گزارش تصویری||📸 حجت الاسلام و المسلمین آقای روح الله میرزایی قائم مقام دبیر و معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی دیدار کرد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۵
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: اساس امر به معروف و نهی از منکر بر اساس حب است
💠 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند در دیدار با قائم مقام دبیر و معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: اهم فضائلی که بقیه واجبات به آن اقامه می شود امر به معروف و نهی از منکر است، لذا برابر متن قانون اساسی، از فرصت نظام مقدس جمهوری اسلامی باید برای احیاء این فریضه الهی استفاده کرد.
🔶 احیاء امر به معروف و نهی از منکر شامل همه و از جمله خودمان می شود که نباید نسبت به آن بی تفاوت باشیم.
🔷 به سرمنزله مقصود رسیدن از طریق قانون امکان پذیر است حال میخواهد قانون فطرت و یا قانون عقل، شرع، علم، اخلاق، وجدان و یا سیاست باشد.
🔶 امروز در شرایطی هستیم که دشمن می گوید همه گزینه ها را برای مقابله با ایران اسلامی بر روی میز داریم، که مسلما گزینه های مبارزات نرم فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بسیار خطرناک تر است.
🔷 برای اینکه دشمن نتواند جامعه ما را فاسد و گمراه کند و از چارچوبهی قانون عقل و شرع و ارزش ها خارج نکند، باید یک نوع عمل بازدارنده در قالب های زیبای بصیرتی و روشن نمودن اذهان، انجام شود.
🔶 امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله ناشناخته نیست بلکه یک مسئله قابل تعریف است که اساس آن بر اساس حب است.
🔷 بیش از هر فردی، پیغمبران، ائمه اطهار و علما جامعه را دوست دارند زیرا خیر جامعه و مردم را می خواهد، لذا باید این فریضه الهی اجرا گردد و جلوی مفاسد گرفته شود.
🔶 شرط امر به معروف و نه از منکر، تجویز تأثیر است، لذا باید شرایطی فراهم گردد که موثر و بازدارنده باشد.
🔷 اگر چنانچه حواشی امر به معروف و نهی از منکر کاسته شود و تعریف صحیحی از آن صورت گیرد، هیچگونه اختلاف نظری وجود نخواهد داشت.
🔶 باید امر به معروف و نهی از منکر احیاء گردد زیرا نسخه درمان کلی که برای جامعه نوشته می شود، همین واجب الهی است که بر اساس حب است.
📆 ۹۹/۰۷/۰۵
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
گزارش تصویری||📸 حجتالاسلام آقای علی نسائی دادستان عمومی و انقلاب بیرجند با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی دیدار کرد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۶
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅ ولنگاری و نفوذ سبب سلب امنیت جامعه می شود/ آن کسی که ولنگاری کرده و امور را رها می کند، دوست مردم نیست/ تنها راه مقابله با ولنگاری و نفوذ، نظارت و قضاوت سریع و موثر است
💠 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند صبح امروز در دیدار با حجتالاسلام علی نسائی دادستان عمومی و انقلاب بیرجند گفت: اگر عدل پیاده شود همهی مردم احساس امنیت خواهند کرد، اما اگر بی عدالتی باشد فقط افراد خائن احساس امنیت می کنند.
🔶 اگر ولنگاری هایی در سلسله مراتب، افراد، مدیران و رئسا احساس نشود، همه به مانند قطعات یک ماشین فعال، کارهایشان را درست انجام می دهند، اما اگر سهل انگاری و نفوذ صورت گرفت، امنیت خود به خود از بین می رود.
🔷 آنچه در قوه قضائیه بسیار کارآمد است مسئله پیشگیری است، یعنی به گونه ای با چشم باز و با دقت لازم در مدیریت جامعه عمل شود که افرادی که بالقوه شرایط فساد دارند، جرات نکنند به جلو آیند و امور را مختل کنند.
🔶 در فرمایشات اخیر آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه که الحق باید هم خدا را شکر کنیم و هم بر این آقای بزرگوار دعا کنیم که بسیار مایه امیدواری مردم شده اند و با وجود مغتنم این شخصیت بزرگ و همسو شدن همه پیکره و زیرمجموعه قوه قضائیه با تِز ایشان، این معنی اش همان است که فرصت برای افراد فرصت طلب نخواهد ماند.
🔷 آن کسی که ولنگاری کرده و امور را رها می کند، دوست مردم نیست بلکه دشمن مردم است و این همان هدفی است که دشمنان دنبال می کنند و تنها راه مقابله با آن این است که هم نظارت قوی شود و هم قضاوت سریع و موثر باشد.
🔶 اگر بخواهد امور اقتصادی و سرمایه گذاری رونق گیرد و چرخ کارخانجات و مراکز تولیدی بچرخد، شرط اولش ایجاد امنیت است.
🔷 این کشور با این امکانات و مردم خوبی که دارد، مدیریتش مشکل نیست و به بهترین وجه قابل اداره است.
🔶 آنهایی که یا اهلیت ندارند و یا در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها تحت نفوذ بیگانه هستند باید اصلاح گردند.
🔷 امیدواریم که مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و در فاصله نه چندان دور و با انتخاب اصلح و خوبی که مردم خواهند داشت و با یک قوه مجریه تازه نفس و موثر، بیماری های اخلاقی، سیاسی و روانی پشت سر گذاشته شود و در گام دوم انقلاب به عنوان نمونه، جامعه اسلامی در سطح بین المللی بدرخشد و حجت را بر انسان ها تمام کند.
📆 ۹۹/۰۷/۰۶
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
۱) گزارش تصویری||📸 جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۶
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
۲) گزارش تصویری||📸 جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۶
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
گزارش تصویری||📸 سخنرانی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی هوا و فضای سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی.
📆 ۹۹/۰۷/۰۷
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خطاب به فرماندهان سپاه پاسداران: اگر جلوی دشمنان و تفکر لیبرال دموکراسی غرب را نگیرید راه سعادت بشر برای همیشه بسته خواهد شد/ راه مقابله با دشمنان همان راهی است که سپاه پاسداران انتخاب کرده است/ جواب زور دشمن را با قدرت بدهید نه با لبخند و چاپلوسی
💠 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند در دیدار با کارکنان نیروی هوا و فضای سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس گفت: تفکر لیبرال دموکراسی غرب از انسان تعبیر به حیوان اقتصادی می کند و خوب و بد، درست یا نادرست و حق و باطل برایش معنا ندارد، لذا هر چیزی که توجیه اقتصادی داشته باشد برای این تفکر درست است، حال می خواهد قتل عام، هتک ناموس و از بین بردن بشر و ویران کردن کشورها باشد.
🔶 کشورهای غربی، دولتی به معنای صحیحش ندارند، بلکه آنها مهره ها و عناصر طبقاتی سرمایه دارانی هستند که در قالب های فرمول نمایشی قرار گرفته اند و موظف هستند که ایده های سرمایه داران را در جهت سلطه انجام دهند.
🔷 علامت نفوذ دشمنان فاسد کردن مردم است، استعمارگران انواع شگردها، فریب ها و سازش کاری ها را در دستور کار خود قرار داده اند و در هرکجا که ورود پیدا می کنند نیز ابتدا سعی دارند تا انسان ها را فاسد کنند.
🔶 دشمنان ممکن است با ده ها واسطه، بر روی تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها تأثیر بگذارند، لذا حقوق های نجومی، اختلاس ها، دزدی ها و رشوه خواری ها طرح و برنامه دشمنان است.
🔷 جهاد شما در راه خدا و حفظ ایمان، ناموس و ارزش های مردم یک بحث است اما کار شما تنها در چارچوبه ارزش ها خلاصه نمی شود، بلکه برای نجات نوع انسان که محبوب خدا است، جهاد می کنید.
🔶 اگر شما و امثال شما جلوی دشمنان و تفکر لیبرال دموکراسی غرب را نگیرید و آن سلطه جهانی حاصل گردد، یقین بدانید که برای همیشه راه سعادت بر بشر بسته خواهد شد.
🔷 شما همانند سدی در برابر هجوم بدتر از مغول تفکر سرمایه داری لیبرالی هستید، هیچ آفتی برای بشر بدتر از سیستم سرمایه داری لیبرال نیست.
🔶 علاج مهار سیستم سرمایه داری لیبرال دموکراسی غرب این نیست که با او مذاکره گردد، ما همواره گرفتار دو زاویه مشکل خیز هستیم یکی شیطان های آنچنانی و دیگری ابله های اینچنینی که هرگاه شیطان، شیطنت می کند این ابلهان می پذیرند.
🔷 مقابله با دشمنان تنها یک راه دارد و آن راهی است که شما انتخاب کرده اید، لذا با ایمان به خدا بر روی پای خود و استعدادهای خود بایستید و جواب زور آنها را با قدرت بدهید زیرا با لبخند و چاپلوسی نمی توان جوابشان را داد.
🔶 اینکه شخصیتی همچون امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند که من دست و بازوی شما نیروها را می بوسم تعارف نیست بلکه یک واقعیت است، این دست ها و بازوها بسیار ارزشمند هستند زیرا نوع بشر را نجات خواهند داد و امیدواریم خداوند متعال به ما نیز شایستگی دهد که بر دست و بازوی شما بوسه بزنیم و بر وجود شما دعا کنیم.
📆 ۹۹/۰۷/۰۷
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
گزارش تصویری||📸 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی شب گذشته از نمایشگاه ” اقتدار چهل ” که به مناسبت هفته دفاع مقدس در حسینیه جماران بر پا شده بود بازدید کرد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۸
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅ تبیین درس های دفاع مقدس به نسل جوان جزء ضروریات است/ دفاع مقدس به معنای حقیقی کلمه، بزرگترین دانشگاه است.
💠 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند شب گذشته در بازدید از نمایشگاه " اقتدار چهل " که به مناسبت هفته دفاع مقدس در حسینیه جماران برپا شده بود، در غرفه بسیج دانشگاه فرهنگیان ضمن تقدیر از برپایی این غرفه و محتواهای ارائه شده در آن گفت: دفاع مقدس بزرگترین درس و بزرگترین دانشگاه است.
🔶 شهدا به همه درس دادند، کار شما بسیار جالب و به روز بود زیرا دانستن و تبیین درس های دفاع مقدس به نسل جوان جزء ضروریات است که امیدواریم خداوند متعال به شما نیز جزای خیر دهد.
🔷 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در ادامه بازدید در غرفه محصولات فرهنگی نیز گفت: مسئله لباس یک مسئله بسیار مهمی است.
🔶 یکی از شکایات مردم این است که لباس خوب در بازار پیدا نمی شود فلذا باید برای این معضل فرهنگی فکری اساسی کرد.
🔻 وی همچنین از غرفه های بسیج سازندگی با محوریت معرفی تولیدات و صنایع دستی بازدید به عمل آورد و از برگزار کنندگان نمایشگاه تقدیر و تشکر و برای آنها اجر معنوی درخواست کرد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۸
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
گزارش تصویری||📸 فرمانده جدید مرکز آموزش مرزبانی محمد رسولالله(ص) بیرجند با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی دیدار کرد.
📆 ۹۹/۰۷/۰۸
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj
✅ مراکز آموزشی نیروهای مسلح، برای جوانان در جهت تربیتی، روحی، اخلاقی و بدنی بسیار سازنده است
💠 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند در دیدار با فرمانده جدید مرکز آموزش مرزبانی محمد رسولالله(ص) بیرجند گفت: اصولا نیروی انتظامی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به خاطر مسئولیت های مختلفی که بر عهده دارد از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
🔶 نیروی انتظامی در انجام مسئولیت های خود و همچنین ارتباطات مستقیمی که با مردم دارد، به خوبی عمل می کند.
🔷 با توجه به اینکه محیط خانه یک محیط عاطفی است و غالبا امور سلیقگی اداره می شود لذا جوانان برای ورود به جامعه و مفیدبودن در آن، تجربه کافی را ندارند و خام هستند، فلذا جوانان در مراکز آموزشی غیر از تعلیمات نظامی، شرعی، عقیدتی و حفاظتی، نظم در زندگی را فرا می گیرند.
🔶 برنامه های مراکز آموزشی برای جوانان در جهت تربیتی، روحی، اخلاقی و بدنی بسیار سازنده است، مراکز آموزشی نیروهای مسلح، جوان های کشور را به روز می کند و به آنان تجربه کافی می آموزد، لذا درس واقعی در این مراکز داده می شود.
🔷 همچنین جوانان در این مراکز آموزشی بسیاری از هوشیاری های اطلاعاتی، حفاظتی و آگاهی های دینی و اخلاقی که بخش های نامرئی آموزش است و در زندگی بسیار موثر می باشد را فرا می گیرند.
🔶 دستاوردهایی که جوانان از مراکز آموزش نیروهای مسلح برای خود، خانواده و زندگی اجتماعی می برند، غیر از مواد تعلیمات نظامی است، لذا باعث می شود تا کارا، مفید، هوشیار و بیدار باشد.
🔷 اقدامات گسترده نیروی انتظامی مصادیق امر به معروف و نهی از منکر شرعی است، خدمت شما به جامعه، بهترین توفیقی است که امروز خداوند متعال به شما عنایت کرده است.
🔶 آنچه از دستانتان ساخته است برای مردم انجام دهید و به آنها خدمت کنید زیرا این اقدامات، خدمات راستین به جامعه، دین و فرهنگ است.
📆 ۹۹/۰۷/۰۸
◀️ عضویت در کانال👇👇
❇️ @ebadi_khj