eitaa logo
پایگاه مردمی عدالت خواهان و مطالبه گران انقلابی ولایتمدار
2.2هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
3.6هزار ویدیو
9 فایل
(نظارت مردمی بر عملکرد مسولین در راستای مبارزه با فساد اقتصادی,سیاسی، اجتماعی, جریان فتنه و حمایت از دولت انقلابی ) .
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ پس از اتمام ناگهانی برنامه ثریا و قطع کردن بخش سخنرانی ثابتی حالا این برنامه یک هفته تعلیق شد 🔸اميرحسين ثابتی نماینده مردم تهران نوشت: وفاق یعنی همین؛ باید ساکت شوی تا هرکاری دوست داشتند انجام دهند و کسی هم نگوید پادشاه لخت است... ✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قانون‌گذار سابق اروپا: حکم بازداشت نتانیاهو به تنهایی کافی نیست 🔹کلر دلی، نمایندهٔ سابق پارلمان اروپا: حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت تنها شروع ماجراست. این ایده که تنها ۲ نفری که به‌طور کیفری مسئول هستند، محکوم شوند، قطعاً درست نیست. این مسئله باید تا بالاترین سطح در دولت آمریکا و اتحادیهٔ اروپا که باعث ادامهٔ نسل‌کشی غزه بوده‌اند، پیش برود. 🔹کاملاً واضح است که غرب تصمیم گرفته اسرائیل نماد نقض حقوق بین‌الملل و بازگشت به دنیایی باشد که در آن تنها قدرت حرف اول را می‌زند. ✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گزارش ویژه خبرنگار ارشد BBC از پیروزی حزب‌الله لبنان و شکست رژیم صهیونیستی: وقتی ارتش مجهز و کلاسیک یک کشور حریف یک گروه شبه‌نظامی نمی‌شود، این یک پیروزی است! 🔺روحیه مقاومت مردم لبنان مثال‌زدنی و باورنکردنی است! ✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنان عجیب شهید رئیسی در مورد وارونه جلوه دادن حق و تضعیف حق طلبان در اذهان جامعه و خواص همفکر و همراه با مطالبه حق و ایجاد شکاف و تردید دلها ✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوخی حضرت آقا با حاج صادق آهنگران دربین جمع .✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
اقای میرسلیم وظیفه پدری را به وزارت اطلاعات محول کرد؟!! 🔺 مصطفی میرسلیم نماینده سابق مجلس اخیرا در مصاحبه ای دستگاه امنیتی کشور را بخاطر همکاری پسرش با گروهک منافقین متهم به کم کاری کرده است! 🔺 وی بعد از گذشت چند سال لطف نیروهای امنیتی را که مانع غرق شدن پسرش در گرداب خیانت شدند را با اتهام اهمال کاری به آنان پاسخ داده است در حالی که به گفته خودش او به عنوان پدر می بایست زودتر متوجه این مسائل می شد! 🔺 مصطفی میرسلیم که گویا فراموش کرده است پسرش به جرم همکاری با منافقین بازداشت شده حالا در مصاحبه‌ای طلبکارانه بیان کرده است، مگر پسرم چکار کرده بود؟ او در اظهاراتی غیر منصفانه گفته است، به ضابطین ایراد گرفتم که چرا به پسرم کمک‌ نکردند تا در دام منافقین نیفتد. .✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
📸 دیدار استاندار گلستان با جانبازان بالای ۷۰ درصد استان   استاندار گلستان ضمن دیدار با جمعی از جانبازان ضایعه نخاعی و بالای ۷۰ درصد استان گفت: رشادت‌ها و زحمات ایثارگران باید برای مردم به‌ویژه نسل جوان بازگو شود.  .✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
المیادین: اسرائیل آتش‌بس را نقض کرد خبرنگاران شبکه‌های المنار و المیادین گزارش دادند که رژیم صهیونیستی لحظاتی پیش با شلیک 4 گلوله توپخانه به سوی شهرک الطیبه لبنان آتش‌بس را نقض کرد.برخی منابع نیز گزارش دادند که یک شهروند لبنانی در جریان این حمله مجروح شده است و رژیم صهیونیستی شهرک رمیش در جنوب لبنان را نیز با چند گلوله توپخانه‌ای هدف قرار داده است. این در حالی است که خبرگزاری ملی لبنان پیش از این از حملات خمپاره‌ای اشغالگران صهیونیست به اطراف عیتا الشعب و ۲ شهرک مارون الرأس و عیترون در جنوب لبنان خبر داده بود. به اعلام رسانه‌های لبنانی، صهیونیست‌ها شب گذشته نیز شهرک‌های عیتا الشعب و بنت جبیل را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده بودند. دیشب نماینده حزب‌الله حسین الحاج حسن در پارلمان لبنان در گفت‌وگو با الجزیره تأیید کرد که رژیم صهیونیستی در نخستین روز آتش‌بس نیز در چند نقطه این توافق را نقض کرده و موجب وحشت شماری از شهروندان لبنانی در حال بازگشت به منازلشان شده‌ است. .✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
♻️واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف... ✍ظریف بخوانید اما درشت تکرار کنید ... راست میگوید که میدان با میز فرق دارد، او اساساً حاصل یک تَکرار بی جاست، نه یک‌اقدام بجا آقای دیپلمات شما یادتان نمی آید، مرد میدان ما آن روز که در زیر آفتاب سوزان جنوب پوست می انداخت تو در حال درست کردن اتوی کت و شلوارت در نیویورک بودی و در حال نوشتن پیش نویس ۵۹۸ و جام زهر تو سنگین تر از خودکار را بلند نکرده ای تا داغی قنداقه آفتاب خورده کلاش را زیر آفتاب داغ خوزستان در دستت حس کنی و مجبور نبوده ای آب آفتاب خورده بخوری و روی خاک دراز بکشی و خون رفقایت را که روی صورتت پاشیده پاک کنی و تکه های بدنشان را درون گونی جمع کنی و برای والدینشان ببری. آن روز که مرد میدان ما اشرار تنیده در کالبد خسته سیستان را ازاله میکرد هم تو در سعد آباد با همین مستر ریش قشنگ در حال مالیدن پاچه اروپایی ها برای امضای ننگین سعد آباد بودید شما قفل های زیادی زده اید از تاسیسات هسته ای تا دهان منتقدان... حق داری قتیل نیمه شب جمعه دی ماه بغداد را مقصر ناکامی هایت بدانی. او مرد میدان بود و امنیت مذاکرات شما را هم تامین میکرد. *تو با کَری ور میرفتی و قدم میزدی، که او در ادلب، حلب، نبل و الزهرا و موصل خاکریز به خاکریز دنبال شهادت و فتوحات شیربچه های انقلاب خمینی بود. مکتب ولنجک نمیفهمد عمق استراتژیک اندیشه روستای قنات ملک رابُر کرمان را. آقای دیپلمات این حنایی که امروز بر کاکل ملت میبندید دیگر رنگی ندارد کار اندیشه غرب لیس شما تمام است مذاکرات و ورق پاره برجام شما به جهنم خواهد رفت و خودتان به جایی آنطرف تر از برجام اما راکت های غزه به تلاویو رسیده است موشکهای انصار الله به ریاض صاروخ های حزب الله به دیمونا صدای پوتین ما را پشت دیوارهای حیفا بشنوند. آقای دیپلمات دوست دارید نقش شمارا در " گاندو۳ " چه کسی بازی کند؟ یادت هست کدخدای شمارا خدای ما با شنهای طبس خار کرد؟ یادت باشد خون فرمانده دامن گیر است جناب! سرخاب و سفیدآب دیپلو_ماتیک سازشگرانه را با کدام آب و صابون میشود پاک کرد. گرد خاک شلوارتان را بعد از زانو زدن در مقابل امیر کویت چه کسی پاک کند؟ اینجا محاسن مردان خدا با خون خضاب میشود و لباسشان در آتش اشتیاق وصل خاکستری میشود سهم شما از سازش ۱۰۰ سکه بود و یک مدال حلبی از دست پرزیدنت، سهم او یک موشک بود و یک نشان ذوالفقار از نائب امام عصرش. راه شهید رئیسی وسلیمانی ادامه دارد ✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d
.👇👇👇 🌹شهادت مستشار نظامی ارشد ایران در سوریه 🔹روابط‌عمومی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد: سردار سرتیپ دوم پاسدار کیومرث پورهاشمی معروف به «حاج هاشم» از مدافعان حرم و مستشاران نظامی ارشد سپاه در سوریه در حملات دیشب تروریست‌های تکفیری صهیونیستی به حومهٔ حلب به شهادت رسید. .✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️وقتی متخصص مجاری ادراری منصوب دولت پزشکیان وفاق را تفسیر میکند! از منظر دولت،هفتاد میلیون ایرانی که به پزشکیان رای ندادند حق گرفتن سمت ندارند 🔻یونسی استاندار جدید مازندران: من به شعار وفاق ملی اعتقادی ندارم 🔻مهدی یونسی: باید افرادی در سمت های اجرایی استانی و شهرستانی منصوب شوند، که به گفتمان دکتر پزشکیان اعتقاد داشته باشد. نمیشود که فردی، که تا دقیقه آخر در ستاد سایر رقبا فعالیت داشت و به طرف مقابل نیز رای داد، اما امروز خواهان آن باشد در سمت های ستانی و شهرستانی از وی استفاده شود من اعتقادی به این موضوع ندارم. ✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d
‌ . ♻️ یونیوز به نقل از یک منبع آگاه سفر بشار اسد به روسیه را تکذیب کرد. .✊رزمندگان دیروز ، مطالبه گران و فسادستیزان امروز، و پاسداری ازژ دستآوردهای نظام و تداوم عملی راه شهیدان http://eitaa.com/joinchat/4196204742C949ad8209d