معرفی کتاب مفید :
کتاب درسهای فنلاندی: آنچه دنیا میتواند از تغییرات آموزشی فنلاند بیاموزد پرفروشترین اثر پاسی سالبرگ محسوب میشود و برای وی جایزهی گرامیر را به ارمغان آورد. در این کتاب، چگونگی ساختن کشوری کارآمد از طریق یک سیستم آموزش عمومی برابر توسط فنلاندیها توصیف میشود.
کتاب درسهای فنلاندی (Finnish lessons) به اصلاحاتی میپردازد که این کشور برای بهبود اوضاع آموزشی اعمال کرده است؛ این اصلاحات به گونهای است که در سطح خرد و کلان به وسیلهی مدرسان و سیاستگذاران صورت میگیرد. پاسی سالبرگ (Pasi Sahlberg) در آموزش و پرورش کشور فنلاند و سایر کشورها تجربههای بسیاری دارد و معتقد است اصلاحات آموزشی توسط معلمان ایجاد میشود و آنها رکنی مهم در این خصوص هستند.
معرفی مشاهیر آموزش وپرورش ایران:
ساموئل مارتین جردن (به انگلیسی: Samuel Martin Jordan) (۱۸۷۱–۱۹۵۲ م) معلم و مبلغ مسیحی آمریکایی بود. وی از سال ۱۸۹۹ تا سال ۱۹۴۰ ریاست کالج آمریکایی تهران (دبیرستان البرز) را به عهده داشت.
دوران ساموئل مارتین جردن اولین بار آموزش ورزشهایی چون فوتبال، بسکتبال و والیبال به کلاسهای دبیرستان اضافه شد.
جردن برای دروغ ده شاهی جریمه تعیین کرده بود. اگر از دانشآموزی سئوالی میکرد و او بلد نبود، میگفت: «کلّه به کار، کدو کنار.» با سیگار کشیدن به شدت مخالف بود و اگر در جیب کسی سیگار پیدا میکرد یک تومان جریمه میشد. میگفت: «سیگار لوله بیمصرفی است که یک سر آن آتش و سر دیگر آن احمقی است!»
@educationalscienceAssociation
معرفی مشاهیر آموزش وپرورش ایران:
ساموئل مارتین جردن (به انگلیسی: Samuel Martin Jordan) (۱۸۷۱–۱۹۵۲ م) معلم و مبلغ مسیحی آمریکایی بود. وی از سال ۱۸۹۹ تا سال ۱۹۴۰ ریاست کالج آمریکایی تهران (دبیرستان البرز) را به عهده داشت. او بانی و سازنده دبیرستان البرز و مدرسه دخترانه آمریکایی تهران است.
دوران ساموئل مارتین جردن اولین بار آموزش ورزشهایی چون فوتبال، بسکتبال و والیبال به کلاسهای دبیرستان اضافه شد و پنج سال بعد از افتتاح دبیرستان، اولین ساختمان شبانهروزی کالج آمریکایی هم تحت عنوان مک کورمیک هال در محوطه کالج بنا شد. وی اصلاحات اساسیای را در اصول اولیه مدرسه و افزودن دروس دبیرستانی و پیش دانشگاهی در مدت ۴۰ سال حضور خود در ایران انجام داد.
جردن برای دروغ ده شاهی جریمه تعیین کرده بود. اگر از دانشآموزی سئوالی میکرد و او بلد نبود، میگفت: «کلّه به کار، کدو کنار.» با سیگار کشیدن به شدت مخالف بود و اگر در جیب کسی سیگار پیدا میکرد یک تومان جریمه میشد. میگفت: «سیگار لوله بیمصرفی است که یک سر آن آتش و سر دیگر آن احمقی است!»
استادان معروف دانشگاه و اشخاص دانشمند دعوت میشدند تا برای شاگردان مدرسه البرز در مباحث مختلف صحبت کنند. جردن میگفت: «بچهها مملکت شما سابقهٔ درخشانی داشتهاست. بازگشت به آن روزگار درخشش بستگی به همت و شجاعت و کوشش شما دارد. امیدوارم حرف من در گوش و قلب شما باشد و برای ملت و کشورتان مفید واقع شوید.»
@educationalscienceAssociation
📝
#یک قاچ کتاب
سارا، تو در دنیایی بزرگ زندگی می کنی، با مردمانی بسیار که شاید خواسته هایی متفاوت با خواسته تو داشته باشند.
تو نمی توانی همه آنان را متقاعد کنی که با تو موافق باشند،.
و نمی توانی همه کسانی را که با تو موافق نیستند، از میان برداری.
تنها مسیر تو به سوی رویدادی سرورانگیز و خوشایند آن است که سرانجام تصمیم بگیری حال خوشی داشته باشی،
به هر طریق.
وقتی تمرین کنی که افکارت را متوجه چیزهایی کنی که احساس نیکو در تو بیافریند، پس به راز زندگی پی برده ای.
از کتاب فوقالعاده
سارا اثر خانم #استر_هیکس
جلد سوم
🍀
@educationalscienceAssociation
🙋♀🙋♂
🔰هیچوقت، هیچ جا، با هیچکس
مشکلات کودک را، در حضورش مطرح نکنید.
زیرا:
▪️ سبب شرم و خجالت کودک میشود.
▪️ کودک مقابل دیگران احساس شرم کرده و اعتماد به نفسش کاهش مییابد.
▪️ #خبرچینی و چوقولی کردن را میآموزد.
▪️ دائما کودک دچار #اضطراب است و نگران قضاوت دیگران است.
در حضور شما سعی می کند ساکت باشد.
✅ راه حل:
مشکلات، ترس ها و مسائل کودک را بدون حضور خود کودک با متخصص در میان بگذارید و دنبال راه حل مسائلش باشید.
نه فقط بازگو کردن بیحاصل با نتایج منفی.
👈حتی موقع حضور نزد روانشناس یا مشاور،کودک بیرون از اتاق باشد.
#فرهنگ زیر بنای توسعه
#معلمان، معماران فرهنگ
🌼
@educationalscienceAssociation
💡اگر یک شخص داراییهایش را روی یادگیری اش سرمایهگذاری کند، هیچکس نمیتواند آنها را از او بگیرد..
همچنین سرمایه گذاری در امر تعلیم و تربیت همیشه بیشترین سود را عاید جوامع می کند .
👤 بنجامین فرانکلین
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی🔶 مشاهیر🔶 آموزش وپرورش ایران: 🌼مادرادبیات کودک ونوجوان🌼
توران میرهادی استاد ادبیات کودکان، نویسنده و متخصص آموزش و پرورش و همچنین یکی از شخصیتهای برجسته فرهنگی ایران محسوب می شود که بیش از ۶۰ سال در گستره آموزش و پرورش و در خدمت فرهنگ و ادبیات کودکان کوشید. در این راه او به همراه همسرش محسن خمارلو مجتمع آموزشی و تجربی فرهاد یا مدرسه فرهاد را در ۱۳۳۴ خورشیدی تاسیس و آن را تا ۱۳۵۹ خورشیدی اداره کرد.
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
معرفی مشاهیر آموزش وپرورش ایران :
سیده توران میرهادی (خُمارلو) (۲۶ خرداد ۱۳۰۶ – ۱۸ آبان ۱۳۹۵) استاد ادبیات کودک، نویسنده و کارشناس آموزش و پرورش و پایه گذار مجتمع آموزشی تجربی فرهاد، از بنیانگذاران شورای کتاب کودک و بنیانگذار فرهنگنامه کودکان و نوجوانان بود. میرهادی بیش از شصت سال در گستره آموزش و پرورش و فرهنگ و ادبیات کودکان کوشید و در این راه یکی از چهرههای تأثیرگذار سده کنونی ایران بودهاست. او به همراه همسرش محسن خمارلو به مدت ۲۵ سال مدرسه فرهاد را از سال ۱۳۳۴ تا ۱۳۵۹ اداره کرد. این مجتمع یکی از آموزشگاههای تجربی و الگوواره ایران بود که هدفها و کارکردهای آموزش و پرورش مدرن در آن تجربه و ارزیابی میشدند. توران میرهادی به همراه لیلی ایمن آهی و معصومه سهراب و همکاری گروهی از کارشناسان تعلیم و تربیت در سال ۱۳۴۱ شورای کتاب کودک را بنیان گذاشت. و از سال ۱۳۵۸ سرپرستی تدوین و تألیف فرهنگنامه کودکان و نوجوانان را نیز برعهده داشتهاست. میرهادی را «مادر ادبیات کودک و نوجوان در ایران» خواندهاند.
. در گفتگو و مشاوره با دولت سرانجام توانستند طرح راهاندازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را که یکی از برجستهترین و کاراترین نهادهای فرهنگی را، به تصویب برسانند. در عرصه آموزش کودکان روستایی با پایهگذاری سپاه دانش به آموزشیاران این نهاد آموزش و مشاوره میدادند و با فراگیر شدن آموزش ابتدایی و راهاندازی نشریههای پیک که شامل پیک دانشآموز، پیک معلم، و پیک خانواده بود توانستند محتوای آموزشی را با فعالیتهای خلاق و فرهنگی پیوند دهند
در همین دوره سبب شد که در دهه ۱۳۴۰ دادگاه اطفال به جای دادگاه عمومی و کانون اصلاح و تربیت به جای زندانهای عمومی و پرورشگاهها به جای بنگاه صغار بنشیند.
درس هایی از خانم میرهادی برای معلمان:🔶
ویژگی اصلی مدرسه فرهاد رقابتی نبودن آن بود. در آن مدرسه رقابت، جایزه و رتبهبندی وجود نداشت و هر کسی با تواناییهای خودش سنجیده میشد و اگر شاگردان مدرسه فرهاد به درجات والا رسیدند به این دلیل بود که خودشان شدند.
ب) یادگیری مهارت های اجتماعی :
به همین دلیل هم در این مدرسه آشنایی با مشاغل محلی اطراف مدرسه مانند نانوایی، کفاشی و بقالی از اصول مهارتآموزی بود
هدف تعلیم و تربیت از دیدگاه جان دیویی:
هدف تعليم و تربيت
از ديدگاه ديويي، هدف تعليم و تربيت، <جامعه دموكراتيك> است و در تعريف آن ميگويد: جامعه دموكراتيك، جامعهاي است كه از پيدايش اختلافات و تبعيضات طبقاتي، قومي و نژادي جلوگيري ميكند. وي ميگويد: تعليم و تربيت عبارت است از: بازسازي و ساماندهي تجربه كه بر معنيدار شدن و عمق آن ميافزايد و توانايي هدايت جريان تجربه را توسعه ميبخشد. ديوئي در كتاب دموكراسي و تعليم و تربيت، چهار ويژگي تعليم و تربيت را ذكر ميكند:
الف) تعليم و تربيت ضرورت زندگي است: ديويي تعليم و تربيت را به عمدي و غيرعمدي تقسيم كرده است، اساس آموزش و پرورش را ارتباط و انتقال فرهنگي و اجتماعي ميداند زيرا بدون آموزش و پرورش عمدي و غيرعمدي زندگي ميسر نيست.
ب) تعليم و تربيت به مثابه كنش اجتماعي: محيط اجتماعي نقش مهم تربيتي دارد و فراگيري كودك امري انتزاعي و مجرد از مناسبات و روابط اجتماعي و محيط نيست، بلكه در متن همين مناسبات مطالب فراواني را فرا ميگيرد.
ج) تعليم و تربيت به مثابه راهنمايي: به اعتقاد ديويي انگيزهها و كوششهاي مشخص نوآموز را بايد كنترل و هدايت كرد و نقش راستين تعليم وتربيت همين است.
د) تعليم و تربيت به مثابه رشد: ديويي در اين مورد بر اين نكته تاكيد تام ميورزد كه تعليم و تربيت به رشد رساندن است و رشد عميق زندگي است. تا زندگي هست، تعليم و تربيت هم است. با توجه به آنچه گذشت ميتوان گفت تعليم و تربيت متربي عبارت است از: فرآيندي اصيل - نه فقط مقدماتي - ميان مربي و مترّبي، ناشي از ضرورت زندگي اجتماعي و مبتني بر رغبتهاي دروني و فعلي دانشآموز و متربي به منظور بازسازي تجربه براي رشد و دموكراسي اجتماعي.
@educationalscienceAssociasion
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
توجه 🌼توجه
با توجه به مدت زمان 4ماهه تا کنکور کارشناسی ارشد و حضور داوطلبان ارشد در گرایش های علوم تربیتی دراین کانال.
از این روز به بعد، هر روز یکی از پست های کانال انجمن علمی در جهت تقویت وآموزش زبان انگلیسی (قسمت vocab) خواهد بود.
امید است که مفید واقع شود.
@educationalscienceAssociasion
#معلمان معماران فرهنگ
#فرهنگ زیربنای توسعه
#1
فراخوان جذب اعضای اصلی انجمن علمی علوم تربیتی پردیس شهید رجایی سمنان
با تمرکز ویژه بر گرافیست ونویسنده وعلاقه مند به اجرای ایده های مبتکرانه.
@educationalscienceAssociation
جهت تمایل به همکاری با ثبت امتیاز موثر بر سازماندهي به آیدی زیر پیام دهید
@Tirdad81
قانون ۱۵ دقیقه چیست؟
این قانون به قدرت تغییرات کوچک اشاره دارد!
ساموئل اسمایلز ، مولف کتاب اخلاق و اعتماد به نفس، بر این اعتقادست که تکرار کارهای کوچک نه تنها شخصیت انسان را میسازد بلکه شخصیت ملت ها را تعیین می کند.
۱- اگر روزی ۱۵ دقیقه را صرف خودسازی کنید در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خویش را به خوبی احساس خواهید کرد.
۲-اگر روزی ۱۵ دقیقه از کارهای بی اهمیت خویش بکاهید، ظرف چند سال موفقیت نصیبتان خواهد شد.
۳- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به فراگیری زبان اختصاص دهید از هفته ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتر است.
۴- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به پیاده روی سریع اختصاص دهید از هفته ای چند بار به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
۵- اگر روزی ۱۵ دقیقه مطالعه و سلول های خاکستری خویش را درگیر کنید؛ به پیشرفت های عظیم یادگیری دست خواهید یافت.
زیبایی روش یا قانون ۱۵ دقیقه در این است که آنقدر کوتاهست که هیچ وقت به بهانه ی این که وقت ندارید آن را به تاخیر نمی اندازید.
جالبتر اینکه، کشور ژاپن امروزه موفقیت خود را مدیون این قانون است.
@educationalscienceAssociation
#معلمان معماران فرهنگ
#فرهنگ زیربنای توسعه
🟡واحد پژوهش دانشگاه فرهنگیان سمنان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می کند:
🔷 کارگاه آموزش مهارت های سواد اطلاعاتی:
🔸شامل
🔻 استفاده از پایگاههای علمی تحت اشتراک دانشگاه
🔻 راهبردهای جستجو در اینترنت
🔻 انواع مجلات و مقالات
🔻پایگاههای اطلاعاتی و راهنمای دسترسی به مقالات و کتابها
🔻پایگاه های استنادی و ارزیابی مجلات و تعیین مجلات هسته
🔻 شبکههای اجتماعی علمی و کاربرد آنها در عمل
⏱زمان:
🔹پردیس شهید رجایی: دوشنبه 23 آبان ساعت 10 الی 13
به شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه داده خواهد شد.
⚠️جهت شرکت در کارگاه و پیش آزمون به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://semnan.cfu.ac.ir/fa/232042
@educationalscienceAssociation
دانشجومعلمان عزیز
🔸مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می شود
از هر پردیس سه نفر تقدیر خواهند شد؛
نام کتاب: سوپ جوجه برای روح معلم
نویسنده: جک کنفیلد
ترجمه راستکار محمود زاده
فصل 1تا 3
توجه کنید که این کتاب ترجمه های مختلفی داره و ترجمه فوق مد نظر مسابقه است
خود کتاب به صورت پی دی اف و رایگان از طریق گوگل کردن قابل دانلود است ( به خاطر حق مولف فایل آن درکانال قرار نمی گیرد)
زمان آزمون روز 24 آبان ساعت 10 الی 10:35 دقیقه است. و لینک آزمون به صورت خودکار در آن زمان قابل دسترسی خواهد بود.
https://semnan.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=5148
@educationalscienceAssociation
نظریه سرمایه انسانی
درسال 1964 گری بکر (Gary Becker )
و تئودور شولتز ( Theodore Schultz ) برندگان جایزه نوبل نظریه سرمایه انسانی را خلق کردند.
بر اساس این نظریه آموزش و پرورش در سرمایه های انسانی ارزش افزوده ایجاد می کند که سود حاصل از آن برتر از سود سرمایه گذاری در هر بخش دیگری است.
@educationalscienceAssociation
#فرهنگ زیربنای توسعه
#معلمان معماران فرهنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاثیرات توسعه واهمیت دادن به تک تک افراد جامعه
🎥 همیشه حاضر هستید
🇩🇪 این دانش آموز آلمانی به علت بیماری ریوی امکان حضور در کلاس مدرسه را ندارد. از همین رو یک روبات به جای او در کلاس حاضر است و از این طریق می تواند با معلم و همکلاسی هاش تعامل و ارتباط داشته باشد.
@educationalscienceAssociation
برای اولین بار در دانشگاه فرهنگیان🔶
🛸کارگاه شبی با ستارگان🛸
با ظرفیتی محدود، مخاطب می پذیرد.
جهت ثبت نام به آیدی
@Tirdad81
پیام دهید.
منتظر حضور گرم شما هستیم. 🚀🌘
1-نشست کتابخوان با موضوع آزاد که هر داوطلب کتابی را که اخیرا مطالعه کرده ظرف 5تا 7 دقیقه معرفی می کند وبخش هایی از آن را برای مخاطب شرح می دهد.
این نشست در روز 25 آبان، روز چهارشنبه ساعت 13 تا 14 برگزار خواهد شد.
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید.
@Tirdad81