10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تاکید رهبر معظم انقلاب بر مراقبت مسئولین در حوزه مسائل اقتصادی
🔹در گذشته کسانی بودند که از امکانات دولتی سوء استفاده کردند.
🔹پیشرفتها در صورتی امکانپذیر است که من و شما به آینده امیدوار باشیم.
پایگاه مقاومت یاوران طبیعت
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی
📆 پنج شنبه ۲فروردین ماه ۱۴۰۳
🌐 khjonoobi.frw.ir
🆔 @yavarantabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلید، تولید است!
🔹مروری بر مساله «تولید» در نامگذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۹۱ تاکنون
پایگاه مقاومت یاوران طبیعت
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی
📆 پنج شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۳
🌐 khjonoobi.frw.ir
🆔 @yavarantabiat
❌به عبارت دیگر امام خامنهای برای حل مسئله اقتصاد کشور فقط به دولت دستور نداده، بلکه اینبار فرمان جهاد را به آحاد مردم (ملت) داده است ...
پایگاه مقاومت یاوران طبیعت
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی
📆 پنج شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۳
🌐 khjonoobi.frw.ir
🆔 @yavarantabiat
مساله تولید در نامگذاری سالها توسط رهبر انقلاب
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#رهبری
#سال_جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#سال_نو
#عید_نوروز
#سال_۱۴۰۳
پایگاه مقاومت یاوران طبیعت
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی
📆 پنج شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۳
🌐 khjonoobi.frw.ir
🆔 @yavarantabiat
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا دعای ناب در محضر حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام..
آمین.. 🤲📿🌹
🌹پایگاهمقاومتبسیجامامعلیعلیهالسلام
🌙شورایاحیایامربهمعروفونهیازمنکر
🌹بانک رفاه کارگران
🌙مدیریت شعب خراسان جنوبی
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه ای از عظمت جهان و آفرینش سیارات و کرات آسمانی 👈که تاکنون بشر کشف کرده..👉
✍️بعضی اوقات این بشر کوچک فراموش می کند که در برابر چه عظمتی ایستاده!
سُبۡحَٰنَ رَبِّكَ رَبِّ ٱلۡعِزَّةِ عَمَّا يَصِفُونَ
وَسَلَٰمٌ عَلَى ٱلۡمُرۡسَلِينَ
وَٱلۡحَمۡدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلۡعَٰلَمِينَ
🌍پایگاهمقاومتبسیجامامعلیعلیهالسلام
🌙شورایاحیایامربهمعروفونهیازمنکر
🌍بانک رفاه کارگران
🌙مدیریت شعب خراسان جنوبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 کدوم کشوری در دنیا پیدا میکنید که رهبر عالی اون اینطور هم بر تمام مسائل کشور مسلط باشد و هم دائما مردم را برای حل مشکلات به صحنه دعوت کند؟
این خاصیت جامعه با محوریت امام و امت است
🌿سلامتی مقام معظم رهبری صلوات🌿
🌴پایگاه مقاومت بسیج شهید لاجوردی اداره کل زندانهای خراسان جنوبی 🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت گفتی وعده در بهار است
بهار آمد دلم در انتظار است
بهار هر کسی عید است و نوروز
بهار عاشقان دیدار یار است
اللهم عجل لولیک الفرج
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🔸روابط عمومی و پایگاه بسیج صاحب الزمان (عج) اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
بهار، صحنه ی قدرت لایزال ایزدی، تابش زندگی در جان هستی و هنگامه ی نو شدن و از نو آفریده شدن است. در آغاز سال نو و فرا رسیدن عید نوروز، تبریک و تهنیت صمیمانه خود را تقدیم شما و خانواده محترمتان داشته و سلامتی، سرور و سعادت شما را در پرتو الطاف بی پایان حق آرزومندیم.
عبادت هایتان مقبول، عزتمندی تان پردوام، سرافرازیتان مانا، توفیقاتتان روزافزون، سهم چشمانتان بهار و نوروزتان بیش از پیش پیروز.
امیدواریم که در سال۱۴۰۳ نیز شاهد استمرار حرکت در مسیر بی پایان رشد بوده و با اراده مندی و تلاش خواهی خود باز هم به فتح فرازهای بلندتر و بالاتر شخصی و حرفه ای نائل آییم.
#سال جهش تولید با مشارکت مردم
*پایگاه مقاومت بسیج شهید سبزه کار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی#
مدیر کل منایع طبیعی و آبخیزداری خراسانجنوبی گفت: برای تحقق شعار سال ابتدا باید به این باور و نگاه نسبت به شعار رسیده که با در نظر گرفتن سیاستهای چند ساله اخیر مقام معظم رهبری و بویژه دولت مردمی سیزدهم که محور اقتصاد را مبنا قرار داده که اقتصاد پایدار، سالم و مقتدر مورد تاکید است.
علیرضا نصرآبادی، گفت: اولین نکتهایی که باید مدنظر مدیران و مسئولین باشد این است که نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری فقط یک حرکت نمادین و سنت سالانه نیست بلکه یک نقشه راه روشن و یک راهبرد موثر و سنجیده برای آنها است لذا واکنش و کنش افراد نسبت به شعار سال نشاندهنده رویکرد واقعی و عملی در ولایت مداری و دلسوزی برای نظام و کشور است.
نصرآبادی افزود: امروزه در نظام نوین جهانی صحبت از اقتدار غذایی و اقتصادی است ولی وقایع یکی دو سال اخیر بویژه حوادث اوکراین نشان داد باید به فراتر از امنیت فکر کرد و به دنبال اقتدار همه جانبه بویژه در حوزه غذایی و اقتصادی بود. https://khabarvahonar.ir/?p=83712
🚨 واکنش غافلگیر کننده دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی به اظهارات اخیر روحانی در مصاحبه با اعتماد : ... بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست
♦️دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی: .... همان عصری که آقای روحانی نهاد ریاست جمهوری را تحویل رئیسی میداد خوب، می دانست چه خبره ؟
عکسی که از او با آقای رییسی گرفته شده در چهره اش یک تبسم ساختگی هست .
روزهای قبل در هیئت دولت همه ی وزرا واضح شاهد بودند که در بساط دولت هیچ نیست ، سه ماه فقط حقوق ها را با قرض و کلاه به کلاه کردن داده بودند معوقات و فوق العاده ومثل اینها که بماند ،روی هم انباشته به ماههای بعد حواله شده بود.
♦️سالهای قبل یعنی ۹۷ و۹۸ و۹۹ و۱۴۰۰را همه در جریان هستند آقای همتی در آن جلسه با اساتید بازش کردند ، ۲۰۰ هزار میلیارد تولید پول بی پشتوانه [ (قلابی)] برای دادن حقوق کارمندان دولت.
♦️وقتی سال ۱۴۰۰حقوقها را دولت تدبیر وامید اضاف کرد در آن جلسه هیئت دولت با خواندن درصد اضاف شدنها برای تصویب همه می خندیدند یعنی مسخره بود، آخه با کدام پول ؟!
♦️این اضافه حقوق بی رویه با پول بی پشتوانه، کندن یک خندق جلو دولت بعد و پیشرفت کشور بود ارزش پول را نابود کرد .
روحانی روز تحویل دولت یقین داشت این سید ساده دل (رئیسی) نه بهزودی؛ بلکه، بلافاصله که دولت را تحویل گرفت از همان ساعت به بن بست می خورد .
♦️از طرفی هم چون چیزی باقی نگذاشته بود برای فرار از ساختمان ریاست جمهوری عجله داشت ، از صحنه جرم بگریزد و رفت در خانه قایم شد . ترس داشت فردا بیایند با دستبند وپابند اورا برای محاکمه ببرند.
♦️... وقتی رئیسی اولین جلسه خودرا با همان وزرای کابینه دوازدهم بدون روحانی برگزار کرد آقای جهانگیری بی خجالت و با خاطر جمعی از اینکه رئیسی قاطع و جواب حاضر نیست هم با این جسارت که او پشتوانه رای بالایی ندارد وزمینه ی بلوا و فتنه وجود دارد در آن جلسه چشم در چشم باخیال راحت صراحتاً گفت ما حتی پول نداریم حقوق این برج کارمندان را بدهیم .
♦️آقای رئیسی فقط یه جمله تعرضی با مزاح گفت : پس اون تدبیر و امید کجاست ؟
بعدش گفت : ملتی که خدا را دارد به چه کنم ؟چه کنم ؟ مبتلا نمیشه. بن بست نداریم.
دژپسند ادامه داد:
...من نمی دانم اسم جنگ اکراین وروسیه را چه بگذارم به قول امام الطاف اللهی بود ؟ همینکه رئیسی جای روحانی انتخاب شد [عدو شود سبب خیر ]، رسانه های غربی خودشان شوک وارد کردند ، نوشتند یک تندرو بنیاد گرا به نام رئیسی جایگزین مذاکره و تعامل با غرب سرکار آمد ،پس از انتخاب رئیسی، چند روزه قیمت نفت ۲۰ دلار افزایش یافت و توی شهریورماه سیل پول وارد خزانه شد بعدش هم در وین دیگه برجام احیا شدنی نبود، دوباره نفت بالا رفت و شعله جنگ اکراین قیمت نفت را کَند و به ۱۰۰ دلار وبیشتر رساند.
دژپسند در پایان گفت :
...بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
30.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اثبات کارآمدی انقلاب اسلامی ایران
#ستادجهادتبیین
اداره کل صنعت معدن وتجارت خراسان جنوبی