May 11
بخش اول
📝فتنه بنزینی، سهمیه بندی ضروری، کار غلط دولت و سردرگمیها و سوءاستفاده ها
#محمدصادق_شهبازی
🔺سهمیه بندی بنزین کاری ضروری و درست بود و قیمت بنزین باید اصلاح میشد، زیرا:
🔹فاصله قیمت با خارج بالا رفته بود و قاچاق گسترش پیدا کرده بود
🔹مصرف بنزین داخلی زیاد شده بود
🔹کسری بودجه وجود داشت.
🔹به علت تدابیر غلط دولت مدیریت مصرف بنزین مسئله جدی شده بود.
🔺️ولی اقدام غیرکارشناسی و بدون تدبیر کافی بود:
🔹در زمان بدی صورت گرفت
🔹یکدفعه میزان بالا بردن قیمت بنزین ازاد زیاد بود
دولت با شوک درمانی و بدون توجیه مردم کار را جلو برد و مردم را لاجرم معترض کرده و نیروهای نظآمی و انتظامی را در برابر انها قرار داد.
🔹راهکارهای اصلاحی دیگری وجود داشت نظیر دادن بنزین به هر فرد و ایجاد کردن بازاری برای خرید و فروش اتوماتیک بنزین که هم فروشنده و هم خریدار سود میکردند یا افزایش تدریجی قیمت یا زیاد کردن سهمیه خانوارها و...
🔹دولت راهکارهای جبرانی مثل افزایش یارانه یا سبد حمایتی را نه درست طراحی کرده نه درست اجرا در صورتی که در دهه هشتاد نظام تدابیر درستی اندیشید و ضمن توجیه مردم ابتدا ان اقدامات صورت گرفت.
🔹دولت در یک استراتژی خاص سکوت کرد و هزینه تصمیم خود را به گردن نظام و در نهایت رهبری انداخت. جوری که فضای مجازی و رسانه ها و حتی در هواپیماها هم صوت حمایت رهبری از سهمیه بندی بنزین در دهه هشتاد پخش شد و سکوت دولت فضا را ملتهب کرد و نظام را مسیول تصمیم غلط دولت کرد
🔹نظریه پردازان نولیبرال حامی دولت از دهه هفتاد تا کنون به تبع برنامه های اجماع واشنگتن و توصیه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی به دنبال قطع یارانه بدون اقدام جبرانی بودند.
🔺️فشار روی مردم بالاست، مردم از بیتدبیری و تبعیض ناراضی هستند و از شهرهای مختلف گزارش میرسد مردم به ویژه بخشی از مستضعفین در کف خیابان هستند و این فرصت بیشتری برای گروه های معارض نظام برای تخریب و فراهم کرده است.
🔺️موضع رهبری چرا حمایت بود؟
رهبری در تصمیمی درست و براساس مردمسالاری دینی و طبق رویه پیشین خود و امام راحل، تصمیمات اکثریت سران نظام که ازقضا در این موزد انتخابیها بودند را تایید کردند تا:
🔹نظام دوپارچه نشده و درگیر درگیری درونی نشود
🔹در شرایط بحران داخلی و دومینوی ناارامی کشورهای همجوار اعتراضاتِ بحق به سمت سرنگونی دولت نرود و خلا قدرت در درون به وجود نیاید و زمینه بیثباتی دولتهای اتی با این تجربه فراهم نشود
🔹 دولت مجبور شود به پشتوانه حمایت نظام با تدبیر بیشتر فرایند را اصلاح کند و بهانه نمیگذارند کار کنیم و چه کسی مملکت را تعطیل کرده از انان گرفته شود
🔹توده های مردم، متدینین و وفاداران نظام از سردرگمی خارج شوند و با وجود نارضایتی شدید از دولت، مقابل نقشه سوریه سازی ایران بایستند
🔹رهبری نشان داده رهبرِ مسئول است و مسئولیت اقدامات نظام را هرچند مثل ماجرای جمعیت خود مخالف ان باشد، میپذیرد
🔺️سازوکار جلسه سران قوا قانونی است:
🔹بر اساس حکم حکومتی شکل گرفته است و در حکم قانون است
🔹این ساختار مثل نهادهای بالادست سیاستگزاری کشور است و هرچند ناکارامد باشو تصمیمات غلط بگیرد برای خروج از بن بست شکل داده شده است
🔹مجلس میتواند در مواردی که این سازوکار تصمیمگیری کرده با قانونگزاری مستقل، چارچوب قانونی درست کند. در این مورد مثلا برای اصلاح ادامه فرایند ریلگذاری کند
🔹ناقض ادعای دولت در بسته بودن دست او و نداشتن اختیارات است.
🔺️اصلاحطلبان به دنبال تکرار تجربه شان در تقابل با هاشمی از ۷۴ تا ۷۹ در مورد دولت فعلی هستند و میخواهند با ان مرزبندی کنند، انتقاد از دولت، استعفا در مجلس و... برای این مرزبندی و ایجاد محبوبیت مردمی در شرایطی است که انها در کشتی دولت مورد حمایتشان در حال سقوطند. اصولگرایان دو دسته شده اند توجیه گران وضع موجود و کسانی که صرفا به دنبال استفاده برای تقابل با دولتند. بهاریها هم به دنبال اپوزیسیون نمایی و بهره برداری هستند. بعضی بزرگان و مجموعه های اتقلابی هم بدون اطلاع از ضرورت ماجرا در حال مطالبه توقف فرایندند که در صورت تحقق این مطالبه غلط گذشته از بحران اقتصادی، تصمیمات اینده نطام و دولتها را نیز متزلزل خواهد کرد.
🔺️حال چه باید کرد؟
✅از اصل سهمیه بندی دفاع کرد و حتی باید دولت را مورد سوال قرار داد با چه عقلانیتی با حذف کارت سوخت در ایتدای دولت یازدهم، برنداشتن فازهای بعدی هدفمندی یارانه ها و تعطیلی تولید بنزین در پتروشیمیها کشور را دچار بحران کرد؟
✅باید مطالبه کرد تا فرایند اصلاح شود، بسته های حمایتی و جبرانی مثل افزایش یارانه تسریع شود. دولت و مجلس اینجا نوک پیکان مطالبه هستند. مجلس میتواند به صورت قانونی چارچوب درستی ایجاد کند.
#محمد_صادق_شهبازی (دبیر اسبق جنبش عدالتخواه)
eitaa.com/edalatkhahi
بخش دوم..
⛔️در فصای کنونی اعتراض میدانی برنامه ناارامسازی دشمن را تداوم میدهد، باید تلاش کرد هم با مردم مذاکره کرد و در قالب هسته های کوچک خیابانی با مردم صحبت کرد و هم با شکل دادن اعتراضات در مکانهای سالنی و مسجدی و... مردم معترض را از کف خیابان خارج کرد. باید مطالبه مداوم باشد و مثل ۹۶ فورا رها نشود.
⛔️مطالباتی مثل استعفای دولت، قطع سهمیه بندی و افزایش قیمت سوخت اشتباه و موجب تزلزل نظام است و اساسا غلط هم هست و دولت هم نشان داده از ان استقبال میکند تا ادعا کند نمیگذارند کار کنیم. بجای ذن مطالبه اصلاح فرایند از طریق مجلس و پاسخخواهی از دولت ضروری است.
✅دولت حسن روحانی اختیاراتی دارد که جز بنیصدر کسی در جمهوری اسلامی نداشته است، باید از دولت مطالبه کرد با این حجم اختیارات چه کرده است؟
✅مطالبه از صداوسیما برای نشر درست انتقادات از این ماجرا و خارج شدن از رویه غیرعاقلانه طی شده در مواردی مثل برجام ضروری است. بیانیه و طومار اعتراضی خطاب به صداوسیما ضروری است.
✅باید نشان داد با تدبیر درست میتوان این مسئله را اجرا کرد. بازخوانی نحوه مدیریت سهمیه بندی و هدفمندی در نظام در دهه هشتاد یکی از راهکارهاست.
✅باید سوال کرد چرا اصلاح تنها متوقف بر مواردی است که زندگی مردم از انها مستقیما تاثیر میپذیرد. چرا مواردی مثل اصلاح نظام مالیاتی و فرار مالیاتی، مالیات بر درامد و ثروت، مالیات بر دلالی (عایدی سرمایه)، مالیات از پزشکان و تجار، معوقات بانکی و...، اصلاح نطام بانکی، اصلاح رویه خصوصیسازی مورد توجه قرار نمیگیرد. هم با کار رسانه ای و همایشهای اعتراضی و موضغگیری و کار نمادین باید بر این مورد تمرکز کرد.
✅باید به صورت جدی مطالبه کرد درامدحاصل از اصلاح قیمت بنزین شفاف شده د در مسیرهای درست مثل حمایت از تولید و مستضعفین هزینه شود.
#محمد_صادق_شهبازی (دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی)
eitaa.com/edalatkhahi
🔴🔵⚪️دولت درباره نحوه هزینهکرد درآمدهای اصلاح قیمت بنزین شفافسازی کند/ سوءاستفاده برخی از مطالبات مردم
❇️ دانیال یادگاری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به تلاش عدهای برای ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور گفت:
🔺 مسلما اصلاح مدیریتی کشور، با شعارهای ساختارشکنانه و نادرست محقق نخواهد شد.
آنچه که حائز اهمیت است جدا بودن صف مردم با صف اغتشاشگران است.تصمیمی که در مورد اصلاح هزینه بنزین گرفته شد، میبایست با تدبیر بیشتری از سمت دولت جلو میرفت. ابهامات بسیار در نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از اصلاح بنزین وجود دارد که باید دولت در اسرع وقت به طور شفاف در مورد آن پاسخگو باشد.
🔺 متاسفانه برخی در دانشگاه ها با سردادن شعارهای ساختارشکنانه سعی بر سوءاستفاده از مطالبات معیشتی مردم را دارند، که سابقه و پیشینه آنها با نگاه انقلاب اسلامی مشخص است.
🔺اگر به دنبال اصلاح مدیریتی اقتصادی در کشور هستیم، نمی توانیم به بهانه پیگیری مطالبات اقتصادی مردم، عنادهای سیاسی خود را مطرح کنیم. این اقدامات اشتباه است. مسئولان باید به دنبال اقناع افکار عمومی درباره تصمیمگیری صورت گرفته باشند و ما پیشنهاد می کنیم که روسای قوا با مردم صحبت کنند و پاسخگوی پرسش های مردم باشند.
🔺بدون شک اعتراضات و نگرانیهای مردم مورد توجه است و می بایست اقدامات لازم جهت بهبود روند اقتصادی دنبال شود. یقینا جریان دانشجویی خود را در کنار مطالبات به حق مردم می بیند و اجازه سو استفاده را نخواهد داد
✅ لینک گفتگو
fna.ir/dd88zd
eitaa.com/edalatkhahi
🔴🔵⚪️رهبر انقلاب : اسلام معتقد به تولید ثروت و بالارفتن سطح رفاه در جامعه است
🔺 نوع نگاه نظام اسلامی به ثروت، با نوع نگاه نظامهای سرمایهداری متفاوت است
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹 من از بُن دندان به این حرکت معتقدم که علاج و کلید حل مشکلات کشور عبارت است از «ترویج تولید داخلی».
🔹 آن کسانی که در مورد تولید یا رونق اقتصادی کشور به جای دیگری چشم میدوزند، [بدانند] راه این است.
🔹 در نظام اسلامی، اقتصاد نقش بسیار مهمی دارد. اینکه بعضی تصور کنند در نظام اسلامی به مقولهی تولید ثروت و گسترش رفاه عمومی و تولید بنگاههای ثروتساز بیاعتنایی شده، درست نیست.
🔹 البته نوع نگاه نظام اسلامی به ثروت با نوع نگاه حکومتها و سیستمهای مادی -چه نظام سرمایهداری و لیبرالی، و چه نظام مارکسیستی و سوسیالیستی- تفاوت دارد. در اسلام مساوات به معنای سوسیالیستیاش معنی ندارد اما برخورداری عمومی بله. آنهایی که شعار مساوات میدادند، مطلقاً در حکومتشان مساوات وجود نداشت و قابل تحقق هم نبود.
🔺 اسلام معتقد به تولید ثروت ملی و بالارفتن سطح رفاه جامعه است؛ عدهای بیشتر دارند اما [توزیع] منابع عمومی باید عادلانه باشد. طبعاً در نظام اسلامی، آن شکاف طبقاتی نیست. ۹۸/۸/۲۸
eitaa.com/edalatkhahi
🔴🔵⚪️پنجمین جلسه چهارمین دوره انسان انقلاب اسلامی.
🔺با حضور #وحید_اشتری و #صادق_شهبازی با موضوع تحلیل وقایع اخیر.
🔻همراه با ارائه "شبکه مسائل تشکل های دانشجویی" با حضور علیرضا قلی زاده.
🏢 مکان:خیابان ۱۶ آذر ، حسینیه هنر
⏰ زمان : پنجشنبه ۳۰ آبان ماه ، از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۸:۰۰
@ut_edalatkhahi
eitaa.com/edalatkhahi
#فصل_دوم
#نشست_اول
🔴🔵⚪️اعتراضات آبان ۹۸
دلسوزان انقلاب اسلامی چگونه با نارضایتیها از حاکمیت روبرو شوند؟
♦️ امیر تفرشی
عضو هیئت مؤسس جنبش عدالتخواه دانشجویی
♦️ مهدی جمشیدی
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
⏱ زمان: پنجشنبه ۳۰ آبان، ساعت ۱۲
🏢 مکان: زیر پل کریمخان، بین خیابان سنایی و عسجدی، پلاک ۱۰۱
eitaa.com/edalatkhahi
🔴🔵⚪️حسن رحیم پور صدای اعتراض مردم
🔺در حالی که دولت بدون اطلاع رسانی قبلی و تبیین موضوع، بصورت شبانه و ناگهانی آن هم در شرایط تورم و اوضاع نامناسب معیشتی مردم، سهمیه بندی بنزین و افزایش قیمت ها را اعلام کرد و با این کار شوک سنگینی به مردم وارد نمود. از فردای اعلام سهمیه بندی بنزین موج گسترده نارضایتی و انتقاد نسبت به این اقدام آن هم با چنین شیوه ای در میان مردم و حتی مراجع تقلید آغاز شد. مردم نامحرم دانسته شده بودند و دولت و شخص رئیس جمهور حاضر نشده بودند حتی در یک گفتگو تلویزیونی دلایل این تصمیم را برای مردم توضیح دهند.
🔺موج اعتراضات با موج سواری ضدانقلاب به اغتشاش و آشوب کشیده شد، حالا دیگر مردمی که انتقاد هم دارند صف خود را جدا کردند و نجیبانه برای جلوگیری از سوءاستفاده دشمن سکوت کردند اما پشت این سکوت دنیایی از سئوال و ابهام و انتقاد وجود دارد. تاکنون هم هیچ مسیر صحیح و مناسبی برای بیان حرف ها و مطالباتشان توسط دولت طراحی نشده است.
🔺سال 96 هم همین مسیر اتفاق افتاد و صدای انتقاد و مطالبات به حق مردمی در میان اغتشاشات ضدانقلاب گم شد و پس از اندکی به فراموشی سپرده شد.
🔺بالاتر از این طی این 6 سال هم هربار مردم اعتراضی داشته اند با برچسب های تند جناب رئیس جمهور از «افراطی» ، «به جهنم»، «بی سواد» ، «بزدل» و «هوچی باز» و امثالهم برچسب باران شده اند و همان ابتدا خفه شده اند.
🔺حالا خبر رسیده در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی حسن روحانی رئیس جمهور نسبت به انتقادات حسن رحیم پور ازغدی عضو حقیقی این شورا نسبت به گرانی بنزین و التهابات کشور واکنش تندی نشان داده و از جلسه خارج می شود. حجتالاسلام سلیمی نماینده مجلس شورای اسلامی جزئیات جلسه را این گونه توضیح می دهد: «آقای رحیمپور از رئیس جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی هم محسوب میشود، سؤال کرده است که با توجه به گران کردن بنزین از سوی دولت و ایجاد التهاب در کشور، رئیس جمهور کمی در این باره توضیح دهد. پس از این اظهارنظر آقای رحیمپور و درخواست برای پاسخگویی رئیسجمهور، مباحث تندی مطرح میشود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد. ادبیات آقای روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی غیرقابل دفاع بوده و الفاظی را در برابر یکی از اعضا به کار برده است که به هیچ وجه قابل قبول نیست.» دیشب نیز حسن رحیم پور در جلسه ای اعلام کرد که احتمالا دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکند.
🔺حسن روحانی در مقام رئیس جمهور که گویا نیازی نمی بیند به مردم پاسخگو باشد و طی این سالها هر صدای اعتراضی را خفه کرده است، حالا با یک مقام رسمی کشور این گونه برخورد می کند. حسن رحیم پور ازغدی را می توان جزو معدود صداهای مردم در حاکمیت دانست که مطالبات مردم را پیگیری و فریاد می زند و البته متاسفانه او هم با فشارهای مقامات دولتی حتی از سخنرانی در پیش از خطبه های نمازجمعه تهران محروم می شود. استاد حسن رحیم پور ازغدی صدای اعتراضی مردم است، صدایی که هیچ سازوکاری برای شنیده شدن آن وجود ندارد.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
eitaa.com/edalatkhahi
🔴🔵⚪️کسانی که از استعفای دولت حرف
میزنند در دایره دلسوزان انقلاب نیستند
❇️ دانیال یادگاری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتگو باخبرگزاری دانشجو، گفت:
🔺صحبت از استعفاء دولت نشان از عدم تحلیل است و قطعا خلع سیاسی در کشور نه به نفع مردم است و نه به نفع دلسوزان انقلاب.
🔺کسانی که از استعفاء دولت دم می زنند در دایره دلسوزان انقلاب نیستند، اکنون بیشتر از هر وقت دیگر نیاز به تبیین ناکارآمدی دولت و سیاست های اعمالی دولت در گذشته هستیم.
🔺جناب آقای روحانی باید پاسخگو مدیریت خود باشد، نمایندگان مجلس اجازه ندهند که مسببان تصمیمات اشتباه گذشته همچنان به منافع ملی ضربه بزنند.
🔻جناب آقای زنگنه باید پاسخ بدهد که علت تصمیم گذشته در خصوص حذف سهمیه بندی بنزین چه بوده است؟ دادستان کشور برای احقاق حقوق عامه به تصمیم های اشتباه مسئولین در دوران مسئولیت و اختیاراتشان ورود کند تا شاهد تصمیم های اشتباه سیاسی در مدیریت اقتصادی کشور نباشیم.
🔻 مشکلات اقتصادی با تکیه بر توان داخلی و اقتصاد درون زا حل می شود، با این وجود تلاش جریان دانشجویی بر این خواهد بود که ظرفیت های اقتصاد درون زا را به نمایش بگذارد، بدون شک ما خود را مدافع تولید و رونق آن در کشور می دانیم.
🔻رسانه ملی باید نگرانی های معیشتی و مطالبات به حق مردم را همواره به رسمیت بشناسد؛ اما متاسفانه مثل گذشته توانایی تمایز بین اعتراض کنندگان و اختشاش کنندگان را نداشت و به رادیکال شدن اعتراض ها کمک کرده است.
🔺 در نحوه برخورد با اعتراض ها به حق مردم نقایص بسیار زیادی وجود دارد که نیاز به اصلاح و بستر سازی جهت مطالبه به حق مردمی است، با این وجود سعی مان بر این خواهد بود بستر اعتراض مردمی را در چارچوب قوانین کشور فراهم کنیم.
eitaa.com/edalatkhahi
قسط
🔴🔵⚪ اجتماع اعتراضی فریاد مستضعفان 🔼 با حضور مردم و نمایندگان اصناف، دانشجویان و طلاب 🕑 زمان: یکشن
#هم_اکنون
🔴🔵⚪️ اجتماع اعتراضی فریاد مستضعفان
eitaa.com/edalatkhahi
May 11
🔴🔵⚪️ بی کفایتی شاخ و دم ندارد
♦️ حضرت امیرفرمود: «چهار چیز باعث سقوط حکومت ها میشود؛ ضایع نمودن اصول اساسی و مهم، سرگرم شدن به فروعات و مسائل کم اهمیت،(تقدیم الاراذل) مقدم داشتن فرومایگان و به کار گماردن آدم های پست و(تاخیر الافاضل) کنار گذاشتن فرزانگان و افراد فاضل».
🔺 این روزها بهتر معنای این روایت زیبای حضرت امیر را متوجه میشویم. در طول عمر انقلاب هر کجا ضربه ای به اعتماد عمومی و مردم و مستضعفین وارد آمده و باعث ریزش هایی در جبهه انقلاب شده است؛ یکی از عوامل کلیدی آن وجود کارگزارانی برآمده از قاعده «تقدیم الاراذل» بوده است. کسانی در مناصبی قرار گرفته اند که نه نسبت به آن تخصصی دارند و نه تعهدی. عنصر شایسته سالاری در نظام اسلامی یک اصل اساسی است و اگر مورد اهتمام قرار نگیرد؛ نتیجه ای جز تباهی و نابودی دولت و حاکمیت سیاسی نخواهد داشت؛زیرا فقدان صالحان در امور کشوری به معنای تباهی سرمایه های مادی و معنوی است؛چرا که فرومایگان نادان سرمایه مادی را در غیر جای ضروری هزینه میکنند و با حضور خویش در مناصب؛ یک شایسته را از حضور در آن منصب باز میدارند و اینگونه سرمایه های انسانی هدر میرود.
اجتماع و دولتی که فرزانگان را به کار نمیگیرند با ناکارآمدی مواجه شده و مقبولیت خویش را از دست میدهند و در نهایت مشروعیت سیاسی نیز از دست خواهد رفت و نابودی حاکمیت سیاسی را به دنبال خواهد داشت.
♦️و اما بنزین و ما ادراک بنزین؛ قصهی پر غصه روزگار ما. بعید میدانم کسی باشد که بتواند از این تصمیم غلط و غیر کارشناسی در این مقطع زمانی و با این شیوه اجرایی و توسط چنین دولتی دفاع کرده و برهان قابل دفاعی را بیان کند. تصمیمی که ضربه ای بزرگ به اعتماد عمومی و مشروعیت مردمی نظام وارد و خسارات جانی و مالی و انسانی متعددی را ارمغان آورده و کشور را در بحرانی یک هفته ای فرو برد.
به راستی چه کسی جواب گوی خون های ریخته شده است؟ چه کسی جواب اشک های فرزند شهید ابراهیمی را میدهد؟ آیا نباید آقایان به علت تصمیم غلط خود به پای میز محاکمه کشیده شوند؟ کسانی که طرحی را صرفا به علت آن که متعلق به دولت قبل بوده و باید به هر دلیلی با آن مخالفت میکردند لغو کرده و حال یاد احیا آن افتاده اند؛ پاسخ گوی خسارت ناشی از لغو طرح قبلی که میلیارد ها تومان برآورد شده است کیست؟نمیدانم دقیقا دولت باید چه اقدامی را انجام میداده که نداده است تا عدم کفایت آن بر همگان مبرهن شود؟ ضربه هایی که این دولت به کشور زده است؛ باور کنید که بمب اتم هم نمی توانست چنین خساراتی را وارد آورد!! از فساد گسترده فرزندان و برادران آقایان تا تلف کردن سرمایه های کشور به پای برجام بی فرجام و تعطیلی صدها کارخانه و..مگر بی کفایتی شاخ و دم دارد؟ بس است ظلم به نظام و مردم؛ نفس های آخر جریان اشراف و غرب گرا به شماره افتاده است؛ شک نکنید.
🔺آیا میتوان اقدامی در این دولت مثال زد که در جهت حمایت از مستضعفین کلید خورده باشد؟
اساسا در نظام فکری اینان مردم جایی ندارند؛ مگر امام نفرمود: «وقتی که اشراف و اعیان و متمکنین و یال و کوپال دارها متصدی امور یک کشور شدند، قهراً اینها مردم را به حساب نمی آورند، این یک امر قهری است و در مقابل یک قدرتمند بزرگتر از خودشان خاضعند و در مقابل ضعفا و ملت خودشان جابر و ستمگر.»
اگر قرار است کسری بودجه دولت جبران شود؛ چرا باید دست به جیب مردم برد؟ چرا مالیات بر عایدی سرمایه،اخذ مالیات از سلبریتی ها، مالیات بر خانه های خالی، مالیات بر پزشکان را پیگیری نکردید؟ چرا کمی دست در جیب آقایان اتاق بازرگانی نمی کنید؟ جواب روشن است؛ پول لیست ها و هزینه های انتخاباتی مان را چه کسی دهد؟
فاین تذهبون!راه حل در بازگشت به مردم است ؛ کمی هم دلمان به حال جمهوریت نظام بسوزد؛ جای دوری نمی رود؛خداوند چک سفید امضا به جمهوری اسلامی نداده؛ باور کنید.
#علی_ریاحی_پور
eitaa.com/edalatkahahi
Divar.pdf
694.4K
🔵🔴⚪️ نشریه ی " دیوار " شماره 16
کاری از انجمن اسلامی #عدالتخواه دانشگاه حکیم سبزواری
🔻 سینمای انقلاب در مقابل سینمای غرب زده
🔻 آمریکا وقیح تر از قبل
🔻 ریشه دار تر از بنزین
🔻 گربه برای رضای خدا موش نمی گیرد
@tunelbad_ir
eitaa.com/edalatkhahi