هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
#یادداشت_۲۲
۲۷ مرداد ۱۴۰۳
بی خبران غَمَت، بیخبر از عالَمَند!
السَّلامُ عليٰ مَساكِنِ بَرَكَةِ اللهِ.
✍ گاهی با خودم فکر میکنم که شاید اگر آدام اسمیت و جان مینارد کینز زنده میبودند و شِمایی از پدیدهٔ بی نظیر و تاریخی «أربعین» را درک میکردند، تمامی محاسباتِ اقتصاد محورشان درهم میریخت و شاید از نظامِ خانمان سوزِ #اقتصاد_سرمایه_داری جدّاً عدول میکردند و وضع اقتصاد دنیا شاید الان به این شکل أسفناک نبود...
❓به راستی با کدام محاسبه اقتصادی میتوان عمدهٔ نیازهای روزمرّه میلیون ها نفر با نژادها و قومیتهای خاص را بدون هیچ بودجه دولتی و تسهیلاتِ #ربا محور بانکی! و بینیاز از هر گونه طرح #استخدامی، صرفاً با «خادم الحسینی شدن» و در اختیارِ دیگران گذاشتن داشته های خود، تأمین کرد و لبخند رضایت بر لبانشان آورد؟! به گونه ای که مردم در سالهای بعد نیز با شور و شعف بیشتری برای حضور بیش از پیش در چنین «شِبه مدینة فاضله ای» با جان و دل بشتابند؟!
«أنتُم البابُ المُبتَلیٰ بِهِ النّاسُ؛ مَن أتاکُم نَجٰا و مَن لَم یَأتِکُم هَلَكَ...»
#أربعین
#نصرت_امام
#خِدمةُ_لِزوّارِالحُسَین_شَرَفٌ_لَنا
👈 پیشنهاد مطالعه«کارکردهای تمدّنی زیارت اربعین»
@Darol_salam
hoseindarabi.ir_20211213_033741_0_1_1.mp3
28.77M
فایل صوتی لایو گفتگو درباره رمز ارز و بیت کوین
کارشناسان
استاد صنیعی
مهندس صالحی
حسین دارابی مجری این گفتگو میگه خواستیم رمز ریال رو حلال کنیم، چیزهای دیگه(پول اعتباری) هم حرام شد🤣
😞وقتی روحانیت، برای دین، نظام کارشناسی قائل نباشد و فقط بخـواهد اسلام عزیز را به احکام امر و نهی محدود کند، هر چقدر هم تلاش کند با یک کلمه نظرکارشناسان، احکام الهی به نفع شیاطین تغییر خواهد کرد.
نمونه ی این فساد بزرگ در این گفتگو واضح است.
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
با پول غیر حقیقی یا اعتباری(اعم از پول کاغذی، دیجیتال، رمز ریال، بیت کوین و...) حکماً و موضوعاً:
خلاف عقل اتفاق می افتد
خلاف احکام شرعی واقع میشود
خلاف منافع حکمرانی محقق می شود
زیرا:
معامله ی سفهی هست
شروط متعاقدین محقق نیست
شروط عوضین محقق نیست
مال بمال نیست
اکل مال بالباطل هست
معامله صوری هست
خلاف نفی سبیل هست
ضرر و ضرار هست
ضرر اجتماعی هست
ضرورت نیست
خلاف استقلال است
سلطه پذیری هست
قابل دور زدن نیست
خلاف منافع ملی هست
خلاف منافع شخصی هست
خلاف سیره عقلاست
خلاف امنیت و پدافند غیرعامل هست
#پولطلا
#پولنقره
#زکات
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
منشأ تورم در ایران
نظریات اقتصادی مختلفی درباب منشأ و علل پیدایش تورم در کتابهای درسی اقتصادی وجود دارد که البته هیچکدام از آنها مربوط به اقتصاد ایران نمیشود، چون همه این نظریات اقتصاد مبتنی بر واقعیتهای مشاهده شده (Fact) از اقتصادهای غربی و بهویژه آمریکا تولید شدهاند. اما متاسفانه برخی از اقتصادخواندگان سطحی و کممایه گمان میکنند هر جا اصطلاح #نظریه آمد یعنی یک گزارۀ جهانشمول که در همه زمانها و مکانها صادق است.
بگذریم از این ...
علت تورم در ایران براساس واقعیتهای مشاهدهشده در ایران بیشتر از همه متأثر از نرخ تبدیل دلار به ریال است. بسیاری از شرکتهای پتروشیمی و فولاد و... از تقریبا دو دهه پیش با شیطنت و فریب، محصولات خود را با نرخ دلار بازار سیاه (که امروزه برای تطهیر آن، بازار آزاد خوانده میشود) قیمتگذاری میکنند و به داخل کشور میفروشند و این در حالی است که عمدۀ هزینههای این شرکتها در داخل کشور به صورت ریالی پرداخت میشود
نتیجه این #فریب_بزرگ آن شده است که آحاد مردم ریالی درآمد دارند ولی مجبورند دلاری هزینه کنند
بهرغم چنین ظلم آشکاری، متاسفانه شاهد آن هستیم که همین مافیای گرانکن با تسلط بر رسانهها توانسته است تحت لوای ناترازی یا یارانه پنهان یا حتی عدالت در بهرهمندی از منابع عموم نخبگان و مردم را با سیاستهای گرانسازی خود همراه کند
حل ناترازی و برقراری عدالت در بهرهمندی از منابع و جلوگیری از اسراف راهحل بسیار سادهتری هم دارد و آن تقویت ریال است نه #افزایش_دستوری نرخ دلار!
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
"اربعین، رقابت در ارائه خدمات رایگان است"
علم اقتصاد!!! پنچر است در تحلیل این عبارت👌
#اقتصاد_اسلامی
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
قبل از اینکه خیلی از اخبار امروز هیجان زده شوید، فقط به یاد داشته باشید که پاول دوروف نیز یکی از رهبران جوان جهانی مجمع جهانی اقتصاد (WEF) است.
او بخشی از باشگاه است و همه ما در میانه یک بازی بزرگ هستیم.
تنها حرکت برنده بازی نکردن است.
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۲۶
۱۵ شهریور ۱۴۰۲/ سال سوم
دستگاه کارشناسی جاهلیت تو را نجس نکرد!
یکی از اوصاف مهم حضرت آقا امام حسین علیه السلام در #زیارت_اربعین این است که «جاهلیت» نتوانست تو را با نجاست هایش آلوده کند(تهذیب الاحکام ج۶ص۱۱۳).
#جاهلیت معنایی بسیار گسترده تر از تصور حداقلی ما دارد. حضرت آقا امام باقر علیه السلام در تفسیر آیه ۵۰ سوره مائده می فرمایند: به صورت کلی فقط دو نوع #حکم وجود دارد: حکم خدا و حکم جاهلیت(کافی ج۷ص۴۰۷/تهذیب ج۶ص۲۱۷). به بیان دیگر همانقدر که دستگاه حکومت خداوند متعال جامع و گسترده است، دستگاه جهل و جاهلیت نیز.
از دیگر سوی حضرت آقا امیرالمومنین علیه السلام در شرح جاهلیت می فرمایند: جاهلیتی که در آن #هدایتی وجود نداشت(خطبه۹۳نهج البلاغه). و در فرمایشی دیگر: مانند ستم کاران #جاهلیت نباشید که در دین #تفقه نمی کردند(خطبه۱۶۶نهج البلاغه). بنابراین تفقه در دین و هدایت بنیان بودن سبک زندگی، شاخصه ی اصلی زندگی الهی عقل محوراست در مقابل جاهلیت.
ثمره تفصیلی زندگی عاقلانه مطهر و زندگی جاهلانه نجس کننده نیز در حدیث شگفت انگیز جنود عقل و جهل آمده است(المحاسن ج۱ص۱۹۶/الکافی ج۱ص۲۰). دستگاه کارشناسی عقل بینان(قرآن بنیان)، هفتاد و پنج خاصیت خیر برای بشر دارد و دستگاه کارشناسی جهل محور نیز هفتاد و پنج خاصیت شر.
مثلا بی عدالتی و فقر از جنود اصلی جهل هستند. بنابراین نظام اقتصاد مدرن که با مدل تولید و بازار #متمرکز، پمپاژ بیعدالتی و فقر می کند، نظامی جاهلیت محور، نجس کننده و دور از صراط مستقیم امام حسین علیه السلام است. یا مثلاً عفت و حیا از جنود و ثمرات عقل است و هتک حریم از جنود جهل. بنابراین مدل معماری #دار_واسعه که بسترساز عفاف و حیاست، مدلی فقیهانه، طاهرانه و الهی است و آپارتمان که بستر ساز هتک حریم خصوصی افراد است، مربوط به عصر جاهلیت و نجس کننده زندگی ها.
در یک نگاه کلی می توان گفت که سند۲۰۳۰توسعه پایدار، نجس کننده ترین مجموعه از #أنجاس به روز شده حکمرانی جاهلیت است و در مقابل، بسته اولویت های تمدنی دوازده گانه(دریافت)، تلاشی است برای سوق دادن زندگی ها به سمت طهارت عقل و بنیان گذاری #طرحی_نو بر اساس تفقه قرآنی.
@besalamen_amenin
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
💫چند کلمه درباره یک اعتراف تلخ و دیرهنگام
برادر خوش نیت ما آقای خاندوزی، در آخرین مصاحبه خود در کسوت وزیر اقتصاد، درباره سیاست حذف ارز 4200 اظهاراتی کرده که برخی آن را تعبیر به «نوشدارو پس از مرگ سهراب» کرده اند؛ لکن راقم این سطور معتقد است «جلوی ضرر را هر وقت بگیریم، منفعت است» و اگر این سخنان، باعث شود آقای دکتر پزشکیان مسیر دولتهای گذشته را در اقتصاد ادامه ندهد، غنیمت است.
آقای خاندوزی گفته است که در راستای هماهنگی های پیش از تشکیل کابینه دولت، از طرف سازمان برنامه به او گفته شده که «شما که میخواهی رای اعتماد از مجلس بگیرید بدانید که قرار است حتماً چنین اقدامی (حذف از 4200) را در ستاد اقتصادی دولت پیگیری خواهیم کرد و شما نیز همراه باشید»؛ و علیالقاعده او این شرط را میپذیرد و به مجلس معرفی میشود.
اما امروز آقای خاندوزی میگوید با زمان بندی و جزئیات پروژه حذف 4200 موافق نبوده و به دولت جدید توصیه کرده است که «اگر دوباره به مرحلهای برسیم که نیاز به اصلاح سیاستهای ارزی برای کالاهای اساسی داشته باشیم، تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و سیاستهای سال ۱۴۰۱ میتواند درسهای مهمی برای آینده به همراه داشته باشد. اولین نکته این است که باید از سایر ابزارهای غیر قیمتی و هوشمندسازی بهره گرفت... هیچ نسخه کلی و همواره موفقی وجود ندارد که بتوان با آن گفت اگر قیمتها را به درستی تنظیم کنیم، همه مشکلات حل خواهند شد. ممکن است در بلندمدت یا با هزینههای بسیار زیاد به نتایجی برسیم، اما قطعاً این رویکرد نمیتواند صلاح اقتصاد ایران و تابآوری جامعه و مردم ما باشد».
این حرف ها که امروز آقای خاندوزی میزند، حرف دیروز ما بود. اگر امروز آقای خاندوزی می گویند از تجربه حذف 4200 برای آینده درس بگیریم، دیروز ما میگفتیم به تجارب دیگر کشورها نگاه کنید و درس بگیرید و نکنید. اگر این برادرمان امروز میگوید گرانسازی به صلاح اقتصاد ایران و تاب آوری جامعه و مردم ما نیست، حرف دیروز ما را میزند. دیروز ما همین حرفها را میزدیم و ناسزا میشنیدیم...
بگذریم! ما نه قصد شماتت کسی را داریم و نه میخواهیم پرچم «دیدید گفتیم» برافراشته و از زخم سفره ملت کاسبی سیاسی کنیم. به نظرم اصلیترین مخاطب سخنان آقای خاندوزی، کسی نیست جز دکتر مسعود پزشکیان. اوست که باید پای درس و تجربه تلخ اردیبهشت 1401 بنشیند و زیر بار لابی گرانسازی نرخ ارز نرود. دیروز ارز 4200 ارز ترجیحی نام داشت، امروز ارز 28500 را ارز ترجیحی مینامند و در پی حذفش هستند. اصولگرا و اصلاحطلب هم فرقی ندارند. این سیاست، به قول آمریکایی ها بایپارتیزان (Bipartisan) است! رویش اجماع وجود دارد. این حقیر اشراف کامل دارم که در تیمی که آقای پزشکیان چیده است، غلبه با تفکر آزادسازی نرخ ارز است. شنیدم شرکت های دلاردار و دلاری فروش نیز از ایشان همین را مطالبه کردهاند. اما سر سوزنی به انس رئیس جمهور با نهج البلاغه و ارادتش به امیرالمومنین(ع) و گرایشهای عدالتخوانهاش امید دارم. و سوگمندانه عرضه کنم که اگر خود آقای پزشکیان تلاش نکند که بر موضوع اشراف پیدا کند و راسا تصمیم گیرد، تسلیم کارشناسانی خواهد شد که به قول انگس دیتون، توجیهگر و لابیگر منافع سرمایهداران هستند و بابت این خوش خدمتیها، از آنان پاداش میگیرند.
پول ملی، ناموس یک اقتصاد است. ما نباید تعیین ارزش پول ملیمان را به بازار آزاد عرضه و تقاضای دلار بسپاریم تا دلارداران و دلاریفروشان با مهندسی عرضه دلار، ریال ایران را بیارزش کنند و به سودهای نجومی برسند. اقتصاد ایران هیچ خیری از این نسخههای دیکته شده صندوق بینالمللی پول به ویژه «جهانیسازی/ دلاریسازی قیمتها» و «شناورسازی نرخ ارز» ندیده است. نرخ ارز باید در یک رقم معقول(که طبق محاسابات اقتصاددانهای غیرلیبرال و وارسته از سرمایه داری، در حال حاضر زیر 20 هزار تومان است) تثبیت شود. تمامی ارز حاصل از صادرات (چه نفتی و چه غیرنفتی) به این نرخ توسط بانک مرکزی خریداری شده و به همین نرخ، به نیازهای اولویتدار کشور تخصیص یابد.
@syjebraily
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔴 تجربهای بس ارزنده اما بسیار گزاف
امروز، ۴ شهریور ۱۴۰۳، جناب آقای خاندوزی، وزیر محترم اقتصاد دولت سیزدهم معترف شدند که «حذف ارز ترجیحی اشتباه بود»
در این باره همانطور که سابقاً از منظر اقتصاد صحبت نکرده بودیم (چون تخصص ما اقتصاد نیست) الان هم از زاویهی اقتصاد نمینگریم.
🔶🔹 کماکان خط سیر مبحث، القای پروتکلهای حکمرانی بر بنیان دانش سایبرنتیک است که رأس الگوی جهانی آن، پروتکلهای توسعهی پایدار ۲۰۳۰ میباشد.
همان زمان که حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۱ مطرح شد، با ارائهی ادله، گفتیم که جریان گلوبال برای تضعیف بنیان اقتصادی ملتها، یارانهبگیری و مصرفگرایی را بهجای تولید ثروت و افزایش توان اقتصادی مردم در هدف شماره یک توسعه پایدار ۲۰۳۰ (No Poverty) گنجانده است و تلهی حذف ارز ترجیحی که توسط جریان توسعهگرای داخلی سر راه دولت سیزدهم قرار داده شد در همین راستا است.
مطالب ذیل را ملاحظه بفرمایید:
📚 https://eitaa.com/SHRChannel/768
📚 https://eitaa.com/SHRChannel/1146
از آنجا که ایشان در سخنرانی بینالمللی مورخ تیر ۱۴۰۲ بر توسعهی پایدار تأکید کرده بودند
➡️ https://eitaa.com/SHRChannel/1990
💠 اکنون امیدوارم از این تجربه سنگین، ذیقیمت و گزاف که موجب انقباض معیشت مردم شد، درسی فراتر از اقتصاد گرفته باشد:
1⃣ درس تبری از الگوی حکمرانی دشمن که در عصر حاضر با عنوان توسعهی پایدار شناخته میشود؛
2⃣ درس تولی به الگوی حکمرانی بومی که امام جامعه مطرح نموده که الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت است و بخش اقتصادی آن، اقتصاد مقاومتی نام دارد.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
💫چند کلمه درباره یک اعتراف تلخ و دیرهنگام
برادر خوش نیت ما آقای خاندوزی، در آخرین مصاحبه خود در کسوت وزیر اقتصاد، درباره سیاست حذف ارز 4200 اظهاراتی کرده که برخی آن را تعبیر به «نوشدارو پس از مرگ سهراب» کرده اند؛ لکن راقم این سطور معتقد است «جلوی ضرر را هر وقت بگیریم، منفعت است» و اگر این سخنان، باعث شود آقای دکتر پزشکیان مسیر دولتهای گذشته را در اقتصاد ادامه ندهد، غنیمت است.
آقای خاندوزی گفته است که در راستای هماهنگی های پیش از تشکیل کابینه دولت، از طرف سازمان برنامه به او گفته شده که «شما که میخواهی رای اعتماد از مجلس بگیرید بدانید که قرار است حتماً چنین اقدامی (حذف از 4200) را در ستاد اقتصادی دولت پیگیری خواهیم کرد و شما نیز همراه باشید»؛ و علیالقاعده او این شرط را میپذیرد و به مجلس معرفی میشود.
اما امروز آقای خاندوزی میگوید با زمان بندی و جزئیات پروژه حذف 4200 موافق نبوده و به دولت جدید توصیه کرده است که «اگر دوباره به مرحلهای برسیم که نیاز به اصلاح سیاستهای ارزی برای کالاهای اساسی داشته باشیم، تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و سیاستهای سال ۱۴۰۱ میتواند درسهای مهمی برای آینده به همراه داشته باشد. اولین نکته این است که باید از سایر ابزارهای غیر قیمتی و هوشمندسازی بهره گرفت... هیچ نسخه کلی و همواره موفقی وجود ندارد که بتوان با آن گفت اگر قیمتها را به درستی تنظیم کنیم، همه مشکلات حل خواهند شد. ممکن است در بلندمدت یا با هزینههای بسیار زیاد به نتایجی برسیم، اما قطعاً این رویکرد نمیتواند صلاح اقتصاد ایران و تابآوری جامعه و مردم ما باشد».
این حرف ها که امروز آقای خاندوزی میزند، حرف دیروز ما بود. اگر امروز آقای خاندوزی می گویند از تجربه حذف 4200 برای آینده درس بگیریم، دیروز ما میگفتیم به تجارب دیگر کشورها نگاه کنید و درس بگیرید و نکنید. اگر این برادرمان امروز میگوید گرانسازی به صلاح اقتصاد ایران و تاب آوری جامعه و مردم ما نیست، حرف دیروز ما را میزند. دیروز ما همین حرفها را میزدیم و ناسزا میشنیدیم...
بگذریم! ما نه قصد شماتت کسی را داریم و نه میخواهیم پرچم «دیدید گفتیم» برافراشته و از زخم سفره ملت کاسبی سیاسی کنیم. به نظرم اصلیترین مخاطب سخنان آقای خاندوزی، کسی نیست جز دکتر مسعود پزشکیان. اوست که باید پای درس و تجربه تلخ اردیبهشت 1401 بنشیند و زیر بار لابی گرانسازی نرخ ارز نرود. دیروز ارز 4200 ارز ترجیحی نام داشت، امروز ارز 28500 را ارز ترجیحی مینامند و در پی حذفش هستند. اصولگرا و اصلاحطلب هم فرقی ندارند. این سیاست، به قول آمریکایی ها بایپارتیزان (Bipartisan) است! رویش اجماع وجود دارد. این حقیر اشراف کامل دارم که در تیمی که آقای پزشکیان چیده است، غلبه با تفکر آزادسازی نرخ ارز است. شنیدم شرکت های دلاردار و دلاری فروش نیز از ایشان همین را مطالبه کردهاند. اما سر سوزنی به انس رئیس جمهور با نهج البلاغه و ارادتش به امیرالمومنین(ع) و گرایشهای عدالتخوانهاش امید دارم. و سوگمندانه عرضه کنم که اگر خود آقای پزشکیان تلاش نکند که بر موضوع اشراف پیدا کند و راسا تصمیم گیرد، تسلیم کارشناسانی خواهد شد که به قول انگس دیتون، توجیهگر و لابیگر منافع سرمایهداران هستند و بابت این خوش خدمتیها، از آنان پاداش میگیرند.
پول ملی، ناموس یک اقتصاد است. ما نباید تعیین ارزش پول ملیمان را به بازار آزاد عرضه و تقاضای دلار بسپاریم تا دلارداران و دلاریفروشان با مهندسی عرضه دلار، ریال ایران را بیارزش کنند و به سودهای نجومی برسند. اقتصاد ایران هیچ خیری از این نسخههای دیکته شده صندوق بینالمللی پول به ویژه «جهانیسازی/ دلاریسازی قیمتها» و «شناورسازی نرخ ارز» ندیده است. نرخ ارز باید در یک رقم معقول(که طبق محاسابات اقتصاددانهای غیرلیبرال و وارسته از سرمایه داری، در حال حاضر زیر 20 هزار تومان است) تثبیت شود. تمامی ارز حاصل از صادرات (چه نفتی و چه غیرنفتی) به این نرخ توسط بانک مرکزی خریداری شده و به همین نرخ، به نیازهای اولویتدار کشور تخصیص یابد.
@syjebraily
هدایت شده از حسین زمانی میقان
و به منتقدان طرح، کسانی که دردمند سفره مستضعفین بودند اتهام ضدیت با رهبری زدیم تا سکوت کنند...
@hzamanim
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزیدۀ جلسۀ هشتم درس #فقه_پول استاد متولی امامی
🏛سوبسیدِ دولت، بانکها را حفظ کرده است. عملا زیان بالقوۀ خلق پول را مردم و دولت و نظام میدهند، ولی منافع آن را بانکها میبرند.
▫️کانال موسسه متا
هدایت شده از ما پولطلایی ها
طنز :) به همت آقای همتی
🔹عبدالناصرهمتی، یکی از مدیران خوشتیپ اقتصاد ایران است که سال ۹۲ بر صندلی آقای خاوریِ بهکاناداگُریخته نشست و رئیس بانک ملی شد. ایشان کسبوکار پرمنفعت خلق پول از هیچ را آنقدر افزایش داد تا توانست رئیس بانک مرکزی هم بشود.
🔸همتی در ۲۲ اردیبهشت ۹۵ در کسوت رئیس بانک ملی و رئیس شورای هماهنگی بانکها به قم سفر کرد. این سفر نقطۀ عطفی در زندگیِ آقای همتی نبود. تقریبا همۀ مراجع، سیستم بانکی کشور را ربوی دانستند و حتی آیت الله جوادی آملی، بانکداران را به منزل خود راه نداد.
پرواضح است که این مشاهدات، هیچ خللی در عزم ایشان برای توسعۀ رباخواری ایجاد نکرد.
🔹مرداد۹۷ ، صندلیِ آقای سیف در بانک مرکزی به آقای همتی تقدیم شد. او در گفتگوی ویژۀ خبری _۳۰ آبان۹۷_ میگوید :
"رشد نقدینگیِ ۲۰٪ی که اکنون داریم نسبت به میانگین ۵ سال اخیر، فرقی نکرده و در آینده هم نقدینگی ۲۰٪ رشد خواهد داشت و اصلا سرعت بالایی نیست." ایشان وقتی دید کسی چیزی نمیگوید، خودش هم چیزی نگفت و تصمیم گرفت سرعت خلق پول را به ۳۱٪ برساند و قدرت تورمآفرینیِ بانکهای ایرانی را به رخ جهانیان بکشد.
🔸یکی از دستاوردهای ذیقیمت این بانکدار ایرانی در ۲۶ دی ماه ۹۸ رقم خورد. ایشان تصمیم گرفت سیستم "بازار باز پولی OMO" را تاسیس نمایند تا رباخوری عریان و اورجینال، به جای کلاه شرعیهای قبلی مستقر گردد. او به ما آموخت که میتوانیم با چاپ اوراق قرضه، از جیب بچهها و نوهها و نتیجههایمان هم بدزدیم و لذت ببریم. به همت اوست که اکنون میتوانیم برای نسل آینده به جای ارث، بدهی بگذاریم.
بدهیهای باقیمانده برای دولت شهید رئیسی، محصول مستقیم همین دستاورد عظیم آقای همتی بود.
🔹آقای همتی بیشترین اختیارات اقتصادی را در تاریخ ایران داشته و توانسته است در مدت کوتاهی، نرخ ارز را از ۹ هزار تومان به ۲۵ هزار تومان برساند و ۶۴٪ از ارزش پول ایرانیان را بدُزدد. البته ایشان همواره تواضع میفرمود و این دستاوردهای عظیم را به دستهای پشت پرده نسبت میداد.
🔸اکنون آقای پزشکیان بزرگواری کردهاند و میخواهند یک شانس خدمت دیگر به عبدالناصر همتی بدهند. شاید هنوز درهای در اقتصاد ایران مانده که باید از وجود ایشان بهرهمند گردد. قاعدتا آقای قالیباف هم به عنوان رکورددار تاسیس بانک در ایران، با آقای همتی قرابت ایدئولوژیک دارند و بازیِ دوستانهای شکل خواهد گرفت.
🔹ما پولطلایی ها هم بهتر است در کار اربابان ریالی دخالت نکنیم و بگذاریم دولت و مجلس در بازی خودشان دست و پا بزنند.
🏅ما پولطلایی ها🏅
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
✍تقابل شاخص ها
🔸پارامترهای زیر موجب افزایش تولید ناخالص داخلی کشورها براساس شاخص GDP میشوند و معیشت انسان را سخت میکنند :
_ خالی شدن فقیر در غنی از طریق بانک
_ سخت شدن ازدواج از طریق آپارتمان
_ افزایش بیماری با سازمان بهداشت
_ ترس از آینده در موسسات بیمه
_ تمرکز ثروت با خلق پول
_ احتکار زمین توسط دولت
_ تجمل گرائی با رسانه
_ مشاغل اجیر و متمرکز
_ رواج طلاق و تجرد
_ تحدید جمعیت
🔸در مقابل؛ الگوهای زیر تولید ناخالص داخلی براساس شاخص GDP را کاهش میدهند، ولی موجب برکت و معیشت آسان میشوند :
_ زکات
_ نذر
_ قناعت
_ وقف
_ برکت
_ اربعین
_ آرامش
_ سلامت
_ عدالت
_ خانواده
_ خاندان
_ خانه وسیع
🔸کشورهای دنیا شاخص GDP را به عنوان معیار اصلیِ رشد اقتصادی پذیرفته اند و مردم را گرفتار معیشت سخت کرده اند.
اربعین، بازیِ gdp را به هم میزند.
🔖 موسسۀ متا
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
جلسه چهارم درسگفتارهای پولطلایی
🔰موضوع :
بررسی صندوقها و اپلیکیشنهای طلایی
🎙ارائه : جناب آقای سیدمصطفی دارابی
دوشنبه ۵ شهریور . ساعت ۲۱
لینک جلسه در ویرآوای پیامرسان ویراستی:
Virasty.com/En_Gholami
🔖موسسۀ متا
نامه آیتالله سبحانی به قالیباف:
🔺 تعطیلی «شنبه» برخلاف قانون اساسی است
🔺 در قانون اساسی، «زبان فارسی» زبان رسمی کشور است؛ آیا میتوان عبری را هم به رسمیت شناخت؟!
🔺 پرچم کشور هم از سه رنگ تشکیل شده؛ آیا میتوان رنگ چهارمی به آن افزود؟
🔺جمعی که با خارج ارتباط دارند از ۵ درصد از جمعیت کشور فزون تر نیست؛ چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شود؟
🔺 نباید وقت مجلس را با امثال این مسائل تلف کرد
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از حسین زمانی میقان
و به منتقدان طرح، کسانی که دردمند سفره مستضعفین بودند اتهام ضدیت با رهبری زدیم تا سکوت کنند...
@hzamanim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای دکتر همتی وزیر محترم اقتصاد فرمودهاند «تعداد نرخ ها[ی ارز] را کاهش دهیم و این خودش یک سینگنال مثبتی برای صادرکنندگان و بازار سرمایه خواهد بود».
منظور ایشان این است که صادرکنندگان غیرنفتی که عمدتا شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی و معدنی هستند، میتوانند دلار حاصل از صادرات خود را به نرخ ۶۰ هزار تومان بفروشند. در حال حاضر، این صادرکنندگان، دلار خود را در سامانه نیما به نرخ ۴۵ هزار تومان میفروشند. یعنی واردات کشور با دلار ۴۵ هزار تومانی انجام میشود. این نرخ در ابتدای دولت شهید رئیسی،۲۲ هزار تومان بوده است.
یعنی یک خامفروش اگر سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، در مرداد ۱۴۰۰ از محل فروش دلار خود به واردکنندگان، ۲۲ هزار میلیارد کسب میکرد، در حال حاضر ۴۵ هزار میلیارد کسب میکند، و در صورت آزادسازی نرخ نیما، ۶۰ هزار میلیارد کسب خواهد کرد. این سودهای نجومی، با گرانسازی کالاهای وارداتی برای مردم تامین میشود.
اما ماجرا به اینجا ختم نمیشود. خامفروشان، محصولات خود را به داخل کشور نیز به دلار میفروشند. فرمایش آقای همتی یعنی قرار است مواد اولیه ایرانی که به قیمت جهانی به ملت ایران فروخته میشود، بر اساس دلار ۶۰ هزار تومانی قیمتگذاری شود. این بها را چه کسی باید پرداخت کند؟ از خودرو تا لوازم منزل تا مصالح ساختمانی که با این مواد اولیه تولید میشود، برای مردم گران خواهد شد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاشت گیاه دارویی و پر استفاده ی خارشتر
🔹از هر هکتار کشت خارشتر، ده تن علوفه تر و ۵ تن علوفه خشک برداشت می شود و از گُل آن برای تولید عرق خارشتر استفاده می شود.
🔹با توجه به مقاومت بالای خارشتر به شوری آب و هوای گرم، کشت این گیاه علاوه بر مصارف انسانی و حیوانی، باعث تثبیت شن های روان و جلوگیری از حذف پوشش گیاهی زمین های کشاورزی می شود.
🔹کشت این گیاه پرخاصیت به صورت دیم در خیلی از مناطق کشور میتواند درآمد قابل توجهی برای کشاورزان داشته باشد.
🔹کم آبی و خشکسالی نمی تواند مانع کشاورزی شود.
⬅️ کشاورزی نوین و خلاقانه
⬅️ معیشت در نظم نوین جهانی (بررسی تهدیدات امنیت ملی معیشت مردم ایران در نظم نوین جهانی)
✍ به اطلاع میرساند، این مجموعه آمادگی مشاوره در خصوص احیاء آب و خاک (احیاء قنوات قدیم، احداث قنوات جدید، احیاء چشمه سارها، اجرای طرح قنات کوه، احداث بندهای خاکی و ...) را در سراسر کشور دارد.
لینک ارتباطی:
@Futur_War
✅ وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ وَ لكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما كانُوا يَكْسِبُونَ (اعراف_۹۶)
و اگر مردم شهرها و آبادىها ايمان آورده و تقوا پيشه كرده بودند، قطعاً (درهاى) بركات آسمان وزمين را برآنان مىگشوديم، ولى آنان (آيات ما را) تكذيب كردند، پس ما هم به خاطر عملكردشان آنان را (با قهر خود) گرفتيم.
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی (اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر گزیدۀ درس استاد متولی امامی؛ به مناسبت تلاش مجلس برای یهودیسازی تعطیلات هفتگی در ایران و مخالفت مراجع تقلید
ماجرای اعتراض و استعفای آیت الله صافی از مناصب جمهوری اسلامی چه بود ؟
🔖 موسسۀ متا
هدایت شده از حسین زمانی میقان
کامالا هریس در آمریکا می خواهد قیمتهای سربه فلک کشیده غذا را کنترل کند، روزنامه ایرانی «دنیای اقتصاد» نگران شده است! میدانید چرا؟! چون سرمایهداری ایرانی یک عمر آمریکا را مهد اقتصاد آزاد و بهشت برین و الگوی ترین معرفی کرده است.
میترسند دروغ هایی که سرمایهداری آمریکایی درباره اقتصاد آزاد گفته و آزادانه ملت آمریکا را دریده، در خود آمریکا برملا شود و پای این رسوایی به تهران نیز برسد.
@hzamanim
♨️ او تعجب کرده که چگونه همهی غذاها رایگان است!
✍ نامه ای به این جوان آمریکایی!
بازار در اسلام
منبع نوری است، که نورهای عالم (هر چند سو سویی از این نور در وجودشان باشد) را به خود جذب میکند!
و جاده سوقی (بازار) است، که انتهایش به این منبع نور ختم میشود!
در مسیر حرکت به سمت این نور! جاده روشن است!
در دو طرف این جاده، کاسبان بساطشان را پهن کرده اند!
در یک طرف آن، کاسبانی را میبینی که مالی را میدهند و مالی را میگیرند!
و در طرف دیگر آن، کاسبانی را میبینی که هر آنچه را که در بساط دارند را میدهند! و در قبال آن چیزی از شما طلب نمیکنند!
جاده ای که در آن انسانهایی فارغ از دنیا، کار دنیایی میکنند!
و عده ای برای این کار، گوی سبقت را از یکدیگر می ربایند!
مگر میشود در این بازار کار کرد، و در قبال آن چیزی طلب نکرد؟!
آری میشود!
میشود کار دنیایی کرد، و در عین حال، در دنیا و آخرت زندگی کرد!
فقط کافیست که در این بازار، با او معامله کنید!
✅ إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَ يُقْتَلُونَ وَعْداً عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ وَ الْقُرْآنِ وَ مَنْ أَوْفى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بايَعْتُمْ بِهِ وَ ذلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (توبه_۱۱۱)
همانا خداوند از مؤمنان، جانها و اموالشان را به بهاى بهشت خريده است. آنان در راه خدا مىجنگند تا بكشند يا كشته شوند. (وفاى به اين) وعدهى حقّ كه در تورات و انجيل و قرآن آمده بر عهده خداست و چه كسى از خدا به عهدش وفادارتر است؟ پس مژده باد شما را بر اين معاملهاى كه به وسيلهى آن (با خدا) بيعت كرديد و اين همان رستگارى بزرگ است.
#معیشت_اسلام
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی (اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan