8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این چینی ها حتی نمیذارن مرغاشون تنبل بار بیان 😅
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
بعد از عملیات وعده صادق ۱ شاهد کاهش نرخ ارز در بازار بودیم اما حالا بعد از عملیات وعده صادق ۲ شاهد افزایش نرخ ارز هستیم . اتفاق خاصی نیفتاده فقط دولت عوض شده و مردم گرفتار مدیرانی شده اند که به هر بهانه ای دنبال گران کردن معیشت ملت هستند....
با مردم صادق باشید اگر ذره ای صداقت در وجودتان باقی مانده است.
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله:
چون خداوند اسباب زندگی را آفرید، برکت را در کشاورزی و دام قرار داد .
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
سقوط ارزش دلار
طبق مقاله ای در مجله «هیل» The Hill با وجود ۳۵ تریلیون دلار بدهی خزانه امریکا تشدید خطر سقوط کامل اقتصاد آمریکا و ارزش دلار را هشدار میدهد.
The dollar has "jumped out of the window." And is about to collapse.
Growing US national debt will destroy the American currency, warn the authors of an article in The Hill.
The US Treasury Department announced that Washington owes more than $35 trillion, and this figure continues to grow at an unacceptably fast pace.
The current situation also poses a threat to the dollar as a global currency, the authors of the article write. But American politicians prefer not to notice the inevitable, hoping that the catastrophe will not happen during their time.
"We know that this will end badly . We just don't know when it will end badly. It's like a person jumping from the hundredth floor, and having reached the thirtieth, says to himself: so far so good,"
- the article says.
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
۱۵ بانک به خودشان ۱۸۸ همت وام دادند
▪️به نهضت مسکن هیچ!
🔹۱۵ بانکی که عملکردشان در تسهیلات پرداختی به نهضت ملی مسکن صفر و به کل بخش مسکن فقط ۱۳ هزار میلیارد تومان بوده است، به کارمندان و شرکتهای خودشان جمعاً ۱۸۸ همت وام دادهاند!
🔹این بانکها شامل اقتصاد نوین، ایرانزمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سامان، پست ایران، پاسارگاد، آینده، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه هستند
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
رئیس ادارۀ آموزش مرکز وکلا: تأسیس صرافی دیجیتال در ایران راحتتر از نانوایی است
🔹برای تأسیس و راهاندازی یک نانوایی در کشور فرد باید مجوزهای مختلف اماکن، بهداشتی، نظارتی و... را بگیرد؛ اما صرافیهای ارز دیجیتال بهراحتی ایجاد میشوند و در حال گسترش هستند؛ درصورتیکه هیچگونه احراز هویت و صلاحیتی برای صاحبان این صرافیها صورت نمیگیرد.
🔹در بسیاری از اوقات صاحبان این صرافیها صلاحیت لازم را ندارند و از سوی مراجع قانونی و قضایی ممنوعالمعامله هستند و دارای پروندههای قضایی هستند و حتی مجاز به داشتن یک حساب بانکی نیستند اما بهراحتی از حوزۀ رمزارز استفاده و حتی سوءاستفاده میکنند.
عکس: حسین علایی
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
♨️میگویند ناترازی داریم بنزین باید گران شود!
کلمه ناترازی را حتما زیاد شنیدهاید.
یکی از مواردی که میگویند ناترازی داریم بنزین است!
منظورشان این است که مصرف ما، بیش از تولید ماست و واردکننده هستیم. راهکاری هم که میدهند این است که گران کنیم تا مصرف کم شود.
چند سوال:
۱_وقتی بنزین گران شود،کدام قشرها توان مصرف را از دست میدهند؟ثروتمندان یا فقرا؟
۲_ بار گرانیهای پس از گرانی بنزین روی دوش چه کسانی است؟ثروتمندان یا فقرا؟
۳_ آیا همه کشورهای جهان تراز هستند و فقط ما ناترازی داریم؟
۴_ آیا کشورهایی که ناترازی دارند،گران میکنند تا مصرف مردمشان کم شود؟
به این مثال توجه کنید
ناترازی انرژی در ژاپن بیداد میکند.این کشور فقط در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۱۳۰ میلیارد دلار نفت و گاز وارد کرده است
اما بجای اینکه برق و گاز و بنزین را گران کند تا مردمش کمتر مصرف کنند و ناترازیاش لااقل کم شود،جهت رعایت ۴ سوال مطرح شده،دهها میلیارد دلار یارانه سوخت هم داده تا زندگی بر مردمش گران نشود
ظاهرا اقتصاددانهای ژاپنی نهتنها عقل ندارند تا بفهمند راهکار رفع ناترازی، گرانسازی است،این را هم متوحه نیستند که علت تورم فقط نقدینگیست و ربطی به افزایش قیمت سوخت ندارد و با خیال راحت میتوانند سوخت را گران کنند بدون اینکه نگران تورم باشند!
تازه یارانه میدهند که سوخت گران نشود چون تبعات ناشی از گران کردن سوخت را میدانند
به نظر میرسد باید چند اقتصاددان ایرانی صادر کنیم اقتصاد ژاپن را تراز کنند!
راهکار دارد اما بدون شک گران کردن نیست
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
غنی نژاد می گوید باید مردم 70 میلیون لیتر بنزین مصرف کنند و اگر بیشتر مصرف میکنند باید با گران کردن قیمت جلوی این مصرف را گرفت
همزمان می گوید نزدیک به 50 میلیون لیتر بنزین قاچاق می شود
برای همه مردمی که مصرفشان زیاد نیست گران کنیم که قاچاق نشود!!!!
راستی آقای غنی نژاد مگر به علیز نگفتید پس نفت چی میشه؟
چطور یک بار نفت را جای مالیات حساب میکنید از مردم یکبار می گویید دوباره باید از مردم پولش را گرفت؟!
خوبی؟!
#لیبرالیسم_احمق_میکند
✍حسین عباسی فر
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
✨صندوق بینالمللی پول، شورش، این بار پاکستان...
1- «نئولیبرالیسم نظامی» مفهومی است که «عاطب احمد» در مقالهای که برای نشریه علمی Geoforum نوشته، برای تشریح اقتصاد سیاسی پاکستان به کار برده است. احمد استدلال میکند که ارتش پاکستان ضمن اینکه نوعی «سرمایهداری نظامی» را در این کشور ایجاد کرده، قدرت نظامی را برای اجرای اصلاحات نئولیبرالی نیز اهرم کرده است.
چند ماه پیش که خبر توافق جدید پاکستان و صندوق بینالمللی پول برای اخذ وام 7 میلیارد دلاری و اجرای بسته جدید اصلاحات نئولیبرالی منتشر شد، روزنامه دنیای اقتصاد که تریبون جریان سرمایهداری نئولیبرال در ایران به شمار میرود، طی گزارشی از این توافق با تیتر «زنگ اصلاحات اقتصاد همسایه» استقبال کرد و نوشت: «ارتش پاکستان از برنامه شهباز شریف حمایت میکند».
2- اهرمسازی نیروهای نظامی برای سرکوب معترضان به سیاستهای نئولیبرالی، یادآور این اظهارات مسعود روغنی زنجانی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت آقای هاشمی است که در خاطراتش میگوید: «من در مجلس استدلال کردم که اگر شما به دنبال اجرای یک سیاست مشخص (تعدیل) هستید، باید منتظر یک سری عواقب اجتماعی-سیاسی باشید و قادر به پرداخت هزینههای تصمیم خود هم باشید. مثلا دولت کره سیاستهای خود را به صورت علنی اعلام میکند و به شدت نیز پیگیری میکند، وقتی هم با واکنشهای کارگران و دانشجویان روبرو میشود، پلیس را برای سرکوب آنها به خیابانها میفرستد».
3- این است که اعتراض و سرکوب، تبدیل به بخش جداییناپذیر سیاستهای نئولیبرال شده و ایران و پاکستان و دیروز و امروز نمیشناسد. مهرماه 1402 صندوق بینالمللی پول گزارش مهمی با عنوان «ناآرامیهای اجتماعی و قیمت سوخت» منتشر کرد. این گزارش که 101 کشور در حال توسعه را در بازه زمانی 2001 تا 2020 مورد مطالعه قرار داده، نتیجهگیری کرده بود که افزایش قیمت سوخت، به ویژه در دورههایی که رکود اقتصادی وجود دارد، نوسان نرخ ارز بالاست، هزینههای دولت خصوصا در حوزه سلامت و آموزش پائین است و نابرابری در سطوح درآمدی مردم بالاست، موجب شورشهای ضددولتی شده است. با این وجود، افزایش قیمت سوخت تقریبا جزء لاینفک نسخههای اصلاحات اقتصادی بوده که IMF به کشورهای مختلف داده است؛ پاکستان نیز از این قاعده مستثنی نبوده، و حتی طبق مطالعات خود IMF، بدیهی بود که شورش رخ خواهد داد...
4- چندی پیش هفته نامه اکونومیست در گزارشی به «رویه شدن اعتراضات عمومی در کشورهایی که از IMF وام گرفتهاند» پرداخت و خبر داد که پاکستان برای انجام یک سری «اصلاحات دردناک» با IMF توافق کرده و لذا برای پیشگیری از اعتراضات، تجمعات در اسلام آباد را منع کرده است...
تابستان امسال دولت شهباز شریف در چارچوب بسته توافق شده با IMF افزایش قیمتها را آغاز کرد. روزنامه طلوع پاکستان امروز 15 مهر 1403 در گزارشی نوشته که افزایش قیمت انرژی، ضربه سختی به تولید وارد کرده است. این بسته «دردناک» اما محدود به افزایش قیمتها نیست. طبق گزارش تلویزیون DD India شهباز شریف در راستای سیاست «کوچک سازی دولت»، 150 هزار پرسنل خود را اخراج کرده، 6 وزارتخانه را تعطیل و دو وزارتخانه را نیز ادغام کرده است. تازه این آغاز راه است و اجرای برنامههای دردناک تداوم خواهد یافت. نئولیبرالیسم، ویروس دستساز سرمایهداری است که دولتها را آلوده میکند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایهداری تبدیل میکند.
5- از امروز خیابان های پاکستان، صحنه شورش مردمی شده که کمرشان زیر فشار نسخههای IMF خم شده است. تظاهرکنندگان، هم آزادی «عمران خان» را مطالبه می کنند و هم به تورم معترضند. اما احتمالا در رسانههای لیبرال ایرانی، همچون ماجرای بنگلادش، قصه IMF سانسور خواهد شد.
6- چندی پیش به شوخی به یکی از دوستان گفتم «IMF تنها پزشکی است که به بیمار همراه نسخه، وام هم میدهد؛ و ایران تنها کشوری است که نسخه های IMF را بدون وام گرفته و اجرا کرده است».
این ایام جریان سرمایهداری نئولیبرال ایرانی، در کنار فشاری که برای افزایش نرخ ارز آورده و موفق هم شده، کمپینی نیز برای افزایش قیمت سوخت آغاز کرده است. تاکنون اعتراضات این حقیر به سیاستهای نئولیبرال، از باب آثار سوء این سیاستها روی سفره مردم بوده و همچنان این اعتراضات به قوت خود باقی است. اما این بار، در میانه درگیری تمام عیار با رژیم صهیونیستی، در شرایط وضع اسفناک اقتصادی مردم که نتیجه اجرای همین سیاستهاست، میخواهم به صراحت بگویم که هر کس سخن از گرانسازی میزند، در پی براندازی است؛ چه بخواهد، چه نخواهد؛ چه بداند، چه نداند. هرکس دلسوز نظام و انقلاب اسلامی است، در برابر این پروژه براندازی سکوت نکند. تمام!
@syjebraily
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینطوری مرغ و تخم مرغ پرورش میدن
که ملت تو صف نیستن
این همه تخم مرغ محلی
تخم مرغ های سالم و درشت
🔸اقتصاد مردمی
شکاف درآمدی بیشتر شد
▪️۴۷.۵ درصد درآمد در جیب ۲۰ درصد از جمعیت!
🔹براساس گزارش مرکز آمار ایران، ضریب جینی کشور در سال گذشته با ۰.۰۱۰۲ افزایش به ۰.۳۹۷۹ رسیده و ۴۷.۵ درصد از توزیع درآمدها به دو دهک بالا (۲۰ درصد جمعیت) رسیده است.
🔹۲۰ درصد از جمعیت با پایینترین درآمد در جامعه (دو دهک کف درآمدی) تنها ۵.۹ درصد از درآمدهای کشور را در اختیار داشته و در طرف دیگر ۲۰ درصد جمعیتی بالاترین درآمدی جامعه (دو دهک سقف درآمدی) به تنهایی ۴۷.۵ درصد از درآمدهای جامعه را به خود اختصاص دادهاند.
@TasnimNews
قیمت آب ۵۵ درصد گران شد
وزارت نیرو اعلام کرد که تعرفههای آب از ابتدای مهرماه دچار تغییر شد و بر اساس آن، آببهای مشترکان بر حسب میزان مصرف رشد ۱۰ تا ۵۵ درصدی خواهد داشت۰
🤣باران گران شده احتمالا