eitaa logo
در جستجوی نظام تربیت اسلامی
321 دنبال‌کننده
334 عکس
208 ویدیو
34 فایل
دروس فلسفه تربیتی اسلام و فلسفه تعلیم و تربیت دکتر مهدی عاشوری
مشاهده در ایتا
دانلود
سوره مبارکه فصلت آیه 33 وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِّمَّن دَعَا إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ و كيست خوش سخن تر از كسى كه (مردم را) به سوى خداوند دعوت كند و (خود نيز) عمل شايسته انجام دهد و بگويد: «من از مسلمانان هستم»؟
هدایت شده از عاشوری تربیت اسلامی
فرهنگ و تمدن اسلامی ۰۱.mp3
زمان: حجم: 17.5M
زمستان ۱۴۰۲ دانشگاه آزاد اسلامی معاونت فرهنگی درس اول. چیستی فرهنگ و تمدن
ذکر روز جمعه درود و صلوات بر آقا حجه بن الحسن صاحب العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
سوره مبارکه اسراء آیه 29 وَلاَ تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَى عُنُقِكَ وَلاَ تَبْسُطْهَا كُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَّحْسُورًا و نه دست خود را به گردنت بسته بدار (كه هيچ انفاقى نكنى) و نه آن را كاملاً باز گذار كه (چيزى براى خودت نماند و) سرزنش شده و حسرت خورده (به كنجى) نشينى.
انالله واناالیه راجعون 🏴😭 روحانی وارسته، عالم متقی، استاد سطح عالی حوزه علمیه مروی، امام جماعت بی‌نظیر و مردمی مسجد حوری حجت الاسلام والمسلمین کریمی رحمة الله علیه که سالیان متمادی عمر شریف خود را در راه تبیین و ترویج معارف ارزشمند الهی و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام صرف نمود، به ملکوت اعلی پیوست. این مصیبت را به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و مقام معظم رهبری مدظله العالی و خانواده محترم ایشان، طلاب و شاگردان ایشان در حوزه علمیه مروی و سایر منسوبین تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و أجر مسئلت می‌نمایم.
طی سالهای ۸۴ تا ۸۷ توفیق استفاده از محضر استاد کریمی را در مدرسه مروی داشتم. آن زمان ایشان صبحها لمعه تدریس می نمودند. حجره ایشان محل رفت و آمد دانشجویان علاقه مند به علوم و معارف اسلامی بود و بعد از نماز ظهر نیز در حجره پرسش و پاسخهای فقهی به راه بود و ایشان مسلط به مبانی و آراء مختلف فقها بودند و با دقت پاسخ می دادند. در جنب مدرسه مروی نیز شعبه ای از دفتر پاسخگویی مسائل شرعی دفتر مقام معظم رهبری قرار داشت که مسوولیتش با ایشان بود و بر فعالیت پاسخگویان نظارت داشتند. با وجود چهره پرجذبه و جدی، معلمی دلسوز و مهربان بود که در کلامش لطافت و شوخ طبعی نیز جاری بود. آخرین بار سال گذشته در تشییع استاد گرانقدر آیت الله ارفع دیدمشان و نیم ساعتی بعد مراسم درباره دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی، حوزه، رونق دادن به مساجد به عنوان قلب تپنده محله و کانون تربیتی صحبت کردیم. امروز در قطعه ۲۲۲ بهشت زهرا دفن شدند. نام ایشان علیرضا پسر عبدالکریم برای قرائت نماز لیله الدفن. یکشنبه ساعت ۱۷ تا ۱۹ مسجد حوری در میدان قیام و سه شنبه نماز مغرب و عشا در مدرسه مروی مراسم ترحیم ایشان برگزار می گردد. خدا رحمتشان نماید. فاتحه ای هدیه به روح بلندشان
ذکر روز شنبه سلام بر پیامبر اعظم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله
سوره مبارکه مائده آیه 105 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَيْكُمْ أَنْفُسَكُمْ ۖ لَا يَضُرُّكُمْ مَنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ ۚ إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ ای کسانی که ایمان آورده‌اید! مراقب خود باشید! اگر شما هدایت یافته‌اید، گمراهی کسانی که گمراه شده‌اند، به شما زیانی نمی‌رساند. بازگشت همه شما به سوی خداست؛ و شما را از آنچه عمل می‌کردید، آگاه می‌سازد.
هدایت شده از عاشوری تربیت اسلامی
مبانی تربیت در قرآن 01.mp3
زمان: حجم: 13.4M
نیمسال اول 1402-403 دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات درس اول. روح و نفس در قرآن
ذکر روز یکشنبه درود و صلوات بر آقا امیرالمومنین امام علی علیه السلام و خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها