اتو ...
▪️ آمریکا مهد لیبرالیسم؛ اگر قادر به نگهداری همسر و فرزند و یا سایر اعضای خانواده خود نباشید به شما کمکی نمی شود بلکه آنها را در مراکز نگهداری گذاشته و از شما جدا می کنند.
▫️اگر والدین به هر علت قادر به نگهداری فرزند نباشند شاید با وجود پدر و مادر و یا یکی دیگر از اعضای خانواده که قابلیت حضانت فرزند را داشته باشد، فرزند به خانواده دیگری واگذار شود چون طبق قانون رابطه خونی چندان شاخصه مهمی برای این کار نیست و تربیت شدن به عنوان یک «شهروند خوب» مهمتر است ...!
▪️در این میانه آدم های مریض، بد سرپرست و غیره چرا باید یک خانه را اشغال کنند در صورتی که میتوان آن را به دیگران واگذار و آن را به صورت اقتصادی مجددا مولدسازی کرد...!
▫️اینها حاصل نگاه لیبرال به جامعه است که در این سکانس کوتاه به نمایش در آمده. خوش شانسی این خانواده فقط کمک همسایه خوش قلبی به نام "اتو" است که با زیرکی دسترسی غیرقانونی شرکت خانه سازی را رسانهی و غصب خانه را ناکام می گذارد ولی در دیالوگ های بعدی خبرنگار می گوید این شرکت از این ترفند بسیار استفاده کرده و این هم چشمهی دیگری از جامعه پول و ثروتزده آمریکا است.
▪️امید که جهادگران عرصه تبیین با استفاده از این دست آثار تفاوت فاحش فرهنگ غربی و واقعیت های جامعه ایرانی را هر چه بیشتر به نسل جوان بنمایانند.
#سینما
#فیلم
✍️سید ابوالفضل موسوی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
🛑وبینار بررسی «یووال نوح هراری و داروینیسم جدید» با محوریت بررسی انیمیشن دایناسور خوب ، ران معیوب و فینچ
🎙ارائه دهنده: سید ابوالفضل موسوی _ پژوهشگر سینما
🕰 زمان سه شنبه 5 اردیبهشت 1402، ساعت 20
🔻لینک قرار👈
https://gharar.ir/r/9473d7ea
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️مصاحبه ای بسیار جالب، حتما تا آخر ببینید و منتشر کنید!!!
💥پاسخ یک انگلیسی تازه مسلمان شده به این سوال که:
چرا بچههای ما بجای الگو قراردادن پیامبر و یارانش، اَبَر قهرمانان غربی رو الگو قرار میدهند؟!
🔹این خانم از مخدر خطرناکی صحبت میکند که متأسفانه ما پدر و مادرها در اختیار فرزندانمان قرار میدهیم و توقع داریم که عکسش را نتیجه بگیریم و ...!!!
http://Zil.ink/BehzadZare
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای هفتم صحیفه سجادیه با نوای کربلایی مجتبی مهدی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرآن خوندن حقیقی
#استادالهی_قمشه_ای••✾🌻🍂🌻✾••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر واقعی تعقیب بالگردهای دشمن توسط #شهید_شیرودی به همراه صدای شهید به مناسبت سالگرد شهادت این عقاب آسمان ایران
eitaa.com/seghal | ایتا
hafez_13.mp3
21.96M
جلسه سیزدهم دوره دوم گفت و گو با حافظ، در این جلسه ادامه بحث تقابل عقل و عشق مطرح شد. سپس در ادامه جلسه، سیدعلی میرفتاح غزل ۳۲۷ را که قبلا معرفی کرده بود خواند و درباره آن بحث کرد:
مراعهدی است با جانان که تا جان در بدن دارم/هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
هدایت شده از عصر زنان
38.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
▪️شامگاه ۸ اردیبهشت در سبزوار، «حمیدرضا الداغی» که منتظر بازگشت فرزند خود از کلاس بود، متوجه ایجاد مزاحمت و درگیری چند تن از اراذل با دو دختر جوان شده و در اقدامی شجاعانه و غیرتمندانه، بلافاصله برای نجات دختران اقدام میکند که مورد حملهی ناجوانمردانهی اراذل از پشت سر و روبرو قرار میگیرد و به دلیل شدت جراحات وارده به قلب و خونریزی زیاد ساعتی بعد در بیمارستان به شهادت میرسد.
🖇 «من ناموس کسی نیستم»
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 فیلم یکی از دیدارهای خصوصی مرحوم صابری با آیتالله خامنهای
🔻رهبر انقلاب: مرحوم صابری (گل آقا)؛ نمونه طنزپرداز متعهد است. او در زمان ریاست جمهوری معاون فرهنگی بنده بود
🏷 سالگرد درگذشت مرحوم کیومرث صابری
💻 Farsi.Khamenei.ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 فیلم سینمایی آبی و سیاه...
محصول ۲۰۱۹ آمریکا؛ شرحی بر واقعیت های زیر پوست شهرهای آمریکا
پخش شده از صدا و سیما
🛑 فیلم سیاه و آبی (پخش شده از صدا و سیما)
🔺 داستان فیلم زن پلیس آفریقایی آمریکایی تازهکاری را دنبال میکند که بصورت اتفاقی به افسران فاسد برخورد میکند که در حال کشتن یک فروشندهٔ مواد هستند، و این اتفاق با دوربین روی لباسش ضبط میشود. او می گریزد و پلیسهای فاسد به دنبال او. این تعقیب و گریز به قدری ادامه پیدا می کند که این مامور پلیس متوجه می شود نه تنها تمامی ماموران پلیس بلکه مسئولان شهر هم همگی فاسد و با باند های تبهکاری همدست هستند، که به نظر فقط این مامور تازه وارد است که از این ماجرا بی اطلاع است و مردم همگی وحشت زده، به این وضعیت خو گرفتند.
🔺چهره دهشتناک و واقعی بعضی از شهرهای کمتر مهاجر نشین آمریکا (البته نه مهاجران نسبتاً فقیر، چون قاطبه جامعه آمریکا را مهاجران تشکیل می دهند)؛ بسیاری از مهاجرین که با بورسیه های تحصیلی و یا ثروت های هنگفت در آمریکا و بعضی از شهرهای مهاجر پذیر زندگی می کنند تصویر دیگری را از آمریکا ترسیم می کنند ولی شهرهای نسبتا کوچکتر و غیر مهاجر پذیر و غیر مرفه، چهرهی غیر از آنچه در این فیلم به نمایش گذاشته می شود را ندارند. این واقعیت و جریان اصلی زیر پوست خیلی از شهر های آمریکاست...
#طیف_سوم
🛑 فیلم سینمایی پول دیوانه (پخش شده از صدا و سیما)
🔺در این فیلم سه زن که در یکی از ادارات بانک کار می کنند به پول های و اسکناس ها دسترسی پیدا می کنند و با سرقت بسیاری از آنها طی ماجراهایی به ثروت هنگفتی دست پیدا می کنند
🔺حلاوت و شیرینی ماجراهای که برای این سه زن و خانواده هایشان می افتد باعث می شود به راحتی عذاب وجدان و تلخی مال حرام از ذائقه انسان برود؛ چه ساده مال حرام را تحصیل می کنند و با چه نشاطی بدست آوردن آن را جشن می گیرند.
🔺این مصداق کامل زندگی لیبرال است؛ به هیچ چیز مقید نباشی، نه خدا و معنویات، نه کشور و خانواده، و نه به خود و ماهیت انسانی، که آن را به همین راحتی در فیلم ها اینچنین شیرین و دلچسب نشان داده می شود
یه کم فکر...
🛑 فیلم سینمایی دنیای بدون دزد (پخش شده از صدا و سیما) 🔺محصول ۲۰۰۵ چین نماد فرهنگ شرقی...
🛑 فیلم سینمایی دنیای بدون دزد (پخش شده از صدا و سیما)
🔺جوان ساده دل روستای اولین حقوق خود را دریافت کرده و راهی شهر و روستا خود می شود. فیلم ماجرای دو گروه تبهکار را به تصویر می کشد که قصد تصاحب پول پسرک را دارند. یک گروه زن و شوهر جیببر که در آستانه پدر و مادر شدن هستند و گروهی دیگر؛ مرد و همسر جیببر در معذوریتها های اخلاقی از دزدیدن پول پسرک منصرف می شوند و با گروه دیگر درگیر می شوند و در نهایت مرد همچون یک قهرمان جان خود را در این راه فدا می کند.
🔺پسرک ساده دل بخاطر فداکاری مرد و زن جیببر تا انتهای سفر اصلا متوجه حضور تبهکاران و ساعت ها کشمکش ها برای دزدیدن پولش نمی شود. بازی زیبای کنگ فو ، زمینه فیلم را شرقی تر و دوری از احساس رقابت با فیلم های هالیوودی (مشکل بعضی از فیلم های چینی) فضای دلپذیر و خاطر انگیز را از فیلم در ذهن مخاطب به یادگار می گذارد.
🔺بله این فرهنگ مشرق زمین است که ارزش های انسانی ارزش جان سپردن را دارند و در آن عاطفه و عشق زنده و پابرجا است بر خلاف فیلم های غربی لیبرال زدهی خالی و تهی از انسانیت که نه ارزش انسانی در آن مانده نه ارزش های انسانی، چه بسا که تلاش برای آنها حماقت است چه برسد به جانفشانی و فداکاری؛ جان فشانی نه برای پول پسرک بلکه برای اعتقاد او که فکر می کند "در دنیا هیچ دزدی وجود ندارد" .
🔖 روزی که ۱۴۴۰ دقیقه هست و ما نتونیم ۱۰ دقیقه قرآن بخونیم، یعنی محرومیت ما
📖 قرآنی که معجزه هست و کتاب سعادت دنیا و آخرت برای ما و حتی غیر مسلمونا هم ازش بهره مند هستند...
#خواندنی_ترین_کتاب_دنیا
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
🔸 #معرفی_کتاب «مادران رسانهای، پدران دیجیتال»
🔸 کتاب مادران رسانهای، پدران دیجیتال نوشتهٔ یلدا اولز و ترجمهٔ راضیه نیکطلب است و انتشارات اگر آن را منتشر کرده است. این کتاب به والدین و مربیان میآموزد که در برابر سرعت پیشرفت تکنولوژی چگونه با فرزندان خود رفتار کنند و رویکردی نوین و علمی به فرزندپروری در عصر دیجیتال دارد.
این کتاب را از طاقچه دریافت کنید.
https://taaghche.com/book/120184
•┈•••✾•🌾🌼🌾•✾••┈•
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
#اختصاصی| #تحلیل
🎥 شکل گیری تمدن غرب
▪️طبيعي است که زیست بومِ تهيه کنندگان وکارگردانانِ انيميشن ها و فيلم هاي مطرح هاليوودي، مسيحيت و یهودیت امروزي است که جهانِ خلقِ آثار پویانمایي شاخص غرب مي باشد؛
▫️منظور از تمدن غرب یا تمدن مدرن، تمدني است که پس از رنسانس با محوریت اومانيسم)انسان خدا انگاري( و نقد مسيحيت، از شمال ایتاليا و جنوب فرانسه آغاز شد و کمکم از وجوه ادبي و هنري به سمت وجوه فلسفي رفت و سپس تکنولوژي مورد نظر خود را ایجاد کرد و سيستم فکري و اقتصادي و سياسي خاصي را در جهان پيگيري کرد و پيشرفت را منحصراً در غربي شدن دانست (سایر تعاریف پيشرفت در مباحث فلسفه تاریخ را از رسميت انداخت).
▪️البته اگر با دید تحقيقي به پایه هاي شکلگيري این تمدن دقت شود، تأثير اندیشه هاي قرون وسطي بر جهان مدرن غيرقابل تردید است.
▫️مسيحيت ممسوخي که در قرون وسطي در جریان بود، ممزوجي از اساطير هِلني و بابلي و رومي و ميترائيسم و گنوستي سيزم و فلسفه هاي نوافالطوني و رواقي و اپيکوري بود و همچنين آميخته به نوعي یهودزدگي و کاباليسم بود که توضيح مختصري از هر کدام از این موارد و بازتاب آن در آثار توليدي ایشان خواهد آمد.
▪️ یهودیتي که در قرون 14-16 در اروپا رواج داشت نيز، مرکب از عناصر گنوسي و هلني و فرهنگ نژادِ یهودي بود و از معنا تهي شده بود و متاثر از کاباليسم خاص آن دوران بود.
✍️استاد محمد حسین فرج نژاد
#سواد رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh