هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#حجاب_اهل_حرم
🔷 یکی از #اسوههای #حجاب و #عفاف در طول تاریخ، #حضرت_زینب (س) بودند که با آنهمه مصائب و سختیها، هرگز از زیر بار این وظیفه الهی شانه خالی نکردند.
🌿 بروز #پاکدامنی و #عفاف ایشان و سایر اهلبیت امام حسین (ع) در واقعه #کربلا بیش از همه جا نمایان است.
🔷 آن بانوی بزرگوار برای پاسداری از مرزهای #حیا و #عفاف بر سر یزید فریاد برآوردند: " آیا این از عدالت است که زنان و کنیزکان خویش را پشت پرده نشانی و دختران رسول خدا (ص) را بهصورت اسیر به اینسو و آنسو بکشانی؟ #نقاب آنان را دریدی و صورتهای آنان را آشکار ساختی؟!"
🌿این بانوی بزرگوار #صورت خود را (در اسارت) با دست خود میپوشاندند.
📚سایت تخصصی امام حسین (ع)
🔷 از روایاتی که میتوان به آنها استناد کرد، میشود فهمید که منظور از برداشته شدن #حجاب اهل بیت امام حسین (ع) همان #پوشیه ظاهر یا نقاب بوده است نه آن عبایهای که بر سر آنان بوده است.
🔷 زنان عرب علاوه بر عبایهای که میپوشیدند (شبیه چادر عربی امروزی)، در زیر آن لباس ضخیمی میپوشیدند؛ یعنی آن گونه نبود که زنان اهل بیت (ع) موهای سرشان یا بدنشان پیدا شود.
🔷 عادت اهل بیت بر این بوده که خود را در معرض دید #نامحرم قرار نمیدادند و آنچه در کربلا اتفاق افتاد مسلماً این بود که صورت بعضی از خانمها معلوم شده و این ولو حرمت شرعی نداشت، اما همین کشیدن روپوش و معلوم شدن صورت، هتک به اهل بیت (ع) محسوب میشده است.
✍️حجت الاسلام جلفایی
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
📽هزینه داشتن #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🌿ثواب نهی از منکر، به دلیل این است که بعد از انجام آن ممکن است به خطر بیفتید و همین ثواب دارد و کارهای آسان ثواب ندارد.
🎙استاد رحیم پور ازغدی
@umefafgaraei
هدایت شده از عفاف گرایی
بن برکول معلم موسیقی یک مدرسه در غرب لندن که به هنرآموزان دختر 13 تا 16 آموزش می داد به علت 32 مورد تعرض و تجاوز جنسی بازداشت شد.
همونجا که پوشش آزاده و ادعا میشه همه چشم و دل سیرند
#خارج_بدون_روتوش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
📚#معرفی_کتاب
♦️📣 به زودی منتشر میشود
📚 کتاب چالش میان تربیت حداقلی و حداکثری در امر جنسی
📖 ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🖌مؤلفان:
👤دکتر محمود سعیدی رضوانی (دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد)
👤دکتر وحید ارشدی (استادیار دانشگاه فردوسی مشهد)
👤حسین مدبر عزیزی
👤دکتر حسن اسلامیان
👤دکتر سعید ضیایی فر (دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
📝 چکیده کتاب:
🌿نویسندگان این کتاب کوشیده اند نشان دهند، فضاها و ساختارهای متنوع، نظیر #محیط های اجتماعی، #رسانه ها، #بازارها، #روابط_اجتماعی، #نظام_پاداش_دهی اجتماعی و ده ها امر دیگر، تا چه حد می توانند #امر_جنسی را، که به لحاظ ماهیت، از خصوصی ترین لایه های ذهنی هر فرد به شمار می رود، تبدیل به یک امر کاملاً #اجتماعی نمایند! بنابراین مداخله در وضعیت نابهنجار کنونی، نیازمند اتخاذ نگاه #تربیت_حداکثری –و نه حداقلی– است. از تمام دغدغه مندان عرصه فرهنگ و پدران و مادران متعهد و دلسوز، دعوت میشود به مطالعه این کتاب، اهتمام ورزند.
@umefafgaraei
هدایت شده از کانال سیاسی،انقلابی ،بابصیرت در مسیر ولایت
1_1149515994.pdf
1.48M
💥 جزوه درمانی بیماری #کرونا
🔶 ارائه شده توسط "اساتید طب سنتی کشور"
✅ مطالعه و انتشار این جزوه صدقه جاریه محسوب میشود...
💢 #انتشار_عمومی 💢
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــــ
صــراط
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
🔰پویش#مشهد_عاری_از_ابتذال
🌿این پویش به جهت مصون ماندن پایتخت معنوی ایران (مشهدالرضا) در برنامه های کوتاه مدت خود در گام اول در صدد محقق کردن دو مورد میباشد:
🔸 تسهیل سازی اجتماعی تمامی طبقات اجتماعی متدینین و انسان های پایبند به مبانی دینی از تمامی خدمات اجتماعی و شهری این کلان شهر؛ که از طریق ارتباط با اصناف مختلف مثل رستوران ها، کافی شاپ ها، اصناف پوشاک، آبمیوه فروشی ها و... برای پای کار آوردن آنها در جهت تخفیف دادن به صاحبان #پوشش_عفیفانه محقق میشود و
🔸 #مطالبه از مسئولان شهری جهت پایه ریزی گذاره ها و فرهنگ سازی مذهبی در قالب تبلیغ رسانه ای
🌷راه های تماس علاقه مندان به حضور و یاری در این پویش جهت شبکه سازی با تشکلات #عفاف_و_حجاب استان خراسان:
📞شماره تلفن
09155081145
📱و یا آیدی زیر در پیام رسان ایتا
@hamidaghassizadeh
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
📝 #پژوهش_در_خصوص_تربیت_جنسی
🌺#تربیت_جنسی بهکارگیری شیوههایی برای ایجاد صفات و #رفتارهای_جنسی_سالم و در عین حال زدودن صفات و رفتارهای جنسی ناشایست از مجموعه وجودی #انسان است.
❇️ خانمها دکتر تربتی، دکتر تاجیک و خسروی در سال 1398، پژوهشی را با عنوان "مطالعه کیفی تربیت جنسی نوجوانان و عوامل زمینهساز آن با تأکید بر روابط میان فردی با والدین؛ مطالعه موردی: دختران و پسران نوجوان دوره متوسطه ساکن شهر تهران" انجام دادند.
🎤 برای این منظور مصاحبههایی با #والدین نوجوانان دختر و پسر 13 الی 15 ساله شهر تهران انجام گرفت. دادههای به دست آمده به نتایج زیر منتهی شدند:
1️⃣ لزوم آگاهی از مسائل دینی در رابطه با تربیت جنسی؛
2️⃣ آگاهی والدین از مسائل جنسی و اثرات جسمی و روحی آن؛
3️⃣ ارائه رفتارهای مناسب در خانواده از سوی والدین؛
4️⃣ مسلط بودن والدین به یکسری از مهارتهای ارتباطی در جهت ارتباط بهتر با کودکان؛
5️⃣ وجود ارتباط عاطفی در خانواده؛
6️⃣ آموزش والدین و اجتماعیکردن و انتقال درست هنجارها و ارزشهای جنسیتی به فرزندان؛
7️⃣ نظارت مدارس بر فعالیتهای کودکان و نوجوانان در مدرسه؛
8️⃣ و...
💠 یافتههای پژوهش در سه دسته عوامل #خانوادگی، #آموزشی یا برون خانوادگی و #اجتماعی دستهبندی شدند و درنهایت نتایج نشان داد که یکی از دلایل اصلی تأثیرگذار بر #تربیت_جنسی، وجود #آگاهی در بین خانوادهها و در رأس آن در بین #والدین میباشد.
@umefafgaraei
هدایت شده از انصاری
❌قانون حمایت از آمران به معروف وناهیان ازمنکراطلاع رسانی شود
https://farsnews.ir/my/c/92654
❌برخوردباعوامل دخیل درپرداختهای نجومی
https://farsnews.ir/my/c/92684
❌فضای مجازی واینترنت رابرای دانش آموزان امن کنید
https://farsnews.ir/my/c/92615
❌مطالبه توجه بیشترنسبت به رعایت شئونات اسلامی دررسانه ملی
https://farsnews.ir/my/c/92894
❌برای درخواست از سپاه برای ورود به حوزه ی مافیای پوشاک در کشور از سوژه ی زیر در فارس من حمایت کنید👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/86841
❌خواسته ملت شریف ایران و دغدغه مندان طب سنتی و اسلامی را در 29 بند تنظیم و برای جمع آوری امضا؛ اقدام کردیم.
لطفا این نامه را حمایت و گسترش دهید:
https://www.farsnews.ir/my/c/88622
از: جمعی از فعالان طب سنتی اسلامی
به: دفتر مقام معظم رهبری
ریاست محترم جمهور
ریاست محترم مجلس
ریاست محترم قوه قضائیه
ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
بسم الله الرحمن الرحیم
((بیانیه جمعی از اعضا مجمع فعالین خانواده پیرامون انتصاب خانم دکتر یاوری به عنوان معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری))
جناب آقای رئیس جمهور
سلام و احترام
متاسفانه شواهد و قرائن نشان از این دارد که سرکار خانم دکتر الهام یاوری با تحصیلات و سوابق کاری ای متفاوت با حوزه زنان و خانواده به عنوان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری انتخاب شده است.
جمعی از اعضا مجمع فعالین خانواده به عنوان یک انجمن غیر دولتی و تخصصی متشکل از اساتید، پژوهشگران و کنشگران حوزه خانواده لازم می داند در این برهه حساس دلسوزانه نکاتی را به شما گوشزد نماید:
1- آقای دکتر رئیسی، بارها شما در سخنرانی های خود به تقلیل بی سابقه سرمایه های اجتماعی و اهمیت این موضوع اشاره کرده اید، قطعا می دانید که بهبود این وضعیت بحرانی، نیاز به کار آگاهانه، علمی و عقلایی دارد.
بارها بر لزوم داشتن تحصیلات مرتبط در انتخاب افراد اشاره کرده اید، چگونه شده است که فردی که سوابق تحصیلاتی و حتی شغلی او غالبا در حوزه مهندسی و نظائر آن بوده است را به عنوان معاونت زنان و خانواده انتخاب کرده اید.؟!
آیا این انتخاب، مردم و خصوصا نخبگان را به این دلالت نمی کند که علوم انسانی و اجتماعی مورد توجه نیستند و قدر آنها آن طور که باید شناخته نشده است؟!
متاسفانه در حوزه خانواده در بدترین شرایط تاریخ آماری خود از نظر کاهش ازدواج، افزایش طلاق، کاهش فرزندآوری، بالا رفتن سن ازدواج و.... قرار داریم و در حوزه زنان هم با انبوهی از مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی رو به رو هستیم. این وضعیت جامعه را با انواع بحران ها رو به رو ساخته که افزایش آسیب های اجتماعی تنها نشانه ای از آنهاست.
واقعا چگونه شخصی که تحصیلات و حتی سابقه کاری مرتبط ندارد می تواند به حل این بحران کمک کند. حتی با فرض سلامت، آشنایی او با شبکه مسائل و راهکارهای این حوزه سالها طول می کشد.
2- فرد انتخاب شده در این حوزه علاوه بر فهم تخصصی و علمی از این بحران باید سابقه کنشگری اجتماعی و حتی مدیریتی در این موضوع را داشته باشد. بسیاری از عالمان این حوزه به دلیل عدم آشنایی با فضای کنشگری اجتماعی و فرهنگی از انجام عمل موثر، باز مانده اند چه رسد به شخصی که فهم عمیق از این مسائل را دارا نیست.
3- آقای دکتر، صحبت از معاونت امور زنان است، یعنی چیزی بیش از نصف جمعیت این کشور، معاونتی که با همه وزارت خانه ها و استانداری ها و .. باید مرتبط باشد و ظرفیت های مردمی را بشناسد، چگونه کسی که در میان فعالین زنان و خانواده گمنام است، می تواند این بار سترگ را به دوش کشد ؟!
4- آقای رئیس جمهور درباره روند انتصابات شما جای شبهه بسیار است، این چه روندی است که خروجی آن با وجود افرادی صاحب صلاحیت و با سابقه در این حوزه، شخصی غیر متخصص می گردد. متاسفانه، شنیده های مکرر، حاکی از تاثیر برخی از افراد منسوب به شما و افراد غیر متخصص در روند انتخاب این فرد می باشد.
این روند غیر شفاف که نه دلیل کنار گذاشتن هایش، معلوم است و نه انتخاب هایش، بسیار می تواند فسادزا باشد.
5-متاسفانه انتصابات شما در برخی موارد و از جمله در این مورد، باعث دلسردی فضای نخبگانی شده است. این حق را به آنان بدهید که از خود بپرسند: چرا آنها در روند انتخاب دخیل نبوده اند؟ چرا باید صلاحیت های علمی و حرفه ای نادیده گرفته شود؟
این انتصاب حضرتعالی بی توجهی به سرمایه های انسانی جامعه است که با مواضع قبلی شما کاملا متضاد است.
6-چون شنیده ها حاکی از دخالت گروهی از متنفذین با سابقه، در کنار زدن افراد شایسته تر می باشد، اجازه دهید دلسوزانه این اخطار را به شما بدهیم که سالهاست و شاید دهه ها که بخشی از ظرفیت حاکمیت در اختیار جمعی است که به راحتی دست به رد و تکفیر برخی از فعالین این حوزه می زنند. این عده از متنفذین که به ظاهر زنان انقلابی هم هستن خود بخشی علل شکل گیری بحران خانواده و مسائل زنان در این کشور هستند.
هشیار باشید که با بدگوی آنان خودی ها را نرانید و افراد صاحب صلاحیت را کنار نزنید.
7-خانم دکتر یاوری با سوابق تحصیلی و شغلی شان شاید جای دیگر مناسب باشند ولی استفاده از ایشان در این معاونت به غیر از اتلاف وقت و منابع کشور، به شخصیت حرفه ای و شغلی خود ایشان هم می تواند آسیب بزند و کشور را از استفاده از ظرفیت ایشان در جایی مناسب محروم سازد.
ما وظیفه خود دانستیم، دلسوزانه اما صریح این اخطارها را به شما بدهیم و وظیفه شرعی و میهنی خود را به انجام رسانیم. فرصت پیش آمده در دوران شما برای انقلاب اسلامی بسیار مغتنم است و برای ما که دغدغه مردم و انقلاب را داریم دیدن اشتباه وکجروی از شما ناگوارتر.
با تشکر
♥️ @armanaindtitute
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
🎥روابط پسر و دختر از دید پسران
#آسیبهای_روابط_دختر_و_پسر
✴️بسیاری از #دختران که وارد #دوستی با جنس مخالف میشوند، گمان میکنند که با نزدیک شدن هرچه بیشتر به پسر و برآورده ساختن خواستههای او، میتوانند او را به سمت #ازدواج سوق دهند و از نظر خودشان یک روش عاقلانه و منطقی را دنبال میکنند.
✅اما به دلایلی این اتفاق نمیافتد!
@umefafgaraei